Sziasztok!
megjöttünk pestről,a szemészetről.kicsit el vagyok keseredve,mert nem tökéletes a látása Bettinek.a jobb szeme le van lassulav a balhoz képest,és a cilinderértéke sem jó.hogy ez mi,én nem tudom,a férjem értette,mert neki nagyon rossz ( -9-es !!) szeme van.ettől fétem,h Betti majd örökli

.amúgy most nincs vele semmi teendő,fél év múlva kontoll,és ha akkor se jó,akkor kell lekötni a bal szemét,h a jobb is dolgozzon.
Nagyon jók ezek a pedipedek! nekünk is van,de még a nyári féle,még mindig nagy egy kicsit,majd rakok képet róla.
Édes Panna,ahogy mutatja a lábiját
Betti lába 18-as,és 19es cipője van.
Mammuci!
én gyerekem ugyanezt csinálja.pisilni nem tudok nélküle,ott ül előttem,v sír,h vegyem ölembe.ha ott csinálok vmit,ahol ő is van,egy darabig eljátszik,aztán jön az ölembe,ha meg kilépek egy pillantra is,már üvöltve kotor utánam,mint aki attól tart,h többet nem lát
majd kinövik!örüljünk,h így ragaszkodnak hozzánk!ezzel bíztatom magam
Klarissza!
húú,az jó nagy.Bettinek szerintem majd a nyári szandija lesz akkora
Gratula a sógornődnek!ügyes volt!
Anikó!
Matyi igazi kis vasgyúró!!csuda szép fiúcska!
Kri!
Jobbulást Zsombinak!mi is újra taknyosak vagyunk

megint nem barátunk a porszívó.
Évi!
Otthon nincs áram,v a munkahelyen?
Én is megpróbáltam,h nem vezetgetem,de nem akar elindulni,jön oda,furakszik,keresi mind a két kezem,és rohan-na ha mennék mindig,ha nem ,akkor van a hiszti.pedig tudna menni,mert tegnap is átment a szobán egyedül,csak kényelmesebb,gyorsabb,biztonságosabb neki még járva.