Sziasztok!
Györesz!
Örülök Nektek és nagyon drukkolok!
Szerintem nem a régi lesz a párod és a dolgok megváltoznak,de ez kell is ahhoz,hogy túl tudjatok lépni a krízisen.
Semmi nem lesz már a régi,minden meg fog változni és a párod úgy látszik az a tipus,akinek nehezebben megy az alkalmazkodás.
De meg akarja próbálni és ez tök jó!
Esküvő:Anyuék eljöttek és tisztáztuk,hogy mit és hogyan szeretnénk.
Ma jelentkezett önkéntes alapon tanúnak az évek óta percekre látott keresztapám,mert hirtelen kiderült,hogy én vagyok a kedvence.Nos,ez új volt számomra,valamiért nem ő ugrott be elsőre,mint esküvői tanú.
Csajok!Mást is ki szokott akasztani a hőn szeretett családja?!
Amiket írtatok,azok után arra már gondolni sem merek rá,hogy mi fog lejátszódni az oltárnál,miután odagurulok,mint jóképű labdácska...
Igenis,még 3 hétig szende és szűzies hajadon vagyok,tessék csak mutogatni nekem a jobbnál jobbképű kisfickókat!!!

Azért ma még magam is ledöbbentem,hogy micsoda céda vagyok:fel kellett keresnem a papot,mert engedély kell tőle,hogy máshol adjanak össze minket.
Még nem találkoztam vele,elmagyarázták hol van a háza.Csengetésemre kijött egy gyönyörű zöld szemű,szűk farmeres,pólós fiatal pasi,izmos felsőtesttel...Hahhhh...
Elpihegtem,hogy a tisztelendő urat keresem,mire közölte,hogy az ő,személyesen...Paffff...
Szombaton kell a papírért mennem,már alig várom.
Mennyit is alszunk még addig?
Szerintem engem megbuggyantanak a terhességi hormonok!
Dia!
Nagyon aranyos a képen az unokahugi!Az a kis bajuszka pedig kifejezetten jól áll neki!
Vigyázz magadra,szombaton írjál!
Pussz.
Na,ez a hasfájogatás még mindig megvan és a kis nyilallások is

,remélem azért minden ok.
Jövő héten megyek majd orvoshoz.
Andika!
Nagyon eltűntél!Minden rendben Nálad?
Cigit legyőzted?
Írj!
Mindenkit puszilok!
Kata