Bond!
Ezt bóknak veszem

!
Ancsurti!
De én elkiabálhatom

! Én ugyanis ebben nem hiszek, viszont a Pygmalion-effektusban igen! És már annyit írtad/írtuk Hangiról, hogy sírós/morcos, hogy csoda lenne ha nem lenne az (az elmélet szerint)... Így mostantól taktikát kéne váltanunk és még ha rossz napja is van, mondogassuk a pozitív élményeket, így idővel egyre több lesz

.
Látod mennyire jó fej, hogy jó kedvvel ébred, és még forogni is ilyen ügyesen tud

.Az én fiam pl. csak "dühből" tud fordulni

.
Liluék dadusát ismerem, és ő mesélte, hogy hasfájós a bébi, és nagyon sokat sírt eleinte, nehezen rázódtak bele (nem tudom most hogy állnak). De amúgy azt mondja, nagyon kedvesek,és Lilu férje egy tünemény, és tényleg a tenyerén hordozza a feleségét, az nem csak vetítés

.
Színészek:
Az én kedvenc színészem kicsit ciki

. Ugyanis mindenki csak a külseje miatt ajnározta, ami nekem nagyon nem jön/jött be, viszont minden filmjét szeretem! Így végülis a kedvenc színészem is, meg nem is

. Annyit róla, hogy 34 éves, a brazil csajok a gyengéi és hol Partot ért, hol nem

. Húúú, de sokat segítettem!!!! Akedvenc szinésznőn gondolkodom, mert bár rávágnám én is, Sandra Bullock, vagy Jenifer Aniston, de ők valójában egy karakterben jók szerintem,és a jó színésznek pont nem ez az ismérve.... A fenti színészt is azért szeretem végülis, mert bármit is játszik, eléri, amit kell! Hogy beleszeressek/gyűlöljem/szurkoljak neki/ vele sírjak....stb. Csajban is biztos van ilyen, de gondolkodom...
Végülis most beugrott egy:
Három gyereke van, ebből egy saját, és vélhetően country zenére fogant

. És azonos szögből látták meg a napot King Kong csajával

.