A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Húúúúú csajok, annyit írtok, hogy általában csak végigfutni van időm, reagálni már nem nagyon.
Győgyszerekről: attól is függ, hogy esetleg van-e valami egyéb problémád, szedsz-e más gyógyszert. Nálam pl tilos az aszpirin, mert eleve vérhigítót kapok, így növelné a vérzés veszélyét. Nekem a dokim a Rubofent és a Panadolt engedélyezte - bár szerencsére eddig még egyik sem kellett.

Ma végre sikerült elrendeznem Ilka ruháit, már csak a kórházból hazahozós cuccát kell kimosnom. Magamnak is megvettem nagyjából a kórházi cuccost, de az még nincs összerakva.

Ilka egyébként rengeteget mocorog és a szerdai uh alapján megfordult, most éppen a buksija volt alul, de egyből mondta a doki, hogy még ne örvendezzek, mert akár naponta többször is fordulhat még.

tücsökbogár

Sziasztok!

Képzeljétek most nagyon megnyugodtam,mert van előtejcsi.Így legalább hátha nem kell majd szenvedni vele.Zizunál 2 hétig semmi nem volt.Akkora kő eett le a szívemről......
MA nem hiszem,hogy tudok jönni már (úgyhogy ne tessék kisregényeket írni :D ) Délelőtt sütit sütök du meg vendégek jönnek.

CSILLAG!
Hallodtam sikerült az üzlet!Remélem beválik a pocaktartó!
Vendég

Jó reggelt!

Gio, nem voltunk, illetve voltunk, csak akkora sor lógott ki a parkolóból, hogy visszafordultunk. A budaőrsiben meg még soha nem voltam, de sztem ott még többen vannak hétvégén. Majd egyik hétköznap elfurikázok egyedül, végülis cipekedős dolgot nem vennék úgyse.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, lehet, nekem van csak vmi tudatalatti gondom, mert felszíni nincs, de én éjjel nem tudok aludni. Most is 1-kor már ébren voltam, utána 3-kor, 6-kor, viszont délelőtt tudnám pótolni, vagy ebéd után. Teljesen fel van borulva a rendszer! :lol:

Azt mondták, ma még szép idő lesz, hát, aki tudja, használja ki!!!
Vendég

Hát az én éjszakám sem volt valami pihentető. Bár kivételesen mindkét gyerkőc aludt, én 1-től 4-ig nézelődtem, meg forgolódtam, aztán végre elaludtam, de 5-kor meg a lábam görcsölt be. Pedig nekem eddig egész jól ment az alvás.

tücsökbogár

Azt mondják, az utolsó hónap a legdurvább, ilyen szempontból.
Gondolom, már odabent is egyre kisebb a hely nekik.
Nekem speciel alig van már kényelmes helyzet. :D
Vendég

Akinek már volt jóslófájása segítsen légyszi! Este a jobb combtőmnél éles hasító fájdalmam volt, ami hosszan kitartott, és 10 perc múlva megismétlődött. Nem sugárzott a hasamba, meg sehova, viszont a hasam is bekeményedett alatta. És utána még többször, rendszertelenül keményedtem. Volt közte 10 perces, de fél órás órás is. Ez a combtőfájdalom lehet a jóslófájás része, illetve az egész lehetett az, vagy jobb dokihoz menni?
Vendég

Köszi mindenkinek, az algopyrint én is úgy tudom hogy lehet szedni, de nem volt itthon és receptköteles. :cry: Így fanyalodtam a rubophenre. De nem vettem, be a másik felét, olvastam természetes módszerekről, így megittam egy csomó teát és a vizesruha egész nap a homlokomon volt. Estére el is múlt, úgy örültem neki.
A kávé nálam szóba sem jöhet, mert ki nem állhatom. Mióta 4 éve leszoktam a cigiről, azóta igyekszem is, hogy más szenvedélyt soha többé ne szedjek magamra.

O'hara! Nálam fordítva szokott lenni a dolog: a hasam bekeményedik és olyan húzó érzésem van, ami a combjaimba is kisugárzik, szinte levegőt se kapok, ehhez párosul a medence- és derék fájdalom. Nálam ilyen a jósló. Ilyenkor nagyon kell koncentrálnom, a férjem egyből látja rajtam ha ilyenem van. Tényleg:meg sem tudok szólalni. A 8. hónapban a jóslók teljesen normális, hogy jönnek, könnyen lehet, hogy azt érezted.

neveléshez: ahogy írtátok, akkor gondolkodtam el rajta, hogy az első gyerekünk születése előtt nekünk is határozott elképzeléseink voltak. Mit lehet és mit nem, mit hogy fogunk csinálni és sok minden közel sem egyezett az elveinkben. DE mikor megszületett, onnantól borult minden, el is felejtettük, hogy mit hogyan akartunk. Szerintem nem is lehet előre elhatározni, hogy milyen elvet fogunk követni, csak nagyvonalakban. A saját erkölcsi, etikai jellemünk úgyis adja magát a nevelésben is. Minden gyerekhez másképp kell hozzáállni, mert mindegyik más jellem és másképp lehet hatni rá.
A spártai elv miatt ne rémülj meg, mikor majd rámosolyog vagy ölébe bújik a kis csemetéje, nem lesz ő olyan spártai elvű! :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Nagyon szép eladó babaruháim vannak. Ha valakit érdekel írjatok privit légyszi!

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/u ... 2?#8839060

Bocsánat a zavarásért!

Köszi, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Én nem valami jól aludtam. Most éjjel nagyon fájt a lábam, úh ráfanyarodtam én is egy fél algopirinre. Aztán elmúlt, de ha az egyik oldalamon fekszek, akkor előbb utóbb fordulnom kell, mert lezsibbadok... Nálam megint előjöttek ezek a fránya zsibbadások. Valakinél még vannak??? Szóval alig tudtam jót aludni.

Levlistára valamiért nem küldi el az üzit az a fránya freemail :x

Anna: ide írom le, hogy a pocakom most elvileg 2,5kg-ot cipel. Amit én szeretnék, hogy a babák egyenként elérjék kb ezt a súlyt. Tehát ebből kiindulva duplája lesz a pocak a mostani méretének :shock: :roll: :D

O'hara
: simán lehetett jósló fájás, de addig, amig ez nem tutira rendszeres, és nem erősödik, nem kell izgulni. Csak gyakorlatozik a méh :) Nekem is voltak este. Nekem olyan, hogy bekeményedik a hasam, amibe a derekam is bele fájdul. Három vagy négy volt egymás után! Remélem azért decemberig még kibírják a lurkók odabent!!!

Sprite: én több helyen is olvastam, hogy nincs összefüggés az előtej és a szoptatás között. Ha valakinek nincs előteje, még simán lehet sok teje szoptatáshoz!

Kata
labkat

Sziasztok Csajok!

Bocsi, de visszaolvasni csak ezt az aktuális oldalt tudtam, majd ha van időm pótlok.

Hát az alvás nekem sem megy. Hasonló ütemben vagyok ébren mint Ti.

Kata! Szép poci! :D Nekem is van zsibbadás. Ha sokáig fekszem egy oldalon. Elég kellemetlen. De az is hogy fordulni kell! Azután kezdődik előről. :roll:

Én meg arra kelek már 2 naqpja, hogy fájnak az ujjaim, merevek, és a lábujjaim sem a régiek. Pedig eddig semmiféle vizesedési problémám nem volt. Viszont rögtön végignyomtam rá a Rubint R. dvd-t, ma meg a Béres A.-t és attól jobb lett. És még este séta. A mozgástól jó lesz. Nektek is van már ilyen?
És nagyon sokszor a hasam tetejét (bocsi de nem tudom másképp írni), szóval cici alatt hirtelen nagyon forrónak érzem. :shock: Ezt el sem tudom képzelni hogy mi lehet. Van ötletetek?

Na most menni kell Anyósomékhoz fincsi ebédre, majd igyekszem jönni. Addig is mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Pókica, Kata köszi a válaszokat! Csak azon lepődtem meg, hogy combtőtől indul a fájás, és a hasam nem fáj. Minden esetre nagyon megijedtem, mert tegnap nagytakarítás volt, és megijedtem, hogy szülni fogok. Ez az ijedtség azt hiszem nagyon jó arra, hogy kicsit visszafogjam magam. Habár nem éreztem most sem, hogy megerőltetném magam, de az egy dolog. A jóslók esetleg jelenthetik, hogy a méhszáj nyílik, vagy valami hasonló? Dokihoz felesleges elmenni, nem jelenthet bajt a hasogatás és a keményedés ugye? Bár lehet reggel felhívom, és eldönti, hogy látni akar-e. Izgulok amiatt is, hogy a méhnyakam csak 1 cm-es, nehogy kinyíljak vagy valami...

Zsibbadni nekem csak a vállam, karom szokott, mert általában egy oldalon fekszem.

Najda, én ilyen forróságot még nem tapasztaltam.
Vendég

Hát én szörnyen alszom.Én kb.8x voltam most éjjel wc-n,Dénes 2x kellett,h pisiljen bilibe.Utána 2 órát ébren voltam.Összesen alhattam vagy 3-at,meg is látszott ma rajtam,le is ordítottam szegény gyerekem fejét,aztán együtt sírtunk.Nincs ma jó napom :cry: Ráadásul szegénykém taknyos,de az orrát nem engedi leszívni,le kell fogni mindkettőnknek.Úgy sajnálom,szinte sikít közben.De másképp a fülére fog húzódni....szóval kész vagyok és holnap egész nap egyedül itthon,hétfőn K csak este jön haza....

Jósló nekem hasonló,mint Pókinál,de nem sugárzik combba,hanem nagyon erős derékfájás jöh hozzá.Szerintem aggódni nem érdemes,amíg nem válik rendszeressé.Erősebb hüvelyváladék nincs???Azt is kell figyelegetni..

Én tegnap véglegesen bepakoltam mindent.A szülőszobai pakktól kezdve az utolsó kanálig.3 csomagom lett,meg a kézi táskám.És már csak a kiságyat,ágyneműt kell felhúzni és kész.MINDEN:Megnyugtató.Semmi komoly dolgom szülésig.Max.a napi rutin.

Kedden megint megyek terhelésre és teljes vérképre.Rem.jó eredményt hoz...

További szép napot

Kép Kép
meli1118

Még mindig nem tudok a levlistára levelet küldeni :(

O'hara: a súlygyarapodás annyira relatív. Hallottam olyanról, aki vékonyabb lett, mint terhesség előtt a szoptatás miatt. Én Verussal is, Johival is 12kg-ot szedtem fel, és Verussal 5kg-ot nem is tudtam leadni mire megint állapotos lettem. Johival 2kg maradt rajtam, majd szoptatás alatt feljött 6kg, amit nagy nehezen leadtam mire újra állapotos lettem. Mielőtt teherbe estem, 5kg jött rám - mármint Verus előtt. Így összesen épp 12kg felesleggel indítottam ezt a terhességet. Szép is lenne, ha most még 20kg hízásnál tartanék :shock:
Nem is hiszem, hogy valaha leszek még 60kg, örülnék, ha elérném a bűvös 65kg-os határt egyszer megint!!!
A jósló fájás egyébként semmit sem jelent. Nekem Johival is és az ikrekkel is volt a 20. hét környékén. Johinál mondjuk érdekes, hogy akkor C2000 volt a méhszájam, aztán megint C3000 lett. Eddig már sokszor volt jósló fájásom, és rengeteget keményedett a pocim, mégsem nyílt a méhszáj, pedig két baba nyomul odabnet :)
Ha viszont az megnyugtat, hogy a dokival megbeszéled a dolgot, akkor beszélj vele. De amúgy ha be is indul a szülés, nem lehet már gond, mert átlépted a bűvös 30 hetes határt :)

Najda: én még nem vizesedek, de soha nem is vizesedtem terhesség alatt... Inkább a zsibbadástól fájnak az ujjaim!

meli: Jövő hétvégén én is szeretném, ha már minden készen állna, ahogy a 30. hétbe lépek :)

Kata
labkat

De jó nektek, hogy ilyen jól álltok! A héten mi is beszerzünk remélem mindent ami még hiányzik. Bár komód és babakocsi nincs készleten, nem tudom mikor lesz meg.

Folyásom 3-4 napja erősebb kicsit, de csak reggel az első wc-zésnél.
aludni én is rémesen alszom. Épp a sok wc-zés miatt, és tegnap ugye a fájások idegesítettek.

Tudom, a bűvös 30. héten túl vagyunk, a férjem is ezzel nyugtat. De a 35. hét előtt nem szeretnék szülni, azelőtt az Istvánban nem is lehet. Szóval nálam inkább a 35. hét a bűvös szám.
Vendég

Kata,hol van rajtad az a 12 kg felesleg?Ha apocit nem nézzük.Nekem is 60kg az álomhatár.165cm-hez.Régesrégen voltam 50 is.Na,az már többé nem jön el...

O'hara,nekem is 35 a határ,amit el akarok érni.De inkább 37,h ne kelljen sok időt benn lennünk.Dénestől megválni....ez is stresszel nagyon.Ezért is vagyok türlemetenebb,állandóan ezen rágom magam.Tegnap apjával kibeszéltük mia teendő láz és egyebek estén,h ne akkor kelljen telefonon értekeznünk,ha esetleg D belázasodik az este közepén.Csaak lenne már szilveszter,akkor már túl lennénk mindenen,itthon,4-esben.....

Kép Kép
meli1118

Én is ezt érzem Meli, legyen 35. hét, utána tuti a 37-et fogom várni, de a legjobb lenne ha már karácsony lenne. :wink: Persze nem csak azért mert stresszel nagyon, hanem mert már alig várom, hogy lássam és megszeretgethessem.
Vendég

Hahó!
Látom egyre nehezebben viseljük már magunkat. De azért lányok ne akarjatok már még szülni :shock:
Oké Meli nálad Dénessel korábban jöttek A dolgok, de legutóbb a vizsgálaton nagyon oké volt minden.
O'hara, Te miért félsz attól hogy korábban szülsz? A méhszájad nyílik?
Én most hogy mondta a dokker, hogy minden zárt tök megnyugodtam és a fájdalmam - ami ugyan állandósult - mégis elviselhetőbb a tudattól hogy nem lehet baj.
Mindenféle szurkálások vannak már ilyenkor azt észrevettem, de bízom a csöppben hogy dec. 10 előtt nem érkezik, emígyen a cuccaimat nagyjából összeszedtem, mert kénytelen voltam múlt héten, de én még mindig nem mosok. 8)
Vendég

Más:
Ma kimentünk lófrálni azurammal a városligetbe és egyszercsak előkerült egy távirányítós autó a zsebéből!!! :) Hát tudom ez most elég röhejesen hangzik, de kicsikoromban minden álmom egy távirányítós kisautó volt, de mindig azt mondták hogy kislánynak nemvaló punktum, így csak egy matchboxot tudtam általános isiben kikönyörögni vmi vásárban. Tudta ezt a férjem is, erre ma meglepett mint egy apró kisgyereket. Hát Csajok, lehet hogy visszafejlődök így a kismamiság alatt, de én annyira élveztem hogy csak na! 8) Persze minden kisgyerek és kutya megőrült a ligetben,de én legalább olyan büszkén játszottam mintha babakocsit toltam volna :)

Pókica
nagyon klassz amit a nevelésről írtál, nagyon tetszett! És vhogy a pillanatnyi félelmem is elszállt, mert azért azt látom hogy hogyan bírják levenni a lábukról apjukat a kisprücskök egy nézéssel is akár,bármennyire is szikla-következetes az illető :)
Vendég

meli: oxa, azért a 60kg-os fényképeimet elnézve, már nem szeretnék olyan vékony lenni. De milyen kövérnek éreztem én akkor is magam, most meg látom, hogy nem is voltam kövér :lol: :lol: :lol: A 65-68kg-al ki lennék békülve, amúgy 169-170cm magas vagyok.

Na lányok, itt a vázlat a falidíszekhez. Azt hiszem változtatni fogok még a méreteken, és a hold Fülesnél inkább telihold lesz, olyan pofival, mint a nap Tigrisnél, de kb így fog kinézni. Az egész egy sarokban csatlakozik, annyi puszta rész mondjuk marad köztük, ami az egyik kiságy feje fölött van, mert azt ugye egyik bébi sem tudná szemlélni :)

Kép

Kép

Kata
labkat

Édes "a zurad", az autókával. Biztos megérdemelted Kép

Mi ma voltunk Brendon-ban, akaratom ellenére. Én ott csak szájtátok. De Apa vett, na jó vettünk egy hálózsákot, meg újszülöttkesztyűt. Rábeszéltek minket a törzskártya kitöltésre, de hát, nem hiszem, hogy olyan rendszeres vásárlók lennénk majd.

Van már Manónak minden, új, régi, használt, olcsó, drága, egyszerű, márkás, stb...
Vendég

Kata, ezeket te rajzoltad?
Nagyon jó!
Vendég

Sziasztok!

Kata
nagyon jók a rajzok!Az egyik fiad ábrándozó lesz mint füles.. :lol: ..a másik pedig életvidám kajla mint tigris! :lol:
Én is pont ma gondolkoztam a falfestésen....de lehet,hogy inkább hungarocellre fogom festeni,mert máshogy alszunk majd fél év múlva!Jaj,csajok úgy megy az idő és még egy csomó dolgom és megvennivalóm van karácsonyig! :shock:

Gioia,nagyon jófej az urad!Azért gondolom ő is játszik vele! :D :lol:

Én most már egy hete minden nap álmodok Ajsa babával!Olyan jóóóó!Már alig várom,hogy magamhoz ölelhessem!

Pókica: fejed hogy van?

Ja Gabi,úgy néz ki lányunk neve Aisa helyett Ajsa lesz,szóval ha nem gond javítod a táblázatban?
Amúgy hogy áll a fiadnak az ügye?
Vendég

Judy,
mi ugyanígy vagyunk a Brendonnal. AKaratom ellenére vhogy nem tudok soha csak úgy elmenni mellette és nekem is van törzsvásárlói kártyám :D Persze a boltban mikor kitöltötték a férjem hangosan nyerített - kicsit sem volt ciki... - hogy Te itt törzsvásárló akarsz lenni bébi?? :lol:

Kata
ilyen ügyesen rajzolsz? Nemsemmi! Nekem annyira nulla a kézügyességem. Biztos nagyon klassz lesz a falidísz
Vendég

sziasztok!!

Látom mindenki izgul. Én is nagyon izgulok, de inkább azon, hogy fogom bírni az iramot a két törpével. Botond egy duracellnyuszi.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Jajj csajok, magamtól nem rajzolok ilyen ügyesen, csak ha van miről másolnom. A fülest és a tigrist a pontosság kedvéért a monitorról másoltam :lol: :lol: :lol: hogy a kockáknak megfelelően tudjam majd felvinni a papírra, amit venni szándékozok. Másolni tudok, mást nem...

Kata
labkat

Kata,de ügyes vagy!!!!Szép rajzok!!!

Judy,azért a brendonkártyát töltsd ki.Mi nem vagyunk nagy törzsvásárlók,de mióa D megszületett sok pénzt otthagytunk.Mert pl.gyerekülés a hordozó után.Neten nem mertem megvenni,mert ez azért évekre szól.Belepróbáltuk a gyereket,stb.Ott vettünk hiontát,mert akkor épp kuponnal nagyon jó áron volt.Szóval azért évente 2x3x jártunk ott...Szerintem érdemes kiváltani.

Gio,de cuki a férjed...

Álmok.Olyan ciki,én minden éjjel álmodok szexuális témájút....folytatom....altatnom kell...

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Jól eltűntem, hétvégére anyósomékhoz utaztunk... ilyen szörnyű hétvégém még nem volt, esküszöm!!! Mióta itthon vagyunk, próbálok lenyugodni, de nem nagyon sikerül :( T. is tiszta feszült, szóval szuper a hangulat...
Ott kezdődött, hogy pénteken éjjel 3-tól reggel fél7ig olyan fájásaim voltak, (óránként kb.), hogy szabályosan patakokban folyt rólam a víz. A hasam bekeményedett, a combjaim úgy éreztem meggyulladnak, stb.. A sírás kerülgetett a félelemtől, már azon voltam, hogy jöjjünk haza... de szerencsére elmúlt és azóta semmi nem fáj.
Lehet, hogy nem kellett volna bablevest vacsizni???? Mert engem felfújt, gondolom Majának sem tetszett... nem tudom...

Aztán ezen felül még történt olyan, hogy.... jól megkaptam a magamét az anyósomtól.. :evil:
Úgy kellett ráharapni a nyelvemre, hogy ne szóljak olyat, ami bántó, pedig engem most nagyon megbántottak...
1, Megyünk-e november végén még egy hétvégére?
Azt mertem mondani, hogy nem... 4 héttel szülés kiírt időpontja előtt nem fogok 160km-eket autókázni, egy olyan városba, ahol nincs kórház és a legközelebbi szülészet is kb 60km-re van... + rohadt kényelmetlenül ültem már most is az autóban, az alvásról nem is beszélve, állandóan pisilnem kell, de nem akarok senkit felébreszteni, ezért az utolsó pillanatokig húzom a wc-re menést (gyoggyant vagyok tudom), szóval totál kényelmetlen...
Na ez már úgy lett tovább kommunikáálva, hogy "IDÉN MÁR NEM IS JÖTTÖK"... enyhe éllel a hangszínben...
2, Kaptunk pólyát, de a pólyahuzatot anyósomék nem találják. Erre azt mertem mondani, hogy semmi baj, lehet nem is lesz rá szükségünk, a kórházban pólyában vannak, majd ott rájövök, hogy kell vagy nem kell, ebből ne csináljanak problémát.. Hát hatalmas hülyeséget mondtam: mert abban illik hazahozni ( a hordozóba be sem tudom kötni pólyában), meg mekkora butaság ez, egy kicsi gyereknek pólyában a helye, olyan pici lesz meg sem merem fogni pólya nélkül, télen a hidegben kell a pólya és még sorolhatnám.
Tehát leszúrás felsőfokon.. :shock:
3, Már hónapokkal ezelőtt téma volt, hogy anyósom felköltözne hozzánk egy időre segíteni. Amit én nem szeretnék. Erről már beszéltünk itt, én úgy gondolom, egyrészt, hogy hármunknak kell összeszokni, másrészt valahogy el sem tudom képzelni, hogy más mossa a szennyesemet stb.. persze tök normálisan megköszöntem, hogy felajánlotta a lehetőséget és megígértem, hogy ha úgy érzem, akkor szólok neki, stb, de első körben szeretnék egyedül (vagyis T-vel) megélni azt hogy igazi család lettünk... Mikor egy hónapja voltunk anyósoméknl, ezt akkor véglegesítettük. Azt hittem elfogadták. Tévedtem :shock:
Vasárnap ebéd után, ülünk az asztalnál, anyósom: "Tudom, hogy Te különleges személyiség vagy, egy extra nő, akinek a szülés semmiség lesz, de tudom, hogy nem fogod bírni egyedül, meg a gyerek hozzám is tartozik blablablablabla... és a hangnemet képzeljétek oda... hogy a gyermekágy 6 hét és azt ki kell feküdni, stb...
Miért nem lehet tiszteletben tartani a kérésemet?????

Bocs, kicsit hosszú lettem, de még mindig nagyon kivagyok...
és ezek után, ha úgy is érzem, akkor sem neki fogok szólni, hogy segítség kell, sőt... szívem szerint soha többé nem mennék!!!!!
Miért baj az, hogy nem vagyok egy "elhagyom magam" típusú valaki??
(persze normál szülést feltételezek, más ha vmi komplikáció lép fel, de ilyen úgysem lesz...)
Vendég

KATA!
Tudom én hogy nincs összefüggés.Elvégre Zizuval nekem sem volt szülés előtt,aztán utánna lett.Csak ha már most van,akkor nem hiszem,hogy szülés után ne lenne.Erre gondoltam!
NAgyon ügyesen rajzolsz tényleg!
Érdekes,mert én is csak úgy vagyok képes rajzolni,ha előttem van a kép amiről rajzolok.Egyébként tök béna vagyok.

GOMBI!
Szegény!Én sem szeretném,hogy anyósom vagy bárki anyumon kívül itt sertepeltéljen körülöttünk.
Na meg mi az már,hogy nem fogod bírni!Szegény!El is hiszem,hogy kiborított.CSoda,hogy nem lett belőle veszekedés.
De amíg párod egyet ért veled és támogat szerintem nincs baj!Kit érdekel ki mit mond!
Vendég

Szép reggelt! :)

meli: egyáltalán nem ciki a szexuális álom. Ez a harmad ilyen... míg én jobbára a "tartózkodom a szextől" típusba tartozom várandósság alatt, most mégis jó lenne pocak nélkül összebújni a férjemmel :? :? :? Na és ki tudja mikor lesz rá alkalom ennyi gyerek mellett :shock: :shock: :shock:

gombi: hú, nem irigyellek az "anyós száj" miatt. Férjed hogy áll a kérdéshez? Csak mert ha tőle megkapod a támogatást, akkor kérd meg arra, hogy ezekben is szépen álljon ki melletted. Én anyukámat szereltem úgy le, hogy teljesen depis lett miatta. Ő is azt gondolta első lányunk születése után, hogy majd bazi sokat kell segítenie, én viszont csak azt díjjaztam, hogy főzött ránk! Nem akartam, hogy ő fürdessen, mert meg akartam tanulni. És amúgy is, én akartam helyt állni, ahogy te is jól érzed. Ez a baba rátok van bízva, és nem az anyósod kap újabb lehetőséget a gyereknevelésre, babázásra. Az meg hogy a 6 hetet végig kell feküdni, hülyeség!!! Kórházból haza jövet egy hétig szenvedtem a gátseb miatt, barátnőm egy hétig a csaszi miatt. De hát egy hétig a férjed is otthon lesz - gondolom én. Akkor pedig van segítség :)
Szerintem abból, ha az anyósod oda költözne hozzátok, csak viták lennének - mit most is a pólya körül. A pólya szerintem tök felesleges. Nekünk nem is volt. Simán fogtam anélkül a babát, és sose aludt abban! Hordozóban hoztuk haza a kórházból. Tesómék mondjuk mózesbe hozták haza a babát, és pólyába. Sőt, a védőnő egyenesen tiltakozott az ellen, hogy pólyába altassuk a babát az ágyában!
Hú, én biztos nem tudtam volna tartani a számat. Ebben irigyellek, hogy ilyen kis aranyos tudtál maradni. Nehéz lehetett, de nyugodj meg!
A fájások meg biztos a feszültség és a bableves miatt voltak. Lehet szimpla jóslófájások lettek volna, de így extrák lettek, ami szerintem érthető is. Máskor, ha ilyen van, dobj be egy magnézium pezsitablettát.
Amúgy az is teljesen érthető, hogy már nem akarsz lemenni egy hónappal szülés előtt hozzájuk...
Sokan tényleg nagymamakén szeretnék újra átélni a babázás örömeit, de hát kérem, mindenkinek megadatott a maga ideje, ez pedig most a tietek!!!

Na bedugulok, jól felpaprikáztam magamat itt gombi anyósán. :x

Kata
labkat

Kata, nagyon ügyi vagy! Milyen papírra festesz és mivel? Én naívan temperát használtam, de mintha peregne érintésre a dekorgumiról.

Gombi, én is totál kiakadtam volna. Sőt, nekem már kevesebb is betesz. Én anyósom is felajánlotta segítségét, amit díjazok, jól is esik, de én is mondtam, majd elválik, hogy igénybe veszem-e. Ezt kicsit szerintem úgy vette, mintha nem is szeretném, ha átjárkálna hozzánk. Mondtam a férjemnek, hogy mondja meg ő, nyugodtan jöjjön, nem azért mondtam, de a szennyesem, ahogy te is mondtad, nem akarom, hogy ő mossa, ebédet most is rendelünk. Lehet, anyósod is azt hiszi, látni sem akarod őket. Bár a hangsúly, az erőltetés nagyon kiakasztó tudom.
Én a családomnál (kb. 240 km) legutóbb júliusban voltam. Akkor ráhoztam a szívbajt tesómra, mert a villamoson majdnem elájultam, már dőltem le az ülésről. Akkor a család leszidott, hogy minek utazok ilyen sokat, és hogy többet ne is menjek, mert hiányzunk nekik, de végig ggódnák, hogy minden rendben van-e az úton. Nem értem te anyósod mit vár? A szülés hetében is akár hozzájuk utazgatsz? Ahhoz elég stramm vagy, csak a szüléshez és a házimunkához nem? :wink: Szerintem ne is te, hanem a férjed mondja el ezeket a szüleinek, mert azt jobban elfogadják szerintem.

Gio! A méhnyakam 1 cm-es. A megrövidülését a keményedések jelezték. Tegnap délután vagy egy órán át szinte egyfolytában kőszikla volt a hasam, este fájt is, szóval szeretném, ha doki látna, hogy nem nyílok. Persze, lehet hogy csúnyán fog rám nézni, de azért fogadott doki, hogy megnyugtasson, ha parám van.

Még valami: egy ismerősünk babájának a feje állítólag beszorult a terhesség alatt valahova a combhajlat közelébe. Agyvérzése is volt, de hogy ettől-e? Ez szerintetek lehet? Van ilyen, hogy a pociban beszorulnak a babák, mert számomra elég hihetetlen? Nekem szerda óta kis pukli érezhető bal oldalt a combhajlatban, és olyan néha, mintha ott babrálna a baba. Ettől az infótól persze a férjem is aggódik, és mindig kérdi, na jól mozog Zéti, nem érzem, hogy be van szorulva? Erre is kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a pukli, a baba ennyire lent is tud lenni? Na, a doki tuti extra paramaminak fog nézni! :lol:
Vendég

Gombi, próbálj megnyugodni. Semmi nem ér annyit, hogy feszült anyuka, feszült pocijában babácska rosszul érezze magát.
Bár nekem "normális" anyósom és apósom, de át tudom érezni a problémád. Én is próbálok minél észrevétlenebb lenni mikor ott vagyunk. :oops: Viszont most eldöntöttem, hogy a hétvégi temetőlátogatás után max. kajálunk aztán mondom a férjemnek, hogy hozzon haza. Valahogy semmi kedvem ott bájologni, ráadásul nincs semmi kényelmes ülőalkalmatosság ott (pl. fotel, kanapé) mint itthon, így teli gyomorral szinte vigyázba kell ülni. :evil: Emiatt nyávogni nem akarok, mert akkor jön az "anyósom még szülés napján is gyalog ment több kilométert kismalacokért" összehasonlítás. Így biztos hallgathatom a maradjatok még, alig voltatok szöveget, de nem érdekel és szerintem nekem is ez lesz az utolsó látogatás szülés előtt, igaz itt nincs olyan nagy távolság, de valahogy nincs már kedvem senkihez. :? Azt hiszem kezdek befelé forduló lenni.
Szülés utánra már bejelentkeztek, hogy egyszer a kórházba jönnek látogatni, egyszer amikor hazajöttünk, de ne készüljek semmivel, majd ő főz és hoz. Ez rendben, főleg hogy nem akar tartósan itt lenni és segíteni, erről inkább a saját anyukámat kell majd meggyőzni, hogy hármasban szeretnénk lenni és ne legyen sértődés. Amúgy sem lenne nagy segítség, valahogy teljesen másképp csinálunk mindent (pl. főzésben más ízvilág) így inkább plusz figyelmet igényelne mint tehermentesítene. A kicsivel úgy is én akarok foglalkozni, a mosást sem bíznám másra, a takarítás miatt meg már kár lenne pluszban alkalmazkodni valakihez.
csillag25

O'hara: papírra festek temperával. A dekorgumiról azt olvastam, hogy inkább ragasztani érdemes...
Remélem minden rendben! A doki miatt meg ne aggódj, hogy mit gondol. Az a dolga, hogy ellásson!!!

Kata
labkat

sziasztok!

Anyós elég érdekes :?
Nálunk ios volt sértődés, de pont le van kakkantva.

Kép
Kép
Kép
endaaj

Jo reggelt!

Kata! Milyen ugyes vagy! bar ha jol emlekszem, eleg sokan vannak ilyen ugyes-kezuek koztunk. Nna, en meg ugy sem tudok vonalakat atmasolni, meg egy viragot sem, ha a pairom alatt van a minta, ami atlatszik...egyszeruen nem megy semmi, ami vonalzo nelkuli :oops:

Gombi! Minden elismeresem a turelmedert, en az elso adag utan tisztaba tettem volna a dolgokat, megha tudom, hogy sokszor jobb hallgatni, mert ugysem valtozik senki. meg vegulis nem az a baj, hogy segiteni akar, hanem a mod (legalabbis ahogy irtad, en magam ele kepzeltem azt a tipikus mosolygos rosszmajusagot), ahogyan lefitymal...meg az eroszakoskodas. En azert ovatos lennek, es nem hagynam nagyon elkapatni az ilyen dumakkal(gyerek hozza is tartozik,...), mert ezeket konnyen megkeserithetik az eleteteket. Aztan ugyis te latod majd, hogymennyire durvul a mama :):) Az en anyosom szerencsere egy tunder, imadom..nna persze rendkivul konnyen kezelheto is, ugyhogy szerencsem is van. A ferje 3 eve elhagyta, 1 gyerekuk van, pedig o sokat akart...abszolut csaladcentrikus (mint a ferjet kiveve altalaban az olaszok)...es total el van olvadva, hogy unokaja lesz..ugyhogy fel szavunkra ugrik. A hetvegen kiderult, hogy felujithatjuk a lakast, sot, 2 teljes szintet csinalunk a mostani 1 helyere, es dec kozepen kezdjuk melot, addig nala leszunk fent...szerintem mar nov vegetol..assan kezdek pakolaszni. Ez kicsit azert megremit, mert hiaba jol kijovunk, megsincs meg az a szabadsag, ami a sajat hazunkban...de legalabb segit...meg nem kell havi 1000 euro futesszamlat fizetnunk :):) aztan marc. elejen meg mar vissza is koltozhetunk....jajj de jo :):):) Amugy a sajat anyamat nem birnam elviselni magunk korul..de szerencsere csak par napra jonnek majd.

En is ma reggel voltam a kb ktszazadik vervetelen...kis mocskok...megint 13 uveggel csapoltak le...nna jo, fele kell az ossejtes bulihoz...de sztem tobbszor mar nem megyek, mert ugyis hetente kell a szuleteshazba menni, ott meg megcsibaljak a nekik szuksegeseket, a teljes verkep mar talan nem sokat valtozna igy egy honap alatt.

o'hara! Katanak igaza van, ne aggodj, ha extra paramaminak nez a doki...akarmilyen butanak tuno kerdesed is van, jobb, ha felteszed neki!

Pokica! Ugyes vagy, hogy tudod egyedul csinalni a gatmasszazst, en nem lennek ra kepes..ha mar egy picit is osszegornyedek, feszul egy kis izomdarab.

Gio! Hu de jo a pocid igy fekve is :):) allo helyzetben hasonlo kcisit, de nekem fekve nem latszik ilyen jol...olyankor jol szetfolyik a kicsike :):)

Kép
pumipumi

Gombi,
már mi sem megyünk a szüleimhez (240 km) az idén, pedig kényelmes autónk van, és a férjem szokott vezetni, tehát elvileg semmi megerőltető. De szerintem ezt nem olyan nagy szám megérteni, ne is törődj vele! :wink:
Egyébként szerintem az a helyes, ha az ember minden ilyen jellegű kérdést megbeszél a párjával, és mindenki a saját szüleivel közli a "kellemetlenebb" infoormációkat. Nekem a férjem mindig rövidre zárja az ilyen beszélgetéseket azzal, hogy "Katával megbeszéltük és így meg így lesz". Ami meg nem lényeges dolog, ott szerintem a leghasznosabb mosolyogni, bólogatni (pl. a pólya dolog), úgyis úgy lesz, ahogy te akarod. :lol:
Szóval ne idegeskedj!! A családot meg még remélhetőleg jópár évtizedig "szeretetben kell elszenvedni", ez az élet rendje! :)
Egyébként én szombat estétől vasárnap délelőttig tízpercenként keményedtem, némelyik nagyon fájt, de azért paráztam, hogy még nem mostam ki a bébiruhákat, és nem szereztem be a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot. :lol: Valahogy a szüléstől így a 35. héten nem félek már, de bízom benne, hogy még egy hónapot odabent tölt Réka. Azóta is jönnek a keményedések egyébként, de már ritkábban. Csütörtökön megyek CTG-re, majd akkor megvizsgál a dokim, nem paráztatom magam addig. Na és ma nekilátok mosni (ruhácskákat, textilpelusokat, törölközőket, ágyneműket, stb.) és megpróbálom felhívni az anyakönyvi hivatalt. :)
Még adódott egy kis munkahelyi feladat, most nekilátok megoldani. Jók legyetek, puszi

Kép
apkata

Igen, azt hiszem, hogy apkatanak is igaza van, hogy igy kell elszenvedni a csaladot, es sokszor jobb mosolyogni. csak en sokszor nem tudnam eldonteni, hogy hol van az a hatar, amikor valami mar igazan fontos, es valami meg meg hulyeseg, meg nem akarom, hogy alapban hozzaszokjanak az ilyen dolgokhoz, ugyhogy en rogton mindent lereagalok...persze ez nem hjelenti, hogy bunkonak kell lenni. Igy legalabb tudjak, hogy ha visszavalaszolok, az nem szemelyeskedes, hanem csak egyszeruen ilyen vagyok es kesz es hogy nem lehet jatszani az aldozatot pl. Az en szuleimnek is szar, hogy evente majd 2-szer latjak az unokajukat, meg pocakkal is csak 1-szer lattak, de amikor hetvegen skypon beszelunk, mar 10 perc utan mondjak, hogy menjek nyugodtan, ne legyek sokat ulve. pedig anyum aztan elegge kiborito alapesetben.

Gabi! Az en haskorfogatom is 105 cm reggel, ures gyomorral..este joval tobb :):) Buta fejjel azt eleinte nem mertem, hanem a derekamat csak...az az 5. heten volt 71 cm, most pedig 98 cm. A haskorfogat a 11. heten 86 cm, es most 105 :):)

Erre a hetre nagyon uncsi szoveg van a vonalzomra irva, pedig alig vartam mar. Nna jo, le is koccolok, el kell mennem zskokat szerezni, mert hetvegen szureteljuk az olajbogyot...vagyis attol tartok, hogy en most nem sokat tudok majd csinalni :(

Kép
pumipumi

Gombi,
nem semmi Anyóspajti. Szerintem is a férjed beszéljen vele, finoman, de érthetően.
Nálunk, Anyum 5 percre lakik, Anyós meg a város másik végén. Anyós szerint az én Anyum előnyben van, hogy mennyivel többet lehet majd itt. Már kezdi. De ez semmi, a tiédhez.
Én elég jóban vagyok Anyuval, szerintem nem lesz gáz, vele meg fogjuk érteni egymást.

Pumi,
fekve nekem sem olyan szép a pocim, nekem is olyan puha lesz. :lol:
Vendég

Gombi ne idegeskedj anyósod miatt!Jobb ha nem is mentek már oda szülésig,mert ugyis csak kötekedik veled,neked meg most arra nincs szükséged!Exanyósom nekem is ilyen volt...!Mindenbe belekötött!Igenis legyél határozott és mond meg neki,hogy nem szeretnéd ha odamenne hozzátok szülés után,mert ha hiszi,ha nem képes vagy ellátni magatokat!Én is egyedül voltam második fiam születésénél,ráadásul volt egy 6éves fiú is mellette...!Ha az ember akarja akkor képes egyedü is helyt állni!

Ohara ne paráztasd magad ilyenekkel!!!!!De ha megnyugtat inkább menj el dokihoh,hogy nézze meg minden rendben va-e!

Labkat én is olyan vagyok mint te!Csak másolni tudok...magamtól rajzolni nem igazán! :)

Meli az jóóóó.Mármint a szexes álmok!Már én is alig várom ,hogy apával összebújjunk poci nélkül! :oops: :wink:
Vendég

Gombi! Én is becsülöm benned, hogy ilyen beszólások közt normális tudtál maradni. Az utolsó harmadban egyébként már egyáltalán nem ajánlják a hosszú autóutat, nemhogy az utolsó hónapban! :shock:
Szerintem is ha a párod téged támogat, melletted áll és úgy gondolja ahogy te, akkor nem lesz gond. Én mindig a férjem bízom meg, hogy építse le őket ha valami olyat akarnak amit én nem. Ő pedig szépen telefonban úgy adja elő, mintha neki nem lenne úgy jó és mindig csak ezt mondják: jól van fiacskám, ti tudjátok. Ez már amolyan szlogen lett. Még a lányunk nevébe is beleakart szólni, sőt a nyaralónkat is ő tervezte meg, mikor mondtam, hogy én nem onnan szeretném a lépcsőt a saját házamban ahova ő gondolja, akkor úgy nézett rám mint a véres rongyra. Szóval nálunk is van anyós-téma, szerencsére jó messze laknak. :D

tegnap gondoltam rá először, hogy össze kellene pakolni a kórházba. Azt mondja a szülésznőm, hogy amikor a nő elkezd összepakolni a kórházba magának és a babának, az már azt jelenti, hogy képes elengedni a kicsit. Hát nem tudom...én még nem akarok szülni és olyan jó, hogy itt van a hasamban.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Szép Jó reggelt kismamik!

Nem akarom panaszommal beárnyélokni a napotokat, de én már nagyon szenvedek és nehezen bírom! Pedig nem akarok nyűgös, meg rossz kedvű, nyavalygós lenni, de nem tudok uralkodni magamon. :( Megint alig aludtam én is , ráadásul hajnalban beakadt a combcsontom és azóta csak sántikálni tudok... :( Szóval tiszta hiszti vagyok és elérte a pingvinesedés 9,5.fokát!
Hál Istennek babócám mocorog, csuklik, és remélem nem érzi, hogy ilyen dilis az anyukája! :roll:

Meli, nekem a 36. hét a vízválasztó, szóval én babonából nem akarok addig mosni, pakolni. Tehát a hétvégéig és jövőhét elejéig nem vagyok hajlandó semmit összepakolni. :D
Tudom, hogy babócáknak az a jó, ha minél tovább bent maradnak, de én úgy szeretném, ha a 38. héten megszületne.... :oops: Gonosz vagyok??? :oops:
Nem azért, hogy könnyebb legyen nekem, hanem már annyira ölelném, és megyugodnék, hogy minden ok vele. Nagy okosak leteremtenek, hogy ne legyek ennyire türelmetlen,és ilyenkor majd fel robbanok! :evil:
Apropó erotikus álmok, csatlakozom az előttem szólókhoz, mert mostanában én is sokszor be vagyok indulva álmamimban is, meg ébren is, csak egyre nehezebb a megvalósítás..... :roll: :lol:

Gio, édes a férjed és büszke lehetsz rá, hogy így odafigyel rád!!! Mond meg neki, hogy kispapaságból ő is kitűnővel vizsgázott!

Kata, irigyellek, hogy ilyen ügyes vagy én is úgy kézműveskednék, de sajna, semmi tehetségem ehhez! :roll: Bezzeg a bátyám grafikus művész, és sokan kreatív tehetséges emberek a családból, de én ebből szinte semmit nem örököltem.... :? :D Szerintem majd őt kérem meg, hogy segítsen, mert hát a lekesedésem meg van már csak a kézügyesség hiányzik. :wink:
Nekem is kb 2,5 kilós babó van a pocimba, azért is látom hasonló nagyságúnak mint a tied, de az nem semmi, hogy még kétszer ekkora lesz a pocak nálad. Elismerésem és minden tiszteletem az ikres kismamiké!!! :D

Gombi, a felháborodásod jogos és ha ezt nem értik akkor le vannak sajnálva! Bosszantó egy ilyen izig-vérig anyós, főleg ha még oda is költözne, tuti megkeserítené az első heteket, amikor az ember amúgy sincs a toppon, a sok bizonytalanság és újdonság miatt! Régebben írtam, hogy nekem lesz segítségem, mert anyós és anyumék is velünk egy városban laknak. Na, de kérem az nem azt jelenti, hogy beköltözik bármelyik is, főleg nem az anyósom!!!!!!! Nehogy már a nap 24 órájában kerülgessek valakit, főleg nem egy ilyen időszakban. Ha kell majd hívom őket, de ne lebzseljen nekem ott senki ha én nem akarom!
Kitartás légy határozott! Ja, és én is úgy gondolom, hogy ezt a párodnak kell megmondani anyóséknak, nem neked, mert nem a te szüleidről van szó! :?
Vendég

Húh Gombi szívem. Ismerek még egy ilyen anyóst....Drága hugom még mindig nem szült meg, erre közölték anyósék, hogy ők nem tudnak ugrásra készen várni , ma érkeznek és kész...Ugye náluk ottvan már egy kislány, akire persze mi is tudnánk vigyázni, de a nagyszülőket nem lehet kihagyni...
Hugi csak azt reméli hogy ettől tényleg beindul a szülése..

Pumi
azt mondják azért hegyes a pocakom fekve is, mert mellső a tapadása a babónak.

O'hara
ne paráztasd magad. A kicsik ilyenkor már eléggé lent vannak. de úgyis csak a doki fog tudni megnyugtatni. Meg se halld az ilyen történeteket, mert extrém. de ha rémeket olvasol az utolsó hetekben és minden tünetet el kezdesz észlelni magadon elég húzós 7 hét vár még rád.
Én legalábbis meg sem hallom az ilyet, olvasni sem szeretem, mert a szülések 95%a teljesen problémamentes. Miért kéne a fennmaradó 5%-ba esni??
Vendég

Hú, még egy dolog, ami most nagyon foglalkoztat, és nem igazán vagyok vele tisztában....
Szóval, ha már anyósnál tartunk, tegnap nekem is beszólt, hogy reméli, már edzem a mellbimbómat, mert a kicsinek sokkal jobb lesz szopizni! Na már most, hogy kell a mellbimbót edzeni?????
Múlt héten meg tök hülyén érezetem magam a szülésfelkészítőn, amikor a szülésznő közölte minden nőnek tudni kéne hogy kell a mellét maszírozni, meg a tejet fejni, ezt nem is kéne megmutatni a csecsemősöknek a kórházban! :shock:
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen idióta , aki nem tudja hogy kell maszírozni a cicit :shock: :oops: ???? Mert hát nyilván szoktam én is önvizsgálatot végezni, de az nem ugyanaz vagy igen?? :?
Vendég

Anna,
sztem nem kell tudni, és nem is lehet tudni, amíg az ember lánya meg nem tapasztalja, milyen az, amikor jön a tej a ciciből, ahogy hallottam, esetleg akkor is mikor nem nyomkodja, szívja senki.
És úgy tudom, a csecsemősök, ha elég segítőkészek, megmutatanak mindent.
Vendég

Jé, itt nincs átállítva az óra! Mondom, jé, már elmúlt dél? :lol:
Vendég

Az alvásról szerettem volna írni, hogy én olyan jókat alszom! Egyszer sem kell kimennem WC-re, félálomban szoktam egyik oldalamról a másikra fordulni. Este 9 körül elalszom és 7-7.30 körül ébredünk. Akkor persze a kisfiammal egymást lesprintelve futunk a mosdóba! :D
Anna, az anyósod arra gondolhatott, hogy törülközővel dörzsölgesd a mellbimbód, erre szokták azt mondani, hogy edzeni. De már bebizonyosodott, hogy ez csak ártani fog és nem használni. A szülésznőn meg ki vagyok akadva, hogy mondhatott ilyet. Nem hiszem, hogy úgy születünk, hogy tudjunk fejni, ennek is biztosan meg van a maga technikája.
Két héttel vagy előttem, lehet mire én is elérem azt a kort, már ugyanúgy várni fogom, hogy megszülessen. Könnyen lehet.
Szívem szerint én is megszülnék már a 38. héten, így legalább végre az egyik gyermekem 4 kiló alatti lehetne, mindig vágytam egy igazi kicsi kisbabára. De az enyémek olyan nagyok voltak, a többieké meg olyan picuri. Viszont mivel a fiunk szülinapjára vagyok kiírva, nagy buli lenne, ha egy napon lenne a szülinapjuk, így az is jó lenne. A többi nap szóba sem jöhet.
:wink: :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kata, nagyon klasszak a rajzok! A hétvégén én is alkottam 3 képet, mert felidegesítettem magam a gyerekszoba-dekorációk árain. :lol: Így csak képkeretet kellett venni. Nem állítom hogy profi lett, de legalább színesek. :lol: Majd küldök képet, ha sikerül lefényképezni.

Zsibbadás nekem is van, a combomban egyik odalon, mindig ugyanott, olyan mintha leérzéstelenítenék. Bármikor, bármilyen testhelyzetben elő tud jönni, szóval biztos a baba csinálja. Legjobb, mikor csak úgy állok, és közben egyszer csak rájövök, hogy már megint nem érzem a lábam.

Gombi, én az egész sztoriból csak azt nem értem, hogy egy ilyen után miért kell neked még udvariasanak maradni, és miért nem szólhatsz vissza?? :twisted: Szerintem rendezd le őket, mielőtt még azt hiszik, hogy ez a beszólogatós stílus elfogadható.

O'hara, nekem is szokta egy helyen kinyomni magát a combom tövénél vagy a hasam alján, baromira nem kellemes mikor ott motoszkál, főleg ha tartósan. És iszonyú kemény tud lenni a feje, mikor nem hajlandó odébbmenni, úgy érzem, hogy kiszakad a hasam. Ilyenkor én gonosz módon meg szoktam pöckölni a fejét, amit valószínűleg utál (én utálnám legalábbis), és attól átrendeződik általában. Azért van amikor többször kell próbálkozni. :lol: Azt nem tudtam, hogy be is tud oda szorulni, esetleg akkor tudom elképzelni, ha pont úgy ül az ember, hogy be tud ragadni.

Anna, és nem kérdezted meg a szülésznőt, hogy mégis ki az a tök, aki csak úgy cél nélkül időnként masszírozza a mellét, vagy fejni próbál gyerek nélkül, és vajon pszichiáter látta-e már, mert ha nem, itt az ideje? Bár lehet, hogy én vagyok eltévelyedve, hogy reggelenként mellmaszírozás helyett tornáztam az elmúlt években, és így nem szereztem kellő gyakorlatot ezen a téren.

/
lemonsong

Helloka Mindenkinek :-)
Húúú, köszi a támogatást , már kezdtem azt hinni én vagyok hikomat :shock:
Veszekedni persze én sem szeretnék, tudom, hogy nem visz előbbre...
T. mellettem van, csak azért neki is rossz, hogy az ő családja stb... és emiatt a feszültség..
Gio: ez a környék úgy látszik ilyen :lol:
Vendég

Póki, az alvás nekem eddig sem ment, felébredek és nem tudok visszaaludni, most meg ráadásul már 3-kor is kelhetek inzulinozni, szóval irigyellek! Az a fura, hogy általában nem alszom 5-6 óránál többet már hónapok óta, és mégsem vagyok kimerült. Viszont nem akarok nyavalyogni, mert amúgy semmi bajom, nem fáj, nem vizesedik, nem pingvinesedik. Még cipőt kötni is tudok önerőből! :lol: :lol:

/
lemonsong

PÓKICA!
Igen,az én lányom is olyan hatalmas volt a többi kisbaba mellett a maga 4 kilójával.Szegénykémet mindig egy 2600g-al született kisfiú mellé tették,Zizu igazi húsgombóc volt mellette.Én is mindig szerettem volna egy kicsi kis babát. :D

Alvás: Én azt utálom a legjobban mikor felkelek mert úgy érzem rögtön bepisilek,aztán szinte semmit nem sikerül :evil: Iszonyú bosszantó tud lenni.
Egyébként szinte minden fordulásnál felébredek,egyre nehezebb már.Épp most mondtam Gabinak,hogy kezd ez már igazi terhesség lenni nem pedig várandósság.
Vendég

Köszi lányok!
Már én is azt hittem mint Gombi, hogy én vagyok ehhez az egészhez hikomat. :lol: Ma délután is megyek szülésfelkészítőre a kismama klubba, most intim torna lesz, remélem jó lesz és nem fogom megint hülyének érezni valami miatt.. :roll:
Kezdek egyébként pánikolni! :oops: Régebben azt hittem, hogy ha már itt járok, nagyon fel leszek készülve és magabiztosan megyek majd szülni. Na ehhez képest bizonytalanabb vagyok mint valaha és úgy érzem nem fogom tudni mit kell csinálni a szülésnél... :shock: :shock: Jaaaaaaaaaaaaaaaaj, pedig eddig nem féltem! :(

Pókica, tök jó, hogy ilyen jókat alszol! Használd ki és pihenj sokat, tudod, ahogy Gio is mondaná L'oréal, mert megérdemlem! :lol:

Lemon, nyugi nem vagy egyedül, én 10 körül elalszom, 2 vagy 3-kor, majd fél 5-kor, aztán 7 körül kelek pisilni és persze utána már csak szenvedek... Az viszont jó, hogy nem vagy tőle kimerült, én sajna zombiként járok kelek! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: