A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Érdre költözünk

[quote="tierno"] írta:tiernoÉn is remélem,hogy szétba... a seggét!
!!!!

Ezen! :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát elbíztam magam az éjszakai alvással kapcsolatban. Lili egy hete minden éjszaka felébred enni. De ma felébredt hajnali fél 1-kor aztán hajnali fél 3-kor és utána már vissza sem aludt.
Ötkor már sírtam a fáradtságtól úgíhogy APa elvitte kocsikázni. Így tudtunk fél 7-ig aludni. :?
Olyan álmos vagyok.... :roll:

A fürdőt én is domestossal mosom, de hát oda azért kell is. Főleg, hogy nekünk egyben van a vécével. :?
Nem tudom, hogy túlzásba viszem-e de nekem van az táskámban fertőtlenítő zselé. Buszozás vagy vásárlás után mindíg használom hisz Lili most épp abban a korszakában van, hogy mindent a szájába vesz.

Zsand: a rémálmomat mesélted el! :cry: :cry: :cry:

Orsi, Szilvi: Ti legalább kaptok valamit Apától.... :oops:

Brigi: esőnadrág? passz. Bár ha hagyod trutyis időben is sétálni lehet nem árt. :wink:

Lili szünet nélkül fordul hasra. Aztán meg nem fordul vissza és hisztizik. :lol: :lol: :lol: Ja és két kézzel fogja a cumisüveget ha abból kap enni. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szilvi legyünk akkor tesók! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Na az előbb írtam egyet és lefagyott a gép.

Orsi!Bár nincs itthon domestosunk így nem is tudom megnézni mi van ráírva a flakonra összetételként,de a neten ezt találtam
http://www.domestos.hu/faq/takaritas_fu ... lenito.php
no még egy
http://tisztatertechnologia.hu/?p=hir&id=391

Zsand!Húú borzalmas lehetett...
Viszont csajok!Az elrabolt gyerekekről szóló körlevelek azok nem igazak.Ezek csak beparáztatásra jók,meg hogy a szervereket + otthoni gépeket kinyírják.
Na megyünk vásárolni,majd jövök később..

mimi12

Orsi :lol:

A nátriumhipoklorit alkalmazásának veszélyei

A nátriumhipoklorit erősen oxidatív anyag. Alkalmazásának veszélyei több csoportba oszthatók.

Egészségvédelmi veszély.
Erről részletesen más, erre a témakörre koncentráló cikkből lehet tájékozódni. Az ismétlés veszélyét vállalva mégis megemlítjük, hogy a nátriumhipoklorit alkalmazásakor mind a szerrel dolgozó személyeket, mind a közelben tartózkodó többi személyt védenünk kell a keletkező klór gáz belélegzésétől. Különösen érvényes ez rendszeresen ismétlődő alkalmazás esetén. Amikor azt halljuk, hogy a "hipó szag", mely valójában a klór gáz szaga, a "tisztaság illata", jusson eszünkbe, hogy ekkor a mérgezés szagát érezzük.

mimi12

Csak kisütött a napocska!! :) Mehetünk játszótérre :)

Orsi! :D Pedig ezen agyaltam,hogy hogy tudnám szépen megfogalmazni,de nem sikerült. :) Ez a téma fel tud húzni!

Hajni!Nem lehet,hogy valami fejlődési ugrása lesz?Én úgy tudom,akkor kelnek fel éjjel is enni.De nem biztos...
Dorci:Milyen kis vakegér volt :)
Kép
Én idén nem szólok,hogy névnapom+ szülinapom lesz.Kivi vagyok,eszébe jut-e. :)
Arra az esetre gondoltam,mikor eső után kimegyünk játszani.
Akkor nem unatkozol. :? :)

Sylph!Már szent a béke.Most meg nincs itthon 2 napig. :?
Jobbulást Bubónak!

Kép
tierno

Mimi!

Nem olvastad a végét el!

"Összefoglalva

A nátriumhipoklorit igen hatékony, oxidatív tulajdonságú szer, megfelelő felületeken, légzésvédelem biztosítása mellett, tudatosan figyelve a korróziós veszélyre és ennek ismeretében a megfelelő gyakorisággal alkalmazva jó segítőtársunk lehet a takarításban. "

:wink:

Szerintem ha megnézed a samponodat, a testápolódat, a gyerekfürdetőt, fogkrémet, és beírod a googlee-ba pl a Sodium Laureth sulfate-t(ez mindenben van ami habzik!)veszélyes rákkeltő idegméreg! :wink:
Sajnos nem tudunk vegyszerek nélkül létezni! :cry:
Vagyis lehet, csak kb 10x annyiba kerülnek a natur dolgok! :(

Én ettől függetlenül nem érzem magam rossz, felelőtlen anyának, hogy rakok pár csepp Domestos-t a felmosóvízbe! :lol:
Hadd legyen ez az én heppem! :wink:
De szerintem nem csak én használok Domestost! :roll:
Vendég

Hulla vagyok...... :roll: Még jó, hogy Apa itthon van. Nekem ilyen fáradtan nincs türelmem Lilihez. :oops:
Igen valószínű a fejlődési ugrás. Le sem tehetjük a kezünkből. De most már ez sem elég, olyan mintha unatkozna. :shock: Folyamatosan le kell foglalni mert különben kiabál. :? Nem jó neki a szobában, a konyhában is csak állva. HA leülünk vele üvölt. Ne mjó szembe fordítva csak ha kifelé néz. Nem tehetem tisztába, mert ahogy ágyat ér üvölt. Ezt csinálja két napja. Eddig az oltásnak tudtam be, de ez már nem az. Még arra is gondoltam, hogy a foga de nem a fájdalom miatt nyűgős. Tényleg olyan mintha unatkozna. Mintha hirtelen minden érdekelné de túl sok az információ és ettől nyűgös. :roll: Viszont nem tud leállni mert annyira érdekelné minden.

Látom az a Domestos téma nagyon pörög. Szerintem mindenkinek szíve joga mivel takarít otthon. Eddig is használuk, ezután is fogjuk. Persze a padlót nem fogom ezzel mosni ha Lili mászni kezd, de a fürdőben elengedhetettlen a használata.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szija Hajni!

Úhhh az éjszakai nemalvás! :(
Nem tudsz aludni egy kicsit ha Apa otthon van?

Én meg fázom! :( Érzem ahogy jön a hidegfront és hül alevegő! :shock:
Bekapcsoltam a fűtést, de fent lecsavartam a radiátorokat! Lentre muszáj egy kis meleg, ha jönnek Liniék, nehogy fázzon az a kis csöpp Lilike!
Lementem megnézni és már jó melegek a radiátorok! :D
Vendég

Orsi :lol:
Persze,hogy tudom mindenben van valami káros...(sajnos)
Viszont én csak azért írtam.mert laktam én is padlófűtéses házban és tudom mert éreztem,hogy fűtés szezonkor nagyon párolgott a felmosó vize.
Én mindig inkább mosó szerrel mostam fel az exem domestossal és én télen tényleg fuldokoltam tőle.Volt,hogy ki kellett mennem az udvarra..
Viszont a wc-t én is hipózóm fertőtlenítem vízkőtelenítem stb.
(kendővel a számon) :lol:
Na jó azért nem fulladok meg tőle,de pl van olyan uszi ahol nagyobb koncentrátumban van a vízben,ott kellemetlen nekem ..

Hajni!Lehet a frontot érzi Lili is?De amúgy lehet a szuri miatt is,annak simán akár 1-2hétig is lehet mellékhatása nyűgösség sírás stb..

mimi12

Megjöttem.
Voltunk játszón.Nagyon szépre megcsinálták!A tóban halak úszkálnak.Az egyik mászókán van távcső+ kormány.Egyből Szilvi bubója jutott eszembe. :) Dorina kiakarta próbálni.Fölraktam,de tériszonyos. :) Mászhattam utána.Biztos gondolták,hogy na,megjött az infantilis anyuka.
Jövőhéten gyertek már ki Ti is!!!!
Dorci most kidőlve.ÉS EBÉDELT!!De mit?Üveges bébikaját!Ejnye lányom,nem ízlik a házi koszt? :evil:

Orsi/Mimi!Menjetek ki a hóra! :lol: Kép

Hajni!Lehet,attól is,amit mondasz,mert Dorinánál is volt ilyen .Ha hátat fordítottam,hogy mosogatok,már akkor nyafogott.Nehéz időszak volt,az biztos.Anyám mindig mondta,hagyjam,majd megtanulja,nem ülhetek mellette 24 órán keresztül.De én nem bírtam hallgatni a panaszkodását. :( Féltem is,hogy elkényesztetett,nyivákolós gyerek lesz,de szerencsére teljesen megszűnt.Amikor elkezd kúszni,mászni majd lefoglalja magát.

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
tierno

Hú, Brigi! Ez az új játszó???? De szupi lett! :D Remélem, sokáig ilyen szép marad!

Jajj, Orsi! Nem bajlódás! Legalább kicsit megdolgoztatom a lelassult agyacskámat! :lol: Csak már nekem ciki, hogy olyan rég átküldted és nagyon lassan érlelődött. Papíron már megvolt, de összevissza firkálgatva, nem lehetett már kiigazodni rajta.
Jaj, a kedd! Képzeld, anyum feljött segíteni, tegnap délutánig itt volt! :D Nem hétfőre ígértem a hívást? Akkor beszéltünk is! :roll: Kicsit zanza vagyok a héten, jó is, hogy végre vége!

Hajni! Hát nem egyszerű ez a nemalvós időszak, az tuti. :( Reméljük, csak átmeneti visszaesés!

Szilvi! Már lecsengőben a betegség, kedden még volt hőnk délután, és első gyermekes anyaként nem bírtam ki, hogy ne vigyem le dokihoz. :oops: Ráadásul ugye anyum itt volt, én kivártam a sort (szerencsére nem voltak sokan), anyu meg addig sétált Csibémmel. Szerdára jöttek a pöttyök, mára már az sincs! :D

Brigi!
[quote]
írta:
Én idén nem szólok,hogy névnapom+ szülinapom lesz.Kivi vagyok,eszébe jut-e.

Én ilyesmivel nem stresszelem magam, csak nekem rossz, ha esetleg nem jutna eszébe...
Ja, most elgondolkodtam... Ha én nem találok ki valamit, és nem nyüsztetem a témát, akkor lehet, hogy az ő családjában is mindenki hoppon maradna ajándékügyileg. Kivi vagyok, hogy az én ajimat kivel veteti meg! :lol: Áh! Csak goni vagyok. Ő meg kényelmes. Ha van aki megoldja a problémát, minek vacakoljon vele! :wink:
Esőnadrág passz, igazából nem is tudom, hogy milyen... :roll:
Jah, dokim vasárnapra számolja a hétfordulót, akkor töltöm a 20. hetet! :D

Nem alvás: Gézu ugyi hol beteg, hol meg csak úgy naturban nem tud visszaaludni hajnali fél-4-kor, 5-kor (előtte is ébred óránként, kétóránként), mikor hogy. Nem tudom, mi lehet ez, remélem a betegség lecsengése. Meg a hiszti miatti veszekedésünknek! :roll: :oops: És apa nem tudja megvigasztalni most. :(
Jah, és a hétre be voltam programozva, szerda és csüt voltam már vezetni, ami fél 6-os indulást jelentett.
Ma voltam nődokimnál, vittem a leleteket, mindennek örülünk, újabb randi 4 hét múlva! :D És olyan vérnyomit mért, mint még soha: 120/80!!!! Nála a minimum a 135/95, de inkább magasabb!
És olyan súlyt mért, el kéne csórni masinát! 65-öt mutatott ruhástól, cipőstől! :D

Vezetés: Hát nem tudom, meg fogom-e valaha szerezni a jogsit! Nagyon el vagyok keseredve! Olyan bénának érzem magam! :( Érden hol lehetne gyakorolni valamilyen placcon?

Megyek játszani! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Brigi: szupi lett a játszó. :lol: Kár, hogy nekem messze van. :roll:
Menjetek ki a hóra? De diló vagy. :lol: :lol:

Itt volt Anyósom ő is azt mondja, hogy unatkozik Lili. De hát nincs szívem letenni. Annyira sír, hogy alig kap levegőt és ömlik a könny a kis szeméből. Ma már a hintában sem volt el, nem tudom, hogy fogok főzni ha Apa visszamegy dolgozni. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi!

Aztaaaaaaaaaaaaaaaa ennyire szép lett a park???? :shock:
Jaaaaaaaaj Mimivel imádjuk egymást! :lol: :lol: :lol:
Ez a Domestos dolog egy akkor baromság, most hogy visszaolvasom rájöttem, hogy nem is írta Mimi, hogy klórgáz lenne belőle, csak hogy büdi ha párolog!
Tényleg az, de én IMÁDOM! :oops:

Dolli!

Nehogymáááá Te érezd magad rosszúl miközben az én hülyeségeim veszi el az idődet! :oops:
Azt beszéltük kedden levinnélek Benneteket a dokihoz, de elfelejtettem és Te sem hívtál! Este jutott eszmbe! :?

Holnap uszi????
Akkor kérem a jelentkezőket!
Szilvi: 6:10
Dolli 6:15
Andi 6:20
Jó lesz így?????? :lol:

Dolli! Vezetés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szívesen segítek, itt az uszi parkolójában gyakorolhatunk! Mit szólsz??????
Ha már kimerültünk idegileg, egy teára beugorhatunk hozzánk! :wink:

Lini! Nagyon édes Lili baba, hatalmasat nőtt, meg kell zabálni a mosolyát!!!!!!! :lol:
Örülök, hogy itt voltatok!
Vendég

Brigi
[quote]O írta:rsi/Mimi!Menjetek ki a hóra! Laughing

:lol: :lol:
Nyugi!!Nem veszekszünk,csak eszmét cserélünk,közben meg telefonon beszélgetünk :lol: :lol:

Orsi!
Azt tényleg nem mondtam.Azt a cikk írta amit linkeltem/olvastam :lol:

Amúgy én is szeretem az illatát.És tényleg a tisztaság illata.Viszont aki 1x köhögő rohamot kap tőle ,az utána meg gondolja,hogyan használja. :wink:

Ma voltunk az Inter Spar-ban.Vissza fel jól megcsodáltam én is a játszót.Viszont nekünk az Érd legtávolabbi pontja.De azért 1x ha mentek oda mehetünk,csak szóljatok időben.Jövő héten lesz még pár nap jó idő,aztán utána szánkóval megyünk :D

mimi12

Orsi! Én jó vagyok 6.15-kor, de ha hamarabb fent vagy, akkor uszi előtt is jó ám a fél óra dumcsi! :lol: Na jó, ez rossz vicc volt! :D Csak már előre készülök rá, hogy car éjjelünk lesz, így kevésbé viselem rosszul.
Édi vagy, hogy vezetnél velem! :D Csak azt nem tudom, mikor tudjuk összehozni, mindketten olyan elfoglaltak vagyunk. Pedig még a nyugtató tea is jó ötlet utána! :D
Férjem is az uszi parkolójára gondolt...

Jah, el kell kezdenem vasat szedni, de mindenki riogat, hogy székrekedést okoz! :? Legszívesebben be sem szedném! :(

Azt mondtam, hogy jövő csütörtökön elutazunk? Lehet, hogy mi már tényleg hógolyózni fogunk, mert Sopron környéke a cél... :roll:
Gézunak nem is tudom, milyen rucit vigyek! :shock:

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Hajni, nem irigyellek a nemalvás miatt... húúú, hányszor éjszakáztam én is :wink: De ügyes már Lili! Biztos nagyot is nőtt mióta nem láttam...

Brigi, de tündérmanó volt Dorci picinek!!! Nem is láttam még róla ilyen kis képet... már nagykislányként ismertük meg... :wink:
Ez a tavi játszó?! Ilyen szép lett?!!!!! :shock:

Dolli, örülök, hogy jobban van Gézu!!!!
Vezetéshez kitartás!!!!! Menni fog az!!!

Nővérkém :D , várlak reggel 6:10kor!
sylph

Hugi akkor 6:10-re ottvagyok Érted! :D

Dolli, jóóóó, akkor 5-re beugrom hozzátok egy kis dumcsira, utána Te vezetsz át Battára! :wink:
Hűűűű Sopron! Holnap jól kifaggatlak, de tényleg vezethetünk, nem viccből írtam!!!!!!!

Bandika! Érted is megyünk!

Megyek rápihenek a holnapi csobbanásra! :wink:
Ha nem ismernétek fel, ez vagyok én!
Kép
Vendég

Orsi,
Ok a szokott helyen várlak :D A húgom éppen manó körmét lakkozza :D

Noémi,
Mi mikor talizunk? Szánkó? Már ennyire rossz időt mondanak?

Brigi,
Írtam már hogy nálunk is megy már a rohangászás Zsombor után? Amikor megyünk az oviba, az alatt az idő alatt amíg manó átveszi a cipőjét Zsombor 3x megszökik, én meg rohanok utána.

Dolli,
Pénteken mi is megyünk Hévízre a hétvégére.

Kép[
Kép[
kostyika

Igen csajok!Ez az új játszó! :) Ott is csak ámultam,itthon meg már 100X megnéztem a képeket. :)
Ezek után tényleg meghülyülök,ha esni fog!
De hogy mennyi apuka kiviszi a gyerekét! :shock: Mondtam is Dorcinak,hogy majd nyagassa az Apját!

Dolli!Nálatok is?Nálunk is az van,hogy én találjam ki,kinek mit+vegyem meg!Kösz!Megmondjam párom kivel szokta megvetetni az ajándékomat?A kollégáival. :? Kényelmesek.Volt,hogy 24én vett karácsonyi ajándékot.
Szedsz valamit vérnyomásra?Vagy hogy lett ilyen jó?Maradjon is ilyen!!!
Vezetés:miért ne szereznéd meg a jogsit?! :shock: Meg lesz az,figyeld meg!!
Nekem nem volt a vastól székrekedésem!!!

Orsi!Mit keres Nálad az én privát fotóm?? :shock:

Andi!Még nem mondtad!Csak eljött Nálatok is ez az időszak. :) Figyeld meg,úgy le fogsz fogyni,hogy hízókúrát kell majd tartanod!(ezt sajna nem saját tapasztalatból mondom)

Lehet holnap is játszózunk,ha jó idő lesz.Olyan szupi hely!Lehet inkább oda kéne költözünk,nem Diósdra! :roll:

Kép
tierno

Kukurikúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Kép

Csajok nehogy megint otthon felejtsétek az orrcsipeszt!!!!!!
Nézzétek milyen jó képet csináltak az usziban rólunk!!! :D Kép

Na megyek húzom a gatyámat!
Vendég

Jó reg!

Orsi! Hiába várlak? Vagy nem hallottam a csengőt? :lol:

Andi! Ott legalább van meleg víz! :) Bár Hegykőn is van termálfürdő állítólag, max egész nap pancsizunk. Az is jó a hidegben! :D Rájöttem, hgy nincs is nagyon meleg rucija Gézunak. Átmeneti van a mérete, de melegebb nincs... :( Még azt is venni kell!
Zsombor... Annyira cuki lehet, ahogy szökdösik! :D Tudom, fárasztó, de a mi életünkben ez érdekes, kimaradt! :shock:

Brigi! Én párom cseles, nem mondja, csak simán elfelejti hogy valami ajiról kéne gondoskodni, már gondoltam, hogy egyszer én is megfeledkezem róla, de nem akarok cikis helyzetbe kerülni. :roll:
Még jó, hogy le lett állítva kicsit ez az ajándékos dolog, tényleg jelképes dolgokról van szó, de azt is nehéz kitalálni!
Végre valaki, akinél nem okozott gondot a vas! Akkor nem beszélem be magamnak én sem! :D
Nem szedek semmit vérnyomira! Úgy szeretném, ha ilyen maradna, és megpróbálhatnám a sima szülést! :D

Kép
Kép
tekiroll

Dolli! Ott álttam és vártam, de nem mertem csöngetni!
Nagyon fáztam és hazajöttem inkább! :(

Én nem bírtam szedni a vasat! :? Mindegyiktől szédültem és hányingerem volt!

Nálunk is csak jelképes ajcsi van, meg ha éppen kell valami és megvesszük, ráfogjuk, hogy ez a szülinapi ajándék! :wink:
Amkúgy tegnap Apuci hozott két szép krizantém bokrot nekem!És a szemfesték is tök szép amit vett! :D Arany embert, úúúúgy IMÁDOM!!!!!!
A gyerekek adták oda a virágot, Bogi egész délután ezzel szórakozott, hogy Bódog szüjinaaaaaaaaapot és akárhova raktam a növényt újra és újra hozta és adta oda! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Elképesztő, hogy van erőtök ilyen hajnalban úszodába menni. :shock: :shock:

Lili átaludta az éjszakát. :lol: :lol: :lol: Biztos ami biztos 3/4 10-kor én is elaludtam. Hajnali 3-kor felébredtem de aludt a drágám ( igaz hason, úgyhogy fordíthattam vissza ) és végül negyed 6-ig aludtunk. :lol: :lol:

Brigi: kollégákkal vetet ajándékot? :shock: Ezt nem értem. MEddig tartana elmenni megvenni? Kérdem én aki évek óta semmit nem kap semmilyen alkalomra. Se szülinap, se kari, se semmi......

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó reggelt!

Dolli!Nálunk az a baj,hogy nem lehet úgy megleckéztetni,hogy nem veszek Neki semmit,mert Ő nem is várja el.Náluk nem volt szokás az ajándékozás.Még az sem,hogy összeül a család ebédelni. :?
Dorci is most annyit nőtt,elmenős ruhája alig van,most vettem neten hosszúujjú polókat+ kabát félét.Lehet,hogy nagy lesz,de majd később belenől.Mikor Dorci picur volt,előre vettünk ruhákat.Meg nagynéném is vásárolgatott egy csomót,mindig figyelte a Tescoban az akciókat.Ezeket vagy kinőtte,vagy nyáriak.
Hogy-hogy kimaradt a rohangálás Gézu után?? :shock: Olyan nyugodt?Vagy hogy?

Hajni!Hajrá alvás!!!
Miért nem vesz Neked semmit? :shock: Nem is teszed szóvá,hogy neked ez rosszul esik?
Nem azt mondom,hogy rendszeresen velük veteti,de többször előfordult már.Ő nem hagyhatja el a munkahelyét,azért küld át valakit vásárolni.Meg lusta is. :? Mióta kocsi van,szabadnapján megoldja.
Miközben írtam neked,Dorina kiabál,hogy baby.Mondom milyen baby?Azt mondja Lili.

Orsi!de aranyos Bogi! :)

Mennem kell,mert anyázás van!

játszóterek:
http://www.ize.hu/click.php?id=13251&ur ... 70s%2Ehtml

Kép
tierno

Szijasztok Csajok!

Lányok annyira jó volt a mai úszi! :D

Hugi! Annyira meghatottál! :cry: :cry: :cry: Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!
Már a bögréből ittam mikor hazaértünk! Akkor vettem észre, hogy belül is van felirat! :wink: :D
Komolyan mondom, hogy tényleg nem vagyok fáradt! :shock: Vagy csak bebeszélem????Mindenesetre a kedvenc bögrém lesz az biztos, mert hiszek a varázserejében! :lol:

Most értünk haza bevásárlásból, mire hazaértem usziból reggelivel vártak, sütöttek mini baguette-t! :D

Most rittyentünk egy ebédet és alvás előtt kimegyünk még kertezni! Vettünk gyerekeknek hulla-hopp karikát! Egyenlőre csak ütik egymást vele! :lol: :lol: :lol:

Na lépek, legyen szép napotok!
Én mááááááááááááááár annyira be vagyok zsongva az estétől! :D

BULIIIIIIIIIIIIIIIIIII VAN!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Szasztok!

Nővérkém, én akkorát aludtam Lilivel! :lol: Most benyomtam egy pár szelet pizzát....
Én fáradt voltam, uszi után...
Bálnás képről jutott eszembe, hogy én küldök egy vizisiklósat, hogy én is készen vagyok az úszásra, de olyan csúnyák voltak :lol:
Örülök, hogy tetszett az aji!!!!!
De rendes családod van!!!! Édesek!!!!

Hajni, de jó, tudtál aludni Te is!!!! :D Semmire nem kapsz ajit? :( Azt hittem csak a házasságit felejtette el.... Persze ez mind csak megbeszélés kérdése, hogy ajándékozik e vagy nem a család.
De azért néha jól esne egy kis figyelmesség, gondolom...

Megyek szétnézek a teszveszen.... múltkor lemaradtam egy Loui Vouitton tatyiról.... :cry: pont tornázni kellett menni és nem tudtam a licit végét nézni, hogy alakul az ára.... :cry: Mindenesetre a torna jó volt! :lol:
sylph

Szilvi,
Te már fel is keltél? Én most raktam le manóékat és megyek én is aludni, jó éjt mindenkinek :D

Kép[
Kép[
kostyika

Én is most mennék aludni, ha lecsendesednének a csimók!
Remélem hamarosan elalszanak és én is szunyálok egyet! :wink:
Jóccakát Nektek is! :lol:
Vendég

Orsi: jó szórakozást estére! Kép
Egy koktél erejéig gondolj majd ránk. :lol:

Szilvi: párom mindig azt mondja úgyis megvan mindenem. :? Persze van benne valami hisz ha megkérdezi mit szeretnék azt mondom nekem mindegy. :roll:

Brigi: megzabálom Dorinát!!!! Hétfőn kell menjek DM-be pelusért + nedves törlőért. Jöttök? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mi van Csajok!
Megy már a készülődés????? :lol:

Én már 6 kiló pakolást a fejemre kentem!
Vendég

Lányok! Nagyon köszi a reggeli uszit, olyan jólesett! :D

Brigi! De cuki volt Dorina! :D Olyan jólesik, hogy ilyen kis barátkozós és odatolatott! :D
Én nem páromat leckéztetem, illetve nem arra gondoltam, hanem hogy amikor az ő családjának kell valamit beszerezni ajit, akkor kéne egyszer felejtőset játszani, de nem megy! :wink: Megvan a szüleinek az apróság, és nagyon mutatós... Páromnak nagyon bejött és nagyon megköszönte, hogy ismét gondoskodtam az ötletről és hajtottam a témát. :D

Orsi! De édes a kis családod! :D

Andi! Erről jut eszembe! Nem a hullahoppozás volt ami derékra nagyon használ és beszéltünk róla? :roll:

Én du csináltam egy "érdkörbefutást", voltam stop shopban, majd tesco és haza. Kidöglöttem. De apa megdicsért, mert nem költöttem egy kanyit sem! :lol: Nem találtam semmit! :?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tényleg Orsi,ma mész bulizni!Ezt küldöm Neked! Kép És igyál helyettem is!De mennék én is! :roll:

Én is úúúgy bealudtam délután Dorinával!Észre sem vettem. :oops:

Hajni!Ez nem kérdés! :lol:

Dolli!Engem is meglepett Dorci viselkedése.Mondjuk már nem vagy olyan idegen,látott vagy 3x. :lol:

Voltunk ma is játszón.Anyám meg megjegyezte,hogy jobban bevagyok indulva,mint a gyerek.Lehet. :oops:
Annnnyi apuka volt megint! :shock:
Dorina talált egy 1méteres botot,és azzal rohangált,hogy viszi a kutyának :)
Otthon meg volt egy hiszti,mert nem egyből mentem homokozni.Toporzékolt+ majdnem felborította a csúszdát.Úgy röhögtünk rajta. :)
Ma felhívott párom,mondom neki,költöttem egy kicsit,vettem Dorcinak ruhákat.Erre:nem valami jókor,mert ezt+azt fel kell adni. :? Marha jó.A sógoréknak meg állítólag 1 milllió ft tartozásuk van,ha nem több.Nagyon nem csípem őket!!!! :evil:

Megyek,mert megjött a párom.
Jó éjt,jó bulit!

Kép
tierno

Brigi! Nagyon boldog névnapot! :D
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Drága Brigike!

Nagyon Boldog névnapot kívánunkNeked!!!!!

Sok puszi: Orsi család

Kép
Vendég

Kép
Drága Brigi!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked! A Néni és Lili. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szép jó reggelt!!!

Brigi, Nagyon boldog névnapot!!!!!
Kép
sylph

Brigi!
Nagyon boldog Névnapot!

mimi12

Csajok!

Ha ma nem halok meg a fáradtságtól akkor valszeg zombi vagyok! :shock:
Túl jól sikerült a tegnap este, fél 3-ra hoztak haza! :D
Sikerült 3 megszakítással 4 órát aludnom!
Mindjárt itt vannak a sógórnőmék, már kitakarítottam 3 adagot mostam, sül a husika.
Rendbehoztam magam, azt mondta Apa olyan szagom van mint a vasúti klotzettnak! :lol: :lol: :lol:
Kicsit füstösek lettünk! :wink:
Apa volt Bubuval templomban, most meg szivattyúzza a pincénket, mert elöntötte a víz! :?
Ma 3 masszázs vár rám, egyiket sem én kapom! :? Valamit rosszúl csinolok! :roll: :lol:

Holnapra ki kéne magam pihennem, mert kezdődik a hét! :(

http://www.youtube.com/watch?v=9ificw0m ... re=related
Vendég

sziasztok!

csodalkoztok ugye?
van net a korhazban, itt van a laptop velem amig el nem lopjak:)
Mar tudok kmmunikalni is valamelyest, kiengedtek a zart osztalyrol!
ZART OSZTALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANYAM! Soha, senkinek nem kivanom!!!!!!!!!!!!!!!!!MEg Hitlert sem tennem oda be!

na megyek, itt van anyu nalam csak be akartam jelentkezni! puszkallak benneteket, IMADKOZZATOK ERTEM KERLEK SZEPEN!!!!!!

sünciboglya

Zárt osztály???? Lányok mi történt Miával? Tudtok valamit? :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Remélem jól érezted magad a bulin :D Én meg lehetek a fogadott lányod? :D

Brigi,
Boldog névnapot kívánok :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, hogy vagy? Hanyadik kávén vagy túl? :wink: Családi party jól sikerült? Végigmaszíroztál mindenkit? :)
Jajj, képzed van csizmám!!!!!! :lol: Tudod, meséltem, hogy nem volt a méretemben.... ma átmentünk a Budaörsi Deichmannba és VOLT!!!!! Úgyhogy 6ezerért vettem egy tök dögi csizmát! Úgy örültem neki, na meg a párom is, mert régóta szeretett volna ilyen csizmában látni....

Andi, mi újság felétek? :wink: :lol: Orsi fogadott lánya? Akkor én a keresztanyád lennék.... :lol: :lol: :lol:

Mia, sajnálom! :cry:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de engem hidegen hagyna, hogy van-e net a kóházban, és valószínű semmi kedvem nem lenne netezni, írogatni....
Azon legyél inkább, hogy minél előbb meggyógyulj!!!!!!!!
MERT A FIACSKÁDNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD!!!!!!! ANYA KELL NEKI!!!!!!
Drukkolok, hogy minél előbb együtt lehessetek!!!!!!!
sylph

Mia!
Örülök,hogy némileg jobban vagy!Kicsit már kezd önmagad lenni az írásod de még nem az igazi...de hajrá és csak előre a FIACSKÁDÉRT!!!
Neki szüksége van anyára,és a párodnak a feleségére :wink:

Szilvi!
Lehet ott neked is mi adnánk erőt,lendületet :wink:
Valamibe valakikbe kell kapaszkodni a legrosszabb pillanatunkban is.És ki másba ha nem a barátainkba? :wink:

mimi12

Sziasztok lányok, khhmmm anyukák :) izééé érdianyukák....

hasfájásra van valami csodaszer ? Büfiztünk rendesen, de azért becsuszik a hasfájás néha néha és ilyenkor úgy segítenék ha tudnék...de nem tudok.

Üdv,
Péter

ps.: Anyát (Miát) kedden hazaengedik egy kis vizitre és alig várja, hogy itt lehessen.
felhocske

Péter,
Mi Infacol-t használtunk hasfájásra, gyógyszertárban tudod megvenni és etetés előtt kell befecskendezni Patrik szájába egy adagot (a kupak belsejében van ilyen adagoló szipka) Jó még a babának ha hasra fordítod vagy felhúzod egy kicsit a lábait és óra mutató járásával ellentétes irányban simogatod a pociját.

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok!

Mia! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Pont ma akartam hívni Pétert, hogy szabad-e hívni Téged!
Holnap hívlak telcsin!!!!!!
Örülök, hogy jobban vagy! Nemsokára már otthonról fogsz írni, ne aggódj! :wink:

Pétered nagyon-nagyon ügyes, nyugodt lehetsz, hogy Patrik babácska jó kezekben van!
A legfontossabb dolgod most, hogy megyógyulj!
Aztán bandázhatunk délelőttönként! :wink: :D

Felhőcske Péter! Olyan jóóóóóóóóóóó Apuka vagy!!!!! :cry:
Kép
Kitartás! nemsokára együtt lehettek Mia mamival és teljes lesz a CSALÁD!!!! :D
Vendég

Mia!

Ezt nézd! Találtam Rólatok képet a neten! :wink: :lol:
Kép
Vendég

Hugi!

Köszönöm kérdésed! Túléltem a napot! Megvoltak a masszázsok is, plusz beesett egy műköröm javítás! :D
Vendégség naggyon jó volt! Kaptam mégegy krizantémot! :lol: :lol: :lol:
Kellett nekem panaszkodnom! :wink:
Annyit zabáltam mint egy állat!
Holtpont délután volt mikor fel kellett kelnem a délutáni alvásból(20 percet sikerült aludnom)
Most akkor lehet, hogy tényleg Zombi vagyok???? :shock:
A fejem olyan, de amúgy teljesen Happy vagyok! :D
Van Lady Gaga cd-m!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap egész nap táncolni fogok!

Tegnap buli naggggyon jóóóó volt! Imádnivaló barátnőim vannak! :D

Csizma!!!!!!!!! Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Nagyon ügyesek vagytok!
Ez vagy Te!!!!! :lol:
Kép
Vendég

Andika! Lehetsz fogadott lányom! Szívesen masszírozgatnálak, lakkoznám a körmeidet, kivasalnám a hajacskádat, kisminkelnélek! :wink: :lol:
Amúgy nem azt mondtuk, hogy feleségül veszlek, ha Robi nem kapkodja magát? :lol: :lol: :lol:

A kis ünnepelt Brigi merre lehet?

Ja kiélem magam, mert egész nap nem volt netünk! :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: