Eltolták az órámat, mert most valami tájékoztató van a gyerekeknek, de legalább így tudtam enni egy nagy szendvicset meg egy Bohóc-szeletet. Sosincs időm rá, tíz perces szünetek vannak, örülök, ha levegőt tudok venni az órák közben
Gyorsan írok a hétvégéről.
Szerintem jó volt kicsit kikapcsolódni, Rugó nagyon élvezte a jövés-menést. Fel volt pörögve, hogy máshol lehet, állandóan ment volna ki a szobából. Egyik nap fél nyolckor kelt, és este tízkor erőszakkal tudtam bedugni az ágyba
Végiglátogattunk mindenkit, legközelebb csak karácsonykor megyünk. Temetőben is voltunk.
Szombaton voltunk Ipolytarnócon, a geopark nem volt egy nagy szám, de jó volt sétálgatni az erdőben a tanösvényen, és Rugó is elég jól viselkedett. Bár kicsit megfogdosta a kiállítási tárgyakat
Kaptunk 3d-s szemüveget is, a végén volt egy tízperces vetítés. Még sosem láttam 3d-s vetítést
Heniéknél is jó volt. Furcsa ez, hogy az ember ismer másokat, de személyesen még nem találkoztak
Ettünk szendvicseket is
Őrhalomban hatalmas tököket árulnak az út szélén, volt kirakva egy méteres is
Tegnap utaztunk vissza. Hoztunk egy banánfát, az az első ülésen volt. Tiszafüreden meg vettünk egy szakajtót Rugó játékainak egy árusnál. Úgy néztünk ki, mint a vásárosok az út végére
Este vagy két óráig pakoltunk, mire rend lett a lakásban
Most Böszörményben vagyok, a bölcsi előtt még fel kell vennem a függönyöket, el kell mennem a Müllerbe, meg azt ételrendelést is el kell intéznem. Csak utána tudom felvenni Rugót.
Jó volt ez az őszi szünet, most nem vagyok annyira lestrapálva...
Gyors reagálás, mert órára kell mennem mindjárt.
Fleur, Emese, sajnálom
Puszi Geginek a foltjaira, Petrának meg a gyógyult lábijára.
Szegény koránkelő Maggie és Móni.
Mennem kell