2004.08.07 16:10
Praktika bevetés: bevallom nem vagyok valami romantikus hangulatban és már Daninál sem használt semmi.
2004.08.07 17:13
2004.08.07 17:14
En is remelem, hogy erzi a picikem, hogy mennyire varom mar es nem felek az egesztol! Gondolom ez Neki is jobb, probalom mondani neki, hogy milyen jo is lesz, ha megszuletik es vegre talalkozunk, hogy ne legyen neki trauma az egesz! Azert is szeretnek felhomalyban szulni es van egy zenenk is, amit allandoan hallgattam vele, es az majd megnyugtatja (remelem), ha kibujik a dragam.
Puszi
2004.08.07 17:16
2004.08.07 17:18
Lehet hogy most még csak elfárad benne, ahogy no és erosödik, menni fog neki! 
A dokiddal sehogy sem lehetne ezt megbeszélni? ÁÁÁÁÁÁ, de felhúztam magam. Komolyan nem értem, mit meg nem engednek maguknak egyes dokik, hát én pont ezért nem mentem haza Pécsre szulni
2004.08.07 18:40
Azt hiszem beletörödöm a sorsomba, nincs más választásom...

2004.08.07 20:05
EN meg nem tettem Bazsot a hordozoba, a mienk melynek tunik, feltem a gerincet...
2004.08.07 20:42
2004.08.07 21:07
Mi az amiben csücsül?
Balázs egyre ügyesebb, s ha így halad lekörözi alvásban a topic összes babáját!
Egyébként megnyugtatlak, Botond egész nap eszik, s semmi rendszer nincs benne. Van, hogy óránként, vagy másfél-két óránként cicizik, ha délután alszik egy hosszabbat, akkor három órát is kihagy, de ez egyszer van napközben. Viszont este kilenctől alszik fél hatig, ma fél hétig.
Egyébként öt hetesek és három naposak vagyunk!

2004.08.07 21:25
Nagyon szép kislány.

2004.08.07 23:03
Most meg mar leragad a szemem, de azert megnyugtatlak, hogy meg egyben es itthon vagyunk!
Varom, hogy Te indulj szulni es akkor en is belehuzok!

Csak egy kicsit szomorkodtam, hogy en nem jutottam eszedbe, pedig en annyira szoritottam, hogy kicsit jobb kedvu legyel! Biztos nem vetted eszre, elhiszem hogy nehez visszaolvasni egy kisbaba mellett! Mindenesetre nagyon jo, hogy vegre jo a kedved es gyere sokat kozenk!
Azert remelem hamarosan jelentkezel!
2004.08.07 23:04

2004.08.08 05:17
Amikor elindultunk itthonról, akkor még sütött a nap, és jó idő volt, de mire leértünk addigra szakadt az eső
Órákon át. Úgyhogy elég korán haza is jöttünk. Olyan hülye nyár van
Azért remélem lesz még legalább egy olyan hétvége, hogy tudjunk menni.
Remélem elég gyors lesz, és a sok dokinak ott a kórházban már nem is lesz ideje Téged megvizsgálni
Egyébként ez tényleg egy hülye szokás a kórházakban, hogy valakit vizsgálnak és ott áll körbe vagy 5-6 orvos
. Amikor Lilivel voltam pocakos és szülés előtt bent feküdtem 2 hetet, egyszer velem is csinált ilyet a fődoki (pont aznap amikor nem volt elérhető az én dokim), és valóban nagyon csúnyán nézett rám, amikor megkérdeztem, hogy mégis minek kell ennyi doki ide.
Utána egy kikötésem volt a dokimhoz, hogy soha többet rajta senki se vizsgálhat meg. A dokid meg nem semmi, hogy veled nem is beszél
Millió drukk Nektek továbbra is
Annyiszor eszembe jutsz, hogy talán épp most szülsz
Remélem a kisfiad is úgy gondolja, hogy ez az a nap az ő napja
És tök jó hosszú haja van még mindig!
Nálunk Katának fele ekkora haja sem volt, és már az is hullik, úgyhogy lassan megkopaszodik. Babkocsizás javulása
Milyen volt az éjszakátok? Remélem jó! Aliceról tudsz valamit? A Balcsi meg vacak volt, úgyhogy itthon is vagyunk. De lehet hogy megkíséreljük ma is, majd beszélek anyuval, hogy ott milyen az idő.
És nagyon aranyos
Katánk egyszer sikerült vissza is fordulnia a hátáról, de azt azóta se produkálta újra, úgyhogy marad az hogy anya forgatja vissza
Viszont már nagyon jó kis fekvőtámaszokat csinál
Meg Rólad
És majd egyre erősebben tudja majd szívni a tejet ! Amiről Zita írt, azt az egyik ismerősünknek is ajánlották, és neki bejött!
2004.08.08 07:06
Annyira huzodik a hasam fent, hogy az nem igaz! Ma reggel meg azert kuzdottes es igy sikerult egy oracskat rahuznom, de ennyi, nem birtam tovabb, ugyhogy megint 8 elott itt vagyok. (igaz mire megirom mar lesz 8 ora
)
Tegnap estefele is josolgattam rendesen, olyan tompa fajasokkal, meg neztem is az orat, de nem volt semmi rendszeres. Na mindegy, elobb-utobb en is megtudom milyen is ez, nem igaz?
Azert azt remelem, hogy nem kell majd inditani!
Ugy szurkolok Neked!!!
De ma biztos nagyobb szerencsetek lesz, kivanom hogy errezzetek nagyon jol magatokat!
2004.08.08 07:48
2004.08.08 08:19
Es jol gondolod, bent nem lesz nalam a laptop, igaz most elgondolkoztam, hogy ha Karcsi lementi nekem az uzeneteket es en bent megirom az enyemet, akkor azert egyszerubb, mintha o potyogi be, meg nyomtatja ki itthon! Tenyleg, ez jo otlet!
De az a biztosabb, ha babazo Anyukanak irsz elobb, igaz most meg ugy nezek ki, hogy nem nagyon indulunk szulni, ugyhogy egyelore en is tudok rolad tudositani! Es ha indulunk, rogton kuldok egy sms-t, es onnantol irhatsz masnak.
2004.08.08 09:28
2004.08.08 10:45
És én is nagyon türelmetlen voltam, csak próbáltam leplezni!
2004.08.08 10:50
Ha nem is ma, hamarosan talalkozni fogsz a Kismokuskaddal!!!
, mint Andriska
Gratula a szép alvashoz!
), biztosan hamarosan jön. 

2004.08.08 10:53
Azert majd beszelek a dokimmal, hogy ne erjenek kellemetlen meglepetesek! 2004.08.08 10:56
En is abban bizom, hogy azert hosszu ez a nap, de szerencsere en nem vagyok egy turelmetlen tipus, ugyhogy jojjon a picurkam, amikor o igazan jonak erzi az idopontot!
2004.08.08 11:49
2004.08.08 14:22
Igaz hajunk nekünk is van
: szopzik gyakran, kancsalít állandóan vagy nevet, ma sokat sírt, remélem csak front van. Különben nagyon kis törékeny, aranyos kislány, úgy sír mint egy sirály. 2004.08.08 14:25
Azaz ma mar nem annyit aludtunk, mint tegnap. Ejjel is 3x kelt es hajnalban nyoszorgott, ma meg sirosabb a fiatalur.
)
2004.08.08 14:50
Köszi a szorítást.
Puszillak én is.
Puszi.
2004.08.08 15:46
Orulok, hogy mar tenyleg ilyen vidam a hangveteled, csak igy tovabb! Es gyere bizony sokat, tenyleg barmikor szulhetunk Lindaval!
De csupan ezert, igazandibol nem surgetem a dolgot, raerunk meg jovo szombatig, sot remelem meg azon tul is, ha a babocam ugy szeretne es nem kell meginditani! Azert holnap rakerdezek a dokinal, hogy itt mi a szokas!
Tunderi a pici "siralyod".
2004.08.08 16:21
2004.08.08 19:10
2004.08.08 20:14
2004.08.08 20:34
Tudom, hogy minden okod megvan a szomorkodásra, főleg Dani miatt, de gondolj arra, hogy hamarosan találkozol a pici fiaddal! De hátha éjszaka még beindul Gergő, vagy a holnapi napon és akkor olyan, mintha miatta mentetek volna! Nagyon sok puszi neked, vigyázz magatokra, s próbálj leaglább pihenni odabenn amíg lehet! nagyon várom az üzidet és nagyon fogsz hiányozni!!! 2004.08.08 21:49
2004.08.08 21:58
Sok-sok puszi nektek es ne szomorkodj, hamar elmegy majd az ido es ismet Danival lehetsz! Puszika
, Anyukam is egyfolytaban tett-vett, a parom is kiszolgalta a vendegeket, ugyhogy tunderek voltak. En mikor mar nagyon lemerultem lefekudtem egy kicsit, el is aludtam, nagyon jol esett! Szoval jo kis nap volt, de mostantol kezdve a csaladon kivul mar nem vagyom senkire, most mar remete akarok lenni a szulesig! Azert mar nem nekem valo az ilyen nagy embersereg.
Pedig baba mellett nem lehet konnyu!
2004.08.08 22:04
Az biztos, hogy egy masik baba sokat tud segiteni benne! Nem csodalom, hogy rettegtel, orulok, hogy most mar megnyugodtal es tudod elvezni az Anyasagot!
2004.08.09 04:39
!!!
Nagyon sajnálom ami a kisbabáddal történt
Sok szeretettel gratulálok Zsófihoz, és gyere gyakran közénk!
Van még dátum, amit kinéztél? Vendégeskedés
Ma mész dokihoz ugye?
Elhiszem, hogy nem könnyű most Dorkával. Nórával ők majdnem egyidősek, ha jól emlékszem. Hát eleve életkori sajátosság is, hogy most épp ilyenek, és ehhez jön még most a kistesó is. Emlékeim szerint viszont ez a korszak nem tart olyan sokáig, legalábbis Lilinél nem tartott, úgyhogy remélem Nóránál se fog. Most ezért is vagyok gondban, hogy mi legyen az ovival. Menjen, vagy ne, nem tudom igazán eldönteni, hogy mi lenne jó. Annak viszont örülök, hogy Te jól vagy! Hol keresel most másik dokit?
Még egyszer gratulálok a kislányodhoz, nagyon ügyesen szopizik!
Nagyok mit szóltak hozzá? Ha lesz időd, és megírod, szívesen elolvasnám a szüléstörténetet!
És nálatok a vendégeskedés? Remélem azért hamarosan eljutsz már a kontrollra! De jó, hogy visszament a barátnőd!
Svájcban hogy működnek az oltások? Andriska mikor kapja az elsőt?
Balázs meg nem aludhat mindig
Nem tudom gratuláltam-e már a komoly súlyához, ha nem, akkor most
Hogy sikerült a szülinap?
Alvás
A lányok nagyon élvezték, állandóan a vízbe akartak lenni. Kata nagyon jól viselte, vagy aludt, vagy nézelődött. Estére nagyon elfáradtak, már negyed 9-kor indultak aludni
Én meg azért vagyok fent ilyen korán, mert Kata megint elmászott 5kor a légzésfigyelőről és az bejelzett
Ő ugyan békésen alszik tovább, de én már nem tudtam visszaaludni. 2004.08.09 05:21
Ma hajnalra is iszonyatosan elkezdett huzodni a hasam felul! Ez normalis szerintetek? Volt meg valaki, akinek hasonlo volt? Pedig annyira aludtam volna meg, de hat ez van.
Masik datumom pont ezert nincs, a 8 is csak azert volt, amit mar fentebb Lindanak leirtam.
2004.08.09 06:26
2004.08.09 07:17
Az elobb jol bereggeliztem es lassan indulok Anyukammal bevasarolni ugyhogy majd valamikor jovok. Remelem addig az eltuntek is elokerulnek!
2004.08.09 07:27
2004.08.09 07:59
2004.08.09 08:03
Mindjárt indulok visszaolvasni, legalábbis megpróbálom.
De a pocakját telerakhatta így is rendesen, mert utána vígan mosolygott és aludt nagyokat. Én persze megijedve riasztottam Zitát, hogy mi a csuda lehet ez, végül egy szopt.tanácsadónőt is felhívtam...A helyzet egyébként gyorsan javult, mára már csak néhányszor űzi ezt a dolgot, ha nagyon éber, főleg akkor.
A nagy pihiben sikerült is híznom egy kilót
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint