A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Na és ez a gyorsaknak, aki le tudnának most csapni rá:
http://www.vatera.hu/romer_king_britax_ ... 64045.html
:wink:
eldugultam :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reklám, laptető. Kaphatnék jutalékot. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: az a kép haláli Katáról!!!! :lol: de most ennek hatására én is zöldülök mert megkívántam a főtt kukoricát :twisted: kéró színei királyak, majd kérünk dobozos képeket is meg kicsomagoltat is :P

és a képek most hogy a főnököt alvásra tudtam bírni:P

Kép a homok mint örök sláger :D
Kép
Kép
Kép hinta-palinta

KépKép
KépKép
adryn

Köszi.
Hm.... Csibb fotós bnője úgy látom neked is adott leckét! Jók a képek! Igaz ilyen modellel... :lol:
Novemberben tali Adrynnál? Sok mt-s anyuka becsekkol a téren. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

köszönöm a dicséreteket!

Bea
boldog szülinapot!!!

megint panaszkodom kicsit...
képzeljétek, Máté igaz megjavult akkor szopiügyben, de a mai napig megmaradt ez a fránya harapdálás. sajnos 10-ből 5-ször harap... :? ma reggel szopizott utoljára, mert mindig harapott, és elvettem tőle. most lefejtem, de nem tud cumisüvegből inni, vagy nem akar, nem tudom, a lényeg, hogy nem issza... így aztán még a tápszert sem tudom, hogy meg tudná-e inni... lehet, kipróbálom, bár azért inkább a lefejt tejet adnám neki. mert ma az utolsó harapásánál, amikor is már sírtam a fájdalomtól, elhatároztam, hogy vége, nem csinálom tovább... ez már egy rémálomhoz kezd hasonlítani, nem az idilli szoptatáshoz... :roll:

kérdésem: hogy lehetne megtanítani cumisüvegből inni????

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Mélyen együttérzek veled, Peti nekem is harap és majd megpusztulok, pedig még csak 1 foga van. Én most folyton leszedem, ha harap és modom neki (nagyon szigorúan), hogy NEM! Remélem hatni fog.... Bimbóvédőt nem próbáltad? Hátha úgy elvielhetőbb.... (Egyébként nekem éjszaka és reggel nem harap, csak napközben... :evil: )
Cumisüvegből úgy tanítanám meg inni, hogy kilyukasztanám az üveget, hogy csordogáljon a tej, majd belejön. ;) Megértem, hogy nem akarsz szoptatni. Ágicát én is 8 hónaposan leszedtem a ciciről, mert majdnem leharapta a bimbómat.... :twisted: És Petit is már megfenyegettem...

Adryn: Látom Nico imád homokozni! :P Pár évig még sláger lesz, az tuti! ;) És tuti a hintás kép is!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

na csak egy fél percre. Kijött estére a második fogunk, de a felsők is jól be vannak már duzzadva. Remélem alszunk éjjel

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket.

Adryn bocsi:lol: :lol:
Hú de gyönyörű!! A bícs, Nico, meg az egész úgy egyben!!! Én szeretnék még ilyeneket nézegetni!

Kuklikahát kata kukoricás grimaszán is halálra nevettem magam, nagyon aranyos, találó a komment hozzá :wink:

Csibb
annyira sokszor harap Máté? tényleg fura, nekem is harap néha, de azért a cicimbe igen ritkán, megértelek, hogy nem kellemes. Esetleg, nem érzékelné, ha megbeszélnéd vele, jajj ez most fájt anyának, tudom, hogy még kicsik, de én néha szólók Majának amikor a lábamba harap, és most odáig jutottunk benne, hogy előtte rámnéz, és ha nagyon nézem, nem harap. :roll:

Na megyek fürdetni, csak bekukkantottam, egyre jobban élvezi a fürdést, így hogy játékok is kerültek a vízbe, mgeharagszik, ha hamarabb kiveszem, minthogy kijátszotta volna magát :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Gyöngyigratula a foghoz :) :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb: nekem a cumisüveg elfogadtatáshoz annyi ugrott be (hátha segít) hogy apának kéne neki kínálnia abból a tejcsit, mert Tőled máshonnan várja. aztán lehet utána már könnyebben elfogadná Tőled is :roll:

Gyöngyi: gratula a második foghoz, éjszakai alváshoz drukk.. bár nekem az még csak álom egyelőre... dudorodnak dudorodnak mindent megrág, nyáladzik és nyűgi, de a fogacskák makacsak :? bár inkább később jöjjenek mint hogy ő is harapjon :roll:

töltődik Nicovideo :P

KépKép
KépKép
adryn

és a video akkor:

Nico jön fürcsizni :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=RGxbV0W2oek

KépKép
KépKép
adryn

köszönöm mindenki tanácsát!

de...

KATKA ISTENNŐ VAGY!!!!!

van két 1-es aventes cumim, úgyhogy azon próbálkoztam, mert az már úgy sem kell. szóval kivágtam egy kicsit a lyukat, hát már késő du. is lenyomott 50-et, főzi után, úgyhogy nem volt éhes, de most altatásnál is lenyomta a 120-at, amit le tudtam fejni! szóval köszönöm szépen, siker!!!

egyébként én is szigorkodtam, többször hatott is, mikor rászóltam, hogy ne harapj, és átváltott rögtön kamcsatkából honoluluba, de sokszor ez sem hatott, és már megint egyre többször nem, úgyhogy meguntam... :oops: most akkor indul a fejés ezerrel, ameddig bírom, aztán jön a tápi!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Tök jó képek! Nico és a tengerpart zseniális, igazuk van a többieknek, nagyon jóképű kisember! Katus és a kukorica is nagyon jó kép lett, a lakás színei pedig szépek nagyon! Majafotók is csodaszépek, gyönyörű a kiscsaj!

Csibb, ciciharapásokat sajnálom, rosszul hangzik. És ha nem cumisüvegből próbálnád itatni? Nálunk sem fogad el abból semmit Katalány, de a csőrös pohárból egyre jobban megy neki. Először abból az almalevet fogadta el, de azóta ráérzett, és egyre többet tud belőle inni. A cumisüveggel meg csak bénázik, kitolja a nyelvével, stb.
Tudom, hogy már egy hete küzdötök és nagyon eleged lehet a fájdalmas szopiból, de talán érdemes még próbálkozni... (persze kivülről könnyű beledumálni, szóval ezt kezeld a helyén :) )
Én most figyeltem meg Katán (ahogy Bea is Maján), hogy néhány napja a "nem"-et kezdi érteni. Pl. közelít a konnektor felé (van egy, amit nem tudtunk eldugni), mondom neki, hogy nem, és rámnéz, mosolyog, majd irányt vált. Mondjuk a ciciharapás más, itt nem látod előre a szándékot, csak utólag tudod a rosszalásod kifejezni. Kitartást, biztos meglesz a megoldás! Bimbóvédő is jó ötlet (amit Katka írt), az azért tompít rendesen.

Katka, Samu is szokta néha emlegetni Danit, a vigyázzállás és tisztelgés neki is nagy élmény volt. Épp a minap próbálta megtanítani az unokatesónak is (ő még csak most télen lesz két éves, szóval csak nézett, h mit is magyaráz Samu...)

Megyek, Kata felkelt.

erpé

Kuklika: Kimaradtál az előző sorozatból.... Kata fotó nagggyon édes! És nagyon jó lesz az új lakás! A színeket nagyon irigylem. Nekem az exszem annó csak fehér falakat engedélyezett.... :evil: Mondjuk már ideje festeni, de hát úgyis kinőttük, szóval már lehet, hogy nem érdemes....

Csibb: Sajna, nem.... Csak sokgyerekes... De örülük, hogy lett megoldás! Gondolom mennyire nyomasztott a helyzet.....

Gyöngyi: Gratula a második fogacskához és jólalvós éjszakát kívánok!

Adryn: Hát ez a videó!!!!!! :shock: 8) :P Nagyon édes! Petiapunak is megmutattam, hogy nézze csak meg Nico már önállóan jár fürdeni! :lol:

Katka

katka22

Bea, sok boldogot mára!!!!!!!!!!!!! Kép

Gyöngyi, gratula a fogacskához!!!!

Babák aribarik!

Nico nem semmi, ahogy mászik fürdeni. :shock: 8) :lol:

Szonja mikor fog így mászni????? Kép

Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb, örülök, hogy megvan a megoldás! Éljen! És az előbb nem írtam, de nagyon jó a Fanni-Máté sorozat. Tényleg egyre jobb képeket csinálsz!

Bea, nagyon boldog szülinapot!

Gyöngyi, na, egy újabb fog :D , remélem, h tényleg jobb lesz a mai éjjel.

Kata sajnos náthás lett, már tegnap kezdte. Nem igaz, h valaki mindig beteg... Apja is köhög már napok óta. Nagyon nyamvadt mostanában a család. :(
Éjszakáink ennek megfelelőek, most este 8 és 10 között már 4x ébredt.

erpé

Erpé: Nem akarlak elkeseríteni, de nekem amikor az egyik kicsi, másik pici volt, akkor ősztől tavaszig fixen valamelyik beteg volt.... :( Akkor kezdett javulni a helyzet, amikor Zsófi befejezte a kiscsoportot és azóta jobb, hogy Ágica is befejezte a kiscsoportot.
Mondjuk nekem nem jártal bölcsibe, szóval csak 3 évesen kezdték a komolyabb bacilusrohamokat....

Tehuti: Hamarosan. Utol se fogod érni. ;)

Katka

katka22

nivo videó nagyon édes :)

Bea neked utólag is Boldog születésnapot !!!!

gyöngyi gratula a fogacskához :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok,

nagyon jók a nico videók!! :-) szépen mászik.

vhogy én is ugy vagyok mint tehuti, várom, hogy vikk elkezdjen mászni. a kezdemények nagyon megvannak, de a kezét még nem tudja előre tenni, így leggyakrabban orra esik, hát ezt picit több mint 10 kg-t birni kell vinni :-)

csibb örülök, hogy a lyukasztott cumisüveg ügy sikeres volt! örülök a facebook-os kapcsnak. :-)

bea, nem volt tegnap, így isten éltessen sokáig!! :-) szépek a virágos képek!!

az októberi éva magazinban olvastam egy nagyon jó cikket, a terhes létről, és a fórumokat is említi, mint kötelező része a terhességnek, ;-) persze kicsit cinikusan, viccesen, nagyon jó kis cikk, ...ajánlom mindnekinek.

végre kicsit melegebb van! :-)

puszik
anna**

Bea!
Boldog szülinapot! :D Tényleg hihetetlen csinos vagy!

Pulcsi!
Nándinak boldog névnapot!

Kuklika!
Utánanéztem még annak az ülésnek(Pierre cardin Ps 286)és már szinte mindenhol a 2009-es újabb változat van(új dizájn :evil: )26 ezertől fölfelé :( Azért kerestem,mert az nem webáruház,nem lehet rendelni :(

Csibb!
Valami szoptatási tanácsadó nem tud ilyenkor segíteni?Nem szeretnék így járni,ilyenkor örülök,hogy még nincs foga.Én is inkább csőrös pohárból itatnám,nekünk szilikonos van vagy milyen,lényeg,hogy nem műanyag,hanem puha,Lara is hamar belejött :wink:

Kép
Kép
zazzy

Bea és persze a képek is nagyon jóók :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Julcsi baba vagyok, ma éppen fél éves! Mivel Anya eddig csak képekben örökítette meg életemet, elérkezettnek láttam az időt, hogy számot vessek az elmúlt 6 hónapról. 4100 grammal és 55 centivel bújtam elő Anya pocakjából, és mostanra már 9300 grammra és 69 centire nőttem. Azt mondják, ez nagyon szép teljesítmény, és imádnivalók a hurkáim. Szó mi szó én is nagyon élvezem ha Anya és Apa dögönyöznek. És hát meg is dolgoztam a szép combjaimért, rengeteg fáradságos ciciszopival növesztettem őket. Pár hónapos koromig úgy gondoltam, a világon csak a cici létezik, de most már nagy vagyok, és rájöttem, hogy vannak sokkal érdekesebb dolgok is. Azért lemondani még nem vagyok hajlandó róluk. Anya már próbálkozik mindenféle fura dologgal, és valami kanalat vagy mit akar folyton a számba nyomni, de én nem nagyon értem, ezt miért csinálja. Két hónapos koromig szerettem cumizni, de aztán rájöttem, hogy a hüvelykujjam sokkal finomabb. Most meg már annyira komoly nagylány vagyok, hogy már az ujjamat sem szopizom, viszont mindent nagyon szeretek megkóstolni. Tegnap épp a fürdővizemet próbáltam meginni, de Apa sajnos nem hagyta, mérges is lettem rá.

Egyébként nagy utazó vagyok ám, több ezer kilométer kocsikáztam már! 3 hetesen jártam először a zalai nagyszüleimnél. 5 hetesen pedig Apa megmutatta nekem azt a nagy vizet. Valami Balatonnak hívják. 3 hónaposan meg már bele is vitt. Azt nem nagyon értettem, mire volt jó az a bohóckodás, de Anya meg Apa nagyon vidámak voltak, fotókat meg videókat csináltak, úgyhogy biztos valami nagy dolog volt ez. Nemrég meg valami nagy hegyre vittek fel a hátukon, aztán ott még egy magas kilátóba is felmentünk, na attól már besokalltam kicsit. Nem értettem, minek kell most nekem ott lennem.

Legtöbb időmet Anyával töltöm. Elvisz engem mindenféle babatalálkozókra, járunk úszni meg zenebölcsibe, meg valami ringatóra is. Ezek jó bulik, bírom, ha zajlik az élet. Csak Anya legyen ott mindig, mert azt nem csípem ha valaki más akar a kezébe venni. Ne fogdossanak csak engem mindenféle nagyok, én csak Anyánál és Apánál érzem jól magam. Pedig ott vannak még Vilmanagyi, Rózsimama meg Manyusznéni, akik állítólag a nagymamáim, de még nem nagyon értem, hogy az micsoda, ezért ők is gyanúsak nekem, úgyhogy biztos ami biztos az ő kezükben is ordítok. Meg van két öregember, Árpitata meg Ernőpapa, ők is nagyon odavannak értem, de én jobban szeretem ha legalább egy méter távolságból rajonganak. Nnna. Nehogymár azt képzeljétek, hogy csak úgy osztogatom a vigyorokat! Azt egyelőre Anyának és Apának tartogatom. Apropó Apa. Ő a kedvenc játékom, ő mindig meg tud nevettetni. És bevallom, szerelmes is vagyok bele, ha nagy leszek, biztosan ő lesz a férjem!

És még egy pár dolog. A kilóim mellett a fogaimat is szorgosan növesztem, már 6 fogacskám kibújt! Az alsó kettő pont 4 hónapos koromban bújt elő, aztán jött sorban a felső négy. Mozgásban már kicsit lustább vagyok. Már két hónapja remekül fordulok a hasamról a hátamra, de egyelőre ennyi az összes tudományom. Inkább hisztizek Anyának, hogy tegyen arrébb. A kezeimet viszont már nagyon ügyesen használom, mindent próbálok megkaparintani magamnak, imádok rámolni, rendezkedni. Csak azt nem értem, Anya miért mindig ugyanazokat az uncsi játékaimat adogatja folyton a kezemben, mikor a lakás tele van sokkal érdekesebb dolgokkal. És azt sem értem, hogy miért akarja Anya folyton, hogy aludjak, és miért pont a kiságyamban? Oké, néhány hónapig még engedelmeskedtem neki, szép nagyra is nőttem, de most már igazán úgy érzem, hogy kár lenne olyan sokat aludni. Úgyhogy mostanában erősen tiltakozom az ilyen fajta időpocsékolás ellen. Anya még reménykedik, hogy megjavulok, hát, meglátjuk, még nem döntöttem el.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita nagyon szépen leírtad :) és a képek is nagyon édesek. pár képet majd raksz még fel amin julcsi kicsi volt ? mert olyat nem nagyon láttunk én kíváncsi lennék rá :):)

találtam egy olyan online progit amivel ilyet lehet csinálni :

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Julcsi baba, boldog 6. hót :D És még mindig csudi szép vagy 8)

Hát ez az éjszaka volt talán eddig a legszarabb. Ahogy visszaaltattam (fél órás segg rázással) az Esztit, köhögve vagy sírva kellt a Lili. És ezt játszottuk reggelig. Volt olyan is, hogy egyszerre kellt mind a kettő :evil: Eszti se nagyon kap levegőt, szóval kihívtam a dokit, mert nem akarok most a rendelőbe ülni a két gyerekkel órákat

Kép

Kép
pgyöngyi

ÉÉÉÉÉs Nándinak :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

és Julcsinak is Boldog 6. hót :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bocsánat ha kicsit hosszú lett. Családnak készült elsősorban, de gondoltam ide is felteszem :)

Nico hihetetlen, azt hittem a végén még bele is mászik a kádba :lol:

Többi babafotó is nagyon szép, már sajnos nem emlékszem mindegyikre :oops:

Kukli, nagyon szép lesz az új lakás! Szorítok, hogy hétvégére jobb időtök legyen a költözéshet. De mi az, hogy nem lesz net? :o Meddig kell nélkülöznünk a legvidámabb hozzászólásokat? :roll:

Csibb, nagyon jók a gyerkőcfotók, és ezek alapján azt gondolná az ember, hogy te csak nyaralsz otthon, a gyerekeid kiválóan eljátszanak egyedül :P Persze gondolom nem így van :) Akkor Máté nem szopizik többet, ez már biztos? Sajnálom, nagyon rossz lehet. Julcsi kétszer harapott meg nagyon, rászóltam nagyon erélyesen, azóta nem csinálja, kopp-kopp. De így is fáj néha, olyan erősen szívja. :?

Katka, remélem ez a heted jobb lesz már!

Erpé, Katának gyógypuszi!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Köszönjük!

Gyöngyi, rossz éjszakát sajnálom, lányoknak jobbulást. Remélem nem tesz keresztbe a hétvégi programotoknak!

Moncsi, hihetetlen miket nem találsz! :lol: Milyen progi ez? Priviben küldök egy linket, ahol rengeteg Julcsi fotót találsz a kezdetektől napjainkig :D Ha kéri még valaki, szóljon.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

http://www.dumpr.net/ itt a link :)

kukli téényleg téged kihagytalak nagyon szép az új lakásotok :)

gyöngyi sajnálom a rossz éjszakát

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zita
hát mivel nem volt mennyiség lefejve, ezért 4-kor cicizett, de akkor is kicsit harapott... :? szóval a mai nap fejéssel fog telni, egyrészt mert nagyon nyögvenyelősen megy... másrészt, hogy legyen estére, meg éjszakára. nagyon szépen eszi már cumisüvegből Katka tanácsának köszönhetően, mintha mindig is így ette volna. utána kicsit ringattam, majd leraktam az ágyába, és simiztem a hátát, és aludt is. hajnalban is. meg most de. is így altattam el. ügyes kisfiú! :)
hát én is sajnálom, hogy nem hagyja magát szoptatni, de nem vagyok mazochista... már rettegtem minden egyes szoptatástól. ez így jobb, bár nem tudom, hogy fog menni ez a fejés dolog, egyelőre elég gáz... :? de hátha beindul ma...

Julcsinak boldog 6.-at!

Fanninak ma van fotózás az oviban, kiváncsi vagyok, milyen lesz!

köszönöm a további fotódicséreteket!

Nicot már nem is dicsérem, még elbízza magát! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

zita: hátra ritkán rakom a mt, de egyedül szoktam :lol:

Bocsi, h én is eltűnödöztem, nagyon sajnálom Katka a problémáidat és Zazzy a depidet :cry:

Én is kivok, Lizi szenved az alsó fogaival, még mindig nem törtek át, közben nagyon náthás, folyik egyfolytában az orra, vizes taknyi és szipog, folyik ki és krákog mert nyeli egyfolytában. Csak velem bír aludni, még jó, h apa a földön alszik, nem bírja ezt az ágyat, így aránylag kényelmesen alszunk... és szeles is :? homeos bogyót nem tok neki adni, mert allergiás a lakózra is, véres lett attól is a kakesz :( a viburcol meg elfogyott és hiánycikk, de nem adom fel ma megyek kutatni még hátha vhol van.....
Pénzünk semmi, egész hónapra maradt 10 rongyunk és az aksi meghalt a kocsiba, az sincs, szóval totál stressz, kész anyagi csőd, a baba gyógyszereit anyu kifizeti, legalább ennyi, ez nagyon jó...

Bocsi, most én is kipanaszkodtam magam!!! De legalább fogyok, már 6 kilót :lol: :lol: :lol:

Adryn. haláli a videó!!!

Zita: cukor Julcsi, kérek linket!!!

Csibb: sajnálom a szopi mizériát :? félek Lizó fogaitól is...de állítólag megtanulják, h nem szabad....engem ezzel bíztattak....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jaj, Papillon, nem jó hírek... messze még az a hóvége... :?

Fanni is hamar megtanulta, hogy nem szabad harapni, nem értem, Máténak miért nem megy... lehet, hogy más baja is van...ideges, hogy nem jön annyira, mint most az üvegből, nem tudom...

most sörözök, meg fejek... eddig 60-at préseltem 2 mellből... :? du. meg megyünk bőrgyógyászhoz, mert a hátán vannak száraz piros foltok, és nem múlnak. Fanninak is megmutatjuk a karját, neki állandó pöttyösödése van ott, amivel nem tudnak mit csinálni, legalábbis a másik bőrgyógyász ezt mondta, most megmutatom az ismerősnek is.

Gyöngyi
én is gratula az első foghoz!

ja és én természetesen szivesen megyek bárkihez! :wink: Biatorbágyra majnem minden héten egyszer megyek, úgyhogy onnan Etyek már tényleg csak egy köpés!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszi a névnapi kösziket Nándi nevében!
JUlcsi druszámnak boldog feledik szülinapot!/mi poénkodtunk, hogy egy fél tortát kellene sütni Nándinak, és ráírni, hogy 0,5 :wink: /
milyen szép fejlett baba volt már 2hetesen is!! Nándi sztem 3 hósan nézett ki így.
Bea, boldog szülinapot! nekem az a fénnyel szembeni kép tetszik, tiszta művészfotó!csuda jól lefogytál.irigy :twisted: :wink: csini vagy nagyon!!
nico tengerparti fotói nagyon jók, tisztára mintha pózolna modellként oldalra dőlve:D csábos fiú!!
katka, remélem a negatív tesztek mondanak igazat.megértem, hogy nehezen bírsz mindent, sztem én sokkal könnyebb helyzetben -egy gyerekkel-is kivagyok néha.
pénzügyek-nehezek, nekem is férjem úgy döntött, ha elfogy a kakaó, meg a kávé, nem veszünk többet :shock: válság van. kakaóra azé rábeszéltem :wink:
van egy mikrós süti, állitolag 4 p alatt kész, ha jó feldobom a receptet.
na még biztos akartam ezer dolgot, de elfelejtettem. ja az éjszakánk nekünk is minősíthetetlen volt, úgy éreztem magam, mint amikor Nándi újszülött volt...40 percenként kelés, stb...
reggel láttam a kis csúcsot, jön a 2.fog.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

zita megnéztem a képeket nagyon ééédes :):) jó volt nézegetni..

papillon anyagi csődöt sajnálom mi se állunk sokkal jobban sajnos. De remélem átvészeljük.Most van egy kis probléma is nagyon úgy tűnik hogy egy ismerős átvert nem kevés pézel csak nem akarok erről itt beszélni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pulcsi mikrós sütit tegnap ettem a párom hugáéknál.. de jöhet a recept mert az nem is kértem el de fini volt :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kukli
már megint nem válaszoltam neked... :oops:
szóval nem tudom, melyik hídra gondolsz... van a piros műanyagos fa híd, az a tescos sínekhez volt egy szettben. amiben nincs piros műanyag, az meg ikeás. külön dobozban lehet kapni, pár egyenes, egy vagy kettő V elágazás meg ez a híd.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Legyen a héten tali?!!!!! A jövőhéten rokonok jönnek hozzánk több napra, utána meg megyek a tesómékhoz egy hétre.

Szerda vagy csütörtök??

Adryn: a vodeó nagyon szuper, ténxleg már a végére én is azt képzeltem szépen bemászik a kádba :lol:
Ahány légitársaság annyi szokás. A mivel Hana még nem ül ezért egyszerűbb volt ha a kenguruban volt egész úton és aludt is. Csak akor vettem ki, amikor begpróbáltam volna a kenguruban pisilni Hannával csak a wcben nem fértünk így el és közben felébredt. A malév nak jó a kenguru és stabilan tartja is a gyereket mert van nekik valami gyerek szülő összekapcsoló őv de az szerinte mközel sem olyan stabil. A spanair nél meg közelező volt feltenni azt az ővet teljesen mindegy hogy milyen gyerektartó eszközöd van. A repülőig meg babakocsiban vittük.

Zita az összefoglaló nagyon tetszik.

Csibb: gyerkőc képek nagyon jók.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Julicsinak boldog hófordulót!!!! Nagyon jó lett a szöveg Zita! én is ilyet tervezek az 1. szülinapra! :wink:

Szar iccakákat, anyagi csődöt sajnálom....Mi sem állunk túl jól...autó megy műszakira.... :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kedves Julcsi! Boldog 6. Hónapot! Tudtam, hogy te is utolérsz minket többieket ebben a korkérdésben. Anyu szerint isteni hurkáid vannak, bevallom én is sokszor irigykedem, ha látom. Igyekszem is. Kaja tekintetében egyetértünk, a cici klassz dolog, nem értem minek erőltetik ezt a kanalas vacakot. Nem rossz, ok, de látom ők miket esznek, nekem pedig ezzel szúrják ki a szemem, és amikor jól megmondom a magamét érte, agyonpuszilgatnak, elmismásolva az egészet, mintha a falnak beszélnék – pedig lehet arra jobban vevő lennék ami az ő villájukra szúródik. Sztem érdemes próbálkozni ezzel a mozgós dologgal amúgy. Mióta állok, látom mennyi mindent lehet még pluszban megkaparintani. Igyekszenek persze eltenni, de ha szemfülesek vagyunk, néha csurran cseppen egy kis móka. Vágj bele nyugodtan! Fogacskákhoz szólni nem tudok. Ha anyu nem mondaná, hogy egyszer mindenkinek lesz, el se hinném, hogy egyszer én is rágózom majd a nagyokkal. Bár ott is van vmi tömködős kefés izé, ami annyira nem szimpi, szval nem tom várom e egyáltalán – bátyámnak anyu ma fedezte fel 2 új fogát, legalább megnyugszik, hogy vaki mégiscsak fogzott a családban. Mindenesetre barátnéim sorába sorolva, nagyon büszke vagyok, hogy ilyen nagylány lettél! Nőjjél még sokat, aztán nemsoká bizti bulizunk!
Megyek, mert anyu el akarja foglalni a gépet, már megint!!!!!
Katus
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nem is tudom melyik szövegelés a jobb :D

A forgatókönyvet elkezdhetitek, leszek producer :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Helló!
Nándinak Nagyon Boldog Első Névnapot kívánunk!
Éjszakák? Hjaaaaj… Kata másfél órát partizott. Csak úgy dumált. Ágyában sírt, mellettem kapirgált bababázva. erősen gondolkodtam, kirakom a járókába. Hulla vagyok én is. Fel a fejjel, egyszer átalusszák.
Csibb nekem is bimbivédő jutott eszembe, amúgy pedig van nekünk avent variálható cumifejünk, azzal itatom, és ha tejci megy üvegből (mert nem vagyok vagy nem si tom), akkor annak egyes részével kapja. Örülök, hogy megoldódni látszik, és előre rettegek…. Sajnálom, hogy ennyi gondod akad ezzel. Sztem Fanni ma is alakít, biztos nagyon szép képeket csinálnak róla.
Anyagi dolgokat sajnálom. Nem egyszerű ez a válság. Bevallom ebben a hónapban én is kiköltekeztem, nagy szerencsém, hogy Zsolti igazán ért a pénzhez.
Adryn, nem értem hogy tudtad ezt végigkamerázni, én már az első ajtó után megzabáltam volna Nicot! Nagyon cuki, és milyen segítőkész. Köv. videóban már csak öltöztetni kell, miután jól megtörölte magát!
Kicsi Katának jobbulást!
Masut ht-vel mi újság? Hogy álltok? Alakult azóta? Anyud hogy van? Angolra tudtál menni?
Katka ha van vmi hír, írd meg.
Köszi mindenkinek a hsz-t, remélem élőben is ilyen szépek a falak.
elkezdtem pakolni, a nyűgösebb iratos részeket, egész szekrénysor aljából, gyakorlatilag lomot csináltam (kivéve a karácsonyfa díszeket). Bnőmék elégetik (nem merem kidobni az apehos és eü-s, bankos papírokat. Azzal már együttesen lehet vmit kezdeni). Hulla vagyok az éjjel miatt, így mára ennyi. Amúgy kiderült pedáns vagyok papírok terén, összes munkahelyem minden fizetési papírja évre lefűzve, gyerekek összes orvosi papírjai, terhességi doksik, 5 évre visszamenőleg lakás összes számlája, minden csodaszépen rendszerezve. Magamon is meg vagyok lepve. A ruhásszekrényben 2 pulcsit nem tudok egymáson tartani. Lehet vmi rendező kéne oda is.
Ilda jól van, elvileg estére ígérte magát tegnap, de bizos közbejött vmi. Hiányzunk neki!
Katát elvittem a géptől és leraktam, úgyhogy relaxozok egyet a kádban.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Gyöngyi (fejrecsapós smile)! Gratula az új kis recéhez, vigyázz a cicidre! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

aranyosak vagytok, de akkor benneteket még nem haraptak meg igazán, ha az gondoljátok, hogy a bimbóvédő ezt kivédi... :roll: :lol:
ezen sajnos az nem segítene, csak azzal együtt harapná le a bimbómat. :twisted:

Kukli
neked nagyon izgis most! jó pakolászást!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: fejni én sem tudok, nem tom neked hogy megy, de a laktoherb-től beszokott durranni, a sör mellé teázhatsz is kicsit :wink:

Mi is szívesen talizunk, ha közel van :oops: sajna nem kocsizok, na meg nem is műkszik.

Gyöngyi: én is gratula a fogacskához! Fordulósoknak névnaposoknak SOK SOK BOLDOGOT!!!!

moncsi: én is sajnálom a pénzügyet :?

amúgy nem a válság tehet róla, hanem a kbszott GYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: bocsi :oops: :oops: :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csibb engem még nem haraptak meg (Boti a fogacskáját követően másnap nem kapott már cicit :oops: ), de egyre jobban úgy látom nem is fognak akkor. :twisted: Kitartás!
Fejés, kölcsönadtam a szívóm, és én is kaptam egy medalát kölcsönbe (bnőm aki tőlem kapta mástól nem tudott volna kérni, mind1). Bakker nekem az úgy fej! :shock: :shock: :shock: Pedig az enyém is jó. Ti mit használtok?
Papillon alacsony a gyed-ed, vagy mert sokkal alacsonyabb a fizudnál? Tudom, hülén hangzik, de sztem én egész sokat kapok. :roll: Már amire számítottam anno, amikor beterveztük, hogy babázunk. Azért ha visszamegyek asszem meg fogok lepődni, hogy lesz pénzem több is, magamra is. :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.10.19 13:08-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

4 perces mikrós süti
Hozzávalók: 4 ek liszt, 4 ek cukor, 1 tojás, 2 ek kakaó, 1 kk sütőpor, 3 ek tej, 3ek olaj

Elkészítés: ezeket mind összekeverjük, margarinozott-lisztezett mikrózható edénybe öntjük és 4 percig 800W-on "járatjuk". Nem is tudom, hogy a mi gépünk hány watton ment, a sima melegítős fokozaton "sütöttem". Lehet pudinggal, fagyival, lekvárral tálalni, de sima porcukorral megszórva is jó!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Hú Pulcsi! :o Köszi! :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea utólag is Boldog szülinapot!!!!

Csibb sajnálom hogy fejned kell, még szerencse hogy cumisüvegből végülis megeszi a tejcit. Drukkolok hogy újra tudj szoptatni, reméljük Máté meggondolja magát. Nekem tuti nem lenne hozzá erőm hogy fejjek :oops: minden elismerésem a tied. :wink:

Kukli jó pakolászást!

Adryn jó ez a videó hogy megy Nico a fürdőbe :D Na meg a fényképek is :wink: Amúgy úgy tűnik nálatok még jobb idő van mint itt :shock: Nico nincs annyira felöltöztetve mint nálunk a gyerkőcök. Én ma reggel a télikabátot adtam Pannára.

Papillon rossz anyagi helyzetet sajnálom, én is túlköltekeztem magam ebben a hónapban :oops: El is kezdtem felrakni a teszveszre néhány dolgot, jól jönne egy kis plussz pénz na meg el sem férünk már.
Erről jut eszemben, nem fért be a fürdőbe a szárítógép és behoztuk az egyik szobába, ahol Nimród alszik. Az előbb bekapcsoltam, és Nimród egy perc múlva már aludt is :shock: szerintem a gép zaja szépen elringatta :D pedig hangosabb mint a mosógép. Na és olyan meleget csinált a szobában, hogy most meg attól félek túl meleg lesz. Az a szoba ugyanis mindig nagyon hideg, szeirntem 1-2 fokkal hidegebb van ott mint máshol. Betettem a hőmérőt, kiváncsi vagyok mit fog mutatni.

Lassan készülődnöm kell, az oviban ünnepség lesz, 30 éves az ovi és 3 órára oda kell mennünk nekünk is. Lehet hogy Nimródot fel kell ébresztenem hogy odaérjünk. :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papillon
nincs itthon, de lehet, beszerzek. ez a bajom nekem is, hogy van tejem, de nem szívja ki ez a hülye szívó... kézzel is nehéz...

Kukli
nekem aventes van, elektromos. igen, a medela erősebb, barátnőmnek az van, de használja sajnos...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csodállak Csibb! Én simán abbahagynám a szopit. :oops: De amit Te és Rszg az elejétől végigcsináltatok, és küzdöttetek ezért, tényleg nagyon kivívta/vívja a tiszteletemet! A kalapemelésem kevés lenne kifejezni!
Na menek, ébredtek a skacok, szortírozunk tovább. Legalább ők élvezik. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: