Brazil-magyar: most persze nem jut eszembe szinte semmi, írnom kellene… ilyenek, hogy Apa csinál nekem hamit mindig (édes) rizst zöldségekkel, karfiol, bab, borsó… csak nézett, mikor mondtam, h fújnak elvileg…
Fürdésnél simán vizezi a köldökcsonkot, na nem direkt, de nem foglalkozik vele, h vizes-e v sem… és persze mindig vizes, ha ő fürdet, mert locsolja a babót
Lázmérőnél meglepődött, h popsiban, náluk inkább hónaljban…
Bakker, tényleg nem jut több eszembe, volt, amin csak néztem, jegyzetelni fogok
Szokás például, vagyis inkább hiedelem, hogy egy csepp anyatej sem cseppenhet a földre, mert akkor elapad a tej, illetve egy darab piros cérnát kell a gyerek homlokára tenni, és elmúlik a csuklás.
Azt hiszem az egyik cicimből nem tud olyan jól szopni Ebano, mert azon nagyon nyűglődik, alig vákuumozik, mindig elengedi, és nem is szívja ki olyan jól… sokkal keményebb is, azt kell inkább fejni… mitől lehet? Ránézésre nem különbözik a másiktól!
Illetve a csaszi sebem egyik vége kemény, mintha lenne vmi dudor, a doki azt mondta, a belső varrat ott van, de biztos, h nem gáz? A többi részen puha.
Hasfájás: nálunk Infacol és kamilla a menü! Mecsek teát csak lazán kiköpi!
Illetve a poci masszírozása, de még inkább a lábak emelése, vagyis a térdek poci felé tolása, és ott tartása válik be!! (Képtelen vagyok értelmesen leírni

)
Süti, kitartás!!
Mabe, wow, nagy kaland lesz, gratula!!! Egy nagy kalappal!
Kriszti, Luca de édesen alszik!!
Babcika, ezen én is gondolkodtam már, bár nálunk még csak 11 nap telt el, de még nem volt semmi… de sztem érik…

de ha nem baj, akkor nem parázok

Ugye csaszi volt, nem fáj ott semmi, csak kérdés, h nincs-e vmi fertőzésveszély?
Astrid, Belügy
Kata, Brumi, örülök, h jobban vagytok!!!
Rita, költözés
Móka, magyarul!! Két nyelvet tanulunk egyszerre

Cípek vagytok!!
Kidőltem, Manó is bealudt a karomon, én is vele, azért írtam lassan
Jó éjt istennők!