A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Honey:örülök,hogy végre elmúlt :)

Mi talán kicsit jobban vagyunk,szivni kell orrát meg kapja a gyogyit.De most meg apa beteg :? :cry: fáj a torka,köhög. :cry:

000kata

ANYA!!!! milyen bu...ó vagyok el is felejtettem megköszönni a táblázatot, jó lett nagyon és köszi, hogy mi is belekerülhettünk :lol:

Honey, volt már mikor én is szedtem Monuralt. Sőt olyan is volt mikor 1 hónapig egyfolytában antibogyót szedtem 3 félét és a végén Eger Urológia tükrözés lett a vége :(
Nálam olyan hirtelen jelentkezik, hogy fel se eszmélek és már véres a pisi :twisted:

De jó, hogy arany-problema megoldódott! Készülsz már gőzerővel gondolom a bulira. Képeket kérünk!

Katica, sok-sok folyadékot igyál, de gondolom ezt tudod!

Ske, én első naptól terítettem egy vékony paplanszerűséget a kókuszmatracra, mert olvastam, hogy hideg. Kár, hogy ez előbb nem került szóba.
Nálunk ilyen alvás elképzelhetetlen este 9-től regg. 8-ig húúúúúúú de jó is lenne, ugye Dalma :lol:

Kata, apának jobbulást!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok szerintetek hogy szoktassam hogy Kevin már mondjuk 9kor aludjon este.Minden este cirkusz az elalvás,10-11ig fent van és nem hajlandó aludni,játszani akar ha meg nem hagyjuk üvölt :? Szeretnék egy rendszert h 9kor már alvás.Ötletek?

Évi:köszi :)

000kata

Ske :) Nálunk épp forditva van, Marcinak szerintem meg melege van a hülye távfűtés miatt, nagyon száraz a levegő is :evil: Pedig le van tekerve a radiátor teljesen.Anyuéknál falun olyan jó kis hűvös volt a lakás....... 8)

Kata :) Mikor szoktál fürdetni?Mert a fürdetés után neki tudnia kell,hogy alvás jön.Vagy korábban fürdetsz?
Mert ha olyan fél10-10 körül fürdetsz, akkor hozd előrébb, hátha rögzült benne már fürdetés-alvás :)
De úgyis korábban jön egy órával az alvás, mert óra átállitás lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Ma mentünk vissza a bőrgyogyihoz, tünetmentes, ennyit mondtak. Valószínű hogy vmi étel okozza, de mivel nincs heveny tünet(állandó hasnenés, véreskaki stb.) így nem kell vele foglalkozni, kinövi. He meg előjönnének a pöttyök, kenni kell a kencével. Ennyi.

Kata
Örülök hogy Kevin jobban van, apának jobbulást!
Alváshoz, ki kellene alakítani valami rutint, pl.: vacsi, játék apával, fürdés, alvás, ahogy neketek jó, ezt hamar megszokja és már tudni fogja mi következik.

Honey
Örülök hogy elmült az aranyér :)

Katica
Hú, az baromira tud fájni. Jobbulást!

Felfázás téma ismerős, nekem is derült égből villámcsapásként szokott jönni, ált. vmi baci okozza, ilyen téren minden sz@rt könnyen összeszedek. :cry:

Sky
Nálunk is van a matrac felett egy gyapjú takaró.

Móni

Kép
ission

Nati
Micsoda vandál állatok.

Csuri
Szomszédok, borzalmasak lehetnek, szegény Anna, nem csodálom hogy fél. Kész vagyok az ilyen alakoktól. Aranyköpés

Kalrissza
Ti tanyán laktok?
De jó, mi is és nagyon szeretünk itt, többek között, azért is, amit Nati és Csuri is ír. Persze vandálok, tolvajok erre is vannak, de azért sokkal nyugisabb.
Te mit hallottál a Félegyházi korházról? Csődbement, bezárják stb. Drukk a sógornődnek, akkor lesz kisbaba a családban.

Ma is olyan hisztit rendezett Johanna a Tesco-ban a pénztárca miatt. Megfeszítette magát, aztán meg előre bukott a bvkocsiban ülve, már azon gondolkodtam veszek neki egy pénztárcát, mindig azt akarja

Móni

Kép
ission

Sziasztok!

Visszaolvasni, most nem nagyon tudok. :(
Olyan mérges vagyok, mert voltunk az auchanban vásárolni, mert holnap vendégek jönnek ebédre és Kincsőnek felborult megint a délutáni alvás. :( Aludt a kocsiban vagy 5 percet és most az istennek se akar. :(
Viszont tegnap este még megcsináltam szép új, javított, bővített táblázatot. Bocsánat mindenkitől, akit kihagytam.

Betegeskedőknek jobbulást!!!! Mindenki gyógyuljon meg hamar!!!!

évi
Nálam régen 7-től reggel 7-ig alvás volt. :P Most is jól alszik, csak elaltatni nehéz, utána már jön a durmi. Most kb. 8-tol 7-ig alszik, de legkésőbb fél 9 ágy. A rekord 7-től reggel fél 9-ig. :D

kata
Mi 6-kor fürdünk. Hogy hogy Kevin ilyen sokáig fent van??? :shock: Délután meddig alszik??

Na, az biztos, hogy velem senki nem szült egy helyen. :lol: :D :wink: :D

este próbálok jönni és akkor teszem az új táblit.

puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

ission
Nem tudod úgyse becsapni. :) Neki az kell, amiben pénz van, ami a Tied. :lol: :lol: :lol: Ti is tanyán??? De fura! Merre fele???

klarissza
Nekünk volt egy tanyánk, nem messze tőletek Kocséron . :) Nem arra fele laktok????

Na, tényleg megyek, mert bömbi van. :(

Kép
Kép
anya1118

Na 6kor fürdünk, 7kor vacsizunk de utánna még játszik vagy 10-11ig és akkor is nagycirkusz árán van alvás mondjuk kikapcsolok mindent akkor is a sötétbe még magyazáz 11kor is és megy nemérdekli a sötét volt hogy kiment a szobából a játékpolcáhouz és matat a sötétbe de semmi fény nincs :shock: :shock: :shock:
Pedig délután kb 1-2-3 között alszik valamikor csak fél órát de max egy órát .Nemértem miért nem fárad ki.

000kata

Kata :)

Egyébként most Marci elindult egyedül, és azt vettem észre,hogy azóta nálunk is gáz, de a délutáni alvás.Pl. tegnap semmit nem aludt délután.Most jött el az idő,hogy leszoktatom őt a délelőtti alvásról :?
Most is kb.egy órán át szenvedtem,mig elaludt.
Vendég

Marci még 2* alszik?

000kata

ja nem roosszul olvastam.Akkor nappal egyszer se fog aludni?de ugy nem lesz nyügi?

000kata

egy kép, ahogy megy, de le is videóztam :D
Kép
Vendég

Igen, de délelőtt levegőn csak és babakocsiban.
Kevin csak 1x?
Vendég

meg eddig nem volt gond a 2x-i alvás miatt.Sőt még éjjel is jól aludt.
Kevin alszik jól éjjel?
Vendég

Kata
Lehet meg kellene cserélnetek a fürdés-játékot, kicsit később fürdeni, és aztán altatni.
Johanna is olyan hogy, a fürdés után áll neki játszani, de úgy, mint, még aki soha nem látta a játékait, de max. fél órát hagyom, legeslegkésőbb fél 9 kor már alszik, de inkább 8 és reggel 7-ig alszik általában és 1X kel hajnalban.

Anya
Igen tanyán lakunk Kiskunmajsától 5 km-re. Szeretünk itt. Kicsit néha unalmas, de akkor kitalálunk vmi programot, van több kisbabás szomszédunk, (ez olyan 4-5 km-es körzetet jelent) nem egy elhagyatott hely. Meg hát szinte minden nap menni kell vmit ügyintézni, még néha sok is.
Nekünk pont az jön be ha elmegyünk vhova délelőtt, (mint ma is) egy kicsit alszik a kocsiban, ebéd és most is már fél 2 óta alszik, már kezdek unatkozni. Na jó lenne mit csinálni....
Miért te hol szültél?

Fürtöske
Marcell nagyon ügyi. Én már nagyon várom, hogy Johanna is elinduljon.

Klarissza
Mi van középső csemetéddel? Jártok már pszichológushoz?

Móni

Kép
ission

Fürtöske:csak egyszer alszik Kevin

Móni:megprobálom akkor :)

000kata

Kata, hát akkor itt a bibi! Korán van a fürdés, nincs összekapcsolva az alvással. Mi 6-kot még kinn vagyunk az udvaron, akkor még levegőzés, játszás a szabadban van. A levegőn jól elfárad, 7-kor vacsi, fél 8 fürdés, kb 8-ig (szereti nagyon), utána pizsi, szopi (már tápszer is ven mellé) és alvás. Max fél 9-kor.

Kép
Kép
dalminha

Dalma:nekünk is igy lenne jó :lol: Akkor megprobálom ugy hogy késöbbre viszem a pancsit.

000kata

SZiasztok!
Jön a hideg és az első születésnap két ajánlat tőlem. Ha valakit érdekel priviben jelezze. Köszi
Zsákká is alakítható overáll 4es méret de szerintem 74es. 3000,-
Kép

Lego Primo baby kockák és figurák boltban sajnos már nem kapható
5000,-
Kép

Elnézést ha zavartam további szép napokat!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kata!

nálunk is fél 8-tól van fürdés,utána vacsi,és alvás.általában 9kor már alszik.

Ission!

nem féltek tanyán?én biztos nem mernék ott lakni.de biztos megvan az előnye is!vannak állatok is,vagy ez nem olyan régifajta tanya?

Fürtöske!

Gratula Marcinak a járáshoz!kis cukika!

Ske!

Lehet igazad van!nyáron én is kivettem róla a polárt,mert meleg volt nagyon,és még nem raktam vissza.na majd mindjárt meg is csinálom,hátha megint alszik.

De amúgy ma tök sokat vigyorgott ,olyan igazi teliszájból,jól beleláttam a szájába,és képzeljétek 3foga úgy van kint,h tökre nagy már,jól látszik,és még van 5!!!! :shock: kint,azoknak csak a hegye recéje.valamelyik nap néztem,még csak 2 volt :shock: .lehet ezért volt ilyen nyügike a drágám?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Anya Kocsér tőlünk elég messze van, mi nem igazi tanyán lakunk, csak a címünk az valamikor itt csak tanyák voltak és megmaradt a neve. Majd lefotózom nektek, végülis az utca végén lakunk és két utca vezet hozzunk a két utcában laknak kb. 5-en :wink: ez nagyon jó, mert már nagyon elegem volt a társasházi szomszédokból!

Móni azért még ne zárjon be pár napig, mert sógórnőm is ott szülne, hát már nagyon izgulunk 20-ra volt kiírva és sehol semmi szerintem megvárja, hogy skorpió lehessen :lol: az még két nap!

Pszichológus: legjobb lesz, ha csak a tesómhoz hordom el őket képzeljétek elbeszélgetett velük és múlthét óta teljes nyugi van :lol: annyira örülök! A fejlesztő pedagógus a mai napig nem adta oda a jelentkezést pedig már 2 naponta a nyakára járok annyira idegesítő. Ha meg mi megyünk el az legalább 3 hónap mire fogadnak.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nekem vannak tyúkjaim, kacagó gerlém (sajna megint lányt vettünk annyira bénák vagyunk már 3 lányunk van :oops: )és két hatalmas kaukázusi kutyám, meg pókjaink, piros büdöske bogaraink :lol: És nyáron rengeteg gyíkunk van srácaim azt fényképezték.
Kép
Hátsó kert
Kép
Hátsó kert másik szögből, sütögetővel
Kép
Egyenlőre ennyit találtam van még a srácoknak egy nagy focipályájuk meg egy kerti kemence.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, de szép nagy kertetek van! Ez ami látszik mind a tiétek (kis naív lányka vagyok)! Akkor nálatok nem gond a friss tojás kérdés.. :)
Olyan jó, egyre többet tudunk meg egymásról! Úgy szeretek ide jönni! :)

Móni, ha jól emlékszem nektek kacsáitok vannak, ugye? ment a paráztatás amikor madárinfluenza volt soron, mi?

Honey :shock: akkor most hány foga is van a drágának? 8?

Nálunk ma igen bátor volt a kisnő. átment a nappalin egyedül! :) olyan édes volt, mentem előtte vele szemben és hívtam, ő meg jött kis inogva.

Jövő héten szünet lesz az óvodában, és utána kezdi a nyagyfiú. Olyan aranyosak voltak ma a barátai, azt mondták, de jó, nem kell többet a Kori nélkül menni oviba! Mert legközelebb már ő is megy. Olyan gyorsan eltelt ez a 3 év, mindjárt ezek a picúrok is indulnak bele a nagy életbe! Nem is volt olyan rég, hogy számolgattuk, ki lesz a következő a szülésben! Aztán az már egy éve volt. Meg még a topic elején Akira írta, hogy most még itt hányingerezünk, aztán nemsokára már a babáinkról fogunk beszélni. Akkor azt gondoltam, á az olyan soká lesz, nem is lezsünk addigra topiclakók, erre tessék, már az egy éves gyerekekről csevegünk. Na, elég szentimentális Dalma! :oops:

Kép
Kép
dalminha

Kata
Nálunk f8 körül van fürdés és elötte van egy extra nagy hancúrozás, kergetőzés, hogy jól lefáradjon. Mi úgy állunk, hogy fürdést még éppen kibírja, de a törülközés és öltözés már sírós, szemdörgölős és kapja a vacsit (tápszer) cumiban és elalszik a karomban kb f9re. Szerintem is próbáld meg késöbb fürdetni és elöbb játszani vele egy jó nagyot, vagy sétálni a friss levegőn.

Ske
Ezt a matrac dolgot én is kipróbálom, mert Fanni is sokat ébred, főleg most mert huzatos helyen vagyunk. De ha felébred éjjel aláteszek egy polár plédet.

napközbeni alvás
Nálunk is elég változó, van hogy 1x1,5 óra, de akad olyan nap is mikor 2-3x20-45 perc.

Fanni megint beteg. Taknyis. Tőlem kapta el. Most béres cseppet és c-vitamint kap.

Kép
Kép
nati80

Kata, nálunk is sötétedésig udvar , utána garázs :lol: és ezután jövünk be. Akkor vacsi és játék orrvérzésig 8 és fél 9 körül fürdés, ha apával fürdik az min. fél óra ha egyedülös az max. 10 perc.
Utána mi már nem játszunk, bár 1x-2x bepróbálkozik Lilla, de nem engedem, mert hozzászokna.
Tápival alszunk el, de a héten 1-2 este nem kellett neki a tápi az kicsit zűrösebbre sikeredett.
Most alszik már, de mindjárt ébred :( vagyis nem ébred fel csak nyüszög és sírogat kicsit.

Honey, azt képzeld el, hogy most este láttuk meg, hogy az őrlő alul is kint van, ami azt jelenti, hogy 3 fog bújt ki most 2 hét alatt, vagyis nem tudom mennyi :roll:

Szégyen nem szégyen nem tudom mennyi foga van a gyerekemnek, ezen röhögtünk most apával, szájzárat kap ha szeretnénk megnézni, de ha jól számolom 11 a bal alsó őrlővel, de sztem jön a jobbos is :shock: nálunk biztos ez az éjszakai mumus.
De nálatok is bizti, hogy ez okozza a nyűglődést.

Dalma, úgy elérzékenyültem, ahogy írtad az ovikezdést Korinak, furcsa lesz, hogy ketten lesztek Pannával napközben.
Igen így rohan az idő és igazából a gyerekeken vesszük észre a legjobban.
Panna milyen cipőbe van a lakásba?

Klarissza, nekünk is vannak gyíkok, itt laknak a terasz mellett már vagy 3 éve és bejárnak a garázsba :lol: onnan már csak 2 lépés a lakás. Nem félek tőlük, de egyik barátnőm nagyon és mindig azon izgul, hogy ha jön hozzánk ne akkor napozzanak a teraszon :wink: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobb a helyzet nagy fiadnál, lehet családon belül is kitudja beszélni a problémáit :)
Mátyás a virágkoszorúval olyan cuki .

Móni, nekem minden vágyam, tanyán lakni sok-sok állattal ( liba, kacsa, kakas, tyúk , boci, kutya, ló...) ja és egy lovászfiú :lol: :lol: :lol:

Fürtöske, de édes Marci, ahogy koncentrál a lépegetésre.

most ébredt Lilla :arrow:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

csak felsírt, de alszik :roll:

Katica, jobban vagy már?

Móni, én valamiről lemaradtam, bocsi miért voltatok bőrgyógyásznál?

Már kérdeztem, de senki nem válaszolt, aki már nem szopis baba mennyi kaksi van egy nap, szerintem nálunk sok a 2-3 :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, Honey,Erika
köszi ,ma már sokkal jobb.Kaptam én is antibiót de olyan ami mellett lehet szoptatni- felhívtam az LL-Ligát is emiatt :lol:
Évi
nálam is hipp hopp jött, még nem volt ilyenem.De ezentúl tudom legalább mire kell figyelni.
Mit csináltok a garázsban?? Azta mennyi fog? szegény nem csoda h. nem alszik. Lovászfiúúúúúúúú :) ???

Ske
én is pont ezen agyaltam a napokban, de még nem tettem alá semmit.Mondjuk ő állandóan a takaró felett van.
Tényleg ki hány fokban altat és miben vannak a babák?

Dalma
cuki lehet Panna nagyon.Kép esetleg? Kis ügyes. Ilyen kis népszerű Kornélod? :)

Kata
tudom már mondtam de nem lehet h. fáradt már és azért pörög.Nappal sem alszik túl sokat akkor.Túlpörög L is ilyen ha nem dugjuk időben ágyba. Emlékszem volt h. 4 hónaposan este 11kor még itt sikítozott a körforgónak.
Az óraállítgatással Ti pont előrébb csúsztok egy órával. :D Mi 7kor fürdünk 7.20kor szopi amibe belealszik. Fürdéskor már fáradt utána már csak a szopi van ami ellazítja.Se játék se semmi csak be a szobába, sötétben szopi. Meg én mindíg mondom h. mi fog következni, mit csinálunk éppen és ha balhé nélkül sikerül egy egy mozzanat akkor mindíg meg is dícsérem.

Pipal
köszi h. jötettek.Nagyon jól érezték a lányok sztem magukat.
Reni
kár h. nem tudtatok jönni, talán máskor. Meg ha van még vkinek kedve csatlakozhat ám! :lol:

Anya
mi is pont hétfőn voltunk ringatón. Sztem is szuper!!!! Köszi az invitálást! Bár csak kicsit közelebb lennétek. :cry: de ha van lehetőségetek bejönni vkivel a városba-mint Hannáékhoz- mi is várunk ám!
Krisztiánnal :) Kép
Natasával :) Kép Kép

Kép
katica_75

Klarissza
Mátyás a koszorúval a fején :) mint egy görög félisten!

Kép
katica_75

Dolgozónyuszik! :)

Katica, és fájt is, amikor wc-re mentél? Forrró fürdő? Jó, hogy már jobban vagy.
Igen, Kornél ilyen kis népszerű kisfiú. Nagyon tud alkalmazkodni mindenkihez, és el tud játszani a nála idősebb fiúval, vagy éppen Pannával, vagy bármilyen gyerekkel. Valahogy mindig megtalálja a közös nevezőt. Az oviban a múltkor kérték a gyerekek, hogy ne menjen haza a Kori. Na, kiváncsi leszek, mi lesz a nagylegénnyel anya nélkül. Mellesleg pedig a nők (kiscsajok) kedvence, olyan kis jóképű gyerek. :) 8)

Klarissza, jaj nem írtam, de Mátyásod zabálnivaló. Nekem az Anna és Peti jutott eszembe

Évi, a garázsban még kicsit motoroztok, mi?
nekünk is az álmunk egy farm a bakonyban lovakkal (és tényleg lovásszal, aki rendezi az állatokat, nehogy má nekünk legyen velük gondunk)

Micsoda foggyáros gyerekek vannak itt, ezek a nov.5-i gyerkőcök... (kivéve mi), na meg Betti

Hogy mit csinálok még itt ilyen későn? Apát várom, most jön hazafelé Ingolstadt-ból.
Jön a josszúhétvége, szakad az eső. Hurrá. :?

Kép
Kép
dalminha

:twisted: :twisted: :twisted: elszállt amit írtam

Katica, így játszanak a csajok együtt, hihetetlen mont az ovisok :lol: :roll: olyan nagylányosak a foton
irigy a tali miatt!

Krisztián nem a Reni kisfia?

garázsba felkapcsoljuk a villanyt és ott még lehet biciglizni, quadozni... 80 m2
L. nem jön csak úgy natur be a lakásba, valami levezetés kell, mert balhézik és a garázsból jövünk be a lakásba :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

nálunk 22 fok körül van és vékony pamut kezes-lábas van Lillán - no body
nyáron csak egy rövid body volt
takaró nálunk is alatta és nem fölötte :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Köszönöm a tippeket.Akkor késöbbre viszem a fürdést és sötétbe altatok .Kiváncsi leszek.Ma elaludt 9kor :shock: De csak azért mert korán kelt igy korán aludt el 12kor,lehet felkéne keltenme 7-7:30kor és akkor jó lenne.

Katica:nagyon édesk a gyerekek hogy játszanak :lol: cukik :lol:

Klarissza: édesek a fiúk meg te is :lol: Jó lehet nagyon ott lakni föleg nyáron lehet a legszebb. :lol:

000kata

Évi de édes lehet :lol: igy szeret kint lenni?és mit csinál kint?

000kata

Kata, reggel szerintem ne ébreszd fel!!!
Kevin ha este elaludt egész éjjel alszik? Különben a túlpörgés nálunk rosszabb, akkor nehezebben alszik el L.

Dalma, apa dolgozni volt kint?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

jön-megy legfőképp ez a kedvenc szórakozása

mondja, hogy pajjjiiiii - az azt jelenti, hogy hintázni szeretne van a teraszon neki felszerelve és hintázunk, anya meg bohóckodik hozzá,
locsolókannával viszünk vizet a kutyánknak , eszi a virágot, matat, triciklizünk, tolja én irányítok, szedi a levelet a földről és mondja, hogy be- az azt jelenti, hogy bele akarja dobni a kukába...

ez a jó az udvaron, hogy sok lehetőség van, de itt a lakásba olyan hamar megunja a játékokat is nincs akkora tér mint kint

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: szerintem nem túlpörög Kevin egyszerün nem fáradt.Nem alussza át az éjszakát ma pl 3* is kelt ilyenkor feláll a kiságyba sir és nyújtsa a kezét hogy vegyem ki ,cici és alszik.1-2* mindig felkel olyan még nemvolt hogy átaludta volna az éjszakát.

Nagyon édesnlehet Lilla,tegnap én is kimentem Kevinnel nem volt hideg tetszett neki csak ö mindent megeszk megy a kavicsikhoz és egyből tömné be :shock: :shock: ő nincs ugy el vagyis csak olyat csinálna amit nem lehet,ha neg nem hagyom üvöltés.Van kint hinta azt imádja.

000kata

Sziasztok!

Eltűntem egy-két napra, mert megint vacakol a gyomrom :roll: . Néha már a háztartási keksztől is hányingerem van :? .

Dalma!
Gratula Pannának a "sétához"!
Mi a hétvégén a szüleimhez megyünk, mert Katust Ők most tudják megköszönteni. Így vasárnap már tortázunk egyet :wink:

Kata!
Én már nem írom le, hogy mi hogy alszunk, mert szinte pont úgy mint a többiek. Szorítok, hogy Kevin aludjon, meg főleg Te :wink:

Evi!
Nálunk a hintázás, az "inta-intata", de nem ilyen szorgalmas, mint Lilla!!! Lovászfiú :wink: Egyszer az egyik barátnőmmel beszéltük (2,5 gyereke van Neki is), hogy ha Mi szeretőt tartanánk, annak annyi munkát adnánk (vasalás, porszívózás), hogy szeretősködni nem lenne ideje....

KAtica-Pipal!
De jól nyomják a csajok együtt! És Krisztiánnal is édesek!

Klarissza!
Irigy-irigy a nagy kert miatt! Mátyás olyan szép! Jaj, nektek lányok!!!!!

Fürtöske!
Marcin látszik, hogy mennyire élvezi az új tudományát!!!!

Most megyek, elindítom a mosógépet...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kép

Kép

Kép
ditta76

Csak egy gyors bekukk,mert pörgés van :lol:

Eagleszem és Zsemlyécske!

ha olvastok még! de ha nem akkor is!

Matyinak is és Bendegúznak is nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Zsemlyécske,
Nagyon boldog első születésnapot kívánok Bendegúznak!

Eagleszem,
Matyinak is sok boldogságot kívánok szülinapja alkalmából!

Kép
Kép
dalminha

Évi, kérdezted, Panna itthon szandálban van. Amúgy csúszkál a lába a járólapon. Néha bőrtalpú tutyit adok rá.
Tegnap küldött egy ismerős csaj nekem 2 pár csizmát, a kislánya hordta pár hónapig télen. olyan szépek! Egy pepided és egy lilliputi. Úgy örülök nekik!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Előbb gyorsan a szép, javított táblát. :) Remélem most már minden rendben.

Kép

Bendegúznak, Nagyon Boldog Első születésnapot!!!!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Fürtöske
Nagyon édes Marcikád!! Gratulálok!! :) Mi is egyszer alszunk, már 9 hónapos kora óta.

Ission
Én is szerettem a tanyán, -Apuci ott élt , igaz sajnos nem sokáig- :cry: , de hogy Én ott lakjak? Na az kizárt!! Vannak állatok is? Apunak voltak lovak, kecskék meg baromfi, na meg persze erdő nagyságú kert. Jaaa, Én a mentőben szültem. :)

Klarissza
Értem. Nagyon szép nagy kertetek van tényleg! És mennyi állat. :) Szerettek ott lakni?? Nagyon édes Matyid a korszorúval.

Évi

Szájzár. :) Ismerős. Én se tudom megnézni Neki a fogacskáit. Én most 6-nál tartok, de lehet már több van. Bocsi kakis téma, nekünk változó , van , hogy egy sincs-ez ritka-, de általában 2-3 van. Szerintem az normális. Szerinted miért sok? 5-ször esztek?? Hányszor megy a tápi??

Katica

Nagyon édesek a babók. :) Írd meg priviben lécci, hogy hol is laktok, megnézem a gps-en. :) Köszi a meghívást!!

Irsuc

Én azért irigyellek kicsit a rosszullétek miatt. Nekem az ikrekkel se volt semmi és Kincsővel se. Azt se tudom milyen az, de azért jobbulást!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Dalma
Nálunk ugyanígy néz ki a du. sötétedésig kint vagyunk és jól elfárad-vacsi-fürdés-alvás.
Igen kacsáink vannak, most is van 8000 db, ja nagy szívatás volt a madárinfluenza anno, mi is megjártuk, nagy kacsáink voltak és nem szállították el, jó nagyot buktáztunk akkor, aztán 1 évig nem is csináltuk.
Édes lehet Panna baba ahogy sétál, a kis csöppség. Neked meg már ovis nagyfiad van, de jóóóó.

Honey
Nem félünk, már megszoktuk, nincs is mitől félni, tök nagy nyugi van itt. Nem vagyok amúgy se félős típus, simán kimegyek éjjel is megnézni a kacsákat (200 m) minden ok e náluk.
Te mitől félnél?
Nem tipikus régifajta tanya, felújítottuk, kert van, virágok, zöldségek, gyümölcsös, de állat csak 1 kutya, (most van kicsinye de az nem a miénk lesz), 2 macska, meg a kacsák. Szeretnénk, majd mindenféle házállatot is, de nincs ólunk, a régit lebontottuk, mert nagyon rossz állapotban volt, kellene építeni újat.
Akkor most ha jól számolom 8 foga van Bettinek.

Klarissza
De jó, hogy a tesód ilyen jó hatással van a gyerekekre.
Ti nagyon jó helyen laktok, közel a város, mégis nyugis. Juj nekünk is vannak piros büdöske bogaraink, Johanna meg szedegeti fel őket, simán meg is enné, :shock: lehet benevezem vmi túlélő show-ba.
Mátyás nagyon cuki azzal a koszorúval a fején és milyen nagyok már a fiaid, lassan utolérnek.

Nati
Jobbulást Fanninak!

Évi
Lovászfiú :oops: :oops: , az sajnos nincsen, ló se :cry: :cry:
Az arcán lévő pöttyök miatt mentünk el végül, de biztosan emlékszel, még képet is tettem róla, szerencsére elmúltak. Ja kaksi, Johanna ugyan szopik még, de kortyokban mérhető mennyiséget. Neki is van min. 2 kaksi, néha 3.
Garázs, ez jó, :D nekünk is van jó nagy, de mindig telipakoljuk bazárral, néha még a kocsi se fér be.

Ja ezt akartam is kérdezni, szóval nagyon keveset szopik Johanna, ha kinálom, bármikor elfogadja, nekilendül, de alig kortyol és kész nem kéri. Tápszert meg nem fogadja el, eddig két félét próbáltam, kidobott pénz.
Ti milyen tápszert adtok? Ad valaki 1 éves kor után tejet?

Katica
Örülök hogy jobban vagy! Látszik milyen jól elvoltak a gyerekek együtt.

Móni

Kép
ission

Anya,
nagyon szép a tábla, üssekő, írd ki gyermek nevét nyugodtan. :oops: :wink:

Klarissza,
tudod hol a Borbás tanya?

Boldog szülinapot a kis ünnepelteknek!

Kép
Kép
Kép
ilba

hahó

huu csajok pár napig nem jövök és ennyit irtok! :D

nem is maradt többre időm csak megköszönni a dicsiket meg anyának a táblázatot nagyon szupi lett!

betegeskedőknek jobbulást és most megyek is csicsi mert holnap nagyon hosszú napunk lesz!

jóét

andy

Kép
andy30

Hahó lányok, ma annyi sokat dolgoztunk itthon Lillával :lol: mosás, takarítás, főzés... jó több részletben mert a szokásos kinti program nem maradhatott el, délben el is aludt a hintába :wink: majd dobok képet. :lol: a somlóival most végeztem 8)

Holnap csavargós napot tartunk azért akartam mindent ma megcsinálni, szépen ünnepeltem.
Terveztem, hogy este (6-kor) kimegyünk a fáklyás megemlékezésre, de már nem volt energiám ölözni-készülni :(

Lovászfiú nem szeretőnek kellene :oops: :lol:

Kata, pacsizhatunk :lol: :lol: :lol: Lilla is éjjel többször úgy ébred, mint Kevin- feláll a kiságyba, de én ölbebabát játszok és ha tudom visszateszem, ha necces akkor jön anya, apa közé. Ott nem jut eszébe randalírozni :roll: egy- két kivételt eltekintve
Én éjszaka soha nem adok neki enni vagy inni, régen még volt az álometetés akkor kapott, de az már a múlté
Kitartás nem vagy egyedül itt legtöbben kelünk éjszaka :cry:

Lilla már nem eszi a kavicsot, de mikor még étlapon volt sokszor mire észrevettem már a szájába is volt.

Móni, bocsi tényleg emlékszem már a pöttyökre, húúúú de hígagyam van :twisted:
Nem minden baba issza meg a tápit, van még a babatej, de az rohadt drága, ja és a sinlac. Mi Milupát használunk.
Nem tervezek neki tejet adni csak 2 éves kor után, én a fiamnak se adtam 1 éves korig tejet.

Édesanyám szerint sok a napi 2-3 kaksi, szinte minden délután mikor jövök haza azzal fogad - kislányom lehet hasmenése van Lillának...

Anya, elméletileg 5x eszünk, gyakorlatban pedig úgy néz ki, ha valaki eszik Lilla tuti kunyerál, 2x tápizunk ( reggel félkómába utána alvás tovább és este azon alszunk el)
Érdekes lesz majd a cumisüvegről leszoktatni

Dalma, nekünk is volt Liliputi tutyi, Lilla 3 hét alatt leamortizálta, a Robeez tutyi az sokkal tovább bírta.
A Pediped csizmával (pöttyös) én is szemeztem/szemezek, de abba tud menni a gyerek télen? Nem sima a talpa és mennyire vízálló? Vagy csak kocsiba való? A mi gyerekeink már hógolyózni fognak télen :roll: :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép

Kép

Kép

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

BETTIKÉT ISTEN ÉLTESSE 1. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL !

Kép

Évi, Lilla
evi1969

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: