Sziasztok!
Azért jövök ilyen későn, mert egész nap anyukáméknál voltunk.
Anikó! Hatalmas gratula nektek itt is!!!! tehát te vagy a második! Mielőbbi felépülést és sok boldogságot!!!
Lindus! ne légy szomorú, meg nyűgös, csak beindul Gergő baba is! Gondolj arra, hogy Atomantit is úgy indították és nem nagyon volt jó neked, ezért hagyj időt Atomanti 2-nek!

Ő tudja mikor kell neki kibújni!S főleg várd vidáman, mosolygósan!!!

Sok puszi neked!
Orsi! Neked is csak ezt írhatom, mint Lindának. Nagyon szurkolok mindkettőtöknek!!!!Fecske
Zsuzsa! Igen kezdünk összerázódni Botonddal.

Szép a mai teljesítményed.

Az én mellem is csupa csík, s még mindig fáj.

Sokszor bevallom még a könnyem is kicsordul, mikor Botnd erősebben megszívja.
Rita! Sokszor én sem tudom, hogy képes Botond annyit enni, de képes.

Ma például szinte egész nap cicin volt, délelőtt egy óránként kb. 20-25 percet, délután már tartott két órás szünetet is, s ma nem is aludt csak kb. egy órát össze-vissza egész nap. Ez azért bevallom elég fárasztó ám, de nagyon örülök neki, hogy tudom szoptatni, s végül is az a lényeg, hogy fejlődjön.

S ezek intenzív szopik, nem cumizgatások, bár a végén azért az is van, kb. két perc.

De minden baba más és más.
Lino! Úgy látom a te Katád, meg Botond nagyon hasonló természetek, bár ezt te már megállapítottad.

Milyen volt a medence?
Kriszta! Boldog névnapot!!!
Zita! tehát el vagy havazva megint? remélem jól vagytok, sok puszi!
Maci! Örülök, hogy veletek is minden rendben!Hogy vannak Anikóék?
Szöszi!Akkor sétáljatok minél többet, jó hogy ilyen jó időben születtek a gyerkők, hogy most sokat lehetünk kinn! Örülök, hogy kezdtek összeszokni, Balázska nagyon ügyi!
Továnbbi szép napot, most megyünk mi is sétálni!
Swen
Bocs a hibákért, de már nem tudok mostanában visszaolvasni és javítani!