A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

SziasztokKép

Jelentem jol vagyok, semmi mas jele, hogy ma szulnenk, igaz a bal oldali derekfajasom azota is ott van, neha jon, neha megy.Kép Kivancsi vagyok nagyon! A hugicam meg hihetetlenul szurkol, hogy ma, vagy holnap baba legyen, mert penteken elutazik es itt akarna lenni, amikor indulunk.Kép

Lino, Soraya, SwenKép
Jelzem, ha indulunk!Kép Koszi, hogy szurkoltok nekem.Kép

Zsuzsa
Nekem is nagyon hianyzik Bori, de nemsokara itthon lesznek es akkor majd jelentkezik. Neked is pusziKép

Aniko
Latom azert csak nem birtad ki es jottel!Kép Elegge ide tud kotodni az ember! Olyan furi belegondolni, hogy ennyi honapja levelezgetunk itt es mar mennyire megismertuk egymast!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lino: megkaptam a mailt, köszönöm. KépNagyon ügyes vagy, hogy így bevásároltál, nem lehetett kismiska!! Kedvenc rokonaid elmentek már?

Orsi: csak nem te is elhagysz engem a kanyarban?? Kép

Süncsi: köszönöm. Kép

Swen: remélem most is jól tippeltél. Kép

Soraya: szóval ott is vannak kretén védönök. Kép
Amúgy a sok evés és a baba súlya között szerintem nincs összefüggés, ez marhaság.
Remélem a névnapod szerencsét hoz nekem. Kép

Anikó: hiányzol ám nagyon! Kép

Anitabori is nagyon hiányzik!!!!

Zsuzsa: köszi a hírt Kingáról. Kép És sajna tényleg türelmetlen vagyok. Kép

Puszi:
Linda
Kép
bellana

SziasztokKép

Most beszeltem Anikoval, mar rendesen aggodott ertem, hogy mi van, csak nem szulok mar.Kép
Ma volt a dokijanal, mar 2 ujjnyira nyitva van, ugyhogy akarmi lehet, ma ejjel is, de akar egy het mulva is. Ezt mondta Neki a doki. En nagyon szurkolok, hogy meglegyen ma Bencus, annyira szeretne Aniko!Kép

LinduskamKép
En szurkolok, hogy Neked is meglegyen ma a babucid es akkor nem elozlek be.Kép Igaz a tokeletes az lenne, ha mindharmunknak ma indulna, es akkor meglenne a negyes szules!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi: igazad van, ha éjfélig megszülünk akkor a kvartett együttmarad. Kép Kép
bellana

Sziasztok!

Hát akkor hajrá kvartett három tagja, éjfélig már csak három óra!Kép Egyébként tudom milyen szörnyű hosszúak ezek az utolsó napok, de tényleg ne türelmetlenkedjetek, mert már úgyis mindjárt babáztok mindannyian, s mi ez a pár nap az eddig eltelthez képest?!

Zsuzsa! Tényleg nagyon el vagy havazva, alig jelentkezel mostanában, persze megértelek, csak azért írom ezt, mert te is hiányzol!!!! S persze hogy Bori is, csak róla tudjuk, hogy pihen.

Rita! Botond teljesen átalussza az éjszakát -gyorsan lekopogom- tehát csak 5-6-kor kel. Viszont az utolsó szopi olyan egy órás kb. két-három pár perces pihivel, s akkor mindkét mellem lemeríti teljesen. Reggelre általában nekem is feszül azért, meg van, hogy folydogál is a tejecske, de ettől függetlenül örülök, hogy jót alszok. Reggeltől meg délelőtt elég sűrűn eszik, így akkor is kiürülnek a melleim. Szerintem Lino Katája működik hasonlóan, ha jól értettem.Kép

Tényleg, Benedek nagyon édes volt, hogy megvárta Panó dokiját!Kép

Anikót sokszor puszilom és nagyon szorítok neki, hogy minél hamarabb babázzon ő is, s főleg, hogy a dokija ne okozzon már neki több fájdalmat a vizsgálatokkal!

Linda! Hajrá-hajrá!!!!!!

Orsikám! Most akkr szülünk vagy nem szülünk?Kép A lényeg, hogy pihenj és gyűjtsd az erőt, Gergő baba meg tudja mikor kell kibújnia!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

A derekfajasom elmult.Kép De egyre lejjebb erzem a kis mokusom, most peldaul egyfolytaban a mehszajamon "szteppel". Tenyleg kivancsi vagyok mikor akar kibujni!Kép

SwenKép
Persze, hogy szulunk, csak kerdes: mikor?Kép

Jo ejt mindenkinek!

PusziKép

Orsi
38+5

avocado

Sziasztok!

Swen: igen jól értetted, Kata működik hasonlóan, mint Botond Kép Ő is este 9 körül ájul be egy kb egy órás szopi után (ma mondjuk túlkajálta magát, mert rengeteg jött vissza, még az orrán is Kép ), és aztán 5 körül jelentkezik legközelebb szopizni. A délelőttöt lényegében azzal tölti, hogy cicizik és hurcolásztatja magát, néha megkegyelmez és 10 percekre elnézegeti a lányokat, vagy a zenélőforgóját Kép Anyós és a tejtermelés: hát már ezt sem látom pozitívumként nála Kép Nálad akkor tiszta fogyókúra a vasalás Kép Katánál 2x vagy 3x próbálkoztam a cumival, de nem tud vele mit kezdeni.

Orsi: köszi a híreket Anikóról Kép Te deréktáji fájásoddal mi van/lett ? Azért továbbra is szurkolok!

Linda: a kedves vendégek megpróbáltak nagyon kihozni a sodromból, csúnyákat is mondtak rám, meg a családomra is Kép de nem hagytam magam, és egészen sikerült higgadtnak maradnom. Illúzióim persze nincsenek, nem hiszem hogy nagyon megváltoznának a dolgok, bár ígéretet kaptam rá. Gergő nem is készülődik a pocakodban? És akkor holnaptól naponta kell menned CTG-re? És persze nagyon-nagyon drukkolok már! Kép

Anikó: kétujjnyi, az már tök jó! Ugyan már este 10 is elmúlt, de drukkolok továbbra is, bár ezek szerint ma túl estél egy újabb orvosi turkán is.

Soraya: ne aggódj, hogy van kétféle csepp, elég gyorsan fogynak Kép Voltatok Ildiéknél? Nagyon boldog névnapot Neked holnapra!!!!! Védőnőd meg egy hülye! Szerintem nem sok összefüggés van aközött, hogy mennyit eszel/hízol és hogy mekkora lesz a baba! Attól még szülhetsz akár ma is, hogy a gyerek feje még mozgatható, mind a hárommal úgy mentem a szülőszobára Kép

Zsuzsa: repedő mellbőr Kép Nekem ott nincs csík, ellenben a hasam az rémesen néz ki.

Süncsi: nektek akkor egy kicsit hűvösebb időt kívánok Kép És sok pussz!

Nagyon sok eltűnt, merre vagytok?

Szilvi
lino

Sziasztok LanyokKép

Hat en sem jottem meg ilyen koran, ugyhogy ma tuti enyem az aranyerem!Kép
Ejjel azt hiszem eleg sokszor kemenyedett a pocakom, most hajnalban mar fel is ebredtem es elkezdtem nezni az orat, hatha ez mar az. Igaz fajni egyaltalan nem faj, de azert ha valami rendszert velek majd felfedezni benne, akkor mar gyanakodni fogok! A derekam (pontosabban a derekam es a csipom kozott) ismet jelentkezett. Szoval nem tudom. Annyira kivancsi vagyok!
Szerintetek ezek mar lehetnek fajasok? Fajdalom nelkul? Az elozo 2 kozott 20 perc volt a kulonbseg, most meg 17-18. Varom a tobbit, de mit csinaljak, ha renszeresen jonnek? De se fajdalom, se magzatviz, se semmi? Olyan rossz, hogy most meg mind alszotok es senki nem tud nekem valami okosat mondani.Kép Mindegy, varok szepen, aztan majd meglatjuk.

Soraya
Nagyon boldog nevnapot kivanok!Kép

Kepzeljetek, tegnap este a parom talalt egy fecsket kint az utcan! Szegenykevel tortenhetett valami, mert ott vergodott a porban, nem tudott elrepulni.Kép Behoztuk, Karcsi adott neki egy kis vizet, az ujjarol csopogtette a csorere es kepzeljetek ivott a kis draga!Kép Aztan betettuk egy dobozba, raktunk be neki egy kis vizet is. Ra-raneztunk es szegenyke egyre rosszabbul lett, pedig meg legyet is fogtam neki, de nem ette meg, es keso estere meghalt.Kép Ugy sajnaltuk, szerettuk volna megmenteni valahogy, de gondolom belso serulesei voltak szegenynek.Kép

LinduskamKép
Egyben vagytok meg?Kép
Tenyleg ez a CTG engem is erdekelne, akkor most mar naponta kell menned?

Na, visszafekszem, hatha tudok meg egy kicsit szunyokalni.Kép

PusziKép

Orsi
38+6

avocado

Szoszi!

Bori üzenetét szeretném tolmácsolni, ugyanis nem tud neked SMS-t küldeni. Sokat gondol rád, örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok (Mondtam neki, amit írtál.), és minden jót kíván nektek a Balaton mellől is.

Most visszaolvasok, csak az üzenetet gyorsan le akartam írni, nehogy valamelyik csemete keresztülhúzza a számításaimat.

Jó reggelt mindenkinek!

Zita
pzita

Orsi! Kíváncsi vagyok mi lesz nálad ezekből a keményedésekből. Ha ez már esetleg a kezdet a véghez, akkor örülj, hogy egyelőre nem fáj. Írj, ha bármi van! Bár ezt neked nem kell mondani. Nem is tudom mi lesz a topic-kal, ha mégy szülni. Ki tartja szemmel a dolgokat?! Kép

Lino! Gratulálok a nagybevásárláshoz. Már mi is próbálkoztunk ilyen pékség, zöldséges, bolt bevásárló túrákkal. Eddig nagyon bejött erre a célra is a hordozókendő az autóból kiszállva.

Zsuzsa! Cici ismerős. Én valószínűleg meg is őrülnék, ha most Réka hirtelen elkezdené átaludni az éjszakát. Így is reggel elég dinnyeszerűek a cicik, de ha aludna, akkor reggelre robbant dinnye lenne.

Anikó! Volt vizsgálat?

Soraya! Védőnő. Kép Kimozdítható fej. Ezen annyira ne keseregj, nálam minden gyereknél még az volt a születésük napján is.

Swen! Nagyon rendes fiad van. Jó is az, ha sokat alszik az ember.

Rita! Gyönyörű a lányod!

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

A változatosság kedvéért egyben vagyok. Kép És semmi jelét nem érzem, hogy ez most változna. Kép
Ma 5-re megyünk CTG-re. Írtam már, hogy Dani mindig rázza magát a tesó szivhangára? Kép Kép
Állítólag mától mindennap kell majd menni. Ja és ma meglesi a szülésznöm a mészájat. Na, ez is valami, ugye?
Dani össze-vissza harákol, tüsszög...

Lino: hogy tudtál higgadt maradni? Nincs annál rosszabb mint amikor az embert és a családját a saját otthonában ócsárolják. Kép
Akkor nem jutottatok semmire?
Lino: te menyi idöt is húztál rá a kiírásra?
Szerinted meddig álljak ellen a befektetésnek?
Pocak: én úgy nézek ki mint 1 szétrepedt dinnye.

Orsi: na már izgulok érted, mizújs, rendszeresek lettek a keményedések??????

Swen: puszillak! Kép

Linda aki ma 40 hetes...
bellana

SziasztokKép

Egyelore semmi komolyabb nincs. Vissza tudtam meg aludni, 8 utan keltem fel, kozben ereztem, hogy kemenyedgetek, de miota felkeltem meg nem volt semmi. Majd meglatjuk. Karcsi persze tokre kiakadt, hogy miert nem keltettem fel, de minek lett volna jo? Akkor csak idegeskedett volna es nam alszik, hulla faradt lenne! Es lehet, hogy az egesz meg semmmi sem.

LinduskamKép
Gratulalok a 40.hethez es ma is nagyon szoritok, hogy beinduljon Gergo baba.Kép Hatha a mai mehszajkukkolas megteszi a hatasat!Kép
Dani edes lehet, ahogy razza magat!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Lanyok!

Most kaptam az sms-t:
"Ma reggel 6.55-kor megszuletett a legkisebb csodank, Juhasz Bence Mate! 3600 gramm, 51 cm es gyonyoru! Aniko"

Ez annyira szuper!!!! En tegnap annyira szurkoltam, hogy beinduljon a dolog! Igaz, hogy nem aug.4, hanem 5 lett, de igy is szuper!

Puszi mindenkinek!

Orsi

avocado

MEGSZÜLETETT BENCE MÁTÉ 3600g és 51cm és gyönyörű!!!

Anikó itt is nagy gratula!!!

Linda
bellana

Sziasztok!

Szilvi, Zsuzsa, Swen: Lili a furdetes utani szopival keptelen lenne 1 oraig szopizni. Talan nem fer bele a pocijaba annyi mint Katanak es Botondnak. Kb. 15-20 perc utan egyszeruen kikopi a cicit es elalszik. Csodalkozok, hogy a tieitek hogy tudnak 1 orat szopizni. Kép Ebren tartjatok?
Szerintitek hasfajasra utal, ha a baba a furdetes utani szopizas kozben egyszercsak elkezd uvolteni es kikopi a cicit. Ha megprobalom visszarakni a szajaba, felsir. Lili ezt csinalta tegnap. Ha vizszintesbe tettem a hatara nagyon sirt, ha a vallamra vettem fuggolegesben jol esett neki. Ez ment tegnap este 1 oraig. Sokat sirt szegeny. Majd 9-kor elaludt a vallamon, letettem az agyaba. De 10 perc mulva ujbol felsirt. Lattam, hogy cicit keres. Mivel furdetes utan csak 5 percig volt cicin, mert utana felsirt, gondoltam ehes. Adtam neki cicit, es 15 percig evett, majd kikopte es elaludt. Szerintitek a hasa fajt, amikor a furdetes utani eves kozben kikopte a cicit es uvoltott? Amugy szokasosan nagyon jol aludt. Reggel 7-ig es csak egxszer kelt fel szopizni hajnali 3.30-kor.

Orsi: rettentoen drukkolok mar neked.

Zita:koszi a dicseretet. Kemeny munka volt osszehozni Lilit ilyenne. Kép

Linda: gratula a 40. hethez. Kép Mar nagyon izgalmas. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Itt Is sok szeretettel gratulálok Anikónak!!!Kép

Szilvi

UI: majd jövök csak most rohanásban vagyunk!
lino

Orsi, megint tök egyszerre írtunk. Kép
Na barátném, már csak duó vagyunk. Kép

Rita: izgi nagyon, már majd zsívbajt kapok, hogy mikor lesz végre meg. Kép

Soraya-Kriszta : nagyon boldog névnapot neked, puszi! Kép

ANIKÓNAK:Kép

Linda
bellana

LindaKép
Tenyleg egyszerre!Kép Szulni is igy fogunk?KépKépKép
Bizony, duo maradtunk.Kép

Rita
Koszi a drukkolast!Kép Remeljuk Lindaval mar mi is nesoka babazunk!Kép

Anikonak most kuldtem sms-t, azert tuntem el 15 percre.Kép

Aniko
Itt is oriasi gratula!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Most olvastam a hirt!
Anikonak nagy gratula!

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Panot kihagytam! Neki is sok szeretettel gratulalok. Sok tejcsit es egeszseget kivanok nekik.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Anikó, GRATULÁLOK!!!!! KépKépKép

Lányok, köszönöm a sok kedves névnapi jókívánságot Kép Aranyosak vagytok! Kép

Védono: egy hulye volt, na mindegy, többet nem látom, az én eredeti védonom csak egy hétre ment szabira... ez a sok evés=nagy gyerek dolog azért is marhaság, mert honnan tudja o pl hogy én mennyit eszem??? Azért mert 1 hét alatt híztam egy kilot? (itt is 30 fok van, vizesedek, meg egyéb gondjaim is vannak) Na fátylat rá.

Voltunk Ildiéknél tegnap, jót dumáltunk Kép (a férjem meg szórakoztatta Laurát addig a kertben Kép) Lucas édes, Ildi jól néz ki Kép Persze fotózni a nagy traccsparty alatt elfelejtettem Kép Majd legközelebb.

Bellana, Orsi, HAJRÁ! Kép
(Bellana, ha befekszel, be fognak indítani oxival, nem?)

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Még próbálgatjuk az Edinkával, hogy mikor, és mennyit kell enni a jó közérzethez. Tegnap 6X kapott enni. De ritkábban, du. sűrűbben, és este megint 3,5 óra után, hogy legyen elég kajája. Emelett hajnalban kel egyszer 1/2 4 körül, majd még szunya 8-ig. Így sokkal jobb a kedve. Mosolyog, elvan, beszélget és kurjongat, és kevesebbet sír, többet alszik Kép

Anikó: Szívből gratulálok a kis gönböchöz! Gyors felépülést, és sok tejecskét!

Soraya-Kriszta: istenke éltessen!

Süncsi: csíkok Kép
Én sem szeretem őket, de ez van. Lassan nem lesz helye újabbnak Kép De a baj az, hogy fájnak is...
Még mindig kánikula van nálatok?

Rita: lehet hogy a hasa. De az is, hogy rosszat álmodott! Nem kell evvel foglalkozni... Kínáld meg később, és majd jóllakik!
Amúgy Edina is 10 perc alatt végez este + a büfi! De van, hogy egy óra múlva még repetázik!

Anikó: hiányzunk? Kép Netfüggőség ennek a jelenségnek a neve Kép

Swen: egy időben te is kevesebbet voltál, mostanság jössz többet Kép Ezek szerint ti is összerázódtatok?

Lino: akkor te is fél napodat szoptatással töltöd Kép
Cumi: Edinának sem kellett, de most a kórházban megtanította használni Apum. Azóta ha nagyon nyügi, akkor bedugom neki, és akkor szívja. Amúgy nem.
Akkor Kata is strapás csaj Kép Ismerős a dolog...
Nem is tudom, hogy lehet mellettük háztartást vezetni...
Amúgy a hasamon is van csík Kép De az nem friss, és nem fáj!

Orsi: ma lesz baba? Kép
Fecske Kép De mindent megtettetek...

Zita: most 2 nap Edina is hajnali 4 előtt kelt, és így elviseltem, ha fejtem utána 70-80-at még. De reggelig egyszerűen nem bírom ki. Így nekem is elviselhetőbb a dolog.

Edina egy bő órája szunyál. Kivasaltam, írtam nektek...
Ez tetszik Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Most beszéltem Anikóval, délután meglátogatom őket, majd este beszámolok nektek!

Nálam amúgy minden oké,azon kívül hogy kb 20 percenként tudnék pisilni. Na, ez elgyen a legnagyobb baj.
Sajnos nincs időm most visszaolvasni benneteket, remélem mindenki jól van! Sok puszi nektek!!!

Maci
maci2

Hello Lanyok!!!Kép

Oooooooooooooriasi gratulacio a quartett ket anyava valt tagjanak!!!!! Kép
Aniko,Pano!
Sok szeretettel gratulalok es minden szepet,jot kivanok, teljen sok oromotok a babakban! Kulon gratula az apukaknak es testvereknek is!!!

BellanaKép,OrsiKép
Huzzatok bele! Szurkolok, rajtatok tartom a szemem! Bellana, Ti meg lehettek a topik elso napra pontos babaja is ma!!!Kép

SorayaKép
Adjon az Isten NEked meg sok -sok boldog nevnapot!!!

RitaKép
Az enyem 10-15 percig szopizik mindig (max)akkor bofi, ami neha 20 perc is lehet, koltogetes es kinalgatas.Erre most alltunk be, amig hagytuk magatol egesz nap nyugi volt, rajottunk, hogy fel kell ebresztenunk ahhoz, hogy eleget egyen.Lusta.Kép

ZsuzsaKép
Hogy vagytok? Amugy nekem meg MINDENUTT van csik Kép, csak a hasamon nem. Viszont a mellem, csipom, fenekem dugig es ronda. Vajon miert nem izgat?

Kepzeljetek, Balazs tegnap este 8-kor furdott, 3/4 9-tol aludt ejjel 1-ig.Szopi+bofi, visszaaludt 5-ig.Akkor szopi+bofi+kaka 6.20-ig es aludt 7-ig. Meg utana is a hasamon 20 percet.Ezutan felkelt, nezelodott es kibirta jokedvuen 8-ig. Ezt mar nevezem en is ejszakanak!!! Olyan jokedvuen ebredtunk! Ha ez igy marad...hmm.LEhet, hogy tenyleg csak az eleje volt nehez, es lassan mi is rendezodunk???Kép

Ja, 10 oras szopi utan setaltunk 2 es fel orat, vegig aludt!Kép Hazaertunk, evett es most megint alszik.Kép Lehet, hogy nehez d.u ele nezunk??? Bar, anyukam szerint, a gyerek jobban alszik, ha kipihent es rendben van, mint ha nyugos es mar a faradtsagtol sem tud elaludni...Meglatjuk.

Rantott sajtott rendeltem anyukamtol ebedre, most csinalja, megyek is. Delutan seta Apaval, de este meg lehet benezek.Ha lesz meg baba, ertesitsetek!!!

Pusszantas!!!!
szoszi+Balazs,az ehenkorasz,lusta setamester
szoszi

SzoszikemKép

Orulok, hogy lassan rendezodtok, erezni a leveldbol is, hogy sokkal jobb a kedved! Csak igy tovabb, ezt foleg Balazskanak uzenem!Kép
Rantott sajt: nyammmKép azt en is nagyon szeretem!Kép

Lindava legyutt koszi, hogy szurkolsz nekunk es rajtunk tartod a szemed.Kép Majd igyekszunk.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

LinduskamKép

Merre vagy? Csak nem?????Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Linda: az orvosi számítás szerint 6 nappal, a mi számításaink szerint 1 nappal jött később Kata. A méhlepény viszont egyáltalán nem volt szép, mint a nagyokkal, hanem tisztára el volt meszesedve, vagy mi. Katára azt mondták, hogy ő már bent nem fejlődött, hanem visszafelé fogyott. Egyébként 10 nappal a kiírt idő után kellett volna bemenni (nem mentem volna), és 2 hetes túlhordásnál indították volna. Szóval ha a CTG-n minden rendben, akkor én egy hetet még simán otthon maradnék. De Te úgyis mindjárt megszülsz Kép Tényleg, még nem? Kép Anyósékkal abba maradtunk, hogy igyekeznek változtatni a dolgokon. Hiszem ha látom Kép

Zsuzsa: örülök, hogy kicsit kipihentebbnek tűnsz Kép Hasamon a csíkok nekem sem frissek, még Lilivel szereztem őket, egy éjszaka alatt lett tiszta csík a hasam az utolsó hónapban, amikor hirtelen 20 cm-t nőtt a hasam egy éjjel, a felszaporodott magzatvíztől. Igen Kata strapás kiscsaj, de ez van Kép Háztartás? Hát hol így megy, hol úgy.

Szöszi: az írásodból úgy tűnik, hogy már sokkal jobb a kedved Kép Éjszakátok Kép

Maci: remélem jól vagy, és majd azért tudsz többet is írni! Mi volt Anikónál?

Orsi: ha rendszeresen jön, de abszolút nem fáj, én nem indulnék sehova. Sajna nem jellemző, hogy fájdalom nélkül megszülhetnénk Kép de drukkolok nektek, mindjárt itt a vasárnap Kép Fecske Kép

Zita: Kata nem szereti a hordozókendőt Kép Mondjuk nekem nem a megkötős van, hanem a karikás. De azért jól esett az önbizalmamnak, hogy három gyerekkel bevásároltam Kép

Rita: Kata imád hosszan szopizni. Este meg van rá időm (nem ugrál rajtam a másik két gyerek). Néha csak szuszog rajtam, de aztán újra szopizni kezd. Esti sírás: nálunk kb egy hete minden este van 15 perc sivítás, cicikiköpés. Elvileg ezt mondják hasfájós sírásnak, ha minden este ugyanakkor sír a pici, de Katán nem látszik hogy a hasa fájna. Bár a nagyokos könyvek szerint ez az esti hasfájós sírás jóval tovább tart, és aztán egyszercsak elmúlik, mintha elvágták volna.

Ha ma apa időben hazajön, akkor bevisszük Katát a medencébe Kép Elvégre ma már komoly hathetes nagylány Kép

Szilvi
lino

Sziasztok

Pano Aniko
Nagyon sok szeretettel gratulalok! Hurra, akkor mar Ti is tul vagytok rajta.
A tobbieknek kitartast, es sok szerencset!

Tegnap irtam egy csomot, de nem latom, ki tudja hova tunt?

Kriszta
Sok boldog nevnapot, tegnap sajna elfelejtettemm renelem nem haragszol. Irtam az este, hogy koszi az ajandekokat. Laura a Lucaseval aludt, a babat meg Lucas melle fektette.
En tanusitom, hogy nagyon helyes, csini kismama vagy, egyaltalan nem nagy a pocid, a vedo neni meg le van szaaaava. Dinnye ugyben, most mar ugye elhiszed, hogy a mi Prizmankban nincs magyar dinnye, viszont van magyar feherpaprika (eppen fo a lecso a tegnap hozott paprikadbol, kosziKép) es szilva.

Bellana
Merre jarsz, talan mar meg is szuletett a masodik baby? Ok akkor ne szeress bele a kismalacbaKép.

Szoszi
Orulok, hogy jobban vagyKép.

Suncsi
Itt is nagyon-nagyon meleg van. A trtenet vege az volt, hogy ebben a videki taborban talalkoztak birkakkal, ez tudod nagy elmenyKép. Agi mondta, hogy o beszel baranyul, a tobbiek rohogtek, erre o elkezdett begetni es a baranyok odoszaladtak hozzaKép.

Orsi
SziaKép.

Leleptem. mindenkinek csok
Ildiko
salla

Sziasztok!

Itt vagyok csak sajna nem tudok gyakran jönni. Kép A héten talán ma kapcsoltam be a gépet először.

Noncsikának állandóan fáj a hasa, a mamája pedig már hulla fáradt emiatt. Ma hajnaltól 14-ig ment a sírás, most alszik végre de ez sem szokott sokáig tartani. Semmi sem használ a hasfájására, holnaptól kipróbáljuk a Gripe Watert, már csak abban bízom. A homeos bogyók sem jöttek be. Úgy látom ezt már csak az idő fogja megoldani de az még lehet akár 2-3 hónap is. Kép Addig mi lesz nem tudom.

Remélem Ti jól vagytok és a babák is és lassan megszületik a topic összes babója. Kép

Mindenkit puszilok ! Kép

Chello
chello

Anikó! Gratulálok a kisember érkezéséhez! Jó egészséget, sok tejcsit és rengeteg boldog pillanatot kívánok nektek.

Linda! Mit mutatott a CTG? Méhszájtapi eredménye? Befekvésről mondtak valamit? Annyira izgulok már érted és Orsiért.

Orsi! Mint fentebb írtam, már nagyon izgulok, hogy ti mikor kezdtek "osztódni".

Soraya! A fényképezéssel mi is így vagyunk. Rengetegszer van, hogy visszük magunkkal a fényképezőt és mikor hazaérünk, akkor jövünk rá, hogy elfelejtettünk fényképezni.

Zsuzsa! Olyan jók vagytok ezzel a kísérletezéssel, hogy mi kell ahhoz, hogy egyen is, jól is érezze magát Edina. Nagyon jól csináljátok.
Nálunk este általában a büfizés tart sokáig, pedig szopi közben is megbüfiztetem. Ma éjjel szegény egy bennragadt büfi jó voltából keserves sírással ébredt, mert a büfi ki, az meg nyomott egy kis savanyútejet is az orrába. Olyan keservesen sírt, úgy sajnáltam. Mindezt úgy, hogy lefektetés előtt volt két óriási büfi.

Szöszi! Finom volt a sajt? Annyira kedvet kaptam hozzá, de nem volt itthon sajt, a három csemetével meg nem volt kedvem ebben a melegben boltba menni. Így elnapoltam. Örülök, hogy jobb a kedved.

Szilvi! Mit szólt Kata a medencéhez? Háztartás ügyben én is néha bajban vagyok. Mert ugyan nem járunk térdig piszokban, de azért egy igazi nagytakarítás (Olyan ablak, függöny mosós, padlótól a plafonig tartó.), az elkelne. De van egy olyan érzésem, hogy ehhez fogadnom kellene valakit. Én vagyok a béna?

Utána járam az Infacol, Sab Simplex, Espumisan L témának, az eredményt alább közzé teszem, akinek szüksége van rá, eldöntheti, hogy a három közül melyik a szimpatikus neki.
[size=-1]Infacol szuszpenzió[/size]
<font color="0077aa"><font size="-2">Kiszerelés: 1x50 ml
Bruttó fogyasztói ár: 1171 Ft
Minőségi és mennyiségi összetétel: 40 mg simeticonum (simeticol emulzió formájában) ml-enként
Gyógyszerforma: 50 ml térfogatú csaknem fehér, viszkózus, homogén, narancs illatú folyadék
Terápiás javallatok: Csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére.
Adagolás és alkalmazás: Csecsemőknek: 20 mg (0,5 ml) minden étkezés előtt. Szükség esetén az adagot növelni lehet 40 mg-ra (1 ml). A tünetek az Infacol terápia mellett néhány nap alatt jelentősen javulhatnak
Figyelmeztetések: Ha a készítmény használata során nem észlelhető javulás, más terápiára kell áttérni.
Lejárati idő: 2 év. A felbontott oldat 1 hónapig használható fel. Legfeljebb 25 °C-on tárolandó.</font></font>
[size=-1]Espumisan L emulzió[/size]
<font color="0077aa"><font size="-2">Kiszerelés: 1x30 ml
Bruttó fogyasztói ár: 899 Ft
Minőségi és mennyiségi összetétel: 40 mg simethiconum 1 ml.emulzióban
Gyógyszerforma: Emulzió: tejfehér, alacsony viszkozitású, jellegzetes banánillatú emulzió.
Terápiás javallatok: Gáz okozta gastrointestinalis panaszok (pl. puffadás, teltségérzet) kezelésére.
Adagolás és alkalmazás: Csecsemőknek: Kávéskanállal 1 ml (20 cseppnek megfelelő) Espumisan L emulziót tegyen a cumisüvegbe, vagy szopás előtt vagy után adja be a csecsemőnek.
Lejárati idő: 3 év. Az első felnyitás után: 28 nap. Szobahőmérsékleten (25 °C alatt) tartandó.</font></font>
[size=-1]Sab simplex szuszpenzió[/size]
<font color="0077aa"><font size="-2">Kiszerelés: 30 ml
Bruttó fogyasztói ár: 1021 Ft
Minőségi és mennyiségi összetétel: 1 ml (25 csepp) szuszpenzió hatóanyag tartalma: 69,19 mg simeticonum
Gyógyszerforma: Szuszpenzió. Fehér vagy szürkésfehér színű, enyhén viszkózus szuszpenzió vanília-málna ízzel és illattal.
Terápiás javallatok: Fokozott gázképződés és gázfelgyülemlés a gastrointestinalis traktusban.
Adagolás és alkalmazás: Csecsemőknek: 15 csepp (0,6 ml) az étkezések közben vagy után, bármilyen folyadékban (tej, tea) elkeverve.
Lejárati idő: 3 év. Nincs különleges tárolási utasítás.</font></font>

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

SziasztokKép

Lino, ZitaKép
Koszi a drukkolast, aranyosak vagytok!Kép Ugy nez ki eddig semmi, a hajnali kemenyedgetes csak azert volt, hogy ne tudjak aludni.Kép De kicseleztem, mert visszaaludtam!Kép

Ildiko
SziaKép

Lindaaaaaaa!
Merre vagy????? Remelem csak vizsgalaton es hasonlok! Ha szulsz jelentkezz!!!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Azért jövök ilyen későn, mert egész nap anyukáméknál voltunk.

Anikó! Hatalmas gratula nektek itt is!!!! tehát te vagy a második! Mielőbbi felépülést és sok boldogságot!!!Kép

Lindus! ne légy szomorú, meg nyűgös, csak beindul Gergő baba is! Gondolj arra, hogy Atomantit is úgy indították és nem nagyon volt jó neked, ezért hagyj időt Atomanti 2-nek!Kép Ő tudja mikor kell neki kibújni!S főleg várd vidáman, mosolygósan!!!KépSok puszi neked!

Orsi! Neked is csak ezt írhatom, mint Lindának. Nagyon szurkolok mindkettőtöknek!!!!FecskeKép

Zsuzsa! Igen kezdünk összerázódni Botonddal.Kép Szép a mai teljesítményed.KépAz én mellem is csupa csík, s még mindig fáj.KépSokszor bevallom még a könnyem is kicsordul, mikor Botnd erősebben megszívja.Kép

Rita! Sokszor én sem tudom, hogy képes Botond annyit enni, de képes.Kép Ma például szinte egész nap cicin volt, délelőtt egy óránként kb. 20-25 percet, délután már tartott két órás szünetet is, s ma nem is aludt csak kb. egy órát össze-vissza egész nap. Ez azért bevallom elég fárasztó ám, de nagyon örülök neki, hogy tudom szoptatni, s végül is az a lényeg, hogy fejlődjön.KépS ezek intenzív szopik, nem cumizgatások, bár a végén azért az is van, kb. két perc.KépDe minden baba más és más.Kép

Lino! Úgy látom a te Katád, meg Botond nagyon hasonló természetek, bár ezt te már megállapítottad.KépMilyen volt a medence?

Kriszta! Boldog névnapot!!!

Zita! tehát el vagy havazva megint? remélem jól vagytok, sok puszi!

Maci! Örülök, hogy veletek is minden rendben!Hogy vannak Anikóék?

Szöszi!Akkor sétáljatok minél többet, jó hogy ilyen jó időben születtek a gyerkők, hogy most sokat lehetünk kinn! Örülök, hogy kezdtek összeszokni, Balázska nagyon ügyi!

Továnbbi szép napot, most megyünk mi is sétálni!

Swen

Bocs a hibákért, de már nem tudok mostanában visszaolvasni és javítani!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok, csak bejelentkezem, hogy egyben vagyok, voltunk CTG-n, Gergő szívhangja okés,pisim okés, méhszáj zárt.
Mindezek ellenére időnként sajog a hasam odalennt, de egyébként semmi jele nincs, hogy szülnék.
Elvagyok keseredve.
Ja, és mint látjátok renitenskedem, nem feküdtem be. Kép

Na, megyek visszaolvasni, csók:
Linda
bellana

Nna, végig olvastam, de nem sok minden volt. Hiába mióta ennyi babus van. Kép

Szöszi: nagyon örültem, hogy ilyen jó hangulatú levelet írtál!! Ez a mi Szöszink. Kép
Úgy tűnik Gergő sem pályázik a topik első pontos babája címre. Kép
A rántott sajt nekem is a gyengém. Kép

Chello: sajnálom, hogy Noémi ilyen pocifájós. Kép

Lino: köszi az infót a "túlhordásodról", azért megnyugtató, hogy nem csak én vagyok makacs. Kép
Én sajna nem tudom mikor jött össze Gergő. Kép
De az ügyeletes doki is szépnek tartotta a szívhangot, úgyhogy nem tartóztattak. Kép
Holnap ötre megyünk megint.

Zita: nagyon kedves vagy, hogy így izgulsz értünk, olyan jól esik. Kép

Swen: aranyos vagy, de valahogy most már tényleg bőgicse vagyok. Azt hiszem beleéltem magam nagyon, hogy a héten már babázok.

Maci: mi volt Anikónál? Veled mizújs??

Puszi:
Linda
bellana

LindaKép

Ne szomorkodj kerlek!!!Kép Remelem felvidulsz egy kicsit!Kép Hidd el, akkor jon Gergo, amikor neki igazan jo! Addig meg csak nyugi!Kép
Szuper, hogy nem fektettek be, a dokiddal meg ne torodj!

Az meg igaz, hogy nem sok minden volt, de azert en nagyon hianyoltalak am! Nem is vetted eszreKép

Sok puszikaKép

Orsi

avocado

Orsi: láttam, hogy hiányoltál. Kép
Már nem is mentegetőzöm. Mostanában olyan figyelmetlen vagyok.
Te jól vagy? Tudsz valami bővebbet Anikóról?

Puszi:
Linda
bellana

Igen, beszeltem vele. De nem akarom itt leirni, mert megiscsak az o szulese, majd o elmeseli!Kép

En megvagyok, most eppen a mehszajamat fejelgeti a dragasagom, ugyhogy muszaj vizszintesbe lemennem!Kép

Majd meg jovok.

PusziKép

Orsi

avocado

Linda!

Ne légy ennyire pesszimista, hisz a hétből még három egész nap van, sőt még a mai napból is van három óra, úgyhogy még simán babázhatsz a héten!!!S kérjük a vidám, mosolygós Lindánkat!!!!KépA lényeg meg az, hogy a kisfiaddal minden okés odabenn!!!Kép

Orsikám! nagyon helyesen teszed, pihengess csak, s gyűjtsd az erőt a nagy találkozásra! Sok puszi neked is!

Azért tényleg nem lenne semmi ha egy napon szülnétek!Kép

Értesítsetek ha esemény van!

Jó éjszakát mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Most gondolkoztam, hogy milyen sokan eltuntek!

Dzscs, Kakukkfu, Mariann, Zsuzsi?????

Es aki meg nem szult: Jerry????
Tenyleg, erte aggodom, csak nincs valami baj?

Mi lesz itt, ha mindenki megszul? Azert csak nem fog kihalni ez a topik? Persze baba mellett ertheto, hogy nem tud az ember annyit jonni, de azert Swen is Lino, Zsuzsa, Rita adnak magukrol hirt, ha nem is minden nap.

Remelem mindenki elokerul!Kép

Puszi es jo ejt.Kép

Orsi
38+6

avocado

En voltam az utolso es en vagyok az elso?
Pedig mar nincs is olyan koran!

LindaKép
Egyben vagytok meg???Kép Ugy szoritottam, hogy az ejjel megszulj! De nincs sms a telcsimen, ugyhogy gondolom meg nem volt semmi.

Nalam is ugyanez van, vagyis semmi. Az ejjel tok jol aludtam, nem keltem fel egeszen reggel 6-ig!Kép Kivancsi vagyok, hogy mikor megyunk!Kép

Tobbiek merre vagytok?

PusziKép

Orsi

avocado

Es majdnem elfelejtettem irni, hogy ma vagyunk 39 hetesek!KépKépKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: már csak ketten irogálunk? Kép
Naná, hogy egyben vagyok még. Kép
Azon csodálkoznék ha nem. Szerintem valamit nagyon elszámoltak. Vagy elefántot hordok a szivem alatt. Kép
Éjjel nem aludtunk valami jól, éjfél után tudtam csak elaludni, de Dani 3-kor árohant, valami züzü (züm-züm) megcsípte állítólag. Tényleg van egy pukli a kis arcán...Nna, nem fértünk el a hasamtól, ezért átköltöztem a kanapéra. Mindegy, ott legalább jött be némi levegő az ablak alatt.

Swen: igyekszem nem elkeseredni, csak ez a várakozás...

Puszi:
Linda
bellana

sziasztok!

Akkor megtöröm az idillt! Kép
Mi is jól vagyunk. Napi 6X szopi mellett sokkal nyugodtabb a lánykám. Már aludni is szokott! Kép
Most éjjel aludtam közel 5 órát egyhuzamban. Ez sikerélmény Kép Mondjuk arra ébredtem, hogy háton fekszem, és a hónom alján folyik a tej...

Látom, már csak a duó van egyben, meg néhány eltűnt/tünedező...
Pihenjetek még, amíg tehetitek!

Szöszi: jó olvasni, hogy sokat javult nálatok a helyzet! És akkor én is azt tanácsolom, sétáljatok sokat!

Chello: hasfájás Kép Hogy sikerült a séta?

Lino: medence Kép Hogy tetszett Katának?

Zita: Edina is sokat büfizik, és ha túl sokat eszik, akkor bukik is kicsiket! Amúgy ma hajnalban neki is bentragadt egy büfi szerintem, és reggelig vekengett! De nem jött ki!
Kísérletek lassan véget érnek...

Cirmoska: akkor még nem lesz a héten baba?

Swen: akkor te WC-re is a szopó Botonddal jársz!? És viszed szoptatni a vízcsapot is (ivás)? Fárasztó lehet! Az én lányom hamar lerendezi a dolgot, és közben én is néha csillagokat látok (most 2 napja), és horpad a hátam, olyan erővel eszik...

Maci: és messze van a WC? Hogy tetszik otthon a Sztahanovnak?

Nos, most el!
Bocsi ha zavartam Linda, Orsi Kép

ZSuzsa
zerko

Akkor én is zavarok egy kicsit. Kép

Zsuzsa, a séta megvolt de csak a szokásos. Kép Végig üvöltötte az egészet, az emberek meg csak néztek, hogy mit csinálok ezzel a szegény gyerekkel, hogy így üvölt. Sajna mindig ez van.

Alvás. Kép Nekem is jól jönne!

Linda, Orsi, látom tartjátok a frontot. Kép

Chello
chello

Zsuzsa, ChelloKép
Nehogy eltunjetek megint! Olyan pangos lett a topik mostanaban!Kép Lindaval tenyleg probaljuk tartani a frontot, de ugye lassan mi is eltununk egy par napra, legalabbis remeljuk!Kép

LinduskamKép
Egy napon fogunk szulni?Kép Neked megfelel a vasarnap?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

HelloKép
Egy kezzel, csak hogy OrsiKép es BellanaKép ne legyen olyan arva...Gondoltam, ha Zsuzsa es chello be tud jelentkezni, akkor nekunk is kutya kotelessegunk.

Ma kicsit nyuzott,turelmetlen vagyok, Balazs is ossze-vissza eszik, remelem legalabb d.u rendezodik a dolog,faradt vagyok.

chelloKép Hogy birod? Sajnalom, tudom milyen erzes, mikor uvolt a gyerek...Pedig neked kislanyod van, es azt mondjak a fiuk hasfajosabbak.Egyik csodaszer sem hasznal???? Picit sem? Es a kaki megy, csak a hasa faj, vagy szorulasos is Noncsi?

ZsuzsaKép
Azert aludtal az ejjel? Nalunk van, hogy egy ioras a bufiztetes es megse jon ki...Kép Ez idovel egyre konnyebb lesz?
Mi fel3-ig aludtunk, akkor egy oras szopi+bufi es aludt meg egy orat fel 5-ig.Onnantol csak nyoszi es kinlodasKép
Ja! Mibol adod a teat? Es milyet?Az enyem nem issza...pedig neha segitseg lehetne az is,ugye?

OrsiKép,BellanaKép
Szoritok.Latom a babaindito energiak hianyoznak nalatok.Kuldom!!!!!!!!!!!

Most huzzuk az idot uvoltve amig lehet, mert allandoan elkezdunk enni, aztan elalszik es egy ora mulva uvolt...

Puszi:
szoszi
szoszi

Szia Szoszi!Kép

Aranyos vagy, hogy irtal!Kép
Koszonjuk az energiakat, remeljuk hatnak majd!Kép
Neked meg nyugisabb napot kivanok!

Sok pusziKép

Orsi

avocado

Szöszi, én is 1 kézzel írok, Noncsi itt van az ölemben és nem SÍR éppen, mintha el akarna aludni. Sajna nehezen bírom, főleg amikor egész nap üvölt, volt már olyan, hogy sírva fogadtam a férjemet. Kép Reggel óta nem alszik. Eddig egyik szer sem használt, mától adom neki a Gripe watert de eddig még semmi hatása. Kép Szorulása nincs.

Látom a ti napjaitok/éjszakáitok sem könnyebbek. Balázska is hasfájós?

Megpróbálom letenni a picurt és ha sikerül akkor teszek fel szülinapos képeket mert hogy ma vagyunk 1 hónaposak. Kép Néha nem merjük letenni mert akkor felébred és kezdődik újra az egész. Ha nem jövök akkor sajna nem sikerült az akció.

chello
chello

Sziasztok!

Anikonak hatalmas gratulacio!!

Latom, Linda, Orsi még egyben.

Midenkit pusszantok, mi jol vagyunk, csak ahogy leültem, elkezdett bömbikézni...

Talan késöbb...
Süncsi
süncsi

Chello!

Napközben amikor mellette vagy próbáld hason altatni. Hamarabb kimennek a gázok és talán nem lesz ennyire nyűgös.
Nekem bevállt anno, pedig Miléna is ilyen volt, nem mertem letenni sokáig, mert azonnal felébredt.
linato

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: