A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Mabe:köszi a választ,asszem azt a staphylococcust mondta doktornő.A krém neve:Ebrimycin.Erről vélemény?Előre is köszi.

Antibiotikum... helyileg hat... jó :lol:

(staphylocossus okozta bőrfertőzést ótvar néven szokták emlegetni :cry: )
Vendég

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="earhart"]
írta:
earhartMabe
Ezt hogy használják?

Szerintem még ő is barátkozik a gondolattal :wink: :lol: :lol: :lol:

Csak nézek, hogy miket találnak ki... valahogy nekem nagyon furcsa....
Vendég

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="floranan"] írta:floranan
[quote="mabe86"]
írta:
mabe86www.ladyhigienia.com :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:shock: :shock: :shock:
hűűű
és amúgy 25 felett nő a nuni vagy miért kell nagyobb?? és 2 méretet egyből? :lol: S ---> L

ezen majdnem megszakadtam a nevetéstől......szerintem a sűrűbb használat miatt!!!!

KisCsoki annyira édi...nem is tudom meliket válasszam kedvencnek....mondjuk mind!!!!

hát nem tudom :D :lol:
én kb 25 évesen szakítottam az előzővel, 1 évig inkább pókháló, mint tágulás :lol:
és 28 évesen szültem, szóval??? :lol:

floranan

Floranan
Csokika nagyon édes!
Türcis képen igazi csokika :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A kor előrehaladtával a szövetek elvesztik a rugalmasságukat... lazábbak lesznek...azért kellhet a nagyobb...

De miért kell színes?????????
Vendég

köszönjük.. lehet, h mégis alakul a csokibabó?? :wink:

floranan

[quote="mabe86"]A írta:mabe86 kor előrehaladtával a szövetek elvesztik a rugalmasságukat... lazábbak lesznek...azért kellhet a nagyobb...

dizájn!!!!azé ne legyen má mindegy mit dug az ember lánya magába :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Mabe:köszi. :( Ez mitől alakulhat ki?Bár remélem nem e van neki.
Vendég

[quote="mabe86"]F írta:mabe86loranan
Csokika nagyon édes!
Türcis képen igazi csokika :lol: :lol: :lol: :lol:

megmutiztam apácskának is ,és megbeszéltük tiszta brazilos már Csokika,hát kiváncsi leszek marad-e benne bármi európai,szerintem nem,csak max nem lesz olyan sötét bőre

sutimano76

Visszatértem. Pechetekre hazajött a párom, szóval jöjjenek a képek. Elfogult anyukaként természetesen nem egyet teszek fel. :D
Kép Megszületett
Kép Anyával (sokáig csak így aludt)
Kép Kicsordul a tej a számból
Kép Mérlegen kidőlve (csak egyszer fordult elő)
Kép Amikor még 2 óránként kellett etetni (próbálom felkelteni)
Kép Tudunk sírni is
Kép Anya nem mész sehova
Kép Kis túró rudikám (a másik oldal is pöttyös)
Kép A kiságyban [/img]

KépKép
moncsie

[quote="floranan"]k írta:florananöszönjük.. lehet, h mégis alakul a csokibabó?? :wink:

Az orrikája már olyan csoki-fazonú :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="mabe86"]A írta:mabe86 kor előrehaladtával a szövetek elvesztik a rugalmasságukat... lazábbak lesznek...azért kellhet a nagyobb...

dizájn!!!!azé ne legyen má mindegy mit dug az ember lánya magába :lol: :lol: :lol:

Engem csak az tart vissza, hogy ott gyűlik össze a véres nyálka... az a legjobb táptalaj minden baci számára... plusz a testmeleg... :roll: :cry: :evil:
Vendég

Moncsie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jajj anyuka,fogszabályzóból is van már mindenféle figurás,ez miért ne lehetne színes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jajj anyuka,fogszabályzóból is van már mindenféle figurás,ez miért ne lehetne színes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt még megértem, mert látszik, ha az ember kinyitja a száját... de ez?????
Vendég

Floranan! Csodaédes Csoki!! Akkorát, de akkorát kacagtam azon a fotó aláíráson, hogy Add kérlek, hogy ne fogyjon el!!! :D :D :D :D

Babcika! Blanka nagyon édes, ahogy odabújik hozzád! Én is imádom ezeket a pillanatokat, szopi után még hosszú ideig is el tudom így tartogatni a kicsimet, csak kár, hogy nincs sok időm rá!

Beatrix! Tomika nagyon szép!! :) Jobbulást Bexnek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jaj Csokika de édes!Na és azok a fürtök,jaj csinálunk gyorsan egy kislányt is :lol: :lol: :lol: :lol: ha még Csokit nem stoppoéta le senki

Moncsie,rajtad alvós nálam a favorit.Juj,a pofijára gyógypuszi.

Kép
v.andi

Látszik, hogy most nagyon jó a gyerekem... ráérek mindenfélét keresgetni a neten...
Egyébként mosható pelusokat néztem... és az egyik oldalon akadtam erre is...
Vendég

Moncsie, de helyesek vagytok!! Nati igazi nőci!!!

floranan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez is lehet, h látszik, mindenkinek gusztusa szerint :D

floranan

Csokit Dorka-Timi várta nagyon, mikor még pocakban volt, azóta még nem nyilatkozott, szóval... :wink:

floranan

ééééés plusz mérleg, mérleg aszcendenssel, szóval nem lesz zűrös pasi... na, csajos anyucik? :lol:

aludt 13-18, pancsi, hami, egy ideje beájult... itt netezett velem egy órát... ölben kidőlt :D

floranan

babcika - menzesz - pont tennap voltunk dokinál a 6 hetes kontrollon.. kicsit megkésve.... és aszonta ha november végéig nem jön meg akkor azért szóljak.. addigra meg kellene....
meglássuk.....

mutizok egy bolondozós képkollekciót :) dorkinak volt a minap 2 órája amikor tejbetök volt:))) ... nem hagyhattam ki...
a képek nem élesek mert nem akarom szembevakuzni a leányzót de szerintem irto husik:)))
Kép

Kriszti én felsősöket tanítottam.. náluk a sport és kifejezetten a csapatjáték nagyon jól kezelte és helyretette az ilyen problémákat.... persze ehhez kellett egy jó edző is....aki szerintem már már pszichológusnak számított.. nagyon jól illesztette be a problémás gyerekeket és formálta őket....de tény a fiúknak néha könnyebb az edzőbával megbeszélni dolgokat......
Én sokszor nem 1-est adtam vagy figyelmeztetést a gyereknek hanem összeszövetkezve atesitanárral lefárasztottam.... Fél óra futás felülésekkel és fekvőtámaszokkal tartkítva azért megtette ahatását..... utána érdekes módon mindent meglehetett beszélni...
azért is jutott eszembe mert emlékszem amikor én röpiztem volt egy csajszi aki lopott.. 2 hónapja sem volt a csapatban.... és az edzőnk bezony miután beszélt vele és a szüleivel is... leült velünk egyik edzés előtt és átbeszéltük a dolgot.... nem volt kiközösítés, vagy elbocsátás vagy mittumén.. hanem "segítsetek neki" volt....
hjajjjjj de szerettem én röpizni:))))

de szerintem ezektől függetlenül.... ő még pici
figyelni kell rá kicsit és a ofővel is megbeszélni, hogy nézzen jobban rá és szóljon ha úgy ítéli meg súlyosbodik vagy rossz irányt vesz a dolog....
nehogy azt érezze ha rosszat tesz akkor van vele foglalkozva.... mert aaaz aztán nem jo....
meg az sem ha pöttömpici puszilgatva van..... ő meg leszidva....(hiába jogosan)

nnnya abbahagyom.....

KépKép
dorkamartini

Dorka, csudaédes képek!!!!!!

floranan

csokit? :)))))))))

én szeretnék egy csokifotósorozatot:))))))))) azzzé vártam aaannyira nagyon...... ha nálunk dorki pocakjában már nem fognak turnézni Bugyborék akkor le sem fogok szálni rólatok, hogy mikor mehetek képeket készíteni......majd győzöl elhajtani....:))
csak addig nem akartam mondani.....:))))) de ha má kérdezted...

Szóval... esetleg megengeded, hogy fotózzam a kispasit?ÚÚÚÚÚggy szeretném....:))

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]c írta:dorkamartinisokit? :)))))))))

én szeretnék egy csokifotósorozatot:))))))))) azzzé vártam aaannyira nagyon...... ha nálunk dorki pocakjában már nem fognak turnézni Bugyborék akkor le sem fogok szálni rólatok, hogy mikor mehetek képeket készíteni......majd győzöl elhajtani....:))
csak addig nem akartam mondani.....:))))) de ha má kérdezted...

Szóval... esetleg megengeded, hogy fotózzam a kispasit?ÚÚÚÚÚggy szeretném....:))

dejódejódejó megbeszéltük!!!! :D

floranan

Dorina nagyon édes, szuperek a képek!!! :) De mázlista Csoki, hogy fotókat csinálsz róla!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Dorka
Képek :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa nagyon kell az amcsiknak. Ma már hívták a követségről, hogy a jövő héten mehetünk a papírokért, a kórház visszaigazolta, hogy tényleg foglalkoztatni kívánják apukát. Munkahely, lakás bíztosított.
Ahogy számolom, kb. 1-1,5 hónap és költözünk... báj, báj tél :wink:
Vendég

Mabe, de jó!! :D

Télmentesség, szuper!
Sokat dolgoztatjuk Apát, és egyszer csak betoppanunk hozzád :D

floranan

Üdv Moncsie! Édes kisbébi Nati! Gyógyulást a kis pofijának!!

Mabe! Klassz lesz Nektek!! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Elmentem pihizni, jó éjt csajok!

floranan

Sziasztok!

Petra, Viki: Örülök, hogy csupa jó híreket kaptatok és hogy végre megnyugi van! Drukkoltam nagyon!

Mabe: Azért kicsit irigy vagyok az utazás-költözés miatt, de csak kicsikét... :wink:

Flora: Csoki nagyon édes! Nekem is a törcsis a kedvencem, ott annyira egzotikus... :lol:

Lina: Sajnálom a pöttyöket. Én sem értek ezekhez a dolgokhoz, de ha tényleg kell az antibio akkor kell, ennyi. Máténak a torkában volt Stephylococcus (bocs, ha nem így írják). És remélem nem lesz belőle kórház. +++++t küldök.

Beatrix: Tomika is nagyon helyes! Bex-nek további gyors felépülést!

Moncsie: Üdv itt! Nagyon szépséges a lánykád! Ha Mátém kivárja az idejét, velem is találkozhattál volna a kórházban, de ő nagyon sietett kifelé. :wink:

Timi: Képek :lol: :lol: :lol:

Nevetés: Ma Máté akkorákat nevetett rám. :lol: Ő most kezd belejönni, de nem osztogatja ám olyan gyakran a mosolyokat-nevetést... És mindig messze van a gép, vagy csak kettesben vagyunk, így képet eddig még nem sikerült csinálnom. Inkább élvezem élőben ezeket a pillanatokat. :oops:

Kriszti: Sajnálom, hogy ilyen gondok nyomasztanak. Nagyon okosat nem tudok tanácsolni, de én valószínű még várnék egy kicsit a külső segítséggel, beszélnék az ofö-vel, hogy működjön együtt és szóljon, ha baj van, rögtön. És ha nem javul a helyzet, talán jót tenne a kineziológus és a pszichomókus is, de egyetértek Astriddal, ez utóbbi családi szinten. Az első Dévény gyógymasszőrünk kineziológus is volt, és azt mondta gyerek korban nagyon sok mindenre ez a módszer deríthet fényt, mert a test nem hazudik. Az ok valószínű régebbről jön, csak most Luca születése hozta még inkább felszínre az érzéseit, a félelmeit, hogy elveszti Anyát, a szeretetét. Most inkább csak hangosan gondolkozom, mert sokszor én sem tudok mit kezdeni Andrissal, pedig neki pontosan tudom mi a baja. :oops: Kitartást és mindenképp számolj be, ha valami történés van.

Kép

Kép
hgrita

És akkor egy feladvány... Kép Ki kicsoda? Ki kicsoda? :lol:

Csak hogy mennyire hasonlítanak a fiúk... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita: mondtam én, hogy nagyon hasonlítanak. Első kép Máté, második Andris. Jól gondolom? Kép

Lina: remélem, gyorsan helyre jönnek és eltűnnek ezek a pöttyök. Julcsinak kétéves kora körül volt ... ez a helyzet nálunk is antibiotikumot igényelt ... hát, ha kell akkor kell ... én csak azt nem szeretem, hogy mostanában olyan könnyen adják bármire ... de ha tényleg az, akkor indokoltnak tűnik. Drukkolok Nektek. +++

KépKép
KépKép
madar

Süti: olan szépek vagytok. :) És ténylegtisztaanyjaezagyerek :D

Kriszti: én is először arra gondoltam, hogy hiába nagyobb a korkülönbség ... talán féltékenység .... de az előzmények, amikről írtál .. lehet az is, meg persze a több dolog együttese is ... írhatnék sok-sok "okosságot", de biztos vagyok benne, hogy nagyon odafigyelsz/odafigyeltek Rá, hogy beszélgettek vele sokat ... jók az értékek, amiket megmutattok Neki ... nehéz, nem tudom ... de talán hasznos lehet egy kívül álló szakemberrel beszélni ... hisz Te/Ti "körön belül vagytok", talán hozhat be új gondolatokat, ötleteket egy-egy kívülálló véleménye ... mindenesetre sok-sok türelmet kívánok. Nagy-nagy simi és ölelés Neked és mennek a drukkok Hozzátok is. +++

Babcika:
imádom ezeket az összebújásokat. Jó nézni Titeket. :)

Bex, Beatrix: Bexnek gyógy simik :) Gratulálok Tomikához én is, tényleg csodaszép. :D

Flora:
imádnivaló Csokika, nekem is a törölközős a kedvenc. :D

Mabe:
érdekes dolgokra akadsz. :roll: én sem hiszem, hogy ki fogom próbálni, vagy csak öregszem? :wink:
Költözés: húúú, de felgyorsulnak az események. Egyik szemem sír, a másik nevet ... de úgy sem tudsz eltűnni, a távolságra és az időeltolódásra ugyebár nem illik hivatkozni.

Moncsie: nagyon szép kislány Natália, gratulálok hozzá. :) Gyógypuszik az arcocskájára.

Timi:
képek :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Rita,bal oldal Máté,jobb kép Andris.
Azért remélem egyszer elcsíped azt a mosolyt!! :)

Mabe,de jó lesz nektek.Hál istennek,hogy apácskára szükség van.Gratulálok neki is az állásához.

Dorka,ezek a fotók :lol: :lol: :lol: :lol: Haláli a kiscsaj,tényleg elemében volt,nagyon látszik a képeken.

Kép
v.andi

És ha már ilyen nagyon fotós lett ez a mai nap, én is hozok néhány friss Mogyorót. :)

Nagyon vidám napokat élünk mostanában, nagyon sok a mosoly és a "szöveg" :)
Kép Kép Kép

Kép Kép

Én is szereztem be pihenőszéket és nagyon bejött. :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
madar

Ejha,Mogyorónak nem semmi pipi husija van.Na azért az ő szeme sem semmi.Szürke kabátos kép a kedvenc.

Kép
v.andi

Köszönöm a dícséreteket. A fele érdem apáé. :D
Most egy kicsit nyűgösek voltunk (túl álmos volt már), itt szuszog a kezemben. Egyébként imád összegömbölyödve, csomagként aludni. Csajszi létére utál öltözködni.

KépKép
moncsie

Hát igen, stimmel. Bár szerintem annyira nem volt nehéz, igaz? :wink:

Madar: Kedvenc képem a harmadik, a nagyszemes közeli. Azon nagyon Julcsi, jól látom?

Kép

Kép
hgrita

Moncsie,látom hatott az sms...köszi a képeket,nagyon szép a kiscsaj,és a védőnő meg monnyon le,mert tökre ki van kerekedve,mit kellett ennek riogatni titeket!!!

Rita hát ez téllleg nem volt nehéz.....

Madar,nekem is a harmadik a kedvenc....azok a szemek...és igaza van Ritának,téllleg Julcsisodik,dehát nem csoda ua. az génállomány!!!!

Timi.....hát ez valami irtó aranyos...jó hát a hozott anyag ugye elég jó,így azé könnyű dolgod volt!!!!Imádom a képeid!!!

bocsi,most csak ennyi mert apika vár a gépre.
jó éjt,holnap én is jövök egy képpel!!!!

sutimano76

Látom, mindenki alszik még! :) (Remélem is, és azt is, hogy jó éjszakátok volt!)
Én mostantól azt hiszem, fáradságra nem panaszkodhatok (a 3. átaludt éjszakánkon vagyunk túl, ma is 6 óra után ébredt Dóra először és még mindig alszik).

Mabe!

Ez igen! Akkor már nincs messze a költözés.

Floranan!

Csoki már egyre Csokisabb! :D:D

Egy kérdés: valaki írta, hogy elvileg az normális, ha szülés után kb. 6 héttel megjön... Úgy tűnik, megint vérzek, pedig már szépen kitisztult (orvosnál még nem jártam, mert szerettem volna megvárni a teljes tökéletes tisztaságot, és icipici sárgás még volt). Szóval akkor ez OK?
Mindha valamelyik korábbi terhességemnél is ez lett volna. (De ha meg is jött akkor, nekem egyébként a gyerkőcök egy éves koráig amúgy nem jött meg többször...)

Rita!

Tényleg hasonlítanak a fiúk. A nózijuk-szájuk különösen.
Nekem sincs még mosolygós kép Dorciról, pedig lehetne, mert nagyon aranyosan tud, és nem is véletlenszerűen. Szoktunk úgy lenni, hogy ő néz engem, én mosolygok meg beszélek hozzá, ő visszamosolyog és visszadumál. És ezt játszuk... :D

Astrid

Kép
astrid

Nekünk is jó éjszakánk volt.este 3/4 8kor aludt el és 3/4 2kor kelt először.Kajci,utána pedig még 7ig nyomta a szunyát. :D

Ja és képzeljétek!A szemközti lépcsőházban lakó kismama,akiről egyszer meséltem vasárnap megszült.Még nem bszéltem vele a védőnénink mondta.Most néztem a képeiket iwiwen és az egyiken a baba a mérlegen van lefényképezve és 5,26 kg-t mutat a mérleg.Ez a születési súlya tuti,mert látszik,hogy a köldökzsinór előtte nem sokkal lett elvágva.Mondták neki,hogy nagy baba lesz,de ez nem semmi. :D De jól vannak mindketten és ez a lényeg.
Vendég

Jó reggelt! Már egy ideje ébren vagyunk, de Nati reggelizett. :) Nekünk is jó éjszakánk volt. Kb. fél 1-től aludt (utolsó kaja után) reggel 6-ig, amikor én keltettem, mert arra ébredtem, hogy valami kő van a mellkasomon. 9 órája termelődött a tejcsi, már a melltartót, pizsit, takarót összetejeztem, szóval előkerült a fejő. Még így is nehezen kapta be a cicit.
Fél 9-től reggeliztünk, szépen visszaaludt után, erre jön egy hülye csuklás, ami felébreszti, ráadásul fel is küld egy kis tejet. Utálom a csuklásokat!!!

KépKép
moncsie

Jobb reggelt!

Erika,én olyan,de olyan irigy vagyok,hogy csak na :lol: Nekem elég lenne most egy átaludt éjszaka is :wink: Azt nem tudom normális e,de mintha Manó írta volna,hogy neki már megjött.

Lina :shock: :shock: 5,26. Az a baba se nagyon tudja az 56-os ruhákat hordani.Gondolom császár volt,de kíváncsi lennék a történetre.

Nálunk jónak indult az éjszaka,aztán elromlott.Hajnali kettőtől reggel fél 7 ig küzdöttem,kisebb-nagyobb megszakításokkal.Ma leszaladok vele egészséges rendelésre a dokinkhoz,mert egy hete nem volt kaki,és ahogy húzta a lábát hajnalban,az nem volt egyszerű.Pedig Hajnali 5kor még olajos masszázs is volt,amit élvezett.Most alszik természetesen,mert nappal van.

Kép
v.andi

Süti: azért jól jött az SMS, mert szopi lévén Gábor olvasta fel nekem, így mondtam, hogy kezdheti átalakítani őket (elmondtam melyiket szeretném feltenni). Egyébként már nem érdekel a védőnő, amikor enni akar, adok neki, de nem keltem 2 óránként.

Andi: simi neked. Már bánom, hogy újságoltam a sok alvást.

KépKép
moncsie

Köszi mindenkinek a bíztatást,reméljük tényleg minden rendben lesz.

Ma elég nyűgös a kisasszony,lehet,hogy az antibiotikumtól? :shock:
Úgy sajnálom szegényt,de remélem hamar elmúlik.Ahányszor felveszem,mindig úgy bújik hozzám,mintha félne valamitől.Én pedig mondom neki,hogy anya mindig vigyáz rá és nagyon szereti. :) Kicsi Kincsem!
Vendég

Úgy néz ki ez egy ilyen bújós nap... :lol: :lol: :lol: Dóra is nagyon bújik... :)

Azt még elfelejtettem írni a kórházi sztorinkhoz... hogy a kiságyat 10 cm-el a fejnél meg kellett emeljük a bukások miatt! Ez nagyon bevált!!! Igaz hajnalban amikor elkezd tekeregni, mert éhes akkor szinte az ágyvégéből kell kihalásszam... olyan jókat szoktam nevetni... olyan édi... :) :) :)

Tegnap amikor kiesett a cumija mosolygott... :) :) :) sikerült elkapnom.. (igaz nem nyitott szemmel... de ez is mosoly! :) :) :) )

Kép

Jaaa és a régi ordítós Dórika...

Kép

Rita..
. Máté tiszta Andris!!! :) :) :) Nagyon édesek!

Manó... minden ok veletek????

Andi... asszem te kérdezted, hogy adjuk a teát?! Én két szopi között adom... kb 80-100ml is megiszik ilyenkor... DE minimum az első szopi után el kell teljen 1 óra... ezt a kórházban tanácsolták, mert akkor nagyon megtelik, ha egyből tejcsi után kap teát... és nálunk épp az a lényeg, hogy ne legyen nagyon teli a pocak... mert akkor fájdalom van.... :? :? :? :?
Szegénykém... szopi után úgy el van keseredve... rendesen kesereg (olllan édi) kb egykét percig... de nem ordít!!!! és ez nagyon jó!!!

Dorka... köszi szépen a képet!!!! :) :) :) Kicsi Dorka nagyon édi a fülhallgatóval...

Peppino... miért nincs időd Tomikát babusgatni...???????????????????????????? Szánj rá időt!!!! ez az időszak soha nem fog visszajönni!!! Érdemes! szerintem... DE nem akarok beleszólni az életedbe... tégy úgy ahogy jónak látod! :wink: :wink: :wink:

Móni... imádni való Mogyoró... gyönyörű szemei vannak!!!!

Mabe... dejódejó... bele kell húzz az angolba... :) :) :) Molli milyen édi husibaba.... :) :) :)

Moncsie... üdv itt közöttünk... jobb későn, mint soha... :wink: :wink: :wink: nagyon szép babád van!!! :) :) :)

Kriszti..
. nem tok semmi újat tanácsolni... a lányok nagyon jól leírták a gondolataimat!!!!! :) :) :) KITARTÁS Neked!!!!! És nagyon soksok simisimi!!! :) :) :)
vikiviktor

Most csk egy gyors panasz...illetve kiakadás...

mi ugyi péceliek vagyunk....a dokinőnk a 17-ben rendel....a 17-ben a medical center végzi a csípővizsgálatot....a 17.-kerieknbek meg 3 településnek,köztük pécelnek is.de mivel az oep nem fizetett nekik a 3 település után 3 hónapja,ezért hiába mentünk oda nem csinálták meg a vizsgálatot!!! :twisted: :twisted: :twisted: ha most felrobbantanám az oepet nem kéne lecsukni mert totál jogos lenne,hisz egy 5 hetes csecsemőt hurcibálok az ő f....gai miatt!!!!!A dokinő az örsre irányított....oda csak januárra van időpont,most keresgethetek máshol ingyenes szűrést,meg időpontot,remek....ja amúgy 6000-ért megvizsgálták volna...na ja csak mi a szarnak fizetek akkor tb....hú de tudnék most káromkodni!!!!!!most megyek időpontot vadászni,ha megvan jövök visszaolvasok!!!

sutimano76

Szép napot! :)

Tegnap már nem tudtam reagálni a hozzámszólásokra, kicsit besűrűsödtünk :)

De először is : olyan nagyon szépek a babák!!!!!!!!!! :):):):) Egyszerűen imádom nézegetni a képeket! :):)

Rita, fullra hasonlítanak a fiúk egymásra :):):)

Gergő: szóval most megpróbálom úgy egybe leírni a nagy egészet, remélem nem hagyok ki semmit, bár tuti kimarad valami..
Tehát:
tízórais lavina: kezdődött azzal, hogy mikor beszélgettünk az ofővel /kb 2 hete/ akkor mondta, h Gergő sokszor kidobja a tízóraiját a kukába, vagy azt mondja, h nincs. Ezen kissé kiakadtunk, s lépésként az következett, h nem kapott szendvicset a gyerek a suliba, hanem vitt egy banánt, almát és túrórudit. Mikor pedig ott maradtak judo edzésen /mert hogy heti kétszer edzés van, tehát a fölös energia levezetés meg van/ akkor pedig visznek egy vagy két fasírozottas, vagy rántott húsos, vagy sültcsirkés szendvicset, mert ugye ilyenkor 4kor érnek haza.
Na most fogalmam sincsen, hogy mi ez a "Gergő éhes, sztori", miért tagadja le a tízóraiját, stb.

Válasz: a tízórai nem ízlik mindig, ezért dobja ki.
Az üzenőt azért nem íratta alá, mert kinevették volna a többiek, így is szekálják, ha rossz jegyet kap.

a táskába belenyúlásra nincs magyarázatom, egyszerűen fogalmam sincs, h mi volt az oka.

Vica sérelmére elkövetett dolgok: Vica állandóan dresszírozza Gergőt, parancsolgat neki, neveli, kvázi uralkodik fölötte, bár ez kicsit sarkított megfogalmazás. Tehát lehet, hogy Gergő ezekkel a begyűjtésekkel ez ellen lázadt, így szállt szembe.

Igyekszem Vicát visszafogni, s mindig rászólok, ha cseszteti Gergőt, de az igazi megoldás az lenne, ha a kisasszony rájönne, hogy ezzel rosszat tesz Gergőnek. Vicánál egyébként személyiség jegy a parancsolgatás, a vezéregyéniség lét s a "majd én megmondom, hogy mit kell csinálnod és hogyan és mikor".

Gergő introvertált személyiség, nem szereti ha középpontban van, az intim szférájára nagyon nagyon érzékeny, ezért ki nem állhatja, ha simogatják, ha puszilgatják, egyedül tőlem és Atesztől viseli el az egyszeri puszit, s ő is csak bennünket ölel valamint KisAtit és Lucát puszilgatja, s simogatja. Létszükséglet számára, hogy egyedül is lehessen, egyedül is játszhasson / amit Vica rohadtul sérelmez, mert neki pedig létszükséglet a társaság. Tehát a nagy babusgatás nem megoldás.

Most így írva, s gondolkodva, talán az lenne a helyes irány, ha lenne valami feladat, ami csak Gergőé, s ezt mivel ügyesen megoldja, elismerésben, s dicséretben van része.
Mert bevallom őszintén, a helyesírás, s úgy általában az írás miatt elég sok cseszegetés kap, mivel az a szó, hogy katasztrofális a helyesírása, közel sem jellemzi a valós állapotot... a legutóbbi szövegben, egyetlen egy szó sem volt hibátlan :shock: :? :? :?

hozzáteszem februárban volt 7 éves, tehát igazából elfért volna még egy év nála az oviban, de :

mikor ideköltöztünk akkor lett nagycsoportos, s ha még egy évig marad az oviban, akkor megint teljesen idegen csoportba kerül, ezt viszont nagyon nehezen viselte volna el, ahogy költözéskor is elmondhatatlanul szenvedett az új csoport miatt. Kellett majdnem az egész tanév, mire lett barátja.

Szóval igazából még nem érett az iskolára, ofővel beszélgettünk, s mondta, h Gergő vagy gyorsan oldja meg a feladatokat teljesen hibásan, tehát csak beír hasra egy megoldást, hogy végezzen időben, vagy gondolkodik, s helyesen dolgozik, ilyenkor azonban nem elég neki a megadott idő.
Megoldás: türelem, türelem, türelem, s idő, idő, idő... egyszer csak majd megérik az iskolára.
...

Azért estem pánikba a beírást olvasva, mert ugye ex is rendesen deviáns viselkedést produkált, s most kiderült, hogy nagy félelmem az, h valamelyik gyerek is hasonló viselkedést tesz magáévá....

na, megint jó sok voltam, bocsánat.
Ráadásul önző is, mert csak magammal foglalkoztam, ezért is bocsánat.

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: