A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Friday
Na akkor nincs ötletem, bízzunk az ösztönökben, hogy időben észleljük, mi az, amiért menni kell. :wink:

Reni
Blaninak jobbulást, reméljük nem lesz belőle komolyabb!

Beszéltem a dokival. Pénteken elutazik, hétfőn jön haza, addig menjek be szombaton az amniora, azt mondta, hétfőre megint be fognak hívni,majd hívjam fel. Hát ennyi. :(

Mindenkinek kitartást, holnap meg helyzetjelentsetek, mi volt a vizsgálatokon!

Nyugodt éjszakát nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Szilvi,
mi még nem próbáltuk a hordozót betenni az autóba. De lehet, hogy ki kellene? :shock: Igaz, a mózesben gondoltam hazahozni, azt meg majd tartom.
Ruha magunknak: jó kérdés, szerintem azért a kismama-nadrág nem fog leesni rólunk, nem? A korábbi nadrágok nem hiszem, hogy jók lesznek akkor. Vagy reménykedjek? Tapasztalt Anyukák?
Én még csak most kezdem a vasalást, de jó Neked, hogy már végeztél.

Vick, sajnálom, hogy nem nyugtatott meg az orvos. :-(

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Minden okés volt a ctg n.... mondták hogy ügyes baba!!! :lol: :lol: :lol: !

Hétfőn megyek uhra meg ctgre ,meg kenet vétel... remélem minden rendben lesz akkor is!

Nekem azt mondta a doki h akkor menjek be amikor már elfolyt a magzatvíz vagy ha 5 perces fájásaim vannak mikor rákérdeztem h mikor induljunk el! :oops:

Védőnő mondta nekem h vigyek magammal egy másik nadrágot amibe hazajövök mert amibe bemegyek le fog rólam esni , na erre kiváncsi leszek!

Mangora.. ma láttam a kedvenc dokidat.. képzeld úgy nevettem magamba mert fehér nadrágján átlátszodott h szines mintás alsónadrág van rajta ! gyönyörű volt! 8) :roll: :D !
Ja és másik ott ültem a padon vártam az időpontomra és mellettem ült egy aggódó nagymama és mesélte h a lánya szül tervezett császárral mert nem fordult meg neki a baba.. ott ülünk és mondja hu... a3/4 10 kor mentek be és negyed 11 kor már hallottuk h a pici sír és már kint is volt Dominico baba! GYorsan ment! De én drukkolok nektek h megforduljon Marci! Remélem mai napod jól telt!! ? Jó volt a ctg .. érdekes volt számomra!

Hu ma kész voltam ennyi pici mini bébit látni míg vártam a ctgre majdnem sírtam.. nagyon jó érzés volt!! :D !

ja és két kismami volt aki túl hordta már a kisfiát és nem akartak kibújni! :lol: ! Úgy néz ki hogy indítják nekik! Ez is egy jó megoldás mint h várni h mikor kell indulni??!! :wink: !

Szilvi a recepteket én is kérem , légyszi küldjed át nekem őket ! Köszike

Holnapra meg a ctgre stb-- kitartás és írjatok h mi volt!!!

Jóéjt
puszika

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,
Blanki sajnos nincs jól, most is alszik, ilyenkor ha beteg, rajtam szokott feküdni, és simizem, puszilgatom. Apától még nem jött hír, hogy megérkezett volna reggel óta. Ez is gáz, utoljára Amszterdamból üzent átszállásnál, de ez még de 9-kor volt. Megbeszéltük, hogy felváltva itt halszanak az unokahúgaim, de le kellett mondani, nehogy elkapjanak valamit Blanitól.

Friday, amúgy nekem nem hiányzik az örökös vizsgálat. Ezt már írtam, szóval nekem bejönne, hogy nem nagyon nézegetnek. Most amúgy nekem is azt mondta a doki, hogy ha fájások vannak, ne nagyon gondolkodjak...Múltkor eléggé beparáztattak egy ismerős történetével, aki a kórház udvarán szült, mert nem ért fel... elég hihetetlenül hangzik. Na ezt lehet,hogy nem kellett volna...

Ellenpélda az unokahúgom, aki két hét alatt négyszer ment be szülni, mindig éjszaka, és mindig pont akkor, ha a férje épp későn ért haza. A nagynéném türelmesen hurcolta, persze nem az itteni kórházba. A doki sem akadt ki.

Na szóval, eddig biztos voltam benne, hogy tudni fogom mikor kell indulni, még nektek is osztottam az észt, de most már én is paff vagyok. Telefon odakészítve az ágyhoz, ha fájdogál valami, mérem vele az időt...Röhejes.

Kata, mostmár tényleg nem tudom én sem...Mondjuk rátesz egy lapáttal a bizonytalanság amiért Apa sincs itthon. Nekem kellene vezetnem fájásokkal? Képzeljétek kinéztem erre az esetre, hogy ha fel tud menni az autó a járdaszegélyen, akkor a gyalogúton 2 perc alatt ottvagyok (körben 10 perc és nagy forgalom). Nem fog érdekelni ezesetben a szabálytalankodás.

Móni, milyen két hét? :))))))

Zsuzsi, most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a dokid. Szerintem egyébként ilyenkor sűrűbben kellene monitorozni a babót, és ha fejlődik, akkor nincs gond, de miért kellene ehhez befeküdni?

Vick, a hétfő azért elég távolinak tűnik nem? Köszi a nyugodt éjszaka kívánságot, neked akkor pont az ellenkezőjét? Bújjon ki Vince még a doki szabadsága előtt :) Jobb kedved lenne igaz?

Nem mondjátok, hogy még csak most jön a fronthatás!? Akkor én mit görcsölgetek hétfő óta? Folyamatosan úgy éreztem,hogy szülni fogok, nagyjából most lett jobb, estére. Éjszaka Blanki felült az ágyban és kérdezte: Anya, magnéziumot iszol? Miért, borús az idő? (nem is jegyez meg mindent amit hall!!!)

Szilvi, a pasik közül kevés van, aki képes a gyerekülést rögzíteni az autóba, szóval próbáld megtanulni. Nem mondom, hogy nekem elsőre ment...
Én arra gondoltam, hogy abban jövök haza, amiben bemegyek, végülis fél órát lesz rajtam, amíg odaérünk. Azért kell 1-2 hét, míg beleférünk a kismamagatyán kívül másba, még akkor is, ha nincs súlyfelesleg. Nem megy le rögtön a poci, és a csontok is szét vannak tágulva. Én mondjuk szeretem a kisméretű (passzentos) nacikat, na az kb. 1,5 év, mire újra jó. :(

Kriszti nem volt reggel óta...izgi. Tényleg a többiek hol vannak? Főleg Edina volt régen.

Jó éjt mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Toldi Szilvi, egyszerre írtunk.

Mindent összevetve, igaza van a dokidnak azzal kapcsolatban, hogy mikor is kell bemenni. Egy kicsit már túlbonyolítottuk a témát az extrém esetek miatt.

Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Szép estét! Megérkeztem én is!

Áramszünetet egy egész napos távolléttel átvészeltem :)
Munkahelyen is hamar végeztem, azért túlzásba nem vittem a dolgokat,csak az utódomnak próbálok segíteni, hogy ne vegyenek rossz irányt a dolgok... Ez azért nekem is is fontos, ha egyszer visszamegyek... Azért a vezető beosztás 18 alkalmazott esetén már nem egyszerű és sajnos a változások kellős közepén vagyunk jelenleg...

Mindenkinek grat a jó eredményekhez és holnapra meg hajrá.
Én reggel megyek a kórházba a szülésznőhöz ctgre, utána remélem uht is csinálnak és a dokival is meg tudom beszélni a dolgokat (bár már rájöttem, hogy sokszor a szülésznőm jobban tudja, sőt a doki is hozzá küld), meg kell mennem még vmi független orvoshoz is a császár miatt, hogy megnézze alkalmas vagyok-e rá (vmi konzílium vagy mi a szösszenet...)

TSzilvi, jót mosolyogtam a "kedvenc" dokis sztorin :D:D:D Néztem a szülészet honlapján, hogy ő a szerkesztője és ráadásul főorvos... Na, azért majd szóvá teszem holnap, hogy azért tudják a kollégák, hogy hogy dolgozik és hogy ez normális-e...!

Ma beiktattam délutánra a kozmetikust (teljes fazon)... remélem ez kitart a szülésig :) Meg voltam pedikűrösnél is, hogy már ne fárasszam ilyennel magam meg Marcit sem :) mert már legutóbb is külön akrobatamutatvány volt :)

Ja, apa nálunk is elutazik holnap Pozsonyba. Szerncsére pénteken már jön is haza, csak így sajna nem tud jönni a kórházba velem meg mivel a kedves munkahelye letiltatta a külföldi telefontálást, így a telója sem fog kint működni, szóval nem tudom majd hívni, mi volt. De a biztonság kedvéért a főnöke telszámát megadta, ha bármi van, azon el tudjam érni!

Holnap délután tudok csak valamikor majd jönni, de jelentkezem, ha hazaértem, hogy mi volt reggel!

Bocsi, hogy nem reagáltam mindenre, de kicsit elfáradtam már!

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Jó reggelt!

HuSzilvi: Még jó, hogy felhoztad a "milyen ruhát vigyünk magunknak" témát, mert én erre nem is gondoltam... :D

Látom, még mindenki egyben. Vick, drukkolok, hogy elkezd a sort!

Hordozót mi sem próbáltuk ki az autóban, de az olvasottak alapján megtesszük a hétvégén.

Drukk minden mai vizsgálathoz!

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt!!!

Éppen csak benéztem, hátha....

Úgyhogy csak gyorsan:

Reni, szerintem ne te vezess, hívj taxit vagy mentőt, ha beindulnak a fájások... nehogy már a járdaszegélyen szlalomozz:)

Szilvi, én ugyanabban jövök vissza, amiben bementem... kizárt dolog, hogy 4 nap alatt annyira lemenjen a hasam. (többet meg nem akarok bent tölteni)

Ma CTG és UH, aztán még jelentkezem.

Rájöttem, hogy az új lakásban (tehát mondjuk vasárnaptól) még nem lesz internetünk :x

Na de megoldom valahogy.

Hajrá Vick, hajrá Friday, hajrá Krisztina... (hajrá én?)

Most látom, Dorka, neked is november 5???

A többiek meg jelentkezzenek!!!

Beszúrom a listát, hátha ösztönzőleg hatnak az üres oszlopok...

Puszi
Móni Kép
monke

Sziasztok,
Én is csak benéztem. Blanki már jól van. Szerencsére nála így szokott lenni, hogy 1 napig nagyon odavan, de másnapra minden ok. Apa is megérkezett éjszaka.

1. várom a babás híreket a nov.1-5 turnustól :)
2. a többiektől a vizsgálati eredményeket :)

Mi csak védőnőhöz megyünk, még csak 3 pecsétünk van, mert mégsem jött el, ahogy ígérte.

Nekem megkezdődött a folyadékvisszatartás. :roll: Keveset pisilek, nő a tokám, a fejem is teljesen fel van puffadva. (a lábamon nem nagyon látom szerencsére)

Móni, mi lesz velünk, ha nem lesz interneted? Lécci próbáld megoldani. Szomszédból kölcsön egy kábelen?

Szép napot mindenkinek! Kicsit borús, de jó nap ez a szülésre! :)
R

Edina, Enikő?

Kép
Kép
34372

Ja, Móni, gondoltam a taxis-mentős megoldásra is, de ez itt már vidék, mire kiér, simán megszülhetek. Nem lenne idegem itt várni. A taxi is min. fél óra, de inkább több. Mondjuk ha nem munkaidő, akkor Tesó, vagy valamelyik szomszéd is szerintem be tud vinni.

Ja, képzeljétek, a barátnőm felajánlotta, hogy bejönne velem szülni, ha úgy alakul, csakhát 3 gyerkőc van, amiből kettő kicsi, tehát csak hétvége jó neki, vagy éjszaka...

R

Kép
Kép
34372

Fleur és Edina nem jelentkeztek...Sms se jött...
Remélem ok velül minden.

Mangora, örülök, hogy sikerül átesned a szülés előtti tunningon.Én múlt hétvégén fazoníroztam magam, de annyira elfáradtam benne.
Pedikűrös se rossz...
Pároddal azért remélem el tudjátok majd érni egymást, Marci tuti megvárja, míg hazaér.
Majd írj ctg után.

Móni, vkinek a routerét "meghekkelni" ott a közelben? :lol:

Reni, sztem se vezess ha beindul a dolog, én is csak a szomszédok itthonlétében bízhatok, aha apa nem lesz itthon, mert a mentő tényleg csak a legközelebbi kórházig visz....
Örülök, hogy Blani jobban van.
Éjjelente már 1 max 2 piis elég, bennem is halmozódik akkor a víz.
Sőt képzeld, vasárnap óta nem iszom a magnéziumot és közel se ég annyira a gyomrom.

Lányok, a kórházból hazatérésre nem kell külön ruha sztem se, mert a has nem megy le 4 nap alatt.Barátnőm igen vékonyka volt tavaly és császár után hetekkel is akkora pocija volt még, mintha benne lenne a bébi.
A kórházban meg úgyse fogok nappali ruhát felvenni, max cserenaci kell, ha a magzatvíz eláztatná....

Mi csak d.u megyünk vizsgálatokra, remélem minden rendben lesz az uh-n és ctg-n.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

gyors bejelentkezés,még egyben vagyunk. Később jövök,és olvasok!!

Addig is pussz mindenkinek! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Ezt akartam épp írni, hogy én például a terhesség elején hordott nadrában mentem haza, úgy lement 1 nap alatt a hasam. 12 kiló ment le hirtelen. Viszont a szobatársaim mind nagy hassal mentek haza, tényleg mintha benne lenne még a baba. Kiszámíthatatlan. A kismama nadrág úgyis ott lesz mindenkivel, amiben beméntek, otthon meg készítsetek ki valahová egy kisebbet, legfeljebb beviszik nektek.

Még mindig egyben vagyok, fájdogálok, de nem vészes. Van egy olyan rossz érzésem, hogy túlhordom manócskát,azért remélem a ballagására kibújik. :wink:

Nincs most front, néztem, hogy nem is lesz mostanság.:(

Szép napot nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!!

Ma éjjel most nem a gyomorégés hanem a szülés gondolata miatt aludtam nagyon rosszul ! Járt az agyam mert még nem pakoltam össze teljesen de ma megteszem!!! :lol: !

Reni örülök hogy Blani jobban van!!! :wink: Sztem se vezess ha beindul a szülés . elég veszélyes lenne a fájások közepette vezetni és és koncentrálni! :roll: !

Kata mióta én se szedem a magneb 6 t azóta nekem is csökent a gyomorégés!!! HÁla istennek!!!

A gyerek hordozót mi már rég kiprobáltuk sőt kiprobáltam mert mi kölcsön kaptuk a sogoroméktól és vittem is a lányokat már el kocsival!! Azt nem kellett venni! :D !Hát valóban nem lesz egyszerű nekem se mert nekünk 3 ajtós kocsink van és előre nem lehet tenni mert légzsák van , de a párom az tmondta h ki van iktatva hát nem tudom... majd meglátom h beteszem e az anyós ülésre!

Mangora örülök hogy jól telt a tegnapi napod a maira meg drukkolok neked!!

Na most már felkelek.... fözök vasalok meg összeteszem a cuccaimat most már tényleg aktuális!

pusza

Majd még benézek!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Lányok, a kedvenc babavárós dalom, fogadjátok szeretettel:

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

Jópárszor láttam már, de mindig megkönnyezem...
puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Megvagyok!!Most olvasok vissza :)

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok
Most nem olvastam még vissza látom sokat írtatok. Azért néztem be mert azt hittem már lesz babó....

Láttam kérdés a honnan ismeritek fel. Amikor már sokkal jobban fáj egy menszeszes görcsnél és megszólalni sem tudsz egy fájásnál akkor az már az. Szerintem meg fogjátok ismerni, még ha nem is folyt el a magzatvíz.
Amúgy fontos, h rendszeres legyen 5 perces rendszerességgel érdemes menni és legalább 1 perc legyen egy fájás. És ugye e mellé még az intenzitás fontos. De ha már 5 perces inkább menjetek be és majd ott megmondják hogyan tovább.

Mi is még egyben, egyre gyakrabban görcsölgetek....de nem úgy.
Már majdnem 2 ujjnyira nyitva a méhszáj és a CTG-n is látszanak már némi fájások...ami Lillánál nem látszott még a születése napján sem :)
Tegnap ctg-n rám is hozták a frászt mert a szív hangja sokat leesett, de a dokim 2 UH után megnyugtatott minden ok, mert a fájásokkal egy időben esett le, szóval legközelebb ülve kell csinálni.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is. Remélem még legalább 1 hétig így is maradunk:)
Ma du megyek Nst-re meg dokihoz!!

Kata!

Jól megrikattál ezzel a számmal, magamtől még nem volt merszem meghallgatni nem akartam sírni......

Szilvi!

Ha ki lehet kapcsolni a légzsákot akkor berakható az első ülésre a hordi. Annánál nekünk is 3 ajtós autónk volt és így hordtuk!!!

Vick!

Hétvégén viszont lesz telihold!!! Az is elindíthatja a dolgokat.....engem legalábbis a multkor nagyon kikészített, és most is tartok tőle!!!

Reni!

Jó, hogy Blanit nem tudja úgy levágni a betegség!! Hálistennek Anna se szokott letört lenni!!
Nehogy vezess Te csaj...!!!!
Én is folyton azon agyalok hogy fogom megoldani a szülésemet ha nem épp jókor jön......igaz jövőhéten már itt lesz anyukám!!
Görcsölni én is kedden görcsöltem nagyon, én sose aznap érzem a frontot mikor mondják hanem már előtte:((

Mangora!

De jó, hogy még be mersz vállanlni egy kozmetikust:) Van ott fodrász is? esetleg elvihetnéd a fejemet!!:)))
Én is tervezek ám de hogy el merek eindulni...?? Ott ülni kb 1 órát hát nme tudom mert akkor nagyon rossz a pocakom és mi van ha ott indul be???

Én abba mentem haza a kórházból amibe mentem!! A gatyómat egész a terhesség elejétől hordtam (most is) hasam lement de a pocakbetét sztreccses úgyhogy jó volt. Még egy darabig utánna is azt a gatyót hordtam!

Hordin gondolkodok hogy fogjuk benne kihozni a babát mert még akkor olyan pici teljesen belecsuklik......nem???

Tegnap átrendeztük a szobánkat előkerült már végre a kiságy is:) Igaz még a matrac huzatát mosni kell. És nem is fért el minden úgyhogy szerettem volna így még kell venni egy merev pelenkázó lapot a kiságyra!!!
Annának nagyon tetszett egész este a zenélő forgót kellett neki felhúzni. És mindenképpen be akart mászni a kiságyba. Remélem ha a tesó benne lesz nem fog próbálkozni!!

Mikor kell indulni én se tudom ám pontosan....hiszen a héten már voltak 10perces görcsök de aztán elmúlt....és én se tudom melyik az az erősség amikor már menni kell!!! Én most is inkább a magzatvizet választanám!!!

Majd még megpróbálok jönni!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Megint egyedül vagyok,a húgi ma délelőtt ment el.
Elmentünk vettem újszülött pellust,és találtam pici méretü textilpelenkát ,nagyon praktikusnak tünik pl sétakor táskába.

Még ma is feszülget a pocim,de nem vészes.Este úgyis nst.

Én abban tervezem a hazajövetelt amiben bemegyek,gumis a kismama naci derékrésze és össze tudom húzni.

Na, a hétvégi telehold hátha kicsalja a babáinkat :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Csak jövök gyorsan a hírekkel:

Úgy döntött az orvosom, hogy Babunak jobb lesz már kint és november 4-én reggel fél 8-ra be kell mennünk a kórházba, megindítja a szülést. Hacsak addig meg nem születik, mert arra minden esély megvan, hiszen a méhszáj teljesen nyitott.
Elsőre természetes úton indulunk neki, de ha bármi baj van Babuval, akkor irány a műtő.
Azt mondja, hogy ilyenkor kinn már jobban nőnek, mint bent.
Kedden még elmegyek egy utolsó ctg-re.

Nem szeretnék az első novemberi anyuka lenni, tessék szépen megelőzni minket!

Szorítok mindenkinek a vizsgálatokhoz!

Most gyorsan dolgozom, aztán visszaolvaslak Titeket.

Puszi
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mielőtt Anya lettem főzhettem magamnak meleg ételt, ruháim nem voltak pecsétesek, nyugodtan telefonálhattam.
Mielőtt Anya lettem addig aludtam, amíg akartam. Nem izgultam, milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.
Mielőtt Anya lettem minden nap kitakarítottam, nem botlottam meg játékokban, nem felejtettem el altatódalok szövegét.
Mielőtt Anya lettem nem izgultam, hogy növényeim mérgezőek-e. Nem gondoltam védőoltásokra.
Mielőtt Anya lettem nem hányt le senki, nem lettem kakis, nem köptek le, nem rágcsáltak meg, nem pisilt le senki, és nem csipkedtek össze pici ujjacskák sem.
Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam: gondolataimnak, testemnek, lelkemnek. Végigaludtam az éjszakákat.
Mielőtt Anya lettem sosem tartottam síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa, vagy beadja neki az injekciót. Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam. Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon. Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.
Mielőtt Anya lettem nem tartottam a karjaimban egy alvó gyermeket, mert nem akartam letenni. Sosem éreztem, hogy a szíven apró darabokra törik, mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat. Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz az életemre. Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni. Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az anyaságot.
Mielőtt Anya lettem nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog. Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése. Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket. Nem tudtam, hogy valami oly pici olyan fontossá tehet
Mielőtt Anya lettem, sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e. Nem ismertem a melegséget, az örömöt, a szeretetet, a szívfájdalmat, a csodát, vagy az Anyaság élvezetét. Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem

Kép

Kép
krisztinaa

Húúúú Zsuzsi,ez nagyon izgalmas,kicsit irigyellek,te már látod a végét :)

Kép

Kép
krisztinaa

HI!

Monke, szerintem a sátor jó megoldás. Este gondolkoztam ezen a "mindenki által felismerhető" fájáson. Olyan tuti nincs, hogy én lennék az egyetlen hülye, aki nem ismerte fel. Aztán arra jutottam, hogy akkor miért rágják minden kismama fülébe, hogy a végefele bármi van telefonáljon vagy egyből menjen be: mert nem egyértelmű mindenkinél. Megyek, szerzek egy sátrat, ma már ott alszom én is a kórház udvarán. NEMÁR MOST NE LEGYEN NETED!!!! PONT A LEGIZGIBB RÉSZNÉL????????

Kankalin, próféta szóljon belőled, jöjjön bármilyen front, de ide is!!! :wink: Hordozó: tudnál linket küldeni vagy leírni milyen mózeskosarad van, amit be lehet kötni a kocsiba? Ruháról Huszilvinek írtam, ott megtalálod tapasztalatom :D ÉS MOST OLVASOM: AZTAAAAAA!!!!!! Nov. 4!!! Akkor most ne pörögj, ülj le, készülj. Ezer-ezer drukkkkk!!!!!!!!! (ezer kilóméterről is :wink: )

Huszilvi: nagyon örülök, hogy bejött a süti! Akkor legközelebb túrbósítom én is csokival :D . Ruha: anno, kismama farmerszoknyába mentem be, ugyanabba mentem haza. Hasam elég jól visszament egyből, de megtartotta így is napokig a kismama cuccokat. Én erre a célra nem raktam be másik ruhát, nem hiszem, hogy nem lenne jó kifele is. Babahordozó: az vicces volt nálunk is, együtt szenvedtünk egy másik családdal, akikkel együtt engedtek haza minket a kórházból, igazából a gyerek beletételénmél kezdődtek a gondok. Időben tanultátok meg, számomra nem ciki, hogy nem egyértelmű az ilyesmi :D

Ervick: ó ez a doki, miért pont mos lép le? Sajnálom. Nagyon szorítok Neked!

Toldiszilvi! Örülök a jó híreknek! ruháról épp most írtam teljesen mást a többieknek, mint amit a védőnőd mondott :lol: . Akkor legyen az a köztes megoldás, hogy a nem túl bő cuccba menjünk szülni és akkor az jó hazafele is :lol: Jaj, ez a túlhordás dolog: én belebolundulok ha ez kerülne sorra, mindig egy kedves ismerősöm jut eszembe, akinek tisztára gyűrt a feje és azt mondta az anyukája, hogy azért mert túlhordott baba volt. Aztán hogy igaz vagy nem, nem tudom, de nem akarok gyűrt fejű gyereket, még ha kedvelem ezt a gyűrtfejűt is :roll: .

34372: örülök, hogy Blaninak is hamar megy a gyógyulás!!! A fülével nincs gond, az tuti, orvos lesz, aki már most tudja mikor kell a magnézium! más: igen, sokszor eszembe jutsz, amit írtál régen, hogy örüljek neki, hogy nem turiznak állandóan. Nyugtatónak hat, elfogadtam szinte tanácsként....csak ez a hülye egyartériás cucc ne lenne, olyan nyugodtan üldögélnék akkor :roll: Más: a doki 4 pecsétje számít csak, nem?

Mangora,
Katicat
Krisztinaa,
és a ctg-s, uh-s Mamik: akkor várunk mindenkit a hírekkel!

Fleur: ó, csak nem Ti lesztek a topiknyitók? Örülök, hogy jöttél, csupa jót írjál :D (...a fájásos részről más a véleményünk, de az a jó, hogy többen többet látunk, másképp és valamelyik megoldás lesz valakinek)

Áfonyácska, akkor ha front itt nem is lesz, a teliholdban még bízhatom én is :D Kiságy összerakása nálunk akkor lesz, amikor bent leszünk Grétivel. Ezt találtuk ki a férjemmel, ez bő egy délelőttös program lesz Borssal, imád szerelni apjával. Belemászás tuti lesz nálunk is :D .

Rólunk: itt semmi hír :roll: , max. hogy legszívesebben átírnám a vonalzómat "ma SEM születek meg"re. :evil:

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Zsuzsi, akkor tényleg lehet, hogy együtt szülünk, vagy te előbb... hogy állsz amúgy ehhez? félsz tőle, vagy kicsit megkönnyebbülés is?
Jó lenne azért, ha magától beindulna, nem?

ezek szerint mindenki egyben, rekordokat döntögetünk... én még simán kaptam időpontokat CTG-re jövő héten is.

Megvoltak a vizsgálataim, CTG ok, UH ok (gyerek "szép nagy", BPD 97 cm, de nem riogattak, csak mosolygott a doki rajta...) Streptococcus lelet negatív.

Azzal vigasztalom magam, hogy egy ekkora gyereket csak észreveszek, ha készülődik kifelé...

"Olyan" vizsgálat nem volt, nem is nagyon hiányoltam, lévén, hogy még volt ott a dokinál vagy 5 orvostanhallgató srác:)

"Fazonírozásról" annyit, hogy tegnap én megvágtam magam, de nem láttam ugye a hasamtól.. és utána boldogan és megrettenve konstatáltam a betétemen, hogy mintha lenne valami "tágulási vérzés". Aztán rájöttem, mi a pálya

:P

Netről: a közelben lakik az apósom, majd átjárok oda max. nem bírom ki internet nélkül, meg hát nélkületek se már :)

Reni, én azt hittem, ti területileg eleve a Flór Ferenc kórházhoz tartoztok.
Akkor miért nem jó a mentő? csak nem tarthat fél órát, amíg kiér, akkor az összes szívrohamos meghalna... vagy nincs ott mentőállomás?

Mindenkinek drukkolok, és majd még jövök
Pussz
Móni
monke

Ja, Friday, én is túlhordott gyerek voltam... látnád, milyen pufók sima fejem volt egyévesen
:x

Szóval szerintem az ismerősöd anyukája csak rizsázott.
monke

Sziasztok!

Móni, elvileg én is nov. 5., csak a vonalzómat nem írtam át. Igy a túlhordás tulajdonképpen nem is lesz túlhordás... :D
A doki szerint a jövő héten ki kell bújnia Ferkónak.
A teliholdra én is kiváncsi vagyok. A frontok rám eddig sem hatottak, de a férjem szerint a telihold igen. Már terhesség előtt is.

Zsuzsi: kitartás ha már így látható a vége. Van valami megnyugtató ebben, nem?

Krisztina, vigyázz nagyon magadra!

Reni, örülök, hogy minden rendben Blanival.

NST-s híreket várjuk!

Jó legyen mindenki:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

Csakgyorsan lejelentkezem, hogy mi volt a dokinál, mertmég megyek a kutyát kozmetikushoz viszem.

Marci nem fordult meg (mondjuk nem is éreztem, hogy nagyon nagy mozgásban lenne :) ). Úgyhogy kitűzte a doki a császár időpontját, november 6-ra. Ez annyit jelent, hogy már előtte való nap majd be kell feküdni és jövő péntek reggel mi leszünk a másodikok. Volt aneszeziológiai kozílium is (vagy m ia szösznek hívják), amikor azt nézték, hogy a műtéti érzéstelenítést, altatást hogyan fogom bírni, alkalmas vagyok-e rá. Valami véralvadási faktorom volt a legutóbbi vérvételkor alacsony, úgyhogy még egy vérvételt csinálnak, hátha javul, de erről nem mondta még az aneszteziológus, hogy baj lenne mikor kérdeztem,hogy ez mit jelent, úgyhogy remélem nem gáz :(

Azért még majd közvetlenül műtét előtt csinálnak még egy uht, de mondták, hogy egy ekkora babánál már kicsi az esélye a fordulásnak (de hátha).

A ctgn minden rendben volt, ma Marci is le akarta rúgnia pocimról az egyik kütyüt :D:D:D Úgy mosolyogtam magamban :)

A szülésznő elmondta nagyjából a menetét az egésznek, meg hogy mi lesz utána. Apa bent lehet végig, ahogy Vick is írta ő mehet a babával ugyanúgy, mint normál szülés esetén és a műtét utána együtt lehetünk, jöhetnek mindketten be hozzám, ha minden rendben van!

Később még jövök és visszaolvasok!

Mangora

Kép
mangora

HI,

Monke, akkor rizsa? Tyű, adná ég! Ez is ilyen ijesztgetés ezek szerint...remény. Fazont nem is reagálom, borzalom volt, én is bekészültem, veet-tel, de vagy a bőröm érzékenyebb most vagy az összetételét változtatták meg, de elmormoltam egy hete pár imát, hogy ne ma legyen szülés, úgy csípett a "cucc" mint még semmi arrafele. A vágás mondjuk durvább, tettél rá betadint vagy valamit hogy előbb gyógyuljon? más: Akkor jó, ha van a közelben net! Megbocsátva :lol: :lol: :lol:

Traudorka, akkor hétvége? :wink:

Kép
Kép
friday

Csajok, ezek aztán a fejlemények!
Zsuzsi, én is kíváncsi lennék, hogy mit gondoltál? Olyan megnyugtatóan írtad le a dátumot, de tényleg akkor már legyen meg mielőbb. Ahhoz képest, hogy nemrég még túlhordástól féltél :)
A nyílást nem is érezted? Vagy annyira lefoglalt a munka? Ez érdekes, nekem azért rendesen fáj minden miliméteres tágulás.

Mangora, akkor nektek is tuti már a jövő hét! Háát mi lesz itt? Jövő héten kapkodhatjuk a fejünket annyi baba lesz hirtelen. Nohát, nálatok a kutyának is kijár a kozmetika...én meg...

Fazonírozás...eddig nem nagyon szóltam hozzá a témához, merthát cikis dolog, de képzeljétek, nekem ott jöttek ki viszerek, de nagyon durvák ám. Félek borotválni, mert megvágom magam. Annyira gázul néz ki, hogy Apa szóba sem jöhet segítségként. A krémet meg nem merem már, félek a fertőzéstől. Milyen megoldás jöhet még szóba? Próbáljam epilátorral? Attól tuti beindulna a szülés. Hiper gáz lenne ősasszony módjára szülni menni? (a vizsgálaton már jobb ötletem nem lévén így jelentem meg.

Enikő, tudom, én ugyanazon frontokat szoktam érezni, utánad kb. egy nappal. Szóbal te vagy az előrejelzőm :)
A teliholdhatást én eddig nem vettem észre, melyik nap is lesz?

Dorka, ari a párod, hogy így megfigyelte, és mik a jelei a teleholdérzsékenységnek?

Felur, nálatok is esélyes a jövő hét :)

Szilvi, szerintem is megnyugszol, ha összepakolsz :)

Vick, Kriszti és a november ötödikeieknek is hajrá!

Edina, jó, hogy jöttél, mizu veletek? Jobban érzed már magad?

Majd jövök még, Kata még nem írt.

Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Na, kutya leadva a kozmetikusnál, már csak érte kell majd mennem :)

Azt még nem meséltem, hogy reggel mikor a dokinál végeztem még sikerült a páromat elérni telefonon, így be tudtam neki gyorsan számolni a fejleményekről. Mondtam, hogy akkor jövő pénteken délelőttre tűzték ki a nagy eseményt. Erre visszakérdez, hogy akkor már délelőtt meglesz a pici? Hát, erre olyan jót mosolyogtam magamban :lol: :lol: :lol: Mondom, hogy hát persze, hogy meg, hiszen az egész nem több, mint 40 perc (jó, plussz az előkészületek) és úgy elkezdett ezen örömködni, olyan jó volt hallani még telefonban is. Kíváncsi vagyok mi lesz a reakció, ha majd a babát is a kezében tarthatja! :D

Hazamenős öltözetre én is ugyanazt gondoltam, mint amiben megyek, csak egy pólót raktam be pluszba,hátha. De a naci amúgy is állítható és úgyis kocsival leszünk, úgyhogy nem látszik majd semmi :)

Hordozó helyett mi a mózest visszük a kórházba. A védőnő azt tanácsolta, hogy az még jobb az ilyen pici babáknak, mert nyeklenek-nyaklanak... Mondjuk mi kipróbáltuk a horit, hogy hogy kell bekötni az autóba, mikor megvettük, de tényleg nem férfi logika alapján van kitalálva. Párom tekerte össze-vissza az övet, de sehogy nem jött össze, átvettem tőle és nekem sikerült :) Szóval érdemes próbálkozni előre tényleg! Nekünk amúgy van a hoordozóban egy ún. újszülött betét, ami szűkíti. Ezt később, ha nő, akkor már ki lehet venni.

Zsuzsi, akkor hajrá a nov 4-re! Nekem jó érzés volt, hogy megmondták az időpontot, mert így legalább van egy biztos dolog és nincs annyi várakozás. Most már csak azon kell izgulnom, hogy addig ne induljon el kifele Marci :) Mondta a doki, hogy ilyenkor könnyen előre tud esni a köldökzsinór és úgy még rosszabb lenne... A szülésznő is mondta, hogy ha bármi van, hívjam bátran. Szóval tényleg az van, hogy nem tudják a kismamák mikor is van itt az ideje, de szerintem ilyenkor a dokik meg a szülésznők is elnézőek, hiszen egy minden órás kismamánál már bármikor bármi lehet. Én is azt mondom, hogy inkább telefonáljatok a dokinak/szülésznőnek vagy menjetek be és nézzenek rátok, minthogy késő legyen.

Enikő, elviszem a fejedet a fodrászhoz szívesen, hétfőn még megyek hozzá is. Ő jobban aggódik, hogy nehogy ott nála jöjjön rám a szülés, mint én :D

Az eredményeknek örülök, hajrá csajok!!!

Ja,amúgy ma egész nap görcsölgetek... Ilyen még nem volt, mert eddig csak reggelente jött rám...

Mangora

Kép
mangora

Reni, a fazonra annyi, hogy a szülés előtt leborotválják, akárhogy is mész oda, úgyhogy szerintem nem gáz az ősasszony :) De mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy viszér ott jött volna ki... :shock: Sajnállak miatta!
A kutyát meg muszáj vinni, mert uszkár,úgyhogy elég pulisan nézne ki, ha nincs nyírva. Csak nagyi megmakacsolta magát, közölte, hogy télvíz idején már nem szoktuk vinni és szegény kutya meg fog fázni...

Na, amúgy is monst én vagyok nagyinál az utolsó sz...láda, merthogy én mindnig megmondom neki, hogy mit csináljon és ezt én mégis hogyan képzelem... Ja, meg nagysasszony vagyok, aki egész nap csak üldögél és osztja az észt (igaz, hogy az elmúlt két napban szinte nem is voltam itthon, előtte meg fél napot takarítottam...) De inkább nem is idegesítem vele magam... Szgénykém ilyenkor nem is tud magáról és nem is emlékszik, hogy miket mond...

Ja, a szülésznő megkérdezte, hogy a műtét előtt kérek-e beöntést, merthogy lehet választani. Na egy újabb dilemma... Azt mondta előző nap este már nem lehet vacsizni, hogy ezt hogy fogom kibírni, azt még nem tudom... :shock: :shock: :shock: De a műtét után kb másfél órával már lehet csokit, kekszet, hasonló szénhidrát dús nasikat enni, nam meg inni, főleg a laktoherb teát! Ja, és nekem azt mondta, ha minden rendben, akkor 6 órával a műtét után KÖTELEZŐ felkelni!!! Na, remélem annyira nem fog fájni :shock:

Kicsit most bedugulok...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Hogy mit éreztem? Eléggé meglepődtem, hogy ilyen közel van az, ami egyébként sincs messze... Félni nem félek, de azért furcsa, hogy már csak napok vannak hátra és kezünkben tarthatjuk Babut.
(Azóta bent vagyok a munkahelyemen és dolgozom ezerrel, hogy mindent befejezzek.)
A párom és a húgom viszont eléggé bepánikoltak, hogy Úristen, máris???
Megkönnyebbülni még nem könnyebbültem meg, egyelőre inkább izgatott vagyok, hogy minden rendben legyen, mindennel elkészüljek, amivel szeretnék stb.
Még a cuccomat sem pakoltam be, de most már mindenképp megteszem.

Reni, ezeket a viszereket nagyon sajnálom. Hagyd a fenébe akkor a borotválást, majd megcsinálják úgyis a kórházban. Örülök, hogy Blani jobban van. Szorítok Nektek, hogy megvárjátok egyben Apát! Gratulálok a 36. héthez :-)

Mangora, sajnálom, ami a Nagyival történik, nem lehet egyszerű Neked. Kitartást!
Szóval akkor Te is tudod már a nagy napot!

Friday, szorítok, hogy valaminek a hatására, de meginduljon a szülés :wink: CAM kombi baby babakocsit vettünk, ahhoz lehet kapni bekötőszettet is.

Holnap bejelentkezek kozmetikushoz egy teljes gyantára, remélem, kapok még időpontot legkésőbb hétfőig. Ha nem, akkor házilag kell megbarkácsolni.
Pedikűr: megpróbálom azt is megoldani, remélem, menni fog.
Ruha: abba jövök haza, amibe bemegyek, teszek be tiszta fehérneműt persze.

Móni, a netet tessék megoldani :wink:

Na, most megyünk a barátnőmékhez, mert már elígérkeztünk, este még benézek, hogy kinek milyen híre van és próbálok reagálni arra, ami most kimaradt.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hi,

Kankalin nem vagy semmi, megtudod hogy jöna gyerek, aztán elmész dolgozni :lol: . Persze, értem, hogy be akarod fejezni. Akkor jó pakolást!

Reni, hú, én bevállalnám inkább az "ősasszonyost". És fájnak is ezek az erek? Se egy felületes -akár- horzsolás, pláne egy elő gátmetszés se hiányzik. Asszem nekem is marad ez, iszonyat csíphet ha most sérül arra fele a bőr (lesz elég gond így is arra fel). Én még a 0-ás gépre gondoltam. Az epilátorra én nem szavazok, mert egy napig fáj nekem utána és amilyen peches vagyok akkor jönne, és ha ezt tanácsolnám sokáig emlegetnél :wink: .

És a többi ctg-s, uh-s beszámoló? Megpróbálok belesni még este.

Kép
Kép
friday

Csak gyors bejelntkezés,

uh-n minden rendben volt, Márk fiam vékony termetemhez igencsak nagyra nőtt, 3300 gramm és még van 3-4 hetünk papíron.
Szülésznő szerint nagyon lement a pocim és szerinte nem várat a kis drágám, remélem igaza lesz.
CTG lelet ok volt, vizelet, vérnyomás ok szintén.
Holnap jövök, visszaolvasok, reagálok mindenkinek,

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok

egyre jobban fáj a hasam,lehet, hogy megkezdem a sort még az éjjel. Szorítsatok!

Jó éjt!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!!
Gratulálok az eredményekhez!!

Na sikerült három negyedig bepakolnom , hát lett egy kis listám miket kell venni!! :lol:

Reni én is így vagyok a fazon dologgal.. főleg én nem bírom se a gyantát se az epilátort marad a borotva az még egész jól megy csak a fazon az kicsit necces , tükörrel megy de egy óra legalább!! :lol:

Szükítő nekünk is van a hordozóba ... azért is jó az mert megtartja a kis fejét.!

Zsuzsi., Mangora . örülök h nálatok is minden oké.. de jó nektek h már nemsokára babáztok!

Móni szerezzél netet, főleg itt a végén nehgoy már lemardjál a fontos eseményekről!

Vick , sogorom mondta h hétvégén lesz egy erőteljes hidegfront lehüléssel ,hátha segít!!!!

Enikő köszike a légzsákos megerősítést...!!!

Kata köszi a dalt nekem nagyon tetszik és jól megsírattál vele miközben hallgattam pont akkor pakoltam be a táskába és jót sírtam h basszus mindjárt itt az idő és menni kell meg hogy látom a picikémet!! :lol: !

Na megyek pihizni !

Majd holnap jelentkezem !
Jóéjt!
puszi
Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hu Vick egyszerre írtunk!!

Szorítok ezerrel!!!
:D
Hajrá!

puszi

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Vick, hajrá! Biztos van valami a levegőben, mert nekem meg a fejem kezd fájni!

Ügyesek legyetek!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Gyors helyzet!!
Megvolt az nst és a doki látogatás.
.Minden görcs ellenére maradt a méhszájam 2100!!!
Mondjuk most jobban örültem volna ha kicsit más értéket kapok.
Na sebaj. Vettem málna levelet elkezdem inni.
Hogy is kell elkészíteni?
Valaki írta, hogy megnehezíti a nagy dolgot......rá is van írva, hogy hasmenés esetén is használható........

Vick!

Megy a drukk!!!!

Jó éjszakát!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Marci így estére olyan aktív, hogy úgy érzem menten kilép a hasfalamon át :)

Megyek, kihasználom a szingli estét, veszek egy forró fürdőt és olvasgatok az ágyban, mert a fejem is fájdogál...:(

Holnap napközben megint nem leszek (védőnő után melóhelyre megyek), majd próbálok benézni!

Hajrá az elsőbbségért!!!

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Hali!

ERVICK, DRUKKOLOK NAGYON!

Mangora, fejfájást sajnálom, reméljük hamar elmúlik!

Gratulálok a ctg-s eredményekhez :D .

Krisztinaaa? csak neeem????

Kép
Kép
friday

Vick, hajrá!!!

Zsuzsi, ebben a dologban csak az a kár, hogy pont az a két hét maradt ki, amíg rákészülhettél volna lelkileg a baba születésére.

Próbálj meg pihenni egy picit - lehet, hogy a ráhangolódás most fontosabb, mint hogy minden 100%-ig elkészüljön.

Jó éjszakát mindenkinek,
Móni
monke

Sziasztok csajok,

tegnap csak röviden írtam este.
Miután eljöttünk a munkahelyemről (Móni sikeresen összepakoltam a kiskanáltól kezdve a fogkeféig,pulóverig mindent!) hív a főnököm, hogy gond van a táppézes papírral, mert a cégünket megvette a hp tavasszal, most átvették a bérszámfejtést, és mivel ők előbb fizetnek, későn adtuk le a papírt(eddig mindig hónap végén kellett9, így csak december elején kapom meg az október havit.
Olyan síró és hasgörcsöt kaptam lányok, önhibámon kívül ilyet, 1 hónapig 1 fizuból megélni, főleg hogy jön a bébi és nem kevés törlesztőrészletünk...Írtam most hajnalban egy kérvényt, szurkoljatok hogy elfogadják.
Márk még mindig fiú, mondta az uh-s pasi, "ekkora zacsikat nem lehet másnak nézni", de nagyon nagyra nőtt a drágám és nem szeretném még 3 hétig benn tartani... :oops:

Zsuzsi, nem gondoltam, hogy az első körben leszel, de most aztán már tényleg mindent Babuért és magadért,ok?

Mangora, 1 hét múlva ott ap ici Marci, örülök, hogy benn lehet a párod is, és sikerült megbeszélni mindent a kórházban.

Reni, ősasszony, jót nevettem.Én a borotvára szavazok, de igazából tök mindegy, mert ha pont előtte 1-2 nappal szedjük le is, leszedik frissen és gondolom az egyéb fájdalmak mellett napokig égnek majd a szőrtüszők...
Blani jobban van?

Friday, még mindig nem???

Móni, nehogy pont most legyünk meg a poénjaid nélkül, meg persze a fontos infók.

Fleur, Edina, pont emlegettelek titeket....Pihenés és hajrá!

ToldiSzilvi,Enikő, nem akartam megríkatni senkit, inkább örömteli könnyek ezek mindegyőnknek.
ToldiSzilvi, örülök, hogy bepakoltál.
Enikő, :D szobarendezgetés, nem csodálom hogy Anna be van sózva, amúgy a férjem is beindítja minden nap a körforgót!!!

HuSzilvi, fini lehet a süti, és még be is újjítottál vele.

Vick, HAJRÁ!
Krisztina?

Várom a babás híreket!
Akinek nem írtam most, ne hari, majd jövök még, :lol:

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Edina írt SMS-t 6:43 kor:Elment a magzatvíz, megyünk szülni!

HAJRÁ EDINA és PICI GRÉTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Csajok, írok ha van hír!

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Jó reggelt:)
Kata, köszi a hírt!!!!!!

Nagyon drukkolok :P

A mázlista, neki magzatvízzel indult....

Nem reagáltam le tegnap, de: a 3300 gramm az tényleg szép súly a te alkatodhoz:) Úgyhogy készülődhet a kissrác.

Jaj, nagyon remélem, hogy elfogadják a kérvényt, undorító ez az adminisztráció itt Magyarországon.

Most nálunk 3 nap pakolás következik.... nagyon remélem, hogy közben én is hasonló "jó hírekről" számolhatok be, nagyon nincs kedvem már tovább várni...
monke

Sziasztok!

Hajrá Edina!!!!!
Veletek vagyunk és várjuk a híreket!

Látom, senki nem aludt. Én kb. 3x fél órát, maximum. Lejátszódott előttem az egész életem, illetve mindenem fájt, a torkomat, a lábamat és a fejemet beleértve. Aztán azon paráztam, hogy még mindig nem pakoltam össze teljesen és mi van, ha tényleg bármikor beindulhat a szülés.
Na, majd most gyorsan.

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez! Húha Kata, tényleg szép nagy fiú Márk, úgyis tudja majd, hogy mikor kell jönnie, reméljük, mielőbb. Nagyon sajnálom a táppénz-ügyet, remélem, sikerül elfogadtatni a kérvényt.

Vick, Krisztina???

Móni, nagyon jó pakolászást, hátha beindítja a szülést! Milyen jó lenne, ha találkoznánk a kórházban! Szemétség, hogy pont most nem lesz neted, amikor a legnagyobb izgalmak vannak.

Majd még jövök!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na, holnap megyek kozmetikushoz fél 10-re, ha addig meg nem szülök. :wink:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Reni, semmit nem éreztem, amikor nyílt, tágult a méhszáj.

Enikő, egy evőkanál teafüvet szoktam leforrázni olyan 2,5-3 dl vízzel, ahogy sikerül.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

EDINA HAJRÁ!!!

Rém izgatott lettem, az ELSŐ babánk!!! :lol:

Reni: telihold hatás: kicsit nyugtalanabb vagyok olyankor és jobban kívánom a szexet állítólag. Ez nem zavarja a férjem. Jön a telihold, jön a nagy hancúr...(mondjuk nem mostanában) :lol:

Én már nem nagyon akarok kimozdulni, remélem már nem is kell. Anyósom megsértődött, a sogornőméknél az egyik gyerek bárányhimlős és Ő is vigyáz rá. Mondtam, akkor már nem megyünk ki hozzájuk. Na, lett sértődés, de nem érdekel, Eddig megúsztunk mindent, nehogy most legyen valami...

A tegnapi jó eredményekhez gratulálok!

Jövő héten akkor még két fix baba...
Haladunk, haladunk.... :D

Én borotvát használok, előtte epilátort, de egyrészt az nagyon fáj, másrészt nem látok le rendesen....

Kata, remélem elfogadják a kérvényedet, megoldódik a probléma!

Mangora: sok erőt neked igy a végén a nagyihoz, elhiszem, hogy nagyon nehéz helyzet.

Vick, szurkolunk!

Szép napot mindenkinek, megpróbálok gyakrabban jönni.
Dorka

Kép
traudorka

Jó reggelt!!

Hajrá Edina !!! :lol: !

Kata drukkolok hogy elfogadják a kérvényed!!! Éjjel egész jól aludtam bár mikor néha felriadtam akkor a szülés gondalata nem hagyott ! :oops: !

Na megyek reggelizni majd jelentkezem még !

puszika!!

Szilvi

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: