Sziasztok!
Dalma
Nálunk ugyanígy néz ki a du. sötétedésig kint vagyunk és jól elfárad-vacsi-fürdés-alvás.
Igen kacsáink vannak, most is van 8000 db, ja nagy szívatás volt a madárinfluenza anno, mi is megjártuk, nagy kacsáink voltak és nem szállították el, jó nagyot buktáztunk akkor, aztán 1 évig nem is csináltuk.
Édes lehet Panna baba ahogy sétál, a kis csöppség. Neked meg már ovis nagyfiad van, de jóóóó.
Honey
Nem félünk, már megszoktuk, nincs is mitől félni, tök nagy nyugi van itt. Nem vagyok amúgy se félős típus, simán kimegyek éjjel is megnézni a kacsákat (200 m) minden ok e náluk.
Te mitől félnél?
Nem tipikus régifajta tanya, felújítottuk, kert van, virágok, zöldségek, gyümölcsös, de állat csak 1 kutya, (most van kicsinye de az nem a miénk lesz), 2 macska, meg a kacsák. Szeretnénk, majd mindenféle házállatot is, de nincs ólunk, a régit lebontottuk, mert nagyon rossz állapotban volt, kellene építeni újat.
Akkor most ha jól számolom 8 foga van Bettinek.
Klarissza
De jó, hogy a tesód ilyen jó hatással van a gyerekekre.
Ti nagyon jó helyen laktok, közel a város, mégis nyugis. Juj nekünk is vannak piros büdöske bogaraink, Johanna meg szedegeti fel őket, simán meg is enné,

lehet benevezem vmi túlélő show-ba.
Mátyás nagyon cuki azzal a koszorúval a fején és milyen nagyok már a fiaid, lassan utolérnek.
Nati
Jobbulást Fanninak!
Évi
Lovászfiú

, az sajnos nincsen, ló se
Az arcán lévő pöttyök miatt mentünk el végül, de biztosan emlékszel, még képet is tettem róla, szerencsére elmúltak. Ja kaksi, Johanna ugyan szopik még, de kortyokban mérhető mennyiséget. Neki is van min. 2 kaksi, néha 3.
Garázs, ez jó,

nekünk is van jó nagy, de mindig telipakoljuk bazárral, néha még a kocsi se fér be.
Ja ezt akartam is kérdezni, szóval nagyon keveset szopik Johanna, ha kinálom, bármikor elfogadja, nekilendül, de alig kortyol és kész nem kéri. Tápszert meg nem fogadja el, eddig két félét próbáltam, kidobott pénz.
Ti milyen tápszert adtok? Ad valaki 1 éves kor után tejet?
Katica
Örülök hogy jobban vagy! Látszik milyen jól elvoltak a gyerekek együtt.