A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Apa elvitte az autónkat,mert tropák a lengéscsillapítók. :( Azt szerelik...

Panndi: :lol: :lol: lift....

ZDóri: mi is 4 generációsok vagyunk,szint úgy két fiúval. én nem tudok olyan felhőtlenül nyilatkozni a 4 gen.ról. Van előnye is és hátránya..

Regi: azért sajnálom a kis csajt..

Kagk:Köszi!!!!!!
varga tünde

Vindo melyik szettet kapta meg Rugó? mert 2 féle volt most akciós?

Kis fejükbe én is bele látnék:-)

Nálunk a generációs együttélés nagyon nem jött be :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tündi! Még nem biztos, hogy kiesik az a csaj, majd kiderül.
Most nagyon úgy néz ki, hogy a meglévő boltból jön át majd valaki velem, és közben keresnek mást. (Holnap mondom is az egyik csajszinak, aki szimpi, hogy vállalja el! Látásból ismertük is egymást! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Dóri!
Üdv itt! :)
Mit is írjak magunkról? Iker gyerkőceink vannak, fiú-lány párosítás. Egyáltalán nem egyformák sem kivül-sem belül. Nagy meglepi volt, mikor kiderült, h ketten vannak. Másfél éves nagyon nehéz volt velük, de mióta hármasban játszózunk, pár megállót buszozunk stb. minden szuper. Persze hisztik és egyebek nálunk is vannak...

Regi!
Én is naponta mosok, néha 2x is naponta.
Hajnali kelés - hűha!

Ágica!
Tarts ki 2 hétig!

Vindolanda!
Hát ez a Rugó! Nagyon-nagyon okos kisfiú!

Kaqk!
ÉN is alig vasalok! :oops:

LÁNYOK! ISMERITEK A MULTIKID VITAMINT? VALAKI HASZNÁLTA MÁR?

Pusz
Gica

Kép
gica1

Ágica! ...Mármint ha mész Apukádékhoz, akkor írjál majd! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Csak életjelet hoztam!

MEgvagyunk, bár most mindkettő taknyi, de már kifelé mennek belőle.
Zsozsikám hihetetlen Akaratka, ha valami nem tetszik neki, karba font kézzel duzzog, vagy hisztizik.
Múltkor a bevásárló központban levágott egy földön fetrengős üvöltős jelenetet. :lol:
Olyan mondatokban beszél, és ragoz, hogy csak lesünk apájával.
A szobatisztaság lassan halad, éjjelre még nem oké.

Gegi simán átmegy a szobán, néha megbillen, vagy fenékre ül, vagy sikerül visszanyernie az egyensúlyát, és mondja: Ánná (anya) :shock:
Ő is nagy színész, van akarata, de nyugodtabb, nem olyan pörgős, mint Zsozsikám.

Én dolgozom, a mei tai mellé bevettük az ágyneműket, a babahordozót, az erszényt, és más kiegészítőket. Sok még nincs fent a honlapon, mert apának is van munkája bőven, de azért összehozzuk valahogy.

Vannak egyéb problémák, anyu olyan szinten védi a hugomat, hogy már már ellenem van, üvöltünk egymással, és távolodunk egymástól. Legalábbis én érzem így, ő tud úgy viselkedni másnap, mintha nem történt volna semmi. :? Már albérleten gondolkozunk...
Úgyhogy nem fenékig tejfel az élet, majd ha lesz idő, részletezem :arrow:

Egyedül vagyok most a gyerekekkel, Gegi üvölt, megyek fürdetni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, 3200 ft volt, állvány nélküli. Az elektromos már elfogyott :roll:
Van benne fűrész, csavarhúzók, fúró, csavarok stb.
Előrehozott Mikulás :roll:

Gica, megkérdezhetem, hogy miben tér el a gyerekek természete?

A vitaminokhoz nem értek. Eddig ősszel kétszer adtam Rugónak cebiont. MOndjuk nem volt beteg eddig, de amúgy sem beteges fajta. A f...-h...-ós vírust hozta haza kétszer a csanából.

El kell pakolnom a konyhát :arrow:

A generációs együttélést szerintem nem nekem találták ki :roll: Mondjuk 14 évesen koliba kerültem, 18 évesen meg már sem anyu, sem apu nem lakott otthon.

Kép
vindolanda

[quote]A írta: generációs együttélést szerintem nem nekem találták ki

Hát most már nekem sem... :(

(Jó kis villámfürdetés-öltöztetés volt.) 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese nálunk is villám fürcsik és öltöztetések vannak 8) egyedül is megcsinálom ha kell.
Péterke hosszú idő óta beült a kádba :roll: hozzá sem értünk, kicsit játszott, bár félt, hogy hajmosás lesz :oops: nem tudom, hogy lehetne ezt kezelni, mert ez miatt nem akar pancsizni, csak mosakodunk általában.

Vindo nekünk állitólag elhozzák a már kinőtt szerszámos állványukat az unokatesómék, jaj annyi mindent kapunk tőlük, nem is tudom mit veszek majd nekik karira. Olyan kis rendesek:-) ritka az ilyen rokon.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Nálunk minden oké és köszönöm a hiányolást de mint tudjuk rossz pénz nem vész el.

Nekünk az óra átállítás nem okozott nagy gondott felkelt persze egy órával elöbb de szóltam neki, hogy még nagyon korán van így vissza aludt még 40 percet aztán már másnap a szokásos fél 7-kor kelt.
Néha tök jó lenne ha bírná 7-ig vagy fél 8-ig de vannak napok amikor elég nehezen viselem ezt a fél 7-es kelést.
Ja és persze ha felkel akkor ő már csak akkor alszik vissza ha beteg amúgy rögtön pörög.
Persze este 9-kor fekszik. Próbáltuk már, hogy később tesszük le egy fél órával de akkor is fél 7-kor kelt.
Aztán próbáltuk, hogy elöbb tesszük le akkor az a fél óra azzal ment el, hogy ki be járkáltam hozzá, hogy rá vegyem, hogy este van és lekell feküdni mert reggel korán kelünk és megyünk bölcsibe.

Lányok segítség kéne.
Ti mit adtok a gyerekeknek vitamint illtetve kutya ugatós köhögésre mit lehetne adni.
Most Mucoprontot adok de lehet nem ez kellene most neki.
Reggel majd egyeztetek a doki nénivel.

Bölcsi az megy és hála szeret is járni Ádi nincs semmi gond.

Mondjuk eddig 2 hetet jártunk aztán 1 hetet itthon volt mert beteg volt. Most tartunk az 1 hetes betegséges héten és lám Ádi köhög.
Egyenlőre nincs láza és más tünet nincs és a bölcsibe minden gyerek köhög szóval nem ő az egyetlen. Főleg vannak akik jobban köhögnek mint Ádi.
Mondjuk most nem lenne baj ha nem lenne beteg mert csütörtökön fotózás lesz és jó lenne ha ott lenne a drágám.
Csinálnak csoport képet is.

Bele kezdtünk tesó projektbe remélem karira már pocakba lesz a drága.

Aldiba én megnéztem az akciós overállt. Tök jó anyaga van de csak kicsi méret volt.
Lehet holnap elmegyek egy másikba vagy elötte felhívom, hogy van-e nekik.
Mondjuk még mondtak még egyet az az Interspárba van az ha jól emlékszem akkor 3990,-.

Na lépek megyek pihizni mert délután vendégeink voltak és kicsit fájt is a fejem szóval rámfér a pihenés.

Mindenkinek nyugodt szép estét.
20200310173350

Helló, lányok!
Azért tudok ám jönni mostanában esténként, mert Ádi altatása alatt én stikában netezek az ágyon. És kellett pár hét, mire rájöttem, hogy ezt is lehet, eddig csak bealudtam. Mert ugyan Apa énekel (ez a tradíciónk), de Ádi nem engedi, hogy én elhagyjam a szobát (na jó, nagy néha igen, de nyomós okot igényel hozzá). Így ilyenkor írok Nektek. :-)
Hú, lehet, hogy nem tudok mindenkire reagálni...

Zdóri: szerintem is szuper szakmád van, mindig csodálltam, aki hangszeren játszik és szépen énekel (nálunk főleg a férjem muzikális, ill. mindketten imádjuk a zenét, sokat éneklünk, de amatőrice). Velem ellentétben viszont ő sosem hamis. ;-)

Mónim, jobbulást, drága!

Timi: Ádidnak mielőbbi jobbulást!

Gremese: sajnálom :( csatlakoznom kell, a 3 generációs együttélés szerintem sem jön össze. Vagy ritka toleráns és normális emberek kellenek hozzá (mindkét részről, egy részről kevés), vagy teljes szeparáció. A mi költözésünkben jelentősen nyom az, hogy én már nem akarok itt élni, pedig szeretem a szüleimet. De vagyok annyira individualista, hogy elvárom, hogy tiszteletben tartsák a köreimet és ne gyerekként kezeljenek, és ez sajnos nem mindig jön össze.

Regi, Vindo: aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök a lakással kapcsolatban, hát társasházban bármi szóba jöhet, ami nem panel. Az orrunk elől elvitt lakás anno tök jó volt, a 80-as években épült, tégla, és szuper volt az egész -- na és a kedvenc kerületemben egy tuti helyen volt. Nem sok ilyen van. Azóta sem volt ilyen hirdetés. :-(

Távolságok: én csaknem 20 éve utazom napi min. 3 órát (na jó, amíg Ádival teljesen itthon voltam, nem utaztam ;-), ennyi oda-vissza tömegközlekedéssel a dolog. A gimibe is ennyi volt, utána az egyetemre is, meg a munkahelyekre is. Vagy még hosszabb, egyik sem volt közelebb. Költözésünk fő oka az, hogy ebből elegünk van (Sanyi is mindig messziről járt be), és Ádi bölcsibe juttatása végképp ellehetetleníti a dolgot (ezt korábban írtam). Meg ide alig jöttek ki ismerősök mindig, annyira kiesik. És hát őszintén szólva az első év itthon Ádival tette be teljesen a kaput, mert itt minden távol van, még az sztk is, akármi. Mint egy sziget a világ végén, csak ott jobb az idő és szép tengerpart van, itt meg nem. Ettől függetlenül nagyon szerettem mindig itt lakni, szerettem a kerületet, az esküvőnk is itt volt. Viszont a távolságok, a nihil és a rémes szomszédok teljesen el tudják venni az életkedvemet. Ja, ez is kimaradt: 1,5 évig laktunk beljebb albérletben, de ott meg az nem stimmelt, hogy udvarra néző egyszobás kis lakás volt a miénk és nem a legjobb környék, viszont rengeteget buliztunk,mászkáltunk, akármikor haza tudtunk menni, akkor jártam mindenféle különtanfolyamokra, nagyon élveztem.
Szóval most hatalmas reményekkel várom az elköltözést, majd meglátjuk, mi lesz belőle.
Puszi nektek, még átnézek amoda.

Kép
Kép
irina

Irina!
El is felejtettem írni, h mennyire örülök, h a röntgen rendben talált mindent!

Lakás: csak budai oldal jöhet szóba? Vagy esetleg metróközeli pesti rész is? Zugló nem szimpatikus?

Kép
gica1

Bocsánat, hogy erőltetem ezt a Multikid dolgot, de nagyon taknyolnak a gyerkőcök és úgy döntöttem adnom kellene vmi multivitamint. A gyógyszertárosnak ez jutott eszébe, de azért gondoltam tőletek is megkérdezem. Tudom, h már volt téma a vitamin, de elfelejtettem, ki mit szed.... :oops:

Kép
gica1

Gica, á, dehogy, én Pestet szeretem jobban ;-)
Zugló igazából kiesik a mhelyeink vonalából és a kinézett majdani ovi is messze lenne tőle (Sanyi akadémiai dolgozó, van akadémiai ovi, állítólag nagyon jó, jó lenne oda beíratni majd jövő ősztől Ádit). Nekem Újlipótváros a szívem csücske. ;-)
Képzeld, Péter megbetegedett, kórházban van, nem tudom, mi baja, csak a hírt kaptam meg.

Kép
Kép
irina

Na egy utolsót: Timi, hajrá, kistesóprojekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Jó éjt, lányok!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt, lányok :D !

Mi is megvagyunk, próbálom követni az eseményeket :oops: .
Hétvégén megint túlóráztam, hétfőn is bent maradtam 12 órát, helyettesítettem, ennek örömére tegnap eljöttem délben, és vásároltam néhány apróságot, és Pankának bakancsot, utána kicsit összepakoltam itthon, és én mentem Pankáért a bölcsibe :D .

Zdori, üdv a szuper csapatban :D . Panka lányom születése után találkoztam a lányokkal, van még egy harmadikos nagyfiunk, Bence.

Regi, örülök, hogy találtál munkát, és minden elismerésem a hajnali keléshez és hidegben bicózáshoz :shock: :D .

Mesi, gyerkőceid szuperek :D ! Sajnálom egyébként a helyzetet :? . Most hol tartanak hugodék? Válnak?

Irina, szerintem sem nyelte le Ádi, ahogyan az UH is mutatta :D . Nyugi, paramami :wink: .

Lmóni, jól emlékszem, hogy beteg vagy? Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!! Tali ügyben van fejlemény?

Vindo, Rugó hihetetlenül intelligens gyekőc! Ilyeneket kombinálni :lol: !

Niki, nagyon jól néztek ki a lovis képen! A gyerekek pedig gyönyörűűűűűek! (Mióta vagy fekete :shock: :oops: ?)

Nálunk semmi különös, a munka rengeteg, és ahogy olvasom, összeteszem a két kezem, hogy engem visszavártak. Szerintem sokat számít, hogy én egy fiatal csapatban dolgozom, a főnökeim fiúk, az egyiknek szintén kis gyerekei vannak, a másik pedig gyerekvállalás előtt áll még, de érzékeny a problémákra, szerencsére. A válság ellenére sok a megrendelés, most bővítünk, remélem, ez év elején is így marad, mert akkor szokott visszaesni a termelés.

Panka orra folyamatosan folyik, most kicsit köhögött az éjjel, de nem vészes. Pelusunk elfogyott, úgy döntöttem, nem veszek többet :wink: . Éjjel ha felébredek, átmegyek és megnézem, kérdezem, kell-e pisilni.

A bölcsiben jó, csak keveset alszik, ennek következménye viszont, hogy fürdés után gyakran tök egyedül megy az ágyába, és mire utána megyek, már alszik is 8) . Biztosan tanítják őket, tegnap a Hopp Juliskát énekelte itthon :shock: . Ha be van kapcsolva a gép, 100x meg kell hallgatni az Almától a "szülinapom-pom"-ot, és a Dorothy, a dínó főcímdalát a JimJam-ről.

Viranka, nem tudom, majd megkérdezem aput, de szerintem nem, mert ő 1985 körül kezdett a Pannóniánál, és a Kukori régebbi lehet.

Csajok, véleményt kérek, és nem akarok vitát kiváltani (tudom, hogy ez nálunk egyébként sem így megy :wink: :D ).
H1N1 oltás: én totál bizonytalan vagyok. A médiában ellentmondó vélemények, nem sztárocskákra gondolok, de egyik reggel támogatja a tisztifőorvos, másik reggel nem.
Tegnap Bence kapott egy papírt a suliban, péntekig el kell döntenem, beadatom-e neki az oltást :? . Úúúútálom, hogy ilyen helyzetbe hoznak, és ez nagyon fontos döntés (én és a döntések, áááá...). Szeretném meghallgatni a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Ti beadatjátok, vagy sem.

Puszi Nektek! Próbálok gyakrabban jönni, már nem akarok többet túlórázni :wink: 8) .
dettyk

A tegnapi késő kelés után ma 5.45kor keltek.. :shock:

Detty: röviden tömören,én nem adatom be...
varga tünde

Multikid azaz LGG vagy micsoda? mert tavaly ősztől azt szedte M. és semmi baja nem volt :)

Dettyk!
akkor vmelyik magyar mese végén láttam :) akkor épp össze vissza nézett mindent :)

:arrow: majd talán du jövök :)

KépKép
viranka

Jo reggelt! :D

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Oltás: tegnap revideálta a nagy család az álláspontját, eddig úgy gondoltuk, nem adatjuk be, de mostmár úgy néz ki, hogy mivel itthon mindenki pedagógus, mégiscsak ez lesz a helyes ránk nézve a gyerekek érdekében, hallva Ukrajnát és a 2. hullámot Németországban... :roll: :? Gyerekek nem kapják meg, csak az összes felnőtt.

Nagy család: hát, kétségtelen, hogy vannak hátrányai is, de mivel EZ VAN, ezért ezt szeretjük. :) :wink:

Irina! Mi az, hogy "átnézek amoda"?

Köszönöm a felvilágosítást Ádámmal kapcsolatban. Tényleg megnyugtató, hogy nem találtak semmit!

Rugó nagyon aranyos! Hát, ha a halak vízben élnek... :)

Emese, azta!!! Jól csináljátok a 2 gyerek mellett! Húúú! Már többször hallottam rólad, hogy milyen tökjó dolgokat csinálsz, gratulálok nektek szeretettel! :)

Ikergyerekekhez (is) gratulálok! Mi is a nevük?

Látom, már szinte mindenki újra dolgozik. Ügyesek vagytok! Én csak azon gondolkoztam el, hogy lehet, hogy én nem, aztán rájöttem, hogy ez így van rendjén, mert nem mindenhol van Dani-korú manó, és csak Samuval már én is újra dolgoznék... :shock: Úgy megy az idő!!!!!

Nagyon helyesek a képek, Niki! :)

Timi, remélem, sikerül, hogy babó legyen már a poakban karácsonykor! :) Hajrá!

Móni, jobbulást! Meg a beteg manóknak is!

Mi Cebion-cseppet nyelegetünk, és bizakodunk... :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!!!!

Timi hajrá!!!!

Dettyk azért pihizz is, az oltást mi nem adatjuk be.

Regi a délutános műszak meddig tart?

Niki Édes Rania:-)

Irina nekem most úgy tünik, mintha lementek volna a lakás árak :roll:
Mi zuglóban laktunk, hát onnan nem a legjobb közlekedni :? vagy legalább is ahol mi laktunk.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

KTimi! Hajrá tesó!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++ :)
Ádinak jobbulást!

Szeli is köhög pár napja, most a Stodal szirupot kapja...
De hogy én már hogy unom, hogy állandóan van valami... :? Remélem, beválik a Béres csepp + a grapefruit!!!!!!

Irina! Nagyon cseles vagy! ;)

LMóni! Hogy vagy ma???

Dettyk! :)
Szeli meg itthon nyusziugrásban közlekedett „Nyuszi hopp” kiálltásokkal! :lol: Látszik, hogy tornáztak! :)
Oltás: Nem! (más nem kötelezőt se adattam be eddig...)

Niki! :lol: Micsoda fotók! :lol:

ZDori! Nem dolgozik mindenki! :)
(Ha nem kéne nekünk is a pénz, én is itthon maradtam volna, de ez az álmom hamar szertefoszlott...)

Heni! 12-re megyek, de nem emlékszem, meddig vagyunk nyitva... :oops: Asszem 8-ig. De fél 9 - 9-ig szerintem ott leszek, mert be is kell pakolni, meg felmosni. Apa este edz, úgyhogy együtt jövünk majd haza! :) Mami megy Szeliért, utána kijönnek hozzánk, Mami itt is alszik. Így szerveztünk meg! :)
Lassan készülődnöm is kell...

Pussz

Kép

Kép
regcsiken14

Hol vagytok????????????,Ebéd közben nem volt mit olvasni :? :( :( :(

Áron már felébredt, Péter még szunyál, ma jönnek anyósék gyerekeket látogatni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Gica: én nem ismerem azt a vitamint. Ema FLp-s et eszik.

Detyk:
Pénteken beadatjuk magunknak az oltást....közel van ukrajna...:-( legalább mi ne hozzuk haza...Csak Emma miatt..h megvédjük!

Elkezdtem a kari ajándékok összeírását....lesz mire nézni..Emmának babahzázat nézek de nem iylen 20-on ezres horrror áron!! nem találok.:-(

Vindo: Rugó és a szerszámok!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszönöm a gyógyító drukkokat. Azoknak és a homeopátiának hála ma már nem kell küzdenem a levegőért :D
Ennek örömére elmentünk csinivel Kék vonat koncertre. Szuper volt.
Gréti táncolt, dudolt, rohangászott. Most szerencsére alszik :D
A 6 órási kelése egyedi eset volt. Megint az 5 órát részesíti előnyben sajnos :?

Regi én mikor 4-re jártam (mert ki kellett pakolni a friss péksütit) 3:40-kor keltem. Másodpercre ki volt számolva, hogy mit mikor kell csináljak :roll:

Sense végre láttam azt a mesét ami a szobátok falára van festve :lol:

Zdori üdv itt :lol:
rólunk: van egy 2 éves hisztizsákom akit Grétának hívnak. Minden vágyunk egy tesóbaba, remélem jóisten megsegít és teljesülni fog.
Én nem mentem vissza dolgozni, itthon vagyok cicusommal :lol:

Irina de jó, hogy minden rendben :lol:
Mondtuk mi, hogy nem nyelte le 8)
Álmaitok lakását meg meg fogjátok találni hidd el.
Barátnőmék hipp-hopp 2 hét alatt megtalálták, kifestették és beköltöztek :shock: 8) :lol:
Én csak lestem mikor szólt, hogy ne a régi címre menjek :lol:

Vindo fotót a fúró, faragó Rugóról :lol:

Dettyk jó sok túlórát vállalsz :roll:
oltást szerintem kihagyjuk, olyan hirtelen rakták össze, nem voltak komoly tesztelések, nem tudják a pontos mellékhatásokat.
Gréti meg én biztos nem adatjuk be, Z.-n elgondolkoztunk de szerintem Őt sem.
Veszünk majd maszkot (már akartam csak elfogyott) és a tömegközlekedési járművökön fel fogja tenni :roll:
Meg rengeteg C vitamin.

Vitakid cicus tavaly azt evett, imádta
csak neki nem fogyott el a lejárati időig és sokat ki kellett dobni.
Most grapefruit cseppeket kap és kéri is lelkesen. Meg minden nap elrág fél c vitamin rágótablettát és sok-sok sok almalé, körte, banán és társaik

Mesi sajnálom :(
albérlet inkább ne.
az eladást nem tudjátok megsürgetni?

Viranka csodaszép karácsonyunk lenne akkor
naptárhoz mikor küldjek képeket?

Niki Rania :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tali

Melyik hétvége legyen csajok???
Nov 14
Nov 21
nov 28
dec 05

Van vállalkozó szellemű topikcsajszi akinél lehet?
Vagy keressek én helyet?

KépKép
Kép Kép
l.móni

zdori: írtam privit Neked az "amodá"-ról (a csajok tudják, miről van szó ;-)

este jövök rendesen is. lányok, valami bennem is bújkál, mert reggel óta úgy hasogat a fejem, mint akit leütöttek egy nagy husánggal, és semmilyen gyógyszer hatására nem múlik el :?

Kép
Kép
irina

Drága lányok!

Kérek szépen vudut a sógoromnak. 6 napja 39 fok felett a láza, nem tudják mi a baj. Holnap megy röntgenre.
Nagyon aggódok érte. Ő nem az a nyavajgós fajta és anyuék szerint most nagyon rosszul néz ki :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: ++++++++++++++++++++++megy!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: megy +++++++

Kaqk: voltam a tescóba nem volt dvd,semmi alakformáló sem... :evil:

Ezt a cikket kaptam : http://kuruc.info/r/4/49641/
varga tünde

Bocsi megint oldal kezdő :oops: :oops:
varga tünde

Pár friss kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Képzeljétek Áron teljesen felhúzta magát állásba a járóka rácsai mellett :shock: :shock: :shock: 6 és fél hónapos
:roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni: azta ...ügyes kispasi!!!! és nagyon hasonlít Péterkére!!!

Tündi: hmm mi m vettünk nekem joga dvd-t..itt debrecenben van pilates is 2 féle. Csak a pilates érdekel?
ha gondolod megveszem neked és elküldöm...csak választani kéne a kettő közül.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Villám leszek. Alig tudom a nyakamon tartani a fejemet. Ma eléggé erős migrén kapott el. Bercónak megint folyik az orrocskája. Kissé nyügi, egyébként minden rendben vele.

Csak néhány dologra írok.

Védőoltás. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, aztán arra hajlok, hogy inkább nem. A gy.orvossal is többször konzultáltam. A hivatalos álláspont az, hogy igen, kell. De azt is hozzátette, hogy ha az a kérdés, hogy az unokái be vannak-e oltva, akkor nem. Egyébként is a megelőzés híve vagyok. Tehát marad a homeós immunerősítés, a c-vit., Béres.

Ezen a Multikid Immuno-n meg én is gondolkodtam már.

Heni, őrületes képek!!!!! Annyira szépek ezek a fiúk!!!! Gratulálok Áronnak!

Pilates: Szerintem az egyik legtökéletesebb torna. Az alakformálás csak a bónus. :lol: Tünde, kezdd el bátran! Mondjuk nem egyszerű megtanulni az erőközpont használatát, a levegővételt, de szenzációs. Én is végre ismét elkezdtem. Bár ma ki is hagytam a fejem miatt. Tegnap meg Bercó olyan hisztit csapott, hogy a hajam szálai égnek álltak. Azóta ia mondja: Kicsakkoltam tornát.
A tornára vissatérve a mélyizmokat erősíti, de rendesen. Vicuska barátnőm párja pl. mindennap csinálja, mert egyébként mindene fáj.

No, megyek.
dmaggie

Sziasztok!

Köszönöm az infókat! :)

Móni, ez nem hangzik vmi jól... :roll: Jobbulást a sógorodnak!!!

Nagyon ügyes Áron!!! :) Valóban hasonlítanak a tesók! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Fejfájásra is jobbulás!

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó, akkor, drága lányok!

Náthás babócáknak, családtagoknak jobbulást!

Móni, pihenj sokat, bár ahogy elnézlek, Cicus ezt nem sokat teszi lehetővé :lol: Köszi, Neked mindig el is hiszem, hogy valami jó sikerülni fog, olyan kedvesen és meggyőzően mondod ;-)

Heni: jaj, de csodásak a srácok! És Áron hogy kiszőkült, nyáron még nem volt ilyen világos a haja szerintem... és jó ég, 6 hónaposan áll! :shock:

Maggie: szegény drága, remélem, már jobb a fejed. Nekem is ezzel indult a nap, nem tudom, mi váltotta ki (én nem vagyok klasszikus migrénes, de eléggé arra emlékeztető fejfájásaim vannak, havonta többször).

Védőoltás: nem. Hasonlóan Maggie-hez, én is többször kifaggattam a gy.dokinkat, ő sem ajánlja, de nem kategorikusan nem, hanem ma pl. azt mondta, kb. hét szempontot érdemes megnézni bármiféle oltás beadásánál (előzmények, mellékhatások stb.) a kicsit illetően, és utána dönteni. Mi ugye minden fakultatívot is beadattunk Ádinak a rotán kívül, úgyhogy abszolút pártolom a jó oltásokat, de ezzel nagyon bizalmatlan vagyok. Az viszont eszméletlen, amilyen propaganda a tv-ből-rádióból ömlik, ma már ott tartottak némelyiken, hogy aki nem oltatja be a gyerekét, az gyakorlatilag veszélyezteti. Hát kikérem magamnak. :evil:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ja, Mónikám, nekünk még bármelyik általad említett hétvége jó. :-) Helyet sajnos nem tudok felajánlani, de bármire nyitott vagyok.

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Csak gyors leszek.

Köhögés ment egész éjjel de nem volt vészes.
Ment is rendesen Ádi bölcsibe.
Aztán 13:30-kor hívtak, hogy menjek mert fulladásosan köhög.
Rögtön mentünk is a házi dokihoz aki persze pont szabin volt.
Szóval vártunk 2 órát azt hittem, hogy soha nem végzünk.
DOki néni küldött minket a Betesdába krupp gyanúval.
Betesdába 16:45-kor értünk ahol 19:00.kor hívott be minek a füll-orr gégész aki azt mondta, hogy nem kruppos csak gégegyulladása van.
Persze azért még nem örülhettünk mert a doki átküldött a belgyógyászhoz mert ő döntött, hogy bent kell -e maradni a kórházba vagy sem.
Hála mind a ketten azt mondták, hogy nem olyan vészes a helyzet, hogy stresszeljük még őt azzal, hogy bent kelljen maradnia.
Mondjuk szigorú párásítást és hűvöset írtak elő.
Na aztán 20:00-kor értünk haza persze közben már a szervezete dolgozik a kor ellen így be is lázasodott a drágám.
A belgyógyász adott neki egy kúpot ami bent maradt ( álltalában kb 20 perc után kikakilja ) így 1 fokot lejebb ment neki a hője.

Kapott Ádi ACC-t amit csak holnaptól kell szednie, Cataflame cseppet, Calcium ampullat, C-vitamin ampullat, és kapott egy kúpot azt végszükség esetére amit akkor kell beadni ha elkezdene fulladni. Azt gyorsan be és irány a kórház.

Na lépek is csajok most kérek sok-sok vudut, hogy hamar gyógyuljon a drágám.

Mindenkinek jó és nyugalmas éjszakát. ( remélem azaz tudom, hogy a mienk is az lesz. )
20200310173350

Heni: Áron ügyes :) Zsófi is hat és fél hónapos volt, amikor felállt :)
Vendég

Jobbulást Ádinak!!! És JÓ éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Nagyon köszönöm lányok a véleményeteket, én is inkább nem párti voltam, megerősítettetek ebben 8) . Majd továbbra is vitaminozunk.

Viranka doktornéni :wink: , milyen homeós immunerősítőt ajánlasz? Megkérdeztem aput, Kukori már kész volt, mikor odament, de sok magyar rajzfilm végén láthattad a nevét :) .

Ádinak jobbulást.

Heni, Áron nem semmi :shock: . Hát Panka nem csinált ilyesmit ilyen idősen 8) .

Szép napot Nektek!
dettyk

Jó reggelt!

Dettyk :)
:oops: mit szeretnél? homeos,vagy vmi mást?
Oltás: én sem adatom be,de felhívom lányom keresztanyját ,h. anyukáját faggassa ki :)
amúgy olvastam,h. tojásalapú,B. meg sem kaphatná :) Oviban is volt ilyen papír csak ott nem volt választási lehetőség,töltsd ki és megkapja :shock: óriási betűkkel írtuk rá,nem kérjük :) Apuék beoltatták magukat,lassan 2 hete semmi bajuk nem volt tőle :)

Móni!
mennek a ++++++++++++++++++ sógórodnak .
tegnap ott mentünk el a szigeszentmiklósi leágazásnál :) csak már viszonylag késő volt,ezért nem ugrottunk be hozzátok 8)

Dóri!
s a kedvenc tippelgetős játékunkba is beszállhatnál :) aki megtippeli Fleur Danija mikor bújik ki pontosan kap egy tábla csokit :)

Heni!
ha a közelembe lenne Áron megzabálnám :) :) olyan édes kis pofija van :) Henike :lol: :lol: :lol:

Timi!
Ádinak jobbulást!++++ s ha véletlenül megint olyan fulladósan köhögne,hűtőt nyisd ki és tartsd elé :wink:

:arrow: bűzbombát eltávolítani :)

KépKép
viranka

Jóreggelt! :)
Köszönöm a vitaminos hozzászólásokat! Azt hiszem maradunk a C-nél és a sok gyümölcsnél. Amit nekem a gyógyszertáros mutatott csak Multikid - narancs ízű, lengyel gyártmányú gyógytápszer :shock: . Ez utóbbi felirat miatt volt fura. Mi az, h gyógytápszer?????????????

Detty, Maggie!
Hajrá vitaminok!

Tünde!
Elég rosszul hangzik ez a gégegyulladás. :( Jobbulást Nektek!
++++++++++++++++++

Heni!
Micsoda ügyes fiú Áron! Ez igen! :)

Dóri!
Az ikrek neve: Gergő és Zsuzska. :)

Vindo!
Különbségek: Gergő sokkal melegebb szívű, Zsuzsu kicsit magánakvaló. Gergő sokkal bújósabb, Zsuzsu nagyon ritkán bújik. Zsuzsu sokkal hisztisebb (ami igaz, nyáron fordítva volt). Gergő kiváncsibb és barátságosabb. Ugyanakkor Zsuzsu a rendszeretőbb - ha valami leesett, rögtön felveszi, a lepedő gyűrődései zavarják stb. És érdekes, mostanában Gergő lett a beszédesebb, ami eddig fordítva volt.

Regi!
Le a kalappal előtted! Ezek a hajnali kelések. De biztosan hozzá lehet szokni!

Irina!
Nagyon kellemes hely a szíved csücske! Elhiszem, h ott szeretnétek élni!
És ha nincs Péter, akkor most szünetel a vezetés? REmélem mihamarabb rendbejön!

Móni!
Tali, de jó lenne! (Nekünk nov 15 nem jó - bár most nem emlékszem, az fel volt- e sorolva. :oops: )Ugye Apák is jöhetnek most is? Még nem sikerült megtanulnom vezetni. :oops:

Még alszanak. Én meg már fenn. Másfél hétig egyébként mi is betegeskedtünk. Kezdtem én, aztán Zsuzsu, Gergő és most Apa. A gyerkőcöknek az orra folyik már csak, mi még köhögünk. Nem tudom, megfáztunk-e v vmi vírus volt, de azt hiszem túl vagyunk rajta.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Móni!
Sógorodnak +++++++++++++++++++++

Kép
gica1

Jó reggelt!

Mindkét gyerek taknyos, köhög, tüsszög :(
Vendég

Helló!

Gica: sz.tem T.köszegit akartál írni.. Úgyhogy megy a drukk oda,remélem nincs gond.. és ne is legyen.. :)

Heni: nagyon ügyes. Ő is kis husi musi,olyan édesek.. :)

Panndi: nektek is jobbulást! sok sok C..... :) nem lesz gond.. :)

Viranka
: annyira nem értem,hogy milyen jogon adják be,ha a szülő nem egyezik bele... :x nálunk is ma adtam le a papírt,hogy nem kérjük,remélem nem is adják be,mert akkor nagyon kiakadok..
Nálam köhögésnél ablak nyílik,de a hűtő sem rossz.. ;)

Kaqk: köszi :) nem tudom,hogy milyenek vannak,nekem nagyon alap szintű kellene :roll: Szombatra,megpróbálom apát rávenni,hogy menjünk fel Székesfehérvárra,ott bemenni az auchanba (lehet nem jól írtam),hátha ott van,ha nincs akkor megkérlek téged :wink:

Dmaggie: köszi.. :)
varga tünde

Sziasztok, most csak beköszönök, mert kicsit összekuszálódtak a dolgok velünk :shock:
A csanának fel akarják mondani a bérleti szerződését (az önkormányzat tenné ezt két hónap után), és a gyerekeket beköltöztetni az óvodába :shock:
Mariann viszont, aki az alapítvány elnöke meg a fő gondozónő, nem akarja így tovább vállalni a dolgot.
A gyerekeknek lenne helye, de nem tudjuk, kihez kerülnek, és nem is akarnám üzemi keretek közé betenni. Azt sem tudom, jogilag betelepíthető-e egy csana egy óvodába.
Ráadásul Mariannt Rugó nagyon szereti, már nagy puszit is adott neki.
Szóval most keressük a megoldást, próbálunk segíteni Mariannak is, meg biztatjuk, hogy ne adja fel.
Lehet, elgondolkodik, hogy a saját házába tegye át az egészet, de akkor az engedélyeztetési procedúrát megint fizetnie kell, és az időbe is telik.
Állítólag egy lelkész-laknak nézte ki az önkormányzat hirtelen az ingatlant. Itt vagyunk egy 4500 fős településen, és két hónapja adták ki a házat. Biztos találnak más bérleményt. :evil:

Na, itt tartunk.

Minden beteg gyereknek jobbulást.

Gica, a halaink néha kapnak gyógytápot :lol:

Mennem kell, együtt keltünk :arrow:

Kép
vindolanda

találnak = találnának

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni nagyon ügyes Áron :lol: :lol:
kösd fel a gatyádat :wink:
cicus is 6 hósan állt fel, aztán igyekezett hamar elindulni is 8)

K.Timi jobbulást Ádinak++++++++++++++++

Panndi a lányoknak is++++++++++++++
tegnap Fleur említett nekem egy homeos cseppet ami a köhögésre, orrfolyásra van :roll:
kérdezd meg a patikust, hátha tudja melyik az :roll:

Vindo :evil: :evil: :evil:
elég hülye az önkormányzat :evil: :evil:
Drukkolok, hogy jó megoldás legyen+++++++++++++

Gica

Viranka bármikor jöhettek :lol: természetesen jöhetnek az apucik is :lol: :lol:
nélkülük nem lenne teljes a tali :lol: :(

Én a csokiról lecsúsztam
Nem szült meg tegnap Fleur :lol:
Na mejd Nektarinét eltalálom februárban 8)

:arrow: mert kihül a melegszendvicsem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: