Bibi: cumis képek

Én még nem vetettem be, de ami késik ....

Ne haragudj, de ma délelőtt nem mozdultunk, mert felváltva aludtak a csajok, délután meg szétszakadtam, de holnap hívlak.
Süti: gyere/gyertek, lesz hely a vendégeknek is.

Album: láttam a meghívást és megnéztem.

Nem baj, ugye?
Kata: Remélem, Lőrinc baba jobban van már. Nagy gyógypuszik neki, és mielőbbi gyógyulást. +++++
Astrid: kipróbálom a receptet, köszi
Manó: mi 4:15-től voltunk fenn.

és előtte nálamis kb. félkettőkor volt ébredés

... kezet foghatunk.
Végül eljutottatok a játszótérre?
Peppino: mi lenne az eredmény? Persze, hogy rendben lesz minden.

Nyűgösség: úgy látszik, napok óta van valami a levegőben.
Vera: köszi

azért a mai nap már jobb volt, mint a tegnapi, de láz nélkül azért ezt a napot sem úsztuk meg. Remlem, holnap már nem lesz.
Bex: meglesznek az előtte/utána fotók. Valamelyik hétvégén elmegyünk Füredre, akkor majd elkészítem az előtte fotókat. Idáig babonából nem mertem fotózni.
Krém, pöttyök: van valami újabb fejlemény?
Éjszaka: sajnálom. Remélem, a mai jobb lesz.
Scooper: gyógyuljatok meg gyorsan. ++++
Mabe: bizony, Nektek a személyi kevés lenne.

Van már pontos dátum, hogy mikor utaztok? Gondolom azért van dolog addig bőven, itthoni dolgokat, lakást elrendezni, csomagolás stb. stb. stb.
Julcsi ma már jobban volt. Lassan, lassan, de alakul.
Tara: nekem is vásárolnom kellett, én is így jártam.

Biztosan Ti is hiányoztok Annának, de gyorsan el fog telni ez a pár nap. Próbáld kihasználni és pihenj amennyit csak tudsz.
Lina: micsoda új vonalzó.

Jól emlékszem, hogy ezt még nem láthattam? Várom az ujjszopizós fotót.
Andi: most 2-3 hete nálunk is műsoron van ez a kaki dolog. Lassan megint 4. napja semmi. Pedig olyan jól működött az első 6 hétben.
Rita: remélem, minden rendben lesz Mátéval és nem lesz beteg. Megelőző gyógypuszik neki.
Süti: nagyon eltüntél. Merre vagy? Ennyi ideig nem lehetnek ott a vendégek ... vagy tényleg ébren akarják látni Bernit?