A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mi van, vizes lett a bugyi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Nem kicsit! :lol: :lol: :lol:
Ez a fej.....

Kép
Kép
ancsurti

Vigyázz, fel ne fázz abban a fagyos országban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Megvagyok ám,csak anyunak hétvégén kezdik a konyhát felújítani és pakolgatunk egyfolytában,ma délelőtt meg fodrásznál voltam :lol: Nagyjából olvasgattam vissza,de azért még van mit pótolnom.

Úgy látszik,hogy az én gyerekem akkor fordítva van "bekötve",mert ő 2 napja meg reggel negyed 6-kor kel először fél 10 óta :lol: Most azért kiváncsi leszek én is az óraátállításra,hogy mit hoz ki belőle.
Ami új nála és nagyon sajnálom,hogy attól függetlenül,hogy szopi közben többször is megböfiztetem,iszonyat nehezen tud böfizni,k...a szenved,vörösödik a feje,hallom ahogy erőlködik,de nagyon nehezen jön ki. Komolyan mondom,hogy én már ebbe őrülök bele,hogy fáj a hasa,kakilni nem tud magától és mostmár böfizni sem nagyon,csak nagy erőlködések árán. Szerintetek mi lehet ez?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hát banyek! Ezt a fertőt! Na de kismamik!!! :wink:
Vendég

nyuszi81! :)

A te kajáddal nem függhet össze? :roll: Dokinénit vagy védőnőt kérdezted már? Esetleg köménymagos tea...?

Kép
Kép
200907?

[quote="conversano"]H írta:conversanoát banyek! Ezt a fertőt! Na de kismamik!!! :wink:

Neked sem a Szentlélek segített a fogantatásban! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

De..Kép
Vendég

Conversano:na persze-persze....

Most akkor,senki nem talalgat tovabb???
Bondtol kaptam egy jo valaszt priviben....

Nyuszi:probiotikumot probaltal mar adni neki?Vagy igyal jo kis rostos baracklevet,egy kis paradicsom levet,az valoszinuleg a kakin segit...a bufizesre nem tudok semmit.....apa szokta bufizesnel csinalni,hogy vallrol leviszi vizszintesbe,aztan ujra fel a vallra.....(mikor nehezen megy)es egy ido utan kirobban az a bufi....

Kép
Kép
ancsurti

Ehun e a bőr
Kép
Vendég

Csibe:merre vagy???

Czigka:meg csak most fogtam az adast....ez nem semmi menyi tejed van :shock: :shock:
En nagyon nem tudom nekem mennyi az annyi,nem fejek,de egyre gyorsabban vegzunk az evessel....

Sot,mar tologatom az evest,tegnap is 2,5-3 orankent ettunk....
Ma is megvolt a 3 ora!

Olyan szar hogy itt a huvos ido...azert is,mert igy nehez "barhol"csocsre vagni a gyerkocot,ha komozdulunk.Tegnap voltunk vasarolni,vettunk egy pici ventillatoros futot,es halloweenra cukorkakat,persze narancs-fekete lufi nem volt :? Most igy hogy dekoraljam fel a teraszt :roll: :roll:
Na a lenyeg,ebben a bevasarlo kozpontban nagggyon gaz a szoptato szoba...ket fotel van es slussz...ott tobzodtunk sorban allva...
A masik kozpontban nagyon szupi,tagas,tiszta,van vagy 6=7 fotel,mikro,mosdo,gyerek wc,pelenkazo....halk zene...ott imadtam szopiztatni....

Kép
Kép
ancsurti

Conversano:na ez aztan tenyleg komoly!!! :shock: :shock: :shock: Kemeny egy csajszi vagy te is :shock: :shock: 8) :lol:

Kép
Kép
ancsurti

conversano! :)

Gép LÓ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Az egy egész ménes :)
Vendég

Ha így folytatod, akkor motor :arrow::arrow: póni :arrow: plüss állatka. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Épp akartam írni,hogy a motor kofferjai teli vannak Barbie babákkal :P
Vendég

És Ken mit csinál, hol van? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti

Én ezt sem tudom :roll: :roll: Nyilván azért nem, mert nem szoktam olvasni bulvársajtót, meg ilyeneket. Én Michael Douglas-ról sem tudok sok mindent, csak a filmjei + a kinézete miatt szeretem :wink:

Conversano

Motoros képen hány éves vagy?

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Matthew Perry nem jó?

Kép
Kép
orsi777

Ken kenyeret ken kenderesen.
Esküszöm nem pihentem ki magam..
Vendég

Conversano

az tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi
20
Vendég

Conversano

nézek, hogy mi az a 20 :shock: :shock: :shock: :shock:
Az agyam 0%-on dolgozik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sokkal fiatalabbnak néztél ki :lol:

Kép
Kép
orsi777

[quote="orsi777"]C írta:orsi777onversano
Sokkal fiatalabbnak néztél ki :lol:

Értsd: bezzeg most...! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

orsi777! :)

Ehhez nem kell a búvár sajtó. Csak egy kis rafkó. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kedves Bond!

Epéd,májad rendben?? :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm, csak az agyammal vannak gondok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hogy-hogy te most ennyire aktív vagy? :o Máskor csak a háttérből skubizol. :roll: Hol g (:lol: :lol: :lol:) Marcipán? :roll:

Kép
Kép
200907?

Lorca merre? :?: :?: :?: :?: :?:
Sillia nagyjából itt, boo alighanem dobozhegyek alatt.
A szemöldökcsipesze valószínűeg már meg van csak a tipp-topp lapját, búkját vagy mittudoménmilyét nem találja. Jó esetben Apa és Zsiri is előkerült már. (Müzli ásta ki őket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Marcipán itt nyomja mellettem a rizsát a pihiszékében. Napról napra több a szókincse:)

Na nem ülök itt egyfolytában,csak ma nem volt annyi dolgom. Hopp!Gyerekem tolja a gittet. Go pelenkázni :mrgreen:
Vendég

Jol elvagytok anyucik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi:en sem olvasok bulvarsajtot :lol: :lol: :lol: de az internet csodakra kepes!!! :wink: Nem talalt!

Kép
Kép
ancsurti

Látom, jó a buli :lol: :lol: :lol: .

Ancsurti!

Kisangyalkugli :wink: :D :D :D . De tessék csak ezt világgá kürtölni!!! Ne csak azt ha morcikirálylány :? ! Szóval:
KUGLI TEGNAP EGY KIS ANGYAL VOLT!!!! :D :D :D
Juhuuu-juhhhuuuu :lol: :lol: :lol: .

Lányok!

Valaki magyarázza már meg, miért hazudnak a hírességek a szülésükről?!?!?! Ciki, ha valaki császárral szül, vagy mi?!?!? Lilu is, meg Balázsék is vetítenek a természetes szülésükről, pedig nem az volt :evil: ! Ez miért jó nekik? Azzal hogy "tökéletesnek" állítják be a kis életüket, csak még távolabbra kerülnek a "kisembertől" :? . Lilu azt nyilatkozta, hogy Dávid egy kis agyal, ehhez képest totál hasfájós, és állandóan sír!!! De ezzel nincsen semmi gond! Sőt, ez csak erőt adna más kismamiknak... De neeeeem :evil: . Lehet hogy p@raszt vagyok, hogy leleplezem őket, de itt úgysem látják sokan :roll: :lol: :lol: . És igenis idegesít,mert ezzel csak erősítik a nőkben, hogy császárral szülni ciki!!! Hát nekik tényleg az, mert bár hivatalosan ilyet nem mondhatunk, de nagy valószínűséggel ők maguk kérték a császárt! Ha ők úgy gondolják, hogy emiatt valaki kevesebb, akkor mért szültek így?!?! Nekem ezzel sem lenne bajom, az ő döntésük, de akkor ne hazudjanak róla!!!! Pffff........
Pedig amúgy mindkettőjüket kedvelem, de ez annyira gáááz :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi megint tul vagyunk egy szerian,eves-jatek-alvas......Ordogfiokam rutinszeuen hasrol hatonfekve,gugyoreszve ebredt a kisagyban 8) :lol: :lol: :lol:

Persze azota eltelt mar 1/4 ora,es ujra a szokasos orult sirassal probalok kuzdeni......
Na most derult ki,mi is volt a baj...... :arrow: irany nekunk is a pelenkazo!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Ezek azok a betűk, amiket csak azért olvastam el, mert te írtad. Különben leérdeklem magasról. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Akkor én nem vagyok rafkós :( . Én hiába írtam be a googleba, amit Bond írt, és hiába írtam be amit Ancsurti, két ember jött ki , aki 1969-ben született McCoanughey és Perry. :oops:

Kép
Kép
orsi777

Pindurkam egy pillanat alatt nyakonfosta magat ugy,hogy a karomban volt fuggoleges helyzetben :shock: :shock: :roll: :lol: :lol:

Dodi:csak nem akartam elkiabalni.... :wink: !

Egyebkent nekem is tokmindegy,de a bulvarsajto akarmit osszeirhat....vagy nem?Es kulonben is...kivagyok a "celebektol"....amugy honnan tudod hogy Lilu gyereke allandoan sir?Akkor tenyleg nem lehet mindenki tokeletes :roll: :roll: :lol: :lol: :mrgreen:

Kép
Kép
ancsurti

Orsi:nekem rogton kidobta Bruce ismertetoit.....a masikkal meg igy nem probalkoztam,de most beirom ezeket a keresobe :wink: bar tudom kit keresunk :wink: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

..es tenyleg nehez ezek alapjan....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!Nagyon off leszek!

Na,most alig írtatok du. óta. :? Pedig nem tudok aludni,de most okom is van. :twisted:
A szomszéd csajok felidegesítettek,de brutálnagyon! :twisted: :twisted: :twisted:
Miért nem akarok velük szorosabb barátságot?Nyáron miért írtam sms-ben,hogy: nem,köszi- Amikor áthívtak medencézni.Ezeken,meg hasonlókon elmélkednek ketten,hátam mögött.Aztán ma az egyikkel a játszón taliztunk ovi után:
-Mi a bajod?
-Mondom semmi.
-Olyan szomorú vagy!
-Mondom dehogy! :twisted: (az anyádat már megint kezded,pedig lassan ki nem állhatlak :lol: :oops: )
-(elszakadt a cérna)Nem bírom a nyafogásotokat!
-???értetlen arcú lett :shock:
Este jött egy sms a másiktól,hogy ha vele van bajom,akkor ne a háta mögött beszéljem meg!(Felkiáltójellel!)
Na,ezek se tiszták.Nem akarok velük talizni,mert egyszerűen nem szimpik.Itt lakunk egymás hegyén hátán,de miért kell jópofiznom velük?Miért nem dönthetem el,kivel szeretnék barátkozni? :roll: :?
Jól felhúztak... :twisted: Mit csináljak?Hm?

Na bocsánat tőletek is!De megőrülök,mert rendszeresen elméleteket gyártanak,annyira nyomulnak,hogy engem is bekebelezzenek a kis toljukagyerekeketababakocsibanéspletyizünk bandájukba. :lol:
Vendég

Bond!

Ezt bóknak veszem :lol: :lol: :lol: !

Ancsurti!

De én elkiabálhatom :twisted: ! Én ugyanis ebben nem hiszek, viszont a Pygmalion-effektusban igen! És már annyit írtad/írtuk Hangiról, hogy sírós/morcos, hogy csoda lenne ha nem lenne az (az elmélet szerint)... Így mostantól taktikát kéne váltanunk és még ha rossz napja is van, mondogassuk a pozitív élményeket, így idővel egyre több lesz :wink: :D :D .
Látod mennyire jó fej, hogy jó kedvvel ébred, és még forogni is ilyen ügyesen tud :wink: :D .Az én fiam pl. csak "dühből" tud fordulni :lol: .
Liluék dadusát ismerem, és ő mesélte, hogy hasfájós a bébi, és nagyon sokat sírt eleinte, nehezen rázódtak bele (nem tudom most hogy állnak). De amúgy azt mondja, nagyon kedvesek,és Lilu férje egy tünemény, és tényleg a tenyerén hordozza a feleségét, az nem csak vetítés :wink: .

Színészek:
Az én kedvenc színészem kicsit ciki :oops: . Ugyanis mindenki csak a külseje miatt ajnározta, ami nekem nagyon nem jön/jött be, viszont minden filmjét szeretem! Így végülis a kedvenc színészem is, meg nem is :oops: . Annyit róla, hogy 34 éves, a brazil csajok a gyengéi és hol Partot ért, hol nem :wink: :lol: . Húúú, de sokat segítettem!!!! Akedvenc szinésznőn gondolkodom, mert bár rávágnám én is, Sandra Bullock, vagy Jenifer Aniston, de ők valójában egy karakterben jók szerintem,és a jó színésznek pont nem ez az ismérve.... A fenti színészt is azért szeretem végülis, mert bármit is játszik, eléri, amit kell! Hogy beleszeressek/gyűlöljem/szurkoljak neki/ vele sírjak....stb. Csajban is biztos van ilyen, de gondolkodom... :roll:
Végülis most beugrott egy:
Három gyereke van, ebből egy saját, és vélhetően country zenére fogant :lol: . És azonos szögből látták meg a napot King Kong csajával :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lilisgabi

Sztem xarjál rájuk egy nagyot.Uff.
Vendég

Csak mert Kuglikam szunyal,es raerek :lol: :lol:

Kepek,hogyan megyunk vasarolni....kendoben:
Kép Kép
(helyesen felkotve :wink: )
Imadja nagyon a hordozast,tegnap 2x is szunyokalt utkozben 8)

Edeskismogyorocskam,hazaerkezes utan,kifaradva:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

De aranyos:) Mint egy spicces rózsaszín maci :)
Vendég

Lilisgabi!

Csak vicceltem, ne aggódj! :wink:

Katy!

Neked ez a mei tai már az új galléros variáció? Miből van a pánt, milyen anyagból?

Ancsurti!

Bruce nekem is bejön. Főleg amikor izzadt és véres. :lol:

Ma vacsizni voltunk párommal egy ismerős házaspárnál, vittük Noét is. Nem mondhatnám, hogy kisangyal volt... 3 részletben ettem meg a vacsit... Viszonz úgy kifáradt, hogy egy nyikk nélkül lefeküdt aludni. :wink:

Kép
Kép
tabati

[quote="orsi777"]A írta:orsi777kkor én nem vagyok rafkós :( . Én hiába írtam be a googleba, amit Bond írt, és hiába írtam be amit Ancsurti, két ember jött ki , aki 1969-ben született McCoanughey és Perry. :oops:

Dehogynem vagy az, fuss neki mégegyszer! :wink: Csak a kulcs szavakat kell beírni. Általában minnél több mindent adsz meg, annál nagyobb az esélye, hogy megtalálod, amit keresel. De van, hogy a kevesebb több. :wink:

ancsurti! :)

"Pindurkam egy pillanat alatt nyakonfosta magat ugy,hogy a karomban volt fuggoleges helyzetben"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"honnan tudod hogy Lilu gyereke allandoan sir?"
Alighanem odáig hallani, ahogy lilu fejjel üvölt. :mrgreen: :mrgreen:

"most beirom ezeket a keresobe bar tudom kit keresunk "
Azért szólj, ha megfejtetted! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elsőre nekem sem sikerül. :roll: :roll: Na de, másodikra!? 8) :lol: :lol: :lol:

Első kép címe: Gyermek megfogja Anyáját és vásárolni viszi.

lilisgabi! :)

Ha nem akarsz velük foglalkozni, akkor ne is bosszantsd magad ilyenekkel. Megérnek ők annyit, hogy emiatt legyen magasabb a vérnyomásod? :roll: :? :? :? :?

Te annyira pozitív vagy, hogy még az AIDS teszt is meggondolja magát tőled és átmegy negatívba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Lilisgabi:Eleg nehez leszarni ha pont egymas seggeben laktok,de hat probald meg....nekem a munkatarsaim voltak hasonloak,huuu de baszta a csoruket mert nem"bandaztam"veluk!

Dodi:Azert irom le hogy Hangi "nehez eset",mert tenyleg az.Barcsak mindig jokat irhatnek rola....Azert nem hiszem hogy csak azert irsz ilyeneket,mert a Pygmalion-effektusban hiszel,hanem mert Botond tobbnyire tenyleg a kezelhetobb tipusba tartozik.Egyebkent leirom azt is,mikor jo dolog tortenik,de eppenseggel megint egy kemeny masfel oran vagyunk tul....es az elobb kb.10 percig csend volt,azt hittem elaludt,de nem.....
Szoval igy azert eleg nehez lenne "szepiteni"
Kulonben nagyon buszke vagyok ra,mert nagyon kis ugyes mozgasilag,szeret dumcsizni is,es egy nagy huncut.De sajnos a napunk tulnyomo resze abbol all,hogy sir renduletlenul....mint most is.... :(

Ja a folytonos sirasba nem tudom hogyan is lehetne "belerazodni" :roll: :roll: :roll: igy kevesbe "erdekesek" a napok,mintha egy tunemeny,mosolygos,egyuttmukodo babocarol lenne szo....sajnos ez ebben a formaban elegge szenvedosnek mondhato.
Eppenseggel most a fejetetejemre is allhatok,akkor sem fogja abbahagyni,es ez teny,mert masfel oraja probalkozok.....most mar vagy 1/4 oraja az agyikojaban van,hatha almos a lelkem....

Kép
Kép
ancsurti

Tabati:Jól van,oh,megnyugodtam! :D

Conversano:A férjem is ezt mondta. :roll: De én lelkisebb vagyok náluk. :twisted: A franc esne belém. :oops:
És úgy tűnik,hogy ez az egyik,a kavarós,most kitárgyalt mindent,amit mi ketten dumáltunk arról a harmadikról.Nem nagy dolgok,hogy hisztis,nem bírjuk,felvágós,stb...Nem gondoltam,hogy ez a kavarós ellenem fordulhat,vele nagyon is jóban voltam szeptemberig,együtt mentünk mindenhová,nagyon szerettem,vigyáztam a gyerekére,stb...Szept.óta gyanakszom,és ma lebukott egyértelműen,be is vallotta. :twisted: De mennyit tudhat a másik?Vagy most ezután mindent el fog mondani a kavarós?Azért volt,hogy nagyon kiveséztük,mert nagyon szarul viselkedett,de mivel milliomos,mindig valamivel meglepett minket,és ezért a kavarós nagyon nyal neki.Nekem meg nincs szükségem semmire,meg van mindenem! :twisted:

Na,nemrég felhívtam a kavaróst,a másik holnap de. hív.Mit tudhat még?Ha ezt megbeszéltük,hátatfordítok nekik egy életre.Úgyis elköltözünk nyáron,addig kibírom valahogy.És amit tanultam,hogy ne foglalkozzak unatkozó kismamákkal,akik csak nyafognak,és betolkaodnak az életembe.
Nekem ez a netezés bejön,itt megbeszélhetek mindenkivel mindent,és nem vagyunk egymás terhére.Ha akarom,nem nyitom ki a laptopot x ideig,és csókolom.De velük nem tudom megtenni,mert,ha 1 hétig nem jelentkezem,pusmognak,hogy mi a bajom? :twisted:
Vendég

[quote="200907?"]
írta:
200907?

Te annyira pozitív vagy, hogy még az AIDS teszt is meggondolja magát tőled és átmegy negatívba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Huuuuuuuuu baszki ezt nem hiszem el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti:Nagyon cuki Hangi!És jó,hogy meg tudod kötni a kendőt.Én is gondolkodom rajta,de félek,ha van is akkora méret,ami jó rám :lol: ,nem fogom tudni kötögetni.Nekem az olyan bonyolultnak tűnik.Vagy nem az?
Vendég

Mi van,akkor nem csak én éjszakázom? :roll: Többen vagyunk,mint nappal. :lol:
Nálunk mindenki alszik... :lol: (bocs Ancsurti :oops: )
HNolnapra kajatippet kérek,amir könnyű megfőzni,finom,olcsó,laktató...Na,ez lesz nehéz. :lol:
Vendég

Ez tényleg vérciki. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: