A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Orsi: nem jobb a kedvem. Kép Praktika bevetés: bevallom nem vagyok valami romantikus hangulatban és már Daninál sem használt semmi.

Bnm: ügyi babád van. Kép

Swen: nem a szülésből lesz bemutató, hanem ált. a kórházakban az a divat, hogy a szülés előtt befektetett nőciket a főorvos is megvizsgálja, lehetőleg az egész nagyvizit előtt. Állati kellemes és persze egy csöppet sem megalázó. Kép
Daninál volt részem belőle...

Áfonya: tündér vagy. Kép

Linda
bellana

Linda!

Ilyet csak akkor csinálhatnak, ha beleegyezel. Ha ebből balhét akarnak, akkor lehet menni a betegjogi képviselőhöz. Szóval az, hogy a főorvos megvizsgál az rendben. De annak értelme sincs, hogy a többiek nézzék, mert úgysem látszik, amit ő méhszáj ügyben érez. Ne hagyd magad!!!!

Swen!

Nagyon ügyi a fiad!

Orsi!

Örülök, hogy minden rendben. Jósolgass csak! Gyakorolj az igazira!

BNM!

Érdemes lenne megpróbálnotok a szoptanít (SNS) készüléket. Ezzel úgy tudná a lefejt tejet enni a babád, hogy közben mellen van, így a melledet éri az inger, és a tejtermelődés a pótlás ellenére is serkentve van több ideig, mintha üvegből adnád. Én egy helyet tudok, ahol be lehet szerezni Tiva-Med Kft, de biztos van máshol is. (www. tiva-med.hu)

Mindenkinek szép estét! Reggel jövök.

Bori! Merre vagy?????

Üdv:

Zita
pzita

SwenKép

Koszi, aranyos vagy!Kép En is remelem, hogy erzi a picikem, hogy mennyire varom mar es nem felek az egesztol! Gondolom ez Neki is jobb, probalom mondani neki, hogy milyen jo is lesz, ha megszuletik es vegre talalkozunk, hogy ne legyen neki trauma az egesz! Azert is szeretnek felhomalyban szulni es van egy zenenk is, amit allandoan hallgattam vele, es az majd megnyugtatja (remelem), ha kibujik a dragam.Kép
Gratulalok a nagy fiadhoz, hogy mar ilyen kis ugyes, hogy meg is tud fordulni! Elhiszem milyen boldogok voltatok!Kép PusziKép

Linda
Teljesen ki vagyok akadva azon, amit irtal!!! En tuti nem engednem, hogy egy egesz orvosi kar elott, nagyvizitkor vizsgalgasson a foorvos, akarmilyen foorvos! Igaz, hogy nem vagyok egy nagy tapasztalt nogyogyaszati osztaly teren, de ilyet nem is hallottam, hogy ilyeneket csinalnak! De tuti, hogy nem vagy koteles beleegyezni, azert vannak szemelyisegi jogaid, es ha Teged zavar, akkor ne engedd! Nagyon kiakadtam!!!
Sajnalom, hogy meg mindig rossz a kedved, de en AKKOR IS renduletlenul kuldom a pozitiv energiakat! Talan ha kinyitnad az ablakot, jobban erezned oket!Kép
Sok puszika!Kép

Orsi

avocado

ZitaKép
Koszi!Kép

Bori
Tenyleg merre vagy? Meg nem ertetek haza?

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bnm, kitartás, csak rájön Réka a szopizás "izére" Kép Lehet hogy most még csak elfárad benne, ahogy no és erosödik, menni fog neki!

Swen, szuperjók a képek! KépKép

Linda, ilyen NINCS!! Nem vizsgálhat meg a foorvos, foleg nem így, ha nem egyezel bele! Ez röhej. Hú, nem csodálom hogy nem akarsz befekudni Kép A dokiddal sehogy sem lehetne ezt megbeszélni? ÁÁÁÁÁÁ, de felhúztam magam. Komolyan nem értem, mit meg nem engednek maguknak egyes dokik, hát én pont ezért nem mentem haza Pécsre szulni Kép

Orsi, ugyesen Kép

Kriszta
soraya

Bocs, hogy beleszólok de Orsi jó ha tudja! Kistarcsán szültem három hete és a bent töltött négy hét alatt volt időm tapasztalatot szerezni. Ott is bevett szokás a bemutatás, és ráadásul nagyon rosszul fogadják, ha visszautasít valaki egy vizsgálatot.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a CTG-ről. A szívhang oké, a keményedések volt, hogy tök szabályosan jöttek és a méhszáj végre 1 újjnyit kegyeskedett kinyilni, de a manó feje még nem rögzült.(Éneklem is neki "méhszáj nyilj ki" Ali baba után szabadon) Hát ez is valami.
Holnap este is megyünk.

Swen: olyan, de olyan édes fiad van!!!

Zita, Orsi, Soraya: abban teljesen igazatok van, hogy elméletileg csak a beleegyezésemmel történhetne bármi is, de szerintem ezt vajmi kevés helyen kérdezik meg, és ha tiltakozol akkor bizony megszivathatnak. Meg aztán ott van az ember kiszolgáltatva hálóingben, egyedül, ijedten és akkor elkapja a gépszíj.
Amúgy megkérdeztem a szülésznőt és azt mondta nem lesz ott más csak aki vizsgál.
Én már amúgy is renitens vagyok, mert nem feküdtem be csütörtökön...
Igazából nem tudom hogyan árthatnának, de biztos megtalálnák a módját. Kép

Orsi: kinyitottam az ablakot. Kép Azt hiszem beletörödöm a sorsomba, nincs más választásom...
Egyébként nagyon-nagyon tetszik a hozzáállásod és az örömteli, optimista várakozásod. Kép
Volna mit tanulnom tőled. Kép

Borikám: látod megvártalak. Kép

Linda

Kép
bellana

És akkor a képek amiket ígértem:

Kép

Kép

Kép

Kép

chello
chello

Hello Lanyok,Asszonyok!!!Kép

Ime egy jokedvu, kipihent anyuka, aki egesz nap labat logatott, ugyanis a kisfia vegigaludta a napot.Kép
Itt volt anyukam az unokatestverevel, nagyon rendes neni, szeretem, reggel ota beszelgetunk, fozunk, setalunk.A kisfiam minden (!!!) etetes utan elaludt es 2 ora mulva kelt fel, mint az oramu. Nappal tehat 2 orankent kell megszoptatni a dragasagomat. Szoptat meg valaki ilyen gyakran??? Kivancsi vagyok az ejszakankra...akkor szerencser nem keri 2 orankent.
Ja! Ma 3 hetesek vagyunk es Bazso 4200gr..Kép

Es most sorban:

chelloKép
Noncsi szepseges szep kislany!Es mekora haja van,igazi hajasbaba! El is felejtettem, szombaton van a hetfordulotok?Nekunk is...

SuncsiKép
Andriska micsoda cubakokat novesztett...Es TE milyen jol nezel ki,ez igen! Gratulalok a sugarzo anyukanak!Kép EN meg nem tettem Bazsot a hordozoba, a mienk melynek tunik, feltem a gerincet...

swenKép
Na, Botond sem panaszkodhat.O sem ehezik, ahogy elnezem.. Es milyen ugyes, mar forgolodik, meg is nezem mindjart a tablaban hany hetesek vagytok,mikor varhato ez a mutatvanyKép

BnmKép
Szerintem meg ne add fel! Nem biztos, hogy nem fog szopni! Legy kitarto, szoritok!!!
Persze a baba a legfontosabb, a tapszer sem tragedia,csak Te legy nyugodt es kiegyensulyozott, kezdem elhinni, hogy tenyleg atveszik a babak az anyuka hangulatat.

BellanaKép
En meg emlekszem en milyen turelmetlen es hisztis voltam a vegen. Ugy mondanek valami biztatot! Ma gondoltam Rad, hogy hatha teljesul az ohajod.De a hetbol meg hatra van a holnapi nap!!!

LinoKép
Na, milyen a Balcsi??? Mikor josztok?

BoriKép
Megjottel mar?Latod, mennyit haladtunk Balazzsal, mig nem voltal itthon? Jo tanitvanyok vagyunk?

SorayaKép
Ez milyen marka?Nagyon tetszik.Marmint a babakocsi...

Megyek en is bubukalni...lusta vagyok kepet kicsinyiteni, de becsszo, ha holnap is ilyen lesz a kissrac megcsinalom. Akkor majd visszafogom magam irasilag es kuldok kepet helyette...Kép

szoszi+Balazs, aki mar durmol
szoszi

Sziasztok!

Most vettem észre, hogy nem írtam alá! Nem bunkó vagyok, csak kezdő. Bocsi!

Bea
Vendég

Puszilok mindenkit, mi még egyben!

Bellana- látom még egyben és sajnos nem vagy előrébb mint én. Amúgy én azt hallottam, hogy akár 2 hétig is túlhordható a bébi, ha nincs baj.
Az orvos miért nem gondolja így?

Süncsi
Swen
Chello
Nagyon jók a képek a babócákról, irígy vagyok ám!

Soraya- próbálok kitartani, remélem még legalább egy hétig fog menni.Egyébként tök jól vagyok, csak a farcsontom fájdogál + némi mensis fájdalom néha.

Maci
maci2

Sziasztok!

Linda! El vagyok hűlve, hogy mik mennek egyes kórházakban! Ez tényleg annyira szörnyű lehet és egyáltalán nem lenne joguk hozzá! De elhiszem, hogy te ott abban a helyzetben nem nagyon tudsz mit csinálni, szörnyű, hogy ilyen kiszolgáltatott az ember. S tényleg meg tudják keseríteni a benn töltött napjaid, főleg, hogy olyan kis érzékeny vagy. Ezért most már még inkább hiper-szuper gőzerővel drukkolok Gergőnek, hogy bújjon ki végre az éjszaka, vagy a holnapi napon!!! nagyon sok puszi neked, s izgatottan várom a híreket!!! S hidd el, hogy a te Gergőd is érzi mennyire várod, s hogy milyen jó anyukája leszel!!!Köszönjük a dicséretet.Kép

BNM! Szorítok a szopi miatt! FejátfordításKép

Kriszta! neked is köszi a bókot! Izgatottan várom már a ti képeiteket is.Kép

Chello! Nagyon édes a hajasbabád!Kép Mi az amiben csücsül?

Szöszi! Annyira jó ilyen üziket olvasni újra tőled! Érzem, milyen mosolygós lehettél, mikor írtad!Kép Balázs egyre ügyesebb, s ha így halad lekörözi alvásban a topic összes babáját!Kép Egyébként megnyugtatlak, Botond egész nap eszik, s semmi rendszer nincs benne. Van, hogy óránként, vagy másfél-két óránként cicizik, ha délután alszik egy hosszabbat, akkor három órát is kihagy, de ez egyszer van napközben. Viszont este kilenctől alszik fél hatig, ma fél hétig.Kép Egyébként öt hetesek és három naposak vagyunk!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Zita! Neked is köszike.Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Chello: valami hihetetlen micsoda haja van a leányzónak. KépNagyon szép kislány. Kép

Hajnimaci: gőzöm sincs miért nem bírnak várni a dokik ha minden rendben van. Kezdem azt hinni, hogy ez az egész a bürokráciáról szól semmi másról. Be kell feküdni, meg kell indítani, mert ez van a szabályzatban és kész. Kép
Hiába lenne mit változatni az eü.-ben, na meg a dolgozók hozzáállásán.

Szöszi: jó, hogy írtad, hogy te is kész voltál a végén, mert már kezedem úgy érezni, hogy csak én vagyok ilyen diló. Valahogy itt senki nem volt ilyen türelmetlen mint én. Kép
Már kezdem azt hinni, én leszek a világ 8-ik csodája. Kép

Swen: nekem eddig 4 kórházban volt "szerencsém" feküdni és ebből csak 1-ben nem ez ment, de talán ott is csak azért mert a főorvoshoz jártam.
Szóval szerintem inkább ez az általános. Sajnos.
Igen a kiszolgáltatottságnál nincs rosszabb. Kép

Orsi: merre vagy, csak nem előzöl éppen? Kép

Jó éjt:
Linda
Kép
bellana

SziasztokKép

LindaKép
Nem elozok, csak nem jutottam gephez egeszen eddig.Kép Most meg mar leragad a szemem, de azert megnyugtatlak, hogy meg egyben es itthon vagyunk!Kép Varom, hogy Te indulj szulni es akkor en is belehuzok!Kép
Azert valamennyire ereztem az energiaim hatasat Rajtad, ugyhogy gozerovel folytatom a kuldozgetest!KépKépKép
PuszikaKép

Chello
Tunderi a kislanyotok! Gratulalok!
A ujsagot sajnos ma nem volt idom keresni es holnap is vendegek jonnek, de azert megteszem a tolem tellhetot, ok?Kép

SzosziKép
Ugy orulok, hogy ilyen jol vagy/vagytok!Kép Csak egy kicsit szomorkodtam, hogy en nem jutottam eszedbe, pedig en annyira szoritottam, hogy kicsit jobb kedvu legyel! Biztos nem vetted eszre, elhiszem hogy nehez visszaolvasni egy kisbaba mellett! Mindenesetre nagyon jo, hogy vegre jo a kedved es gyere sokat kozenk!Kép
PusziKép

Bea(Fifianyu)
Koszi az uzenetet, de azert en remelem, hogy nem fogok bent fekudni a szules elott es akkor nem kell ilyenekkel megkuzdenem! Viszont lehet, hogy rakerdezek a dokimnal, hogy hogy is van ez az egesz es mennyire lehet visszautasitani! Tenyleg, Neked volt valasztott dokid?

BorikamKép
Most vagy nem ertetek haza, vagy meg nem volt idod jonni, pedig megvartalak, meg nem mentunk szulni!Kép Azert remelem hamarosan jelentkezel!

Jo ejt mindenkinek!

PusziKép

Orsi
39+1

avocado

Hopp, most vettem eszre, hogy mar vasarnap van, ugyhogy:

Orsi
39+2Kép

Elvileg a mai napot lottem be, ugyhogy szurkoljatok! Remelem Gergo is igy idozitett!Kép

avocado

Sziasztok!

Balatonozás sajnos nem sikerült a legjobban Kép Amikor elindultunk itthonról, akkor még sütött a nap, és jó idő volt, de mire leértünk addigra szakadt az eső Kép Órákon át. Úgyhogy elég korán haza is jöttünk. Olyan hülye nyár van Kép Azért remélem lesz még legalább egy olyan hétvége, hogy tudjunk menni.

Linda: azért ez az egy ujjnyi legalább már azt mutatja, hogy azért készülődik Gergő kifelé Kép Remélem elég gyors lesz, és a sok dokinak ott a kórházban már nem is lesz ideje Téged megvizsgálni Kép Egyébként ez tényleg egy hülye szokás a kórházakban, hogy valakit vizsgálnak és ott áll körbe vagy 5-6 orvos Kép. Amikor Lilivel voltam pocakos és szülés előtt bent feküdtem 2 hetet, egyszer velem is csinált ilyet a fődoki (pont aznap amikor nem volt elérhető az én dokim), és valóban nagyon csúnyán nézett rám, amikor megkérdeztem, hogy mégis minek kell ennyi doki ide. Kép Utána egy kikötésem volt a dokimhoz, hogy soha többet rajta senki se vizsgálhat meg. A dokid meg nem semmi, hogy veled nem is beszél Kép Millió drukk Nektek továbbra is Kép Annyiszor eszembe jutsz, hogy talán épp most szülsz Kép

Orsi: hát eljött végre 8-a! Kép Kép Kép Remélem a kisfiad is úgy gondolja, hogy ez az a nap az ő napja Kép

Chello: Noémi nagyon szép! Kép És tök jó hosszú haja van még mindig! Kép Nálunk Katának fele ekkora haja sem volt, és már az is hullik, úgyhogy lassan megkopaszodik. Babkocsizás javulása Kép

Szöszi: Balázs igazán nagyon jó kisfiú, hogy végig aludta az egész napot! Kép Milyen volt az éjszakátok? Remélem jó! Aliceról tudsz valamit? A Balcsi meg vacak volt, úgyhogy itthon is vagyunk. De lehet hogy megkíséreljük ma is, majd beszélek anyuval, hogy ott milyen az idő.

Swen: Botond nagyon ügyes Kép És nagyon aranyos Kép Katánk egyszer sikerült vissza is fordulnia a hátáról, de azt azóta se produkálta újra, úgyhogy marad az hogy anya forgatja vissza Kép Viszont már nagyon jó kis fekvőtámaszokat csinál Kép

Panó Benedekje besárgult, úgyhogy nem biztos, hogy ma hazajöhetnek, majd a vérvételtől függ.

Bori: remélem épségben hazaértetek, már nagyon vártunk Kép

Zita: örülök, hogy jól érzitek magatokat Szarvason Kép

Maci: pussz neked is, kíváncsi vagyok a Te babád mikor indul útnak! Kép

Soraya: mikor mész legközelebb védőnőhöz? Közelgő szülésnek van már valami jele? Kép

És akkor a hiányolós listám Kép

Mariann: merre jársz? Olyan jó lenne hallani Annáról! Kép Meg Rólad Kép

Mucska: Tudom ti kint vagytok a Tiszánál, hát remélem ősztől azért sűrűbben tudsz majd jönni!

Zsuzsa: merre vagy? Remélem jól telik a hétvégétek! Kép

Vali: jól vagytok?

Ildikó: hogy bírod azzal a sok gyerekkel? Remélem jól vagytok! Kép

Timi: remélem Lilla azóta is szopizik, és hogy egyre jobban megy neki! Kép

Bnm: nagyon ügyes Réka Kép És majd egyre erősebben tudja majd szívni a tejet ! Amiről Zita írt, azt az egyik ismerősünknek is ajánlották, és neki bejött!

Jerry: továbbra is drukkolok, hogy minél hamarabb hazamehessetek egészségesen! Kép

Süncsi: nektek továbbra is sok pussz Kép

Egcsi: nem is tudom, hogy most be tudsz-e egyáltalán jelentkezni, mindenesetre hiányzol, és sok pussz nektek! Kép

Dzscs: jól vagytok?

Zsuzsi: remélem azóta teljesen rendbe jöttél és csak azért nem jössz, mert nincs időd! Kép

Kakukkfű: remélem ti is jól vagytok, és hogy csak időhiány miatt nem jársz erre! Kép

Rita: jó hétvégét nektek is!

Nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit! Kép

Itt most úgy néz ki, hogy jó idő lesz, lehet hogy megpróbáljuk mégegyszer a Balatont. A gyerekek annyira várták. Ja és azt nem is írtam, hogy tegnap este meg volt az első nagykádas fürdése Katának a lányokkal Kép

Szilvi
lino

SziasztokKép

Ugy latszik ez most mar a szulesig igy marad, hogy eleg sz...ok a hajnalaim.Kép Annyira huzodik a hasam fent, hogy az nem igaz! Ma reggel meg azert kuzdottes es igy sikerult egy oracskat rahuznom, de ennyi, nem birtam tovabb, ugyhogy megint 8 elott itt vagyok. (igaz mire megirom mar lesz 8 oraKép)

Hat Lanyok, egyelore semmi jele, hogy az en kis Gergom ma ki akarna bujni. Igaz tudom, hogy ez meg nem jelent semmit, de azert most mar nem nagyon hiszem, hogy ma szulnenk. Annyira kivancsi vagyok, hogy milyen is ez az egesz, hogyan indul be!!!Kép Tegnap estefele is josolgattam rendesen, olyan tompa fajasokkal, meg neztem is az orat, de nem volt semmi rendszeres. Na mindegy, elobb-utobb en is megtudom milyen is ez, nem igaz?Kép Azert azt remelem, hogy nem kell majd inditani!

LindaKép
Na? Egyben vagytok meg?Kép Ugy szurkolok Neked!!!
PuszikaKép

Lino
Sajnalom a Balatont!Kép De ma biztos nagyobb szerencsetek lesz, kivanom hogy errezzetek nagyon jol magatokat!
Lanyok kozos furdese: olyan edesek lehettek harman! Azert ilyenkor egy kicsit meghatodsz, nem?Kép
Jo utat Nektek mara is! PusziKép

Bori? Gyere, mert mar Te is ugy hianyzol!

Csok mindenkinek!Kép

Orsi
39+2

avocado

Sziasztok!

Itt a betonanya jelentkezik, aki persze még "vígan" egyben van. Kép

Orsi: sajnálom a vacak hajnalaid. Kép

Lino: mennyi időre mentek a Balcsira? Azért kérdem mert ha holnap befekszem, akkor rád gondoltam mint ügyeletes netezőre, hogy neked írnám meg mi újság van velem.

Orsi: mielőtt megbántódnál: neked is megírom, csak szerintem ha időközben mégis lebabázol, akkor bizti nem lesz nálad laptop odabent. Kép

Szóval kettőtöknek írnék sanyarú napjaimról.

Aztán ha végre kibújik a manóm, akkor azért jó sokan vagytok ám akiknek megy az sms! Kép
Bár már ott tartanék...

Csók:
Linda
bellana

Linda, csak egy napra megyünk, úgyhogy nyugodtan írhatsz! Kép

Szilvi
lino

LinduskamKép

Aranyos vagy, dehogy bantodok en meg!Kép Es jol gondolod, bent nem lesz nalam a laptop, igaz most elgondolkoztam, hogy ha Karcsi lementi nekem az uzeneteket es en bent megirom az enyemet, akkor azert egyszerubb, mintha o potyogi be, meg nyomtatja ki itthon! Tenyleg, ez jo otlet!Kép De az a biztosabb, ha babazo Anyukanak irsz elobb, igaz most meg ugy nezek ki, hogy nem nagyon indulunk szulni, ugyhogy egyelore en is tudok rolad tudositani! Es ha indulunk, rogton kuldok egy sms-t, es onnantol irhatsz masnak.Kép
A szurkolas megy ezerrel!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Köszi lányok. Kép

Puszi! Kép

Linda
bellana

Bellana!

Nem szép dolog tőled, bejövök, hogy meg van e a baba és sehol semmi? Hát hogy van ez? HAtalmams puszi és szorítok neked.

Puszi mindenkinek, de nincs most időm olvasni, mert céges ügyekkel kínlódok.

MuCska

Andi
Kép
mucska

Szia Orsi!

Igen, van orvosom. Hozzá járok kb. 7-8 éve, és teljesen meg vagyok vele elégedve de azokon a napokon amikor nem volt bent a kórházban totál meg voltam lőve! Egy állati nagy fejetlenség az egész osztály. Drukkolok, hogy ne kelljen 4-5 napnál többet benn töltened!

Szeretnék gratulálni az összes babócához! Régóta olvaslak benneteket csak eddig babonábol nem mertem írni.

Sziasztok!

Bea
Vendég

Sziasztok!

Linda! Írhatsz ám nekem is, mert én gyakran olvasok, csak ritkán írok. Olvasni Botnd babával is tudok a karomban, írni viszont nem! De hosszú még a mai nap!Kép És én is nagyon türelmetlen voltam, csak próbáltam leplezni!Kép

Lino! Jó utaT!!!Kép

Bea! Köszi a gratulációt! Gyere te is gyakrabban!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem, délutan latogatok jönnek, igy pakolasznom kellene egy kicsit.

Mindenkinek köszönöm a dicséretet képügyben. Akik ismernek azt mondjak, nagyon latszik rajtam a képeken a boldogsag (életben sajnos nem latnak).

Szia Fifianyu!!

Linda!
Tovabbra is gondolok Ratok! Megmondom kerek-perec: eddig sem volt jo véleményem az orvosok nagy részéröl (TISZTELET A KIVÉTELNEK), most is csak ebben erösitenek meg... Mar személyesen is sokat csalodtam és tessék, a Te eseted...
Elhiszem, hogy nem vagy olyan hangulatban, hogy romantikusan inditsatok meg a szülést, de miért is kellene meginditani???
Nagyon sok puszi Nektek!

Orsi!
Ma reggel, ahogy ranéztem a telefonra és lattam a 8-ai datumot, egyböl Rad gondoltam! Attol, hogy még nem érzel semmit, barmi lehet estig!Kép Ha nem is ma, hamarosan talalkozni fogsz a Kismokuskaddal!!!
Egyébként mi is vittünk egy csomo zenét a korhazba, de ott mar annyira gyorsan ment minden, hogy egyaltalan nem hianyzott a zene, utana meg az euforikus hangulatban eszünkbe sem jutott a zene! Remélem Ti nem fogtok megfeledkezni rola, majd ird meg, kivancsi vagyok!
(otthon, amikor még 7 percenként jöttek a fajasok, akkor nagyon kellemes volt a sötét, hüvös szobaban nyugtato zenét hallgatni)

Swen!
Latom, Botond is szépen dundul. Nagyon édes babuci, olyan kisfius!!
Nem semmi, ahogy forog. Andriska tegnap csinalta elöször, ö nagyon keveset van hason, nem szeret igy feküdni, igy nincs sok alkalma gyakorolni a forgast. Tegnap ota nem csinalta. Gondolom, ez babanként nagyon valtozo, hogy mit mikor csinalnak.

Szöszi,
Ez igen, szépen hizik Balazska! Akkor ö is olyan kis malacka-fajtaKép, mint AndriskaKép Gratula a szép alvashoz!

Chello,
Noémi nagyon kis aranyos baba. Olyan szivesen megszeretgetném!!
Mindjart küldöm az emilt, megtalaltam a cikket, bocsi, tegnap mar nem sikerült.

BNM,
kitartast a szopihoz, sajnos én nem vagyok jo tanacsado ezügyben. Remélem minden rendben lesz, tapszerrel vagy anélkül!

Macika,
mensis görcsök? Ugy latom, Rad mar figyelni kell!!

Lino,
sajnalom, hogy nem sikerült a Balcsi, remélem ma összejön. De jo lehetett közösen fürödni! En majd a kadban szeretnék hamarosan, csak meg akarom varni a nödoki engedélyét, én még nem voltam kontrollon. Sajnos nem is tudom mikor megyek, mert le kell mondanom a szerdai idöpontot, Tomi nem tud bevinni Zürichbe én meg nem merek egyedül elindulni (busz, vonat, villamos), egyelöre tul nagy feladat lenne. Az autonkkal Tomi jar, meg a jogsimat is meg kellene ujitani, mert Svajcban csak 1 évig volt érvényes.
Szép napot nektek mara!!!

Mucska,
puszika, jo munkat!

Soraya,
a bébisitter-ülésen még gondolkozom!!Kép

Zsuzsa,
merre jarsz? Remélem jol van Edina!

Es a többi eltünt? Dcsiga, Mariann, Zsuzsi???
Ildiko?

Borival tegnap este valtottunk egy gyors emilt, hazaértek, csak mosott meg hütöszekrényt takaritott (tipikus Bori, nem?Kép), biztosan hamarosan jön.

Tegnap visszautazott Chiara, az olasz baratnöm Svajcba, elsö utja Andriskahoz vezetett! Olyan aranyos, nagyon szereti, elhalmozza ajandékokkal és mindig gügyög neki olaszul, na, ha azt hallanatokKépKépKép

Szép vasarnapot mindenkinek!!
Puszi
Süncsi
süncsi

Bea

Koszi a drukkot!Kép Azert majd beszelek a dokimmal, hogy ne erjenek kellemetlen meglepetesek!

Orsi

avocado

SuncsikemKép

Koszi!Kép En is abban bizom, hogy azert hosszu ez a nap, de szerencsere en nem vagyok egy turelmetlen tipus, ugyhogy jojjon a picurkam, amikor o igazan jonak erzi az idopontot!Kép
A zenerol majd beszamolok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok lányok!
Tegnap megjöttünk ám, csak annyira fáradt voltam, hogy nem bírtam eljutni a géphez. Hétfőn (bocs kedden) fél egykor még próbáltam üzenni, de belefagytam. Hát a nagy helyzet az, hogy van egy éhenkórász kislányom, aki már a harmadik napon 70 grammokat evett, úgyhogy lassan tejgyárat alapítok.
Anikóék egyébként jól vannak, Bencus éjjelre szolizni megy, de hál istennek csak éjjelre, így napközben anyával lehet. Remélem, azért hétfőn ők is hazamehetnek.
A szülést később megpróbálom leírni, ha kicsit több időm lesz.

Linda,
szurkolok ám nagyon neked.

Hajni
nalika

Sziasztok!!!

Köszönöm a hiányolást, nagyon aranyosak vagytok, szerencsére nem azért nem jelentkeztem, mert lázas lettem volna, hanem, mert az angyal babám úgy gondolt mégis követi nôvérkéje régi szokását és óránként akar majd szopizni...

Bellana, Orsi: nagyon drukkolok nektek ! Nagyon könny?, szép szülést kívánok nektek, zavartalan szoptatást!

Megnéztem a képeket, olyan szép nagy babáitok van, az én kis Emmám még mindig elég "békás" kinézetu Kép Igaz hajunk nekünk is van Kép

Nem tudtam olvasni, ezért ego leszek, megpróbálok mostmár többször olvasni benneteket és válaszolgatni! A pozitív hozzáállás nekem is jól jönne, egy kicsit meggyötörtnek érzem magam. A nagylányom eléggé hisztizik, a férjem már menekülne el otthonról, de azért próbál segíteni, anyukám elutazott egy félévre, hiányzik ô is nekem, és persze azért izgulok, hogy pár hét múlva minden rendben lesz- e a kontrollon. A férjem hallani sem akar a dokimról, most kereshetek valaki másikat, aki a kontrollt megbízhatóan elvégzi... A nagylányom (2 és fél éves)hihetetlen veszélyes dolgokat m?vel: az erkélyen felmászott a korlátra, éppen idôben érkeztem, aztán este megálmodtam a folytatást, mi lett volna, ha nem jókor érkezem, nagyon rosszul lettem. Most mindent tiltanom kell, pedig nagyon jó kislány volt, sosem vonzotta a veszélyes dolgok, de most a féltékenységgel döbbenet mire képes. Persze most többet tiltok, így még mérgesebb... Nem tudom, mikor lesz ennek vége...

Szülésre mindenkinek jó sok pozitív energiát küldök, ne hagyjátok el magatokat lányok és legyetek határozottak, hogy mit engedtek meg és mit nem, a szülésznôben pedig bízzatok, biztosan sokat fog segíteni!!!! Nagyon vigyázzatok magatokra és szurkolok nagyon!!!!! Kép Kép Kép

Emmáról nem is írtam semmit Kép : szopzik gyakran, kancsalít állandóan vagy nevet, ma sokat sírt, remélem csak front van. Különben nagyon kis törékeny, aranyos kislány, úgy sír mint egy sirály.

Üdv: Zsuzsi
zsu26

HelloKép
Nem minden nap papsajt...Kép Azaz ma mar nem annyit aludtunk, mint tegnap. Ejjel is 3x kelt es hajnalban nyoszorgott, ma meg sirosabb a fiatalur.

Most ordit, az apja probalja lecsendesiteni, keves sikerrel.Ilyen azert ritkan van, marmint hogy igy sir.Nem egy siros fajta,inkabb nyoszorgos.Viszont kepzeljetek, ma ivott 3 korty teat, ilyen meg nem volkt, pedig 3 hete minden nap lelkiismeretesen megfozom.

OrsiKép
Most csak Neked, mert tegnap kimaradtal, pedig Rad is gondoltam, hidd el.Irigylem, hogy ilyen turelmes tipus vagy, en teljesen hisztis voltam mar a vegen, en turelmetlen fajta vagyok. (MIert is csodalkozom akkor a fiamon, aki allandoan ehen akar halni?Kép)
Meg multkor nem dicsertem meg a fuggonyoket, pedig gyonyoruek.Most mar a szonyeg-arzenalotokrol varjuk a kepeket!!! Vagy a babarol?Kép

Megyunk Laci unokaoccsenek szulinapjara, kivancsi vagyok siros lesz-e es hazajovuynk 10 perc utan, vagy maradhatunk egy oracskat...
Este meg benezek,nehogy lemaradjak egy Bellana vagy Orsi babarol...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Teszek fel én is egy friss képet az én kis sirályomról:

Kép

üdv:zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Orsi: már akartam kérdezni, hogy miért is akartál előbb szülni? Már mint ma. Még van egy heted nem?

Szöszi: szerintem nem maradsz le ma a babámról. Kép

Zsuzsi: nem csodálom, hogy a férjed hallani sem akar a dokidról. Kiderül már, hogy mi történt?
Én is legszivesebben váltanék, de már túl késő. Kép
Még jó, hogy van szülésznőm, különben 1 hónapja totál le lennék sza*va.

Nalika: üdv otthon. Kép Köszi a szorítást. Kép

Süncsi: nem tudom miért kell indítani a szülést, pláne úgy hogy orvos nem is látott, tehát mi alapján dont?! Enyhén szólva pipa vagyok az egész eljárás miatt.

Mucska: látod milyen vagyok? Kép Puszillak én is. Kép

Swen: köszi. Kép Puszi. Kép

Linda
bellana

SzosziKép
Koszonom a hosszu uzenetet, egeszen meghatodtam tole!Kép Orulok, hogy mar tenyleg ilyen vidam a hangveteled, csak igy tovabb! Es gyere bizony sokat, tenyleg barmikor szulhetunk Lindaval!Kép
PusziKép

LindaKép
A 8-a azert lett belove, mert nekem a 8-as a szerencseszamom es a mai nap egeszen szuper lett volna, hiszen 2004: 2x4 az 8, raadasul 8.ho 8Kép De csupan ezert, igazandibol nem surgetem a dolgot, raerunk meg jovo szombatig, sot remelem meg azon tul is, ha a babocam ugy szeretne es nem kell meginditani! Azert holnap rakerdezek a dokinal, hogy itt mi a szokas!
Nalam egyelore semmi jele a dolognak, es Nalad?

Zsuzsi
Koszi a drukkot! Most foleg Lindanak kuldd, hatha beindul neki a szules!Kép Tunderi a pici "siralyod".Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a dícséreteket a lányom nevében. Kép

Képzeljétek, tegnap nagyon szupi napunk volt. Szinte átaludta az egész napot, reggel és este volt csak sírás. Napközben többször aludt 1-2 órákat. Nem tudjuk mitől de nagyon örültünk neki. Ma már megint nyűgösebb volt. Péntektől adjuk a Gripe watert, lehet, hogy az is segített és tegnaptól változtattunk egy kicsit az étkezési szokásainkon.

Szöszi, mi tegnaptól 2-2,5 óránként etetjük és sokkal jobb volt a helyzet. Így többször eszik kevesebbet és nem bukik annyit. Éjjel persze alszik ő 4 órát is, nem ébresztjük fel.

Swen, a szoptatós kiflin fekszik a leányzó. Kép

chello
chello

Lino- hát ez a nyár elég sz.. a Balatont illetően, viszont babazápor az van!

Lindám- egyben?Te nem próbálod ki a rici-koktélt?

Nekem tegnap szupi napom volt, elmentünk apával a Normafa-grill-be, mivel holnap van a szülinapja. Jó hely! Esetleg tarthatnánk majd ott egy baba-mama találkozót, szerintem nem másznának a falra tőlünk!

Lányok- mostanában az én Benőkém elég keveset mozgolódik, mármint ahhoz képest, ahogy eddig tette. Tudom, hogy már nem fér el annyira, meg mindem- de olyan furcsa!
Nektek is ilyen volt az utolsó 3-4 hét?
Gondolom azért semmi baja nincs, ugye? Ma még a csokitortára sem reagált, pedi az édességet nagyon bírja. Csak alszik-alszik.

Maci
maci2

Sziasztok!

Valszeg ez lesz az utcsó bejelentkezésem a kórház előtt. Már nagyon odavagyok. Kép
A CTG-n minden oké volt és kiderült, hogy holnap a dokim (dokim?)lesz az ügyeletes.
Nagyon fog hiányozni Dani, még sosem voltam távol tőle...
Holnap fél 8-ra megyünk.

Hajnimaci: szerintem jól van a manókád, a szakirodalom szerint is elcsendesülnek a végén. Kép

Orsi: akkor írok ha van valami. Kép

Mindenki legyen jó, a babák is! Kép Kép
Majd jövök ha végre sikerül osztódnom, millió puszi nektek, nagyon fogtok hiányozni :
Linda
bellana

Drága Linda!

Tudom, hogy nagyon nehéz meg hogy minden okod megvan rá, de kérve kérlek ne légy annyira elkenődve, olyan rossz így "elengedni" téged a kórházba!Kép Tudom, hogy minden okod megvan a szomorkodásra, főleg Dani miatt, de gondolj arra, hogy hamarosan találkozol a pici fiaddal! De hátha éjszaka még beindul Gergő, vagy a holnapi napon és akkor olyan, mintha miatta mentetek volna! Nagyon sok puszi neked, vigyázz magatokra, s próbálj leaglább pihenni odabenn amíg lehet! nagyon várom az üzidet és nagyon fogsz hiányozni!!!

Bocsi, de most másnak nem írok, mert be kell fejeznem a napközben elmaradt házimunkát!

Zsuzsa! Remélem minden oké veletek, jelentkezz be hogy ne izguljunk!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok lányok!

Most van egy kis időm írni magamrol. Már hónapok óta olvaslak benneteket de eddig nem mertem magam beleélni, hogy én is anyuka leszek. Tavaly márciusban született egy kislányom, akit három nap múlva elveszítettünk...Kivártuk a fél évet, ápolgattuk a lelkünket(amennyire lehetett) majd belevágtunk egy újabb terhességbe. Elsőre összejött! Zsófi Július 13.-án született!!! Végigrettegtem a terhességem, nem mertem magam beleélni, egészen addig amig a kezembe nem adták a gyerekemet. Most kezdem elhinni, hogy sikerült.

Nem akarlak benneteket a problémáimmal fárasztani, de olyan jó, hogy már én is írhatok egy ilyen helyre!

Bea
Vendég

SziasztokKép

Linda Draga!
Nagyon szurkolok tovabbra is es varom az sms-t. Remeljuk Gergo ma ejjel ugy fogja gondolni, hogy most mar kint is meg akarja ismerni az o Anyukajat!Kép Sok-sok puszi nektek es ne szomorkodj, hamar elmegy majd az ido es ismet Danival lehetsz! PuszikaKép

Zsuzsa
Ugy emlekszem Te irtad a csikokat a melleiden. En ma este zuhany utan szemreveteleztem az enyemeket, mert nekem mar rogton a terhesseg elejen iszonyuan csikos lett a mellem, olyan hirtelen nott meg! Aztan elkezdtem Milupaval kenni es a mai mustran alig talaltam 1-2 csikot!!! Komolyan, nem gondoltam volna, hogy ennyire elmulasztja, miutan mar ott voltak! Ugyhogy esetleg ha meg nem probaltad, akkor erdemes lenne! Szerencsere a hasamon nem lettek csikok, de az nem is nott ilyen nagyon hirtelen nagyot es azt is vegig kenegettem, minden este! Remelem segit valamit, foleg hogy ne fajjon! PusziKép

Amugy velunk minden ok es valtozatlan, Gergo edes meg tok jol erzi magat odabent, var az eredeti kiirasi idopontra.Kép
En ma iszonyuan lefaradtam, mert tiszta vendegjaras volt itt, a vegen mar 15-en voltunk! De a szuper csaladom megcsinalt mindent, Apukam fantasztikus bogracsost csinalt, ugyhogy most mar ilyet is evett GergoKép, Anyukam is egyfolytaban tett-vett, a parom is kiszolgalta a vendegeket, ugyhogy tunderek voltak. En mikor mar nagyon lemerultem lefekudtem egy kicsit, el is aludtam, nagyon jol esett! Szoval jo kis nap volt, de mostantol kezdve a csaladon kivul mar nem vagyom senkire, most mar remete akarok lenni a szulesig! Azert mar nem nekem valo az ilyen nagy embersereg.Kép
Mas ujdonsag nincs, most megyek is, mert lemerules van.Kép

Lanyok!
Nagyon eltuntetek! Gyertek meg egy kicsit, mielott en is eltunok a szuleszeten par napra, hogy tudjam kivel mi van!

Swen
Te olyan kis huseges vagy, mostanaban minden nap jelentkezel!Kép

Meg Szoszi is es ChelloKép Pedig baba mellett nem lehet konnyu!Kép

Borikam
Merre vagy?

Zsuzsa?

Maci
En is azt hallottam, hogy vannak babak, akik a vegere teljesen elcsendesednek! Ugyhogy ne izgulj! Mikor mesz dokihoz? Es CTG-re? Ott majd tuti megnyugtatnak! En is mar alig varom a holnapi CTG-t, jo tudni, hogy a kismokussal minden ok odabent!

Jo ejt mindenkinek!

PusziKép

Orsi
39+2

avocado

Szia Bea!

Isten hozott koztunk, remelem akkor most mar rendszeres latogatoja leszel ennek a topiknak! Majd meglatod, milyen szuper kis csapat ez, igaz ha olvasgattal minket, akkor ez mar kiderulhetett!Kép
Nagyon sajnalom, ami a kisbabaddal tortent, el sem tudom kepzelni, hogy lehet egy ilyet feldolgozni!Kép Az biztos, hogy egy masik baba sokat tud segiteni benne! Nem csodalom, hogy rettegtel, orulok, hogy most mar megnyugodtal es tudod elvezni az Anyasagot!
Kuldj kepet magatokrol es nyugodtan traktalj itt minket a gondjaiddal, problemaiddal, azert is vagyunk egymasnak! Es azert neha tudunk is segiteni a masiknak, ha mashogy nem, hat odatartjuk a vallunkat, mar amennyire itt lehet!Kép
Kulonben irtad, hogy itt szultel Kistarcsan. Itt laksz valahol a kozelben? Mert majd talalkozhatnank babastol, ha van kedved hozza.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Linda: nagyon sokat gondolok rád, és nagyon drukkolok, hogyha ma már be is kell feküdnöd, Gergő mostmár ne várakoztasson tovább Kép !!!

Bea: üdv itt köztünk, örülök, hogy ránk találtál! Kép Nagyon sajnálom ami a kisbabáddal történt Kép Sok szeretettel gratulálok Zsófihoz, és gyere gyakran közénk! Kép

Zsuzsa: merre vagy?

Bori: remélem csak a felgyülemlett otthoni dolgok miatt nem tudsz jönni, mert már nagyon vártunk ám! Kép

Orsi: remélem nem vagy ám szomorú a nyolcadika miatt Kép Van még dátum, amit kinéztél? Vendégeskedés Kép Ma mész dokihoz ugye?

Maci: szerintem minden rendben van a babáddal, és ő tényleg úgy viselkedik, ahogy a könyvek írják, hogy az utolsó időben már nem mozog sokat. Kata még a szülés közben is át akarta rendezni a pocakomat, annyit mozgott. Szóval ez is biztos teljesen egyéni. Mikor mész orvoshoz legközelebb? Normafa-Grill Kép

Zsuzsi: nagyon aranyos Emma Kép Elhiszem, hogy nem könnyű most Dorkával. Nórával ők majdnem egyidősek, ha jól emlékszem. Hát eleve életkori sajátosság is, hogy most épp ilyenek, és ehhez jön még most a kistesó is. Emlékeim szerint viszont ez a korszak nem tart olyan sokáig, legalábbis Lilinél nem tartott, úgyhogy remélem Nóránál se fog. Most ezért is vagyok gondban, hogy mi legyen az ovival. Menjen, vagy ne, nem tudom igazán eldönteni, hogy mi lenne jó. Annak viszont örülök, hogy Te jól vagy! Hol keresel most másik dokit?

Nalika: üdv újra itt Kép Még egyszer gratulálok a kislányodhoz, nagyon ügyesen szopizik! Kép Nagyok mit szóltak hozzá? Ha lesz időd, és megírod, szívesen elolvasnám a szüléstörténetet!

Süncsi: a Balaton tegnap végül nagyon jól sikerült Kép És nálatok a vendégeskedés? Remélem azért hamarosan eljutsz már a kontrollra! De jó, hogy visszament a barátnőd! Kép Svájcban hogy működnek az oltások? Andriska mikor kapja az elsőt?

Swen: nektek is sok pussz!

Zita: hogy sikerült a hétvége?

Szöszi: olyan jó téged mostanában olvasni Kép Balázs meg nem aludhat mindig Kép Nem tudom gratuláltam-e már a komoly súlyához, ha nem, akkor most Kép Hogy sikerült a szülinap?

Chello: nagyon örülök, hogy egy kicsit nyugodtabb napotok volt Kép Alvás Kép

Balatonozás tegnap végre jól sikerült Kép A lányok nagyon élvezték, állandóan a vízbe akartak lenni. Kata nagyon jól viselte, vagy aludt, vagy nézelődött. Estére nagyon elfáradtak, már negyed 9-kor indultak aludni Kép Én meg azért vagyok fent ilyen korán, mert Kata megint elmászott 5kor a légzésfigyelőről és az bejelzett Kép Ő ugyan békésen alszik tovább, de én már nem tudtam visszaaludni.

Szilvi
lino

SziasztokKép

Hat ugy nez ki, egyre rovidebb ideig birom a fekvest, most mar a 7 orat sem huztam ki.Kép Ma hajnalra is iszonyatosan elkezdett huzodni a hasam felul! Ez normalis szerintetek? Volt meg valaki, akinek hasonlo volt? Pedig annyira aludtam volna meg, de hat ez van.

Lino
Orulok, hogy a Balcsi masodszorra ilyen jol sikerult! Irigyellek am erte!Kép
A 8-a miatt egyaltalan nem szomorkodom, igazandibol nekem tok mindegy mikor szuletik meg Gergo, csak egeszseges legyen! Ha tegnap jott volna, az csak kulon poen lett volna, de semmi jelentosege nincs!Kép Masik datumom pont ezert nincs, a 8 is csak azert volt, amit mar fentebb Lindanak leirtam.Kép
Igen, dokihoz ma megyek es mar nagyon varom! Remelem minden rendben a kismokusommmal odabent! Nem tudom ezek a hajnali hashuzodasok Neki mennyire rosszak, erzi-e oket, de azert rakerdezek a dokinal, ha nem felejtem el.

Nalika
Bocs, hogy tegnap kihagytalak, kicsit szetszort mostanaban az agyam.
Udv ujra itt es megegyszer gratulalok a kislanyodhoz es hogy ilyen jol megy a szopcsizas! Aniko meselte, hogy talalkoztatok.Kép
Gyere surun kozenk, ha a baba mellett idod engedi.

Most megyek es teszek egy kiserletet, hatha meg sikerul egy kicsit szundikalnom.

PusziKép

Orsi
39+3

avocado

Sziasztok!

Szilvi
Köszi! Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha a kisasszony engedi. Bár eddig nagyon jó baba! Csak el ne kiabáljam...

Orsi
Hát azt hiszem "szomszédok" vagyunk, ha jól láttam Te Szilason laksz Én pedig Mogyoródon. Köszönöm amit írtál! Sokat gondolkodtam, hogy leírjam e ami velünk történt, mert nem akartam ijesztgetni a boldog kismamákat. Ezért nagyon jól esett a pozitív hozzáállás!

Bea
Vendég

SziasztokKép

Na,sikerult meg kicsit tobb, mint egy orat szunditanom, jol esett nagyon!Kép Az elobb jol bereggeliztem es lassan indulok Anyukammal bevasarolni ugyhogy majd valamikor jovok. Remelem addig az eltuntek is elokerulnek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Újra itthonról jelentkezem.

Fifianyu-Bea! Üdv közöttünk. Szomorú, ami az előző babáddal történt. Örülök, hogy most boldog anya lehetsz.

Süncsi! Az orvosokkal kapcsolatos megjegyzéseddel teljesen egyetértek. Manapság kész szerencse kell, hogy normális orvos kezei közé kerülj. (Nem a választottakról beszélek, bár mint a mellékelt ábra mutatja (Zsuzsi, Linda), az sem 100%, hogy normális.) 15 éve elütött egy autó, és tudom, hogy annak köszönhetem, hogy a bokám tökéletesen funkcionál, hogy a nagy betegforgalomban, a sok doki közül egy olyanhoz kerültem, aki kinn Amerikában is jóhírű ortopéd/baleseti-sebész volt.(Ezt utóbb egy kinti ismerőstől tudtam meg, nem ő dicsekedett vele.) Kész haszon volt, hogy honvágyból hazajött.

Nalika-Hajni! Üdv újra itthon! A tejgyár alapításába én is beszállok. Réka szopását a kórházban egyetlen egyszer mérték, a harmadik napon, mikor két perc alatt belealudt a szopizásba a gyerekorvosi vizit után. Kicsit aggódtam, hogy majd megkritizálnak, hogy keveset szopik, erre kiderült, hogy a kétperces volt 65 g. Innentől kezdve nem is akarták többet mérni, már csak azért sem, mert egy minimális esés után a súlygörbéje az eget célozta. Utolsó nap, azt mondta a gyerekorvos, hogy ő ilyen újszülött súlygörbét még nem látott.

Zsuzsi! Óránként nem semmi lehet etetni. Még szerencse, hogy tudja az ember, hogy idővel úgy is ritkulnak majd a szopások. Nem csodálkozom a férjeden, az orvossal kapcsolatban.

Szöszi! Örülök, hogy ilyen jó kedvű sorokat olvashatunk tőled mostanában rendszeresen. Jó látni, hogy a depi már a múlté. Félre ne érts, nem kötözködni akarok, meg okoskodni, meg úgyis mindenki úgy csinálja a babájával ahogy ő akarja. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Miért ez a nagy kitartás tea ügyben? Főleg így, hogy három hét alatt kitartóan nem kérte.

Linda! Tudom, hogy már majd maximum akkor olvasod, ha hazaengedtek a kórházból. De miután ennyien írtátok ezt a bemutatás dolgot, aminek szerintem az ég világon semmi értelme, úgy gondoltam, hogy kicsit jobban belemegyek a dologba. Van ismerősöm, aki kicsit nagyobb rálátással van, és esetleges hatóerővel rendelkezik hasonló ügyekben, gondoltam, megkérdezem a témáról. Aztán ha úgy látja, akkor esetleg érdemes kicsit jobban belemenni, hogy ilyen ne legyen. Mert egy klinikán, ahol tudvalévőleg oktatás folyik, ott rendben a dolog, de ott is meg kell hogy kérdezzenek előtte, hogy hozzájárulsz-e a hallgatók jelenlétéhez. De egyébként szerintem semmi értelme ennek a megalázó dolognak. Majd beszámolok.

Chello! Örülök, hogy Noémi összehozott egy jobb napot nektek. Remélem, egyre több ilyen lesz.

Bori! Ne dolgozz annyit, gyere közénk! Már nagyon hiányzol.

Szilvi! A hétvége nagyon jó volt. Ez a Szarvasi túra már hagyományosnak mondható. Évek óta egy volt csoporttársunk Holt-Körös parti telkén találkozik a régi társaság augusztus első hétvégéjén. Minden nagyon jó volt. Indulás előtt azért akadt egy kis bibi. A stégen néhány még gyerekkel nem rendelkező felnőtt vigyázott Csillára, mert István a sátrat pakolta össze, én meg Rékát szoptattam. Három felnőtt mellett sikerült a vízben kikötnie. Teljes ruhacsere. De szerencsére nem viselte meg a dolog, meg nem is úgy igazán elmerülősen esett be. De immáron többször bebizonyosodott, hogy legtöbbször gyerekkel kapcsolatos dolgokban, csak olyan felnőttben lehet megbízni, akinek már magának is van gyereke.

Swen! Láttam jó későn kaptad meg az SMS-t. Addigra már rég itthon voltunk. Ha előre tudom, hogy megállunk Szolnokon, akkor akár egy pár perces találkozót is összehozhattunk volna.

Orsi! Lassan egyedül leszel a fölső táblázatban. De azért remélem, nem érzed magányosan magad. Kép

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Megvagyok, csak hulla fáradtan, és lassan nincs ép testrészem, de ez van.
Panaszkodni nem akarok, mert tudnék napestig Kép
Edina jól van, bár ma reggel kihányta az első kaját, folytatás remélem nem lesz. Azóta éhgyomorra szunyál az én ágyamban az én helyemen...
Zsófi holnap megy megint pár napra vidékre.

Most visszaolvasni nem tudok, így majd később reagálok!

Hajrá Bellana, Hajrá Orsi, és az élmezőny!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
már annyira hiányoztatok!!!!!

Most végre van egy kis időm leülni, talán a gyerekeim megengedik, hogy eltöltsek itt egí órátKép

Anikó, Panó,
óriási gratuláció nektek!!! Remélem, minden rendben veletek, és talán már otthon is vagytokKép Mindjárt indulok visszaolvasni, legalábbis megpróbálom.

Szombaton délben jöttünk haza, aznap elég sok munkám akadt itthon, szegény mosógép azóta is folyamatosan mos és mos. Tegnap pedig Ráckevén voltunk, elég későn értünk haza.

A nyaralásunk remekül sikerült, az idő végig csodálatos volt, egy szem esőt nem láttunk egészen az indulás napjáig! Itt a fővárosban úgy tudom, esett közben néhányszor...Dorka remekül viselte a környezetváltozást, rengeteget aludt, amikor pedig fent volt, vígan nézelődött, alig-alig hallottuk sírni. Azért egy kis sztrájkot beiktatott a szopiban a nyaralás 4-5.napján, ez azt jelenti, hogy 5 perc után elkezdte kiköpdösni a mellemet, de rögtön újra kérte. Nem volt nyűgös és nem sírt közben, csak köpködöttKép De a pocakját telerakhatta így is rendesen, mert utána vígan mosolygott és aludt nagyokat. Én persze megijedve riasztottam Zitát, hogy mi a csuda lehet ez, végül egy szopt.tanácsadónőt is felhívtam...A helyzet egyébként gyorsan javult, mára már csak néhányszor űzi ezt a dolgot, ha nagyon éber, főleg akkor.
Tegnap mázsáltuk, 4,90 kg, 2 két alatt 40 dkg, szerintem tökéletes.

A nyaralást persze Dani is nagyon élvezte, sokat fürödtek apjával, és tucatnyi barátot is talált.
Nagyon sokat tudtam pihenni, anyu rengeteget segített (Zánkára mindig a szüleimmel megyünk), nekem csak szoptatnom kellettKép A nagy pihiben sikerült is híznom egy kilótKép

Most ezt elküldöm, megyek visszanézni.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: