HI!
Monke, szerintem a sátor jó megoldás. Este gondolkoztam ezen a "mindenki által felismerhető" fájáson. Olyan tuti nincs, hogy én lennék az egyetlen hülye, aki nem ismerte fel. Aztán arra jutottam, hogy akkor miért rágják minden kismama fülébe, hogy a végefele bármi van telefonáljon vagy egyből menjen be: mert nem egyértelmű mindenkinél. Megyek, szerzek egy sátrat, ma már ott alszom én is a kórház udvarán. NEMÁR MOST NE LEGYEN NETED!!!! PONT A LEGIZGIBB RÉSZNÉL????????
Kankalin, próféta szóljon belőled, jöjjön bármilyen front, de ide is!!!

Hordozó: tudnál linket küldeni vagy leírni milyen mózeskosarad van, amit be lehet kötni a kocsiba? Ruháról Huszilvinek írtam, ott megtalálod tapasztalatom

ÉS MOST OLVASOM: AZTAAAAAA!!!!!! Nov. 4!!! Akkor most ne pörögj, ülj le, készülj. Ezer-ezer drukkkkk!!!!!!!!! (ezer kilóméterről is

)
Huszilvi: nagyon örülök, hogy bejött a süti! Akkor legközelebb túrbósítom én is csokival

. Ruha: anno, kismama farmerszoknyába mentem be, ugyanabba mentem haza. Hasam elég jól visszament egyből, de megtartotta így is napokig a kismama cuccokat. Én erre a célra nem raktam be másik ruhát, nem hiszem, hogy nem lenne jó kifele is. Babahordozó: az vicces volt nálunk is, együtt szenvedtünk egy másik családdal, akikkel együtt engedtek haza minket a kórházból, igazából a gyerek beletételénmél kezdődtek a gondok. Időben tanultátok meg, számomra nem ciki, hogy nem egyértelmű az ilyesmi
Ervick: ó ez a doki, miért pont mos lép le? Sajnálom. Nagyon szorítok Neked!
Toldiszilvi! Örülök a jó híreknek! ruháról épp most írtam teljesen mást a többieknek, mint amit a védőnőd mondott

. Akkor legyen az a köztes megoldás, hogy a nem túl bő cuccba menjünk szülni és akkor az jó hazafele is

Jaj, ez a túlhordás dolog: én belebolundulok ha ez kerülne sorra, mindig egy kedves ismerősöm jut eszembe, akinek tisztára gyűrt a feje és azt mondta az anyukája, hogy azért mert túlhordott baba volt. Aztán hogy igaz vagy nem, nem tudom, de nem akarok gyűrt fejű gyereket, még ha kedvelem ezt a gyűrtfejűt is

.
34372: örülök, hogy Blaninak is hamar megy a gyógyulás!!! A fülével nincs gond, az tuti, orvos lesz, aki már most tudja mikor kell a magnézium! más: igen, sokszor eszembe jutsz, amit írtál régen, hogy örüljek neki, hogy nem turiznak állandóan. Nyugtatónak hat, elfogadtam szinte tanácsként....csak ez a hülye egyartériás cucc ne lenne, olyan nyugodtan üldögélnék akkor

Más: a doki 4 pecsétje számít csak, nem?
Mangora,
Katicat
Krisztinaa,
és a ctg-s, uh-s Mamik: akkor várunk mindenkit a hírekkel!
Fleur: ó, csak nem Ti lesztek a topiknyitók? Örülök, hogy jöttél, csupa jót írjál

(...a fájásos részről más a véleményünk, de az a jó, hogy többen többet látunk, másképp és valamelyik megoldás lesz valakinek)
Áfonyácska, akkor ha front itt nem is lesz, a teliholdban még bízhatom én is

Kiságy összerakása nálunk akkor lesz, amikor bent leszünk Grétivel. Ezt találtuk ki a férjemmel, ez bő egy délelőttös program lesz Borssal, imád szerelni apjával. Belemászás tuti lesz nálunk is

.
Rólunk: itt semmi hír

, max. hogy legszívesebben átírnám a vonalzómat "ma SEM születek meg"re.