Sziasztok!
Bocsi, ezer éve nem voltam én sem...

Visszaolvasni sincsen időm, de amikre emlékszem, arra írok...
Szóval Brigi nap miatt Boldog névnapot, és Kima, Boldog szülinapot!!!
Kiságyunk magassága nekünk is 85 cm volt, így lehet, hogy tényleg ez a standard méret.
Cukorterhelésem eredménye éhgyomorra 4,6 majd cukros víz után 5,5. Állítólag jó, mert 5,9 felett rossz... Azért a szőlő evést kicsit visszafogtam, és almára meg mandarinra cserélem.
Ági, szorítok, hogy 4 hét múlva minden ok legyen. Gondolom, hiába mondjuk, hogy ne aggódj, én is ezt tenném, de azért annyira nem volt rossz az értéketek! Minket a fej körtérfogat alapján ijesztettek meg, mert az alsó határon voltunk éppen, de minden ok lett végül. Szóval no para, esetleg menjetek el 4d-re és kérdezz rá ott is, hátha aki nézi tud mondani valami okosat addig is...
Én egy másik gonddal kapcsolatban írnék, bár ez apróság... Olyan szorulásom van, hogy úgy érzem semmi nem segít.

3 naponta ritkán, inkább 4 naponta tudok elmenni wc-re... Olvasok a neten minden félét, és írják az okosok, hogy sok rosttartalmú ételt egyek, de mik azok könyörgöm???
Napi 10 aszalt szilva a minimum, mert állítólag használ... Naponta eszem, eredménye hogy nem egy hét, hanem 4 nap amíg lesz valami... Igyak sok vizet... 3 l minimum lemegy nálam naponta. Actimel ivójoghurt naponta 1-2.
Gyümölcs, alma, mandarin napi 2-3. Ha eszek kenyeret, az teljes kiörlésű lisztből van. Kávé állítólag meghajt. Naponta egyet iszok, de ha többet innék nem aludnék egész este.
Reggelire müzlit eszem tejjel... Lehet, hogy a tej a baj? Én már nem tudom, de mára az aranyerem is kijött, ami 3 éve, Betti szülésekor volt életemben először... akkor is a szüléstől... Most újra megjelent...
Ja, használtam már Glicerin kupot, semmi... Székelési inger, amitől kijött a kúp... Stadalax gyógyszer, eleinte semmi, legutóbb, hogy két napig bevettem napi 1-et, a 3. napon olyan görcsöm volt, hogy alig tudtam menni. A beleim görcsöltek, de nem jött semmi...
Ja, és közben vérszegény is vagyok, amire a gyógyszert nem szedhetem be, mert attól méginkább nem mennék wc-re.
Szóval, bocs ha hosszúra sikerült, de mit lehet még csinálni???