Sziasztok!
Mi is megvagyunk! Mára már túl egy adag mosáson és teregetésen
Vick, nem csodálom, hogy rossz kedved lesz, ha arra gondolsz, hogy a lányokat nem látod pár napig! Remélem a dokid jó híreket mond (mondjuk menj be még ma és megindítja), és mihamarabb túl lesztek rajta! Gondolj ilyenkor arra, hogy milyen jó lesz majd hazamenni Vincével újra a lányokhoz és hogy milyen nagy lesz akkor a boldogság!!! Ez kárpótoljon mindenért!
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy a császár után kaptál-e oxitocint? MErt azt olvastam, hogy az kell a méh összehúzódásához. És gondolom, ha nem természetes a szülés, akkor nem termelődik az sem magától...

Meg a szopizáshoz sem árt a babának...
Zsuzsi, akkor neked most szerdánmeg is indítja a doki?
Kata, azért ti még messze vagytok a túlhordástól, ne izgulj előre ezen. Inkább nyugodj meg, és mihamarabb kibújik Márk! De én is Mónival értek egyet, inkább kelljen naponta bejárni kontrollra, minthogy bármi legyen. Bár ha ti ilyen messze vagytok a lórháztól, akkor lehet, hogy bent tartanak? Szerintem erre is kérdezz rá, meg a beindításra, ha úgyis beszélsz a dokiddal. De gondolom ő is megnyugtat, hogy nem kell még ezen aggódni!
Móni, örülök, hogy jó az új lakás! Azért rendeltek majd netet ugye??? Csak hogy ne kelljen már mindig apóshoz menni
Nekem a vizesedés az utóbbi pár hétben azzal párosult (főleg az ujjaimon látszik), hogy elkezdtek az ujjbegyeim zsibbadni

Ez elég fura és paráztató érzés... de nem fáj vagy ilyesmi... Azt mondta a doki, hogy "és ez még csak fokozódhat"
Párom tegnap rákérdezett, hogy és mi van, ha Marci megfordul péntekig? Hát, mondom akkor további izgalom és várakozás

:D:D
Az lenne csak az igazi meglepetés ezek után
Azért már várom a pénteket, hogy túl legyünk rajta... A csütörtök estétől, éjszakától tartok kicsit, azon már nagyon szeretnék túl lenni, hogy utána péntek reggel elinduljon a nagy izgalom:D
Zsuzsi, te kérdezted a sterilizálást? Én is így jártam pont. Nekem vagy 1 napig száradtak a cumik... Írtam is, hogy hát így nem igazán maradnak sterilek

Azt tanácsolta (azt hiszem Kata vagy Kriszti), hogy ő steril dogozba tette be száradni is!
Azért ez a "fészekhagyás" látom mindenkinél beindult, én is még elterveztem, hogy a fürdőszobát meg a konyhát kicsit kitakarítom a héten
Tegnap volt öcsém, csinált képeket, ígérte, hogy talán ma este elküldi. Ha meglesznek, akkor majd rakok fel!
Ma délután még fodrászhoz megyek, meg a fényképezőgép aksijához kell egy új töltöt venni, mert valahova nagyon elraktuk és nem találjuk. És tutira akkor merülne le, mikor kell...
Jaj, olyan édes volt a párom tegnap. Van még dec 31-ig egy ingyen éjszakánk egy bécsi szállodába (kapta bónuszként a munkahelyén) és még nem használtuk el. Kérdezte, hogy szerintem mikor tudunk majd menni már a picivel

Mondtam, hogy ha minden rendben van, akkor talán a két ünnep között már el tudunk menni, úgyhogy szerintem elkezdni szervezni (már több hétvégén is próbálkoztunk, csak sosem volt hely, mert későn kaptunk észbe...)
Este még benézek!
Szép napot mindenkinek!