A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Betti Baba!
Sok boldogságot 1. születésnapod alkalmából!

Kép

Kép
ske

Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Bettikének!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Lányok, nehogy valaki beadja ill. beadassa a H1N1 vakcinát!!
Ezt nézzétek:
http://szentkoronaradio.com/ittechtudom ... vany-ellen
Vendég

Megvan a 2. szülinaposunk?

Isten éltessen Bettike!!!!!

Kép
Vendég

Jajj, bocsánazt, az előző lapon nem voltam még :oops:
Boldog szüliunapot Matyinak és Bendegúznak is!!!!!!! :)

meséljetek első szülinaposok, milyen az ünnepelés?
Vendég

Kép

BETTIKE BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

000kata

Évi:de édesek a képek,és az a hintás hát cukorfalat :lol: :lol:

000kata

BERNADETTNEK NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!

Móni

Kép
ission

Bettike Boldog Szülinapot! gondolom már vége a bulinak majd szólj anyának tegyen fel képet :lol: :wink:

Tudom hol van Borbás tanya kb. 10km tőlünk :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek!nagyon jó volt a mai nap,kicsi bogárkám nemrég aludt el,szinte zuhant az ágyba!ma már nem tudok rakni képeket,mert még le kell tölteni,kicsinyíteni,stb,de holnap igérem teszek fel!

jó éjszakát mindekinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Bettike! Isten éltessen sokáig!!!

Kép
Kép
dalminha

Évi, a pöttyös pepided van nekünk is. Nem tudom még milyen lesz, még nagy, talán 1-2 hónap alatt belenő a lába. Apa szerint ugyan olyanok a kiscsajaink! :) Hihetetlen, hogy elalszik a hintában. Amikor bevitted nem ébredt fel? Olyan édes!!!!

Kép
Kép
dalminha

]Honey
Sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BETTIKÉDNEK!

Képeket akaruuunk! - na meg beszámolót hogy sikerült?

Nem fájt amúgy, ezért fajult eddig a dolog, észre sem vettem, csak azt h. mindíg fázott a derekam,meg a talpam. De már ok.

Fürtöske
jó a cikk! Bár én még mindíg ott tartok h. volt aki ezt egyáltalán bevette? Olyan nyilvánvaló h. csak hírverés és rinyáltatás folyik. :(

Anya
ok elküldöm és nagyon örülnénk!! Meg bárkinek akinek kedve van eljönni hozzánk. Ezen a héten hétfőn ringató volt utána pedig minden napra egy pajtika jött! :lol: :lol:

Igen Reni Krisztiánja van a képen, csak úgy volt h. akkor is jönnek mikor Pipalék itt vannak.

Évi
annyira aranyos Lillád! Látszik milyen kis zsivány kislány létére! :) Nem félsz h. kiesik a székből?

Ission
8000 kacsa???? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: De ugye nem csak Te eteted őket? Bátor vagy ezekkel az éjszakai sétákkal. :) Én a betörések óta 2x meggondolom h. az ajtó elé kilépjek e éjjel. :(

Dalma
gondolom az külön öröm h. Kornél ilyen kis simulékony fiú! Mit fog csinálni Panna nélküle napközben? :wink: Babázhattok kettesben.

Cipő
az egyhetes 8000-es cipőnek már nincs orra, 3x viselte. :twisted:

Lénust ha leteszem egy karnyújtásnyira odacsámpázik hozzám. :D 3-4 lépés de úgy örül neki, egész este ezt akarta játszani. Amúgy sztem előbb fogja A walesi bárdokat elszavalni mint járni. :roll:

Kép
katica_75

hahó

bettikének boldog szülinapot!!!!

evi az első kép:):):)nagyon csajos csajod van!!

még annyit h mióta este kölespéppel dusitom a gyümijét végig alszik :roll: ma még le is hányt ah felemeltem szegény sztem ugy telelett tőle...

na megyek mert szétmegy a fejem csak olvasni volt időm

ja megvettük az 1. cipőjét ma
falcon első lépés téli nekem nagyon tetszik!

andy

Kép
andy30

Laptető átadó, ha kéri valaki :lol:

Fürtöske, én sose hittem, hogy ez komoly világjárvány, de nagyon nem akarom az ellenpropagandát nyomatni. Előbb-utóbb úgy is rájön mindenki, hogy ez egy nagy üzlet .

Dalma, igen hasonlítanak a csajaink ( én apa szerint is, de Pannának nagyobb a szeme- mindnekit levesz majd a lábáról )
Figyu, de nem láttam még ilyen csizmit csak képen, de nagyon tetszik M-es méret, mérsz majd belsőtalphosszt nekem, légyszi :oops: és azt kérdeztem még tegnap, szerinted télen tudnak ebbe menni a mieink? nem csúszós a talpa?

Ma is a pajintában aludt el Lilla és nem ébred fel, ha kiveszem. Tegnap az ágyába tettem, de ma a babakocsiba mert olyan, de olyan szép idő volt, már azt hittem tavasz közeleg 8)

Katica, köszi a meghívást, majd egyszer ha sokan összejövünk és nem kell a lakásba beszorulni élünk a lehetőséggel :)

Lilla " kicsit" vakmerő, tartok tőle, hogy az is marad. Félek persze, hogy félek, de nem lehet beszíjazni mert akkor visít :twisted: vagy kiveszem a székből és akkor szaladgál - én meg utána a kajával :twisted:
Lilla is így kezdte 3-4 lépés és mikor megkapta az első lépés kiscipőt pár nap múlva elindult :wink: most már tutyiba is ügyes.
Nálatok is pár nap és megy Léna baba, nem lesz megállás
:)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andy, Te úgy el tudsz tűnni :)
Nekünk is Falcon cipe van, de nem téli, dobsz fotot? Mi t mertek érte kérni?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jó reggelt!

Teszek "néhány" képet,aztán majd jön a beszámoló is :lol:
Megszületett
Kép
1napos
Kép
1hónapos
Kép
Fél éves
Kép
9hónapos
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Tegnap délelőtt a nagyiéknál volt,ott is aludt délben,h még az utolsó simításokat elvégezzem itthon.fújattam vagy 10 héliumos lufit,meg mi is felfújtunk jópárat,szétdobáltuk a nappaliban.nem akartam nagyon feldíszíteni a lakást,de mégis azt akartam,h érezze,ez a nap,nem olyan mint a többi.ők még úgyse tudják megkülönböztetni egyik napot a másiktól.fél 2 re mentünk érte,mert vele akartunk lenni pontosan ,mikor megszületett,13.48-kor.kicsit megkönnyeztük,h milyen gyorsan eltelt ez az egy év,milyen nagy lány lett.aztán hazajöttünk,én videóztam,mikor belépett a szobába.Hát volt nagy ámulás :lol: .csak tapsolt,ragyogott a szeme,nagyon tetszett neki.komolyan mondom,a sok lufi az egész napját végigkisérte,estig azokkal játszott,meg nézte,mutogatta mindenkinek.3ra jöttek a rokonok,szép sorba mindenki,sorra kapta az ajándékokat (őt csak a lufik érdekelték :lol: :lol: )Torta is tetszett neki nagyon,meg is bontotta az első adandó alkalommal, és megkóstolta malackát is.Mi jót beszélgettünk,játszottunk vele,együtt mindenki.úgy láttam ,nagyon jól érezte magát.volt néhány perc,amikor rájött az álmosság,5-6 között,de nem bírtuk elaltatni,aztán átesett a holtponton és megint jó kedve volt.8kor megfürdettük,és fél 9kor már aludt,mint a bunda.most is alszik még.hát ennyi volt a tegnapi nap.én még este számvetettem magamban,kicsit pityogtam,hálát adtam az "úrnak",h ilyen szép,okos,egészséges gyerekeim vannak.na megint könnyezek :roll: ,de annyira szeretem őket.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi,Andy!

Bettinek is Falcon cipe van,még nem bélelt.én szeretem nagyon,mert nem olyan kemény a talpa,mint némelyiknek. 8600pénz volt.

Nagyon édes Lilla,ahogy alszik a hintában.Lottimról van ilyen képem!meg videón van,h evés közben elalszik :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ission!

Én félek mindentől,és mindenkitől.Látod,Katicáékhoz is bementek,pedig az azért forgalmasabb környék.csak ebben a szar világban sokan 10 forintért is képesek ezt-azt csinálni,fényes nappal. na nem akarlak riogatni ,nem vagyunk egyformák.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katica!

Én is örülnék,ha már rendesen elindulna Betti,mert amúgy meg állandóan menni akar.folyton jön,fogja a két kezem és már rohan is.én meg nem akarom járatni,és akkor jön a hiszti,meg földre borulás :lol:
hát a cipőknek egy darabig ez a sorsa :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ancsa!

Nagyon édes Betti!!!!Nagyon jók a képek!Szóval akkor nagyon jól sikerült a szülinapi zsúr :D
Milyen ajándékokat kapott ez a nagylány?
Vendég

Képzeljétek, megutáltuk a tejpépet :? :lol:
Kép
Kép
Vendég

Hello!

Végre megszült Sógórnőm és mindenki irigykedhet!!!! 2 óra alatt!!!!!!!! 3400 gr és 49 cm-es kis tündéri pici bébi :lol:
Kovács Barna!

Fürtöske tényleg egyforma göndör hajúak a srácaink nem is tudom miért nem tünt fel eddig.

Honey szuperek a képek! Ahogy így elnézem Berni sosem volt sovány :lol:

Evi annyira tündéri, ahogy Lilla beájul a hintába :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Először is Bettikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Honey, nagyon jók a képek! Látszik, milyen szeretettel vettétek körül, szóval jó helyre született! Mostanában én is nosztalgiázom, mi volt, hogy volt egy évvel ezelőtt…….már alig vártam, hogy vonuljak a kórházba!

Evi! :)
Csúcs az a hintában alvós kép!! Nagyon édi! :lol:
Etetőszékben állás ismerős… :roll: nálunk gyakorlatilag állva eszik……..ha lenyomom, hogy üljön, pattan is fel!

Apropó alvás: mostanában többen is írtátok, hogy nem nagyon alszanak nappal, éjjel stb…
Hát nálunk eddig még keményen tartja magát a napi 2x alvás, mert újabban 8 körül kel fel, de már 11-kor alig lát ki a szemén, vinnem kell csucsukálni! Akkor alszik kb. 11-13-ig, délután meg 4-5 között újra álmos, és még akkor is alszik, de már csak max. 1 órát. Neki ez még kell, hogy este ne legyen teljesen zizi, fürcsivan 9 körül, és fél 10-kor alszik el, olyan cuki, a cicizés után még egy kicsit üldögél az ölemben, és amikor mondom neki, hogy gyere, megyünk aludni, már emeli is a kis kezét, és mindenkinek pápázik. Majd be az ágyba, simi, és kijövök, egyedül elalszik!
Viszont ma reggel úgy döntött, hogy 7-kor ébresztő, ami mától kezdve 6 óra…… :shock: Remélem ezt azért nem fogja rendszeresíteni….szóval már fél 10 óta alszik!

Fürtöske!
Eddig sem akartam beadatni az oltást, ezután meg pláne nem!
Marci……olyan kis huncut! :) :)

Végül 3 tegnap esti kép, együtt fürödtek a fiúk!
Kép
Kép

"Szempilla":
Kép

Kép

Kép
ditta76

Klarissza :) Marcinak most kb. 2 hója ilyen göndör a haja :D

Ditta :) Tündériek a fiúk!!!Ágoston.....gyönyörű :) Már milyen sok fogatok van! :)
Vendég

Ditta, te nem gondolkodtál még szépségversenyen Ágostonnal?
Vendég

Judit!

Blankának nagyon boldog névnapot!!!!

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

[color=darkred]Bettikének Nagyon Boldog Első szülinapot kívánunk!!!![/color]

Klarissza:Gratulálunk a sógornődnek!!!Irigy-irigy :oops: :D Ügyes volt nagyon!Hát akkor inkább tényleg a tesódhoz vidd őket :D Szép kertetek van nagyon :D

Évi:Nagyon arik a képek :D A hintában alvós nekem is nagyon tetszik :lol: Nálunk attól függ,hogy milyen kajcsit kap,de nekünk is olyan 2 kaksi van.De van,hogy egésznap semmi.És másnap 3 is :shock: :lol: De igen Krisztián az én kisfiam :D

fürtöske:Gyerkőcöd nagyon édes :D

Vera:Mi is itt vagyunk ám :lol: nov.25 így nem vagytok utolsók :D Lánykád nagyon édes!

ditta:Nagyon arik a képek :D

Bendegúznak is Nagyon Boldog Első szülinapot kívánunk!!!!

Kata:Holnap,ha nem esik akkor elmegyek egy helyre hátha van ott csatt.Kevin,hogy van?Apának jobbulást!Hát nálunk is cirkusz az elalvás este.De amíg egy szobában vagyunk addig kivitelezhetetlen az,hogy már este 9kor aludjon,mert őt zavarja a tv meg a mozgás.Ha Kevint nem zavarja akkor van esélyed a korai alvásra.Fáraszd ki ne hagyd 2-3 után már aludni.Én ennyit tudok javasolni.Én már beletörődtem,hogy este 11nél hamarabb nem fekszünk le.De jövőre minden más lessz :D

kri:Hogy vagytok?

mammuci:Tök jó,hogy anyud szülésznő :D

Katica:Örülök,hogy jobban vagy.Neharagudj,hogy nem mentem.Eléggé gázul vagyok most hányingerem van meg ilyenek.Amint jobban leszek átmegyünk majd amikor nektek jó lessz.Jajj köszi,hogy feltetted a képet :D Nagyon arik :D Eltudod nekem küldeni emailben?Előre is köszike!Natasa legalább játszott a játékokkal :lol:

ske:Az jó,hogy rájöttél miért nem aludt jól Ádám.Nálunk megint jók az éjszakák kopp-kopp :D

ission:Örülök,hogy elmúltak teljesen a pöttyök.Pénztárca ismerős Krisz is mindig azt akarja
:D

anya:Sajnálom a felborúlt alvást.Bizti vissza zökken hamar.Jó alvókája van Kincsőnek is :D Krisz is jó alvó,ha este 11kor alszik el akkor olyan 9-10ig alszik.De majd próbálom szoktatni a korai keléshez,hogy így hátha este hamarabb elalszik majd.Egy próbát megér :D

Csajok akkor lehet nálunk is a korai pancsi a baj.Én is kipróbálom a későbbi pancsit hátha.

dalma:Hát igen hamar elmúlt ez az egy év
:shock: :D Nagyon örülök,hogy ilyen jó csapat van itt.És,hogy tértek vissza hozzánk.Reméltem,hogy a szülés után is megmarad ez a topic és lám itt vagyunk :D

nati:Fanninak jobbulást!!!!

Most is süt a nap és nem tudom kivinni Kriszt,mert nem vagyok jól :cry: 2 hónapja vacakol a mensim is most is van is meg nincs is :cry: Remélem nem megint a ciszta :cry:

csuri:Reméljük hamar elmúlnak a rosszullétek.Köszike a dícséretet.

Matyinak is Boldog első szülinapot!!!!

anya Köszi a táblát mégegyszer!! :D

Kibújt a 8.fogunk is.Az óra átállítás engem kikészít olyan 1kor aludtunk el,mert itt voltak hugomék és addig beszélgettünk.Krisz persze már fél11-től aludt.És 7kor már kelt is ami persze neki 8 volt :cry: Így össz-vissz aludtam olyan 6órát.Tiszta fáradt vagyok tegnap egésznap takarítottam :cry: Most meg ez a hányinger készít ki :cry: Megyek kiteregetek meg megpróbálok valamit pihenni.Bocsi,ha valakit kihagytam.

Kép
Kép
reni_24

Blankának Boldog névnapot kívánunk mi is!!!!

Kép
Kép
reni_24

Rólunk szól! :lol: :lol: :lol:
ha van kedvetek,nézzétek meg!

http://www.slide.com/r/BXSShUY77j-I2d0y ... w=original

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey!!!!!!! megkönnyeztem a beszámolódat, mindennap én is átélem, hogy mi történt 1 évvel ezelőtt és elérzékenyülök
Csini volt a kis ünnepelt, szép volt a torta!
Szupi a 3 csajos foto :lol:

Fürtöske, nálunk sincs már toppon a tejpép 1-2 kiskanállal még be lehet csapni , de több már nem megy.
Kis huncut Marci milyen helyes , jó lenne nekünk is ilyen szőke göndör hajacska :)

Ditta, fürdős fiúk :) 8) alváshoz nagy gratula, de jó is lenne nálunk is :roll:

Klarissza, gratulálok a kisrokonhoz, ügyes volt a sogórnőd!

Lányok ma reggel szégyen szemre nem tudtam milyen nap van :roll: úgy összezavartak az ünnepek és az óraállítás kész káosz :twisted: este apa egy-két órát átállított, de volt amit nem , reggel volt nagy kavarodás :lol: :lol: :lol: majd megszokjuk ezt is

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Blankának!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Blaninak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!! :)

Ditta, jó hogy írtad ezt az alvás-dolgot, mert már semmi nem jó nekünk.
Tegnap pl. nem hagytam aludni délelőtt és egy óras körül elaludt, igaz csak egy órát és utána este 6-kor már iszonyú fáradt volt, és akkor már nem hagytam aludni.
Ma meg délelőtt aludt, egyedül voltam, ezer dologgal és nem tudtam vele lent sétálni, hanem elaludt lent(mivel csak babakocsiban alszik délelőttönként :? )és felcipeltem az első emeletre.A derekam már kivan ez miatt. :( És most meg majd már nem akar aludni egyáltalán :?
Egy hete még szépen elaludt fent délután is.
Meg mi lesz most, már fél 7-kor vinnem kell fürödni :evil:
Vendég

honey:Hát én is elérzékenyűltem a beszámolódon megnéztem a képeket mekkorát nőtt Bettike olyan kis picurka volt ő is :D

Évi:Hát ezzel nem vagy egyedűl néha én se tudom,hogy épp milyen nap van.Utálom ezt az óra átállítás dolgot én nehezen állok át.

Kíváncsi leszek este mikor alszik el Krisz remélem 9kor már aludni fog ami neki 10 lessz :lol:

Kép
Kép
reni_24

Honey-Bettike :)
Nagyon Boldog Születésnapot!!! Pici Bettike, Isten éltessen, boldogságban, egészségben, szeretetben!!!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Fürtöske, Evi, Reni!
Köszi a dicséreteket! :)

Fürtöske, még az alvásra visszatérve, hát nálunk ha álmos, semmi nem tarthatja vissza, hogy aludjon! Akkor a karomba veszem, kicsit simizem, 5 perc alatt elalszik. Ma pl. aludt délelőtt 10-12ig, és délután 3-kor már nyűgizett, vittem is befelé a szobájába, és azóta is alszik! :)

De ma amúgy kissé nyafisabb volt, ugyanis felfedeztem alul is 2 rágófogát, iszonyat sebességgel robognak kifelé a fogai! Már 15-nél járunk! :D

Honey!
Megnéztem! Nagyon jóóó! :) Hang nincs hozzá?

Kép

Kép
ditta76

BLANKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT

Honey, tetszett a fotoalbum :lol:

Ditta, nem semmi fogak, nekünk 12 van ez már biztos, mert tegnap sikerült megszámolni :roll:

Fürtöske, sajnálom a babakocsi cipelést anno volt benne részem, nem mertem a tárolóba hagyni , vittem gyerekkel együtt, de csak az 1. emeletig, elég is volt :evil:

Reni, szerintem keresd fel az orvosodat.
megy a drukk a sikeres elalváshoz

Lányok, úgy néz ki Lilla visszaszokott a napi 2 alvásra, most ilyenkor mi van? Most is alszik, ma másodszor, de nem bírtam már vele olyan nyüszi volt, le kellett fektetni.

Holnaptól iskola-óvoda szünet :D :D :D hurrrrráááááááá

Evi és Lilla

Kép
evi1969

HOney, nagyon szép volt a kislányka! Jól sikerültek a képek is! Hát igen, ott a sok szép drága ajándék, őt meg csak a lufik érdeklik. Tipikus! :) Jó az összcsaládi kép a slide-on. Bence egy kicsit morci rajta, de szépek vagytok nagyon! Az a popsis hurkás kép valami fantasztikus! :D

Fürtöske, akkor választottad ezt a nevet, mikor már göndör volt Marci haja? Nagyon helyes a képeken!

Áá, Ditta, már nem is tudom ragozni milyen gyönyörűséges Ágoston! Anyukám miskolci, a lányom is az lesz majd egyszer? :) (össze kellene hozni őket...)

Én örülök az óraátállításnak, így még előbbre kerül az alvás. nem is annyira P miatt, hanem így Kornél is már 8-kor aludni fog és reggel 7kor kelni. Pannát sem kell akkor majd ébresztenem, így akkor fél 8-kor lesz ébresztő.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Hűűűhaaaa ez aztán a szép termés nem jövök pár napig és olvashatok.... :lol:

Bettikének Boldog-boldog Szülinapot Kívánok!!!!

Már nem is emlékszem arra amit olvastam bocsi ha valakit kihagyok :oops:

Évi hát ez a hintás kép!!! :lol: Írtó aranyos!!! :lol: :lol:

Honey! Nagyon jó lett a videó!!! Én is megkönnyneztem a pici lánykádat! :wink: Örülök hogy jól sikerült a buli!!

Fürtöske! a te fürtöskkéd se semmi! :wink: Amúgy Domi sem eszi már meg a tejpépet egy ideje klassz mert van itthon még 2 doboz :?

KLarissza! Gratu a sogornődnek! :lol:

Ditta! Cukik a fiúk! az a szempilla???!!!!! :shock: :wink:

Reni nem próbáltad a masszázst vagy a babazenét? esetleg hoeopátitát????

Évi örülj neki ha alszik nappal is főleg a ha 2szer. Tudja ő hogy mi kell neki :wink:

Sajnálom de már nem emlékszem ki kérdezte nekünk 1max 2 kakis pelusunk van. De nem hiszem h a 3 sok lenne. Max gyors az anyagcseréje :lol:

Kata! Csatlakozom az előttem szólóakhoz meg kell tanulnia hogy fürcsi vacsi alvás. Kitartás hozzá menni fog! :wink:

Picit rólunk: Kb 2 hete katasztrófális az életünk. Domi nemhogy éjjel nappal sem hajlandó aludni. Max 1szer vagy 2X fél órát. Ezt most tetézte azzal hogy nappal csak rajtam vagy mellettem hajlandó elaludni. Ha rajtam alszik el nem tom letenni az ágyába mert amint érzi h leraktam üvöltve ébred tök mindegy h elötte rongybabaként aludt rajtam de ha a mi ágyunkba rakom, akkor alszik van hogy 1 másfél órát is. Délután még nem tudja eldönteni h aludjon e vagy sem. Most h órát állíottunk kicsit átvariáltam a napunkat ma egyet aludt ebéd után kb 1 órát vagy talán kicsit többet is. 77 kor megfürdettem és már alszik.
Na de éjjel???? Sírva ébred általában éjfél és 2 között. Már kijött 4 foga több most épp nincs beduzzadva sem reméltem kis szünet jön és aludni fog hiszen e téren álombabám volt. :cry: Szóval éjjel ahogy kiveszem már alszik vissza de csak a mi ágyunkban! Össze-vissza dobálja magát mindig kukacoskodik h hozzám bújjon ami irtó édes dehát... :roll:
És a hab a tortán, hogy nappal nem tudom otthagyni sehol mindenhova jön utánam még a wc-re is. :oops:
Ha nem lát már zokog. Nem tudom a járókába sem és az ágyában sem hagyni. egyszer próbáltam h hagyom elaludni ahogy régen egyedül másfél órán át üvöltött mikor bementem tiszta víz volt és nem kapott levegőt már a sírástól. Ennyire anyás legyen???!!!!
Csajok van köztetek tapasztalt anyuka lehet valamit tenni?? Vagy egyszercsak elmúlik?? nem hiszem h az éjjeli ébredés még a fogától lenne... :cry: valakinek ötlet? ja és eljátszani se játszik el egyedül csak ha a szobában vagyok. ennél fogva tiszta káosz a lakás főzni se tudok nagyon meg semmit :oops:
24 órából 20at tuti velem van és jó lenne már néha kiscit lazítani!

Egy előnye van enni sem hagy (mert ugye elötte nem lehet iszonyat zabagép) tehát fogyok ami rámfér!! :lol: :wink:

Szóval ha valakinek van valami ötlete szívesen veszem!!!
Na megyek mert megy a Verdák!!! :lol:

Jó éjt mindenkinek!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Anya
Köszönjük a táblát most látom, csak hogy visszalapoztam az előző oldalra, nagyon szupi lett.
Simán meg lehet szokni a tanyát, én 9 éve költöztem ki páromhoz előtte városban laktam, először szokatlan volt a csend és a sötét, de most már vissza nem mennék az tuti.

Évi
Nagyon édesen alszik Lilla a hintában, és hogy áll a székben, valóban vakmerő kiscsaj.

Katica
Nem én etetem a kacsákat, hanem párom, bár még Johanna születése előtt sokat segítettem kinti munkában is, de mostanában nem jutok oda, marad nekem a papírmunka, meg a háztartás, meg persze Johanna, ugye nem elhanyagolható feladat. :) :)
Cipőt sajnálom, én, amíg nem tud járni nem veszek neki drága cipőt.
Ma még 3-4 lépés, 1 hét múlva, meg már szalad tuti.

Honey
Látszik, hogy jól sikerült a szülinap. Betti nagyon boldognak tűnik, a képeken, ahol kinyújtja a nyelvét, az haláli, nagyon cuki, meg a babás is, ahogy megöleli. A fotó album is nagyon jó lett.

Betörésektől, lopásoktól én is félek, de hát ki nem, ezt nem tudjuk kivédeni, mindegy hol lakunk bárhol előfordulhat.
Amúgy meg tényleg csak szokás kérdése, szomszédasszonyom Szegeden lakott, 2 éve költözött ki tanyára, először nagyon félt, éjjel is égett a lámpa, csak úgy aludt, nem mert kimenni sötétben. Most már ő se menne vissza, megszokta és szeret itt.

Fürtöske
A tejpépet mi meg se szerettük :) :) . Nagyon helyes fürtjei vannak Marcellnak.

Klarissza
Gratula a sógornődnek, ügyi volt akkor

Reni
Jobbulást, reméljük elmúlik ez a hányinger.

Látom a nappali alvással máshol is vannak problémák, mi is úgy állunk, hogy az 1 alvás kevés, a kettő meg már nagyon kicsúszik, jó lenne ha beállna már vmi rendszer.

Ditta
15 fog, aszta, ez nem semmi. Nagyon helyesek a fiúk, hogy így együtt fürdenek.

Móni

Kép
ission

Blankának boldog névnapot!!!

Móni

Kép
ission

Anikó, nem akarlak elkeseríteni, de nálunk már hetek óta ez van, mármint az éjjeli ébredés és biztos, hogy a foga miatt van.
Én kb. 2x- 3x láttam, hogy duzzadt az íny ahhoz képest már 12 foga van és még nincs vége ( 8 hátra van :twisted: )
Hidd el nem tart örökké, de ezt többé kevésbé mindenki megszenvedi.

Ahogy írtad a nappali alvásokat, mintha magunkat olvasnám :( nappal is csak valakivel a nagyágyban volt hajlandó aludni, ez mára úgy néz ki elmúlt, de nem lehetek benne tutira biztos.

Éjszaka ugyanez a többszöri felsírás, én sokat nem cicóztam vele magamhoz vettem és így én is ő is tudtunk pihenni. Ez van :) érettségizni biztos nem az én ágyamból megy :)

Tudom, hogy nem vígasztal, de nekem is állandóan a fenekembe van, vagy anyukáméknak, ha én dolgozok.
Bezzeg ha a tiltott dolgot talál nincs rám szüksége, egyedül is elboldogul ( próbáld csak ki! ) azt mondják az okosok ez a szep.szorongás .
Egy páran már szembesültünk itt ezzel, azt hiszem Katica, vagy Anya, bocsi nem emlékszem :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hahó

Evi most a szobában van a cipi de van egy kép amin rajta van de nem láccik nagyon jól. Különben uolyan mint a sima (átmeneti) csak van benne szőrmebélés! Én örülök mert amugy csak nagy bakancs meg csizmaszerűeket akartak mindenhol ránktukmálni neki meg még az minek?annyit sztem nem fog menni fagyban még.
Irod h elindult pár napra rá h cipőt kapott. Adjam rá a lakásban is?odakint van rajta de ott meg a babakocsiban ül… idebent nekünk olyan van mint a liliputi csak tescos.
Ja falcon 5900 volt mert tavalyi modell. Ugy örlütem neki igaz fius de vagány és most még mind1 sztem.

Honey húúú de jó képek!!!! A torta is gyönyörű!!! Uolyan asztalunk van a sarokvédőket leszedem mert a szájába vesz (lejön)! Nektek 7végére esett?nekünk szerda és ő de. született ugyh nem tudjuk akkor tartaniapa dolgozik meg rokonságot is ahét szombatra hivunk nem a napjára

Fürtöske hogyh megutáltátok a pépet?

Klarissza hanyadik babája sogornödnek?
Nekem jogán azt mondták h már apocakban és születéskor is láccik a baba természete. Regus pl lassan akart jönni nagyon gyengéd volt semmi fájdalmat nem okozott, csak ugye a dokik kihajtották oxitocinnal mert türelmetlenek vooltak de még igy sem fájt amugy, és téleg ilyen baba nagyon nyugodt csendes gyengéd kis virágszál. Bnőm kisfia is 2óra alatt jött és azóta is olyan mint a tűz

Ditta de ügyes ágoston h egyedül alszik el!h csináltad? Még a kiskádban fürdik?jók a képek

Blankának boldog névnapot!

Matyinak is boldog szülinapot!

Reni miért van hányingered?

Dalma én anyum is miskolci

Mammuci nálunk is ez van nagyon anyás lett. Én ezért fogytam le igy már rég
Én nem aggódok sztem majd elmulik. Szeparációs szorongás lehet. Igaz enyém alszik éjjel de nem mindig. Nappal van h semmit sem alszik csak amig sétálunk vmennyit. Már megszoktam.

Tejpépet én nem adok semmi tejalapú dolgot v terméket viszont most kezdtük a gabonapépet és azóta ugy alszik éjjel mitn a bunda! Azért kellett mert mult honapban fogyott 6 dekát előtte meg már nem hizott semmit. De jobb is igy mert igy éjjel nem szopik folyton és igy nappal jobb az étvágya. Csak a tejem bánja.

Andy

ja évi itt a cipős kép. meg az autósülésünk.
Kép
meg van ám ilyen cipink is de mire belenövünk kb minusz 10fok lesz:)
Kép

Kép
andy30

Kata, hogy van kicsi Kevin?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

még alváshoz: nálunk is káosz volt most vagy másfél hónapig de koppkopp pár napja rendben van! éjjel sztem a jó bekajálás miatt alszik, nappal meg kitartottam, nem engedtem mást pl nagyágy v állandó babakocsizás hanem mindig próbáltam uugy a kiságyban alvást és ha nem hát nem, akkor nem aludt! most pár napja meg megint alszik benne uugy. nemtom mi volt.

na megyek csicsikálni ki tudja mikor kelünk reggel az átállitás miatt

jóét

andy

Kép
andy30

Klarissza:gratulálok a sogornődnek ,nagyon ügyes volt :lol:

Honey:nagyon szupik a képek :lol: :lol: és a fotóalbum is nagyon nagyon szupi

:lol:

na felébredt kevin mennem kell :cry:

000kata

Andy, köszi látom. Az egyik hordozónk nekünk is MC, eladó de nem kell senkinek :(

Annyira bájos, szép vonásai vannak Reginek, igazi kislány és látszik rajta, hogy megtestesült nyugalom :)
A születéssel kapcsolatos eszmefuttatással nem értek egyet, L. nekem is lassan jött, sőt még nem is akart megszületni, nagyon jól érezte magát a pocakomba.... de a nagy okos doktorok úgy döntöttek itt az idő :cry: ehhez képest Lilla olyan mint a tűz :o

Szerintem ne add rá otthon ezt a cipőt, várjál csak...ja itt laptetőn 1. és utolsó képen látszik a mi Falcon pipellőnk, az egy kicsit könnyebbnek tűnik.
Anyukám rögeszméje , hogy régen is cipőbe tudtak elindulni a gyerekek és, hogy ne vezetgessem mert hozzászokik és nem akar majd elindulni- volt nagy hiszti, de megunta és elindult magától előtte meg csak 2-3 lépéseket volt hajlandó megtenni.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés vagy egyébként is elindult volna már, de így jött össze :lol:

Andy, meddig kell tartani a tejmentes diétát Regusnál?

Nálunk holnap áramszünet 7-16-ig :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: