Sziasztok!!!!
Megjöttem!

, mert nincs kedvem dolgozni. Szerintem a babánknak sincs, mert néha fájdogál a hasam.
Nem sikerült még visszaolvasni az elmúlt 2 hét termését, de igyekszem! Csak sajnos fönökök hada "vesz körül", igy nehéz feltünés nélkül bámulni a monitort!
Györesz! Annyit leszürtem, hogy valami zür van a házatok táján! Nem irigyellek, pont igy kismamaként

történnek ilyenek. Igaz még nem tudom miröl is van szó (majd visszaolvasom), de nagyon elszomorított, eszembe jutott, hogy múlt év októberében az én páromnak is eszébe jutott, hogy ugy érzi "megfullad"! Iszonyú volt az a néhány nap!

Remélem nem fog többet fuldokolni! Irod, hogy most külföldön van, lehet, hogy most ez a legjobb megoldás. Legalább van ideje gondolkodni, hogy mit is jelentetek számára! Nagyon szoritok, hogy rendbe jöjjön minden!!
Dia! Gratulálok a fiúcskához! Csak arra gondolj, hogy milyen jó lesz, ha pár év múlva szülsz egy kislányt és lesz neki egy szép, nagy, okos bátyja!!
Most akkor irjam le, hogy nekünk meg (állitólag) kislányunk lesz??! Ennek igazán a párom örül legjobban, én a fiucskának is ugyanúgy örülnék! De mire megszületik még lehet, hogy kinöl neki

!
Motiot!
Hogy vagy, javul a helyzet?? Most egy kicsit én is kezdek izgulni, mert néhány napja nekem is sokat feszül a pocakom. Holnap megyek tanácsadásra, majd érdeklödök, hogy mi is a teendö?! A dokimhoz sajnos csak kb 3 hét mulva megyek.
Most rohanok, mert folyó ügyek szólitanak!
Majd olvasgatom az eddigieket és irok!
Puszi mindenkinek!
Marica
Ma töltöttem a 26-ot!!