Sziasztok!
[
color=darkred]Bettikének Nagyon Boldog Első szülinapot kívánunk!!!![/color]
Klarissza:Gratulálunk a sógornődnek!!!Irigy-irigy

Ügyes volt nagyon!Hát akkor inkább tényleg a tesódhoz vidd őket

Szép kertetek van nagyon
Évi:Nagyon arik a képek

A hintában alvós nekem is nagyon tetszik

Nálunk attól függ,hogy milyen kajcsit kap,de nekünk is olyan 2 kaksi van.De van,hogy egésznap semmi.És másnap 3 is

De igen Krisztián az én kisfiam
fürtöske:Gyerkőcöd nagyon édes
Vera:Mi is itt vagyunk ám

nov.25 így nem vagytok utolsók

Lánykád nagyon édes!
ditta:Nagyon arik a képek
Bendegúznak is Nagyon Boldog Első szülinapot kívánunk!!!!
Kata:Holnap,ha nem esik akkor elmegyek egy helyre hátha van ott csatt.Kevin,hogy van?Apának jobbulást!Hát nálunk is cirkusz az elalvás este.De amíg egy szobában vagyunk addig kivitelezhetetlen az,hogy már este 9kor aludjon,mert őt zavarja a tv meg a mozgás.Ha Kevint nem zavarja akkor van esélyed a korai alvásra.Fáraszd ki ne hagyd 2-3 után már aludni.Én ennyit tudok javasolni.Én már beletörődtem,hogy este 11nél hamarabb nem fekszünk le.De jövőre minden más lessz
kri:Hogy vagytok?
mammuci:Tök jó,hogy anyud szülésznő
Katica:Örülök,hogy jobban vagy.Neharagudj,hogy nem mentem.Eléggé gázul vagyok most hányingerem van meg ilyenek.Amint jobban leszek átmegyünk majd amikor nektek jó lessz.Jajj köszi,hogy feltetted a képet

Nagyon arik

Eltudod nekem küldeni emailben?Előre is köszike!Natasa legalább játszott a játékokkal
ske:Az jó,hogy rájöttél miért nem aludt jól Ádám.Nálunk megint jók az éjszakák kopp-kopp
ission:Örülök,hogy elmúltak teljesen a pöttyök.Pénztárca ismerős Krisz is mindig azt akarja
anya:Sajnálom a felborúlt alvást.Bizti vissza zökken hamar.Jó alvókája van Kincsőnek is

Krisz is jó alvó,ha este 11kor alszik el akkor olyan 9-10ig alszik.De majd próbálom szoktatni a korai keléshez,hogy így hátha este hamarabb elalszik majd.Egy próbát megér
Csajok akkor lehet nálunk is a korai pancsi a baj.Én is kipróbálom a későbbi pancsit hátha.
dalma:Hát igen hamar elmúlt ez az egy év

Nagyon örülök,hogy ilyen jó csapat van itt.És,hogy tértek vissza hozzánk.Reméltem,hogy a szülés után is megmarad ez a topic és lám itt vagyunk
nati:Fanninak jobbulást!!!!
Most is süt a nap és nem tudom kivinni Kriszt,mert nem vagyok jól

2 hónapja vacakol a mensim is most is van is meg nincs is

Remélem nem megint a ciszta
csuri:Reméljük hamar elmúlnak a rosszullétek.Köszike a dícséretet.
Matyinak is Boldog első szülinapot!!!!
anya Köszi a táblát mégegyszer!!
Kibújt a 8.fogunk is.Az óra átállítás engem kikészít olyan 1kor aludtunk el,mert itt voltak hugomék és addig beszélgettünk.Krisz persze már fél11-től aludt.És 7kor már kelt is ami persze neki 8 volt

Így össz-vissz aludtam olyan 6órát.Tiszta fáradt vagyok tegnap egésznap takarítottam

Most meg ez a hányinger készít ki

Megyek kiteregetek meg megpróbálok valamit pihenni.Bocsi,ha valakit kihagytam.