Helló, drága lányok, már nagyon hiányoztatok! Sokat gondoltam
mindenkire!
Bocsánat, hogy eltűntem, de a munkahegyek mellett Ádi is kb. 3 hete elég erős megfigyelést igényel (erről később).
Nagyon szorítottam minden kis betegnek, és a továbbiakban is sok gyógyulást kívánok a betegeskedő kicsiknek és nagyoknak!
A képeket imádom,
Vindo, Rugó szerintem úgy tökéletes, ahogy van (és tudod, hogy értem...!).
Bocsánat, nem fogok tudni sokat reagálni, csak néhány dolog, ami eszembe jut (és hát az én memóriám elég gyatra).
Maggie, nagyon csodállak a munkádért, igen nehéz lehet a kicsikkel...
Móni: szegény Grétike, remélem, minden oké. A lépcsőről leesés a rémálmom.
GRANDA, KISKOLBI: elveszett lelkek, nagyon örültem ám Nektek!!! Csak azt sajnáltam, hogy nagyon-nagyon keveset jöttök. Lindus és Máté elragadó!!!
Panndi: Zsófi aranyköpései hetekig melengették a szívemet. Kis tündér
Gica: Zsuzska iszonyú nagy fazon.
Vindo: pazar lett a házatok, csak gratulálni tudok!
Mi volt velünk: hasmenésezés után (akkortájt tűntem el innen) pár napra 39 fokos lázak, amitől én kapásból tiszta ideg lettem, mert Ádi hajlamos minden egyéb tünet nélkül ilyet produkálni (és lett már vége anno kórház, ugye). Mert hiába nyugtatgat engem az orvos, hogy pl. a meningós gyerek elfekszik, az enyém 7 hónaposan sem feküdt el éberen, legfeljebb kicsit többet aludt... a füléről nem is szólva, az én fiam teljesen atipikusan beteg....
Na, akkor antibiotikum, az elmúlt, aztán elhúzódó (szerencsére enyhébb) nátha. Erre most vasárnap lenyelte egy műanyag villa 3 centis fogát (mindent tűvé tettünk, sehol a darab, a gyerek egész villát kapott és röviddel rá hiányzó fogú vettünk el tőle). Ezt ugye képalkotó eljárásokkal nem is lehet kimutatni. Most várunk, egyelőre semmi nyoma a kakiban. De hát képzelhetitek...
Közben elkezdtem végre vezetni a forgalomban (na jó, csak egyszer voltam), hát érdekes volt, amikor a Határ útnál az oktatóm közölte a bazi nagy forgalom szélén állva, hogy akkor vezessek.

De mentünk egy csomót, és jé, el tudok lámpánál indulni.
Búcsúzóul egy mai kép szőke hercegemről, és néhány aranyköpés is (főként Maggie-nek egy puszi kíséretében):
Akkor az aranyköpések:
A "síppal-dobbal, nádi hegedűvel" Ádi-féle verziója:
"
Szippant, dobbant, Ádika hegedűvel."
--Anya, megittam a narancsos kortyomat.
-- Ádika, mit rajzolsz?
--
Csak fúj a szélt.