Hú, Brigi! Ez az új játszó???? De szupi lett!

Remélem, sokáig ilyen szép marad!
Jajj, Orsi! Nem bajlódás! Legalább kicsit megdolgoztatom a lelassult agyacskámat!

Csak már nekem ciki, hogy olyan rég átküldted és nagyon lassan érlelődött. Papíron már megvolt, de összevissza firkálgatva, nem lehetett már kiigazodni rajta.
Jaj, a kedd! Képzeld, anyum feljött segíteni, tegnap délutánig itt volt!

Nem hétfőre ígértem a hívást? Akkor beszéltünk is!

Kicsit zanza vagyok a héten, jó is, hogy végre vége!
Hajni! Hát nem egyszerű ez a nemalvós időszak, az tuti.

Reméljük, csak átmeneti visszaesés!
Szilvi! Már lecsengőben a betegség, kedden még volt hőnk délután, és első gyermekes anyaként nem bírtam ki, hogy ne vigyem le dokihoz.

Ráadásul ugye anyum itt volt, én kivártam a sort (szerencsére nem voltak sokan), anyu meg addig sétált Csibémmel. Szerdára jöttek a pöttyök, mára már az sincs!
Brigi!
[quote]
írta:Én idén nem szólok,hogy névnapom+ szülinapom lesz.Kivi vagyok,eszébe jut-e.
Én ilyesmivel nem stresszelem magam, csak nekem rossz, ha esetleg nem jutna eszébe...
Ja, most elgondolkodtam... Ha én nem találok ki valamit, és nem nyüsztetem a témát, akkor lehet, hogy az ő családjában is mindenki hoppon maradna ajándékügyileg. Kivi vagyok, hogy az én ajimat kivel veteti meg!

Áh! Csak goni vagyok. Ő meg kényelmes. Ha van aki megoldja a problémát, minek vacakoljon vele!
Esőnadrág passz, igazából nem is tudom, hogy milyen...
Jah, dokim vasárnapra számolja a hétfordulót, akkor töltöm a 20. hetet!
Nem alvás: Gézu ugyi hol beteg, hol meg csak úgy naturban nem tud visszaaludni hajnali fél-4-kor, 5-kor (előtte is ébred óránként, kétóránként), mikor hogy. Nem tudom, mi lehet ez, remélem a betegség lecsengése. Meg a hiszti miatti veszekedésünknek!

És apa nem tudja megvigasztalni most.
Jah, és a hétre be voltam programozva, szerda és csüt voltam már vezetni, ami fél 6-os indulást jelentett.
Ma voltam nődokimnál, vittem a leleteket, mindennek örülünk, újabb randi 4 hét múlva!

És olyan vérnyomit mért, mint még soha: 120/80!!!! Nála a minimum a 135/95, de inkább magasabb!
És olyan súlyt mért, el kéne csórni masinát! 65-öt mutatott ruhástól, cipőstől!
Vezetés: Hát nem tudom, meg fogom-e valaha szerezni a jogsit! Nagyon el vagyok keseredve! Olyan bénának érzem magam!

Érden hol lehetne gyakorolni valamilyen placcon?
Megyek játszani!
Dolli