A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok, egy kis jó videó:

http://www.youtube.com/watch?v=jDi0FNca ... r_embedded

jó is volna:-)

Heni
KépKép
heni81

Móni biztos szuper lesz a tali Vindoékkal :D

Te meg vegyél be egy magne B 6ot , hogy bird cérnával HPt.

Heni
KépKép
heni81

Niki
++++ hogy ne ezúttal, van rá esély??
Zokni nélküliség :shock:

Kolbi
Egyedül már nem nagyon merek indulni, nem tudom egy családit össze tudunk e még hozni. Miért lenne szabad napod??
Elbocsájtás :( remélem nem lesz semmi gond.
Máté dumák.

Regi
Munkahelyzet :(

Ktimi
Mennek a drukkok.

Irina
Nyugi nem lesz baja, kijön az a kakival.
Ádi nagyon cuki és hihetetlen miket mond :)

Viranka
Gyerekek :shock:

Ágica
Lényeg, h van valami...tarts ki és szorítok, h találj jobbat.

Móni
Szorítok hétvégére...

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Tali minél hamarabb. Mondjuk jöv. hét vége. Persze akkor van nov 1 is vasárnap, lehet sokan utaztok, de utána már nem tudom.....

Melegfront nem viselt meg szerencsére.
Lilla meg igen. Irtó hisztis a csaj. Padlón vagyok tőle. Mesén kívül semmit nem akar és egész nap szájában a cumi....én meg persze mivel keresem a nyugalmat engedek neki mindkét téren, mert mostanában állandóan küzdünk minden máson is. A pelus cserén az öltözésen a sétán.....mindenen. Minden nem.....annyira elegem van. Remélem tényleg csak az utolsó foga és aztán elmúlik.....
Éjjel ismét nagy balhét rendezett 3kor 20 percig türelmesen próbáltuk ketten nyugtatni...de ketten nem bírtunk rajta pelust cserélni és kicsit betelt a mérték...rácsaptam az ajtót, annyira elegem lett. Utána is bementem hozzá, kihoztam a nappaliba. Kb. 10 percig csak püfölt....:( és hiába fogtam le a kezét mindig újra kezdte....
Ilyenkor annyira tanácstalan vagyok mit csináljak vele és főleg az én érzéseimmel és indulatommal, mert a legjobb jó szándékom sem segít.
A héten a bölcsiben is sírt mikor otthagytam és külön jó, h Erzsi néni mondta, h ez a viselkedés csak nekem szól, mert ha nem vagyok ott viszonylag gyorsan lerendezik a hisztiket. Bezzeg nekem rászólok akkor meg van sértődve és csak azért is. Ha meg bünti szoba van, akkor képes akár egy óráig is sírni és még sosem hagyta abba magától......
Bocs panasznap volt. Eldugultam.

KépKép
KépKép
fleur

Hello Lányok,

jó rég voltam :wink:

Fleur, leginkább miattad néztem be, h mi a helyzet. Látom már nagyon a finish-ben vagy. Gondolok Rád! :D Egyik barátnőm meg két ismerősöm is az elkövetkező 3 hétben fog szülni, úgyhogy mindennap lesem a telefonom, h mikor jön SMS. Azt hiszem ide is jó lesz gyakrabban benéznem. Drukkolok, h minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd.

Bölcsivel minden rendben, bár folyamatosan csurog a nózija. 3 hete elkezdtünk egy immunerősítő kúrát, azóta határozottabban jobb a dolog, de a bárányhimlő elleni oltás rendesen betett az immunrendszerének. Néha köhög is, már kétszer elvittem dokihoz, h nézze meg nem beteg-e, de nem. Hát, majd csak jobb lesz egyszer. Annyira szeretnék 1 napra láthatatlan lenni, és meglesni, h mit csinál ott egész nap. Azt tudom, h a társai nagyon szeretik, mert mindig lelkesen üdvözlik meg búcsúztatják érkezéskor/távozáskor. Gondozó nénik szerint egy igazi kis dumaláda. De nagy kutyaházi, mert alig bírják elaltatni. Nem 1x előfordult, h ébresztés előtt 15-20 perccel aludt el. Itthon meg egyáltalán nem alszik hétvégén napközben. Sajnos eljött ez is. Éjjel meg rendszerint közöttünk köt ki. Pedig 2 évig csak a saját ágyában aludt.

Niki, Máltát csak ajánlani tudom!!! :D Sweet 16 koromban 2 hetet kint nyaraltam 10 fős baráti társasággal (2 nyáron dolgoztam érte Ausztriában) és életem legjobb 2 hete volt. Olyan, mintha Angliában lennél, a turisták 95 % onnan jön. Én is nyelvtanfolyamra akartam menni, de az már nem fért bele a büdzsébe. A máltaiak meg roppant kedvesek, rendesek és mindenki beszél angolul. És süt a nap!!!! :lol: Olyan jó idő van, h pl évente 2x terem a krumpli és a család, akinél laktam a kertből hozott citromot a teámba :D (mikor ledöbbent azon, h nem tejjel iszom :lol: ) Jaj, de imádtam Máltát és milyen réges-régen volt... Hűűű, de vén tyúknak érzem most magam... :roll:

Tofut még életemben nem ettem, nem is tudnám, hogyan álljak neki, de ha egy hozzáértő megcsinálná, biztos belekostólnék. Ez borít ki Lizában: néhány kajára ránéz és közli, h nem finom neki. Pedig meg sem próbálta. :twisted: Pl nem hajlandó tejbepapit sem enni... Én még ilyen gyereket életemben nem láttam.

silka
silka

Fleur!
CSaj nyugodtan panaszkodj. Szerintem itt mindenki megért és együtt érez veled. Hátha Móni tud valamit tanácsolni, hiszen Gréta is elég vad leányzó (volt).
Még az is lehet, hogy amikor megszületik a kistesó lehiggad, mert kicsit elterelődik a figyelme magáról. Nem gondolod?

Heni, Vindo!
Jó talit nektek! Készítsétek a fényképezőket is! :)

Ágica!
A lényeg, h sikerült állást találnod. Még lehet, h cégen belül is tudsz majd kicsit más beosztásba kerülni, de egyenlőre nagyon jó, h valahonnan jön pénz!
Petra meg biztosan alakul majd bölcsiügyileg. Lábával mi újság?

Móni!
Korán kelés, jaj! :? Szerencsére nálunk most nagy alvászatok vannak, f8 ig, bár este n10 előtt nincs alvás.
Kitartás a hétvégére!!!!

Irina!
Ádi gyönyörű! :)
Hátha csak begyömöszölte valahova azt a villadarabot!
Gratula a vezetéshez, fog az menni!

Mesi!
Az a 4 hurkás láb, tüneményes! :)

Délelőtt megjártuk a gyógyszertárat, bementünk a kínainkba, vettem egy-egy bélelt nacit nekik. Megúsztuk kisebb hisztivel, bár nem volt egysezrű a sorok között elkalandozó gyerkőcöket összeterelni. Még jó, h segített az eladólány, mindig tájékoztatott, merre bolyonganak.

Kellemes hosszú hétvégézést mindenkinek! Jó idő lesz, ugye?

Gica

Kép
gica1

Silka!
Akkor Liza és Zsuzska nagy barátnők lennének. Ő sem eszi meg a tejbepapit, és ugyanúgy nem kóstol meg semmit, ami éppen nem tetszik neki. Képes lenne napokig kakaós csigát enni napokig.

Ügyesek vagytok a bölcsivel! Gratula!

Nagy kedvet csináltál most Máltához! :)

Niki!
Úgy érzékelem, MÁlta jó választás lenne. (Én még nem voltam.)

Kép
gica1

Kőszegi Timi, akkor húzzatok bele! Hajrá ketteske!

Villahegy, dróttekercs! :shock: :shock: :shock: Jesszus, hogy mik vannak!

Mi szombaton megyünk saját szőlőt szüretelni, Lizi most megy először. Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd neki. (én anno 3 évesen kezdtem itt) Azt hiszem 1 fő mindig figyelheti majd, mert nincs körbekerítve a területünk. Drukkoljatok, h legyen jó időnk! Bár sajnos esőt mond a Dunántúlra... :cry:

silka
silka

Panndi, Sense ti merre vagytok????

Emese te se dolgozzál már annyit!!!! Vazzeeeeeeeee....hiányollak

Fleur panaszkodni lehet...

Timi hajrá ketteske!!!!

Silka megy a drukk a jó időhöz :D nálunk szüreteléskor Péterke azt élvezte, hogy nyomkodta szét a szőlőszemeket :shock:

Gica fotózunk majd ezerrel :wink:

Niki Málta 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Köszönöm a jó kívánságokat és tényleg bízom benne h találok majd egy sokkal jobb munkát! De mint írtam is egyenlőre muszájról szól :oops:

Voltunk a sebészeten levették a gipszet nagy üvőltés utána rtg szintén nagy üvőltés :roll: és mikor a doki bácsi behívott már semmi gond nem volt.És képzeljétek nem hittem a szememnek mikor radtam a cipőt úgy ment vagyis szaladt mintha az elmúlt 4 hétben nem is lett volna gipszben a lába :shock: :shock: Volt ott egy másik kislány szintén ilyen problémával ő meg úgy sírt szegény h nem akar ráállni de a szülei hiába győzködték :roll:

Fleur: Tippem: nov.11 :D

Taliban én is benne vagyok és nekem jó lenne az 1-e :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Na, ugy dontottem, ma este itt tobzodok, aztan senki sincs.... :? Ez az en formam... :lol:
Apa suliban van, sot, utana sem lesz, mert a BBC-n egy (szamara) nagyon erdekes riportmusor lesz, es nekunk nincs tv elofizetesunk, ezert a kollegajanal nezi...Szoval olyan ejfelkor jon...

Menzeszem meg mindig sehol, ma megint fajdogalt a hasam, remelem.... :?

Vettem ma jegyet vasarnapra, kicsi Raniamat az elso eloadasara visszuk, mar alig varom, hogy mit reagal. Bob the builder show lesz egy szomszed varos szinhazaban (azt hiszem, otthon Bob, a mester neven fut valamelyik gyerekcsatornan.)

Silka, hu de jokat irtal Maltarol....igazabol ez is nagyon motival, hogy meg soha semmi negativat nem hallottam, pedig gyujtom az infokat ezerrel! :wink: Mi meg sosem voltunk, marciusban tervezzuk, hogy elugrunk megnezni! Rania is olyan, mint Liza, meg a fehercsokit sem eszi meg, pedig imadja a csokit, de csak nezi-nezi, es gondolom csodalkozik, hogy miert feher, nem is hajlando megenni...es a tejbedarat sem, pedig kifejezetten hozattam otthonrol, itt nem lehet kapni...most nekem kell megenni... :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csajok nem már :? sehol senki????
Hol vagytok???????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Szép estét! :)

Most sikerült leraknom a fiúkat. Hát mit mondjak, elég rendese kiakasztottak ma :? Pláne jó,hogy megint alig van hangom,tegnap estétől suttogóban nyomulok :( elegem van a takonykórból :x

Málta hmmm,jó dolgokat hallani :) Bár én tudom,hogy jó sokáig nem lesz nyaralásra lehetőségünk :cry:

Tofuval már én is szemeztem,de nem mertem bevállalni.. 8) Eddig..

Fleur talán érzi,hogy valami nagy dolog fog történni. :) Megjön a kis tesó és egy darabig elfelejti,hogy kell hisztizni..

Én is úgy szoktam,hogy ha elegem van, nagyon látványosan kivonulok tőlük,és behajtom az ajtót. Akkor megállnak és elgondolkodnak,bár ma nem nagyon vált be :( Bence nem aludt du. és teljesen fel volt pörögve,pedig kint dolgoztunk egész nap.Ilyenkor húzza magával Domit is,és kész.Jönnek a fejbeütések,sírás,aztán pár perc megint eszetlen Beni utána Domi,és megint valaki rosszul jár.áhhhhh
varga tünde

Sziasztok,

hát nincs mit olvasni :? :shock:

Áron ma 1.5 órát aludt 2 részletben , igaz most már alszik 8)

Péterkét délután jó szokat szaladozott a szomszéd fiúval, bár most mesét néz, kiváncsi vagyok mikor fárad el. Mostanában csak 10 körül alszik el :shock: kicsit későn van az nem egy 2 évesnek?

Tündi relax 8) pihizd ki magad.

Ágica nagyon ügyes kislány Petra:-)

Niki Málta 8)

Holnap óra átállitás, hát kiváncsi vagyok mennyire befolyásolja majd a gyerekeimet. Remélem észre sem vesszük.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Itt vagyok vazzeeeee! :lol:
Tök felületes olvasás után. :?
Nemrég legurult Gegi a lépcsőn. :cry:
Mentünk fel nagyihoz, Zsozsi előre ment, Gegi utána persze, már félig felmentek, mire készen lettem az iszikkel, erre hallom Zsozsit: Nem, Gegi, nem, menj innen.
Na itt kezdtem el rohanni, és végignéztem, ahogy lehemperedik majd arccal, kinyújtott kezekkel földet ér az én nagyfiam a kőlépcsőn! :shock: :cry:
Én úgy ordítottam Zsozsival, úgy sírtam, és úgy remegtem...
Biztos voltam benne, hogy betört az orra.
De nem, szerencsére megtámasztotta magát, csak a halántéka és a homloka lett lila. Borzalmas. Sejted, hogy baj lesz, rohansz, és ezalatt végignézed... Jaj, senkinek nem kívánom!!!! :cry:
De jól van, csak puklis itt-ott.
Zsozsikám egy ördögfióka, mindent egyedül akar csinálni, és hihetetlen akaratos.

Gegi egyedül megtesz 4-5 lépést, és valamelyik nap utánunk mondta: helyedre. :shock: (hejedje vagy valahogy így).

Most a mei tai mellett ágyneműhuzatokat fogunk készíteni. :)
Vettünk tegnap párat, ha valamelyikőtöket érdekli, szóljon. :)
Mindegyik pamut, kivéve az első kettő kacsás, az kevert szálas.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Tali! Én benne vagyok!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese jesszus :shock: azért én mindig igyekszem nem hagyni őket kettesben, az ördög soha nem alszik. Péter akarva akaratlanul is fellöki Áront, bár mindig körbepárnázom ha ül. Ha megyünk ki , én már isziket nem is viszek, 1 órát kibirnak inni nélkül :roll: de magában a 2 gyerek is rengeteg, nem még a cuccuk :shock: :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Csak fél percre léptem be a konyhába, de már akkor sejtettem, hogy nem lesz ennek jó vége. :oops:
Persze nem hagyom őket egyedül, csak most így jött ki. :(
De már nincs baj, Zsozsi bocsánatot kért Gegitől. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Szokás szerint le vagyok maradva... :?

Szeli nincs valami jól, nem vacsorázott, nem reggelizett, azt mondja, a foga fáj, de ki tudja... Kicsit kezd meleg is lenni... :(

LMóni! Mi ha kettesben vagyunk Szelivel, viszem le magammal a pincébe, mikor teszek a tűzre, ugyanis nálunk a pincelépcső is elég veszélyes. Nem merem Szelit fent hagyni, hogy aztán elinduljon a lépcsőn egyedül... :? Elmagyaráztuk neki, hogy ne nyúljon semmihez, oda is figyel! :) Meg én is nagyon rá, mikor lent vagyunk! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

A 3/4-ed famili f9-kor kelt. 8) Apa még durmol. 8)

Fleur! Mama most cseréli a kis babahordozón a pántot csatosra, hogy állítható legyen. Ha gondolod, kölcsön adom, míg mt-ban nem tudod vinni Danit, mert (szerintem) Lilla mellett nagy szükséged lesz rá. :roll:
Daninak kell majd a testközelséged, Lilla meg teljes embert fog kívánni.
A másik. Nem akarlak elkámpicsorítani, de én úgy látom, elég nehéz idők várnak rátok. (Remélem most elszólom magam, és nem így lesz. :) ).
Lilla szerintem érzi, hogy jön Dani, a foga, a front vagy bármi más miatt érzékenyebb, és nem veszi jó néven, hogy otthagyod a bölcsiben, miközben Danival mész haza. Pláne, ha Dani kézzel foghatóan meglesz. Rendkívül anyás, a kistesó rá fog tenni egy lapáttal. Zsozsi elképesztő, milyen hisztiket művelt. Mindig akkor, ha Gegit pelenkáztam, fogtam, vittem, foglalkoztam vele. Anya vegyél föl, anya, anya, sírás, csimpaszkodás, őrjöngés....
Hónapokig. De nem rögtön kezdődött, kb. akkor, mikor Gegi 2-3 hónapos volt. És ilyenkor Zsozsira jobban kellett figyelnem. Felvettem pelenkázás közben, kértem, hogy hozzon ide ezt-azt, együtt pelenkáztuk Gegit, bevontam mindenbe, és ez skat segített. Érezte, hogy nincs mellőzve, hogy rá (is) figyelek, ott vagyok vele, őt is szeretgetem Gegi mellett és ez így rendben volt.
Érdekes, a szopinál nem volt gond, biztos tudta, hogy Gegi eszik, és ez egy olyan dolog, amikor senki nem zajong.
Ezután jött a két hónapos vérhiszti, amivel sokat nem lehetett tenni, csak túlélni, és megpróbáltam türelmesnek lenni, de az nem igen ment, mikor ébredéstől lefekvésig és éjjel is hiszti volt.
Pár hónap, Zsozsi megszokta a dolgot, hogy kistesó marad :), és most már minden rendben. Persze továbbra is anyás, és ha Gegit hívom, akkor bepattan az ölembe, de ez már normális, nincs semmi gond.
Készülj sok magneB6-tal :), és gondolj bele picit Lilla helyzetébe, ugyan akkor találd meg a középutat, hogy kielégítsd az igényeit, de ne hagyd irányítani (ne ő szabja meg, mikor Danizhatsz). Na ez a legnehezebb, mert egyik pillanatban türelmes vagy vele, a másikban meg otthagynál csapot papot, és kiszaladnál a világból. (10 perc után meg mész agyonpuszilgatni a nagyot). :)
Lehet, hogy fog büntetni (erre anyukám, és a gyerekorvos is felhívta a figyelmemet, és így is volt). Ezzel sem tudsz mit csinálni, elmúlik! Nálunk az volt a szerencse, hogy Gegit nem bántotta, csak engem. Persze érzelmileg, mert levegőnek nézett, nem válaszolt, nem engedte, hogy hozzá érjek. :( Ez is megszűnik!
De persze lehet, hogy Lilla nagyon jól veszi az akadályokat, alkalmazkodik az új helyzethez, és megváltozik a mostani viselkedése jó irányba.
Hangsúlyozom nem elkeseríteni akarlak, csak számíthatsz ezekre.
Egy babahordozó biztosan megkönnyítené a dolgokat, ezért is mondta, hogy kölcsön adom (nem kell megvenned arra a pár hétre). :)

Kép
Kép
Kép
gremese

A "most már minden rendben"-en nem azt értem, hogy 9 hónap alatt alakult ki a normális helyzet, hanem 3-4 hónap alatt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Múlt héten én is meleg ruha lázban égtem... hogy olyan hideg volt... brrr...
Teszveszeltem Szelinek egy kétrészes overall-t, egyébként bélelt farmerban + harisnyában vittem bölcsibe addig is. Még jó, hogy pufi kabátot már vettem neki... Nagyon durva volt ez a hirtelen tél. :evil: Gyorsan vettünk bakancsot is. A bölcsiben meg amúgy is egy meleg edzőcipője volt. Szélben meg nem vitték ki őket, így nem fázott... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Ugyanilyen fényáteresztő függönyt vettünk Szeli szobájába! :) És neki is virágos a sötétítő, csak narancssárgás! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Szép lett a nappali! :) És milyen jól feldobtad azokkal a növényekkel! :)

Heni! Ne is mondd a gázzal fűtést! Tavaly azzal fűtöttünk, pedig már nem is volt fagy, valamikor tavasszal, de nagyon sokat fizettünk érte! A fa sokkal olcsóbb! :) És nálunk meg 23 fok van olyankor, és száradnak a ruhák is! 8)

Nyügi van...

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Járókát nem tudod olyan jó áron eladni, ha esetleg lesz tesó, kelleni fog! ;)
(Nekem is ott figyel a padláson egy járóka, egy etetőszék, meg most már felvittük az ülő babakocsit nem használjuk! 8) A ruhák nagy részét nem tartom meg, mert 1. nem biztos, hogy lesz tesó, 2. nem biztos, hogy lány lesz, 3. nem valószínű, hogy pont ugyanazt a méretet fogja ugyanabban az évszakban hordani... szóval azokon túladok, úgy döntöttem. Csak bodykat, meg unisex cuccokat teszek el, hátha egyszer kelleni fog! 8))

Kép

Kép
regcsiken14

Öltöztetés: Én is kergettem Szelit a lakásban vagy fél órát, de mióta bölcsi... 8) Szépen segít öltözni, sőt, sokszor egyedül akarja, érdekes dolgok sülnek ki olyankor... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vitamin: Szeli Cebion cseppeket kap, azon kívül mindenre homeopátiás szert. Legutóbb, mikor kezdett hőemelkedése lenni az oscillococcinum (vagy hogy kell írni?) másnapra helyrehozta! De gyanítom, hogy egy újabb vírust benyalt most :evil:, pedig tegnap már vizes volt az orrfolyása... most megint ezt a szert kapja...
Náthára Coryzaliát szoktam adni, köhögésre Stodal szirupot. Eddig beváltak! (kopp-kopp-kopp)
Ja! Meg kapja a Nasivin orrsprayt, mert alig tudott éjjel aludni az orrdugulástól... :roll: Már jó lenne, ha vége lenne ennek a bölcsis folyamatos taknyosságnak... :!:

Szeli itthon vékony plüssös (tescos) naciban van + zokni, a bölcsiben ugyanez + szandál, meg hosszú ujjú póló. Csak úton harisnyázunk. A bölcsiben a benti nadrágra adják rájuk a kinti nacit, mikor hűvös van, télen meg majd a benti nadrágra az overallt. Nem vacakolnak ott a harisnyával. Bár Szeli nem veszi le magáról a ruhákat, csak fürdés előtt, mikor kérem! ;) Olyan édes!

Lassan 3 órája alszik a kis Drága! Remélem, valamivel jobban lesz, mikor ébred!

Kép

Kép
regcsiken14

Szelike határozottan jobban van! :D Evett egy banánt és egy joghurtot, miután felébredt, és már játszik is! :) Délelőtt csak feküdt, kizárólag pisilni volt hajlandó felkelni... Remélem, gyorsan javul!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Örülök, hogy találtál munkát, még ha átmenetit is! :)
Nekem sajna ilyen se jött még össze... lehet le kéne tagadnom 1-2 sulit az önéletrajzomból... vagy nem tudom... :roll:
Vagy lenne legalább kereskedelmi végzettségem, oda jobban keresnek embert! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, megvolt a minitali, ami nagyon szuper volt:-) olyan jó fejek Vindoék:-) Rugó meg pont mint a képeken:-) Kis enni való francia 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Hú! Fleur! Lillával tényleg nem könnyű! :( Nagyon erős akarata van... Kitartás!

Szelinél bejön, ha bezavarom a szobájába, amikor hisztizik, aztán sértődötten bemegy, magára csukja az ajtót, de ott már nem folytatja. Egy idő után kijön. Sőt, múltkor már mikor rászóltam, hogy mehet a szobájába, ha hisztizik inkább abbahagyta, mert velem akart lenni! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Milyen immunerősítő kúrát csináltatok???

És Csajok! Mi az az FLP gyerekvitamin vagy mi???

Bocsánat, hogy ilyen részletekben írok, de valamiért mindig el kell innen jönnöm, és félek, hogy elszáll, vagy valaki bezárja az oldalt, és nem tudom, hol tartok... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

FLP= forever living products aloe-s termékek...

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi is megvagyunk...
szupi lett az overál..:-)
Tegnap fél uncsinál voltunk látogatóba..hát Emma az utolsó 20 percbe oldódott fel..pedig többször találkoznak, ismerik egymást,...csak eddig mindig papáéknál taliztak..:-( Árpika mindent elvett tőle...:-(
De összeségében nem volt rossz..
Ma anyósomnál voltunk....de-t shopping..kapott mamitól egy cuki kis csízmát...du-án meg egy kis barátja jött Benci...Emma erre csak azt mondja: Bercó, Bercó...( Maggie nem csuklott Bercó?)
Hát ezek vannak...

Vindo, Heni: jó kis tali!!!! :-) Rugó jól érezte magát, vigyorgott ! :-)
ra átállítás.....na ma fél órával később megyünk..szerintem minden ok lesz..eddig észre sem vette csak jókor kelt....

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Még várom, hogy megsüljön a fasirt. Gergő hajnalban indul Dunaújvárosba egy kupára. Neki csinálok kajcsit. A pizzás csiga már kisült. Jó kis napunk volt, Bercó mostanság aludt el, alig 10 perce. Reggel 9 óta. :shock: De még mindig labdázni akart, pedig már csak csetlett-botlott. (Hogy kell ezt írni?) :oops:
Továbbra is taknyos, no meg én is. Úgy tud fájni az arcom... A csoda vigye el. Inkább az aggaszt, hogy így nem tudjuk majd beadatni a Prevenart Bercónak.

Kaqk, nem csuklott, de egyszer csak azt mondta: Emma jön. :roll: :roll: Mi is vásárolgattunk ma de-t. A nagyoknak kellett pulóvert vennünk. Borzasztó, hogy milyen árak vannak. Vagy csak mi kersünk keveset? :roll:

Emese, de tündériek ezek az anyagok! Nagyon édesek lesznek. Gegi balesete: nem csodálom, hogy megállt benned az ütő. Azért szerintem még Zsozsi sem tudja felmérni a tettei következményét. Gondolom, ő is nagyon megijedt. Gyógypusszancsok a kis balesetesnek.

Ágica, éljen, éljen. De jó, hogy végre levették azt a gipszet! A munka, az munka. Azt hiszem, én sem válogatnék, ha munkát kellene keresnem. Gratulálok.

Jaj, Tünde, akartam írni, hogy megnéztem a finomságokat! Jajjjjjjj! Édes zsíroskenyér, Te ilyeneket sütsz? Nekem egyre kevesebb időm van.

Heni, Vindo! Micsoda szórakozás lehetett ott! :lol: Remélem jót beszélgettetek! A gyerekek tündériek. Áron már milyen szépen ül! :roll: Rugó meg a csúszdán... :lol: :lol:

No, megyek megnézem a hamit.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie! Akkor felénk jön Gergő! ;) Hajrá neki! :)

Mesi! Szeli egyből kiszúrta a méhecskés ágynemű anyagot! :) Nagyon tutik lesznek! :)
Jók nagyon a mei tai-ok is! :D Ügyesek vagytok!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

No, nem csak mi keltünk korán. Azt hittem a tegnapi maraton után majd tovább alszik Bercó, de nem. Mondjuk egyébként is ötkor keltem Gergő miatt.

Regi, bizony ám! Úgy be volt sózva, szerintem alig aludt valamit az éjszaka. Este még egy kézi meccset is megnéznek majd.
dmaggie

:)

Remélem, vissza tudok kapcsolódni napi rendszerességgel!!!
Nem tudtalak Titeket olvasni sem, de nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna mindig valamelyikőtökre... :)

Szeli nagyon jól van! Szerencsére hat az oscillococcinum!!! :) Én régen tök nem hittem a homeopátiában, de már többször bizonyított! :)
Sajnos a tegnapi úszás kimaradt, hogy hőemelkedése volt még tegnap délelőtt... :( Mindegy, majd megyünk a jövő héten!

Kaqk! Szerintem nem baj, ha Emma kicsit tartózkodóbb, semmi rosszat nem jelent, inkább csak azt, hogy jobban kinyílik neki a világ!
Szeli mindig is ilyen volt, hogy kell neki egy 30 perc, mire feloldódik. Idegenekkel sose volt közvetlen, emiatt meg is szoktak szólni a nénik, bácsik... :roll: (?)

Fleur! Hogy vagy?
Kéne tippelnem... legyen mondjuk november 9.! :)

Nincs meleg vizünk... :evil: Mindig elalszik a láng a bojleren... :? Pedig hajat is kéne mosnom!

Kép

Kép
regcsiken14

Van valakinek fakopáncsos fali fogasa esetleg? Annyira tetszenek, de élőben nem láttam még. Elég erős kabátokhoz? Hogy kell felszerelni???

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napot :)

Csend és béke honol most :) B. alszik M. ovistársánál :) :)

Regi!
szerintem tök jók azok a fogasok, még B. születése előtt nézegettem őket,de nem tudom hova feltenni,így nem vettem :( kiscsajról tegyél már képet :)

Maggie!
képzeld pénteken láttam HP-t :) :) nekem nagyon tetszett :) jó volt kicsit kikapcsolni :) mondjuk régen olvastam,s így élvezet volt nézni :)

Ágica!
ügyi Petrus :) s csak hétvégén dolgozol? a lényeg h. találtál vmit :)

Móni!
3ka :shock: most nem hiányzik az életemből :) :wink: Angyalka adventit lefotozod nekem? remélem Hp nem akasztott ki nagyon :) B megint menni akrt hozzátok hévégén :)

Heni!
gondoltam Rád tegnap :) szlovákián keresztül mnetünk roknokhoz :)
látszik jól sikerült minitali :)

Mesi!
de szép anyagok :) s a két pelusos is édi :) Gege baleset :( ők még olyan "jól" esenk :)
mire is gondoltál a z elindulásnál :lol:

Irina!
nagyon ügyes vagy :) fog ez menni :) végén te leszela köv. sumaher :)

Kolbi!
van még egy tök jó krém :) nemrég vettem BIONET-es csodaszer :) tegnap reggel megégettem ujjam és bekentem :) semmi nyoma :)

Panndi,Detty,Hörcsög,Timi26,sense,......????????????????????

még volt eszembe vmi,de elfelejtettem... :oops:

tegnap elmentünk Bábolnára szülinapozni :) úgy volt hugiékkal együtt megyünkk,de aztán apu kitalálta miért nem megyünk szlovákián keresztül Komárnon-Komáromon keresztül :) szerencsére kölcsönadta gps-ét így nem tévedtünk el :) bár rohadtul idegesített mikor megszólalt :túl gyorsan mész" :evil: :lol: visszafel számolta Míra és Robi :) :)
az út jó volt,B. az elején kb. 20 percen keresztül hajtogatta vonat,sín (felváltva) már kicsit kivoltunk Apával :) aztán sikerült elterelni figyelmét pogácsával :) félúton elkezdte megyünk haza :) mondtunk Bábolnára megyünk erre tiltakozott :)
rokonéknál mind2 gyeeeeerrek pörgött,ott volt uncsitesóék 1,5 éves lánya és Álmi bébi is :) R. szűri a képeket majd mutatok :) M. alagútat csinált Bnek :)

Az óraátállítást meg utálom :( B. 5kor(régi6) kelt :evil: nem vok zombi kicsit sem :?

KépKép
viranka

megvan :)

Fleur!
vegyetek még Lillának majd babát(esetleg Danitól kapja azt) + babakocsit is :) kérd meg Mesit csináljanak vmi mini mei-tai-t is h. utánozhasson :)

KépKép
viranka

jÓ REGGELT :)

Regi!
látom avatart cseréltél :) tök jó :)

Míra alagutat csinál Bálintnak :)

Kép

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Megérkeztünk tegnap este, de a gépet G. foglalta le az éjjel.
Tényleg jó volt Heniéknél, a gyerekek nagyon nyomultak 8)
Ma nekünk munkanap van, így időm semmi, késésben is vagyok.

Holnap igyekszem reagálni a dolgokra.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mi is visszaértünk még tegnap este.
A két kutya csatateret csinált az udvaron :shock: Fél délelőttöm tuti rámegy mire helyrehozom :roll:
Na meg főzök almalevet :D tegnap este volt egy próbafőzés és még úgy melegen elfogyott a fele :D Olyan büszke vagyok rá, pedig nem igazán az én érdemem.
Szereztem nagy üveget is, így megcsinálom az almabort 8)

Tali hol legyen?

Mennem kell. Kiabál a kiscsaj a takaró alól, hogy anyuciiiiiiiiiii búúúúúúúúúj

majd jövök :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka
Koszi, h szurkolsz :) és igen gyere gyakrabban :)

Többen írtátok, h majd a tesó eltereli a próféta szóljon belőletek.

Ágica
Petrus nagyon belevaló csajszi ám :)

Mesi
Geginek pussz a puklikra. Tök jók a huzatok
Köszi a babahordozós felajánlást igazán nagyon édes vagy. Semmi baj, tudom, h nem megijeszteni akartál, csak leírtad a tapasztalataidat. Azért reménykedem benne, h a ti eseteteknél egy kicsit könnyebb lesz, de számítok minden olyasmire, amit leírtál.

Heni-Vindo
Nagyon jók a minitali képek. :) és Rugó milyen jól fésült :)

Hiszti
Nálunk még a hiszti teljes elharapódzása előtt a kompromisszum kötés jött be eddig a legjobban, de van olyan pillanat, amikor már annyira felhergeli magát, h nem lehet vele megegyezni. Na ilyenkor akasztjuk ki egymást.
Ő a szobában bőg én meg kint dühöngök. De kell neki idő, h kisírja magát és utána esetleg tudunk tárgyalni.
Mondjuk a hét lényegesen jobb volt, így tuti, h a fog és a front nagyban belejátszott.

Regi
Kösz jól :)

Viranka
Én is gondoltam babára, de van neki és nem játszik vele.

Én csajok szombaton azt hittem megszülök. Olyan fájásaim voltak, h alig aludtam. De aztán benyomtam egy kis bort és negyed 5kor sikerült is elaludnom, szóval kiderült, h csak jóslóak voltak.
De az tuti Lillával nem volt ilyen. Meg főleg nem ennyiszer. Szóval kíváncsi vagyok, Dani mikor érkezik végül.
Lilla meg ma hajnalra belázasodott. Mondjuk most épp csak hőemelkdése van. Most kivárok, mert lehet megint a foga. Még egyet várunk.
Pénteken voltunk a Tropicáriumban Lilla nagyon élvezte, szombaton meg elmentünk kincset vadászni :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

újra a hétköznapok....

Péterke most a Miki egér játszótere hatása alatt van, nagyon sokat tanul belőle, most is mondogatja birka :shock: eddig csak be nek hivta.
Áron alszik. Alvás az óra átálitással átalakulni láccik. Mivel eddig 7 ig sötét volt, igy P aludt is 7.30 ig, de most már 6kor világos van, igy 6.30 kor ébredt. Jó lesz ez igy, elméletileg én is kipihent vagyok addigra :roll: éppen ha nem egész éjszaka szopizik Áron. De megfigyeltem már pár éjszaka, hogy elég ha oldalára forditom és ő kiskifli, alszik tovább, lehet nem is lesz annyira cicifüggő :D remélem.

Vindoék nagyon helyes kis család:-) olyan jó volt láni benneteket élőben is. ( Megvallom soha nem hittem, hogy mi fogunk tudni találkozni, a sok km miatt :oops: ) Remélem máskor is sikerül még!!!!!!!!!

Fleur most a frontok közre jáccanak majd, velem is igy volt, elég változékony volt a tavasz is. Magne B 6 , meleg zuhany jót tud tenni és elhesegeti a fájást. Pihenj, olvassatok sokat Lillával, nézegessetek könyveket, Dani mellett már nem lesz idő:roll:
Talán ha alszik, de akkor meg lesz más dolgod.
Nálunk azért sokat segitett, az is hogy Péterkét leköti egy két mese.
Egyedül nem lesz könnyű arra készülj! Szóval szerintem az a legjobb ha felkészülsz a lehető legrosszabbra ( Én is igy tettem) Aztán kellemesen csalódtam :wink:

Móni milyen volt ???? Almaleves???? hm. Nekem nagyanyám mindig friss almabefőttet csinált, egy jó nagy fazékkal, gyorsan el is fogyott. Az almaborra kiváncsi vagyok:-)

Mira alagútja 8)

Regi nekünk van fogas, tesómtól kaptuk, de még nem szereltem fel
:oops: aranyosnak aranyos, meg erősnek is láccik.

Gyere gyakrabban!!!!

Panndddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Szelincit elvittem a bölcsibe, aztán felmentem Anyuhoz zuhanyozni, hajat mosni. Most pedig főzök! 8)
Ő egész jól van már, azt leszámítva, hogy kicsit folyik az orra.
Most nekem piros a torkom... :evil:

Vera! Igggen! :)
Jó lehetett az út! :)

Fleur! Tuti, hogy a fogak közrejátszottak!!!
Jóslófájások... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Azért tök jó, hogy ennyi segítséget kapsz Péterkénél! :) (Ezt még a múltkori hozzászólásoddal kapcsolatban írtam.)
Meg a többi tesós anyuka is valamennyit...
Elgondolkoztam rajta, hogy lehet, hogy jobb is, ha nem most vállaltunk tesót, lehet, hogy nem bírtam volna egyedül. :oops: Zsoltit nem lehet rávenni ilyen altatásokra sem... :roll:
Mondjuk mindegy, mert most már ki is csúsztunk az időből... :roll: Most már meg kell várni, hogy legyen munkahelyem... meg most anyagilag sem vállalnám be... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Heni nem almaleves hanem almalé, 100 %-os almalé :lol: már 2 üveg lefőtt :lol:
HP egész tűrhető volt. El van kenődve az öreg miatt aki a kórházban van, így nem engem piszkált.
Cicus extrán kifáradt. Anyum folyamatosan a kedvét kereste, meg sokat mentünk, végigjártuk a temetőket, rokonokat ha már ott voltunk.
Most nyűglődik, álmos meg minden baja van :roll:

Regi jobbulást++++++
úgyis találsz hamarosan munká, aztán jöhet tesó :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Remélem! ;)
Almalé fincsi lehet! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság