A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Hát sajna mégsem lett semmi a Balcsiból, bár az idő sem úgy alakult, de nem bánkódok! A párocskám egyre aranyosabb, remélem egyre jobb lesz és mire megszületik a kis fiúcskánk addigra minden rendeződik! Most 3 hétig itthon lesz szabin, hát majd meglátjuk!

Már két napja estére totál kivagyok! Talán megint nő a hasam, mert nagyon feszül és sehogy sem jó a fekvés sem, az ülés sem, semmi! Ettem egy szelet dinnyét és úgy érzem mintha egy egészet ettem volna! Szétdurranok!

Puszilok mindenekit
Györesz 28+2

Kép
Kép
györesz

Hahó Lányok!Merre vagytok??KépKép
Marica!
Én is szeretném ha később is tudnánk dumcsizni.Így én is leírom,hogy nekünk olyan net van itthon,hogy a kábel tv-ről jön.Nagyon jó mert gyors és 10eft/hó korlátlanul.

Más:Van akinek vizesedik valamije?Nekem az ujjajim.Éjszaka kb:3-4l pisilek vagy is szerintem ez nem is pisi ha nem a víz,de a gyűrűimet már így is le kellett vennem.Olyan fura,mert csak tészta gyúráskor válok meg tőlük.KépPuszi mindenkinek.Dia 21+5

Kép
Kép
lldicsi

Dia, nekem is az ujjaim vannak megdagadva, semmi más. Picit merevek is, nehezebb behajlítani őket. Ezek szerint másnál is előfordul, nemcsak nálam. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Jó reggel! (Napot!)

Na, megvolt a nagy bejelentkezés (esküvöre). Mostmár van idöpontunk szept. 18-ra, du. fél 4. Persze csak szolidan, 4 (illetve 6) személyes "buli" lesz.
Mi ketten, a két tanú, a nagylányom és az egyik tanú kislánya. Utána egy kis cukrászda és kész! Kép
Gyürü még nincs (csak ezüst, de az már 3 éve!), de még van idö rengeteg! Kép

Barbi! Lehet, hogy az én lányom egyedi eset volt, de 1 hét alatt elintézte a szobatisztaságot annak idején. Mivel a 2. szülinapja áprilisban van, és jött a jóidö, ráadásul akkor költöztünk családi házba, igy annyi volt a szoktatás, hogy nem adtam rá pelenkát napközben, csak bugyit. Bilizni szinte sosem bilizett, szólt, ha kakilni-pisilni kellett és irány a WC. Persze 1-2x elöfordult baleset, de ennyi belefért. Nagyon rövid idö (kb.1-2 hét) alatt megbizhatóan szobatiszta lett nappalra. Közben már éjszakára is zavarta a pelus, de eleinte nem mertem engedni neki. Egy kicsit harcoltunk, de aztán kipróbáltam. Talán egyszer sem volt éjszakai bepisilés-kakilás. Nagyon büszke voltam rá, de ez egyszerüen csak szerencse volt, nem az én érdemem. Eröltetni nem érdemes, a gyerek úgyis csak akkor tud szobatisztává válni, ha az idegrendszere megérett rá. Amig jó az idö, addig szerintem hagyd szabadon a popsiját, elöbb-utóbb célravezetö lesz.

Dia!
Már irtam, de most ismét téma: vizesedés. Nekem elég sürün bedagad a bokám meg a kezem, föleg ha meleg van és nem mozgok (ld. irodai munka). Illetve a kezem akkor, ha lógatom (mondjuk sétálás közben).
Wc-re én is elég sokat járok, de iszok is rendesen.
Az otthoni netet nemsokára intézzük. Legalábbis igéretem már van rá!

A lánykámat ma reggel felraktuk a buszra, irány Gyula. Most ott nyaral egy hétig, szombaton mi is megyünk utána. Remélem minden rendben lesz az uton, izgulok egy kicsit! Még nem utazott egyedül. De már elég nagy 12,5 éves, nem kell átszállnia, végállomásig megy! Na, majdcsak nem lesz zür!

Györesz! Ez igazán jó hir, hogy rendezödni látszik a helyzetetek! Kép Csak igy tovább! Persze nem hiányzott Neked ez az izgalom, de reméljük igy még jobb lesz a kapcsolatotok! Kép Nagyon szoritok!

Majd jövök még!
Marica
27 kereken Kép (ugy is érthetö, hogy elég kerek vagyok! )
marica69

Szia Barbi és Motiot!
Mi is régóta gondolkodunk azon,hogy ki megyünk külföldre.Ha a páromon múlna már holnap csomagolnánk.A honvágyról az a véleményem,hogy a családom nagyon hiányozna de az ország nem.Itt csak annak jó aki jól él.Kinn a babaruhák ok,hogy 10-15 euro,de a fizetés 4-5 ször több mint itthon.Szia,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ismét én vagyok.Kép
A múlt héten valaki érdeklődött a babaőrző áráról.Nos az e havi kismama ujságban olvastam,hogy most akciós PHILIPS 467-es a Mega Toysban 11990ft ugyan ez a Madrina kismama plázában 28990ft.Nekem is ilyen van a nővérem nagyon dicsérte.Sziasztok,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Én érdeklődtem a bébiőrző felől! Remélem mire eljutunk a Mega Toysba még lesz, mert ennek nagyon jó ára van!

Nem nagyon tudok mit írni! Egész hétvégén feszült a hasam, de ma megmértem és már megint nőtt, biztos azt éreztem!

Puszi mindenkinek
Györesz 28+3

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Örülök ha segíthettem.Az akció azt hiszem egész hónapban van.Különben már én se tudok semmit írni.KépRemélem nálatok minden rendben.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

A hétvégén sokszor benéztem de nagyon lapos volt itt minden.Ezért nem is írtam.

Györesz!

Igazán örülök,hogy végre rendeződnek a dolgok.De a balcsit sajnálom,hogy nem jött össze.Mi jövő héten utazunk,Balatonföldvárra már nagyon várom.A nővéremék ott laknak,úgyhogy még szállásra sincs gondom.Remélem jó lessz.Minden jót neked,pihenj sokat.Kép

Üdv,Saxi

Marica!

Szuper akkor szept.18. már biztos?Örülök,hogy sikerült elintézni,reméljük a nagy pocakod nem fog gátolni abban,hogy jól érezd magad.Neked is minden jót kíánok.Kép

Üdv,Saxi.

Gigi!

Merre vagy téged is kerestelek?Kép

Üdv,Saxi.
saxi

Marica!

Bocsi nem kíánok hanem kívánok.Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ez nem az én napom,már reggel óta eléggé szédülök,mindjárt ledőlök kicsit,csak gondoltam hamar benézek.
Végre elmentek az ácsok,eddig azért figyelgettem a munkájukat.Elég rossz,hogy minden reggel f6-kor kell kelnem,mert mindig jön valaki dolgozni.
Majd csak vége lesz már!Kép

Dia!

Jó,hogy megint itt vagy!Kép
Jól látom,hogy nem búcsúzol megint máris?!Kép
Du.-ra már nekem is jó dagadtak az ujjaim,a jeggyűrűmet(9 éve volt az eljegyzésünk-azóta jól átgondoltuk a dolgokat)4(!)mérettel kellett nagyobbíttatni.

Marica!

Akkor ezek szerint hamarabb lesz a Nagy Nap,mint eredetileg gondoltátok?Kép
Lányod szerencsésen megérkezett?

Györesz!

Kicsit aggódtam is,hogy jót fog-e tenni Neked az utazás.
Nálunk is lassan változtak a dolgok,de legalább tartósan!-Eddig legalábbis úgy tűnik.Kép
Leírnád,hogy a pezsgőtabletta amit iszol hány mg Magnéziumot tartalmaz és hogy B6-tal kombinált-e?Köszi!

Este még remélem be tudok nézni,de most azt hiszem tényleg ledőlök,ha fiacskám hagyja.Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

25+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

DiaKép
Na látom visszatértél közénk. Mész még nyaralni?? Már olyan régen voltál!!KépKép
Nincs ilyen programunk, de fülhallgatós kütyünk sincs. Amikor beköttettük az adsl-t akkor volt egy olyan akció, hogy ingyen adtak kamerát. Persze ezt sem kaptuk meg mert nem Matáv terület vagyunk. Úgyhogy úgy néz ki, hogy maradunk egy darabig az írott szónál. Örülök, hogy jól sikerült a pihenés.
Nekem inkább a lábam dagad, de az is csak ha nagy meleg van és nem teszem fel sehová. Bár a múltkor próbáltam a gyűrűmet leszedni de nem sikerült. Úgyhogy már le sem tudom tagadni a férjem.Kép
Most befejezem mert épp ebédet csinálok, de jövök még!!

Puszi, Gigi 28+3

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nekem most uuuuuuuugy fáj a fejem, hogy csak NA! Melegfront van??? A múlt hét közepétöl meg fogfájással küszködtem, de szerintem még az sem lefutott dolog! Kép
Egyre inkább olyan vagyok, mint egy öregasszony. (Csak nekem elöl van a púpom Kép ) Szuszogok nagyokat, meg nyögök (nyökkenek), mikor lefekszem! Mi lesz még velem 3 hónapig? De inkább kibirom, mint hogy túl korán akarjon kibújni a bébike!!

Megrendeltem a vonalas telefon bekötését, ami kb. 3 hét. Kép Most olyan akció van, hogy 1 hónapig ingyenesen kipróbálhatom az ASDL (vagy ASLD?) Kép is! Hát majd próbálkozom szorgalmasan! Utána meg jöhet a modem Kép! Ez elég jónak tünik, de majd a gyakorlatban kiderül.

A "pici" lányom már Gyulán élvezi a nyarat! Szerencsésen odaért! Remélem kibirja hétvégéig, majd csak feltalálja magát! Robi öccse (apja 2. házasságából) pont annyi idös, mint Dorina Kép, remélem elviselik egymást!

Marica
marica69

MaricaKép

ADSL!KépKépKépKépKépKép
Már én is olyan vagyok mint egy vén trottyos! Igencsak lihegek ha felmászom az emeletre. Lehet, hogy van valami front mert törpikém nagyon csöndben van. Bár sohasem volt olyan aki egész nap rugdos.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Az én picurom elég aktív.KépNem megyek sehová.Te hol voltál tegnap délután és ma egész nap?Hát ezért legyek itthon,hogy nem is írsz?KépKépAmit írtam programot ingyen le lehet tölteni a netről www.skype.com és mi a Tescoban vettük a fülhallgatós mikrofont 1200ft-ért.Tudnánk dumcsizni úgy mint a telefonnal,csak ez ingyen van.
Kata!
Nagyon sajnállak a mesterek miatt de kitartást!KépMeddig tart még?Hogy áll a fénykép?Mikor is lesz a nagy nap?Ezen a héten?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Saxi! Remélem jó időtök lesz jövőhéten a balcsin! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Marica!
Gratulálok az esküvőhöz, addigra már szép nagy hasad lesz, de remélem azért minden nagyon jól fog sikerülni!

Kata!
A magnéziumos pezsi tabblettában 250 mg magnézium van, de ez a 20db-ban összesen, mert 3x1-et lehet inni belőle! Nincs benne B6! Én a pharmavitosat szoktam inni, de csak ritkán, mert én szedem a Magne B6-ot is!

Puszi mindenkinek!
Györesz 28+3

Kép
Kép
györesz

Lldicsi!
Nekem is van skypem Kép Tényleg szuper!
Noémi
36+0
fantikbaba

Dia,

Ha minden osszejon, akkor szerdan megyek Katahoz, digikameraval Kép Sem o, sem az elkeszult hazteto nem marad titokbanKép

Mica
mica

DiaKép

Délelött az anyuéknál voltam. Aztán nekiálltam főzni. De közben ide is írtam, úgyhogy a rántotthús egyik fele elszenesedett.Kép Már úgy utálom az állandó kotyvasztást.
Mi ennek a kütyünek a neve? Csak, hogyha egyszer eljutok vásárolni akkor ne hebegjek-habogjak mint egy hülye.Kép Én a technikai zseni. Már azon csodálkozom, hogy itt tudok veletek cseverészni.
És, hogy működik egyáltalán? Én ezt nem értem!KépKépKépKép Barbara még mindig nyaral. De jó neki!!! Tudjátok már mi lesz a babuci neve??? A mi törpénk Olivér lesz és a család rosszúl van tőle! Pedig ennél sokkal extrémebb nevek is vannak.
Tegnap itt volt a férjem egyik partnere (na nem szexpartner KépKépKép)a barátnőjével. Az ember egy állat. Ordítva közölte velünk, hogy nehogy egy szobába merjünk aludni a babával és azt felejtsük el, hogy valaha is elvisszük magunkkal nyaralni. A gyerek az menjen csak a nagymamához. És nehogy elkényeztessük, meg ölbe vegyük. Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy el ne küldjem melegebb éghajlatra. Közöltem vele, hogy majd mi eldöntjük, hogy mit csinálunk és ne szóljon bele. Ja még annyit a paliról, hogy amikor új házba költöztek akkor a kisfia nem tudott aludni az új szobájában (kb. két éves volt a gyerek)és sírt, hívta az anyukáját. Erre a pali nem engedte ki a barátnőjét a gyerekhez, had szokja a kiscsávó a bőgést!!!!!!! Két nap után a gyerek már tényleg nem ordított, de a bölcsödében közölték anyukával, hogy vigye el pszichológushoz.......... Ezt most azért írtam le mert annyira felháborított ez az egész. Meg milyen anya az olyan akit így távol lehet tartani a gyerekétől mikőzben ő zokogva hívja??? Szerencsére az én férjem normális.
Na nem háborgok tovább.
Jó éjt!

Holnap jövök!
Gigi 28+3

KépKép
gigi28

Szia GigiKép
Meg vagy dicsérve mert sokat írtál.KépA "kütyü" neve mikrofonos fejhallgató számítógéphez.Úgy működik mint egy telefon telefonszámla nélkül.KépÉn is utálok már főzni mert engem fáraszt.Pont ma gondolkodtam rajta,hogy Barbinak már itthon kellene lennie.Ugye?
BARBI HOL VAGY????KépKépKép
A picur neve Dominik lesz.De ha lány akkor Dorka.
Holnap hívom a praxist mert én is el akarok menni.Cd-t video kazettát kell vinni?Sokat kell várni?A Dominik névtől az én családom sincs oda de a Dorka tetszik nekik.
Bocs de a férjed partnere egy tahó paraszt!KépEnnek a bunkónak nem is való gyerek.Kinek csinált egyáltalán?A nagymamának?De lehet,hogy neki is hasonló gyerekkora volt.A csaj is egy muja valaki lehet.Én "ölnék"a gyerekért.Bocs,hogy le bunkóztam őket.Az én párom is normális,bár kettőnk közül én fogom picurt el kényeztetni.KépKépPuszi,Holnap várlak.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Mvica!
OK!Várom a képeket.Köszi.KépKépKép
Kata!
Puszi.Aztán ne legyél fel sokáig!KépInkább napközben írj sokat.KépTudod,korán kell kellned.Kép
Szia,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Azért lefekvés előtt még meg kell,hogy nézzelek Benneteket!Kép

Dia-Anyu!KépKépKép

Igenis,értettem,ari vagy!Kép
Szóval,mint Mica írta,talán szerdán lesz kép,bár az autót akkor intézzük,nem tudom belefér-e a tali abba a napba.KépMég jegyesoktatásra is kell mennem,igaz,hogy a szépszemű Tiszteletes tartja,de már valahogy ő sem hoz annyira lázba.
21.-, és 22.-én lesz az esküvő,már csk túl szeretném élni,kit érdekel hogy fog sikerülni?Kép
Tető ma elkészült,holnap vakolás és a többi...
Szerintem igazán soha nem lesz vége.
Ehhez a fülhallgatós-dologhoz vezetékes telefon kell?Nekem mobilon keresztül van a net.

Gigi!

Férjed partneréről uaz a véleményem,mint Diának.
Hogy lehet valaki ilyen?Legalább az anyuka ne hagyná!
A főzéssel mostanság engem is ki lehet kergetni a világból.Rendesen rátesz a reggeli hangulatomra,mikor még csak ott tartok,hogy mit is kéne ma főzni?!

Györesz!

Köszi az infót!

Elnézést,hogy nem írtam mindenkinek,de mindenkit puszilok!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

DiaKép

A férjem ismerőse tényleg egy országos szintű bunkó. Én is utálom. Épp mondta a férjem, hogy azért utálja már a kereskedelmet mert ilyen tahókkal van tele és neki ehhez jó képet kell vágnia. (vagy legalábbis nem szól semmit hozzá)
Szerintem Barbaránk még a tengeren hánykolódik, mert két hétre mentek. Bár te biztos időzavarban van a sok utazgatás közben!KépKép De ha itthon van a csaj és nem ír, akkor meg majd jól seggbe billentjük. Ma még jövök, de most átmegyek az anyuékhoz.

KataKép
Ha már a szép szemü tiszteletes sem hoz lázba, akkor már gáz van.Kép Habár engem mostanság inkább a túrórudik (na itt a pöttyösre gondolok és nem másraKép)csokoládék stb.. hoznak lázba.
Remélem, hogy az esküvőről lesznek képek!!!

Reszkessetek még jövök!!!!!

Puszi, Gigi 28+4

KépKép
gigi28

Sziasztok Mindenki!
Kata!
Még is vesztek kocsit?Milyet?Akkor a párodnak lesz öröme.KépHát kérem a tiszteletes magát már ne is hozza lázba!KépKépA "kütyühöz" nem kell vezetékes telefon,csak egy számítógép és egy mikrofonos fülhallgató.De nem tudom,hogy a mobilos net jó-e hozzá.Pedig jó lenne veled is dumcsizni.KépPuszi,Kitartást!Legalább már tetőtök lesz.KépKépDia 21+6
Gigi!
Barbiéknak ez a második hetük?Biztos?De lehet,hogy tényleg nekem zavaros a fejem.KépKépEngem sok minden hoz lázba.KépPL:joghurt,saláta,gyümölcs,túrórudi,rántott husi,és minden más finomság.KépKépKépJa!! Ma voltam a védőnőnél.Nagyon meg dicsért,hogy milyen csinos vagyok,nem is vagyok kövér.Szerintem rossz a szeme.KépJunius óta másfél kilót híztam,úgy,hogy +3kilónál tartok.Meghallgattuk a picur szívhangját is,szupi volt.Telefonáltam a Praxisba 23-án 9,20-ra kaptam időpontot.Sokat kell várni??Puszi,Dia

UI:Kata!Írd meg,hogy milyen sávú neten beszélsz!
A többieket is puszilom!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Mindenki!

Gigi!
Hát az a pasi egy barom! Én tuti, hogy nem bírtam volna ki a helyedbe, hogy ne küldjem el melegebb éghajlatra!

Dia!
Amikor mi mentünk a Praxisba kb. 10 percet kellet várnunk, de lehet, hogy még annyi sem volt!

Mást nem tudok írni! Mostanába se doki, se ultrahang! Telnek szépen a napjaink! Jövőhéten el akarok menni a Mega Toysba megnézni a bébiőrzőt és pelenkázótáskát. Tényleg vett ott valaki pelenkázótatyót, vagy látott?

Puszi mindenkinek!
Györesz 28+4

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Este tudok bővebben írni,máris robogok tovább,csak egy gyors kérdésem lenne hozzátok:6.57 lett az étkezés utáni cukrom,az még jó?Normál esetben tudom meddig elfogadott,de gondolom most más a helyzet.
Megírnátok mit tudtok erről?
Este jövök,addig is legyetek jók és csak óvatosan a lázba jövéssel!KépKépKép

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Györesz!
Kösz az infót.KépÉn láttam tatyót a Mega Toysba,de nem néztem az árát mert nem akartam venni./Már van/De szerintem 5000ft-nál kezdődik.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!
A reggeli utáni cukornál a felsö határ 7, tehát a Tied még jó. Ha már terhelésest csinálnak (glükóz szirup), akkor asszem a 7,8 a felsö határ!

Most voltam dokinál (tanácsadáson), sajnos mégis összeszedtem (talán a nyaraláskor?) egy jó kis gombás nyavalyát Kép! Irt Canesten kúpot és kenöcsöt. Rákérdeztem, hogy a méhszáj rendben van-e, mire: a külsö egy picit nyitott, de az nem probléma. ???????????? Szerintetek én se zavartassam magam ez miatt? A szegedi dokimhoz csak 27-én (még több mint 2 hét Kép, de akkor uh is lesz Kép ) megyek, addig megpróbálok sokat pihizni. Az elég?

Gigi: hát, inkább nem minösítem a kedves "partnert"! Sajnálom szegény feleségét! Ez még csak a kezdet, mi lesz késöbb. Tiszta terror!

Dia: várj csak azzal a kényeztetéssel! Lehet, hogy apuci is teljesen ellágyul a bébitöl és nem gyözöl majd rászólni, hogy ne szoktassa már annyira kézbe!

Gigi: Túrórudi Kép Ez a baj, hogy engem is hamarabb lázba hoz egy finom falat, mint valami más Kép !

Mostmár én is hizásnak indultam (nem mintha nem lenne rajtam elég husi Kép ), kb 2,5-3 kg-nál tartok. Ez azért még elég jó! Sajnos most kezd az étvágyam (még)jobb lenni, ugyhogy nem uszom meg ilyen könnyen!

Györesz! Ennek csak örülhetünk, hogy nincs miröl irnod, mert akkor jól érzed magad. De azért ezt is hangoztathatod, legalább egy kis optimizmust hozzál, ha valamelyikünk "elnyamvad".

Marica
27+1
marica69

Sziasztok csajok!Kép

Mondjátok már meg nekem, hogy mi az a pelenkázó táska! (innen is látni, hogy nagyon felkészült vagyok!Kép)
Mi a Praxisban egy percet sem vártunk, ráadásúl hamarabb is bemehettünk. Kilencre kellett volna ott lennünk, de már 8.40-re odaértünk és mivel késett az a csaj aki be volt akkorra írva, így rögtön bementünk. Ebből az a tanúlság, hogy ne késsetek, mert akkor más bepofátlankodik elétek!Kép
Írjátok itt, hogy hízásnak indúltatok????!!!! A 2-3 kilótokkal??? Én mit szóljak a kis tizesemmel???
Holnap már elmászok a védőnőhöz. Itt nálunk akkor mész amikor akarsz, semmi sem kötelező.
Ma megint nem megyek tornázni...... Semmihez sincs kedvem, pedig még ki kéne takarítanom.

Még elmesélek egy sztorit a bunkó emberről: mikor megszületett a gyerek és elment intézni a hivatalos papirokat, akkor a fiát nem a saját lakcímére iratta be hanem a barátnő szüleiére..... A csaj sem jelentkezhetett be hozzá. És a lánynak van egy füzete amibe napi lebontásban gyűjti és írja a blokkokat, hogy mit vásárolt!! Na már nem sokkollak tovább titeket.Kép

Puszi, Gigi 28+4

KépKép
gigi28

Gigi: a pelenkázó táska olyan, amit pl. rá tudsz akasztani a babakocsi "tolókájára", belepakolsz ezt-azt (cumisüveg, pelus, ruha stb), de adott esetben a táska külsö boritója kiterithetö és azon pelenkázhatod a babácskádat. Nem pl. a konyhaasztalon mamáéknál.

A blokkos jegyzetelés nem rossz, ha az emberlánya önigazolásra használja, nem pedig elszámoltatás gyanánt. Szeretném Kép, ha ilyen pasim lenne!!!!

Marica
marica69

Szia Gigi!
A tatyó olyan,hogy Értelem szerűen viheted a válladon,pakolhatsz bele popsitörlőt,pelust,cumisüveget stb,aztán szét is tudod teríteni,/az oldalai patentosak/így lehet rajta pelenkázni.Legjobban akkor kell,ha kirándultok vagy a kocsiban kell pelenkázni.Szerintem jó kis találmány.KépKöszi az infót!10 kilót híztál?De mennyiről kezdted?50kilóról?A védőnőm egyik kismamája most szült és 25kg-ot hízott.KépKépKülönben itt sincs megszabva,hogy mikor menjünk.Én havonta egyszer szoktam.Rájötem,hogy a csaj miért van a "BUNKÓVAL".Hát a PÉNZ miatt!A pénz nagyon meg tudja bolondítani az embert.Puszi,Írj,Dia

Kép
Kép
lldicsi

MaricaKép

Ha gondolod összehozlak a palival!!!!KépKép
Köszi a táskainfót!Kép

DiaKép
Köszi most már tudom, hogy milyen a tatyó, csak én azt hittem, hogy az csak arra szolgál, hogy cipekedj benne. Szerinted amit adnak babakocsihoz az is ilyen széthajthatós vagy ez valami spéci?
Anyukám, kb én ötven kiló a középiskolában voltam!!KépKép Na az sem tegnap volt! 63 kg-ról startoltam.KépKép
Pénz: mit élvez valaki a pénzen ha csak turkálóból öltözködhet és a boltban a legolcsóbb kajákat kell megvennie. (pl nem vehet coca-colát csak Queent...... és ezt még fokozhatnám) Ha ennek a barom aranyból lenne a micsodája akkor sem kéne.Kép Arról már nem is beszélve, hogy ha már magam egy tapló vagyok aki mindezt tűri, legalább a gyerekemet figyelembe venném.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

GIGI!Kép
Szerintem az a tatyó ami a babakocsihoz van az nem ilyen.Abba csak pakolni lehet.Háát azt nem tudtam,hogy a csaj csak a turiban vásárolhat.Bár néha ott jobb cuccok vannak mint a boltban.KépA gyerekeért azért tényleg kiállhatna.De a bunkónak pont ilyen csaj kell akit irányíthat.Puszi,Dia

Megyek vásárolni az Auchanba,remélem tudok valamit venni picurnak.Később jövök!Addig várom a választ!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Marica! Én bitos meg lennék ijedve az helyedbe a nyitott méhszáj miatt! Nem akarlak megijeszteni, de pihenj nagyon sokat és semmivel ne fáraszd ki magad! Nagyon érdekesek ezek a dokik! Az egyik ezt modja a másik azt! Ha kicsit megnyilt a méhszájad, akkor nagyon fontos, hogy rendesen kikúráld a fertőzésedet, mert az sajnos tovább tudja nyitni! Azért ne pánikolj, mert ez nem jelenti azt, hogy baj lesz, csak tényleg pihenj nagyon sokat és amint tudsz menj el a saját dokidhoz!
Keményedéseid vannak?
Remélem nem ijesztettem rád, de jobb félni, mint megijedni!

Gigi!
Már én is 10 kilónál tartok! Kicsit meg is ijedtem, mert nem akarok egy bálna lenni, már így is olyan asszonyosan nézek ki, pedig mindig olyan vékony alkatú voltam! Ráadásul érzem is ezt a súlyt! Úgy mozgok, mint valami öregasszony!

Puszi
Györesz 28+4

Kép
Kép
györesz

Sziasztok lányok!Ne haragudjatok,hogy csak ilyen ritkán kukkolok be,de elég rosszul érzem magam.Tegnap ota alig vánszorgok,se ülni se feküdni nem tudok rendesen.Ráadásul a páromat is behívták dolgozni,úgyhogy egyedül vagyok a Bogival.Ha így maradok még a Balatonra sem tudunk lemenni.Kicsit magam alatt vagyok,főleg azért mert féltem a babámat.Mindenkit puszilok,ha tudok benézek.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Saxi!

A gerincsérved miatt vagy rosszúl? Nagyon sajnálom, biztos borzasztó lehet! A picinek meg biztos nem lesz semmi baja! Kitartás, erős vagy!
Remélem hamarosan jobban leszel és nem kell kihagynod a Balcsit!

Puszi Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Igen,úgy tűnik a sérvem megint kezd bedurranni.Eléggé meg vagyok ijedve,mert terhesség alatt nem kaphatok azok közül a gyógyszerek közül amik legutobb segítettek.A doki pénteken jön vissza szabiról.Igazán csak a babát féltem nagyon.Remélem nem lessz semmi baja.Kép Azért köszi,hogy visszaírtál.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Saxi!

Remélem hamarosan jobban leszel!Kép
Nincs valami a gyógyszeren kívül,ami segítene?

Marica!

Köszi az infót a cukorról!
Nem is tudom,de azt hiszem kicsit paráznék a nyitott méhszáj miatt.Pihenj,amennyit csak tudsz!
Már én is 10 kiló hízásnál tartok,nagyon úgy tűnik.hogy Te leszel a legügyesebb!Kép

Dia!
Van valami jó az Auchanban?Csütörtökön én is megyek.
Az autó Opel Astra Caravan lenne,de azt hiszem nem ez:holnap kiderül.
Ma az orvos is mondta,hogy nem semmi a hasam mérete,holnap megyek UH-ra,remélem nem most derül ki,hogy mégis ketten vannak...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!Kép
Marica!
Én úgy tudom a nyitott méhszájra az is jó,ha úgy pihensz,hogy a lábad fel van polcolva.remélem nem lesz semmi baj.Szorítok.Kép
Saxi!
Neked is szorítok.KépAkupunktúrával nem lehet kezelni a sérvet?Az a babának se ártana.Vagy hülyeséget írtam?Kép
Kata!
17eft sikerült ott hagyni az Auchamban.Picurnak csak egy cumisüveget és cumisüveg mosót vettem.
Baba holmiknál most 20-30-40-50%le értékelés van.De a rugik is olyanok,hogy én nem adnám a kicsire.De lehet,hogy másnak az tetszik.Milyen sávos a neted?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Csütörtökön majd körülnézek,de elég lehangoló amit írtál.
Előre rettegek,hogy mennyi pénzt költök el,mert olyan hülyeségeket össze tudok vásárolni.Kép
Na,jókat kérdezel,ciki,de fogalmam sincs erről a sáv-izéről,bocsi.Kép
Kisegítenél?
Égek ám!
Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Nem minden bébi holmi gagyi.KépCsak a rugik.Én is csak azért költöttem ennyit,mert pl:a havi hús adagot is megvettük.Nyugi én sem értek a nethez,a párom itt ül és súg.HaHaHa!KépKépAzt mondta,hogy szélessávú internet kell hozzá,de a kolegája mondta,hogy mobilról is lehet csak lehet,hogy néha szakadozni fog a vonal.Ha gondolod kipróbálhatjuk.KépAmit ehez le kell tölteni programot a netről az 9Mb.Puszi,írj,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Ok.köszi,nem lenne rossz ez a dolog!Kép
Ha párom itthon lesz és segít,akkor talán lesz belőle valami,ha nem,akkor Micát kérem meg amikor meglátogat.Ja,és beszerzek fülhallgatót is.
Úgy volt,hogy holnap talizunk Micával,de nem jön össze,talán pénteken,akkor talán kép is lesz.
A holnapi napom őrület lesz:UH,autó-ügyben rohangálni,jegyesoktatás(ez nagyon hiányzott),ruhámat is el kellene vinnem igazíttatni.
Lehet,hogy csak este tudok majd jönni.
Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

DiaKép
A sávokban én is olyan tájékozott vagyok mint Kata Kép Nekünk ADSL van 10 mb-os. Mondd ez neked valamit? (illetve a férjednek?)
Szerintem babaruhát még ne nagyon vegyél, mert még a nyári kollekció van, azt akciózzák. Én majd a jövő hónapban fogok ez ügyben körbenézni.

KataKép
Irigyellek meg nem is a rohangálás miatt. Arra jó, hogy legalább gyorsabban megy az idő, de magamról tudom, hogy néha csak fetrengeni volna kedve. (vagy még azt sem)
Végül mekkora lesz az esküvő? Fényképeket akarunk! (persze a jóképű pap bácsiról is!Kép )

MaricaKép
Az egyik ismerősömnek is nyitva a méhszája. Végülis ő folytatja a normális életét, annyi külömbéséggel, hogy nem nagyon mászkál. Állandóan ide-oda utazgattak. Erre azt mondta a doki, hogy max. úgy induljon neki nagyobb útnak, ha ott marad egy hétig. A másik barátnőmnek is ez volt a problémája, bár szerintem neki gázosabb volt. A 29. héttől feküdnie kellett a 36.-ig és elég sok gyógyszert is kapott. De ő komplikáltabb eset volt.
Úgyhogy szerintem ne aggód magad halálra, de azért figyelj oda, hogy kevesebbett nyüzsögj!

GyöreszKép
Hát igen ezt a 10 kg-ot én is megérzem. Reggelre úgy fáj a derekam, hogy majd meg őrülök. Ma is ötkor felébredtem mikor elment a férjem és nem tudtam vissza aludni. Úgyhogy most itt boldogítalak titeket.
Keményedéseiddel mi újság? Tegnap én is belehúztam, úgyhogy egy kicsit meg is ijedtem. De szedem a magnéziumot, remélem segít.

Puszi, Gigi 28+5

Ezt a képet azért küldöm, hogy mindenkinek jól induljon a napja:Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát, próbálom magam nem idegesiteni, legalább még 2 hét mire a dokim is megnéz. Ha ö is ilyesmit mond, akkor kiiratom magam szeptembertöl. Addigra már (ha minden jól megy) otthon is lesz net! Amugy elég lusta Kép vagyok, nem nyüzsgök túl sokat, keményedésem meg hál Istennek elég ritkán van, az sem görcsös, fájdalmas. KOP-KOP-KOP! Ez állitólag már normális 28. hétben. Természetesen igyekszem magam kikúrálni a bajból (Candibene kúpot és krémet kaptam). Szerintetek Robi is kenegesse magát, vagy ezt nem lehet oda-vissza elkapni?

Kata: most Nektek egyik nap polgári lesz, másik nap meg templomi? A polgárira csak 4-en mentek, vagy oda is megy a család? A mi esetünkben a 4 személyesre illik, hogy legyen csokrom? Mert ruhám is csak olyan elegáns féle lesz, nem menyasszonyi!
Súly: Azért várj ezzel az ügyességgel Kép. Még messze a vége! Meg hát nem mindegy, hogy honnan indultam!

Gigi: köszi, nekem megfelel a saját pasim Kép! Nem akarom szegény csajt megfosztani ettöl a drága kincstöl! Ja, én az 50 kg-t még általános iskolás koromban elértem Kép! Nekem a "legcsinosabb" versenysúlyam olyan 65-70 között volt. De biztosan nagyon nehéz a csontom Kép, azért!

Györesz: Hát, még nem fogtam fel a helyzet komolyságát, remélem nem is lesz nagyobb baj! Kezelgetem magam a kúppal meg a krémmel! Nem nagyon értek hozzá, de a doki a külsö méhszájra mondta, hogy egy picit nyitott. Utána a belsö méhszáj könnyebben ki tud nyilni? Vagy az még nem olyan gyorsan megy? Lehet, hogy elég gyengék a szöveteim, mert volt már vetélésem, szülésem, meg abortuszom Kép is, ugyhogy viseltes a belsöm. Szoritsatok, hogy ne legyen rosszabbodás!

Saxi: nagyon együttérzek Veled, borzasztó, amikor az ember lánya tehetetlenül szenved. Azért irass valamit, legalább a fájdalmadat enyhiteni. Meg a nagylányod biztos sokat segit! Kép Jobbulást!

Marica
marica69

Jó reggelt lányok!Kép
Gigi!
Jól láttam,hogy 6-kor már írtál?KépKivetett az ágy?KépInfót kérek a cumis csajról!Hogy tetted fel?A te neted jó,mert az szélessávú.Mit csinálsz ma?Hozzám jön a fodrászom mert már katasztrófa a hajam.Jaa!Nem is írtam tegnap,hogy amikor picurnak vásároltam nagyon beindult.Mintha tudta volna,hogy neki vásárolok.KépTegnap érezte "először"a párom a picurt.Teljesen el volt olvadva.KépTegnap mondtam neki,hogy ne mászkáljon pucéran a lakásban mert mit szól a gyerek.Erre ő:Időben el kell kezdeni a szexuális felvilágosítást.KépKépPuszi,Dia 22+0

Kép
Kép
lldicsi

MaricaKép

Na most a csajszi szívéről nagy kő esett le, hogy nem halászod el előle ezt a nagggggyon jó pasit!Kép
A gomba fertőzéskor (most neked az van??)tudom, hogy a partnert is kezelni kell, mert visszaadja a mocsok!Kép (már ugye aki él házas életet. Én már azt sem tudom, hogy néz ki!Kép) Ezt nevezik ping-pong effektusnak! Na az észosztásból elég ennyi.Kép
Szerintem legyen valami virág a kezedben. Azért mégiscsak esküvő!!!! Templomba nem is mentek? (nem mintha nekem lett volna templomi esküvőm)

DiaKép
Jól láttad, hogy korán keltem. Ötkor felébredtem és már nem tudtam visszaaludni a derékfájástól.
Szerintem ezek a kis szarosok megérzik ha nekik vásárolsz, mert nekem is dörömbölt rendesen amikor a Megatoysban voltam.Kép Ma már reggel óta nyomatja, pedig nem fog semmit kapni!
Nekem is ilyentájt (22.hét) érezte elörszőr a férjem a mocorgást. Most meg már polón keresztül is jól látható.
Nem is tudtam, hogy úrinő vagy!!KépKépKépKép Házhoz jár a fodrász??? Oda ne rohanjak!!KépKép Nekem már lassan a derekamig ér a hajam. De utálok fodrászhoz menni. Mondtam a férjemnek, ha legközelebb megy akkor vigyen el magával. Még jó, hogy nem festem a hajam, mert akkor nem úsznám meg évente egy fodrászkodással. Ilyen szempontból anti nő vagyok, mert a kutya már többször volt kozmetikusnál mint én!KépKépKép
A babának elvileg ugyanaz lifeg a lába között mint apucinak, úgyhogy sokat újat nem tud neki mutatni a férjed!Kép
A cumis csajt egy másik topikról loptam!Kép (az őszi babásoktól- utólag is köszönömKép ) Nem tudom, hogy honnan töltik le, ezért én más tollával ékeskedem.
Na befejezem, mert megyek a védőnőhöz. Remélem, hogy szülés után is megtartja jó szokását és még ennyit sem fog velem foglalkozni. (nem mintha most sokat látnámKép )
Délután jövök!!

SaxiKép
Jobbulást kívánok neked! Remélem hamarosan sokkal jobban leszel!

Puszi mindenkinek, Gigi 28+5

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Á de,hogy vagyok úrnő.Csak felajánlotta,hogy el jön fodrászkodni és kidumcsizzuk magunkat.Havonta 1x szoktunk találkozni és akkor mindent megdumcsizunk,hogy kivel mi történt.KépKérem ne tessék magát elhanyagolni!KépKépIgen picur is fiú.De mi van ha mégis lány?KépKép 23.-án már tutira meg fogják mondani.Én is láttam ezt a csajt a másik topikban de nem tudtam,hogy onnan vetted.KépMajd írj,hogy mi volt a védőnőnél.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Régen nem írtam, mert szabin voltam. Nem is tudtam a sokmindent átolvasni rendesen.

Marica!

Gratulálok az esküvődhöz!!! Kép Nekem aug. 17-kén lesz. Szintén szűkkörű. Szerintem csokor azért kell, legalább valami kicsi marokcsokor. Köszi, hogy fent vagyok a táblázatban. Már vannak nevek is: Attila vagy Katalin. Nem valami flancosak, de nekünk tetszik.

Györesz!

Majdnem sírtam mikor végigolvastam a történeted. Nagyon beleéltem magam Kép Szurkolok, hogy minden tényleg és végleg rendbejöjjön!!!! Remélem a harmadik eltűnt a búsba! Ha nem ideje lenne valakinek felvilágosítania, hogy hol kereskedjen!

Gigi!

Annyira aranyos ez a kép!!! Kép

Sziasztok, mindenkinek boldog napot!

Réka
kucus

Sziasztok!

Réka!
Ari vagy, hogy ezt írtad. Úgy néz ki, hogy szépen alakulnak a dolgok! A harmadik eltünt, legalábbis nagyon remélem, de igazából nem is volt egy nagy vetélytárs, mert a párocskám még időben rájött, hogy elég hülye csajszit fogott ki!

Gigi!
Köszi az érdeklődést a keményedéseim felől! Hát igazából a helyzet változatlan. Napi kb. 10x keményedek, de van hogy kicsit többször, de mostmár valahogy nem idegeskedek miatta, mert tudom, hogy már normálisan is lennének, meg hát eddig is nagyon jól helytállt a méhszájam és remélem végig bírni fogja a strapát. Meg az is megnyugtat, hogy ha ne adj Isten mégsem bírná és elindulna a picurka kifelé, már akkor is nagy esélye lenne az életre! De tudom, hogy még kibírjuk legalább 10 hétig, mert ezt minden este megbeszélem vele!
Írtad, hogy pólón át is látszik a mozgás! Hát nekem se semmi amiket művel ez a kis pöcsös a hasamba. Néha tiszta horror, akkorákat mozdul a hasam, úgy hullámzik. Ezt mindig nagyon élvezem, bár már néha kicsit kellemetlen amikor akkorákat rúg!

Marica!
Gombás fertőzésnél célszerű a partnert is kezelgetni, hogy vissza ne fertőzzön, de szerintem Te erre most ne gondolj! Nyitott méhszájra tutira megtiltják a szexet!
Különben nem tudom, hogy ez hogy működik a belső méhszájjal kapcsolatba, de ne aggódj. Egy barátnőmnek a 28. héten kinyilt a külső méhszáj ikrekkel és így is csak a 38. héten szült, akkor is programozott császárral! Azért pihenj sokat és mielőbb felejtsd el a munkát, mert ilyenkor nem nagyon jó ücsörögni a gép előtt!!

Puszi mindenkinek
Györesz 28+5

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma már halálra untam magam, alig van melóm. A melegtöl meg duplájára dagadt karcsú kis bokám, és hiába megy a klima, igy is nagyon melegem van. Semmi kedvem itt lenni. Kép
Délelött felhivtam a tanácsadást, hogy megtudakoljam, mit is irt a doki a méhszájra (mivel a kiskönyvem nem volt nálam), de egy védönö gyorsan lerázott azzal, hogy ne pánikoljak, mert ha zür lenne, akkor ugyis beutalt volna a kórházba a doki. Megnyugodtam. Kép Kép ?????

Akkor most adagoljam be Apának, hogy semmi szex? Igy sincs tulságosan elkényeztetve, na de hogy semmi? Mondjuk én kibirom (persze ö is), csak néha ugy sajnálom ezért. De hát az ö babája is, tessék velem együtt "szenvedni" Kép, igaz?

Györesz: egyre inkább hajlok arra, hogy szót fogadjak és angolosan távozzak a munkahelyemröl. A szabadság óta valahogy nem vesz be a melo, egyre nyügösebb vagyok! Az agyam = O, alig tudok gondolkodni Kép, a memoriám is csapnivaló. Tisztára eltunyultam. Ugye már 2 hónapot csak kibirnék otthon valahogy??
Ma jön az unokatesóm, hoz babaruhákat. Már igy is van elég sok, de azért átnézem öket, hátha...
Még csak 56-os, meg 62-es van bespájzolva, de pl. bundazsákom nincs. Majd meglátom mi lesz a felhozatal. Kép

Marica
marica69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: