A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="babcika"]N írta:babcikaálatok van mostanában nappali alvás? Nálunk elmaradni látszik, bár lehet ez annak eredménye, hogy Janóka is itthon van. De az éjszaka (kopp-kopp) nagyon jól telik minden nap. Most pl. 21-05-ig alvás, majd még 8-ig, azóta viszont csak 10-15 percre szunditott el egyszer.

Na megyek most éppen panaszkodik, próbálom altatni!!

Mi pont így vagyunk éjjel, ahogy Blanki,de Lottis alszik 10 körül és ebéd után is egy nagyot ... és 5 után fent van, szopizik sűrűbben (gondolom feltankol az éjszakára) :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vera: szólok, ha találtam, és meglátjuk mennyiért sikerül szerezni ... most egy 5ös csomagon osztoztunk:)

Kép

Kép
bibiesbrumi

sziasztok!
köszi az érdeklődést, de sajnos még mindig betegek vagyunk :? megpróbálok visszaolvasni.....

KépKép
Kép
scooper

Bex: az első csaszim után én is így éreztem: szenvedtem és utána csak a fájdalom volt, a totális kiszolgáltatottság érzése és a lelkifurdalás: miért nem tudtam a babámmal lenni az első órákban ??? ... nekem csak a 2. csaszi után jött helyre a lelkem ... remélem, te need sikerül hamarabb helyretenni a dolgokat mgadban !!!!!!!!!! ... nagy kár, hogya akkor nem voltatok itt nekem csajok ... :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi és Imola!

Hogy hívják ezt a cumit, hol lehet hozzájutni?

Nálunk jó a NUK is amint látjátok, de bepróbálnék egy ilyet is!!

Kép
babcika

[quote="babcika"]B írta:babcikaibi és Imola!

Hogy hívják ezt a cumit, hol lehet hozzájutni?

Nálunk jó a NUK is amint látjátok, de bepróbálnék egy ilyet is!!

Babcika: én USAból rendeltem Ebayen ... nem találtam "közelebb" ... :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="scooper"]s írta:scooperziasztok!
köszi az érdeklődést, de sajnos még mindig betegek vagyunk :? megpróbálok visszaolvasni.....

szegények, jobbulást !!!!!!! +++++++++++++++++++++

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex! Már reagáltam (3-szor is)!! :) Sajnálom a rossz éjszakát!! Tominak milyen kiütései vannak? Mert nekem a doktornő azt mondta a tejkiütésre, hogy semmit ne kenjek rá, majd egyszer elmúlik. Ezek a kiütések jönnek-mennek állítólag.

Ez a hülye szgép valamit elcs...tt, mert 3-szor küldte el a hsz-met, bocs érte!

Scooper! Gyógyuljatok meg minél előbb!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket!
Hát igen, a koraszülött lányom szépen összeszedte magát :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki
Ügyes vagy! :lol: :lol: :lol:
Dóri :lol: :lol:
Grace klinikát mi is szeretjük... csak olllllllllllllllyan későn van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ház :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita
Szépek a fiaid!
Altatás: Molli "megebédel", utána anyuka is... leteszem, besötétítem a szobát, kicsit simogatom a hátát és otthagyom... és elalszik szépen magától...
Nővéremnek most 3 gyerek van napközben otthon... ebéd után közösen fekszenek le, mesélés... és általában a végére elalszanak a gyerekek...

Erika
Mi nem odajártunk, meg nekünk az első beavatkozás eredményes volt... de így is megható... és átérzi az ember... :cry:

Babcika
Terpeszgatya jó szokott lenni...de a kengyel se kínzóeszköz :wink:
(az egyik unokahugomnak kellett azt hordania...)

Petra
Soma komoly férfiember már! :lol: :lol: :lol:
Mi beadattuk a rota-elleni oltást...

Süti
Én már apukát is lenyírtam volna, ha a fűnyírást is nekem kellene csinálnom :evil:

Madar
Balatonfüred :lol:
Csajok személyije :lol:
Mi útlevelet készíttetünk Mollinak is :wink:
Bízzunk Julcsi gyors gyógyulásában!

Vicger
Nagy léleksimi neked!

Bibi
Aranyos a cumizó Lotti :lol:

Kata
Alapvetően a cumi a dizájn miatt másabb, mint a többi :wink:
Orrikát annyiszor lehet porszívózni, ahányszor szükséges... :wink:
(orrikába lehet cseppenteni anyatejet :wink: )

Astrid
Köszi a receptet!
Vendég

Én megőrülök... engem az deprimál, hogy délután 5-kor már sötét van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Andi:
Köszi az érdeklődést. Ma már rendesen evett Marci. Igazából nem tudom mitől volt a tegnapi nagy buki reggel, a dokinéni szerint lehetett egy nagy szélgörcse is ami kilökte az összes kaját.

Dorka: Köszi, akkor majd küldöm, a címed fent van a táblában? Akkor megkeresem. A tápi csak azért érdekes, mert eddig ezt nem csinálta, ami nem kellett azt bennehagyta. Most a 120-ast simán megeszi, utána büfi, és nincs gond. Igaz, hogy 4 óránként eszik. Tehát éjjel is kétszer kelünk, éjfélkor, meg négykor. Jól kiválasztotta Marci.

Babcika:
: Nekünk a lábát kell maszírozni, mert görbe :D úgy tartotta bent a pocimban, nem fért el rendesen, és ha 8 hét után nem lát változást a dokinéni, akkor éjjelre kiscipőt kapunk. De én nem parázok ettől, rendesen tornáztatom, aztán meglátjuk. Állitólag Annának is kellett tornáztatni, anyukám emlékszik rá, én nem.

Szombatig kettesben vagyunk délutántól Marcival. Anna elment anyuval, párom meg délutános. Nagylányom már most hiányzik :cry:

Lehet, hogy lesz egy pihenőszékünk, remélem beválik, mert a párom leveszi a fejemet. :lol: Szerinte ezek tök hülyeségek. Lehet, hogy igaza van, de az autósülésbe nem tudom úgy ültetni Marcit. Ha meg kinövi, megpróbálom eladni.

Ja és ruhákat is kéne keresnem, kinöttünk egy csomót, 62-es rucik meg alig vannak, valahogy kimaradt a a szórásból.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés, visszaolvasni nincs időm.

Az nem gáz, hogy ma még alig akart enni Niki? Olyan 260 ml körül járunk (hajnal óta)...
Délelőtt tök jól elvolt, de délután akárhányszor cicire tettem olyan öt-tíz perc után bealudt
Vendég

[quote="boboka"]S írta:bobokaziasztok!

Most csak egy gyors kérdés, visszaolvasni nincs időm.

Az nem gáz, hogy ma még alig akart enni Niki? Olyan 260 ml körül járunk (hajnal óta)...
Délelőtt tök jól elvolt, de délután akárhányszor cicire tettem olyan öt-tíz perc után bealudt

Viselkedése, kedve milyen?
Szerintem, nincs gond Nikivel! Te se eszel mindennap egyformán... :wink:
Vendég

Taranee
Marcinak biztosan tetszik majd a pihenőszék :wink:
Más szemszögből látja majd a világot :lol: :wink:
Vendég

Bibi
http://www.soothie-pacifier.com/
Itt vannak cumik...csak az én angoltudásom kevés ehhez :oops:
Vendég

Nekünk is nyűgös éjszakánk volt.Este 8kor elaludt.aztán fél 11kor már fent volt,pedig máskor 2-3ig húzza.Éjfélkor visszaaludt és onnantól 1,5-2 óránként kelt.A szopik is csak 10 percig mentek,pedig minimum a 15-20 perc,utána pedig be szokott ájulni.Napközben pedig összesen aludt 1 órát.Tényleg lehet valami a levegőben...

Ja és a legújabb mutatvány....megtalálta a kezét és állandóan azt szopizza. :D Imádom.Főleg,amikor az egész kis öklét be akarja tuszkolni a szájába.... :D :D Majd teszek fel róla képet,de most megyek.
Vendég

Most nem tudok mindenre reagálni,megküzdöttünk a heti 1 kaksival :evil: Délután kettő óta,a vége szélcső lett.Hétkor ugrasztottam a párom a gyógyszertárba,mert már nagyon durva volt.

Tara,pont ez történt ma velünk.Egész nap szélgörcs,múlt hét csütörtökön volt utoljára kaksi,és ma nagyon sok kajcsit visszabukott Barni,pedig sose szokott.Már majdnem elvittem orvoshoz,de amióta kaksi volt,nem is jött vissza semmi.Jó,hogy írtad,hogy a dokitok mondta,hogy ettől is lehet.Holnap vittem volna dokihoz Barnit.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Andi: Sajnálom a kakigondokat. Tudom milyen, mert Andris volt, hogy 10 napig nem kakilt és már annyira szenvedett a végén (kemény volt a pocija, rengeteget bukott, sírt és vergődött), hogy mi is "beavatkoztunk" a végén, bár nem szívesen tettük. :( Ezért nagyon boldog vagyok, hogy Máté napi 10x is kakil néha és sokkal jobb a helyzet vele. Remélem idővel rendeződik nálatok a dolog.

Viki: Gratulálok a házhoz? Hol is laktok, nem emlékszem már... :oops:

Madar: Nagyon irigy vagyok a ház miatt. :oops: Jó lenne tényleg összehozni egy talit majd. Julcsinak továbbra is sok gyógypuszi!!!

Lina: Ujjszopi... :lol: Már alig várom, hogy megtalálja az ujját, mert nem éppen jó móka visszadugdosni a szájába mikor épp félálomban vagyok mellette. :roll: Jobb éjszakát mára!

Boboka: Biztos nincs semmi gond Nikivel, csak ilyen napja van. Van hogy Máté is kevesebbet eszik (érzésre). Ezért jó, hogy nem méregetem, így nem aggódom...

Manó: Míra a szőnyegen... :lol: Nekem Máté nem tud elaludni a pihiszékben, mindig felébred. Sokszor persze Andris zajkeltésére. :roll: Így ha az idő engedi, mi mindig kimegyünk majd sétálni, mert ott legalább nyugta van. :) Ma is jót szundizott, bár nagyon fújt a szél. Ebéd után mi együtt nyomjuk a szunyát a nagyágyon. :lol:

Alvás napközben: Máté általában 6-7 között kel, akkor nem alszik már vissza. Ha kimegyünk, kint alszik kb 1,5 órát, ha nem, akkor csak szunyókál 10-20 perceket, de nem túl mélyen. Ebéd után alszik kb 2-3 órát és ennyi. Ma 15.15től fent volt. Le is kellett fektetni, 7kor, mert már nem bírta tovább a gyűrődést.

Dorka: Köszi a bókot férjem és a fiúk nevében is. :lol: manduca remélem nálatok is jól szuperál majd.

Karácsonyi-Mikulásos cuccok: Két utcára tőlünk van egy nagyon szuper gyerek használt ruhás. Nem olcsó, de tényleg jó cuccok vannak. Ma voltam, és annyi Mikulásmintás ruha van már, hogy nem is tudtam választani. Vannak új karácsonyi zoknik, alsók is. Majd lehet, hogy beruházok a fiúknak, hogy tudjunk készíteni üdvözlőlapokat.

Babcika: Látom a lányok már megnyugtattak. Remélem a kontrollon minden rendben lesz.

Bibi: Képek nagyon aranyosak! És neked is köszi a bókokat. :wink:

Mabe: Én is kikészülök a sötéttől... Bocs, hogy eddig nem írtam privit, de pótlom hamarosan. :oops:

Vicger: Nagy-nagy simi Neked és Lucának is! Otthon minden rendben lesz, meglásd!

Petra: Soma nagyon helyes! Mi is beadatjuk a Rotát. Mivel Andrissal járunk ide-oda gyerekek közé, így a dokinéni ajánlotta. Anno Andrisnak nem adattuk be.

Kép

Kép
hgrita

Nem is írtam, hogy ma elvittem Mátét a dokinénihez, mert napok óta megint szívni kell az orrát. :( és már félek, hogy rosszabbodik a helyzet. Levett orrváladékot, aminek 1 hét múlva lesz meg az eredménye. Addig Cebion csepp, Calcimusc és Normaflore a pocakjára.

Voltunk játszin is, ezren voltak a szünet miatt. :roll: Andris olyan aranyos, mert a vele korúak nem érdeklik, sőt kicsit tart is tőlük, de a kisiskolásokért megveszik. Megy mindenhova ahol ők játszanak és egyáltalán nincs benne félsz. :)

Boboka: Kérdezted a pajzsmirigyet... Mi nem nézettük meg, mert nekem azt mondta a dokinőm, hogy ha az anya eredményei rendben voltak a terhesség alatt, akkor elméletileg nem lehet gond a babával. Majd azért rákérdezek a gyerekorvosnál, ő mit tanácsol.

Kép

Kép
hgrita

Bibi: cumis képek :lol: Én még nem vetettem be, de ami késik .... ;) Ne haragudj, de ma délelőtt nem mozdultunk, mert felváltva aludtak a csajok, délután meg szétszakadtam, de holnap hívlak.

Süti: gyere/gyertek, lesz hely a vendégeknek is. :wink: Album: láttam a meghívást és megnéztem. :) Nem baj, ugye?

Kata: Remélem, Lőrinc baba jobban van már. Nagy gyógypuszik neki, és mielőbbi gyógyulást. +++++

Astrid:
kipróbálom a receptet, köszi :)

Manó: mi 4:15-től voltunk fenn. :? és előtte nálamis kb. félkettőkor volt ébredés :? ... kezet foghatunk. :wink:
Végül eljutottatok a játszótérre?

Peppino: mi lenne az eredmény? Persze, hogy rendben lesz minden. :wink: Nyűgösség: úgy látszik, napok óta van valami a levegőben. :roll:

Vera: köszi :) azért a mai nap már jobb volt, mint a tegnapi, de láz nélkül azért ezt a napot sem úsztuk meg. Remlem, holnap már nem lesz. :)

Bex: meglesznek az előtte/utána fotók. Valamelyik hétvégén elmegyünk Füredre, akkor majd elkészítem az előtte fotókat. Idáig babonából nem mertem fotózni. :wink:
Krém, pöttyök: van valami újabb fejlemény?
Éjszaka: sajnálom. Remélem, a mai jobb lesz.

Scooper: gyógyuljatok meg gyorsan. ++++ :)

Mabe: bizony, Nektek a személyi kevés lenne. :wink: :wink: Van már pontos dátum, hogy mikor utaztok? Gondolom azért van dolog addig bőven, itthoni dolgokat, lakást elrendezni, csomagolás stb. stb. stb.
Julcsi ma már jobban volt. Lassan, lassan, de alakul. :)

Tara: nekem is vásárolnom kellett, én is így jártam. :wink: Biztosan Ti is hiányoztok Annának, de gyorsan el fog telni ez a pár nap. Próbáld kihasználni és pihenj amennyit csak tudsz. :)

Lina: micsoda új vonalzó. :lol: Jól emlékszem, hogy ezt még nem láthattam? Várom az ujjszopizós fotót. :wink:

Andi:
most 2-3 hete nálunk is műsoron van ez a kaki dolog. Lassan megint 4. napja semmi. Pedig olyan jól működött az első 6 hétben. :?

Rita: remélem, minden rendben lesz Mátéval és nem lesz beteg. Megelőző gyógypuszik neki. :)

Süti: nagyon eltüntél. Merre vagy? Ennyi ideig nem lehetnek ott a vendégek ... vagy tényleg ébren akarják látni Bernit? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megyek aludni én is. Lássuk, milyen éjszakát hoz a laptető? :D :wink: :wink: :wink:

Szép és nyugodt éjszakát Mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Csak egy gyors reagálás.....vendégek el 6-kor...Berni sógorommal bealudt..én el tesco...este haza ..fürcsi..house alatt altatás...majd apa elzavarása agép melől.eddig olvastam és mivel nem nyitottam másik oldalt,így inkább meg sem kísérlem a reagálást...amúgy sietnem kéne aludni....

Madar....felmentem a gmail-re,nem is tudtam,hogy feltöltöttem a képeket a pic-re....5 embernek küldtem megosztást....erre emlékszem,de hogy ide is feltöltöttem volna...no,mindegy nem titok.....egy cicis kép volt,azt igyekeztem törölni....

bocs most csak ennyi...hogy be tudjátok hozni a hsz-im számát :lol: :lol:

Berninek apró pöttyei vannak,nem fehér belsejű,az már rég elmúlt...dokinéni anyatejet javasolt rá.....

sutimano76

Jó reggelt!

Jelrntem, laptető bevált. :D Esti szopi. kis simi, puszi, kiságyba be, gyors elalvás ... ééééééés ébredés 05:03-kor :D :D :D és Julcsi sem keltett éjjel ... rég aludtam ennyit egyhuzamba :D :D :D

Süti: bocs, illetve akkor talán jó is, hogy írtam, mert így kiderült, hogy itt is fenn van.

Na, lépek, reggeli stb.

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Boboka, nekem senki nem mondta, h foglalkozni kéne a gyerek pm-vel. A kórházban különben is néznek vérből anyagcserét (PKU teszt, azt hiszem így hívják).
Nekem meg most kell menni nézetni. DE most az eggyel gyengébbik gyógyit szedem, mert tejcsökkentő hatású, és azt mondta a dokinő inkább nekem legyen rosszabb az eredményem, minthogy ne legyen tejem.
Nekünk dokinéni azt mondta

Madar, láz remélem a múlté.

Mabe, értem már a cumi kérdést. :D

Babcika, minden oké lesz a kontrollon.

Süti, felhívtad a kórházat?

Viki, grat a házhoz, képet majd kérünk!

Flora, hol vagy???

Babuckám, éjjel jól aludt,8-12-ig onnan 3 óránként szopi,és alvás most is alszik. Remélem a nehezén túl vagyunk.

Kép
kata05

http://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/

Ez nagyon állat!!! (de nagyon drága, 480.000,-Ft :roll: :roll: :shock: )

Kép
v.andi

Sziasztok

Tényleg nem értem mi volt tegnap. Volt 2 átaludt éjszakánk, aztán tegnap a borzalom és ma sem panaszkodhatok. Na jó, az átaludt éjszakát úgy kell érteni, hogy 0-1 között eszik egyszer, de mivel én egyébként is későn vagy inkább korán fekvő vagyok nem kell kelnem hozzá. Csak annyiba változott a helyzet, hogy most nem alszom 9-10-ig..... :lol: :lol:
Pedig tartottam az éjszakától, mert Kiscsomag 16-kor evett, jó sokáig nem aludt, de mikor végre bealudt az ágyában, 3/4 10-kor kelt. Keltettük? Nem tudom felébred-e volna, mert nyekergés volt, de hát az már 8-kor is. Szóval apja a hátára fordította és rá nem sokra felébredt. És akkor persze már nagyon türelmetlen volt. Át sem tudtam öltöztetni, enni kellett. Jó sokat evett kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem is értem hová fért... :shock: :shock:
De ha kicsúszott a cici kereste és nyekergés volt, ha nem találta.
Aztán apája figyelt rá míg én elmentem végre fürödni, hajat mosni. Fél 1-kor már aludt. Én ébredtem fél 5 körül, kis nyekere volt, vártam, de ébredés nem volt. Aztán fél 8-kor megint felébredtem, eláztattam a polót és az ágyat is... :? :? Kicsivel később már ő is felébredt és most aludt el, ha minden igaz. Félálomba betettem a helyére, ne szokja meg, hogy napközben a mi ágyunkban van.

Andi ez tényleg csúcs! De iszonyat ára van!!!!!
Madar az új krémre a bőrgyógyi is azt mondta, hogy 2 napig kenjem, aztán babakrémmel és utána 2 nap elteltével megint lehet ezzel. Sokkal szebb, de lekopogom, mert az előzővel is 2 nap után szebb volt, de aztán visszajöttek.
Örülök az éjszakátoknak! Julcsi is jobban van, azért nem keltett ő sem?
Süti remélem az éjjel is hasonló jó volt. Még Tescóba is sikerült menni. :wink:
Kata az éjjel nem is kellett szívni a nóziját? Egyébként jól vagytok?
bex13

[quote="v.andi"]h írta:v.andittp://www.minimano.hu/termekeink/_ujdonsag/

Ez nagyon állat!!! (de nagyon drága, 480.000,-Ft :roll: :roll: :shock: )

2-t kérnék!!!!!!jessus,jó hogy lehet kapni!!!! :shock: :roll:

éccaka jó volt ,kaja 9.,00.30.,4.45.,8,. hajnalba pici műsor

sajna félkezes vagyok....babó unatkozik

Madar,semmi gond,mondom nem titkos,és jó hogy mondtad!!!

sutimano76

Kata,igen dec 3-án megyünk,de a csípőt nem csinálják,így valszeg fel kell hívjam a heim pált.

sutimano76

Süti, csípőt nekünk sem csináltak, azt a 4.kerben.

Bex, 3-kor szívtuk a nóziját, de aludt is tovább.

Most így alszik a kis betegem: (szopipárna van az ágyban, hogy ne legyen olyan elveszett benne)

Kép

Kép
kata05

jó reggelt!

Nálunk is a szélcső után helyreállt a rend.Kaki sikerült,így végre jól belakott,és arcra esett a kisfiam este 8 kor.Fél 1-kor kelt először,utána 3 óránként.Most 9 kor evett,és alszik ágyikójában megint.

Kata,jobbulást Lőrincnek.

Süti,azért alakul a ti éjszakátok is végre.

Bex,csoda milyen alvókája van Tominak.

Madar,éljen a pihentető éjszaka.Már csak a napocska süssön ki :wink:

Kép
v.andi

Kép
Vendég

[quote="lina85"][ írta:lina85img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1256806820.4388.jpg[/img]

Juj de gizdaaaaaa 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt,

nekünk is egész jó éjszakánk volt egyszeri keléssel 1/2 3-kor. Így egy kicsit kompenzálódott a tegnapi alváshiányom.

Móni, de jóóó éjszakátok volt. Ezek szerint Julcsi is már jobban van. Ennek örülök.

Tara, a pihiszék sztem jó beruházás lesz nektek is. Nekünk nagyon bevállt. Apikáda meg nem ért ezekhez a dolgokhoz. ;) :lol:

Peppino, tejcit azokra a fránya pöttyökre. Ákosnak is kijönnek néha.

Rita, sok-sok gyógypuszi Máténak. Reméljük semmi komolyabb.

Andi, jó ez a járgány... DE ezt igazából elég nehéz kihasználni sztem. Max olyan helyen tudod, ahol van kiépített biciklisáv. Mert hát a járdán nem lehet vele tekerni, az autók közt meg nem kéne :?
Kaksihoz meg gratula... Az élet apró örömei. :)

Kata, Lőrincnek jobbulást.

Most csak gyors ennyi. Megyünk kihasználjuk még a napocskát.

Kép Kép
manósziget

Vagyok ám, vagyok, minden nap olvaslak benneteket, csak nálunk nem történik semmi! Azzal nem jöhetek minden nap, hogy jól aludtunk, még mindig a föld felett vagyunk a boldogságtól, és hogy Fruzsi nagyon jó kislány. Gyönyörűen feljődik, már egy hete "dumálgat", a nevetéshez pedig újabban édes kis hangot is ad ki. Tegnap voltunk anyával bevásárolni, mivel a 62-es rucikat is kinőttük, már ahogy nyújtózott benne, feszült. Nagyon kis csajos cuccokat találtunk a kenguruban, otthagyunk egy rakás pénzt, de télre is megvan a kabátka, bundazsák és nem rugikat vettem, hanem kétrészes cuccokat. Mindegyik rózsaszín :) :) :) Hoztam képet, a papa kezében lemerevedve, a másik a minden esti szertartás, amikor a kezemben alszik fürdésig. Ez megmaradt, anya napjának a fénypontja:)

Kép Kép

Kép
lili34

Sziasztok!

Most taliztunk Madarral. Láttam élőben is a csajokat, oooooolllan szépek :)

Lili: 62est kinőtte ??? ... mivel eteted azt a kis drágát ? :lol: :lol: :lol:

Délelőtt volt a védőnő: jót beszélgettünk, Lotti végig aludt, meg sem nézte ...

Holnap megyek a 6 hetes kontrollra a nőgyógyihoz, megcsináltatom a rászűrést is.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi: nagyon örültem a találkozásnak. Olyan jó tényleg személyesen is találkozni. De remélem, ha túl leszünk a betegségen, akkor tudunk gyakrabban, meg hosszabb időre is. :) Akár Ti jöttök, mi is tudunk menni, át is tudlak Benneteket hozni. Szval megbeszéljük majd, tényleg annyira közel vagyunk. Szerintem a csajok itt el sem tudják képzelni, mennyire. Mert ugye ez a távolság autóval kb. 2 perc lehet. :wink:
Védőnő :) Rákszűrés: én dokim is megcsinálta a 6 hetesen, most kaptam meg a napokban az eredményt, minden OK. :)

Lili:
Gyönyörűek vagytok.:) Mi csoda, már 68-asokat veszel??? :shock: Ejha! Gratulálok. :D
És csak halkan jegyzem meg, hogy annak is örülünk, ha azt írod, hogy Fruzsi egy angyalka stb. stb. stb. ... nem is tudom, talán Moncsie írta így "nappal Ti vagytok a családom" ... szóval, ha van időd, kedved, gyere és csacsogjunk akár a semmiről ... :wink:

Manó: tényleg szépen süt a nap ... most már itt is :) pár órája még nem ... használjátok ki az időt. :) Örülök az éjszakának, akkor ma is kezet foghatunk. :wink:
Ha mindenkinek jó éjszakát hoz az én laptetőm, akkor bevállalom, hogy ráhajtok, amikor csak tudok. :lol: :wink:

Andi: itt ugyan nem olyan régen, de kisütött ... köszi :D Nálunk kaki helyzet továbbra is helyzet, szóval "output" jó ideje nem volt. :? Egyelőre még nincs tőle nyűgi, remélem gyorsan lesz valami eredmény.

Lina:
Viki nagyon csúúúcs :lol:

Kata: Lőrinc de édesen alszik, megzabálom ... és tecc a fejvédőtök :wink:

Bex:
na akkor drukkolok, hogy ez a krém beválljon és huss pettyek +++ éjszaka :D

Süti: örülök, hogy Te is tudtál pihenni. Innentől már csak egyre jobb és jobb lehet. :)

Julcsi nevében is köszönöm a törődést. Sajnos nagyon-nagyon lassan javult a helyzet. Láz még továbbra is van, de már valamelyest jobb a közérzete ...4 nap után végre eszik is már valamit, mert idáig csak a mézes-citromos hársfa teát itta ... pedig már úgy voltam vele, hogy bánom is én egyen túrórudit vagy bármilyen édességet csak egyen már valamit de az sem, napi két mandarin fogyott plussz a sok-sok tea, pedig alapban Ő nagyon jó evő, nincs vele gond. Szóval remélem,hogy a mai ebéd már a gyógyulás jele volt. Szerintem ma délután is be fog Ő is ájulni, itthon már nem szokott délután aludni, de mióta beteg magától ledől és alszik 1-2 órát. Éjjel nagyon rendes volt, láttam a nyomait, hogy fenn volt, mert a WC ajtó nyitva volt reggel, de nem keltett fel engem. Nagyon rendes kiscsaj, hagyta anyát pihenni. :D

KépKép
KépKép
madar

Talira, irigy-irigy!!!!!!!Hát itt nem süt a nap!

Kép
kata05

Andi:gizda :D Kaki hurrá!!!! :D

Lili:Fruzsi egy csudapofa,nagyon édes! :D

Süti:Éjszaka :D

MAdar:köszi :D Hallanád hozzá a cuppogást.... :D Vonalzót tényleg nem láthattad,tegnap csináltam.

Kata:Lőrinc is nagyon aranyos! :D

Bex:Tomika tud ám durmolni. :D
Vendég

Madar: nagyon édes Julcsitól, hogy hagyott pihenni. ha már jön vissza az étvágya is, akkor hamarosan huss a láznak. reméljük Veronika is hamarosan produkál egy kis csomagot, és akkor minden ok.

Manó: köszi a linket. kicsit húzós ára van, de még meggondolom, hogy esetleg elő mikulásajándéknak megkapja-e az én kis Mókuskám :) :) :)

Lili: nem baj, ha nincs túl sok mondanivalód, képekkel is lehet jönni.
írom én, aki nem tud ide feltölteni képet, de majd teszek újakat a pic-re

Andi: reméljük hamarosan szélcső nélkül is születnek eredmények.

Bocsi, de most csak ennyi, megpróbálok enni pár falatot, míg Zoé alszik. Bár általában akkor ébred, mikor érzi, hogy anya enni szeretne, ennél nincs is jobb fogyókúra.

KépKép
Kép
s.vera

Kriszti: remélem, jól vagytok. :) szombat már csak 2 nap és újra otthon. :)

Kata: pedig nem is vagy messze ... küldök egy kis napsugarat, bár most kicsit itt is elbújt.

Lina: akarom hallani :) :) :) vedd fel valami hanghordozóra és nyomd fel a picasara :wink:

KépKép
KépKép
madar

Móni: én is nagyon-nagyon örültem nektek !!! :) ... és szívesen, bármikor, amikor nektek jó, és szerintem Süti is szívesen csatlakozik hozzánk majd időnként, igaz, barátosném ??? ;)

és én is így érzem: nap közben ti vagytok a családom ... :oops: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Mielőtt Anya lettem főzhettem magamnak meleg ételt, ruháim nem voltak pecsétesek, nyugodtan telefonálhattam.
Mielőtt Anya lettem addig aludtam, amíg akartam. Nem izgultam, milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.
Mielőtt Anya lettem minden nap kitakarítottam, nem botlottam meg játékokban, nem felejtettem el altatódalok szövegét.
Mielőtt Anya lettem nem izgultam, hogy növényeim mérgezőek-e. Nem gondoltam védőoltásokra.
Mielőtt Anya lettem nem hányt le senki, nem lettem kakis, nem köptek le, nem rágcsáltak meg, nem pisilt le senki, és nem csipkedtek össze pici ujjacskák sem.
Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam: gondolataimnak, testemnek, lelkemnek. Végigaludtam az éjszakákat.
Mielőtt Anya lettem sosem tartottam síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa, vagy beadja neki az injekciót. Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam. Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon. Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.
Mielőtt Anya lettem nem tartottam a karjaimban egy alvó gyermeket, mert nem akartam letenni. Sosem éreztem, hogy a szíven apró darabokra törik, mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat. Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz az életemre. Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni. Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az anyaságot.
Mielőtt Anya lettem nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog. Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése. Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket. Nem tudtam, hogy valami oly pici olyan fontossá tehet
Mielőtt Anya lettem, sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e. Nem ismertem a melegséget, az örömöt, a szeretetet, a szívfájdalmat, a csodát, vagy az Anyaság élvezetét. Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma olyan ügyi volt Máté: néhány másodpercre határozottan kinyomta magát hason, úgy kereste a cumit, amit előtte varázsoltam ki a szájából és a feje fölé rejtettem. Megtalálta! :lol: És azt se meséltem, hogy tegnap hangosan kacagott. Eddig "csak" széleseket mosolygott és hang nélkül röhögött, de a tegnapihoz hang is társult. :D

Manó, Madar: Máté nevében is köszönöm a gyógypuszikat, többszörösen átadtam már neki! :lol: Egyébként hangulatilag jól van, csak nagyon sokat szörcsög és nehezen viseli a gyógyszerezés-orrszívás tortúráját, mikor épp cicire akarna csatlakozni.

Madar: Örülök, hogy Julcsi jobban van már. Remélem tovább folytatódik a javulás. Az éjszaka miatt kicsit irigy vagyok, bár a miénk se volt rossz. 7es fekvés után éjfélkor, 3kor és 6kor kelt, cici, visszaszunya és utána még 8tól aludt 10ig, akkor tudtam Andrissal egy nagyot játszani.

Manó: A ti éjszakátokhoz is gratula! Rendes pasi ez az Ákos! :lol:

Lili: Nagyon szépek vagytok, csak úgy sugárzol! :D

Most ennyi, gyerkőc ébredezik... Este megyünk csípőszűrésre.

Kép

Kép
hgrita

igen,Brumi...már alig várom hogy többen többször összefussunk!!!!

Főzök..parileves,paradicsomos sajtos gnocchi,tökfőzi!!!

sutimano76

Süti: de nagyon neki duráltad magad ennek a főzésnek. Mire készülsz? :wink:

Bibi, Süti, Kata, meg aki még tud: Tényleg jó lenne már egy hosszabb találkozás. Vállalom a helyszínt, a kaját, az innivalókat stb. stb. stb. Jelzem, amikor egészségesek vagyunk. :D

Rita: Máté nagyon-nagyon ügyes kis harcos, hatalmas pusza neki. :D Játék Andrissal :D :D :D Őt is pusszantom. :wink: Csipőszűrésen pedig minden rendben lesz. :)

Lina:
hüp-hüp ... :) még második gyereknél is megható ... és szerintem a kilencedik után is ... igaz, Anna? :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Én benne vagyok, csak odamenni nem tudok. :(

Kép
kata05

Bibi jóvoltából nekünk is van ilyen :) Kép

Az én vidám kisebbik lányom. :)
Kép Kép KépKép

és még ezt sem hagyhattam ki ... bocsánat :oops: Kép

KépKép
KépKép
madar

Ma mindenki jól fog aludni ... enyim a laptető!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kata: ez nem lehet akadály! Megszervezzük. :D

KépKép
KépKép
madar

Tali szag van :lol: :lol: :lol: :lol: !
Én benne vagyok ;)

megpróbálok visszaolvasni,délelőtt csavargyár volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.10.29 15:23-kor.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: