Sziasztok!
Katica:Okés.Nekem a kedd,szerda jó,ha esetleg neked/nektek jó

pipal?Köszike

Örülök,hogy Léna megjavult már.Krisz még nem sajnos a lefekvés kész horror.Nem semmi sajnálom a betörést.Azt hiszem mégis csak kell kutya nekünk,mert mindig attól tartok,hogy amikor Laci nincs itthon akkor törnek be hozzánk.Eddig még kopp-kopp nem de sose tudni.
Dalma:Köszike

Sajnos nem lakunk olyan közel kocsival olyan 30 percre

Sajnálom a rossz éjszakát.Hát igazad is volt,hogy hagytad sírni.Én is szoktam ezt alkalmazni amikor már nagyon nem bírok vele.Mert ilyenkor csak hiszti van.Muszáj erről leszoktatni őket.Nekik jó csak nekünk nem,mert elég fárasztó.Hát nagyon édes az a klipp

Krisznek is tetszett
Vera:Szegény Iza

Jobbulást kívánunk neki!!!!!A kísérlet dologban igazad van.Én is pont ezért nem adatom be még ők se tudják,hogy mik a mellékhatások.
Kata:Hát igen hallottam,de őszinte leszek a saját családtagok megmondták a 3.embernél,hogy nem abba halt meg hanem rákba,mert a dokik nem akarták észre venni,hogy rákos

És mivel a szervezetében benne volt a H1N1 gyorsan ráfogták,hogy abba halt meg.Ez elég szemét dolog szerintem,hogy ijesztgetik a népet.Én ezekre már fel se figyelek.Nem fogy a védőoltás ezért csinálják,hogy beijedj és gyorsan szaladj az oltásért.Kíváncsi leszek lessz-e köze a védőoltásnak a nő halálához.

Köszike

Jó a fényképész
csuri:Jajj,de jó

Nagyon örülök,hogy minden oké a picivel.De én meg mondtam ám

Ari lehetett lánykád amikor szembesűlt a tv hiányával,ha oviba megy

Köszönjük szépen a dicsit

Végülis te se laksz ám tőlünk messze

Én erzsébeten lakom
ditta:AZTA

Nem semmi.Krisznek egyszerre felűl jött 4 foga

Grat a 13 fogacskához

Szegények

Én tudom milyen érzés,mert amikor gyerek voltam anyukámmal beragadtunk a liftbe mi olyan 1 órán keresztűl voltunk a lift rabjai

Senkinek nem kívánom azt az érzést nekem azóta van bezártság fóbiám vagy,hogy mondják

És azóta nem tudok liftbe szállni sem

De örülök,hogy a pihi jól sikerűlt

Hát nem semmin mentetek keresztűl.

Arik a képek

Köszike a dicsit

Remélem már kék is marad neki
Évi:Pedig néha ráfér a gyerkőcökre,hogy hagyjuk őket hisztizni.Persze hazudnék ha azt mondanám,hogy nem sajnálom,de,ha mindent engednék neki akkor nem tudnék abszolút semmit csinálni tőle még este se.

Mondjuk én a mai napig nem tudok tőle wc-re se menni meg enni se meg abszolút semmit se,de az se megoldás már,hogy magammal kell vinnem a wc-re

Ezért hagyom hisztizni hogy megtanulja nem mindig az van amit ő akar.Irigyellek,hogy van kire bíznod gyerkőcödet amíg dolgozol.Én is szeretnék elmenni dolgozni,mert elég csekély a gyes,de anyósomra nem hagyom itt inkább meghúzzuk magunkat.

Köszönjük a dicsit.Olyan jó lenne talit szervezni csak hát ez a fránya idő
honey:Aranyér javult már valamit?Én kenőcsöt kaptam rá a dokimtól,mert terhesség alatt kijött

De igazából szülés után lett nagyon brutál.De már jó.Persze néha még kell a kenőcs

Mondjuk tudok rá aloés kenőcsöt ha érdekel.Én is olyat veszek a jövőhéten.
mammuci:Köszike

Fogacskának üzenem bújjon ki!!!!
akíra:Nagyon ari lehet majd a torta

Én nem csináltatok idén hanem házi lessz

Úgyis össze vissza fog bele turkálni

Majd jövőre

Akkor talán már értékelni fogja

Sajnos nem annyira közel lakunk.Kocsival olyan 30 perc

Nagyon jók a torták
Andy:Köszike a drukkot.Aranyos vagy.Hát ránk fér mondjuk szépen fejlődik okom nincs,hogy gyanakodjak,de pl.azt sem tudtam elhinni,hogy egy veséje van csak amikor tényleg biztos lett

Köszike a dicsit

Nekünk nincs szerszámpad játékunk

Én is a lift miatt lettem klausztrofóbiás én 6 éves voltam amikor velünk történt a dolog és anyu meg terhes volt a középső hugommal

Arik a képek
Neharagudjatok,de most ennyi,mert Krisszel nem bírok.Ma még jövök és reagálok a többi dolgokra is.