A 3/4-ed famili f9-kor kelt.

Apa még durmol.
Fleur! Mama most cseréli a kis babahordozón a pántot csatosra, hogy állítható legyen. Ha gondolod, kölcsön adom, míg mt-ban nem tudod vinni Danit, mert (szerintem) Lilla mellett nagy szükséged lesz rá.
Daninak kell majd a testközelséged, Lilla meg teljes embert fog kívánni.
A másik. Nem akarlak elkámpicsorítani, de én úgy látom, elég nehéz idők várnak rátok. (Remélem most elszólom magam, és nem így lesz.

).
Lilla szerintem érzi, hogy jön Dani, a foga, a front vagy bármi más miatt érzékenyebb, és nem veszi jó néven, hogy otthagyod a bölcsiben, miközben Danival mész haza. Pláne, ha Dani kézzel foghatóan meglesz. Rendkívül anyás, a kistesó rá fog tenni egy lapáttal. Zsozsi elképesztő, milyen hisztiket művelt. Mindig akkor, ha Gegit pelenkáztam, fogtam, vittem, foglalkoztam vele. Anya vegyél föl, anya, anya, sírás, csimpaszkodás, őrjöngés....
Hónapokig. De nem rögtön kezdődött, kb. akkor, mikor Gegi 2-3 hónapos volt. És ilyenkor Zsozsira jobban kellett figyelnem. Felvettem pelenkázás közben, kértem, hogy hozzon ide ezt-azt, együtt pelenkáztuk Gegit, bevontam mindenbe, és ez skat segített. Érezte, hogy nincs mellőzve, hogy rá (is) figyelek, ott vagyok vele, őt is szeretgetem Gegi mellett és ez így rendben volt.
Érdekes, a szopinál nem volt gond, biztos tudta, hogy Gegi eszik, és ez egy olyan dolog, amikor senki nem zajong.
Ezután jött a két hónapos vérhiszti, amivel sokat nem lehetett tenni, csak túlélni, és megpróbáltam türelmesnek lenni, de az nem igen ment, mikor ébredéstől lefekvésig és éjjel is hiszti volt.
Pár hónap, Zsozsi megszokta a dolgot, hogy kistesó marad

, és most már minden rendben. Persze továbbra is anyás, és ha Gegit hívom, akkor bepattan az ölembe, de ez már normális, nincs semmi gond.
Készülj sok magneB6-tal

, és gondolj bele picit Lilla helyzetébe, ugyan akkor találd meg a középutat, hogy kielégítsd az igényeit, de ne hagyd irányítani (ne ő szabja meg, mikor Danizhatsz). Na ez a legnehezebb, mert egyik pillanatban türelmes vagy vele, a másikban meg otthagynál csapot papot, és kiszaladnál a világból. (10 perc után meg mész agyonpuszilgatni a nagyot).
Lehet, hogy fog büntetni (erre anyukám, és a gyerekorvos is felhívta a figyelmemet, és így is volt). Ezzel sem tudsz mit csinálni, elmúlik! Nálunk az volt a szerencse, hogy Gegit nem bántotta, csak engem. Persze érzelmileg, mert levegőnek nézett, nem válaszolt, nem engedte, hogy hozzá érjek.

Ez is megszűnik!
De persze lehet, hogy Lilla nagyon jól veszi az akadályokat, alkalmazkodik az új helyzethez, és megváltozik a mostani viselkedése jó irányba.
Hangsúlyozom nem elkeseríteni akarlak, csak számíthatsz ezekre.
Egy babahordozó biztosan megkönnyítené a dolgokat, ezért is mondta, hogy kölcsön adom (nem kell megvenned arra a pár hétre).