A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Lányok, ma jöttem rá, hogy ez már valóban a novemberi babafórum :lol:

katicat
Szigetszentmiklós

Vick
Szorítok, h Vince most már kibújjon.

Reni
Hát készítjük Lillát, de szerintem nem igazán fogta fel, h öcsi ki fog bújni a pocakból. Meg arra is próbálom készíteni, h nemsokára anyának kórházba kell mennie pár napra.
Remélem Blaninak semmi komoly baja. A házikóról lemaradtam, de jó...miből csinálod??

Enikő
Szerintem remek a poci méreted :) és hát benne van egy babó mitől lenne kicsi :) csinos vagy ez a lényeg.

Móni te is nagyon csini vagy.

Bocs, h nem reagáltam most mindenkinek külön. Most csak így megy.

Én is jól meg lettem sétáltatva. Tegnap kimentünk az állatkertbe, Lilla nagyon élvezte. Ma délután meg lementünk a Duna partra.
Én is elég sokat görcsölök, hol jobban hol kevésbé, de ez még mindig nem az igazi....ki tudja mi lesz. De én legalább tudom, h max. egy hetet hagyja pluszban a doki.
Amúgy a mai nap olyan szempontból jó lett volna, hogy a papának ma van a szülinapja :) de azért megkértem, h mégse ma szülessen. :)
Pakolással is haladtam a 7végén egy kicsikét. De azért még mindig van mit csinálnom. De Dani fogadásához lényegében már csak a kiságy összeszerelése van hátra, no meg nem ártana kicsit kitakarítani a nagy babakocsinkat.

Na pusza nektek.

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok,

Még mi is egyben vagyunk.

Reni: tényleg nagyon ügyi vagy a babaházzal. Én nem mernék belefogni, kétbalkéz okán :lol: Amúgy szívesen, majd jelentkezek a többivel.

Háát a husi, valamit még ki kell találni a megsütéshez, mert serpenyőben kiszáradt picit, szóval legközelebb megpróbálom sütőben alufólia alatt, hátha úgy szaftosabb lesz. Esetleg a krumplival egybesütve. :wink:

Mi még szerdán voltunk temetőben, de csak itt Pesten. A távolabbiak egy részét letudtuk augusztusban, rokonlátogatással egybekötve. A többiek esetében anyukámékat kértem meg, hogy gyújtsanak egy gyertyát kint a mi nevünkben is.

Móni, azt hiszem, megvan a számod nekem is, akkor valószínűleg az enyém is neked. Megvan még ha jól emlékszem Katáé, meg Zsuzsié. Ja, voltunk jógán, tök sokan voltunk, többen mint a múltkor. Kb ugyanazok a gyakorlatok voltak, de most nem volt az a derékemelgetős, ringatós. Fura, tegnap éjjel én is elég sokat voltam wc-n. Pedig nem is ettük ugyanazt :wink:

Vick: szorítok neked, hogy mielőbb meglegyen Vince baba.

Nekem is holnap 2-re kell mennem orvoshoz. Uh, kukkolás, ctg. Kíváncsi vagyok mit mondanak. 2 hete még teljesen zárt volt a méhszájam.

Na, megyek felteszem a lábam. Jó éjt.

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,
Nekem is sokat segít Anyukám, mert ügye vigyáznom kellett Bíborkára. Ha Apa hazajön akkor viszont belehúzok, mert újra nagytakarítás kell, + újra fertőtleníteni Bíborka dolgait, mivel Blanki beteg.
Igaziból megőrülnék, hogy nem mehetek sehová, és semmit sem csinálhatok, így kitaláltam 1-2 dolgot, ami fizikailag nem megerőltető, ellenben időigényes, és később úgysem tudnám megcsinálni. Blanki 2,5 éves koráig szó szerint egy percem sem volt magamra. Hajat mosni is alig tudtam, úgyhogy most élvezem, hogy Anci megfőz nekünk, és eddig takarított is. Ha betöltöttem a 36. hetet, akkor viszont már kihasználásnak érezném, úgyhogy ha bírom, visszaveszem a dolgok irányítását.
A házikó amúgy fenyőfából lesz, és holnap szándékozom lapszabászhoz menni (1 utcányira van, de még oda sem mertem eddig menni).

Vick, azért rossz lehet, hogy pont most van szabin a dokid, mikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ezt tudtátok már előre, hogy ilyen hosszan lesz szabadságon?
Kíváncsi vagyok a pulcsikra, majd kérünk képet :)

Ja, nagyon fincsi kajcsi volt ma nálunk: Grillezett husi, szintén grill zöldségekkel és grill fahéjas almakarikák.

Fleur, nehéz ügy ez a kórházba menetel. Nekem úgy tűnt, hogy Blani jól viselte, és megérti, hogy újra kell majd mennem pár napra, de ha erről beszélek mással, sír, óbégat.

Zsuzsi, ne is mond, nekünk sincs fiúnév, fel is hívtam Apát, mi van ha megszülök közben és fiú. Javasolta a Bulcsút, de mondtam, hogy az kizárt. Na ennyiben maradtunk...Ha fiú, akkor is Bíborka :)

Toldi Szilvi, ne félj, rendben lesz minden. Majd holnap jelentkezz, hogy mi volt. Hőfoknál az a lényeg, hogy ne legyen túl meleg, és persze ne fázzon a babó. Nálunk ez 21-22 fokot jelent, fürdéshez egy kis hősugárzás plusszban. Egyébként elég eltérő, hogy ki mit érez megfelelőnek. A baba tarkójánál kell egy kicsit benyúlni a ruha alá, és ott lehet megnézni, melege, van, vagy fázik-e a kicsi.

Móni, akár te is lehetnél aki belehúz nem?

Csajok, hogy már erről beszélgetünk, furi nekem, hogy az én vonalzóm még 25 napot mutat. Mondjuk nem türelmetlenkedem.

Kata, Szilvi,Fleur nem semmi, hogy ekkorákat sétáltok még. Nem keményedik, görcsöl ilyenkor a pocitok?

Amúgy az állatkertet én is terveztem még Blankinak, de mivel a doki azt mondta, hogy ha indul a szülés, gyorsan be kell érni a kórházba, nem nagyon merem. Egy csomó tervünk volt még őszre...

Jó éjt mindenkinek! Kíváncsi vagyok, ki a következő baba? Kriszti reggel óta nem jött :)

R[/quote]

Kép
Kép
34372

Halihó!

Vick, megértelek. Én sem szeretem, ha más csinálja a dolgokat, én még próbálom tartani az irányítást, de ugye nekem nincs másik két csöpp leányzóm :) No meg segítség sem sok, nagyin kívül, akire a főzést is csak megfelelő irányításal lehet bízni. Múltkor már észrevettem, hogy a vasalás sem megy úgy neki, mint régen... De azért ha megkérem segít bármit szívesen, csak én bírjam idegekkel :D

A holnapi orvos/kórház/vizsgálat körutak után beszámolót kérünk! És nem kell aggódni TSzilvi, minden rendben lesz!

Ja, amúgy ahogy közeledok az idő egyre jobban parázok ...:(:(:(

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Jó reggelt!!!

Megvagyunk!!
Pedig tegnap megint sokat sétáltunk,nagyon jól esett :D DE picurka nagyon elvan bent.
Ma megyek nst-re,ráadásul a klinikára / eddig magánra jártam /,ez volt a rémálmom,ott ülni órákat :(
Elvileg csütörtökön meg amnio,de azt már nem akarom!!!!!

Reni,Petrát nem tudtam szoptatni mert picike volt hozzá,de fejtem neki a kis 3 ml adagját / persze volt több tejcsi /.Azért mondtam hogy remélem nem kell majd fejnem,mert iszonyat nagy macera.Akkor az egész nap az etetés körül zajlik.Meg a cicire rakástól félek,hogy sikerüljön megtanulnunk mind a kettőnknek.

Délután jelentkezem.

Szép napot!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok, jó reggelt!

Krisztinaa, azt álmodtam, hogy éjjel fél 2-kor megszületett Anna-baba :-) De ezek szerint csak álom volt. Remélem, mielőbb kibújik épen-egészégesen ő is. Az a csütörtököt már tényleg nem kellene megvárnia. Nálatok mennyit várnak a szülés beindítással?

Na, egyébként tiszta hülye vagyok, mert meg sem kérdeztem az orvost, hogy nálunk, hogy történik a beindítás. :oops: Nem mintha nem lenne mindegy.

Kicsit ma még én is tervezek takarítani. Bár a párom és a húgom mondták, hogy nekem már nem nagyon kellene teveznem. :roll: Miért is? Na, azt én sem szeretem, ha ki vagyok szolgáltatva másoknak, még a páromnak, a saját családomnak sem. Ezért is igyekszem mindent elintézni, amit tudok, hogy mindent rendben hagyjak itt. Olyan hülye vagyok, úgysem szólna meg senki, ha nincs kitakarítva a fürdőkád.

Tegnap délután alig mozgott Babu, teljesen megijedtem, erre egész este csak fészkelődött.

Lányok, tudom, hogy már volt szó a sterilizálásról, csak azóta elfelejtettem :oops: Először mindent elmostam, beraktam a mikro-s szerkezetbe, aztán kiszedtem őket egy tiszta törlőruhára. Igen ám, de ha fejjel lefelé rakom az vegeket, cumikat, akkor azok párásak maradtak még reggel is. Ha felfordítom őket, akkor nem lesz baja? Tudom, hogy majd még újra kell csinálni az egészet használat előtt, csak ki akartam próbálni, hogy működik.

Enikő, nagyon csini a pocakod!

Reni, nagyon jól hangzik a tegnapi ebédeteket!

Megyek is reggelizni, megéheztem.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Mi tegnap pihizős napot csináltunk, ezért is nem jelentkeztem.
Pici fájdogálás van, de nem úgy néz ki, mintha Feri a mai teliholdra elő akarna bújni. Szerintem röhög a markában, hogy az apja várja... :lol:

A nagy sétákat irigylem, de nekem nem volt kedvem előbújni a lakásból. Pedig biztos jót tett volna...

175 fok: nekünk villany sütőnk van, légkeverésesre szoktam állítani. Gázsütőnél gondolom kb. 4-es fokozat. Addig sütöm, míg szép barna nem lesz, de mindig megkóstolok egyet, mielőtt kiveszem a sütőből.
A sütési időt nem tudom, még soha nem figyeltem...

Vick, szurkolok neked, hogy mielőbb kibújjon a baba!

Reni, remélem Blani hamar rendbe jön.

Mi is holnap megyünk 10 órára vizsgálatra, kíváncsi vagyok mit mond az orvos. Azt hiszem én is rákérdezek, meddig hagynak túlhordani, mire számítsak. Bár nekem azt mondta, jó lenne, ha ezen a héten megszületne a babó.

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt,

ez a túlhordós dolog engem is paráztat, főleg ha valóban ekkora Márk.Mert az utolsó héten már naponta kell vizsgálatra menni, ez innen Miklósról valóban jól kivitelezhető...
Hátfájásom megmaradt, remélem ezek a pici görcsölések már tágulás jelei.
Ma kell hívnom a dokimat, mikor menjek a héten, mert múlt héten ugye szabin volt.

Holnap akkor sokatoknál lesz vizsgálat, remélem vkit benn is tartanak szülni :lol:

Vick,Vince igazán jöhetne már, eddig csak lányok vannak a fórumon :oops:

Zsuzsi, beindítás, asszem vmi zseléfélével is feltöltenek és oxytocinnal generálnak fájásokat.

Fleur, örülök, hogy tudsz írni megint, jó sok progitok van így még novemberre.

Reni, remélem Blani jól viseli majd, ha bemész a kórházba.elhiszem, hogy nem mersz nekiindulni az állatkertnek.

Hőfok:21-22 fokról hallotttam én is.

Dorka, asszem, hétvégén megsütöm a sajtosodat.

Ma nem kell főznöm, vasalok, meg pihengetek sztem.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Még épp belefér
Novemberben két helyszínen lesz Pocaklakó-daloló!

A Pocaklakó-daloló egy új, kifejezetten VÁRANDÓSOKNAK szóló 2x2 órás „tanfolyam”, ahol a leendő édesanyák (és édesapák, sőt a nagyszülők is!) megismerkedhetnek azokkal az énekes-mondókás játékokkal, amelyeket már magzati kortól énekelgethetnek (pl. altatódalok), vagy a megszületés pillanatától kezdve játszhatnak majd a babájukkal. A 2x2 óra alatt 4 témakört járunk körbe:
• altatók és ébresztgetők
• simogató, ölbéli játékok
• lovagoltató, hintáztató mozgató játékok
• utánzásra késztető, nagy- és finommotorikus mozgás fejlesztő játékok
Összesen kb. 41 dalt, mondókát és játékot tanulhattok meg, ezeket a végén egy cd-romon megkapjátok.
Helyszínek és időpontok:
1. November 5 és 12, csütörtök, 17.45-20.00  Állatkert Játszóház, Bp. XIV. Állatkerti krt. 6-12 (bejárat a Fővárosi Nagycirkusz mellől)
2. November 14 és 21, szombat, 10-30-12.30  Dunakeszi, Veres Péter u. 2.
A részvételi díj családonként 5000 forint, jöhet „csak” a kismama vagy mindketten.

Érdeklődjetek priviben!
:D :D

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Sziasztok!

Jelentem, hajnalban távozott a nyákdugóm! :D :D :D

Mindjárt hívom dokit, hogy hazaért -e, és hogy mi legyen a program, mikor találkozunk, vizsgálatok, stb.
Mától itthon van, úgyhogy szerintem jön, ha van valami.

Készítem a szobát elő, vásároltunk ma a férjemmel, csizmát a lányoknak, meg ennivalókat, már nagyon készülök, hogy minden rendben legyen itthon, ha nekem mennem kell. Azért ha belegondolok, hogy nem látom rendesen a lányokat napokig, a sírás kerülget.

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Ismét személyesen, ismét az apósnál... úgy tűnik, még mindig nem kell listát frissíteni???? Akkor csak kamu ez a telehold???
Vick mintha még nem jelentkezett volna ma...

Imádok itt az új helyen lakni, csodaszép az idő, stb... csak hát net nélkül nem az igazi.

Reni, én most már belehúznék, az az igazság. Újabban megint hízok, vizesedek, rosszul alszom ... kicsit már elegem van.
Engem - Katával ellentétben- inkább megnyugtat, hogy gyakran van vizsgálat, bevánszorgok szívesen, és valahogy a kórházban már biztonságban érzem magam.
Sajnos ma pont nincs vizsgálat.

A babaházat én is csak távolról csodálnám:) ahhoz azért komoly kézügyesség kell. Bútorokat is tervezel bele?
Blanka jobban van?

De Szilvi, nekünk fiunk lesz, úh. ezen most nem kell görcsölni:) persze nem ártana végre megtanulnom felismerni az alap autómárkákat...Mit kell még tudni egy kisfiúhoz?

Nem tudom, hogy Veled is ez lesz-e, Zsuzsi, de a dokid a barátnőmnek okcitocinnal indította a szülését (asszem zselé nélkül) - és nem élte meg rosszul.
Azt mondta, hogy mivel szerinte nagyon jól adagolták, nem az volt, amivel néha riogatnak, hogy egyből bődületes fájások 2 percenként, hanem szép fokozatosan erősödtek a fájások.

Kata, nekem vagy ötféleképpen fáj a hasam/derekam - ezek közül az egyik irtó kellemetlen (egész lent szúró fájdalom) - hát reménykedem, hogy nem EZ a jóslófájás:)

Enikő, szerintem nagyon csini vagy, és tényleg nem kicsi a pocak:)
Mangora, nagyon megértem, hogy kezdesz félni... de azért jó is, hogy van időd és lehetőséged felkészülni rá.

Dorka, kiírtam én is a receptet... lehet, hogy még lesz lehetőségem "felavatni" az új sütőt (nem új, csak nekem új) szülés előtt?
Mennem kell - nem tudom, hogy ma be tudok-e még nézni, holnap reggel mindenképpen jövök,
Vigyázzatok magatokra, és azért pihenjetek is egy picit.

Puszi
monke

Látom, Vick megjelent, és híreket hozott...

na, akkor holnap mindenképpen jövök listát frissíteni!
Hajrá, sokat gondolok rád:)
Puszi
Móni
monke

Vick, hajrá, várjuk a híreket :lol:
Elhiszem, hogy hiányozni fognak a lánykáid :oops:
Kitartás, ez már tényleg a finish...

Móni, majd tegyél fel képet az új fészekről, persze ha még egyben leszel és kivitelezhető.Örülök, hogy tetszik.
Krisztinával ti egy napra vagytok kiírva?
Engem is megnyugtat persze, minél gyakrabban vizsgálnak, csak az a baj, ha a férjem reggel bevisz a kórházba, utána 2 villamos átszállással, 35 perces hév zötyköléssel, utána meg 1,5 km gyaloglás vagy/ taxi és ezt heti 1x is elég, nemhogy minden nap, remélem Márkom megkegyelmez vagy pont egy ilyen túra alkalmával indul be :lol:
Mikor lesz nálatok net?
Bár ha apóstól tudsz jelenteni, az is jobb a semminél.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mi is megvagyunk! Mára már túl egy adag mosáson és teregetésen :)

Vick, nem csodálom, hogy rossz kedved lesz, ha arra gondolsz, hogy a lányokat nem látod pár napig! Remélem a dokid jó híreket mond (mondjuk menj be még ma és megindítja), és mihamarabb túl lesztek rajta! Gondolj ilyenkor arra, hogy milyen jó lesz majd hazamenni Vincével újra a lányokhoz és hogy milyen nagy lesz akkor a boldogság!!! Ez kárpótoljon mindenért!
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy a császár után kaptál-e oxitocint? MErt azt olvastam, hogy az kell a méh összehúzódásához. És gondolom, ha nem természetes a szülés, akkor nem termelődik az sem magától...:( Meg a szopizáshoz sem árt a babának...:(

Zsuzsi, akkor neked most szerdánmeg is indítja a doki?

Kata, azért ti még messze vagytok a túlhordástól, ne izgulj előre ezen. Inkább nyugodj meg, és mihamarabb kibújik Márk! De én is Mónival értek egyet, inkább kelljen naponta bejárni kontrollra, minthogy bármi legyen. Bár ha ti ilyen messze vagytok a lórháztól, akkor lehet, hogy bent tartanak? Szerintem erre is kérdezz rá, meg a beindításra, ha úgyis beszélsz a dokiddal. De gondolom ő is megnyugtat, hogy nem kell még ezen aggódni!

Móni, örülök, hogy jó az új lakás! Azért rendeltek majd netet ugye??? Csak hogy ne kelljen már mindig apóshoz menni :D
Nekem a vizesedés az utóbbi pár hétben azzal párosult (főleg az ujjaimon látszik), hogy elkezdtek az ujjbegyeim zsibbadni :shock: Ez elég fura és paráztató érzés... de nem fáj vagy ilyesmi... Azt mondta a doki, hogy "és ez még csak fokozódhat" :D

Párom tegnap rákérdezett, hogy és mi van, ha Marci megfordul péntekig? Hát, mondom akkor további izgalom és várakozás :D:D:D
Az lenne csak az igazi meglepetés ezek után :D
Azért már várom a pénteket, hogy túl legyünk rajta... A csütörtök estétől, éjszakától tartok kicsit, azon már nagyon szeretnék túl lenni, hogy utána péntek reggel elinduljon a nagy izgalom:D

Zsuzsi, te kérdezted a sterilizálást? Én is így jártam pont. Nekem vagy 1 napig száradtak a cumik... Írtam is, hogy hát így nem igazán maradnak sterilek :shock: Azt tanácsolta (azt hiszem Kata vagy Kriszti), hogy ő steril dogozba tette be száradni is!
Azért ez a "fészekhagyás" látom mindenkinél beindult, én is még elterveztem, hogy a fürdőszobát meg a konyhát kicsit kitakarítom a héten :D

Tegnap volt öcsém, csinált képeket, ígérte, hogy talán ma este elküldi. Ha meglesznek, akkor majd rakok fel!

Ma délután még fodrászhoz megyek, meg a fényképezőgép aksijához kell egy új töltöt venni, mert valahova nagyon elraktuk és nem találjuk. És tutira akkor merülne le, mikor kell...

Jaj, olyan édes volt a párom tegnap. Van még dec 31-ig egy ingyen éjszakánk egy bécsi szállodába (kapta bónuszként a munkahelyén) és még nem használtuk el. Kérdezte, hogy szerintem mikor tudunk majd menni már a picivel :D Mondtam, hogy ha minden rendben van, akkor talán a két ünnep között már el tudunk menni, úgyhogy szerintem elkezdni szervezni (már több hétvégén is próbálkoztunk, csak sosem volt hely, mert későn kaptunk észbe...) :D

Este még benézek!

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Hívtam a dokit, azt mondta, ma kellett volna amniora menni megint.Mondtam, hogy se a szombati, se a vasárnapi orvos nem mondta ezt. Erre közölte, hogy akkor holnap menjek és majd szerda reggel találkozunk fél 8-kor nst-n.
Ennyi volt. Szóval nem indítja még be addig tuti. :(
Annyira szeretnék már túllenni az egészen. Olyan elkeserítő ez, hogy még mindig várni és várni és várni...
Na mindegy,majdcsak lesz valahogy.

Mangora
Kaptam oxit a császár után, segített is. Éreztem is picit, hogy fájdogál a hasam, és kezd visszarendeződni. Másnap meg ittam egy pohár laktoherbet és ömlött a tejcsim. :wink:

Zsuzsi
Elvileg zselével indítanak, utána oxitocyn és ha azzal sem megy, akkor császár.

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Vick, gratulálok, hogy távozott a nyákdugó! Szorítok, hogy úgy legyen, mint Fridaynál, és mielőbb meginduljon a szülés. Elhiszem, hogy kivagy már a várakozástól, borzasztó az ilyen bizonytalanság.
Felháborító egyébként, hogy a többi orvos semmit sem mondott neked az amnio-rol.

Mangora, azt mondta a doki, hogy 99%, hogy megindítja, mert csak akkor lesz 100%, ha addig nem szülök meg, mert szerinte minden esély meg van rá. Ennek egyelőre a jóslókon kívül még nincs jele.
Fáj a derekam, de szerintem a sétálástól, a Jyskben vettem még egy polárplédet, voltam a Rossmannban, a Sparban és a Skálában, előtte port töröltem, mostam, teregettem. Úristen, még csak fél egy van??? Na, most lepihenek. Este jön a barátnőm, még utoljára egyben akar látni.

Köszönöm az infokat a sterilizálásról, a szülés beindításáról.
Móni, megnyugtató, amit írtál a dokimról. Szerintem az elvei nem változtak azóta sem, mert ugye a szülésre is azt mondta, hogy ha letelt a kiírt időpont, másnap megindítja, semmi értelme a túlhordásnak. Gyere majd, ha tudsz! Örülök, hogy jól érzed Magad az új lakásban!

Kata, elhiszem, hogy aggódsz a túlhordás miatt, ez a bejárás Miklósról tényleg egy tortúrának hangzik. Főleg, hogy a 38. héttől (nálunk legalább is) két ctg van egy héten, aztán ki tudja, mit találnak még ki...

Megebédeltem, a tegnapi lencseleves átment mára egy hígabb főzelékbe.

Na, majd még benézek!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Felhívtam Edinát, hogy vannak, pont szopizás után volt Grétivel.
Elvileg szerdán vagy csütörtökön jöhetnek haza, mondtam neki, már nagyon várjuk a képeket és a beszámolót.

katicat
Szigetszentmiklós

Azt reméltem, hogy hamarabb hazaengedik őket. Ezek szerint csak Bp-en divat, hogy császármetszés után is 3 nap múlva hazaengedik a mamákat, babákat, ha minden rendben?

Bizony, várjuk az élménybeszámolót és a képeket!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, barátnőm tavaly sote 1-en császár után nem is örzőbe került, rögtön 4ágyas szobába, elég dúrva.
És őket is hazaengedték...
Na hívtam a dokimat, szerda reggel kell mennem ctg-re, azután meg hozzá.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Nst jó lett,csak a vérnyomásom volt magas,egyszer visszamérték ,aztán normalizálódott.
Szerdán kell mennem nst-re megint,csütörtöktől meg minden nap amnio.
Remélem azt már nem érjük meg,addig csak kibújik picur.

Utána még elmentünk anyukámmal vásárolni..NEKEM!!!Vettem 3 pulcsit,persze szülés utánit :D

Kép

Kép
krisztinaa

Csajok nektek mennyi a vérnyomásotok???

Kép

Kép
krisztinaa

Kata, ez tényleg borzasztó. Azt hittem, az őrző az alap ilyenkor.
Szorítok a szerdai vizsgálatokhoz!

Krisztina, nekem 89/58 volt utoljára, de kb. mindig ennyi szokott lenni. Ez alacsony, de állítólag normális terhesség idején.
Lényeg, hogy jó az nst. Anna babának most már illene kibújnia. :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Nekem 90/60 rendszerint, egy erős kávé felviszi 100/60ig...

katicat
Szigetszentmiklós

Nekem eddig 120/80 volt.
Ma meg egész nap 130/90,azt mondták ha 140 fölé megy irány a kórház :(

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina, unokatesóm feleségének is magas volt a végén ezért befektették.
Vkinél a szülés előtt ez is jelentkezik sajna, reméljük nem emiatt kell majd bemenned.
Azt hiszem a szülés előtti folyadékfelhalmozódás eredményeként.
3 új pulcsinak örölhetsz :lol:

Én még mindig táppénzes papír elszámolása ügyben küzdök, de egyre kevesebb a reményem :oops:

K.

katicat
Szigetszentmiklós

De nem vizesedek meg ilyenek..... :roll:

Kép

Kép
krisztinaa

Na, megjöttem! Fodrászt lerendeztem, a fényképezőgéphez nem kaptam töltőt, úgyhogy amiatt még mennem kell... de nem adom fel :D

Kriszti, nekem is 110/80 körül szokott lenni, de 130-ig felment már korábban is, főleg esténként, mikor Marci aktívabb volt (itthon is néha mértem)
Pulcsi vásárlás miatt irigy-irigy :D De jó, hogy lesz új, amit mejd tudsz hordani!

Furcsa nekem is, hogy Edina még mindig kórházban, az már egy hét lesz akkor lassan. Nálunk is úgy van, ahogy Kata írta, hogy nem is őrzőbe visznek utána, hanem egyből a szobába és 6 óra után szigorúan fel kell kelni, ja és enni, inni is lehet kb 1,5 órával a műtét után!

Vick, ,kitartás! Csak mond már szerdán valami bíztatót a doki... A holnapi aminóhoz meg sok erőt!!! :oops:

És köszi az infókat!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!!

Na megjöttem én is!! Elég hosszú napunk volt ma. reggel 9 kor indultunk és este 5 re értem haza , elfáradtam!! GYorsba jelentkezem ma majd holnap megprobálok többet jönni!!

Mátéval minden rendben normális átlagos értékeket produkált és 2870 grm ! Mondta a doki h most már bármikor jöhet! De még maradjon csak bent!!! :D , bpd je meg 9. 3 cm szép kerek feje lesz mondták szép formás!!

Vérnyomásom nekem 110-130 között szokott lenni ennél lejebb v feljebb nem ment még!! :wink: MOndta doki meg a védőnő h tök normális!!!

Vick most már tényleg nincs sok hátra .. drukkolok nagyon!!!! :D

Jóéjt majd holnap jelentkezem!

puszika

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Mi is megvagyunk még. Teljesen rendben volt a ctg, meg a köldökzsinór áramlást is nézték, uh-ot is. Méhszáj teljesen zárva. Nem nagyon akaródzik Csabinak kijönni :shock:
Amúgy kb 3030 g, és 9,4 cm a feje. Csak a teste kisebb kb 1 hétnyivel az elvártnál, de azt mondták ennyi még teljesen normális.

Reni: nem felejtettelek el, holnap tudok beszélni a kolléganőmmel.

Krisztina: nekem is kb 110-130/80 körül szokott mozogni a vérnyomásom. De jó neked, már vásárolsz magadra. :oops: Én majd kari ajándékra fogok kérni holmikat, szerintem. Ja, meg akkortájt van a szülinapom is, majd azzal összevonom.

Zsuzsi: mikor kell bemenned a kórházba? Csak szerdán?

Bocs, de ma én is tiszta nyomi vagyok. Ti is türelmetlenebbek vagytok mint eddig? Én tisztára behisztisedtem :oops: szegény párom! Mondtam neki, hogy ez így a vége felé tök normális...
:oops: :? (legalábbis az orvos szerint)

Megyek is, elteszem magam holnapra.

jó éjt,

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Gratulálok, mindenkinek a jó eredményekhez!

Szilvi, csak szerda reggel kell bemennünk, cuccal együtt, fél 8-ra.

Mangora, Te sem pihensz soha?

Nekem még a WC és fürdőtakarítás van hátra, a többivel megvagyok.

Pénteken már én is nézegettem magamnak cuccokat, vettem is egy klassz pamutfelsőt, a látogatókat fogadni :D Nekem inkább ilyen jobb itthoni dolgokra lesz szükségem.

Jaj, úgy folyik az orrom, és olyan piros, mint egy paprikajancsinak. Mehetek ilyen állapotban szülni... Megijed kis hercegnő és visszabújik :wink:

Mindenkinek jó éjszakát!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Mi is tegnap mentünk végül vizsgálatokra, mert rám telefonált a szülésznő. Minden rendben, teljesen zárt a méhszájam. Most is egyben vagyok, ennyit a teliholdról.... :D
Rákérdeztem a túlhordásra, 5-6 napot szoktak várni, ha minden rendben van.
A vérnyomásom nekem is alacsony, 80-100/90.

Zsuzsi, remélem az orfolyás hamar megszűnik...

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez.

Vick, drukkolok, hogy mihamarabb jöjjön a babóca!!! :D

Látom tegnap mindenki aktív volt. Nekem sok munka volt sajnos és ma is azzal fog telni a napom, nem tudom tudok-e jönni még.

Krisztina, jó, hogy vettél magadnak pulcsikat. Mi kb. félidőnél tettük ezt anyuval, érdekes lesz, megint pakolhatom át a szekrényt, ha hazajöttünk... :lol:

Mindenkinek szép napot:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt lányok,

Mangora, örülök, hogy sok mindent el tudtál intézni.Remélem sikerül péntekig egy új aksit is beszereznetek, netről rendelni nem lenne gyorsabb esetleg?Vagy nem akarsz kockázatatni gondolom.

Hűha, akkor méretek alapján az én Márkom vezet?Nálunka BPD 9,1 cm volt, remélem a súly is kisebb, mint amit mértek...
Örülök, hogy mind2 Szilvinél rendben van a babó.

Dorka, mi dolgod van?Pihenni kéne, te is nyugtalan természet vagy, akárcsak én :lol:

Lányok, nagyon rossz éjszakám volt, 3 után arra ébredtem, hogy szörnyen keményedek, babóci mindenhol kinyomta magát, ahol lehetett és az egész derekam+hasam alja olyan szinten begörcsölt, levegőt alig kaptam, 15-20 percig tartott, azt hittem indulunk szülni.
Jövő héten a férjemnek szerdán Szegedre, pénteken Győrbe kell mennie, remélem addig megszülünk, mert félnék egyedül :oops

Na mára pihit gondoltam, tegnap mostam+vasaltam ezerrel, ma tényleg feküdni fogok

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, pihenj ma akkor, megérdemled. Sajnálom a rossz éjszakát! Szorítok, hogy akkor jövő szerdáig megszülj.

Dorka, tényleg pihenhetnél már. Mikortól számít nálad a túlhordás, a november 11-hez vagy az 5-höz képest?

Most mossa a gép az utolsó adagot, aztán még kitakarítom a fürdőt, WC-t, megyek CTG-re. Délután már csak pihenek, megmosom a hajam, szőrtelenítek, készülök a holnapra. :)

A mi BPD-nk 87 mm.

Na, majd jövök még, a koránkelő Krisztinaa és Vick sem jöttek ma még, hátha...

Mindenkinek jó pihenést!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk az éjjel, bár elég fáradt is voltam, mivel tegnap nem pihentem semmit!!! Biztos ennek köszönhetően sikerült!!

Kata , Dorka tessék pihenni ma én is azt fogom csinálni holnapra tervezek egy kis takarítást! :lol:

Zsuzsi drukkolok nektek holnapra ! Nyugi minden rendben lesz!

Köszönöm a lakás hőmérsékletre a válaszokat, én is ennyit olvastam .., nálunk is 23 foknál nincs melegebb remélem jó lesz a picinek mert mi ennyit bírunk a párommal!

Tegnap a ctg n már megint volt egy kismami aki túlhordta a kisfiát ... 42 hetet kezdte..hu.. de durva ... minden második kismama túlhordja... fiúk ilyen lustik lennének????? :oops:

Na megyek reggelizni majd még jelentkezem !

Puszika

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Hali!!!

Nagyon jó éjszakám volt,alig bírtam 8-kor kikászálódni az ágyból.
Vérnyomás oké,ma már 110/80,a tegnapi szerintem az idegeskedéstől volt.

Zsuzsi egy kicsit irigyellek :)

Én még most sem érzek semmit,a derékfájás is csak akkor jön elő ha sokat mászkálok.

Tegnap elmentem a páromért a munkahelyére,és az egyik srác azt mondta hogy a szülés olyan mint egy mercibe vmelyik alkatrészcsere,nehéz kiszedni és tiszta olaj :D :D :D Jót nevettünk rajta :D
Volt még a kedvesemnek is egy jó beszólása "Anna annyira szeret bent lenni hogy szülésnél is betámaszt majd a két kezével és nem akar kibújni" ezen is jót nevettünk :)

Csajok én most borotválkozás után elég rendesen kipattogtam,szépen nézek ki szülésre :roll: valahogy érzékenyebb lett a bőröm.

Vick,mizu???

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!

Zsuzsi, nálam a takarytás végül emaradt tegnap, de ma bepótolom :)

Kata, köszi a tippet, nekem is eszembe jutott a netes rendelés, de ahhoz már szerintem későn vagyunk. De még tegnap este találtam egy boltot a westendbe, ahol lehet kapni aksit+töltőt, azért még ma beszaladok :lol: Szeretem, ha a kezemben van az irányítás :D

Lányok, nekem tegnap beötlött, hogy mikor hazajövünk a kórházból, akkorra kéne valami kajcsikat előre félkész állapotban lemályhűteni. Ti csináltatok ilyet? Van ötletetek, hogy mit lehetne? Én olyanra gondoltam, mint pl. hús bepácolva, pörköltalap, lasagne alap, ilyesmi. Van esetleg még ötletetek? Legalább egy-két napra kéne, mert kisebb gondunk is nagyobb lesz annál, hogy főzzünk, de enni meg kell :D

Ma volt itt a védőnő. Azt mondta, hogy délelőtt jön, erre háromnegyed 9-kor beállított. Én még köntösben voltam, zuhanyzás előtt :D Még szerencse, hogy párom itthon volt, én gyorsan beszaladtam a fürdőszobába, hogy összekapjam magam, ő meg beengedte és megmutatta neki a lakást :) Túl sok minden újat nem tudott már mondani, annak nagyon megörült, hogy a kürházi csomag már össze van készítve (nem akartam mondani, hogy már vagy három hete úgy van :) ) Mondott pár dolgot, hogy mit vigyek, de igazából mind megvolt már... De legalább ezen is túl vagyunk! Ő is azt mondta, hogy a gyerekorvos nem fog előre felírni semmit, csak ha megszületett a babó... Itt nálunk ezek szerint ez a módi... Azért holnap ha tudok leszaladok, legalább megnézem magamnak azt a dokit :lol: Szerda délutánonként van tanácsadása. Hátha kitudok belőle imádkozni valamit :D

Kriszti,jók ezek a sztorik :D

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,
gyorsan bejelentkezek...
Önkényesen abbahagytam a magnézimot, mert 2,5 hónapja nem aludtam és teljesen kivagyok. Muszáj behoznom, úgyhogy most esténként is lefekszem Blanival. (az sincs túl korán)
Szurkolok nektek, és azért fogok jönni, csak rámjött, hogy még csomó minden nincs elintézve sem.
Képzeljétek, ráadásul kiderült ma a kórházban, hogy 3 naponta kell majd vérvételre járnom. (persze ma is cirkusz volt, összevissza telefonálgattam, hogy levegyék).

Puszilok mindenkit,
R

Kép
Kép
34372

Én már átrendeztem a szekrényemet szülés utánira,nagyjából tudom a méretem,persze a nagyobbakat raktam előre :D Így legalább nem kell majd azzal szenvednem hogy nincs mit felvenni.

Kép

Kép
krisztinaa

Edina hívott, holnap hazajöhetnek és rak fel képeket... :lol:

Lányok, a magzatvíz elfolyásról annyit mondott, nemhogy egy betét nem volt elég, 3 fürdőlepedő átázott, mire kórházba értek, literszámra ömlött.Szóval a betét felesleges és kell pótnadrág a hazajövetelre ezek szerint.
Na, rendezem is át a táskát...

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok:)
Jó sokat írtatok, de látom, ezek szerint még mindenki "egyben". Hát én is.

Megpróbálok válaszolni, de biztos kimarad ez-az.

Illetve mintha Fleur nem jelentkezett volna?
Örülök, hogy mindenkinek jók az eredményei, kár ezért az amnióért, Vick, de szerda már mindjárt itt van... ja és hátha be tudod fejezni a pulóvert is addig!
Krisztina, most már mi baj lehet a vérnyomással, max. elindítják a szülést.

Reni, három naponta vérvétel??? Miért? Szerintem is többet ér, ha alszol inkább...

Kata, ha egy ilyen út nem indítja be Márkot, akkor semmi... megértem, hogy nem szívesen mászkálsz be egyedül vizsgálatokra.

Nekem jövő héttől már naponta kell járnom CTG-re.
Az én babám BPD-je 38. betöltött héten volt 98.. olyan abszurd ez, hogy az enyém a legnagyobb, és mégis én fogom minden valószínűség szerint "túlhordani"

Úgy nézem, maradnak a menstruáció szerint számított terminusnál, ami nov. 9, és addig tuti nem bolygatnak. Ami
Azt hiszem, ez van Veletek is, ugye, Dorka? ezért van két dátum, 5--e és 11-e?
Na de ma megyek dokihoz, megkérdezem, mit tervez.

Ha a magzatvíz ennyire bőven ömlik, én lavórral ülök be a taxiba..

:P

Mangora, én múlt héten főztem és mélyhűtöttem ezt-azt. Nem vagyok egy nagy konyhatündér, ezek jutottak eszembe: pörköltalap, hagymás rostélyos, spagettiszósz (paradicsomos-húsos és sajtos), töltött paprika, többféle csirke- és pulykahús megsütve (hagymás, fokhagymás stb.), amit aztán még lehet kicsit ízesíteni, és főzni hozzá rizst.
Neked milyen tippjeid vannak? Mert még van hely a fagyasztóban:)

Ez a lakás hőmérséklete kérdés engem is foglalkoztatott ... a védőnőnk szerint a csecsemő sokkal fázósabb mint a felnőtt, és 25 fokot javasolt, de az szerintem nagyon túlzás.

Szépen túltengtem megint:(
Vigyázzatok magatokra és szép napot, holnap még benézek!
Puszi
Móni
monke

És még valami, hiszen ma már biztos nem jövök.

Zsuzsi, egy kicsit "gagyi", hogy pont abból a könyvből idéznék Neked, amit te ajánlottál - de engem most ez hatott meg leginkább -

Könnyű és gyors szülést, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Neked és a párodnak a kislányhoz!

"Aztán megszületett a gyerekem, és kiderült, ez az egész százszor jobb annál, mint ahogy elképzeltem, hiszen ezt nem lehet elképzelni előre, mert hirtelen olyan lesz minden, amilyen előtte sosem. Mert én sok mindenért szerettem volna gyereket, de azt álmomban sem gondoltam:
... hogy valakit egy mosollyal ennyire boldoggá lehet tenni, hogy így fog nekem örülni, és fülig ér a szája minden alkalommal, ha csak ránézek.
... hogy egyszer ennyit fogok nevetni, mert ő a legszórakoztatóbb dolog a világon, mindennap kitalál valami vicceset.
... hogy hárman aludni az ágyban még jobb, mint ketten
..."

Gondolok Rád holnap,
Puszi
Móni
monke

Na,most meg sírok Móni idézetén....

Ami a kaját illeti rám főznek :D azt nem tudom meddig,de az első hetekbe tuti.

Lakáshő,nálunk is 23 fok van,az elég lesz picurnak is,úgy tervezzük hogy fürdésre melegebbet csinálunk,de nappal és éjszaka jó a 23.

Kép

Kép
krisztinaa

Móni, köszi a tippeket a kajával kapcsolatban. Igazából nekem sem volt több/jobb, ezért is kérdeztelek titeket :D

Lakás hőmérsékletére visszatérve annyi, hogy nyilván hűvösebb lesz minden babának idekint, mint odabent, hiszen a testhőmérséklet kb 36 fok körül van. DE apicúrok ahhoz fognak hozzászokni, ami lesz. Sokminden emlékem van anyukámról, mikor tesóm még kicsi volt, és egy ezek közül az, hogy a babáknak addig, amíg nem mozognak, kell plussz egy réteg ruha, mint amiben mi is jól érezzük magunkat, de annál több semmiképp. És ha már elkezd ficeregni, akkor lassan az is lekerülhet. Hozzá fog szokni ugyanúgy 21-hez is meg a 25-höz is! Nálunk amúgy 21-22 fok van, a fürdőszobába fürdéshez meg van egy plusz hősugárzó!

És most bocsi, de kicsit muszáj kiírnom magamból... Nagyi megint kiborított. Ma ezek szerint megint rossz napja van, vagy a rossz énje kelt ki az ágyból reggel. Tisztára kiborított. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy neveletlen vagyok és alkalmatlan a gyereknevelésre is, meg hogy én utálom őt és tudja, hogy meg akarok tőle szabadulni, meg stb. És ez odáig fokozódott, hogy már kurva anyázott velem, meg a kezét is felemelte rám meg közölte, hogy húzzak a picsába... Na kész voltam, elhihetitek... Tisztára kiborultam... Mindezt aközben tette, hogy én takarítottam... Mindezek után bement a szobájába, még mondta magában is a dolgait, majd egyszer csak kijött, mikor én már a Marci szobájában ültem és bőgtem... hogy ő nemúgy gondolta és nem akart megbántani és ne haragudjak rá... Na most erre varrjak gombot... És tényleg egy teljesen már ember ordibált velem, mint aki utána bocsánatot kért, közben a szeme is teljesen kitisztult... Ja, és rám fogta, hogy én kezdtem és hogy én vagyok ideges a baba meg a szülés miatt és hogy ő ezt megérti... Na köszönöm!
Bocsika a kitörésért, meg a csúnya szavakért, de ezt most le kellett írjam...
Remélem nem fogja ezt Marci mellett is hetente előadni... eddig nem csinált ilyet, csak mióta itthon vagyok és nem dolgozom...

Azóta nyugtatom magamat és MArcit is, hogy nincs semmi gond, még nem kell kijönnie és nem kell a nagyira haragudni, mert nem tud szegény magáról...

Most megyek vásárolni, utána jógára, de este még benézek!!!

Zsuzsi, ha addig nem "találkoznánk", egy nagy drukk holnapra! Ügyesek lesztek!!! Kitartás!!!

Mangora

Kép
mangora

Mangora,sajnálom a nagyis dolgot.Szerintem nem akart ő bántani,de bizony az öregek tudnak furcsa dolgokat csinálni és beszélni,ne vedd a szívedre.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Visszatértem ctg-ről minden rendben, csak nem volt elég aktív a baba. Persze, odafelé a metrón és hazafelé is, majd kirúgta az oldalam.

Mangora, nagyon sajnálom a történteket. Szegénykém, nagyon nehéz lehet Neked. Marcihoz beszélj sokat, hogy mennyire várjátok. Igenis nagyon jó Édesanya leszel!

Móni, Edina története alapján meggondolandó ez a magzatvíz-elfolyásos szülésmegindulás, nem? :oops:

Bár még biztosan jövök ma, de szeretném Nektek megköszönni az együtt eltöltött hónapokat, jó volt így együtt izgulva várni gyermekeinket. Nagyon sokat segítettek.
Köszönöm, hogy elviseltétek a hülyeségeimet, hogy meghallgattátok bajaimat, és köszönöm a rengeteg biztatást, jó tanácsot.
Köszönöm a drukkolást holnapra, Móninak pedig különösen a szép, megható idézetet (én is bőgök).
Holnap mindenképp jelentkezek, Katának és Móninak írok sms-t.

Amíg nem jövök, vigyázzatok Magatokra, a babákra.
Kívánom, hogy mindenki akkor és úgy szüljön, ahogyan szeretne és legyen sok öröme a babájában.

Móni, Neked azért foglalok ágyat magam mellett, hátha :wink:

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Végre van áram, lehet, hogy írás közben lenyomják megint az egészet, de próbálkozom írni.
Voltam amnion ma is, már sokkal kevésbé volt kellemetlen. Fáj a hasam, keményedésekre különösen, de mégsem tudom átlépni a 10 perceseket, nem akar gyorsulni.

Zsuzsi
Légy erős, ügyes lány holnap, és remélem minden rendben lesz szülés közben! Milyen jó lesz meglátni a babádat!

Mangora
Megértem, mit érzel nagyid miatt,és rettentően sajnálom. Ha valamire, akkor erre most igazán nincs szükséged! De bármi van, gyere és öntsd ki a szíved, ezért vagyunk. Legalább megkönnyebbülsz!

Puszi mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Reni: szerintem már nem baj, ha abbahagyod a magnéziumot.

Mangora: Sajnálom a nagyis jelenetet, remélem már picit megnyugodtál. Sok erőt neked!

Zsuzsi: Holnap lélekben ott fog az összes csajszi ücsörögni körülötted!!! :D

Nekem a kórházi idő esik ki a munkából, nincs aki megcsinálja helyettem. Nem bánom, remélem így hogy itthonról is megy, bírni fogom.

Vick, most már tényleg kibújhatna Vince! :lol:

Szép délutánt mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Dorka ne is mondd! A sírás kerülget, hogy még mindig nincs kint, pedig már olyan nehéz ez az egész és látni is szeretném. Sajálom a családomat is, akik tűkön ülnek, szegény férjemet, aki a tetü tempómban kell, hogy jöjjön mellettem,el kell viselnie minden nyavalygásomat, a kislányaimat, akikkel nem tudok úgy foglalkozni, ahogy megérdemelnék, mert egyszerűen nem bírok lehajolni, nem tudom ölbe venni őket stb. Szóval kész vagyok már teljesen és várom, hogy végre visszaálljon minden a rendjébe és tetejében itt legyen egy új kis jövevény, aki még boldogabbá tesz minket!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Meg volt ma nekünk is a Ctg... nem volt semmi extra szombaton ismét megyünk akkor néz méhszájat is doki!

Magzatvíz folyás: Nekem nem volt ilyen durva mint Edinánál nekem egy sungba kijött aztán már kevesebb volt persze sima betét mellett így is vizes lett a nacim mire beértünk.

Tegnap megszült az egyik ismerősöm. Az első babája úgyan úgy jött mint nekem Anna magzatvíz után 3 óra.
Most pedig alig értek be.........azt mondja kb fél 2-től fájdolgált a hasa de nem tartotta vészesnek, aztán 6-kor úgy gondolta ez már lehet hogy v.mi elindultak, és 6,40 kor megvolt a baba.......most mégjobban beparáztam hogy nem fogunk beérni!!!

Málnalevélről azt mondta a szülésznőm még ne iygam mert nincs beékelődve Bátor buksijam és ha a tea elindít v.mi nem tud rendesen befordulni nehogy császár legyen......teljesen elbizonytalanodtam!!!!

Csajok jövök még este és olvasok írok!

Addig is kitartás!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: