A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

GyöreszKép

Már annyit beszéltetek a méricskélésről, hogy én is elszántam magam egy mérésre. Na de nincs itthon semmi mérce!!!! Még a mérőszalagot sem találom...Kép Pedig kiváncsi lettem volna, hogy hozzád képest, hogy állunk.
Mi volt a drága apukával?? Minden rendben???Kép Remélem!!!!!!

Puszi, Gigi 26+4

DiaKép

Kedd van és te nem vagy sehol!!!!!!!!!!! Nem leszünk így jóban!!!KépKép

Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Szegény Diát lehet,hogy befalazták a mesterek és most ő Kőműves Kelemenné! Kép

Barbara

Ui: De jó, hogy megjavították az UH-t az Istvánban! Kép
babar

Sziasztok csajok,
hasmeretröl csak annyit, hogy engem mindig fiatalabbnak tartanak a terhessegi koromnal, mert allitolag ( szerintem is ) nem valami nagy a pocim. Most vagyok a 28. heten es a hasam 86 cm. Szoval tenyleg nem nagy. De ha azt nezzük, hogy elötte 63 cm volt, ahhoz kepest szerintem sokat nött, több, mint 20 cm-t! Ugyhogy ez szerintem is tök relativ dolog.
Györesz,
nem akartam beleszolni a leirt dolgaidba, hiszen a lanyok mar ugyis leirtak mindent. `Na meg szerintem ilyenkor nem is lehet mast, mint közhelyeket irni. Most viszont olvasva a fejlemenyeket nagyon nagyon örülök, hogy minden jol alakult. Ennek igy kellett lennie. Latod a kis pocaklako is megnyugodott. Nagyon vigyazzatok magatokra es ne hagyd elrontani a boldogsagotokat!
Sok puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!
Motiot! Köszi amit írtál!
63cm volt?????? Te aztán nagyon karcsú lány lehetsz!
Remélem veled is minden rendben! Sokat keményedsz még? A te pocid is érzi a frontot? Mert én olyankor mindig többet keményedek!
Puszi
Györesz 26+4

Kép
Kép
györesz

BarbaraKép

Lehet, hogy Dia itthagyott minket és már a Bahamákon issza a jéghideg koktélokat!KépKép Vagy lehet, hogy a Te verziód a helyes, hogy már annyira a mester agyára ment, hogy beépítette a falba.Kép
Mi van a barátaitokkal? Még nálatok laknak? Vagy helyesebb ha úgy kérdezem, hogy ti még otthon laktok? Mikor mentek nyaralni?

Puszi, Gigi 26+4

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Igen, még nálunk laknak, de elvileg ma vagy legkésőbb holnap már elköltöznek. Én már nem is merek hinni benne! Kép
Vasárnap indulunk nyaralni és már nagyon várom de oda is jönnek velünk! Szép dolog a barátság, de ennyire!
A férjem bepróbálkozott, hogy jönnének az unokatestvéréék is hozzánk. Erre azt válaszolták, hogy csak este 10 körül tudják elvinni a cuccaikat, így bedőlnék a hazugsággal! Nagy most légy okos Domokos! Ördögi kör!
Barbara
babar

Azért remélem nincs semmi gond a Diával!
babar

Györesz,
a derekam mindig is karcsu volt, hasam se volt soha. Mondjuk en nagyon alacsony is vagyok 155 cm, szoval egeszben nezve nem vagyok ( voltam ) sovany, inkabb kisportolt.
En is erzem a frontokat, penteken peldaul azt hittem, hogy itt a veg, es valahogy ma sem igazan talalom a helyem. Kemenyedesek a gyogyszerrel egesz rendben vannak, de azert tenyleg pihennem kell, mert erzem, hogy akkor a legjobb.
Pihenj te is sokat es vigyazz magatokra!
puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

MotiotKép
Az én derekam is vékonyka volt Kép 64 cm, most meg a 102 (34. hétben) Az a vicces hogy csípőm még mindig vékony, de elől egy jókora dinnyém vanKép
Noémi
fantikbaba

Szia Barbara!

Én is remélem,hogy semmi baja a Diának, max. egy nappal meghosszabbították a pihenést.
Ha a barátságotok még a nyaralást is kibírja, akkor már mindent kibír!

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!Kép
De jó,hogy hiányzok nektek!KépKépNagyon boldog lettem.Reggel érkeztünk haza,de mivel úgy mentünk el,hogy minden fel volt fordulva,ezért egész nap takarítottam.Még holnapra is marad.Kép
Nagyon jó volt "otthon"sokat játszottam az unokahugival,mesét olvastunk,pancsoltunk a medencébe és voltunk kirándulni Szilvásváradon.Kép
Már most hiányzik a kis rosszcsont.KépDe vasárnap jönnek hozzánk!Csütörtökön bemegyek az Istvánba a
dokimhoz UH-ra.Nagyon klassz,hogy már jó a 4D-s!
Aztán megyünk Fűzfőre az ismerősökhöz szombatig ott leszünk.Remélem egy kicsit javul az idő.Kép
Mi ujság veletek?Hiányoztatok!KépOtthon a barátaimnak meséltem rólatok.KépPuszi,Dia19+6

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Na végre!!!!!! Úgytünik, hogy sem a falba beépítős sem a Bahamás verzió nem jött be. TakarításKép Ezen a héten jó sűrű a program! Legalább elfoglalod magad. Kész vagytok mindennel? Ha mész Fűzfőre vigyél magaddal bundabugyit.Kép Örülök, hogy hiányoztunk neked!! Te is nekem. Más volt irogatni, hogy te nem voltál. Na mielött szerelmet vallanék abbahagyom.KépKépKépKép
A hétvége nekem is gyorsan telte mert lent voltunk a drága mamánál. A férjem tök jókat úszott a kutyával, mindenki kimerült a végére. (én a nézésbe fáradtam el.Kép)
Holnap megyünk mi is 4D-re, a Praxisba. Már alig várom. Ha jók a képek cd-re íratom őket és felteszem hagy lássatok egy jóképű fickót. Ha minden rendben akkor pénteken belevetem magam a vásárlásba. Még csak pelusra meg ruhákra gondoltam. A nagyobb dolgokat apucival vesszük meg.
Na puszi, írjál!!

Gigi 26+5

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Igen,hála az égnek már kész vagyunk.KépA Bahamás verzió nagyon jó lett volna.KépSemmi kedvem Fűzfőre menni,de a párom menni akar.KépAz a legnagyobb bajom,hogy a vastagabb ruháim nem jönnek rám.Gondoltam,a nyarat már kihúzom és majd
szeptemberben vásárolok rucikat.Erre itt van ez a
Szar idő.Kép

Nekünk már inkább nagy dolgokat kellene vásárolni
a picurnak.De ráér még októberben is meg venni.Kép
Igen,szeretnék már egy jó hapsi fotóját nézegetni.KépKépPuszi,Dia 20+0

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre elvonultak tőlünk a megszálló csapatok. Ennek örömére a mai napot - ami mellesleg a 3. házassági évfordulónk - a takarításra szánjuk!
Mi végre hétvégén már indulunk nyaralni, legalább elmenekülünk ebből a szar időből. Én is úgy vagyok mint a Dia, még vékony laza ruhácskáim lennének, de téli ruháim még nincsenek!

Nektek nem fájdogál a hasatok. Nekem gyengén fájdogál, olyan mint egy hosszanti csíkban! Ugye ez nem keményedés? És a hüvelyemben is olyan fura érzés van!

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!

Üdv.Dia!!!!!KépKépKép

Jó,hogy újra itt vagy!
Lehet,hogy fűzfőn már jó idő lesz.
Ha már takarítás,akkor elkészült teljesen a munka?
Mi is haladgatunk,bár még nem fürdünk és nem eszünk.Kép

Gigi!

A jóképű fickó engem is érdekel! Kép

Babar!

Számból vetted ki a szót:nekem is fájdogál a hasam,de nem kemény,viszont elég kellemetlen érzés.
Leginkább a hasam alján,és nekem is olyan furi hüvelytájon...
Neked az egész pocid fáj?
Már nem emlékszek,hogy az első terhességnél is volt-e ilyen.

Györesz?

Mi a helyzet Nálad?
Párod?
Hogy vagy?

Mindenkit puszilok.

Kata

23+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!Kép
Remélem igazad lesz és jön egy kis napocska.Kép
Igaz,még most fessük a konyhát,de az már hamar megy.De már nincs szerencsére felfordulás,már látni,hogy ez egy lakás.KépTi mikor lesztek kész?
Lagzira el készültök?KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Nekem van egy hosszú kismama nadrágom, még az elején vettem. Jó szolgálatot tesz, mert még hordhatom ősszel is. Bár vennem kell majd egy melegebb gatyát (farmert),mert ha októberben hideg lesz akkor befagy a kis fenekem. (akarom mondani a nagy fenekem Kép) De például nincs egy olyan pulcsim sem ami most ebben a "kellemes" nyári időben jó lenne.
Mi a véleményed a légzésfigyelőről?? Az biztos, hogy mindenképp veszek (vagy kölcsönzöm) egyet, de a barátnőm azt mondta, hogy mindenképp menjek el a Madarász utcai kórházba, ahol erről a témáról tart egy doki előadást. Mert hiába riaszt a szerkentyű, ha nem tudok semmit csinálni.

BarbaraKép

A szovjetek kivonúlása lehetett ilyen megkönnyebülés!Kép Legalább a házassági évfordulotok ezentúl még nagyobb ünnep lesz.

KataKép

Mi újság a bazi nagy lagzi szervezésével. A család még szóbaáll egymással? Nekem az apu tesója volt (már meghalt)a keresztapám. Az enyhe kifejezés,hogy nem szerettem. De persze meghítuk, csak épp postáztuk a meghívót és nem mentünk el személyesen. Na erre a drága jó apukám (akinek amúgy a hangját sem lehet hallani) olyan cirkuszt csinált, hogy csak na. Közölte, ha a bátyja nem jön el, akkor ő sem. Na akkor elhatároztam, hogy ha egyszer elválok akkor soha többet esküvő.Kép
Ja és légyszives te ne akarj jóképű pasikat hesszölni mert mindjárt férjhez mész!!!KépKépKépKép

Puszi nektek, Gigi 26+5

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Én megvagyok! Keményedések megvannak, de már meg is lepődnék, ha nem lenne! Holnap megyek dokihoz, akkor megnézi a méhszájat és jövőhéten pedig 28 hetes UH.
A hüvelyemnél én is szoktam érezni leginkább nyilalásokat, de ezt már több kismamától hallottam, úgyhogy emiatt nem idegelem magam!

A párommal még csak alakulófélbe van a dolog, ma fogunk igazán beszélni erről az egészről. Tisztába van vele, hogy kifordult önmagából, Ő is tudja, hogy ez nem Ő valójába, de reméli, hogy le tud szállni a földre. Állitólag a lánnyal lezárta a dolgot, az bezzeg most hívogatja, hogy milyen szemét volt vele. És képzeljétek el, megtudtam, hogy egy olyan volt koleganője hozta össze azzal a csajjal aki nagyon jól tudta, hogy terhes vagyok, persze a lánynak erről egy szót sem szólt. Szóval vannak nagyon bunkó, érzéketlen nők is! Én mindig olyan naív vagyok és magamból indulok ki, soha nem gondolom, hogy a nők is tudnak szemetek lenni! Na mindegy, azt hiszem egy kicsit előről kell kezdenünk mindent! Az a rossz, hogy nem tudom, hogy hogyan viselkedjek, mert legszívesebben elfelejteném egyből az egészet, de ezt mégsem tehetem! Úgy szeretném, ha újra a régi lenne és újra úgy szeretne mint régen, de azt hiszem erre még várnom kell egy keveset!

Puszi
Györesz 26+5

Kép
Kép
györesz

Kata!

Az tuti, hogy esküvő nincs apró balhék nélkül. Nekem a bátyám volt a tanú és már az egész násznép a templomban volt, mikor ő még elment kocsit mosatni! Kép Apám dühöngött, férjem szintúgy én meg talpig hófehérben anyáztam! Szép látvány lehettünk. Majd 2 perccel a szertartás hivatalos kezdete előtt befutott a drága és mintha mi sem történt volna mosolygott. Ezek után 10-kor lelécelt a vacsoráról, mert ő álmos.
Azóta sem vagyunk valami jóban! Kép

Puszi
Barbara
babar

Kata, Gigi!

A pasi hesszölésről pedig annyit, hogy ráadásul még pucér is! Kép
Hogy leszel így ártatlan menyasszony?
babar

Györesz Drága!

Nem biztos, hogy érdekel a véleményem, de leírom. Szerintem, ha azt akarod, hogy minden a régi legyen, vagy legalábbis megközelítőleg, bizony felejtsd el gyorsan ami történt, és ne törödj vele többet. Egyrészt magadnak sem okozol még több fájdalmat azzal, hogy állandóan felszaggatod a sebet, másrészt a kispapival is jobb lesz a viszonyod. Annál jobban nem lehet tönkretenni egy kapcsolatot, mint hogyha állandóan minden konfliktushelyzetnél a tányérja mellé teszed, hogy hibázott és szemét volt. Ha megbocsájtottál neki, akkor lapozzatok, nyissatok tiszta lappal! /Tapasztalatból beszélek.../ Mindenesetre sok sikert a béküléshez.

A kedves kolléganő meg igencsak geci volt, nem tudom, mit szólna ha te bekavarnál az ő dolgaiba... Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a nők sokszor szemetebbek, mint a pasik... Én az ilyen emberekkel szemben mindig kitalálok valami ártatlan, édes kis bossszút, ami azért nem genya, nem okoz igazi kárt, de legalább nekem jól esik. /gyenge példa, de most csak az jut eszembe, hogy múltkor az egyik nagy áruház előtt parkolni akartunk, és már ott álltunk a kitolató autó mögött, amikor előről valaki iszonyú bunkó módon belőzött. Jó messzire el kellett mennünk a következő parkolóhelyére, hőség, nyűg, stb.. Na befelé menet a jó mocskos kocsi hátuljára ujjal ráírtam, hogy "köcsög vagyok". Már ettől jobban éreztem magam, hogy borsot törhettem az orra alá, de kifelé még jobb volt, hogy éppen akkor ment el az autó mögött egy fazon, aki röhögve olvasta a feliratot! Kép/
Pusz:
Macs
maccs

GyöreszKép

A hüvelyembe nekem is be szokott nyílalni. Mint kiderítettem visszér van a hüvelyemben. Köszi!!!! Már csak ez hiányzott. A dokim azt mondta, hogy ne folalkozzak vele, úgysem lehet vele mit csinálni.
A drága papának ma mondj el mindent. Hogy milyen rosszúl érezted magad, mennyire fájt. És, hogy a jövőben kíméljen meg ettől. Aztán ha mindezt megbeszéltétek, akkor tényleg tiszta lappal kell, hogy induljon a szemedben. Mert csak a saját életedet keseríted meg. A viselkedésről meg annyit: ne viselkedj. Csináld úgy ahogy jólérzed magad! Próbálj túllépni a dolgon.
Szerintem is ilyen szempontból a nők sokkal ocsmányabb dolgokra képesek mint a férfiak. Példáúl velem a főnöknőm (aki kb 110 kg-os és 30 éves korára még szűz volt!!!!!) közölte, hogy választhatok: vagy férjhezmegyek és akkor kirúgnak vagy nem megyek férjhez és dolgozom ott tovább. Gondolhatod, hogy a férjhezmenetelt választottam!!

KataKép

Hát igen az ártatlan menyasszony!!! Hol van az már!KépKép

BarbaraKép

Szimpatikus öcséd van!KépKépKépKép

Puszi neketek, Gigi

U.I: Lesz még idén nyár!!Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Kép
Nekem is van egy hosszú kismama gatyám,de nem járhatok mindig egyben.Igaz,ma kimostam és most
izgulok,hogy holnapra megszáradjon.
Légzésfigyelő:Szerintem nagyon jó dolog!Én biztos,hogy nem tudok majd nélküle aludni.Most a Tescoban 21eft.De én úgy tudom,hogy a védőnőnek kell szólni,és rendel neked egy alapítványtól ami
ingyenes és 1 éves korig lehet nálad.A nővéremnek is volt és nagyon dicsérte,igaz akkor jött ránk a frász,ha ki vettük picurt az ágyból és el felejtettük kikapcsolni.KépKépSzóval nekem biztos lesz!Kép
Remélem holnap a doki már meg tudja mondani a picur nemét.KépPuszi,Irj,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Új felhasználó vagyok, és szeretném a "tapasztaltabbak" tanácsát kérni.
Jelenleg 10 hetes terhes vagyok, és a II-es sz. klinikán Gimes dr. az orvosom. Párszor már voltam Uh-on, de csak kisebb-nagyobb pacákat lehett látni a piciből. Jövő héten megyünk ismét, hogy megmérjék a nyaki redőt. Véleményetek szerint van értelme ilyen korán elmenni egy 4D ultrahangra? Már nagyon szeretném közelebbről is látni a picurt.
Köszi!
timka

Szia Timka!Kép
Én az Istvánba járok,ahol a 12.heti Uh már 4D-s
volt.Ekkor mérik a nyaki redőt.Legközelebb már biztos többet fogsz látni.Kép12.héten már uszkál,bukfencezik,meg van mindene majd meg látod milyen klasz.Szia,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia,

Sajnos a II-es Klinikán nincs 4D, így marad a 2D. Arra gondoltam, kipróbálom a soroksári uti Megatoysos 4D-t, bár mostmár több helyen is lehetséges ez. Aki járatos 4D témában kérem írja meg hová érdemes menni?
Már nagyon várom, hogy láthassam ahogy ficánkol. Eddig csak a szívhangot hallhattam, de az is fantasztikus élmény volt.
T.
timka

Sziasztok,

Lldicsi,
en is megőrültem volna legzesfigyelo nelkul. Kép Nalunk volt 4 riasztas is, ebbol 3x egyertelmuen latszott, hogy vakriasztas, de egyszer tenyleg nagyon megremultunk. A gyerkoc is felriadt az eles hangra es ugy vette a levegot, mintha fuldokolna. Kép Egyszoval en nagyon orulok, hogy idejekoran vettunk egyet. Arra azert vigyazz, hogy nem mindegyik megbizhato tipus, volt korabban egy topic, pont a tipusok megbizhatosagarol szolt.

Timka,
Szinten egy topic-bol osszegyujtve az infot: van 3D-s fizetos UH a Kutvolgyi Korhazban, a Praxisban, a Megatoysban, a Mammut II-ben, a Hattyuhazban (en ennyi helyrol tudok). Mi voltunk a Kutvolgyiben a 13. heten, meg a Hattyuhazban a 28. heten. Ez utobbi fantasztikus elmeny volt, nagyon lelkiismeretes szonografussal. Mi biztosan ide megyunk vissza majd a 30. het korul. KépKépKép

Babar,
az az eskuvoi sztorid szornyen hangzik. Kép Nem csodalom, ha anyaztal. Kép

Kata,
drukk, hogy nyugis eskuvod legyen! Kép NEkem egy baratnom a templomban szolta el magat ekes magyar nyelven, amikor kiderult, hogy a gyuruket otthon felejtettek. Ott allt hofeherben, a pappal szemben, es dobbent arckifejezessel kialtott fel, "Bassza meg, a gyuruk...!" Hat mit mondjak, volt megdobbenes! Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok Gigi,Barbi,Kata!
Már úgy látom,hogy ma nem írtok többet,ezért mindenki legyen jó szombaton jövök!Egy kép az unokahugiról fagyizás közben.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Talám most már felkerül a kép is.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Nagyon jó fej az unokahugi!! Kép Az én manóim is bomlanak a tesómért!

Többiek:

Az én hasam is folyton keményedik, már elkezdtem a magnéziumozást. Lehet, hogy ettől a sok hülye fronttól van. (Vagy a két gyerektől?Kép)

Mi egyébként nagyon jól megvoltunk légzésfigyelő nélkül, amúgy mindkét gyerek a szobánkban aludt féléves koráig, az ágyam mellett. Persze ha rizikós a baba (koraszülött, cigi stb.), akkor fontos meg jó, de sokaktól hallottam, hogy egy csomó fölösleges para is van vele. Meg hát pénz. Én a szomszéd szobából is fölébredek, ha a gyerekek nem úgy veszik a levegőt... KépKépKép
mvica

Köszönök minden tanácsot! Én is pont így láttam jónak, hogy megpróbálok mindent elfelejteni. Megvolt a nagy dumaparti! Arra jutottunk, hogy megpróbáljuk együtt legfőképpen a kicsi miatt! Szeretjük egymást, de már vagy inkább most nincs meg a lángolás! Nálam a sérelmek miatt, Ő meg csak egyszerűen pánikol! Kicsit megváltozott, de remélem ez még változni fog és újra a régi lesz! Attól retteg, hogy majd nem élheti tovább a kis megszokott életét, hogy én majd mindent megtiltok neki! Nem tudom, hogy miért fél ettő hiszen soha nem voltam ilyen!
Szóval most úgy érzem, hogy nehéz lesz az újrakezdés, főleg addig amíg vissza nem száll a földre és meg nem nyugszik igazán. Talán ki kell várnom amíg megszületik a kicsi és akkor végre magához tér! 2 hét múlva költözök hozzá és beszerzünk mindent ami kell a baba érkezésére! Megpróbálunk együttélni, alkalmazkodni egymás igényeihez! Remélem ha ott leszek, könyebb lesz neki lecsendesednie, megnyugodnia! Én meg fogok mindent tenni, hogy működjön a dolog és hogy boldogan várhassuk a kicsit!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!

Örülök Nektek és nagyon drukkolok!
Szerintem nem a régi lesz a párod és a dolgok megváltoznak,de ez kell is ahhoz,hogy túl tudjatok lépni a krízisen.
Semmi nem lesz már a régi,minden meg fog változni és a párod úgy látszik az a tipus,akinek nehezebben megy az alkalmazkodás.
De meg akarja próbálni és ez tök jó!Kép

Esküvő:Anyuék eljöttek és tisztáztuk,hogy mit és hogyan szeretnénk.
Ma jelentkezett önkéntes alapon tanúnak az évek óta percekre látott keresztapám,mert hirtelen kiderült,hogy én vagyok a kedvence.Nos,ez új volt számomra,valamiért nem ő ugrott be elsőre,mint esküvői tanú.Kép
Csajok!Mást is ki szokott akasztani a hőn szeretett családja?!
Amiket írtatok,azok után arra már gondolni sem merek rá,hogy mi fog lejátszódni az oltárnál,miután odagurulok,mint jóképű labdácska... Kép

Igenis,még 3 hétig szende és szűzies hajadon vagyok,tessék csak mutogatni nekem a jobbnál jobbképű kisfickókat!!!KépKépKép
Azért ma még magam is ledöbbentem,hogy micsoda céda vagyok:fel kellett keresnem a papot,mert engedély kell tőle,hogy máshol adjanak össze minket.
Még nem találkoztam vele,elmagyarázták hol van a háza.Csengetésemre kijött egy gyönyörű zöld szemű,szűk farmeres,pólós fiatal pasi,izmos felsőtesttel...Hahhhh...
Elpihegtem,hogy a tisztelendő urat keresem,mire közölte,hogy az ő,személyesen...Paffff...
Szombaton kell a papírért mennem,már alig várom.
Mennyit is alszunk még addig?

Szerintem engem megbuggyantanak a terhességi hormonok!

Dia!

Nagyon aranyos a képen az unokahugi!Az a kis bajuszka pedig kifejezetten jól áll neki!Kép
Vigyázz magadra,szombaton írjál!
Pussz.

Na,ez a hasfájogatás még mindig megvan és a kis nyilallások is Kép ,remélem azért minden ok.
Jövő héten megyek majd orvoshoz.

Andika!

Nagyon eltűntél!Minden rendben Nálad?
Cigit legyőzted?
Írj!

Mindenkit puszilok!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Egyszer már feliratkoztam, de úgy látszik elveszett.
utolsó mens.: márc 8.
Szül. id.: dec. 15.
Név még nincs
2 baba
korom:28 év
Nyíregyháza Jósa András korház

Köszi!
dezi kereken 20
dezi

Jaj, de jo! Sikerült!
Írj be légyszi a táblázatba, majd írok még magunkról bővebben!
Sziasztok!

dezi
dezi

Sziasztok!

Légzésfigyelő: Mi biztosan bérleni fogjuk. A Nagy Lajos Király útján van egy bababolt, ahol havi 3800,- Ft-ért lehet bérelni olyat, amit a Madarász utcai kórház ajánl. Le kell tenni 30000,- kauciót és viheted a cuccot. Mennyi ideig kell egy ilyent használni? Mert ha kell 1 éves koráig, akkor jobb ha megveszi az ember!

Dia!
Helyes az unokahugid! Hiányozni fogsz! Vigyázz be ne fagyjon a popsid a Balcsin!

Timka!
Gombóc minden leírt a 4D lehetőségekről, még annyit, hogy babaneten jelentkezve a Praxisban kapsz 1000,- kedvezményt és állítólag ott a pasi fantasztikus! A Mammutban és a Megatoysban lévőket többen szídták! Én még nem voltam, mert én is az Istvánban fogok szülni, mint a Dia és ott van!

Mvica!
Szerintem én is keményedek, bár nem tudom, hogy az milyen valójában. A dokim szerint olyan mintha menstruációs fájdalmaim lennének. Én inkább csak olyan telítettséget érzek és mintha fújnák a lufit a pocakomban!

Györesz!
Örülök, hogy így alakult. Remélem kispapa rájön milyen szép dolog a család. Ha máskor nem, a szülésnél biztos megcsapja az apaság érzésének szele! Ha te addig nem csapod meg! Kép

Kata!
Óvatosan a papokkal! Főleg ha katolikus, akkor ő sajnos cölibátust esküdött, így tényleg szende maradsz!
Egyébként én is láttam már egy-két nagyon jóképű papot! Hát miért megy az ilyen papnak, mikor annyira kevés a jó hapsi? Kép
Különben lehet, hogy most van idegeskedés, de utólag csak a szépre fogsz emlékezni!

Dezi!
Egy nap van köztünk! Én dec. 16-ra vagyok kiírva és márc. 9-én volt az utolsó mensim!

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!
Barbara! Nem tudom, hogy keményedsz-e, de a doki egy nagy hülyeséget mondott neked! A keményedésnek egyáltalán nincs köze a menstruációs görcshöz, mível a keményedés egyáltalán nem fáj, sőt az lenne a baj, ha fájna! Kellemetlen érzés, mert érzed ahogy a méhed kőkemény lesz, aztán 10-15 másodperc múlva ahogy jött úgy el is illan!

Szia Dezi!
Biztos bekerülsz majd a táblázatba, csak a lányzó (Marica) aki írogatja nálunk a táblát, Ő most nyaral, de már hamarosan visszatér közénk reméljük és akkor bizti beír! Csak azért írtam, hogy nehogy azt hidd, hogy nem akarunk beírni!

Lányok! Azt hiszem sikerült összeszednem valamit! Kicsit mintha erősebb folyásom lenne, mint normálisan. Ma megyek dokihoz, de már előre rettegek, hogy milyen kúpot fog felírni. Nem tudom emlékeztek-e, hogy a terhességem alatt már küzdtem egy bacival kemény 10 hétig és még véreztem is a kúptól. Remélem most jobban alakul!

Puszi mindenkinek
Györesz 26+6

Kép
Kép
györesz

Györesz,

az erősebb folyás magában nem mindig jelent fertőzést is, sokat változik a hüvelyváladék a terhesség alatt. Ha a színe, állaga és szaga is más, akkor lehet fertőzés. Nekem is volt/van ilyen, a dokinőm vett kenetet, holnap lesz eredmény, addig nem írt ki semmit. A váladék pHját megnézte, az szerint nincs ok aggódni, mert nemjelzett semmi elváltozást.

Üdv
Mica
mica

Györesz!

Ne aggódj, amíg nem csíp, mar, harap addig nincs probléma. Nekem a dokim azt ajánlotta, hogy este-reggel kamilla főzettel lemosás és canesten kenőcs. Eddig ez megoldotta. pedig én állatorvosi ló vagyok ilyen témában.
Mások ajálották a teacserje-olajat és a grapefruitmag-kivonatot ülőfürdőbe. Ezeket még nem próbáltam, de teacserje olajat már vettem.
A terhesség hormonális változásaival együtt jár egy bővebb vizes jellegű folyás is, főleg annál akinek hajlama van!

Barbara
babar

Sziasztok csajok!Kép

Ma voltunk a Praxisban a 4D-n!! Mindjárt rakok fel képet (perszer ha sikerülKép)
Ruszlánát el kell, hogy szomorítsam, mert nincsen kukis kép!!KépKépKép
Jajj olyan cuki!!!!!! Mondta a Győrfi, hogy jó husis pofija van. 1042 gramm. Teljesen egészséges és tök nagy helye van, mert az átlagosnál több a magzatvízem. Miközben vizsgált próbálta lerúgni a hasamról az uh fejet. KépKép Nagy virgonc a fiúcska! Apuci rögtön közölte, hogy olyan a szája mint neki. De viszont a nagy kerek feje az enyém!! Kép Köszi!!!!
Majd még hozzászólok ahhoz amit beszéltetek, csak most megyek ebédet főzni, nehogy a bucifejü éhes maradjon! KépKép
Ja külömben a Megatoysból elköltözött a uh a XIII. kerületbe!!! Kép
Gigi 26+6

KépKép
gigi28

Megint énKépKép

Ilyen szemből. Na de most már tényleg eldugulok!!Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Nagyon tündéri a babucitok! A súllya is nagyon jó! Nekem 25 hetesen volt 717g, bár azt mondják ilyenkor heti 100g-ot fejlődnek, de úgy tünik a mi picurkánk nem lesz nagy baba.
A milyénkre is azt mondta a Győrfi, hogy szép kis kerek pofija van, olyan mintha bekapott volna egy zsemlét!
Tényleg nagyon ari!!! Gratula!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Gombó és Babar!

Köszi a tippeket. Regisztráltam magam és már be is jelentkeztem aug.12-re a Praxisba. A Győrfi dr. lesz majd bent. Húhh, de várom már...
Timka
timka

Gombóc!
Az előbb elírtam a neved, bocs.
T.
timka

Na mizus lányok? Kihalt a topikunk? Hol jártatok ma?

Voltam dokinál, a méhszáj változatlan! A folyásomra azt mondta, hogy ez még normális, főleg hogy tünetet se nagyon okoz!
Meghallgatta babóca szívhangát, teljesen normálisa volt! Jövőhét szerdán kell mennem UH-ra! Direkt nem mondtam neki, hogy 2 hete voltam a Praxisba, kiváncsi vagyok, hogy vajon Ő is kukit lát-e majd!

Timka!
Mi is a Győrfinél voltunk 2 hete és nagyon nagyon meg voltunk vele elégedve! Remélem nektek is tetszeni fog a babamozi!

puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma szülésfelkészítőn voltunk a a lányokkal egy másik topikból.
Jó volt kimozdulni,és nagyon tetszett amit láttam-hallottam,kicsit nyugodtabban indulok majd neki a dolgoknak.

Gigi!

Ha ez a kislegény ilyen jóképű,akkor én nem is ragaszkodok a kukihoz!Kép
Nagyon-nagyon aranyos!!!
Örülök,hogy minden rendben!Kép

Györesz!

Nálad is csupa jó hír!Kép
Lelked?

Timka!

Üdv és gratulálok a pocaklakóhoz!Kép

Többiek,jól vagytok?

Kata

23+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Babar,

Tuti a keményedéseket érzed! Ez a lufis hasonlat nagyon jó!!!Kép Ezek elég jól elmúlnak, ha lefekszel és "elengeded" a hasadat, viszont a görcsök tényleg fájnak, és nem múlnak el.

Györesz,

Biztatásul: anyukám is félidőben egyujjnyira kinyílt a húgommal, és nem volt hajlandó otthon maradni, mert nem szállhatott ki a melóból (orvosKép), még ilyen jó gyógyszerek se voltak (csak magnéziumot szedett), és simán kihordta a tesómat a kiírt napig! Igaz, apukám jól viselkedett közben, legalábbis amennyire mi tudjuk...KépKép

Vica
mvica

Lanyok!

GRatulalok minden kismamanak !

Gigi!
Nagyon edes a kisbabad,hihetetlen igy latni oket!
Nekem is ez volt a legnagyobb orom,foleg amikor lattam hogy szopizza az ujjat,meg simogatja az arcat.El is bogtem magam az oromtol.Kép

Gyoresz!
Nem tartozom e topic lakoi koze de nagyon drukkolok neked hogy rendbe jojjon az eleted!!!
En is ebben a cipoben voltm 5 eve de sajnos nekem el kellett vetetnem mert megfenyegetett a volt baratom eletveszelyesen.Remelem rajon a baratod hogy a vilagon a legcsodalatosabb dolog egy gyermek szuletese.

MIndenkinek kitartast a terhesseghez,es sok boldogsagot az anyukaknak a babakhoz!

Lanyok a multkor nem reagalt senki, es tenyleg bocsi hogy igy bepofatlankodom.En az Usa-ban elek es 1 eve szultem van egy gyonyoru kisfiam.Itt lattam hogy milyen gyonyoru baba es gyermek ruhak vannak piaci aron.Ha valakit erdekel,most is vannak akcios ruhak en ilyenkor mindig a kovetkezo evre is bevasarolok mert markas jo minosegu ruhakat veszek meg negyed arban sokszor.
SZoval ha valakit erdekel gyonyoru ,markas ruhak olcson es minden 3000 ft alatt van.Pl egy body kisnadraggal 1800 ft es nem szamitok fel posta koltseget sem>(egy illeto arul amerikai ruhakat a neten de jo draga es plusz posta koltseg),vagy tegnap lattam 4 reszes(kisnadrag,polo,sapka,es hu minek hivjak magyarul nyakba valo eveshez)ez kerulne 3000 ft-ba .VAgy jovo nyarra kisruhak,napozok stb megeri mert olcso.
Tenyleg bocsi csajok hogy csak igy irogatok ide,en ilyenkor olyan vasarlasi lazban egtem,persze tudom hogy az ember penztarcajatol is fugg Kép sajnos.

Mostmar megyek es udvozlok minden pocaklakot Kép
vanillaa

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon helyes a kis manó! Még jó, hogy a Katának nem tettél fel kukis képeket! Tudod a hormonjai! Kép

Akkor ezek valószínű a keményedések lesznek! Mit lehet tenni? Eddig napi 2*1 MagneB6-ot szedtem, emelhetem 3*1-re? Talán akkor jobb lesz! Györesz te ebben profi vagy! Tudod most megyünk nyaralni és nem szeretném ha ott gond lenne!
Tegnap este, ahogy feküdtem az ágyban valahogy rosszul mozdultam (egy könyvet akartam felvenni a földről) és úgy meghúztam a pocakom, hogy 10 percig maszírozgattam, mire jobb lett. Mással is előfordult ez?

Vanillaa!
Szerencsére mi megkapunk minden ruhácskát, mivel a keresztlányunk idén februárban született! Azért köszi a lehetőséget!

Már csak ma dolgozom és utána Hawaii!!!! Végre megyünk nyaralni! Ezt a napot már csak kibírom valahogy! Nagyon fogtok hiányozni!

Pusza
Barbara
babar

GyöreszKép

Hát most már a keményedésekben is követlek!Kép Igaz azért nem olyan szinten, ahogy te csinálod. Az egész hasam kemény, de leginkább alúl, ahol teljesen kirajzolódik a méhem vonala. Van, hogy csak az egyik oldalon kemény, gondolom ilyenkor valamilyét odadugja. Pedig azt hittem megúszom.
Ma olyan rosszúl ébredtem. Visz a fejem, csak nyüglődöm össze-vissza, pedig ma elakartam menni vásárolni végre a törpikének.

Köszi mindenkinek a gratulációkat a kukishoz.

BarbaraKép
Úgy irigyellek a nyaralás miatt!! Jó lesz nektek. Tárazz be egy csomó magnéziumot és akkor nem lesz semmi baj. Miközben ringatózol a tengeren néha gondolj ránk! Mennyi időre mentek?

VanillaaKép
Köszi a lehetőséget, de én például úgy szeretek vásárolni, hogy megnézem, megfogdosom.

Puszi nektek, Gigi 27+0

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Kata! A lelkem egyre jobb, bár azt hiszem a neheze még hátra van, de mindent beleadok!

Vica! Ez elég biztatóan hangzi amit írsz! Én is ebben bízok, sőt szinte biztos vagyok magamba és a babába! Eddig is mindent kibírt, úgyhogy szerintem nagyon erős legényke és kibír még legalább 10 hetet!

Barbara!
Én 3x2 Magne B6-ot szedek. Próbáld meg a 3x1-et, ha nem elég akkor 2x2-t és ha az sem elég akkor egész nyugodtan emelheted 3x2-re. Terhesség alatt olyat is hallottam aki 3x4-et szedett. Ezt nem tudod túladagolni, mert terhesség alatt alapjában nagyon nagy a magnézium igényünk! Tudom még ajánlani neked a magnéziumos pezsgőtabblettát, van akinek az jobban beválik. Abból 3x1-et lehet!

Gigi!
Ne aggódj! A keményedés ilyenkor már normális, a lényeg hogy ne legyen 10-nél több, de azért lehet kevesebb. Szedjél Te is magnéziumot, az sokat segít. Amikor nekem elkezdődött ez az egész, a 17.héten, akkor még nekem is elég volt!
Éljen a 27 hét!

Puszi
Györesz 27+0

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: