A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, egy munkahelyi gépről jelentkezek :oops:
Eltolták az órámat, mert most valami tájékoztató van a gyerekeknek, de legalább így tudtam enni egy nagy szendvicset meg egy Bohóc-szeletet. Sosincs időm rá, tíz perces szünetek vannak, örülök, ha levegőt tudok venni az órák közben :roll:

Gyorsan írok a hétvégéről.
Szerintem jó volt kicsit kikapcsolódni, Rugó nagyon élvezte a jövés-menést. Fel volt pörögve, hogy máshol lehet, állandóan ment volna ki a szobából. Egyik nap fél nyolckor kelt, és este tízkor erőszakkal tudtam bedugni az ágyba :shock:

Végiglátogattunk mindenkit, legközelebb csak karácsonykor megyünk. Temetőben is voltunk.

Szombaton voltunk Ipolytarnócon, a geopark nem volt egy nagy szám, de jó volt sétálgatni az erdőben a tanösvényen, és Rugó is elég jól viselkedett. Bár kicsit megfogdosta a kiállítási tárgyakat :shock:

Kaptunk 3d-s szemüveget is, a végén volt egy tízperces vetítés. Még sosem láttam 3d-s vetítést :roll:

Heniéknél is jó volt. Furcsa ez, hogy az ember ismer másokat, de személyesen még nem találkoztak :roll: Pépör igazi nagyfiú, ügyesen beszél és nyugodt gyerek :wink:
Ettünk szendvicseket is 8)

Őrhalomban hatalmas tököket árulnak az út szélén, volt kirakva egy méteres is :shock:

Tegnap utaztunk vissza. Hoztunk egy banánfát, az az első ülésen volt. Tiszafüreden meg vettünk egy szakajtót Rugó játékainak egy árusnál. Úgy néztünk ki, mint a vásárosok az út végére :lol:

Este vagy két óráig pakoltunk, mire rend lett a lakásban :x

Most Böszörményben vagyok, a bölcsi előtt még fel kell vennem a függönyöket, el kell mennem a Müllerbe, meg azt ételrendelést is el kell intéznem. Csak utána tudom felvenni Rugót.

Jó volt ez az őszi szünet, most nem vagyok annyira lestrapálva...

Gyors reagálás, mert órára kell mennem mindjárt.

Fleur, Emese, sajnálom :(
Puszi Geginek a foltjaira, Petrának meg a gyógyult lábijára.
Szegény koránkelő Maggie és Móni.

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, Heni!
Örülök, h végül összejött a talitok! Biztosan jó lehetett!

Vindo!
Banánfa, szakajtó? Jól bevásároltatok! :)

Mesi!
Szegény Gegi! :( Még jó, h nem lett nagyobb baj!
Szuperek az ágyneműhuzatok! :)

Regi!
Jobbulást Neked! Majd eljön a tesó ideje is! Türelem!

Móni!
És hogy készíted az almalevet?
Örülök, h a hétvége nem volt olyan szörnyű, minta ahogy gondoltad!

Panndi!
Mi újság?

Mi itthon voltunk, csak vasárnap dédiztünk egyet.
DE! Örömmel jelenthetem, h Gergő szobatiszta. :) Éjszaka mindig száraz pelussal ébred, napközben pedig szépen szól, ha jön a pisi. (Kaki már régóta bili.) A múlt hét vége felé közölte, h ő nem kér pelust. Mondtam, h akkor viszont bilibe kell pisilni. Ő mondta, h jó, érti. És azóta nincs is pelus, csak éjszakára. Zsuzsu nem annyira megbízható e téren. Ő csak akkor pisil bilibe, ha kedve tartja. No, de majd kialakul ez is!

Gica

Kép
gica1

Halihó!

Regi, Ribomunyl, doki írja föl, 6 hónapos kúrát kell tartani. Nem kell mindennap szedni, csak 32 nap a 6 hónap alatt. Eddig bejött! :D Kopp-kopp!

Maggie, sajnos ennyit ér a pénzünk! :twisted: Döbbenet, ha utánaszámol az ember, h 1-1 termék megvásárlásáért mennyit kell dolgozni... Hát, már csak a lottó 5-ösben bízhatunk :D Bár ahhoz lottózni kellene...

Móni, h Te miket nem csinálsz? Macerás? Meddig tartható el az almalé?

Heni, mikiegeres balhé nálunk is nagy kedvenc, ha sikerül elcsípni :wink:

Úgy tűnik Lizi leszokik a délutáni alvásról. A bölcsiben rendszerint 2 után alszik el, fél 3-kor meg keltik őket. Itthon meg 2 hónapja egyáltalán nem alszik hétvégén délutánonként. Rendszerint 1,5-2 órás altatás után röhögve folytatja a napját. Max fél órát bekummant, ha éppen kocsiban vagyunk. A legnagyobb gond, h ő nem pótolja éjjel sem. Mert bár 7-kor összeomlik és jön a hiszti a fáradtságtól, akkor sem bírom fél 10 előtt elaltatni. 6-kor meg kel. :shock: Nem baromira kevés egy ekkora gyereknek napi 8-9 óra alvás??? :roll:

silka
silka

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik :oops:

Megvagyunk, jól vagyunk, de hát nem unatkozom a lányok mellett :wink:

Fruzsi elkezdett kúszni, szóval most Zsófi menekül előle, mert Fruzsi hipp-hopp ott terem, ahol Zsófi is van. Aztán meg igyekszünk Zsófival extra sokat foglalkozni, sokat javult a helyzetünk, erről majd írok oda :arrow:

Szombat este csajbuliban voltam a szomszédainkkal, hát lányok, én nagyon rég buliztam ilyen jót :D Igaz tegnap alig tudtam magam vonszolni, azt hiszem picit berúgtunk :roll: Jól jött az óraátállítás ;)

Amúgy a lányokat nem viselte meg az óraátállítás, azon az éjszakán mindketten egy órával többet aludtak, így ugyanúgy folytatódott a napunk, mint egyébként.

Igyekszem újra képbe kerülni, meg majd talán visszaolvasni is, most alszanak, megyek kávéért :arrow:
Vendég

Sziasztok,

Megvagyunk még, és a taliban is benne vagyunk, bár attól függ mikorra tervezitek.

Hú, Silka, de jó látni, bár hát én is oly ritkán....

Fleur, még egyben :lol: , kitartás Drága, gondolok rátok!

Mesi, hú mik történnek Veletek
Jók az anyagok, nagyon, és a honlapotokat is megcsodálom mindig.

Móni, küldhetsz almalevet :D

Regi, drukkolok, pozitív hozzáállás

Rólunk, Robesz heti 3 délelőtt napközizik, múlt hét óta ott is marad, nehezen engedett el, de napról napra ügyesebb, kicsi sírás, néha eszébe jutok, de jól elvan, azt mondja Márti néni, a vége felé vár már az ajtóban :D
Holnap is megyünk, így legalább simán tudom intézni a vércukros vérvételt brrrrrr.
Megvan a nevünk Kristóf Péter, tudom, tudom eddig is ez volt, de most már ez a biztos :D , nagyon örülök, Apa is benne van, kicsit még szokja, de tetszik már neki is.
Amúgy Kristóf egyre többet mozgolódik, illetve én érzem már sokkal jobban (jól kivagyok párnázva)
Telejsen rajtam van a fészek rakás, megvettük Robesz nagy ágyát, most rendeltem meg a matracot hozzá, meg lepedőt. Két hét múlva összetesszük.
Aztán már várom a ruhák válogatását is, de azt még napolom.
Eladtam a régi hordozómat és babakocsimat is, most vagyok a másik vásárlásán, olyan izgis.
Legalábbis nekem. :D

Egy hete járdát csinálnak nálunk, és az ikrünk újítja a fürdőszobáját, tiszta szuper.

Na hát röviden ennyi, megyek, mert felébredt az fiatalember.

Ja, Sense, Viranka, megkaptam a büntit, már be is fizettem, de hála istennek csak 1x, a visszafelé útnál nem volt gond, felhívtam az Autópályásokat, rendes volt a csaj, egy nap egy bünti, mindegy hogy hányszor jöttél-mentél.

Panndi, csajbuli, jó lehetett :D

Kép
Kép
nektarin

Helló!

Nem tudok vissza olvasni,nem tudok sokat ülni.. :S

Mert szombat de.től szenvedek a derekammal.Alig tudtam járni,most jobb,mert kaptam injekciót.Holnaptól gyull.csökk-tő-fájdalomcsillapító és izomlazító.Csak fekve bírok meglenni,képzelhetitek.Csütörtökön elment a hangom,péntekre betaknyosodtam,szombatra meg derékügyileg mentem tropára. Szóval elvagyunk.
Persze Beni itthon szünet van,őrli az idegeimet.Ennyit a háromnapos ünnepről,és a 7ről.

Remélem ti jól vagytok.. :)
varga tünde

Panndi! Csajbuli jó lehetett! :) Rádfért! :)

Tündi! Jujj... :( Mielőbbi jobbulást!!!!! +++++++++++

Nektarin! :)
Kristóf lett volna barátnőm kislányai is, ha nem kislány... :) :roll: Na, ezt most jól megmondtam... :lol:

Szobatisztaság: Szeli néha azért bepisil délutáni alvásnál, olyan heti 1x, egyébként nem szokott. :)
Viszont én éjjelre még adok rá pelenkát, mert ritkán ébred száraz pelussal. Így még azt nem merem róla levenni... :roll: Nem sürgetem, majd ha már fejlettebbek ott neki az izmok... Meg amúgy is rossz lehet éjjel bepisilni, főleg, hogy tél van... ráadásul hálózsákban alszik... :? Szóval ezzel még várok. Sokat filóztam rajta, de erre jutottam.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Zsófi nappali alváshoz is kap pelenkát, ő akkor sem ébred rá fel :wink:
Vendég

Panndi! Először én is így csináltam, de a bölcsiben nem adták rá, és a heti 1 bepisilés nem is vészes (talán ez csökkenni is fog)... Meg olyankor nem alszik sokat, nem alszik a pisiben, úgyhogy nem is tettem szóvá a gondozónőnknél! Aztán itthon is így csináljuk, nem akartam bezavarni. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Bepisilés:Nálunk ma speciell Péterke 3 órát aludt, igy kicsit bepisilt a nadrágba, de még sokat pisilt bilibe is. Én úgy gondolom, hogy nem élég erős az izomzat, mert napközben is sokszor megesik nálunk, hogy Péterke szól, hogy pisi és akkor már pár csepp ment a bugyikába is :? kérdezem elég gyakran, hogy kell a pisilni, meg alvás előtt kötelező pisilés is van a cicának. ( csak annak hajlandó)

Panndi én már speciell nagyon hiányoltalak! Már kúszik Fruzsi:-) kis ügyes. Áron nagyon kigömbölyödött, hát ez befolyásolja a mozgásában is. Viszont a járóka rácsaiba kapaszkodik és húzza magát ezerrel állásba, de hát még a lábacskák gyengék.
Mit eszik már Fruzsi?És mennyit alszik?

Tündi jaj, jobbulást Neked!!!!

Nektarin, bünti:-( sok volt? Szép nevet választottatok, hozzám nagyon közel áll ( Kristóf a keresztfiam, Péter pedig a Pépöröm)

Silka a disneyn 8.20 kor, majd 9.40 körül adják a Miki egér játszóterét. Csak sajnos körbe körbe megy 6 rész :evil: már kivülről tudom.

Heni
KépKép
heni81

Fruzsi reggel nyolckor kel (vagyis keltem), aztán alszik kb 11-től délig, aztán fél kettőtől háromig-négyig, aztán este fél tíztől reggel nyolcig.

Eszik almát, banánt, barackot, krumplit, répát. Azt hiszem ennyi :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Gyorsan bejelentkezek, aztán megyek tüzet rakni meg elmosom az ételhordókat, amíg Rugó alszik :roll:

Fruzsi már ügyes nagylány, hogy ennyi mindent eszik... :wink: Panndi, a súlya hogy áll amúgy?
Gondolom, most már jobban gyarapszik, ahogyan mindenféle gyümölcsöt kap :D

Szobatisztaság: sehogyan sem állunk :roll: Nem hajlandó sem bilire, sem wc-szűkítőre ülni :roll:

Felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, áll :lol: Súlyduplázás óta megint lassan hízik, de már nem izgat :)
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort. Már megy a bál, a ceruzákért két fiú között :?

Valamennyire jobb a derekam,de ülve nem jó. Még mindig :( Tökre rossz öregemberesen járni,wcre is alig tudok kimenni.

Emese: hasonlót éltem át,csak én fentről nézve (apa esett le Domival,megcsúszott a lába) csak annyit tudtam mondani,hogy úristen-úristen.borzalmas volt látni leírhatatlan. :( de hála itt sem lett nagy baj.

Dmaggie: én sem sütöttem még meg ezeket,kaptam a recepteket :oops: 8) csak gondoltam hátha valakit érdekel.

elküldöm, mert fagy a noti. Bence lesegítette az asztalról olyan sikeresen,hogy szétnyílva csattant a földön,valami gondja lett,a gomboknál,meg az egér részénél.apának meg sem merem mondani. :shock:
varga tünde

Most kaptuk meg a gáz végelszámolást 42ezer. :?

Szobatisztaság dettó úgy, mint Rugó..
varga tünde

Panndi, az a lényeg :wink:

Tünde, szegény hátad :(

Tűzgyújtás kipipálva, most reggelit készítek Rugónak, aztán mosogatok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Panndi köszi a választ, miis ezeket esszük, + babakeksz és ami számomra érdekes, hogy rágni akar, szóval sokszor kap alma gerezdet, vagy főtt répát és elmajszolgatja. Na igaz mindene olyan, de úgy élvezi.
Alvás nálunk reggel ébredés után 2 órával, majd 1-2 között elalszik megint olyan 3ig. Eddig mindig aludt még 17.30 kor egy fél órácskát, de pár napja nem, ezért is kérdeztelek, hogy hányszor és mennyit alszik Fruzsi, lehet elég nekik napközben 2x is aludni. Viszont Áron már este 8körül fekszik és reggel 7kor ébred. Közben 2x, 3x cicit kér :?

Vindo majd ráül egyszer, kis kényelmes Rugó, igy azért egyszerűbb neki.

Tündi jó kis összeg :evil: Most vannak az elszámolások???

Heni
KépKép
heni81

Heni, Rugó az éjszakai szoptatásról kb. 7 hónapja szokott le. Onnantól viszont nem is kel éjszaka :roll:
De mivel együtt aludtunk/alszunk, nem igazán volt zavaró.

Majd nézek képeket Ipolytarnócról, mondjuk nem sok készült, betelt a memória-kártyánk.

Kép
vindolanda

Jaj, de csúnyán elintézte magát virágpermetezés közben. Tiszta sz... Megy fürdeni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo nekem sem túl zavaró, de igy nem tudok mellőle mozdulni egyáltalán. No jó túlzottan nem is akarok, de lehet szilveszterezni elmentem volna :?

Heni
KépKép
heni81

Hú, már nem is tudom, mikor szilvesztereztem utoljára házon kívül :roll:
Három éve már sejtettem, hogy terhes vagyok, és nem ittam :? Bár a teszt még negatív volt.

Tényleg, Niki, Veled mi újság, ha már tesztről beszélünk?

Kép
vindolanda

MOndjuk itt nem is tudnám kire bízni Rugót éjszakára :roll: Otthon lenne, de ott meg nyugodt szívvel ne tudnám otthagyni senkivel :roll:
Így aztán maradnak a baba-bulik számunkra.
Szerencsére szinte minden barátnőm babázik éppen :wink:

Na, véget ért a fürdés :arrow:

Kép
vindolanda

Nem ért véget, tiltakozik, ha ki akarom venni :roll:

Kép
vindolanda

Odateszek egy adag mosnivalót, aztán felöltözök végre :roll:

Kép
vindolanda

Hát nálunk ugye nincs éjszakai szoptatás, nem is ébred. Mi szilveszterkor maradunk itthon, én még nem hagynám Fruzsit másra szívesen. (Sőt, Zsófit sem, de ez az én bajom :) )
Vendég

Halihó!

Villámszerűen bejelentkezek. Bercó mintha jobban lenne, de én stagnálok. Most éppen azt várom, hogy kisüljön az utcsó adag pogi. A hv-n maradt krumplipüréből krumplis pogácsa lett. :lol: Aztán meg készülődhetek. Mindennap járok a barátosnőmhöz megfigyelni egy kisfiút, meg most még teszteket is csinálunk vele. Kell néhány beadandó dolgozathoz az anyag. A héten még egy foglalkozást is szándékozom neki tartani, ahhoz meg nagyon lassan készülnek az eszközök. :oops: Szerencsére a fejemben már megvan, hogy mit szeretnék csinálni. Már csak az óravázlatot kell megszerkesztenem, meg az eszközöket elkészíteni.

Képzeljétek, egy hete B. mindig a bilibe kakil. Anya, kaka jön! felkiáltással jelez, majd szépen megvárja, hogy előkeressem a bilit. Ha du-n történik a dolog, akkor utána már gatyókát követel. :lol: Ennek meg az a vége, hogy közli: pisis vagyok.

Egyébként rendesen osztja a családot. Dávidot pl. rendszerint elküldi tanulni. "Menjél tanulni!" Természetesen akkor, ha nem úgy van minden, ahogyan ő szeretné.

NO, most ennyi. :oops:
dmaggie

Sziasztok!
Nagyon felszínesen de olvastam 8)

Ágica! Örülök, hogy jól viselte Petra a gipszlevételt, nagyon stramm kislány!

Fleur!Hajrá november 8.!!!
Biztos lesznek változások Dani érkeztével, ez természetes, nem tudhatod mi lesz Lilla reakciója, lehet, hogy tüneményes "háziasszonyka" lesz belőle. Az tényleg jó megoldás amit Mesi írt, hogy a segítségét kéred mindenben, nagyon lelkesek tudnak lenni. :lol: A bölcsit szereti Lilla?

Panndi! De ügyes Fruzsi, hogy már kúszik, Natasa a forgolódással próbálkozik, néha sikerül is neki.

Tünde! Gáz :? részletfizetés? de ez úgy is sz@r...
Vindo, Tünde!Szobatisztaság: mi sem állunk sehogy, de simán megmagyarázza miért nem akar kakilni a WC-be, a duma az megy neki, be sem áll a szája, este is általában az a gond, sutyorog 1 órán keresztül mielőtt elaludna :lol:

Heni! Nolkának is a Mikiegér a kedvence! Van Disney csatornátok? Nolka Mikiegér fun lett :lol:

Silka!Úgy néz ki nálunk is elmarad a nappali alvás, ha nagy erővel sikerül délután elaltatni éjfél körül lehet csak lefektetni este. Kipróbáltuk: ha nem alszik napközben este 9-kor már elfárad, és szépen alszik reggelig. Azért a 8-9óra alvás tényleg kevés, sztem beszéljetek a gyerekorvossal.

Ma egyébként szupersz@r éjszakánk volt mindketten felkeltek, és nagyon nehéz volt visszaaltatni, főleg Natasát. 2órát küzdöttem vele. Apa szerencsére Nolkával gyorsan visszaaludt.

Regi! Sztem nagyon sokat segítenek a testvérek egymásnak (és Nekem is), van, hogy Nolkát csak azért tudom rávenni a fürdésre, mert Natasa is megy (együtt fürdenek 8) egyébként én éppen ezért nem szeparálom őket - Ők testvérek, Nolkának meg kellett tanulnia, hogy Natasára vigyáznia kell, sokszor vígasztalja ha én épp nem tudok menni, a múltkor is indultunk sétálni, Natasa kezdett kiborulni, Nolka tartotta a lelket benne: "kitartás Natasa, kitartás!!!" én úgy látom egyre könnyebb, már huncutkodnak is néha, olyan édesek. Nolka nagyon boldog, hogy van testvére :D
De azért tény, hogy résen kell lenni, kicsi még Nolka is...

Niki! Hát kistesó most nekem is nagy gond lenne, amúgy is kivagyok a gondolattól, hogy már csak császármetszéssel szülhetek.
Egyébként nekem még meg sem jött, és a hasam is nagyon nagy, ilyenkor már Nolka után sokkal kisebb volt :roll: pénteken megyek nődokihoz, remélem minden rendben lesz...

Timi! Hajrá Kistesó!!!

Nektarin fúúú már Te is a 25.hétben vagy:shock:

Képzeljétek Natibaba cumis lett, Nolka azt sem tudja hogy kell bedugni a szájába :lol: de Natinál nem tudtuk elkerülni, viszont áldom azt aki feltalálta, azóta nyugis sétáink vannak a végigüvöltős, karban cipelős séták után...

Tali hol lesz?és mikor?

Teszek még képeket aztán eldugulok :wink: Kép Kép Kép Kép
Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Alvás: Rugó is alszik olyan min. 10 órát, ha a napközbeni alvás kimarad.

Anita, aranyosak a gyerekek :D

Jövök még :arrow:

Azért az jó, hogy nem csak Rugó nincs kibékülve a bilivel és a wc-vel :roll:

MOndjuk ő nem is tudja mondani, hogy miért kerüli ezeket a tárgyakat :roll:

Cukrot pakol a szekrényből :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor két kép:

Itt jártunk, miután a tanösvényen kigyalogoltuk magunkat:
Kép

Rugó a 3d-s szemüveggel:
Kép

Maggie, gyógyuljatok meg :!:
Bercó nem semmi :lol:

Kép
vindolanda

Ki kellene porszívózni :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi! Jól teszed, hogy nem idegesíted magad! :)

Tündi! További jobbulást Neked!!!!
Gáz: :evil:

(Én le sem merem írni, mennyi tartozást halmoztunk fel az apeh felé... :evil:)

Vindo! Ne törődj ezzel!!! A bölcsiben is van egy, Szelitől fél évvel idősebb (!) fiú, és még pelenkás! 8)
Azért nem ül rá Rugó a bilire meg a wc-re, mert fontosabb dolga van! ;) De barkácsolásban tutira ő a profi! :)

Heni! Szilveszterig még sok víz lefolyik a Dunán! Annyi minden változhat! ;)

Nekem túl sok kedvem nincs szilveszterezni az idén... :?

Ágica! Milyen műszakbeosztásban vagy??? Majd lehet, írok pü-t Neked!

Maggie! Bercó nagyon ügyes a kakival! :) A kis diktátor! :lol:

Anitja! Akkor Nolka nagyon jó testvér! :)
Tündériek vagytok a képeken! :)

Szelikém olyan édes volt reggel. Leszálltunk a buszról, és már mutogatott, kiabált, hogy bölcsi, bölcsi, és szaladni kellett odáig! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Anitja: dE édesek vagytok..jaja én is akarok kistesót..anyira cukik lehetnek..ahoyg írtad hogy Nolka vígasztal......én is én is!!!!!!!:-)

Móni: Almalé!!!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmm recept??? megkaphatjuk??

Maggie: jobbulást! Édes Bercó ahogy osztja a családot!!!

Tündi: gáz :evil:

Mi jól, Emma bölcsiben, továbbra is nagyon szereti....ma megint csomag fogadott..na gondoltam baleset történt...meg is kérdeztem: De a drága kicsi lányom, letolta szoknyát, harisnyáját, bugyit,és fel is ült a kis wc-re..és pisilt.....csak nem vette észre hoyg a teteje le van hajtva és nincs lyuk..ahova csoroghatna...édesem!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Új kedvenc: gyöngyfűzés..imádja..csinált egy nagy láncot..vkinek a nyakába akasztja és énekli:" bódog bódog bódog születésnapot kívánjuk még legyen sok szép napod!"

rengeteget beszél..Dettyk..rég jelentkeztél!!!! hogy van az a lencsilányos dal vagy mi..Emmánka tanította kereztnaygija...csak én nem tudom..ő meg csak mondja amire emlékszik...:-)

ja mi is elővettük a mikulásos verseket, mondókákat..hogy milyen hamar megjegyzi és mondja?????? :lol: :lol:

ja és azóta folyton várja a mikulást. Mikulás még nem jött. nincs hó, szánkón jön. :lol: :lol: :lol:

rosszidő elment, rosszidő visszajött. ..eső jött....most ez a sláger!!!!!

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

csak gyorsan :)

megjött Dédi,B mondja neki: fáj itt(mutat a bordáira) megütött kalauz bácsi vonaton :shock: :shock: :lol: 8) ezt honnan szedte :) s úgy adta elő h. majdnem sírt :)

Apeh,ne is írjátok,kijött másfél ével az eladás után az illeték :evil: :evil: :evil: kassza kiürült kissé

Anitja!
gyönyörűek :) aztán lesz harc ki húzza kia dugót :wink:

:arrow: megyünk udvarra itt van ovistárs Domi és már várnak :)

KépKép
viranka

Kaqk! A lencsilányt én is nagyon sokat énekeltem Szelinek, mikor pici volt! :)

http://www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=14615

Mostanában főleg mondókázunk, de nagyon sokat! :) Ő még nem tudja mondani, csak 1-2 szót, a többit meg csak próbálja, és össze-vissza halandzsázik! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Gegi átgyalogol a fél szobán! :shock:
Teszek róla képet, annyira szééééép!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Zsozsiról is teszek majd, csak most megint herpesze van. Az alsó ajka alatt, ahol korábban is kijött. Hála a Kolinos fogkrémnek, nem durvult el nagyon. :)

Anitja! Mekkora Natasa! :shock: Annyira szépek vagytok! És látom, mennyire szeretik egymást a tesók! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Tali! Legyeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!! Az a XVII. kerületi bölcsi nem jó? Én nem voltam, de nekem mindegy, az autó elvisz. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi nagyon ügyesen gyalogol :shock: :D
Már nem is látszik a lépcsős incidens nyoma :wink:

Illeték: hmmm. Másfél év. Mi is várunk egy csekket két éve :roll:

Jön, nem tudom befejezni a mondandómat.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, kosz a kerdesedet, megjott! :D Egy het kesessel, mar tenyleg feltem nagyon... :?
Szupi lehetett a hetvegi kirandulasotok!
Rania sem mutatott semmifele erdeklodest szobatisztasag ugyben eddig, az az igazsag, en sem nagyon feszegettem eddig, mivel ugye a korhaz, aztan Alex szuletett...nem igazan volt kapacitasom erre, parszor raultettem a wc szuitore, de csak a wc papirt tekerte le.... Mignem tegnap a lanyom felkialt: Mami, kaki! :shock: Azt gondoltam, kozli, hogy bekakilt, de meg ezen is nagyon meglepodtem, sosem szokta... Aztan megneztem, hat nem volt kaki....hanem ra egy percre!! Szegenykem, szolni akart, hogy kakilni kell...en meg nem vettem az adast.... :shock: :?

Anitja, gyonyoruek a gyerekeid, szerintem nagyon hasonlitanak....engem az nem izgatna, hogy csaszarral kene szulnom, sot, nem is akarnek mashogy.... :roll: :lol: :lol: viszont nem akarok sehogy, azt hiszem.... :wink:

Emese, tenyleg gyonyoru Gegi! Mar megy...hat varhato volt, nagyon eros kis krapek!! :D

Jaj, most mennem kell.... :arrow:

Na, voltunk vasarnap a Bob the builder eloadason, nagyon jo volt, Rania nagyon-nagyon meglepodott, amikor felhuztak a fuggonyt, es ott allt Bob eletnagysagban, akit eddig csak a tv-ben latott.. :lol: Majd teszek fel kepeket.
Vendég

Gegi nagyon helyes bébipasi! :) Ügyes!!! :)

Majdnem előbb elindultam Szelinciért, annyira hiányzik, erre hívtak a bölcsiből (a frász jött rám, hogy mi a baj... :?), hogy ma lesz torna nekik fél 4-től 4-ig! :D És hogy maradjon-e Szeli. Naná, hadd tornázzon a kis Csipetke! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Niki! Huhh.. :)
Szeli imádja nézni Bob-ot! :) Mindig énekli a betétdalt! :)
Pláne, hogy az apja is az építőiparban dolgozik! :lol:
(Zs szokta is mondani, hogy kapcsoljam el, nem akar "dolgozni"... :lol: de csak viccből persze!)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk, megkérdezhetem, hogy mekkora gyöngyökkel próbálkoztok?

Niki, akkor megkönnyebbültél
:wink:

Regina, hát, szerintem fél év múlva is lazán pelenkában nyomul még Rugó :wink: Ahogy ismerem :wink:

Viszont kidőlt közben a drága gyermek, rohanok dolgozni, mert különben este 11 után kell óravázlatot írnom :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Itthon vagyok ismét. :lol: Mielőtt dolgozni kezdek, gondoltam bejelentkezek. Nagyon ügyesek vagytok, volt mit olvasnom. :lol:

Meg volt mit néznem.
Vindo, jók a képek.
Anitja, igazi kis idill. Gyönyörűségesek a gyerkőcök, Nati óriási!
Emese, ez a Gegi igazi kis táltos. :wink: :lol: Őrület, hogy miket csinál. Olyan kis szabályos gyönyörűség, teljesen jogos, hogy el vagy olvadva, én is, én is. De ez az "apaazistenkirály" tekintet meg mindent megér. :lol:

Tünde, Drága neked mielőbbi jobbulást! Ó, de borzasztó lehet. Engem már egy kis hátfájás is nagyon korlátozott. Remélem gyorsan rendbe fogsz jönni. Most segítenek legalább a fiúk? Gáz, ne is mondd! :x

Kaqk, Emma cukkancs lehetett. :lol: :lol: :lol: Bercó csak annyit énekel: Ó, happy day,meg a lüke bátyjai megtanították vele, hogy "acceleri bomba, hopp, hopp" :oops: :oops:

Viranka, Bálintnak honnan van színészi vénája? :lol:

Niki, :lol: Akkor megnyugodtál. Rania akkor jó barátságban lenne Bercóval, ő is imádja letekerni a gurigáról a papír. Sokszor azt sem tudom, hogy hova rakjam a sok papírt.

Szobatisztaság: én egyáltalán nem erőltetem még most sem. Ha szól rendben, ha nem, az is rendben. Szokta is mondani: "semmi baj van" :lol: :lol: :lol: Én szoktam neki mondani, ha bepisil, hogy semmi baj, mindjárt lecseréljük a ruháját, aztán jöhet a további játék. :lol:
dmaggie

Hú, az elmúlt hetekben vagy két guriga papírt emeltem ki gumikesztyűben a wc-csészéből :shock:

Ha kinn vagyok, adok neki egy szeletet, azt bedobhatja, és hosszan nézi, ahogy átnedvesedik :roll:

A wc papírt pár napja feltelepítettem vagy két méter magasságba.

Dolgozni :arrow:

Maggie, szerintem én is úgy fogom csinálni, ahogy Te. Bár várhatok rá, míg megszólal :lol:

Kép
vindolanda

Panndi én sem hagytam még magukra a fiúkat egy pillanatra sem szinte, nem még éjszakára. :? ( én is úgy gondolkodom mint te, nálunk lehet Áron nem is nyugodna meg másnál, csak nálam, Péter ő már más tészta )

REgi hát az igaz, hogy még messze van szilveszter, bár mi apával tudunk itthon is jó kis bulit csapni:-)

Emese gegi már mekkora és megy, hogy eszem a kis szivét :D Péterem 15 hósan ment, mig itt a faluban egy vele egykorú 10 hónan :shock: teljesen kész voltam akkor, de ma már tudom nem lehet őket hasonlitani.
Igazi férfi már Gegi!!!!! Már olyan Gergős!!!!

Én is akarok talizni, november? December? Hétvége legyen csajok.

Bálint :shock: még hogy megverte a kalauz!!!És te hagytad Vera????

Heni
KépKép
heni81

Hú, Rugó bele tud tenni egy egy mm-es golyócskát egy másfél mm-es lyukba :shock:

Kerestem gyöngy-szerű dolgokat, kedvet kaptam Kaqk-tól :wink:

Bár lehet, minden baba tudja, de ez a képessége előttem rejtve maradt eddig.

Kép
vindolanda

Lemértem vonalzóval. 2 mm-es a golyó, 3 mm-es a lyuk.
Így már nem is olyan ügyes :lol:
Meglepődtem, na :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Anitja de jó volt olvasni rólatok :lol:
szépek vagytok :lol:

Viranka Báló :shock: 8) :lol:
nem semmi fiad van :lol: :lol:

Tali: akkor szervezzek egyet?
Lehet akár a bölcsiben is, de mostanában egyre kevesebben jövünk össze, lehet akár valamelyikőnknél :roll: 8) :wink:
döntsétek el kinél legyen meg jelezze mindenki aki jönne
aztán ha más jelentkező nem lesz akkor leszervezem :roll:

A telefonom tönkrement, le kellett cserélni. Az összes szám eltűnt :?
Megtennétek csajok, hogy küldtök egy-egy sms-t a számotokkal?
vagy egy privit
köszi előre is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo :lol: :lol: Rugó ügyes :lol: :lol: így is :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Gegiről a kép csodás :lol:
Zsozsinak gyorsan jöjjön helyre a kis szája+++++++++++++++

Maggie jobbulást++++++++++++++++

Fleur na tényleg csak a foga?
vagy megfázott a kis drága?

Almalé recept:
sok-sok-sok-sok alma és egy lepárló edény amit HP-tól elhoztam 8)
almát megmosni, darabolni, edény alsó részébe vizet önteni, almát a felső részbe tenni és alágyújtani. A finom levet meg üvegbe engedni. Kihülés után lehet inni, de melegen is nagyon finom :wink: :lol:

wc-papír nálunk is kedvenc, imádja legörgetni de legalább a wc-t nem dugítja el vele :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi :( jobbulást+++++++++++++++++
voltam már hasonló helyzetben sajnos, tudom mit érzel :?

Kispocc merre vagy????????????

Irina csak egy apró kis üzi, hogy jól vagytok

Timi26 te is eltüntél nagyon

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: