A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

http://www.takoo.hu/falvedok/2.-tunderes-falvedo.html

Ez a falvédő, csak a miénken PANNA van a Julcsa helyett. Így jobban lehet látni, mint nekem lefotózva. Majd ha fenn lesz a falon, akkor jobban fog mutatni

Kép
Kép
dalminha

folyt.köv.

szóval van egy maxi cosi hordozónk az nagyon jó, és van a babakocsihoz egy PC, de már nagyon kellene a másik méret.

Anikó, amit Ti vettetek Maxi-Cosi mennyi volt? Nagyon klassz ! Könnyű használni?
Ha valaki tud olyat amit könnyű ki-be kötözgetni és biztonságos írjátok meg légyszi melyik az, mert nekünk nem fixre lesz bekötve a kocsiba ( autókereskedő lévén mindig másik autót használok) szóval olyan lenne jó amit könnyen ki-be dobálok a kocsiból.
Ezt a hurcit is sokszor már be se rögzítem csak a gyereket csatolom be, mert már az agyamra megy :twisted:

Honey, nekem a PC nem vált be babakocsiba így ülést már nem szeretnék olyat.
A torta amit írtál hmmm , leht én se sütögetek gyümitúrósat, hanem rendelek valami csajosat.

Andy, szupppi volt Regi névnapi tortája! Adós vagy még esküvői fotokkal!!!

Katica, Léna gyönyörű kis hercegnő és mindig olyan csini!

Csuri! Irigy a Pocaklakó miatt. Annával beszéltél már róla? Katrussal még nem lehet mert nem érti, de Anna igen.
Jó pocakosodást!

Ditta, Te meg csak így sunyiba eltűntél apával és Ágostonnal welneselni? Klassz lehetett, az esti story is utólag megszépül majd, de akkor gondolom nem volt kellemes átélni.
Az én fiam be se száll a liftbe :shock: és a repülőre se .
Ágostonnak 13 foga van :o

Fürtöske, apudnak jobbulást, de sajna ez az idő (múlthéten nyár most meg tél) nem tesz jót senkinek.
Kicsi Marcikádon én nem látom, hogy fehér lenne legalábbis a képek nem adják vissza. ( próbáltad már a Béres cseppet?)

Reni, Kata! de jó nektek és a fiúknak, hogy tudtok talizni. Szupik a közös fotok.

Pipal, szegény Natasa ( meg anya) nem kellemes az ilyen baleset és ilyesztő is tud lenni a vér miatt . ( nálunk is volt 2x és apával volt ) gyors gyógyulást !
A nagy tesónál volt olyan , hogy lekoccolta a homokozó szélét és az íny és fog közé beszorult a fadarab - ez itt a horror- szájsebészeten tudták csak kivenni és kicsit vissza is csúszott a foga. De ezeket nem lehet kivédeni, nem lehetnek szkafanderbe a gyerekek.

Bocs, has valamire nem reagáltam, de olyan szita az agyam mostanság mióta dolgozok sok felé kell koncentrálni.
Most épp arra, hogy bezárok, mára elég volt :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma!
Ez a laptető gyanús nekem...... :lol: :lol:
Már megfigyeltem, a múltkor is ott voltál!
Panna2....ez jóó! :lol: :lol:
Evian...én is behaltam! :lol:

Evi!
Hát te még most is dolgozol?? :lol:
Zárd a boltot, és siess haza!

Kép

Kép
ditta76

Ja, Dalma, még azt akartam, hogy nekem is egyből az jutott eszembe, hogy nem baj, legalább a gyerek nem hal éhen, mert ott a cici! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Dalma: ez a videó haláli :lol: Nagyon édes :lol:

000kata

Sziasztok!

Ditta!
Nagyon jók a képek Gyuláról :lol: :lol: !
(ez lehet, hogy csak nekem vicces :roll:? )
Irigy-irigy a hétvége miatt, klassz lehetett!

Kata!
Milyen tesót szeretnénk?
Ha a férjemet kérdeznénk- természetesen fiút!
Ha engem-teljesen mindegy, bár a lánynevekből kezdünk kifogyni :wink:
Ha Annát-kislány legyen :)

Kíváncsi leszek!!!!

Evi!
Annával már beszéltünk, miután látta a tesztet, látta, hogy örvendezünk a férjemmel :wink: . Nem akartam félrevezetni. Ezért mondtam tegnap Neki, hogy már akkora az "új testvére", mint egy sósmogyoró :)

Dalma!
Miután a harmadik baba akkortájt születik, mint Anna, esélyes, hogy olyan nyugodt legyen, mint Ő. Mégegy skorpiót már én sem vállalnék be könnyedén :wink: . Bár Nálatok, meg mindketten azok......., na akkor nem értem!
Ez a falvédő nagyon szép!
Eszembe juttatja azokat az időket, amikor annyi időm volt, hogy tudtam patchwork-özni.

Vera!
Hamar gyógyuljon meg a kis Iza!!!!
Miket árultok? Kinőtt cuccokat?

Megyek ébreszteni :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kata! Maxi Cosi Priori-t vettünk ha rákeresel a neten meg tudod nézni.

Reni-Kata! Nagyon cukik a fiúk!!!

Vera! Sajnálom, hogy Izácska beteg mihamarabbi gyógyulást Nektek! Amúgy hogy vagytok? Jobb a helyzeted kicsit? Ritkán jössz ide…

Ditta! Ezt a kalandos kiruccanást!!!! De az a lényeg hogy azért jól éreztétek magatokat
Én is úgy mennék valahova találtam is tök jó „olcsót” de hát apa fél h megsznik a munkahelye így nem merünk 13 fog?????? Aztaaaaaaa!!!!!!!!!

A H1N1-et én úgy hallottam tegnap h nem abba halt meg hanem volt egy csomó más betegsége is és tökre le volt gyengűlve.

Dalmi! Nagyon ari a falvédő! Én ikor terhes voltam csináltam egy hatalmas Micimackós képet Domi falára kb 170-180 cm magas lett és vagy másfél m széles)) kicsit túlzásba estem de mindig is imádtam ilyeneket rajzolni. Nem is fér bele egy képbe akkora. Aki látta nem hitte el h szabadkézzel rajzoltam és hogy egy A4-es papír méret volt a minta. Majd ha érdekel titeket lefotózom!

Évi! A típusát az ülésnek lásd feljebb és amúgy 40 volt és nagyon-de nagyon könnyű bekötni kb 1 perc és kész! Jó választásnak bizonyult

Dominak olyan púpos az ínye felül éjjel is nyüglődött. Kíbújhatna már az a fogacska!!! :?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

2 napig nem jövök és máris 2 oldal? :shock:

Dalma, nekem azt mondtad nem pörög a topik :lol: Hát nekem nem úgy tűnik :lol: Na de mindegy, képes vagyok rá, hogy kövessem :D :lol:

Torta téma.... hát nálunk Kyrának az első szülinapján napocska volt, a másodikon Elmo tortát csináltattunk! :)

Majd a hozzászólás végére beteszem a torták képét!

Fanninak egy virág tortája lesz! A magasság mérőjén van egy édes kis virág, mosolygós, és azt csináltatjuk meg, pont úgy fog kinézni :) Majd teszek fel képet róla pár hét múlva! :lol: Nekünk nagy, 30 szeletes torta lesz mert sokan leszünk, és "csak" 8000.- lesz, de hát nekünk baráti árat számol fel a cukrász mert jól ismeri a páromat!

Nálunk a kiskönyvet tölti a védőnő, kutacsot is néz mindig, de nem mondjam hogy mekkora, csak hogy jó! A vitamint én nem is adom neki... :oops: Nálunk nem kell dokihoz is vinni, egy évesen csinál egy teljes állapot felmérést, papírt is kapunk majd róla, és csak ha indokolt, ha van valami probléma akkor kell vinni dokihoz!

Én nem adattam be neki semmilyen oltást, csak a prevenárt, meg a kötelezőket! :roll:

Katica, Léna nagyon édes! Nagyon tetszik a kis hajpántja! :)

Fürtöske, hát Marci nagyon édes! És milyen édes kis göndörödő haja van! :) Vas...hát az nálunk is nagy dilemma, hogy adjuk be Fanninak...bár ő cseppeket kap, mi már túl vagyunk a laboron, szóval ő tényleg vashiányos, bizonyítottan....de a cseppeket se könnyű beadni....
:roll: Nagyon ügye, hogy már beszél :)

Pipal, sajnálom az eséseket! Én is mindig a fogát nézem rögtön, nehogy letörje! Anno öcsém beütötte, teljesen befeketedett neki, és amíg ki nem esett 6-7 éves korába addig fekete volt neki :? Remélem ilyen nem történik velünk....meg le se törjön....meg varrni se kelljen :shock: :roll:

Ülés téma.... hát nekünk mind a két lánynak RECARO ülése van...az ára sajnos horribilis....a Fannié 79000.- volt a Kyráé 59000.- a Fannié volt a Kyra első ülése, ezt örökölte meg Fanni, és Kyra egy következőt kapott, de szerencsére ezek olyan ülések amik most már kitartanak addig amíg csak ülés kell nekik.... :roll:

Ez a Fannié:

http://www.rrracing.hu/site/index.php?s ... iaciok&l=2

Ez pedig a Kyráé:

http://www.rrracing.hu/site/index.php?s ... iaciok&l=3

Itt van Kyra első szülinapi tortájának a képe:

Kép

Itt pedig a második szülinapi torta képe :)

Kép Nem látszik túl jól ezen a képen, de egy dobozból ugrott ki elvileg az Elmo :) A doboz torta volt marcipánnal bevonva, a fodros rész is marcipán volt, és az Elmo pedig piros tejszínnel volt borítva :) Nagyon jól nézett ki! :)

Na most ezt elküldöm, elmegyek hajat mosni, és ha lesz még energiám jövök és reagálok a következő másfél oldalra is
:lol:

KépKép
KépKép
akíra

Dalma, Kori édes lehetett! Kyra is így eljátszott az oviba mikor a beiratkozás elött nyílt napon voltunk! :) :lol: De sajnos őt nem vették fel :cry: Én nagyon örültem volna! Egy, hogy Fannira jutott volna kicsit több időm, másik meg, hogy Kyra iszonyat igényelné a gyerek társaságot! És sajnos itt nincs korabeli gyerek...aki van az mind oviba jár már :cry: De sajna itt telt ház volt, és így 40 gyereket nem vettek fel :cry:

Kata, Reni, nagyon édesek a krapekok :D Közel laktok egymáshoz?

Dalma, sajnálom a rossz éjszakát! Hát sajnos ezek a skorpió lányok képesek a hisztire! Akarat az van! Fanni is néha bepróbálkozik a "nem alszok ma éjjel" dologgal, de én gonosz vagyok, és csak 1x-2x bemegyek hozzá, de különben hagyom magába szórakozni.... :roll: :oops:

Csuri, örülök, hogy minden ok a legkisebbel :) 1cm, de édes! Milyen régen volt már, hogy a lányok ekkorák voltak! Gondolom nagyon szeretnétek már egy kisfiút :)

Ditta, nem semmi a liftes story :shock: Húh, hát én is tuti ideges lettem volna! Én nagyon sokáig nem közlekedtem liftel! Ha 10.re mentem akkor is inkább felsétáltam! :lol: Persze ezt babakocsival és gyerekkel tuti nem tenném már meg :lol: Nem semmi kis hétvége volt akkor! Jó kis kikapcsolódás :lol: :wink:
Ágoston nagyon édes :)

Vera, Izának jobbulást! Jó árulást holnapra! És sajnálom ami történt párod és közted....ex párod.... :cry:

Ajándék....nálunk egy járássegítő lesz, meg könyvek, meg ruhák :) Egyenlőre ezekről tudok, de hát olyan nagy a család, hogy majd szülinap után összegzek :lol:

Mammuci, engem érdekel a kép :) Fotózd le :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
juj most csöpög a nyálam, nagyon jól néznek ki ezek a torták! Szegény Elmot tényleg csak ledöfni lehetett. Szuperek az üléseitek is.

Ditta
hát én nem lettem volna a helyedben még ha ez egy wellness7vége keretein belül van sem. :? rossz volt még olvasni is.Irtózom a bezártságtól. Gyönyörű a kicsi fiad! És mennyi foga van???!!!! L.nek 2.

H. így szóbakerült nincs összefüggés a fogzás-kutacs-d vitamin-csontosodás között? Csak h. Lnek kutacs már benőtt foga meg alig, lehet h. neki oda ment a D? :shock:

Évi
még multkor írtad h. 9,3 Lilla és h. félsz h. dagi lesz, doki mondta h. 1éves lány súly átlagban 9,3. Szóval Lilla pont jó. :)

Ülés:
nekünk Concord Ultimax van. 0-18-as már február ota ebben utazik, sztem jó. Bár ki be rakosgatni azért sztem nem ezt a legegyszerűbb.

Kata
igen nagyon szereti L. a vizolovat. Masszív kis járgány, és jó lehet bele pakolni ami ebben a korban nem hátrány. :)

Csuri
gratula a pici szivecskéhez!!!
nagycsaládosok lesztek. :) Igen L. is állandóan húzza az orrát. :lol: meg szuszog meg fújja is ha zsepit lát.
háát Ditta sztorija sztem nem vicces! :lol: de ha Te úgy érzed ! :lol: :lol:

Dalma
sajnálom h. megint kínlódtok az éjszakával! :( nincs új fogacska a láthatáron? Szopizik még éjjel Panna?

Annyira felüdülés már h. Lénára egy rossz szavam sem lehet. Kicsit előbb megy aludni, Ő már 8-8,30ra túlpörög. 7kor fürdés 7,30ra szunya reggel 6,30ig csönd. Remélem nem romlik már el.

Ja és akkor a mai nap történése: hajnalban (újra) betörtek hozzánk.Most épp a kert kisházikót pakolták ki. :evil: Fura h. már tök rutinosan vettük. :cry:
Még a Honey-s lopáshoz akartam írni anno, h. a pinkódos bankkártyák sincsenek már biztonságban.Van valami kütyüjük a rohadékoknak, amivel ki tudják "pörgetni" vagy mi ,a kódot az autómatáknál. És hiába készül felvétel, nem riasztja vissza őket.Azonnal le kell tiltani.

Kép
katica_75

Katica:sajnálom a betörést a szemetek,mit vittek el?

Akira: szupi a torták :lol:

Kevin ma is tiszta nyügi volt :cry: pedig az innyén nem látok semmit h a foga jönne megint.Kicsit folyik az orra de ugy baja nincs,éjszaka is sokat sirdogál. :cry:

000kata

Hali!

Most csak Katicának :D .
Nem a sztori volt vicces, hanem a kép. Pontosabban, a kép fölötti mondat: "Azért dobok két képet Gyuláról." (közben meg ott mosolyog a kis drága Ágoston :wink: )

Na mindegy nem magyarázom, ez tényleg csak nekem volt vicces :)

Holnap jövök bővebben!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hahó

Köszi csajok az oltásos dokis hsz-kat!

Azért volt és lesz cukrászdás tortánk mert nyertem tombolán anyatejes világnapon 2 kupont és azokat le kell vásárolni vagyis megéri igy pont kapóra jött

Reni biztos minden rendben lesz a kis vesével drukkolok!

Fürtöske remélem apuddal semmi komoly. Nyugi nekem sem alszik bent hetek óta Regus nemtom miért… fecskendő miért brutál? Én azzal adom be mindig a homeós bogyókat neki ő szereti, már tátja a száját ha meglátja
Nagyon édes és ügyes marci baba!:)

Katica léna is milyen nagylány már!nagyon szép

Pipal szegény natasa4 még jo h a foga nem tört le…

Mammuci mi tegbap vettünk gyerekülést
Ezt
Remélem beválik
Sztem annyira nem volt drága…
Amugy én sztem a römerek a legjobbak de azok téleg drágák. Lett vlna egy 50alatt de persze nincs raktáron…
Ja közben látom h ti is uolyat vettetek neked nem tünik kicsinek?meg olyan magasan ül igy benne a gyerek nem?

Honey ez jó árban van és bevált?menet közben dönthető?

Anya a tortánk 1200 ft volt…!
Mi a baj az ülsetekkel?milyen?

Cipő: sztetek milyet vegyek?mi most kezdjük a keresést… első cipő milyen a jó?

Fog azt olvastam a fogdokinál h ha kiesik/kitörik a etjfog 20 percen belül vissza tudják tenni!nem szabad lemosni csak egy pohár vizbe kell tenni v egy nedves zsepibe és futás a fogdoki! Uez ha letörik akkor is ki lehet javitani. 20 perc után is vissza lehet tenni de már nem 100%

Ission és bőrgyógyi mit mondott mik azok?mi az az éranyajegy?

Reni nagyon szép krisz! Az a szerszámpad játék nektek bevált?

Dalmi én is előre félek a csajos hisztiktől. De a pasik is tudnak nem?:) nemtok betelni a vonalzos képeddel pannárol
És nappal alszik amugy?
Melyik ülést szeretitek jobban?

Ditta ez nagyon durva! Én nem is szállok liftbe soha klausztrofobiás vagyok gyerekkorom óta erről mesélhetnék, még oolvasni is szörnyű volt! Nem akarlak riogatni de igy lettem az h kiskoromban anyuékkal beragadtunk egy liftbe… igaz akkor már kb 3 éves voltam, ágoston még bizti nem fogta fel!

Evi te fiad mér nem száll be liftbe repcsibe?

Csuri dalma regus is skorpió de nagyon nagyon nyugodt gyerek!!!! El se hinnétek.
Teljesen elérzékenyültem a szivhangon…. De jó

Akira szupik a torták! Belül milyenek?
Miért ilyen drágák ezek az ülések? Dönthetőek amugy?
Itt a szülinapi trota is ki fog jönni 3000ből ok nem 30 szeletes hanem kb a fele.
Te mért nem lifteztél?és h oldodott meg?

Alvás aki irta h hagyja „szórakozni magában” az mit jelent? Sir?

Na jó sokat irtatok!:)

andy

esküvős képek

Kép
Kép

Kép
andy30

és még

két esküvőn is voltunk azért van 2 menyasszony:)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

na jóét

andy

Kép
andy30

Csuri! :) :)
Én értettem a viccet...... :lol:
Hát "a" Gyuláról nincs képem, csak Gyuláról! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Andy, gyönyörűek a képek :) Milyen édesen alszik a lányod! Az a kis sapi! Haláli! És milyen csókos kis szája van :)
A torták belülről....húh, ha jól emlékszem a napocska oroszkrém volt, az Elmo meg csoki....annak masszívnak kellett lennie, hogy ne essen össze, ugyhogy nem lehetett túl krémes :lol:

Az ülések miért ilyen drágák? Hát az egyik legbiztonságosabb ülés a piacon, és hát a Recaro ugye ralli autókba gyárt üléseket meg mindent, tehát itt gondolom a nevet is meg kell fizetni! Meg ha ralli autókba tud biztonságot, kényelmet teremteni, akkor az jelent valamit :lol: :)
Egyébként a Fannié 9-36 kilóig jó ami ugye azt jelenti, hogy 8hós kortál 12éves korig! Előszőr a szűkítő támlával, majd anélkül, de még mindíg 5pontos övvel, majd csak a sima autós övvel, és legvégül szétszedhető, hogy csak ülésmagasító legyen! Több fokozatban dönthető, kitűnő fej és oldal védelem, a fejtámla magassága is több fokozatban használható....
Kyráé is ugyan ilyen csak az 3éves kortól ajánlott (mi ezt kicsit előre hoztuk, de kilóba 15kiló, hát Kyra meg már 16 :lol: ) szóval ugyan ilyen, csak ugye ez már csak 3 pontos biztonsági öves, de ez is dönthető, meg ez lapra csukható :lol: Szóval ha nem kell kis helyen is elfér :D

Liftezés, hát szerencsére családi házba lakunk, és így nekem nem kell lifteznem, de a liftezést egyébként mostanság úgy oldom meg, hogy én sétálok a lányokkal meg felmegy valaki lifttel :lol: Eddig egy lift volt amit használtam...ahol laktam korábban....avval megbékéltem, mert minden nap mennem kellett vele... :D

Hogyhogy Regus ilyen nyugodt baba? :shock: Mi az aszcendense? :lol: Mert Fanni is hihetetlen aktív...bár jobb mint a Kyra, mert ő hiperaktív energiabomba....de Fanni viszont iszonyat akarnok :shock: Ha nem tetszik neki valami megfeszül és hangos hisztirohamba kezd :shock:

Na fel is kelt, úgyhogy folyt. köv. .... este talán :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Most csak gyorsan a képeket mert a fiam szétszedi a gépet mellettem. Este jövök ha tudok.

Kép Ez a nagy

Kép Ez a pelenkázó fölött van:)

Kép ez meg az ágya felett

Kép ezt meg csak azért mert megpróbáltam ráadni a tavalyi sapit :D úgy néz ki mint egy rabbi!! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kész vagyok:)) és hulla.
4 körül értünk haza és 6-ig pakoltam meg rendet raktam a lakásba.
ez a látvány fogadott pl a konyhába:((
Kép
szóval volt dolgom eléggé:))
elég jól árultam de el is költöttem a nagy részét:)) erre:))
Kép
Kép
irtó jó árban voltak. a tápi 1490.- a pépek 100.- a joghurtok 150.- amiket a végére már tálca/300.-ért attak. és mind glutén mentes :))
a bébiétel is 100.-
pelust is vettem
azért itt van egy ráadás:))
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Azta Vera! Ez aztán a szép termés!!! :lol:
Ügyesen vásároltál!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata! sajnálom hogy Kevin nyügike :cry:
Lehet h rágófoga jön? és azt ugye nem látod annyira h dagadt e vagy sem nem?
omi csak éjjel nyügi, nappal semmi baja. Nekünk is van pici takony de max egyszer kell szívni a noziját hál Istennek. Biztos a foguk olyan édes kiskrapekod van nehogy már elromoljon :lol:

Jövőhéten tali??? Kri??? Még valaki?

Andy! nekünk az autónk is picike így az ülés sem tűnik nagynak
:wink: :lol: amúgy Domi baromira élvezi!!! Jót is szunyált ma benne délután.
Elmentünk az Ikeába csavarogni ma ( na meg kislámpát venni amit Domi széttört) hogy mennyien voltak???? :shock: Lépni alig lehetett méghogy válság van.... :?

Na megyek mert sógor nákunk alszik ma aztán nem akarom egyedül hagyni!
Jó éjt mindnkinek!!! :roll:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Most csak egy link :D
Nagyon vicces!!!!
http://www.uniquescoop.com/2009/10/dos- ... abies.html

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

ditta
Juuj, nem lehetett semmi, de tényleg majd lesz mire emlékezni. A liftes.. brrr... szegények!!! Én nagyon félek a liftben, panelban nöttem fel a 6.emeleten laktunk, olyan 9-10 éves lehettem mikor egyszer beragadtam, de annyira megijedtem ráadásul akkor rendesen áramszünet volt , Én meg egyedül a liftben , se nem ment a vészcsengő semmi, mivel ugye áramszünet. Kiabáltam, üvöltöttem, hogy segítség, nagyon , de nagyon megijedtem. :( Na többé nem mentem liftel, most is ha valami olyan van inkább lépcsőn megyek. Még szerencse, hogy most már kertes házban lakunk. :) Teljesen megértelek, hogy féltél. Ja Nekem ráadásul azóta kausztrofóbiám is lett. :( És még ma is vannak liftes rémálmaim. :( A képek nagyon jóók!! Ágoston csuda édes! :)

dalma

falvédő nagyon klassz! :) Biztos teszeni fog Pannának. :)

mammuci
Jó az autósülés. :) De a lényeg, hogy "gazdájának" tetszik. :) Nagyon jópofa ebben a sityakban. :) :D De csoda ügyes vagy!!!! Nagyon édesek a festmények!! :) Most milyen tali?? Lemaradtam valamiről?? Hol lesz és mikor??? Ikeába hétköznap relatív kevesebben vannak. :)

akíra
Szépek a torták nagyon!! De jó Nektek, hogy jó nagy a család! Fanni ülése mennyi volt, mert árat nem látok.

csuri

Gratula a pici szívecskéhez!! Tényleg nagyon jó Neked!! Most amúgy is nosztalgia hangulat van, hisz hamarosan 1 évesek lesznek a manók. :) És ilyenkor tavaly még nagy, nagy pocink volt. :) Na, de hogy Te ébresztesz?? :) Ez komoly?? :shock:

andy

Ülésünk , nem tudom Tesco-s, le volt értékelve és örültem Neki, jól is nézett ki, na , de hogy nagyon k..a az is biztos. Egyszerűen látom, hogy nem kényelmes szegény gyereknek és már Én is útálom!! :( Lehet felteszem a tesz-veszre, aztán veszek egy újat. :)

vera
Iza nagyon szép!! :) Jól bevásároltál, de nem azért voltak olcsók mert hamar lejárnak??? El fog addig fogyni??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anya1118 2009.10.17 21:24-kor.

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Vera nagyon ügyes vagy.

Mammuci, sajnos a jövő hét nekem nem jó, de a rá következő héten talizhatunk.

Csuri, tényleg nagyon mókás volt :lol: :lol: :lol: .

Jó éjt mindenkinek

Kri

Kép
Kép
kri29

akira
Megtaláltam. Juj! :? :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
anya1118

Dalma, köszi a falvédőt, de ezt már láttam azt hittem a Pannáét teszed fel :)
Evian, hát behaltam rajta és az jutott eszembe ha összejönne már végre a tali mindenki hozzon görkorit a gyerknek :lol: :lol: :lol:
Ja, ülés azzal szemezek ami Kornélnak van, könnyen lehet rögziteni? nem agyereket az ülésbe azzal nincs gond csak az ülést a kocsiba?

Andy, kösz a képeket gyönyörű Regi igazi reklámbaba és Te is csini vagy,de milyen vékony aztaaaaaa csak ámulok :shock:

Katca, ne mááááááá betörők ????!!!! a rohadékok, és nem is az első eset, valami kieső részen laktok vagy miért vagytok ennyire célpontba mármint a zsiványoknak?
Nálunk is volt már ksérlet még anno vagy 4 éve,de a polgárőrök észrevették és ők ébresztettek, utána sokáig fóbiánk volt, sőt még most is van valahogy az eset után nem érzem annyira biztosnak az otthonunkat :cry:
Tegnap akartam még Neked írni Lilla súlyáról, hogy 9,3 az 11 hónaposan volt, de ha így zabál továbbra is 1 évesen üti a tíz kilót!
Hihetetlen mennyit eszik és én már komolyan aggódom, hogy valami anyagcsere zavara van vagy cukros lesz vagy mittomén mert ez nem normális amennyit eszik.
Tényleg aki már nem szopizik mennyi széklet van/nap? Nekünk kettő tuti.

Vera, Iza már tuti nem hal éhen télen, legalábbis desszertileg :lol:
ügyes voltál nagyon, fiúk nem voltak segítkezni? hogy cipeltél haza ennyi mindent+ Izácska ?
Figyu a válópert apa adta be?

Csuri :lol:jóóóóóóóóóó a link amit beraktál, fürdetés-szárítás nagyon ott van még most is azon rhögök magamba :lol:

Anikó, Neked milyen kézügyességed van, gratulálok én pálcika-embert tudnék festeni a falra kb. ott leragadtam rajzilag :D
Domiról rögtön a rabbi jutott eszembe, de nagyon aranyos a képen.
Ugye mennyit nőttek én is azt hittem az egyik télikabátra, hogy még idén jó lesz, mert tavaly még nagyocska volt és hát nem, de még úgy sem ha egy bodyt adok csak alá.

Kata, múltkor Te is raktál fel fotot , hogy mit festettél Kevin szobájába :shock: :shock: :shock: csúcs vagy Te is én azt se tudnám hogy kezdjek hozzá :D

vettünk ma Lillának babyautót, de én csak szülinapra szerettem volna odaadni, erre apa behozta neki
:twisted: tolja és rá is ül de lökni még nem tudja magát, viite mindenhová még a zuhanyzóba is :D olyan édes volt vele

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Akira, nem lehet Fanninak ez a 2 év körüli dackorszak? vagy kicsinek is ilyen volt?
Nekem is akaratos L. , de volt kitől örökölni+skorpió :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Évi!

babakocsiban nekem se vált be PC,el is adtam,helyette volt az ABC design.de a kocsiüésse elégedett vagyok.milyen kocsit vettetek Lillának?én is akarok,csak amit néztünk,arról nem ért még le a lába :lol:

Katica!

Szemét betörők! :twisted: :twisted: Mit vittek el?nincs kutyátok,aki esetleg risztana?egyik barátnőm tenyészt bourdouxi dogot.robosztus állat,sokat eszik,nagyon gyerekszerető,de félemetes,messze ekerüli mindenki a házukat :lol: .vagy szerelhetnétek fel mozgásérzékelős lámpát!

Vera!

ügyi vagy! sokan voltak?
az első tárgyalás még csak békítő,mert gyerekek vannak.ha ott meg tudtok egyezni akkor már csak 1 lesz.annyira sajnálom.

Andy!

Nagyon csini vagy!és Regi is gyönyörű.nekem akkor is hasonlít a Brad-ék kislányára!
kocsiülés,nekem bejött.

Csuri!

Gratula a szívhanghoz!azért most kisfiút szeretnétek,ugye?
jó a videó :lol: :lol:
ja!én is értettem ám a "gyulás" képet!

Ditta!

Örülök,h jól éreztétek magatokat,leszámítva a liftes sztorit.nekem is van 1 kis klausztrofóbiám (ha jól mondom-írom).én pl. víz alá se merülök,rögtön rosszul leszek.ezért is szoktam kihagyni a búvárkodást nyaralás közben.
mi apával kettesben megyünk nov.közepén egy hosszú hétvégére!remélem nincs lift. :lol: de ha mégis hasonló sztoriban lenne részünk,legfeljebb kicsit kiszinesítjük a szexuális életünket!!! :lol: :lol:na jó csak viccelek.(vagy mégse)

Mammuci!

Aranyos kis rabbid van!és Te milyen ügyi vagy!nekm se türelemem,se energiám,se kézügyességem nem lenne hozzá!

Kata!

A Tied is nagyon szupi!miyen éjszakátok volt?még mindíg nyügi Kevin?szegénykém,ez a sok hülye fog,miért nem tudnak észrevétlenül kijönni :roll:

Akíra!

Klasszak a torták nagyon!és nagyon szuper kocsiülésetek van!mi is többen leszünk a szülinapon,ezért lesz emeletes!meg csinátatok a szomszéddal hidegtálakat,isteni finomat tud az öreg.keresztelőre is ő csinált,és mindenkinek ízlett.sütök valammi sósat is,és ennyi.azért túlzásba se akarom vinni.

Dalma!

Ez a laptető!!gyanús vagy :lol: :lol:
nálunk is van hiszti rendesen! eldobja magát a földön,és úgy rúgkapál.ki szoktam nevetni,de tényleg vicces,h egy ilyen kisgyereknek milyen akarata van már.

Rólunk csak annyit,h aranyerem mintha mára javult volna szerencsére.
Betti még mindíg óránként kel.tegnap este már akartam adni lefekvés előtt nurofent,de elfelejtettem.na majd ma!
megtanult lemászni az ágyról,ezért tegnap este majd egy órán keresztül ezt a tudományát gyakorolta.nem akarta megunni,már én vettem fel,és raktam ágyba.már egyre ügyesebben megy,és merészebb is,de még mindig a mászást részesíti előnyben!majd rakok képet is csak az a másik gépen van.Most Lotti laptopján netezek :lol: .még mindenki alszik.én meg megyek gyorsan mosok hajat,amig alszanak

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Andy!

találtam képet a Brad kislányról!

Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Azért Regi sokkal szebb!!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Mammuci:Nagyon ügyes vagy ,szépet rajzoltál Dominak :lol: És ez a kép Domiról hát tündéri :lol: Lehet A fogacskája miatt ilyen nem nagyon hagyja hogy megnézzem az innyét összeszoritja a száját.Én benne vagyok a taliba

Andy:nagyon jók a képek,szépek vagytok nagyon.Regi hogy viselte az esküvőt.Nagyon cuki Ő is kis husi :lol:

Vera:te miket árultál?tök jó vásárlást csináltál,lehet nekem is elkellett volna mennem benézni.Nagyon édes Iza :lol:

Évi :raksz képet a bébiautóról?

Honey:talán már nem annyira nyügi Kevin,remélem már jobb lesz és nem kínozzák ezek a fogak

:cry:

000kata

sziasztok.

árulni ruci nagyon nem ment csak az overal meg kabát meg ilyesmi. volt egy kendőm azt is eladtam. Meg őszíntén nem tudom még mit:))

a válópert én adtam be.

a papíron nem volt írva hogy ez békítő lenne hanem az hogy a közös meg egyezéses papírt vigyük meg a bérleti szerződést a lakásról

Izának a gyomra miatt elég sok tejes joghurtos dolgot kell ennie.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Katica:Okés.Nekem a kedd,szerda jó,ha esetleg neked/nektek jó :D pipal?Köszike :D Örülök,hogy Léna megjavult már.Krisz még nem sajnos a lefekvés kész horror.Nem semmi sajnálom a betörést.Azt hiszem mégis csak kell kutya nekünk,mert mindig attól tartok,hogy amikor Laci nincs itthon akkor törnek be hozzánk.Eddig még kopp-kopp nem de sose tudni.

Dalma:Köszike :D Sajnos nem lakunk olyan közel kocsival olyan 30 percre :D Sajnálom a rossz éjszakát.Hát igazad is volt,hogy hagytad sírni.Én is szoktam ezt alkalmazni amikor már nagyon nem bírok vele.Mert ilyenkor csak hiszti van.Muszáj erről leszoktatni őket.Nekik jó csak nekünk nem,mert elég fárasztó.Hát nagyon édes az a klipp :D Krisznek is tetszett :lol:

Vera:Szegény Iza :cry: Jobbulást kívánunk neki!!!!!A kísérlet dologban igazad van.Én is pont ezért nem adatom be még ők se tudják,hogy mik a mellékhatások.

Kata:Hát igen hallottam,de őszinte leszek a saját családtagok megmondták a 3.embernél,hogy nem abba halt meg hanem rákba,mert a dokik nem akarták észre venni,hogy rákos :cry: És mivel a szervezetében benne volt a H1N1 gyorsan ráfogták,hogy abba halt meg.Ez elég szemét dolog szerintem,hogy ijesztgetik a népet.Én ezekre már fel se figyelek.Nem fogy a védőoltás ezért csinálják,hogy beijedj és gyorsan szaladj az oltásért.Kíváncsi leszek lessz-e köze a védőoltásnak a nő halálához. :shock: Köszike :lol: Jó a fényképész :lol:

csuri:Jajj,de jó :D Nagyon örülök,hogy minden oké a picivel.De én meg mondtam ám :D Ari lehetett lánykád amikor szembesűlt a tv hiányával,ha oviba megy :lol: Köszönjük szépen a dicsit :D Végülis te se laksz ám tőlünk messze :lol: Én erzsébeten lakom :D

ditta:AZTA :lol: Nem semmi.Krisznek egyszerre felűl jött 4 foga :lol: Grat a 13 fogacskához :D Szegények :cry: Én tudom milyen érzés,mert amikor gyerek voltam anyukámmal beragadtunk a liftbe mi olyan 1 órán keresztűl voltunk a lift rabjai :shock: :cry: Senkinek nem kívánom azt az érzést nekem azóta van bezártság fóbiám vagy,hogy mondják :cry: És azóta nem tudok liftbe szállni sem :cry: De örülök,hogy a pihi jól sikerűlt :D Hát nem semmin mentetek keresztűl. :shock: Arik a képek :D Köszike a dicsit :D Remélem már kék is marad neki :D

Évi:Pedig néha ráfér a gyerkőcökre,hogy hagyjuk őket hisztizni.Persze hazudnék ha azt mondanám,hogy nem sajnálom,de,ha mindent engednék neki akkor nem tudnék abszolút semmit csinálni tőle még este se. :cry: Mondjuk én a mai napig nem tudok tőle wc-re se menni meg enni se meg abszolút semmit se,de az se megoldás már,hogy magammal kell vinnem a wc-re :oops: :cry: Ezért hagyom hisztizni hogy megtanulja nem mindig az van amit ő akar.Irigyellek,hogy van kire bíznod gyerkőcödet amíg dolgozol.Én is szeretnék elmenni dolgozni,mert elég csekély a gyes,de anyósomra nem hagyom itt inkább meghúzzuk magunkat. :cry: Köszönjük a dicsit.Olyan jó lenne talit szervezni csak hát ez a fránya idő :cry:

honey:Aranyér javult már valamit?Én kenőcsöt kaptam rá a dokimtól,mert terhesség alatt kijött :cry: De igazából szülés után lett nagyon brutál.De már jó.Persze néha még kell a kenőcs :cry: Mondjuk tudok rá aloés kenőcsöt ha érdekel.Én is olyat veszek a jövőhéten.

mammuci:Köszike :D Fogacskának üzenem bújjon ki!!!! :D

akíra:Nagyon ari lehet majd a torta :D Én nem csináltatok idén hanem házi lessz :lol: Úgyis össze vissza fog bele turkálni :lol: Majd jövőre :D Akkor talán már értékelni fogja :D Sajnos nem annyira közel lakunk.Kocsival olyan 30 perc :D Nagyon jók a torták :D

Andy:Köszike a drukkot.Aranyos vagy.Hát ránk fér mondjuk szépen fejlődik okom nincs,hogy gyanakodjak,de pl.azt sem tudtam elhinni,hogy egy veséje van csak amikor tényleg biztos lett :cry: Köszike a dicsit :D Nekünk nincs szerszámpad játékunk :) Én is a lift miatt lettem klausztrofóbiás én 6 éves voltam amikor velünk történt a dolog és anyu meg terhes volt a középső hugommal :cry:Arik a képek :D

Neharagudjatok,de most ennyi,mert Krisszel nem bírok.Ma még jövök és reagálok a többi dolgokra is.

Kép
Kép
reni_24

Hahó

Akira akkor téleg jók azok az ülések… én nem ismertem eddig. A legjobb h összecsukható!
Ha jól számolta a program akkor bak az aszcendense… anyósom is az…(ide nem is tom milyen szmájli illiknálunk nincs hiszti max ha akkor akarom lefektetni amikor neki esze ágában sincs aludni
Lift: és a lányok nem kérdezik h miért nem lifteztek? Én már előre félek h mi lesz h anya mért a lépcsőn jön?

Mammuci de jó képek ki csinálta? A malackás a legjobb! Rajtunk is igy állnak a tavalyi cuccok

Vera mi van izával?biztos h lisztérzékeny lett?

Csuri

Anya és neked miben nyilvánul meg a fóbiád?

Evi köszi hát én csak fogyok és fogyok…. Nem sok időm van enni nassolni meg aztán semmi mint régen igy hát ez van. jó lenne kicsit hizni de nem megy. Még soptatok is biztos ez is rátesz.
Milyen autót vettetek?lefotozónád?

Honey még nem néztem bradék gyerekét majd megkeresem
Teccik a liftes hozzáálásod lehet ezt kéne nekem is terápiának!!!:)
Ja látom a képet! Hát ez tiszta mix gyerek!szeme brad pitt szája jolie szép csaj lesz az tuti!téleg hasonlit kicsit
Jajj de aranyos vagyti sem panaszkodhattok ám!
Homeót próbáltál vmit?

Oookata nagyon jól viselte az esküvőket, de vele akárhova elmehetek mindenhol nagyon jó kislány. A 2. lagzin pl betoltuk a ruhatárba és durmolt a babakocsiban amig mi buliztunk

Na most mennem kell de majd jövök még este

andy

Kép
andy30

ja meg ezt akartam még nálunk ilyen a babaszoba de apa csinálta nem én:)
Kép ez egy részlet
meg ezek is
Kép
Kép
Kép
ez meg a plafon:
Kép

Kép
andy30

Akyra, nagyon szépek ezek a torták! Meg az ülések is. Ebben mi sem néztük az árat, a biztonság és a kényelem volt a fő szempont. Megértem, hogy Kira unatkozik, ebben a korban már nagyon igénylik a gyerektársaságot. Még szerencse, hogy ott a hugija.

Katica, de szopizik éjjel is még egyszer, de többször nem adok neki, nem is lenne már mit kiszívnia. Nagyob durva, hogy megint betörtek. Biztosító fizet erre valamit? Érdemes lenne erre is biztosítást kötnötök basszus. A rohadékok!!!

Csuri, nekem sem esett le, de így ahogy írtad már vicces… :) Te vagy a mi kis humorfelelősünk. Kész voltam ezen a képsorozaton! Nekem a sakkozós, meg az ébresztős tetszett legjobban!

Andy, nem sikerült belinkelned az autósülést. Regi nagyon édes és szép a képeken! Olyan cukin bealudt. Akkor idén két helyre is vittétek a „mintát”, hogy ilyent kell csinálni. (Regus) Az éjjeli magányos szórakozás azt jelenti, hogy egyedül bőg. (kegyetlen vagyok, mi?) De már nem tudok mit kitalálni. Ma is buli volt 4 órát, de közben 2x fél órát csendben volt. Milyen babakocsitok van? Nagyon tetszik!

Évi, Andy, Én a Römert jobban szeretem, lehet azért, mert azt már jobban ismerem. Ezt könnyen át lehet szerelni, mert simán előredöntöm az ülést, és be/kikapcsolom a iztonsági övet, csak azzal van rögzítve, de emellett nagyon biztonságos is. A másik mivel ISOFIXes, nehezebb is, meg hátul az ülés mögött a csomagtartóban is rögzítve vagyon. Ez még biztonságosabb, és marha kényelmes is. Panna ebben már szeret utazni, és könnyen elalszik benne. A Römert viszont csak hátranyúlok és fekvő helyzetbe hozom, a Neonatot meg megállva, kiszállva az autóból csak.

Mammuci, nagyon ügyes vagy! Nekem Domiról egy kislány jutott eszembe, olyan volt elsőre, mintha hajpántja lenne.

Vera, a fiúk hagyták ezt ott? Nem mosogatnak el maguk után? Szegénykém. Pedig meg kellene lassan tanulniuk anyunak segíteni. Sajnálom nagyon a válást. Olvastalak a másik topicban. Nem keresi a gyerekeket azóta? Nem beszélsz a főnökével? Lehet érdemes lenne, hogy ő oldja meg valahogy ezt a pénz kérdést.
Jó vásárt csináltál.

Évi, írtam már, hogy Kornél is ennyi volt, mint Lilla, de megállt a súlygyarapodása, most meg kifejezetten gizdacsávó 13,6 kg. Az a cukros ha sokat iszik. Kornél is nagyon sokat evett, de most már úgy kell beleimádkozni az ételt.

HOney, aranyér. Anyumnak műtötték, 10 perc volt az egész ambulánsan, azóta semmi baja. Szegényem, sajnállak téged is Betti nemalvása miatt. Majd referálok, mi lett a sírnihagyás eredménye. Tök bírom, úgy beszélsz a Pitt családról, mintha ismerősök lennétek, „a Bradék”.

Reni, dejó, nem csak én vagyok ilyen terroranya. :)

Andy, nemá, ott aludt a ruhatárban? Irigy-irigy…meg a fogyásért is. JAj de nagyon szép ez a szoba!!! Apa nagyon ügyi!
:D

A végére hagytam a hírt, PANNABABA JÁR! Tegnap elmentem egyedül bolta, Apával maradtak itthon, k 10 perc múlva csörög a telóm, Panna tett 4 lépést egyedül. És nem láttam az első lépéseit. Azóta örömmel jár-kel egyedül, kb 10 lépést tesz meg, aztn csüccs :D :D :)

Kép
Kép
dalminha

Most csak gyorsan dobok pár képet, aztán megpróbálok még visszajönni. :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

Na, itt is vagyok. Tisztán, frissen. :)

Dalma
Gratulálok Pannának az első lépésekhez!!!!! :)

andy
Nagyon ügyes a férjed urad! Le a kalappal!! Nagyon szép Regi szobája. :) A sárkány a csillár jól látom??
A fóbia úgy nyilvánul meg, hogy kis szűk helyekre nem megyek be , mert fulladok és rosszul vagyok, pl. a metróba se megyek le, de liftekbe se, meg pici szobákba se. Meg ha bezárnak attól is rosszul vagyok (pl. pincébe) ilyen kis zárt helyekre, ahol nincs levegő. Szédülök, fulladok, nem kapok levegőt, pánikba esem. :(

kata

Remélem Kevined már jobban van és aluszkál szépen!! Fránya fogak, mi is megküzdöttünk 1-2 -vel. :(

évi
Édes, lehet lánykád az autóval. Tegyél képet!! Én is vettem Kincsőnek építőt szülinapjára, de apa oda adta Neki. :) Ilyenek az apukák. :)

Én még mindig a cipővel küzdök. Nem bírom ráadni. :( :evil: :evil: Annyira mérges vagyok!! :evil: :evil: Kivinni muszáj, de lefagy a pici lába, meg folyton menne, de így nem lehet és hiába magyarázzuk Neki. :( Szombaton elmentünk vettünk Neki egy nagyon szép macisat , tépőzárasat, hogy még fűzni se kelljen, de nem megy. :( Pedig direkt nagyobbat is vettem. :( :(

Kép
Kép
anya1118

Dalma
gratula a kis Menőmanódhoz! :D Nálunk is amúgy L mindíg apának produkálja magát! Neki fordult át, állt fel, biztos elindulni is akkor fog míg hátatfordítok. :roll:

Biztosító nem fizet melléképületet nem vettük bele :twisted: a rendőr azt mondta ezek az igazi pitiánerek, akik a kerti tárolókra buknak, mákjuk volt, ott voltak a fúrók, fűkasza, mind ipari.Kutya van, benti, jelzett is de mire kikászálódtam már késő volt. Közel az erdő és nincs forgalom, meg vmiért baromi népszerűek vagyunk, tény. :roll:

Évi
ennyire étkes a Drágád? A dokker biztos látná ha valami nem stimmelne, nyugi, ráadásul Ő már szalad is kell az energia!
Raksz képet?? :wink:

Honey
Te kis huncut lány! :lol: 8) de jó lesz nektek kicsit lelépni. Én is azon gondolkodom lehet ezt kérünk karira mindenkitől.

Dalma
tényleg a Kolping megéri a pénzét? Valóban annyira bababarát???

Andi,Mammuci
nagyon ügyesek vagytok-apa- gyönyörűek a szobák! Na meg persze a gyerkőcök!!!

Reni,Pipal
jó a kedd nekünk. De. is vagy 3 után is. Séta vagy átjöttök? Csak biztosra kellene tudnom mert muszáj programokat szerveznem ebben a hidegben mert meggágyulunk idebent.Minden nap vagy valami foglalkozásra megyünk vagy talizunk babákkal, úgy látom Lénának nagyon kell a babatársaság már most.

Csuri
jaaa AZ...az tényleg vicces. :lol:

Vera
Jól bespájzoltál! :) ügyik voltatok. Iza nem bírja a glutént?

Kép
katica_75

Anya
látom lett hajpánt!! :lol: :lol: nagyon csini benne Kincső is. Cukorlány! Cipőnél merre is feszírti? Biztos mindent próbáltál már,pl. Lénánál kifejezetten hat ha mielőtt felveszünk valamit megcsodáljuk h. milyen szép, és csini lesz benne és akkor már akarja.Mi is vettünk neki cipőt elefantent.

Kép
katica_75

Dalmi nem sikerült és most?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
azt olvastam h elment egyedül boltba nagyon nagy gratula! Jellemző h egész nap mi vagyunk a gyerekekkel erre mikor csinálnak ilyet?abban a félórában mikor elugrunk vhova.
Nálunk is az van h én órákig altatom, cici meg minden, apa meg csak jáccik vele, simizi és egyszer csak elfárad és elalszik neki. Ki érti ezt? De persze nem hajlandó altatni mikor kérem rá!

Anya de jó képek nekem az utsó a kedvenc!:) mingyá teszek én is ilyen közelit még!
És párod h tollerálja a fóbiát? Enyém elég rosszul…
Milyen cipőt vettetek?márka tipus stb?
Panna nem fárad el a sirástol?ilyen sokáig birja?és cicin nem aludna vissza?bizti lenne tej annyi pár nap után nem?

Cipőnél én azt nemtom h betétes legyen az első sipő v ne? Mindenhol mást mondanak. Ja meg a sarok/bokaerősités kell-e v milyen legyen

Enyim gyerek hagyja h öltöztessem, de ez mindent hagy, olyan mint egy álom, nyugodt gyerek nem is tom melyikünkre ütött v kire mert egyikünk se ilyenigaz babának ilyenek voltunk még állitolag mi is. Majd bizti jön a feketeleves később

Na menek lassan jóét

andy
közeli kép:

Kép
most nemtom betettem-e ezt már de ugy teccik ezen:)

ja vki kérdezte a babakocsit

Haberkorn variosport kocsink van imádom! travel system osztrák gyártmány és csak 30ezer volt!

Kép
andy30

Sziasztok!

Csak gyors reagálás Katicának,mert Krisztián ma teljesen elromlott :cry: És jó lenne már lefeküdni aludni.Hiszti van ezerrel meg sikítás meg vergődés :cry:

A kedd jó nekünk is akkor.Délelőtt mikor lenne jó neked?Hát,ha jó idő lessz akkor sétálhatunk is :D

Babák nagyon cukik!!! :D

Vera:Ügyes voltál :D Jó darabig elég lessz neki az biztos :D

Évi:Még neked akartam írni.Ne aggódj tuti nincs semmi baja csak növésben van :D
Krisztián is nagyon sokat eszik.Egésznap enne,ha adnám neki.Biztos nincs semmi baj.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Andy

mivel tudom ott vagy az anyatnya decben lécci ne híreszteld a dolgokat. Úgy is látja itt az aki akarja. Nem kell hogy rólam folyjon a diskur.

Ezt fogjuk kideríteni majd a gasztrón is. azaz nem emiatt megyek hanem kontrolra de már hívtam őket és mondták hogy nagyon úgy néz ki. De majd kiderül. de remélem nem az.

Nagyon szép a szoba és Regi éédes:))
Mikor átmegyünk a másik lakásba a kicsik szobájába én is festeni akarok a falra.

Dalmi
a főnöke a BKV velük nem lehet csak úgy beszélni:))

anya
Édesek a képek:))

Reni
nagyon úgy néz ki. Mert mikor olyan kajcsit kapott amiben volt akkor napi 7-10 kakija volt és kemény hasfájása:(( de majd meglátjuk a gasztrón mit mondanak. 11-én megyek. Úgy látszik ez a 11-ke most valahogy követ ez a szám.
nov 11 gasztro
dec 11 válás

harivera
Budapest XXI. kerület

Bocs, írtam egy regényt és minden elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: most már csak a fotot teszem fel. Metroba vettük 3 ezer pénz volt, sztem annyit megért.

Kép

Kép [/b]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárányka...

Néha olvastalak Titeket, s láttam egy csomó régi emberke előkerült. Dejódejó! :)

Minden baba hatalmas és lassan 1 évesek, hihetetlen!(tisztelet a kivételnek, aki már betöltötte :wink: )

Általában éjjel van több időm hogy részletesen olvassak, így most nem leszek hosszú.
Mi jól vagyunk, már megszoktuk az új lakást, a 4ből 3 intézményben, én meg kettesben Blankucival-aki még mindig csak 8 kiló, foga van vagy 6 db.,se nem mászik se nem jár, csak ülni szeret, beszélni és nevetni. Tiszta nővére :D

Teszek képeket és igyekszem felzárkózni-naprakész eztán sem leszek sajnos...

Puszi Nektek!

Judit

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Ó, jaj, most látom a privit amit kaptam. Klarissza, köszönöm szépen!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kép

Kép

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép