Vikiéknek drukk, hogy ma már haza mehessenek++++
Brumi, nagyon sajnálom anyósodat
Madar, nektek sem lehetett akkor könnyű, amikor apikátok ennyit volt távol Julcsi születése után
Süti, még pár napja kérdeztél valamit: igen, azért már megnyugi van, hihetetlen, hogy egy ilyen kicsi emberke mennyi erőt és szeretet tud adni a szülőknek:)
Kirándulás a babókkal jó ötlet:)
Anyucik, három gyors kérdésem van:) :
- ha bukik a babó (ami ugye valószínű attól van, hogy igencsak teli van neki a pocója), de utána a "majd éhen halok" jeleit mutatja (kezeit rágja stb. stb. ), akkor adhatok még neki enni?
- aki néha üvegből is szokta etetni a picúrt: nálatok volt már olyan, hogy olyan mohón eszik, hogy félre nyel? Olyankor a szívbaj kerülget, gyorsan magam felé fordítom, rázogatom mintha büfiznénk és jobb lesz, de akkor is a frász jön rám néha...
Ti mit csináltok ilyenkor?
- lányos anyucik: a kislányok nuniját mennyire húzzátok szét tisztításkor? Enyim dokinéni azt mondta, hogy nem kell széthúzni, csak gyorsan felülről lefelé törlőkendőzni, de váladék meg van benne, akkor ilyenkor mi a teendő?
+ egy kérdés
És akkor egy grimaszos kép (olvadok ezektől az arckifejezésektől
Ja, és ma megjött a taj kártyánk
Jajj, eszembe jutott még valami: ti mennyi ideig büfiztettek? Úgy értem meddig vártok az első büfire? Mert nálunk van, hogy fél perc után jön, van, hogy hiába várunk 20 percet, semmi nem jön.
Egy könyvben olvastam, hogy kb. két percet kell várni, de azt meg keveslem, mert van, hogy kb. 10 perc után van büff...
Az éjszakánk elég car volt, kb. 1,5-2 órát jó ha tudtam aludni...
A légzésfigyelő kétszer is beriasztott, pedig nem a legérzékenyebben van... Pedig most nem is mászott el róla a picúr.
Az létezhet, hogy néha elfelejtenek levegőt venni? De ugye ez nem gyakori?
Na mentem, mielőtt velem lesz teli az oldal

...és elfogadunk
... mi meg csak mentegetőzünk.
szép lassan le fog menni a többi is

aztán rájöttem, hogy nem is annyira szereti, nálunk hasfájásnál jön jól, akkor valahogy megnyugtatja. Valaki azt mondta, hogy a nyáltermelődés miatt, mert az olyan enzimeket termel, ami jó a pocaknak ... 

Andrisom második féléve