Jó reggelt, lányok

!
Mi is megvagyunk, próbálom követni az eseményeket

.
Hétvégén megint túlóráztam, hétfőn is bent maradtam 12 órát, helyettesítettem, ennek örömére tegnap eljöttem délben, és vásároltam néhány apróságot, és Pankának bakancsot, utána kicsit összepakoltam itthon, és én mentem Pankáért a bölcsibe

.
Zdori, üdv a szuper csapatban

. Panka lányom születése után találkoztam a lányokkal, van még egy harmadikos nagyfiunk, Bence.
Regi, örülök, hogy találtál munkát, és minden elismerésem a hajnali keléshez és hidegben bicózáshoz

.
Mesi, gyerkőceid szuperek

! Sajnálom egyébként a helyzetet

. Most hol tartanak hugodék? Válnak?
Irina, szerintem sem nyelte le Ádi, ahogyan az UH is mutatta

. Nyugi, paramami

.
Lmóni, jól emlékszem, hogy beteg vagy? Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!
Tali ügyben van fejlemény?
Vindo, Rugó hihetetlenül intelligens gyekőc! Ilyeneket kombinálni

!
Niki, nagyon jól néztek ki a lovis képen! A gyerekek pedig gyönyörűűűűűek! (Mióta vagy fekete

?)
Nálunk semmi különös, a munka rengeteg, és ahogy olvasom, összeteszem a két kezem, hogy engem visszavártak. Szerintem sokat számít, hogy én egy fiatal csapatban dolgozom, a főnökeim fiúk, az egyiknek szintén kis gyerekei vannak, a másik pedig gyerekvállalás előtt áll még, de érzékeny a problémákra, szerencsére. A válság ellenére sok a megrendelés, most bővítünk, remélem, ez év elején is így marad, mert akkor szokott visszaesni a termelés.
Panka orra folyamatosan folyik, most kicsit köhögött az éjjel, de nem vészes. Pelusunk elfogyott, úgy döntöttem, nem veszek többet

. Éjjel ha felébredek, átmegyek és megnézem, kérdezem, kell-e pisilni.
A bölcsiben jó, csak keveset alszik, ennek következménye viszont, hogy fürdés után gyakran tök egyedül megy az ágyába, és mire utána megyek, már alszik is

. Biztosan tanítják őket, tegnap a Hopp Juliskát énekelte itthon

. Ha be van kapcsolva a gép, 100x meg kell hallgatni az Almától a "szülinapom-pom"-ot, és a Dorothy, a dínó főcímdalát a JimJam-ről.
Viranka, nem tudom, majd megkérdezem aput, de szerintem nem, mert ő 1985 körül kezdett a Pannóniánál, és a Kukori régebbi lehet.
Csajok, véleményt kérek, és nem akarok vitát kiváltani (tudom, hogy ez nálunk egyébként sem így megy

).
H1N1 oltás: én totál bizonytalan vagyok. A médiában ellentmondó vélemények, nem sztárocskákra gondolok, de egyik reggel támogatja a tisztifőorvos, másik reggel nem.
Tegnap Bence kapott egy papírt a suliban, péntekig el kell döntenem, beadatom-e neki az oltást

. Úúúútálom, hogy ilyen helyzetbe hoznak, és ez nagyon fontos döntés (én és a döntések, áááá...). Szeretném meghallgatni a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Ti beadatjátok, vagy sem.
Puszi Nektek! Próbálok gyakrabban jönni, már nem akarok többet túlórázni

.