A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Lehet,hogy megint valami front van:én is elég nyamvadt vagyok.
Vigyázzatok magatokra,pihenjetek sokat,ha tudtok.Kép

Barbara!

Érezzétek magatokat nagyon-nagyon jól!
Mikor jöttök vissza?

Most már Maricának is letelik lassan a szabadság,ha jól számolom.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

2 hétre megyünk, tehát augusztus 16.-án leszek legközelebb! Addigra szerintem már visszatér az egész bagázs és mehet megint a traccs-party.

Györesz!
Köszi az infót, azt hiszem betárazok még egy kis magnézium tablettát is.

Ma még vagyok és benézegetek, tehát mehet a pletyi! A téli topik szinte teljesen kihalt!

Pusza
Barbara
babar

Györesz,

visszatérve a bővebb váladékra, írtam, hogy nekem is van/volt és a dokinő kenetet vett, most megvan az eredmény, teljesen negatív, tehát csak egy, a terhesség velejárója dolog Kép

Mica
mica

GyöreszKép

Leginkább este szokott keményedni. Olyan négyet-ötöt. Hát szerintem is éljen a 27 hét!!!!! Magnéziumot szedek!

Voltam a Megatoysban. Leírom élményeimet, remélem nem untatlak titeket. Legalább nem járunk úgy mint a kihalt téli topik.Kép
Szóval írtam egy listát, hogy mit akarok venni.
Anyuval nekiindúltunk. Ami azt jelenti, hogy vak vezet világtalant, mert én a törpe miatt vagyok ájulós ő meg klimaxos.Kép Természetesen egy légkondi sem működik. Az ágynemgarnitúrák (amiben nem tom,hogy takaró is van, vagy csak huzat) 9e-től 35e-ig vannak. Persze, hogy nem a kilencezres tetszett.Kép De nem vettem semmilyet. Vettem viszont bébiörzőt, harmincezerért, amihez ennyi pénzért nem adnak magyarnyelvű utasítást!!
Gyerekruhában még őszi nem nagyon van. Nehogy esetleg a kismama még most meg tudja venni, amikor még járóképes.Kép Vettem egy Avent sterilizálót (mikrósat), pelenka kukát, textilpelenkát meg egy nagyon cuki játékot az ágyára. Otthagytam 65 ezret de még nagy cuccot nem is vettem. Ja meg még egy olyan készletet amiben van kisolló, hőmérő, orrszívó.
Szóval a Megatoysban a vásárlának csak a pénztárca lehet akadálya. De a wc-re már most alig férek be és nincs egy pad amire leülhetnél, ha rosszúl vagy. És az eladók sem repesnek a boldogságtól ha mersz valamit kérdezni. De lehet, hogy csak nekem van ma rossz napom. Ez az idő?!!!! Teljesen hülye!

Na befejezem!!

BarbaraKép

Mégegyszer jó utat!! Aztán siess haza!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!

Mástól sem hallottam túl sok jót a Megatoys-os árakról+eladókról.
Pedig ezen a helyen igazán nem így kellene hogy legyen.Kép
A babakocsin kívül még semmit sem vettem,pedig azt hiszem már ideje lenne elkezdeni,legalább a listával.

Engem nem fenyeget a nyaralás veszélye,úgyhogy nem szabadultok tőlem!Kép

Üdv mindenkinek!

Kata
23+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!Most írok ide először,de az eddig olvasottak haláliak voltak.Jókat derültem,főleg Gigi a vak vezet világtalant szuper volt,de hát ugye fő a biztonság.Az már más kérdés,hogy ki vigyáz kire.Különben,Saxi vagyok,30-éves Dorogról.Van egy 32-hónapos,Bogi lányom és a pocakban a 21-hetes tesó.Gigi a babád nagyon cuki.

Barbara!Téged már láttalak a téli topikon,minden jót és jó nyaralást.Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok kismamik,
huuu de sokat irtatok ket nap alatt!!
Györesz, drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön, tiszta lappal biztosan menni fog a dolog.
Barbara, jo nyaralast! Mi iden nem megyünk sajnos. De majd jövöre a babaval!!
Gigi, gratulalok a fiucskahoz, tenyleg nagyon aranyos!
En is voltam tegnap dokinal, nalam minden rendben van, babaszivhang egy kicsit magas, de meg az elfogadhato erteken belül, mivel szedem a fajasaimra a gyogyszert es ez megemeli a baba es az en pulzusomat is. Mehszaj zart, ugyhogy minden o.k. Baba kb 1050 gramm. Szoval szepen fejlödik. Innentöl mar kethetente kell jarnom.
Szerdan meg cukorvizsgalaton voltam, ahol nagy örömömre kideritettek, hogy a masodik terheleses ertek magasabb a kelletenel, igyhogy iranya diabetologus, kaptam felvilagositast ( eleg elrettentö kis füzetke ) meg egy szerkentyüt amivel napi hatszor kell megböknöm magam es ellenöriznem a vercukorszintet, na meg persze dieta ezerrel. Szoval most mar az egesz napom abbol all, hogy az orat figyelem: fajasokra gyogyszer negy orankent, vercukorszint meres kaja elött + kaja utan masfel oraval, szoval allandoan figyelnem kell, hogy ne hagyjak ki semmit. De azert kibirom.
Fönököm telefonalt epp az elöbb, hogy mi van velem, közöltem, hogy mar ne nagyon varjon, de meg lehet, hogy bemegyek egy parszor fel napokra atadni a munkamat. Egesz megertö volt. MOndjuk mit tud tenni?
Itt is nagyon meleg van, alig lehet kibirni. Meg jo, hogy itthon jo hüvös van. Ugy ennek egy kis hideg dinnyet, de hat mar azt sem lehet!! Segitseeeg!
Na jo, eldugulok mara, mindenkinek szep napot, a nyaraloknak jo utat!
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Györesz!Nem akarok semmi okosat írni,de szerintem szuperul kezeled a dolgokat,kispapa ügyben.Nem vagyok biztos benne ,hogy én is képes lennék erre.Szóval kívánom ,hogy mielőbb rendeződjenek a gondjaid.Vigyázz a pocaklakóra.Üdv,Saxi
saxi

Sziasztok!

Valamikor az elején elkezdtem ide is írogatni,de aztán annyira fellendült a topic (szerencsére),hogy már nem tudtam követni (sajnos),és így szépen elmaradtam.Nagyon sajnálom,hogy így alakult,és remélem,nincs harag.További jó pocakosodást Mindenkinek!

Anikó
38
vakili

Sziasztok!
Saxi köszike, próbálok mindent jól csinálni a kisfiunk érdekébe és persze magamért is!
Üdv közöttünk!

Motiot!
Hát nem irigyellek! Kitartás, már nincs olyan sok hátra! Már a háromnegyedén túl vagyunk!
Én is olyan gyógyszert szedek a keményedésre, ami nagyon felturbózza a pulzusomat, de nekem szedni kell mellé egy olyan gyógyszert, ami ezeket a mellékhatásokat csökkenti!

Szia Anikó!
38. hét?
Jujj de irigyellek! Akkor te mindjárt a célba vagy! Hogy bírod? Nagyon nehéz így a végefelé?

Györesz 27+0

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!Vendégem volt,(Anyós)úgyhogy abba kellett hagynom.De hál istennek eleredt az eső és gyorsan hazament.Most megint van egy kis időm dumcsizni.Gyermekem szépen játszik,remélem elvan egy darabig.Valaki írta,Hogy neki a 17.-ik héten kezdődtek a keményedések.Lehet,hogy én is ezt érzem,mert feszít a pocakom,de elég kellemetlen.Nem emlékszem,hogy a Boginál ennyire éreztem volna.De lehet csak azért mert régen volt.Én nem szedek semmit,a védőnő annyit mondott,hogy a 23.-ik hét után a kálcium ami kell.
Üdv,Saxi.
saxi

Motiot, kitartás! A lényeg, hogy a babával minden rendben van. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Szia Györesz!

Hát,nekem elég nehéz.Már minden bajom van.Ég a gyomrom,fáj a derekam,nem esik jól már sem ülni,sem állni,sem feküdni.Éjszaka már alig alszom,a lábam nagyon vizes. Harmadik babámat várom,de egyik terheség sem viselt meg ennyire.De tulajdonképpen lehetne rosszabb is,úgyhogy nem kéne panaszkodnom,csak már nagyon nyűgös vagyok.Kép
Már nagyon várom,hogy végre a kezembe foghassam Bencust,és lássam,hogy minden rendben vele.Az egész család nagyon izgatott,főleg a tesók.Kép
Olvastam,hogy magánéleti gondjaid vannak.Nagyon sajnálom,remélem hamar megoldódik,és igazán boldogan várhatod a kisfiadat.Jó,hogy itt ez a Babanet,és úgy látom,hogy nálatok is jó kis társaság jött össze,akikre számíthatsz a bajban.Én is egy hasonló jó topicba írogatok,és szívesen jöttem volna ide is,de annyira forgalmas az is,hogy nem bírtam együtt a kettőt.Kép
Nagyon vigyázz Magadra!

Sok puszi:Anikó
vakili

Saxi!

Üdv!Kép
Vasat sem kell szedned?
Én is úgy vagyok vele,hogy minden az újdonság erejével hat rám,pedig már van egy fiam.

Motiot!

Böködés. Kép
Még jó,hogy már otthon vagy és a főnököd csak legyen megértő!

Anikó!

Bár ide nem írsz,azért én szoktalak olvasni a másikban,tényleg nagyon jó kis csapat van ott is.
Azért ha van időd írjál nekünk is.Kép
Sokszor én is nyűgös vagyok,pedig hol van még a vége!Mi lesz velem még a 40. hétig?! Kép

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!Köszi a segítséget,remélem a keményedések nem lesznek nagyon húzósak,mert nem igazán szeretnék bogyókat szedni.A terhesség elején szedtem az elevitet de rohamosan híztam tőle,igy a dokim azt javasolta,hogy álljunk le vele.Azóta nem szedek semmit.Köszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Saxi!
Én írtam, hogy a 17. héttől keményedek! Sajnos előfordulhat, hogy azt érzed, mert az olyan! Azért ne ijedj meg, ha azt érzed, hogy egyre sűrűsödik akkor vegyél be Magne B6-ot, vagy igyál magnéziumos pezsi tabblettát. Ezek akkor még nekem is segítettek.
Én is szedtem Elevitet, de csak a 20. hétig, onnantól Ferro-Folgammát kell szednem (vas, folsav), plusz a többi a keményedés miatt!
Én sajnos mióta szedem ezt az erős gyógyszert a keményedésre, azóta nem tudok szedni kálciumot, mert az mellé nem lehet kálcium tartalmú készítményt szedni. Ennek nagyon nem örülök, mert a tejtermékek szinte mind átmennek rajtam, képtelen vagyok megemészteni. 1 pohár tej és sipirc a wc-re. Azért próbálok megtenni mindent és remélem a babónak elegendő a kálcium!

Anikó!
Hasonlókat szoktam hallani utolsóidős kismamiktól! Nem is tudom mi lesz velem, én már most néha úgy tudok kínlódni!
Köszike amit írtál a magánéletemre! Próbáljuk rendbehozni és remélem sikerrel járunk, mert mindketten szeretjük a pocimba lakó kisbabánkat!
Kitartás!
Drukkolok neked, hogy minden simán menjen a szülésnél!

Puszi
Györesz 27+1

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Bocsi,de csak most jutottam géphez,mert a Bogiba belebújt az ördög.Köszi a tippet remélem beválik,mert elég sűrűn kezd előjönni a dolog.Sajnálom,hogy ennyi bogyót kell szedned,de reméljük meglesz az eredménye a sok nyűglődésünknek.Én ilyenkor mindíg arra gondolok,hogy a Bogi születése után 3-hónappal lebénult a jobb lábam,egy gerincsérv miatt,és akkor rengeteget szenvedtem,sok gyógyszer,szurik,stb.Na annak a kínlódásnak a végén nem várt egy gyönyörű baba.De most reméljük igen.Bocs ezt csak úgy jó volt kiírni magamból.Köszi a segítséget,vigyázz magatokra.Üdv,Saxi
saxi

Szia Anikó!Minden jót kívánok neked meg a babának is.Te már rutinos vagy biztos minden rendben megy majd.Szorítok neked.Üdv,Saxi.
saxi

Szia Saxi!
Hát nem lehetett könnyű egy 3 hónapos kisbaba mellet ilyen komoly dologgal! Reméljük most nem vár rád ilyesmi szülés után!
Mi nők mindent kibírunk!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!Kép
Megjöttem,csütörtökig leszek.Kép
Barbi!
Hiányozni fogsz!KépVigyázz picurra !Jó nyaralást!
Gigi!
Nagyon ari a kisfiad.KépKépzeld,voltam a dokimnál.Megnéztük picurt minden OK.Közösen megkonzultálta egy uh-os dokival,hogy kisfiú van odabennt.KépMég ilyenkor nehéz megállapítani,de én azért rendesen elkeseredtem.Megpróbálom feltenni.KépMennyi volt a sterilizátor?
Kata!
Mikor lesz az esküvő??Vagy már volt??Mi újság veled?
Puszi mindenkinek.Dia 20+3Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Pussz Dia!
Megérkeztél és máris el akarsz menni?Ejnye-bejnye!Kép
Nem volt valami jó időtök,azért jól érezted magad?
Tök jó a kép!Miért keseredtél el?

Esküvő augusztus 21.-én,családi veszekedés miatta kb. már két hete.Kép
Tudod,mindenki a legjobbat akarja nekünk,de mindenáron.
Amúgy képzeld,már zuhanyozunk Képés főzni is tudok ismét Kép .
Micával megismerkedtem személyesen,azt mondta legközelebbi talinkon csinál képet és felteszi,úgyhogy megtekinthető leszek én is,ami nem biztos,hogy nagy élmény lesz! Kép

Jó,hogy megjöttél.

Saxi!

Nem lehetett semmi Neked,most már ugye teljesen meggyógyultál?

Üdv mindenkinek!

Kata

24+00!!
.9

Üdv. mindenkinek!

Kép
Kép
ruszlána

Gigi!
Írtad, hogy a Megatoysba vettél bébiörzőt 30ezerért. Ez volt a legolcsóbb? Én is nagyon szeretnék olyat, de nem szánnél rá harmincat, olyan 15-20ezer között gondoltam! Vagy annyiért ne is álmodja róla?

Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Kata!
Örülök,hogy ti is keztek alakulni a házzal.Kép
Én imádtam főzni de már nem szeretek amióta terhes vagyok.Nagyon szar időnk volt ma tudtunk lemenni a strandra.Én árnyékban feküdtem körülvettem magam enni-inni valóval és egy halom ujsággal.KépKépA többi nap pedig tv-ztünk,társasoztunk,kanasztáztunk a fiúk tengóztak,bicigliztek,ping-pongoztak,sétáltunk.Volt 3 lurkó igaz már nem kicsik/13,15,17/jól el voltunk.Ja uszodában is voltunk.KépKép

Azért keseredtem el,mert én kislányt szeretnék.
Csak az vigasztal,hogy ez még nem 100%-ék.
Miért megy a háború otthon??Nagyon várom már a képed,de ki az a Mica??KépKépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én úgy tudom, hogy a Magne-B6 baromira hizlal! De lehet, hogy nem igaz. Mindenesetre én inkább a pezsgőtablettánál maradok, bár napi 1-nél többet még nem mertem meginni belőle. Györesz, biztos ez a 3?

Gigi,
az ágyneműn akarják legjobban levenni az embert! Paplant meg párnát eleinte úgyse szabad adni a babának. Én speciel vettem tök jó kockás polár anyagot méterben, és beszegtem. Csináltam duplát meg szimplát is. De lehet egyből a nagyobb méretet csinálni (100x140) és kettéhajtva behúzni a huzatba, akkor később is jó lesz. Huzatot is varrtam, nem is kell tudni hozzá varrni, tök egyszerű. És olyan jólesett csinálni. (Különben később a paplant is megvarrtam, az se olyan nagy szám, lepedővászon, vlies közé, és kész. Nem olyan vastag, mint a pehely, de úgyis hálózsák van a gyereken, el se bírna melegebbet.)

Kezd ciki lenni, hogy mindenre írok valami okosat.Kép Ha untok, szóljatok. Csak azért mondom, mert én már végigjátszottam ezeket kétszer is, meg hát Rák vagyok, ez van.Kép

Puszi: Anyuci
mvica

Szia Györesz!Én is nagyon remélem,hogy most megúszom.Ugyan egy kicsit félek mert tuti császáros leszek most is.De a sérv miatt a gerincérzéstelenítés,már kilőve.Marad az altatás,akkor viszont nem látom rögtön a kicsit.De majdcsak túlélem valahogy.Azért köszi.Üdv,Saxi
saxi

Szia Kata!Köszi az érdeklődést,ennél a betegségnél sajna nincs teljes gyógyulás.A fájdalom folyamatos,de lehet vele élni.Nálam már nagy szó az is,hogy tudok menni, normálisan mozogni,és háztartást,családot ellátni.Én már hozzászoktam,a családnak kicsit nehezebben ment.Furi volt nekik,hogy már nem vagyok a régi.A lényeg,hogy most jól vagyok és boldogan várom a második babám.Minden jót neked,üdv,Saxi.
saxi

Szia Anyuci!

Minden tanács jól jön,legalábbis nekem.
Igaz,"már"a másodikat várom,de minden ötletet
szívesen veszek!

Dia!

A család minden tagjának más elképzelése van az esküvőről,nehezen fogják fel,hogy igen csekély beleszólásuk van.
Nem lehet őket túlzottan hibáztatni,hiszen 10 éve várnak erre...Kép

Biztos voltam a kislányban,még álmodtam is róla,de az a himbilimbi bizony ott van.Már hozzászoktam a gondolathoz és nagyon örülök neki!
Ne keseredj el,akkor se ha fiú,nekem már kettő lesz.
Majd a másodszorra!Kép
Micát a ceglédi topikból ismerem,ritkán ugyan,de ide is szokott írni.Együtt voltunk csütörtökön szülésfelkészítőn,tök jó kis délután kerekedett belőle.
Szóval kép majd lesz,ha össze tudjuk hozni valamikor.

Puszilok mindenkit.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata:ari vagy,majd próbálok néha jönni.Bár ha meglesz Bence,még ennyi időm sem lesz. Kép
Egyébként csak az elején és most a végén viselem ilyen nehezen,de úgy látom,hogy mások is így vannak vele.Kép
Én is tutira kislányt éreztem most,négyszer álmodtam már vele,de hát valami neki is lóg a lába között. Kép Én nem keseredtem el(igaz,nekem már van egy lányom is),de kellett egy nap,mire átálltam a kukisra.Kép

Györesz:Hát a vége általában ilyen nehéz.De a legnehezebb talán az állandó készenlét,folyton figyelem magam,hogy miket érzek.De a végeredmény mindent megér! Kép
A drukk rámfér,köszi! Kép

Saxi: Neked is köszi ! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Dia,
Nah, en vagyok Mica Kép Neha ide is irogatok, de fokent a Kata altal leirt cegledi topikban vagyok. Masodik gyermekemet varom, es en is valoszinu, hogy ismet fiut Kép En nem is banom, mert kicsit sem vagyok lanyos, sem lanyos anyukanak valo.. Kép

Kata,
Akinek uj gaztuzhelye van, az nem panaszkodjon a fozesre Kép

Udv,
Mica
mica

Sziasztok!Mindenkinek üdv,ma nem nagyon leszek,mert Bolárka nap van,és beígértünk a lúrkónak egy kis csavargást.Mindenkinek jó hétvégét.Sziasztok,Saxi
saxi

Sziasztok!
Vica! Nekem a pharmavitos pezsgőtablettám van, azt 3 lehet egy nap, legalábbis úgy emlékszem. Azt csak néha iszok, amikor úgy érzem, hogy nem elég a többi bogyó, vagy iszok egyet reggel!

Jó sok kukis fog születni mostanság!

Puszi mindenkinek
Györesz 27+2

Kép
Kép
györesz

Csajok merre vagytok???KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Mondtam,hogy rám számíthatsz!KépKépKép
Szerintem holnaptól többen írnak,ha mennek dolgozni.
Úgy számolom Marica is megérkezik.

Elkészült a fürdőszoba festése is?

Mi most már nagyon készülődünk az esküvőre,kezdek parázni.
Tiszta hülyék vagyunk,mindig megfordítjuk a sorrendet.Nálunk előbb 10 év együttélés,másfél gyerek -esküvő-ház befejezése.
Remélem ezek után nem a válás következik. Kép

Csütörtökön hova is mentek?

Ha nem akarsz,ne válaszolj,csak a női kíváncsiság:Andival sikerült tisztázni a dolgokat?

Este még benézek.
Addig is puszi!

Kata
24+1
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Drukkolok az esküvőhöz és az utánni évekhez! Nálatok a kezdet sem volt könnyű és most mégi idáig jutottatok! Nagyon remélem, hogy nálunk is így alakul majd, hiszen mi is minden visszafele csinálunk! Egyenlőre úgy tapogatózunk a párommal, mintha nem is lettünk volna együtt 2 évig! Még nem bízok annyira ebbe az egészbe!
Ti amikor kibékültetek nehezen ment a dolog? Sokáig tartott míg újra minden oké lett?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Köszönöm!Kép
Nem volt könnyű maga a helyzet sem + állandóan odafigyelni,hogy ne rójuk fel a sérelmeket.
Újra kellett alakítanunk a kapcsolatot:új helyzet,tiszta lap.
Nekünk csak így működött és bár nem volt könnyű-megérte.
Most is nagy hancúrozásban vannak,mint minden este,ha Apa itthon van, én pedig azon gondolkozom,hogy melyikük élvezi jobban...Kép
És ő volt,aki nem akarta a fiát?

Meglátod,elrepül az idő és már csak azt veszed észre,hogy egy párnacsata közepén hitetlenkedve gondolsz vissza a mostani időszakra.KépKépKép
Legalábbis őszintén ezt kívánom Nektek!

Puszi.

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!Kép
Én is nagyon izgultam az esküvőmön kezem,lábam remeget.Főleg az egyházin izgultam mert más szöveget kellett mondanom mint a páromnakés féltem,hogy összekeverem.KépTi nem kapkodtátok el a lagzit.KépMilyen származású a párod?Mert mondtad,hogy az apósod nem tud Magyarul.Csütörtökön Siófokra megyünk.Bár most érkezet a nővérem Pannával,ők holnap mennek le és engem is csábítonak,hogy menjek velük.Andi telefonált,megbeszéltük a dolgokat de már valami megvéltozott.Ő bocsánatot kért meg minden.KépHolnap dumcsizunk.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszi Kata a biztatást!
Remélem mihamarabb rendeződik a kapcsolatunk, mert ez így nagyon nehéz. Hiába döntött úgy, hogy akar minket mégis olyan távolságtartó! Azt mondta, hogy csak szép lassan haladjunk, én meg közbe úgy érzem mintha teljesen elveszítettem volna. Most kint van Németországba (munkája miatt), küldözgeti az sms-t, telefonál, de annyira távoli! Nem akarom sürgetni, de annyira jó lenne megint úgy összebújni vele mint régen, stb.! Remélem ennek is eljön az ideje, hiszen egy hét múlva költözök hozzá!

Hú lányok, én egész hétvégén zabáltam! Folyton ennem kellett valamit! Holnaptól egy kicsit visszafogom magamat, mert ha így folytatom a 20kg simán meglesz!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Györesz,
drukk, hoyg mihamarabb rendezodjenek a dolgok a paroddal! Szerintem ne surgesd, ha most hirtelen minden erzelemkitoresedet razuditod, nehogy megfutamodjon. Kép De ez csak az en velemenyem, a barati korunk fiutagjai alapjan. Kép

Gigi,
nagyon edes a fiucska! KépKép

Motiot,
nem tudok okosat irni, csak hogy kitartas! En ZSombival dietaztam a cukor miatt (szerencsere a szurkalast megusztam Kép), tudom, hogy nem konnyu a dolog. Kép De mar csak 3 honap...KépKépKép

Vasarlas:
en altalaban nagyon alapos vagyok, ezert ZSombi erkezesere sok sok anyuka velemenye alapjan osszeallitottam egy listat, es azt kezdtuk el megvenni. Szepen bejartuk a Megatoys-ot, a Brendont, aztan meg vagy 3-4 bababoltot, elkoltottunk mar egy halom penzt, mire rajottem Kép, hogy a CORA-ben meg az Auchan-ban ugyanazok a cuccok mind olcsobbak lettek volna, illetve a Kismama, a BAba MAgazin, az Anyak LApja teli van hasznalt cuccok aprohirdeteseivel (es borzeken is sok jo dolog van), es kb. felaron vehetnenk meg cuccokat, amik ugyanolyan jok, mint a Brendonos, Megatoys-os. Szoval, nem akarok beleszolni, de en ha ujra kezdenem, csak vegszukseg eseten vasarolnek a nagyobb babaaruhazakban. Kép (Pl. BabySense bebiorzo hasznaltan 25-35 eFT, aruhazban 50-60eFt, es ezt tartjak a legmegbizhatobb tipusnak.)

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok csajok!

Jó sokat dumáltatok hétvégén!Kép Végre apuci péntek délutántól vasárnap estig rám szánta az idejét, úgyhogy azért nem voltam.
Saxi üdv neked!!!!

DiaKép

Még vissza sem jöttél és már mész is!!! Nehogy elkeseredj, hogy fiad lesz!!! Ahogy ezt a topicot elnézem lassan ki fognak halni a nők!Kép
Nekünk már a 14. héten látta a doki, hogy fiú. Úgyhogy szerintem ilyenkor már túl nagyot nem tudnak tévedni. Nagyon cuki az unkahúgod!!!

Most össze-vissza fogok írni, mert egyben olvastam el mindent, úgyhogy már nem emlékszem, hogy ki mit írt.
Bébiörző: Asszem olyan 20 ezertől van. Ez már olyan fajta, hogy már vissza is tudsz szólni. (nem csak te hallod a babát)Például: Maradj már csöndbe büdös kölke!!!KépKép
Mi is voltunk hétvégén a Corában. Vettünk is plüss babaruhát. De ott is 3500 volt. Most hallottam, hogy az egyik ismerősünk a Bébi-Ker nevü helyen vásárolt. Az Üllői úton van valahol, és állítólag olyan 20 %-kal olcsóbb mint a nagy babaáruházak. Ezt is megnézzük valamikor.
Voltunk a Madrinában is pénteken. Fillérre ugyanazok az árak mint a Megatoysban. A babaruháktól nem voltam elájulva.
Motiot!
Hát nem irigyellek, hogy ennyi mindennel kell foglalkoznod. Kitartás, mi veled vagyunk!

GyöreszKép
Puszi neked. Csak úgy!Kép

Puszi mindenkinek! Majd még jövök!!

Gigi 27+3

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Neked is puszi!!!!
Szépen haladunk! 27+3

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!!
Megjöttem! Kép, mert nincs kedvem dolgozni. Szerintem a babánknak sincs, mert néha fájdogál a hasam.

Nem sikerült még visszaolvasni az elmúlt 2 hét termését, de igyekszem! Csak sajnos fönökök hada "vesz körül", igy nehéz feltünés nélkül bámulni a monitort! Kép

Györesz! Annyit leszürtem, hogy valami zür van a házatok táján! Nem irigyellek, pont igy kismamaként Kép történnek ilyenek. Igaz még nem tudom miröl is van szó (majd visszaolvasom), de nagyon elszomorított, eszembe jutott, hogy múlt év októberében az én páromnak is eszébe jutott, hogy ugy érzi "megfullad"! Iszonyú volt az a néhány nap! Kép Remélem nem fog többet fuldokolni! Irod, hogy most külföldön van, lehet, hogy most ez a legjobb megoldás. Legalább van ideje gondolkodni, hogy mit is jelentetek számára! Nagyon szoritok, hogy rendbe jöjjön minden!!

Dia! Gratulálok a fiúcskához! Csak arra gondolj, hogy milyen jó lesz, ha pár év múlva szülsz egy kislányt és lesz neki egy szép, nagy, okos bátyja!!
Most akkor irjam le, hogy nekünk meg (állitólag) kislányunk lesz??! Ennek igazán a párom örül legjobban, én a fiucskának is ugyanúgy örülnék! De mire megszületik még lehet, hogy kinöl neki Kép!

Motiot!
Hogy vagy, javul a helyzet?? Most egy kicsit én is kezdek izgulni, mert néhány napja nekem is sokat feszül a pocakom. Holnap megyek tanácsadásra, majd érdeklödök, hogy mi is a teendö?! A dokimhoz sajnos csak kb 3 hét mulva megyek.

Most rohanok, mert folyó ügyek szólitanak!
Majd olvasgatom az eddigieket és irok!

Puszi mindenkinek!

Marica
Ma töltöttem a 26-ot!!
marica69

Szia Marica!
Jó hogy újra itt vagy, már hiányoztál!
Most nem írok a gondjaimról, mert csak elszomorodok, bár alakulóban van, de még nem annyira, hogy boldog legyek tőel. Ha visszaolvastad és tudsz valami okosat írni nekem azt szívesen veszem. Mindenki ellátott tanácsokkal, amiket próbálok megfogadni, de mindig jól jön egy újabb is!

Valószínűleg azért keményedsz, mert ilyenkor ez már előfordul, de ha tényleg sűrűn előfordul akkor jobb odafigyelni, mert ha jól emlékszem akkor a méhnyakra neked is 2000-et írtak!
Meddig dolgozol még?
Milyen volt a szabi, nyaralás?

Puszi
Györesz 27+3

Kép
Kép
györesz

MaricaKép

Végre újra köztünkKép
Írhatnál a nyaralásról. Légyszíves a táblázatban javítsd át a nevet. Már nem Tamás v.Dávid hanem Olivér. Most úgy tünik, hogy ez már végleges.(na persze ki tudja??Kép )

DiaKép

Elfelejtettem írni,hogy a sterilizáló 8400 Ft volt. Mikrós Avent.
Nem vagy valami bőbeszédű ma!!

Puszi nekteK, Gigi 27+3

KépKép
gigi28

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ M&#224;v Kórház
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ M&#224;v Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ M&#224;v Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ M&#224;v Kórház</pre>

Majd holnap irok, eddig csak igyekeztem képbe lenni az elmúlt két hetet illetöen! Kép

Marica
marica69

Sziasztok!

Marica!

De jó,hogy megjöttél,hiányoltunk ám!Kép
Már tudod,hogy lesz-e otthon NET?
Légyszi egy kis beszámolót a szabadságról!
A pocim főleg este feszül,elég rendesen.Kép

A táblázatba írd be légyszives,hogy Patrik lesz a gyerkőc,valószínűleg.Köszi.

Dia!

Mégis elutaztál ma?
Párom Kárpátaljáról származik,édesapja most is ott él,Anyukája magyar.
Az afférunk óta én is érzem,hogy a barátnőmmel a kapcsolatom megváltozott,hiába is erőltetnénk,már nem lenne igazán jó.
De ha őszinte akarok lenni,nem bánom igazán.

Gombóc!

Egyetértek Veled a vásárlással kapcsolatban.
Írtad,hogy több véleményt meghallgatva állítottad össze a listádat,lenne kedved és időd ezt leírni?
Én legalábbis szívesen megnézném és és segítség lenne.Kép

Mindenkit puszilok!

Kata

24+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Marica,
üdv ujra itthon. Remelem jol telt a nyaralas es majd meselsz, talan kepeket is teszel föl.
En elvagyok itthon, mar kezd unalmas lenni, de a hetvegen jönnek a szüleim es akkor majd minden jo lesz. Apukam kifesti az egesz lakast anyukam meg takarit, csak hogy nekem ne kelljen semmit csinalnom. Hat nem aranyosak? Ezert elutaznak ide Nemetorszagba. Mondjuk szerintem azert is, hogy egyszerüen együtt legyünk. Mi mar nem megyünk haza a baba születeseig, utanna egy ideig meg azert nem,mert meg tul kicsi lesz, legkorabban husvetra jövöre. Azert az hosszu idö. De legalabb majd ök jönnek sürübben.
Dia,
szerintem örülj a babanak, teljesen mindegy, hogy mi is lesz a neme. Hiszen te is annyit vartal ra es küzdöttel erte, nehogy az legyen benned, hogy "en pedig lanyt akarok es nem fiut", mert azt megerzi a picuri. Szeresd öt nagyon nagyon, meglatod ugyanugy lehet szeretni a fiukat is, mint a lanyokat es kesöbb nem adnad öt oda husz lanyert sem! Mas meg hogy örülne annak a pici fiunak, csak nem jön össze...
Na jo eldugulok...
puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Csajok!Kép
Még itt vannak a nővéremék,ezért nem tudok írni.Pannától nem lehet a géphez ülni.KépMost alszik.Hajnalban mennek el.Este ha újból elalszik majd jövök.Kép
Marica!
Jó,hogy újból velünk vagy!Hiányoztál.KépKép
Puszi mindenkinek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Aztán írjál ha a kiscsajszi álombamerül! Ne tessék hagyagolni!!

MotiotKép
Mióta éltek Németországban? Nincsen honvágyad? A férjed ugye magyar? Na jó sokat kérdeztem tőled. Remélem nem zavar!

Csajok!
Nálatok, hogy van a névválasztás? Mármint, hogy ki mit szól a választott névhez? Én már rosszúl vagyok attól, hogy mindenki úgyérzi, hogy neki feltétlenül el kell mondania a véleményét. Én nem várom, hogy mindenkinek tetszen a név, de azért ne vegyék el az ember örömét. Én régen sem mondtam el senkinek a véleményem ha negatív volt, mert szerintem nem illik. Már előre látom, hogyha megszületik akkor is mindenben osztani fogják az észt. Most nem a szűk családra gondolok, hanem a boldog-boldogtalanra.
Na kimorogtam magam.

Puszi mindenkinek!Kép Gigi

KépKép
gigi28

Szia Györesz!Megint itt vagyok,ma sokszor eszembe jutottál,hogy vajon minden rendben van-e veled,ne legyél szomorú a párod miatt,biztos minden rendben lesz.Majd ha odaköltözöl megváltozik minden.Ma voltunk a Bogival az állatkertben,és meglepődtem,hogy mennyi pocakossal találkoztunk.Szuper volt de nagyon elfáradtam,azthiszem ma nem lesz gond az alvással.Minden jót,üdv Saxi.
saxi

Szia Kata!Ne izgulj az esküvő miatt,én is 9-évig együtt éltem a férjemmel,mielőtt hozzámentem.Mikor az esküvőnk volt a Bogi már a pocakban.Nem bántam meg,és nem maradtam le semmiről.Az esküvő elötti diliház szerintem meg mindenkinek ismerős.Nálunk is hatalmas viták voltak,de maga az esküvő szuper lett.Azért szorítok nektek.Sok boldogságot!Üdv,Saxi
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: