A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

hát ezek a babák nagyon cukik!!!!!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Mi is megvagyunk ám :D! Köszi mindenkinek aki hiányolt!!!

Erpé: Samunak mi is küldünk sok sok gyógypuszit!!!

Boldog 7.-et Kata Ninának és Nimródnak!!!

Rossz éccakákat sajnálom, de nyugalom, biztos, h lesz jobb!!!! Nálunk legalábbis így volt/van!!! Mostanában csak egyszer kel fel :D! Érdekes, h most pl. akkor aludt jót amikor a foga áttörte az ínyét :shock: .
Ht-vel most nagyon ramatyul állunk :(, volt egy hét amikor ebédre már csak főzit kapott, cicit nem. erre 4 napja semmit nem hajlandó enni ebédre csak cici. ráadásul ma már a tejpépet sem ette meg reggelire, pedig azt imádja!!! védőnő (ma volt itt) azt mondta, h valószínű a foga az oka (4 már kinn van és még 3-nak látszik az éle!!). most épp a kedvencével fogok próbálkozni s.répa+cukkini, de nem krumplit rakok bele hanem tejpépet, meglátjuk!!

Ja igen! Nagyon jók a képek a kirándulásról!! Mi is volt a bográcsos kaja végül??? (biztos írtátok, de nem ugrik be :oops: )

Szép napot!
Vica
wicca

Nagyon ügyi Kata, milyen kis büszke, egyem meg!! Julcsi haláli ahogy kacarászik apa bolondságán :lol: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

kukli bakker :shock: :shock: :shock:
8mp alatt gyűri a lányod a felállást! :shock: :lol: :lol: :lol:

Döme már tolat...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: Jobbulást Samunak! Pár nap és kint lesztek a kórházból. Ha kell segítség, akkor a telefonszámomat tudod, csörögj bátran!
Zsófi kruppos volt. Rajta a nyugati orvosok nem tidtak segíteni, csak nyomták a szteroidot :evil: . Azaz csak a tünetet kezelték és nem az okot. Nekem kineziológus segített. Oldották a Zsófit és többet nem kruppolt. ;)

Masut: Párjaink egy konferencián vannak. Petiapu látta a párod, de mire odaverekedte volna magát köszönni, addigra István eltűnt. :D Egyébként 800 fős a konferencia, szóval nem egyszerű....

Most csak ennyi. Bocsi...

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

katka: hehe, remélhetőleg masut is úgy tudja, hogy a párja konferencián van... :roll:

vica :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na tessék nemlajos!!! Döme mindjárt szaladni fog :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

szonja tegnap óta nem tolat....viszont az overál jó rá!

zita, a krumplival együtt szoktam főzni, és ellepi a víz. egyébként én nem vok konyhatündér, a répa főzésnél pl. pont ezért hívtam anyut, h mennyi víz kell alá. Kép

nemlajos Kép (konferencia)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

kata, milyen elégedett miután pikk-pakk felállt. :lol:

julcsi, meg milyen vidám. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Erpé, micsoda hírek! :shock: Remélem, tényleg csak egyszeri dolog ez Samunál... majd írj, hogy mi van. Kata is köhög?

Nemlajos, kíváncsi vagyok én is a prototípusra.:) Örülök, hogy Döme is meggyógyult közben.

Zazzy, köszi a fogas leírást, szerintem nagyon hasznos volt elolvasni.

Nemlajos, ez az úszás dolog... valamikor volt olyan, hogy félévente egyszer kaphatott az ember valami papírt a háziorvostól, hogy úsznia kell pl. hátfájás miatt. Anyu egyik barátnője mondta, ő ezzel rendszeresen élt. És akkor x alkalommal ingyen vagy kevesebb belépőért mehetett úszni. Nem tudom, van-e még ilyen. És persze csak bizonyos uszodákban lehetett felhasználni, nem mindegyikben.

Nimródnak és Katának boldog hófordulót! :) Szépen lassan mindenki sorra kerül megint. :D

Moncsi, egyszer csak kijönnek azok a fogacskák...

Bea, ha Maja kezét simogatta, akkor nem baj, hogy eltolta a kezedet a párod. :)

Kemse! Merre vagy?

Mennem kell, Márti felébredt.

Masut
masut

Erpé: nagyon nagyon drukkolunk, h gyorsan meggyógyuljon aa kis Samu !!!!
Katának, Nimródnak boldog 7.-et!!!!
babák nagyon aranyosak!!!
Rszg, Nemlajos: ha nem ül Kristóf használhatom a fürdető karikát??? Mert mi is kaptunk anno de még nem próbáltm beletenni.
Nálunk is elég nyűgi van. Hétfőn extra síros volt ezért elmentünk baba-mama talira ( bezzeg ott olyan happy volt) aztán meg amennyit csak lehet sétálunk élvezzük a jó időt (ha kimegyünk a házból érdekes módon nincs semmi gond- nemtom csak a házban fogzik?????) újabban éjjel is felsír 2-3x.
Most csend van elaludt.
wicca - gulyás leves volt
Kép
Zita nagyon szép helyen túráztatok, mondtam is a páromnak megvan hova megyünk a hétvégén ha jó az idő.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Nemlajos: ÉN nem tudom, hogy Petiapu milyen konferencián van. De ezek után biztos egyeztetik a sztorikat Mártiapuval. :lol:
Tolatáshoz gratula! ;)

Wicca: De jó, hogy benéztél. Hiányzol ám nekünk! :)

Kemse, tényleg merre vagy? Lilla, Anna?

Ma Danianyu felhívta Petiaput és közölte, hogy a gyerek nem akar hozzánk jönni (ma lett volna váltás), majd adta a Danit, aki elmondta, hogy nem akar apával lenni, nem szeret lovagolni, nem szeret úszni (ezek fiy csütörtöki programok) és túrázni sem akar velünk többet.... :shock:
Ez a szegény gyerek bármire hajlandó, hogy megfeleljen az anyjának... :? :? :? Pedig esküszöm hogy szeret úszni, szeret lovagoni és szeret túrázni és imádja az apukáját.... :( :( :( Petiapu persze padlón.... Vagy egy kicsit lejjebb....
Plusz 2 hét múlva mehetek a pszichológiai vizsgálatra, hogy alkalmas vagyok-e gyereknevelésre. :evil: Másfél órás elbeszélgetés, plusz teszteket is iratnak.... Rühellem, hogy szondázzák az agyamat.... :roll: Ja és előre fixen megmondták az időpontot, persze szopiidő kellős közepén van és délután. Amikor mondtuk, hogy ez gáz, mert nekünk van még 3 gyerekünk és egy 7 hónapos, akkor közölte a pszichológos, hogy nem érdekli, oldjuk meg.... :shock: Ez ám a stílus! Danianyu persze olyan időpontot kapott, ami a munkaidejéhez igazítható... Ő választhatott, mi meg oldjuk meg.... Egyébként nem részlehajló az egész bíróság. :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi az offért, de tele van a hócipellőm!

Katka

katka22

Ilda:Eszti is így közlekedik :D Neked is tolja a fenekét felfelé közben?

Tekla basszus, ez nem semmi. Elöbb feláll mint én a kanappéról :D

Kép

Kép
pgyöngyi

[/quote]nemtom csak a házban fogzik?????
[quote]
írta:
Bababi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És tök jó a kép, Igazi boszorkánymesteri üst Mártiaputól! :D

Katka

katka22

óóó Katka,ez nagy genyaság. Kineziológus elérhetőséget tudnál adni?

Kép

Kép
pgyöngyi

Hmmm, ez a bográcsgulyás! Nyami-nyami :P

Jah, Nemlajos, engemet is mindig kidobál a babanet és tegnap este olyan csigalassú volt, hogy inkább elmentem aludni :twisted:

Katka, ez nagyon durva! Pedig milyen jól érezte magát Dani a hétvégén veletek!

Wicca, jó hír, hogy javultak az éjszakáitok! Gyere ám gyakrabban!

Julcsinak adok egy pirospontot, már több mint két és fél órája alszik, igaz közben kétszer cicizett 8) Kicsit utolértem magam végre.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Hú Katka, ez azért durva, szerintem inkább hozzátok kellene alkalmazkodni 3 gyerek mellett.

Wicca, örülök, hogy írtál egy kicsit, gyere képekkel is:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

bakker Katka, esküszöm ezzel a tévéhez kéne fordulni, vmi fókusz, vagy tv ügyvédje vagy mittomén, de ez felháborító!!!!!!!!!!!

jelentem: Lizi is már mászik, nem ám kúszik :P MÁSZIK!!! És majdnem ül, kiül oldalra, csak még nem egyenes háttal...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Erpé: jobbulást Samunak. Én is remélem, nem lesz gond később. Gyere adj hírt magatokról. Gergő is kruppos volt/ van hogy néha előjön, de már fel vagyunk készülve és nem kellett csak 1x kórházba mennünk.

Katának és Nimródnak boldog hófordulót!!!!

Katka: ez nagyon durva. Szegény Dani egy életre nyomot hagy benne. Kitartást nektek. Gondolom a Ti kapcsolatotoki is jócskán próbára van téve. Hihetetlen, hogy nincs mit kezdeni egy ilyen üggye/ anyával!!!!

Nemlajos: mit is fogsz gyártani?? Bocsi de nem emlékszem :oops:

Nálunk még mindig köhögés és orrfolyás van. Még 2 napig kell várni, és ha nem javul vissza kell vinni a dokihoz.

banokla

banokla: kanapéhuzatot. Már kiszabtam, úgyhogy nincs visszaút :wink:

bababi: ööö... :oops: Döme sem ül, de úgy gondolom a vízben azért más... meg már a tököm... hét hónapig kibírtam, hogy nem ültettem, de már nem tudom máshogy (mondjuk mindig tartom, egyedül ez a fürdetőkarika a necces, de hát összesen kétszer fordult eddig elő - drága a víz :D -, úgyhogy csak nem ettől lesz a gyerek majd gerincbajos... :cry: )

ehh, a többit elfelejtettem, megyek varrni :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: mostmár eszembe jutott. :lol: :oops: Képet hozzál ám! :wink:

A fogacskákhoz, kúszásokhoz gratulálok!

Rossz éjszakákat sajnálom.

Gyerekeket lefektettem délután 1kor, én is lefeküdtem, és 3/4 4kor ébredtem. :oops: :oops: :oops: Gyerekek csak utánam. Nagyon jól esett egy kis alvás. Gondoltam 2kor haza jön apa és ugyis felébredek, ha addig nem. Hát nem vettem észre, mikor haza jött. :oops: :)

banokla

Sziasztok!

Katka köszi a hiányolást. Vagyok én is csak beindult nálunk is a fogzás, úgyhogy Anna extranyűgi plusz az éjszakáink is katasztrófák hetek óta! :(
A 2 fehér csik már látszik, meg a kanállal érzem is, hogy kijött a teteje, de nem tudom, mikorra jön ki teljesen.
Dani ügyet sajnálom. Ilyenkor a tehetelenség a legrosszabb. Ilyen hülye egy anyát!
Na megyek is mert nyűgi folyt. köv. van. :)
Vendég

sziasztok

jelentem mi is élünk és (lekopogom) fiúk majdnem gyógyultnak nyilvánítva :D

Erpé: nagyon szorítunk Samunak hogy minél hamarabb hazatérjen a "kaland"ból, és többet ne legyen rá szükség!!!

nahááááááááát a lányok nagyon ügyik az álldogálással, na de hogy a fiúk ne valljanak szégyent én is jövök egy-két Nicoképpel :P videó nem az én műfajom egyelőre.. nem tudom elkapni a pillanatot.. de próbálkozom!!!

Papillon
Lizinek is gratula a mászáshoz, Dömének a tolatáshoz :D

Zazzy:
fogorvosos hszt köszi! nagyon hasznos :)
nekünk is ilyen 3 részes szettünk van és imádja az első részével masszírozni vele az ínyét :P

Kép anya.. felébredtem....!

Kép ez a sláger most nála :lol:
Kép porszívószerelés

KépKép
KépKép
adryn

jesszusom, Nico áll és jár... hihetetlen!!! :shock:
(háta már mindjárt kész, és már bontottam is, mert túlvariáltam, szokás szerint :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hűűűű, Adryn, nagyon ügyes nagyfiad van! :shock: 8)

Köszi az együttérző hangokat.... És igen, a tehetetlenség a legrosszabb benne...
Gabka: Én inkább azt mondanám, hogy ha a patchwork család nem lenne. Abból is van gond, csak jóval kevesebb, hogy a lányoknak más az apukája.... Pedig vele jó a viszony... De így, hogy Daninál ilyen gyilkos, birtokló, önző szeretettel kell küszködni... Hát ez katasztrófa... :(

Katka

katka22

Erpé!
Innen is mennek a drukkok Samunak!Meg nektek!Elhiszem,hogy szörnyű egy ilyet átvészelni :(

Katka!
Én már nem is tudok mit mondani :(

Zita!
Én csak minimális vizet teszek alá,magának is enged egy kicsit,és tényleg 10-15 perc és mixelhető. :wink: Ja!Összekockázva párolom.

Örülök,hogy tetszett a hsz :wink: Én is szeretnék egy ilyen fogorvost,nagyon jófej csajszi.

350 grammot hízott Lara 1 hónap alatt.Szerintetek elég?Nem tűnik éhezőnek,ugyanolyan kiegyensúlyozott,csak olyan fura az 1 kilók után :lol: De hát ez várható volt.És mozog ezerrel,mostmár hajszálhíján négykézlábra áll :D De szerintem a beszéd jobban megy neki,mint a mozgás,hihetetlenül dumál,formálja a hangokat :shock: eszméletlen beleéléssel csinálja,imádom :D

Kép
Kép
zazzy

Katka, ez a Danianyu tök gáááz...sztem simán fel lehetne venni a kapcsolatot az ottani gyerekjóléti szolgálattal.

Adryn, aztaaaaaaaaaaaaaa Nico milyen ügyes!!!!

Banokla, akkor jót aludtál du-n. Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

zazzy, sztem jó a 350 hízás, szonja hónapok óta ennyit hízik kb. bár sztem most ennyit sem.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Katka: bocs.. Danianyu(?)ra elfelejtettem reagálni.. bár megkérdőjelzem az ilyen anyának való szólítását is.... egy gyereknek anyára ÉS apára is szüksége van.. ha már együtt nem lehet akkor sem éreztetve vele a viszályokat.. de egy ilyen idióta csak magára gondol.. arra hogy a gyerek később majd kapcsolati válságokba kerül emiatt és majd járhat pszichológusról pszichológusra esetleg nem érdekli. azt nem lehet bebizonyíttatni a bírósággal hogy ő alkalmatlan a gyereknevelésre esetleg?????

egyébként azért még nem jár Nico így egyedül a kicsikocsijával, csak ha fogjuk a kezeit :D de mászásban gyorsabb és gyorsabb.. egyre inkább felfedez.. úgyhogy nagyon kell rá figyelni.
jah.. és valaki említette hogy nem nagyon akar ellenni babó a babakocsiban... hát Nico sem sokáig bírja... :? olyankor kivesszük.. de ölben sem jó sokáig mert le akar menni a földre és sétálni... na ebből lesz nagy hátfájás még (nekem) :roll: :lol:

Erpé: ??? Samuügyben újság????

jah.. sütőtökre nem reagáltam..: kicsi vízben felkockázva (én krumplival szoktam kb egy a főzésideje) kis kanál olaj plusz víz hogy ellepje és hadd szóljon (azaz rotyogjon) kb 10-15 perc és lehet turmixolni.

KépKép
KépKép
adryn

Wicca, de jó, hogy rólad is van végre hír! :) És igen, bográcsgulyás volt, Erpéék által beszerzett hozzávalókból, Mártiapu főztje volt. Ja, és üzeni, hogy nem boszorkány-, hanem sámánüst volt az. :D

Lillaoh, sajnálom az extranyügit. Ha már koccannak a fogacskák, akkor gondolom, már hamar kint lesznek. (Vagy nem? :roll: )

Kukli, Moncsi, a videókat megnéztem, nagyon arik. :)
Nahát, ez a Nico! :shock:

Katka, szerintem az nem szeretet, ha ennyire önző szeretet... nem hiszem el, hogy egy anyának az jó, ha a gyerekét ilyen helyzetekbe kényszeríti... Amikor Németországban voltam szitterkedni, volt egy ismerős anyuka. Elváltak, a kisfiú (kisebbik gyerek, kb. 2-3 éves) az apukánál maradt, a kislány az anyukánál. És rengeteget sírt a nő, mert a fiú, amíg vele volt, felengedett, de amint meglátta az apját, az anyjának még szinte köszönni/elköszönni sem volt hajlandó, úgy tett, mintha ott sem lenne.
Szegény Petiapu... :evil: :( :(

Én tudtam, milyen konferencián van Mártiapu és azt is, hogy hol, így csak megerősítettél abban, hogy tényleg ott volt. :lol: Összefutottak végül, meg apummal is.
Nemlajos :lol:

Banokla, egészségedre a pihentető alvást. :)

Zazzy, én örülnék 350 g hízásnak... az tök jó szerintem.

Nálunk meg megvolt ma Márti első szülő nélküli léte. :D Anyu vigyázott rá kb. 2 órán keresztül, szerencsére semmi gond nem volt. Egy órán át jól elvolt, jókedvű volt, játszott, beszélgetett, majd a következő 1 órában már inkább kézben volt, de zenét hallgattak, zongoráztak, e-mail írtak, kávét ittak, szóval társasági életet éltek ketten. :D

Masut
masut

Gyöngyi: Nekem olyan kineziológusom van, aki ezt csak másodállásban csinálja és csak ismerősőknek... Szóval nem tudok ajánlani... Bocsánat. :oops:

Katka

katka22

Erpével most sms-eztem. Samu jobban van, de majd jön még ide és remélem részletesen mesél.

Bocsi most csak ennyi voltam

Kép

Kép
gabka77

katka, jézusom, nem normális ez a nő... :shock:

Nicon meg még mindig nem tettem túl magam, én még azt se tudom elképzelni, hogy a gyerekem nem marad ott (vagy majdnem ott), ahová teszem, nem hogy még függőleges is legyen!!! :shock: :D

no, a huzat megvarrása a visszatértemig várat magára, de legalább addigra már lesz (remélhetőleg) párna és puff is hozzá :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, majd nézd meg a priviket.
masut

Nemlajos: nemhogy nem marad ott.. de ha épp megunja ahová letettem mászik utánam vagy az apja után visítva hogy unatkozik... :shock: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Köszi a sok-sok drukkot, tök jólesett végigolvasni a sok Samu jobbuláskívánságos hsz-t. Tényleg nehéz. Szerintem nekem (meg persze a páromnak) nehezebb, mint Samunak.
Samu egyre jobban van, legkorábban pénteken jöhet haza, de lehet, h szombat lesz belőle. Folyamatosan kapja a kezelést, ami mindenféle hörgőtágítók befúvását vagy inhalálását jelenti.
Nappal én voltam ma Samuval a kórházban, pontosabban kb 9-re beértem, akkor Katát megszoptattam, átadtam Balázsnak, és én átvettem Samut. Szerencsére a szobatárs egy hasonló korú kisfiú, és nagyon egy húron pendülnek, tök jól elvannak együtt. És van játszószoba, meg játszótér is az udvaron, azokat is kipróbáltuk.
A párom és Katababa pedig elképesztően jól elvoltak ma együtt. Aludtak egy óriásit (11-től fél 3-ig), és a kiscsaj nem kért szopit utána sem, nem sírt, stb - eddig is sejtettem, h apamániás, de most már ezerszázalék. Ja, és apa megetette répafőzivel, és vidáman fogadtak fél 4 körül (hazarohantam a kórházból szoptatni, addig Samu nagynénje tartotta bent a frontot.)
Holnap apa dolgozik, szóval kicsit nagyobb koordinációt igényel a Kata kint - Samu bent dolog, de egy nagyon jó barátnőm (Samu barátjának, Dömének anyuja, akiről talán meséltem már) nagyon közel lakik a HeimPálhoz, és bevállalta Katababát, plusz a párom huga is készenlétben áll, meg anyumék is jönnek délután. Szóval jöhet még néhány gyerek, felügyelet megoldva :)
és nagyon köszi nektek is a segítség felajánlásokat!
Még a pénteket nem látom, de remélem, h az is rendben lesz...

Zazzy, én csak beleolvastam a fogzás-fogmosás-fogorvos okosságokba, és gyorsan le is mentettem, köszi!

És elképesztően ügyesek a gyerkők: kúsznak, másznak, állnak, mennek - csak lesek én is. Jók a képek, videók!

Wicca, jó hogy jelentkeztél! Mesélj kicsit, ugye minden rendben? Volt valami orvosos-kivizsgálásos ügy még régebben... azzal mi lett?

Csibb, te meg ne tünj el csak read-only-ba!
És kirándulásra nem irigykedni kell, hanem legközelebb eljönni! :)
Jó sűrűek a napjaid - bár nálad ez az alapjárat :)

Katka, sajnos Danianyura nem nagyon lehet semmit okosat mondani, ez nagyon szomorú... és tutira meg van arról győződve, hogy ezzel teszi a legjobbat a fiának... És látva a kiránduláson Danigyereket, az egyszerűen nem igaz, hogy nem érezte jól magát a hétvégén. Kezdeményező, jókedvű, felszabadult, nagy dumás gyereknek ismertem meg a Danit, nem így viselkedik az, aki rosszul érzi magát valahol.
Nálunk az egyik unokatesóm anyuja marta el sikeresen az apját a gyerek mellől a válásuk után, bár ott az apa sem kapálózott ez ellen olyan nagyon.

Na, most ennyi agyam van, megyek pihizni, holnapi napom korán kezdődik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.10.07 21:07-kor.

erpé

Zazzy, én örülnék ha Julcsi is végre egyszer "csak" 350 g-t hízna egy hónap alatt :lol: Én úgy hallottam, hogy az ilyen nagy súlyú babáknál az sem gáz, ha egy hónapig egyátalán nem híznak. Szóval tényleg nem kell aggódnod :D Négykézlábazáshoz gratula, mi még mindig csak a hasról hátra fordulásnál tartunk. Visszafele még zavarja a keze. De nem aggódom, csak őt idegesíti, többet szeretne, mint amire képes, nagyon be tudja magát hergelni. :)

Tökös hsz-eket köszi!

Nico tényleg hihetetlen, már segítséggel járni tud? :o :shock:

Na, én elteszem magam, jóccakát!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

hmmm... most mondták a hírekben itt hogy a H1N1 vakcina néhány hét múlva elkészül, és lehet oltani vele... namost Mo-on meg MÁR oltanak..... No Comment.

KépKép
KépKép
adryn

adryn, mert minden ország maga intézi.
asszem.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé!
örülök,hogy ilyen jóhírekkel jöttél,és kitartást a további 2-3 naphoz!

Zita!
Már a múltkor is mondtam,hogy ne várd!!! :lol: Tudod,hogy hiányoznak a hurkák???Meg a combok,meg minden!

Kép
Kép
zazzy

Erpé kitartás, akkor már csak néhány nap és otthon lesz Samu :) És az tényleg jó most hogy van ott más gyerkőc is akivel tud játszani. (Ez mondjuk furán hangzik hogy jó, persze nem jó :roll: )
Amúgy mit mondta a dokik? Végülis mi a baja? A Gábor ahogy elolvasta amit írtál azt mondta hogy végülis akkor tüdőgyulladást kapott :roll: Jól gondolja?
Örülök hogy Kata jól el van apukájával, ez tényleg nagy szerencse.
Mennek továbbra is a drukkok!!!

Adryn Nico tényleg nem semmi ütemben fejlődik :shock: Én azt hittem hogy Panna és Bulcsú korán csinált mindent de Nicohoz képest nem is :D
Na és persze a többi ülő és álló baba is ügyi :wink: Mi még mindig ugyanott tartunk a négykézlábra állásnál :) És még fogunk sincs :roll:

Katka Danianyu tényleg nem semmi és szerintem is jól érezte magát Dani a hétvégén én is úgy láttam. Nem csodálom hogy néha összekaptok Daniapuval, van elég bajotok mostanában. :?
Amúgy a bíróság azt nem nézi hogy Dani anyukája alkalmas-e arra hogy nevelje a fiát?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja és köszi a 7 hós kívánságokat :D
És Kukli Katájának is boldog hófordulót!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka - sajnálom az esetet, nem lehet könnyű szegény Dani gyereknek meg nektek sem ( de te tudod, h a gyerek választja a szüleit, Daninak tanulnia kell ebből vmit......)
Adryn - Nico elképesztően ügyes!!!
Erpé - örülök, h Samu egyre jobban van, szorítunk ám továbbra is!!!!
Nemlajos - jó pihenést a nagyinál ( hmmm jól emlékszem óda mentek???)
Valóban az enyim gyereknek csak a házban fáj a fogzás ma is amíg sétáltunk csak nézelődött, dumált és vigyorgott meg bealudt ezért csak 7 után jöttünk haza. (ja és ő nagyon szeret kocsiban lenni a házban is ha beteszem - azt hiszi megyünk és máris csend van)
Akit még érdekel, feltöltöttem én is a web albumba a hétvégi képeket. Nem válogattam őket, az összest felraktam.
http://picasaweb.google.com/babizoli7/BakonyTura#

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Erpé
ok! :wink:
mire jöttem, már nem is kell annyira drukkolni, mert ahogy olvasom jól alakulnak a dolgok Samuval! de azért mégis drukkolok, hogy így is maradjon!

Máté még csak nem is négykézlábazik... én is csak ámulok a sok ügyes babán!!! :) viszont őt is elkezdte idegesíteni, hogy nem tud dolgokat... legalábbis erőlködik, aztán nyavalyog.

Katka
tényleg szörnyű ezt olvasni, amit ez a nő művel Danival... :?

Kukli
de jó, hogy ezt mondták! én is annyira vágyom egy masszírra! úgyhogy gyorsan menj el, hogy elmeséld, és mehessek én is! :wink:

Nico :shock: 8) 8) 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
várom nagyon a fejleményeket! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé, további jobbulást Samunak, ügyes anyuka vagy, hogy ilyen talpraesetten viseled,!!

Adryn, Nico tényleg nagyon ügyes, kiérdemelte a supernico címet :wink:

Na nekünk majdnem 1x-re mindenünk elromlott, mosógép, porszívó, micro, és ma jött a kávéfőző, de az még lehet menthető. Szerintetek :roll: ? biztos holnap tudok is újat venni mindenből :twisted: bocsi az offért :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

vica: sajna nem. Pedig gyakran a vér szerinti szülőket sem ártana vizsgálni :?

csibb, én is, de most kicsit várnod kell! (pedig most úgy csinálnám, de majd ha visszajöttem)

No, lányok, én búcsúzom!
Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea, bakker :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na hát én megpróbáltam Danianyu gondolatmenetét megérteni. Próbáltam beleképzelni magam az ő helyébe és a következőkre jutottam (lehet, hogy nem így van, de én most ezt érzem). Danianyu maximálisan féltékeny mind arra amit Katkáék adnak ennek a kisfiúnak. És szerintem ő ezeket az élményeket nem tudja vagy nem akarja megadni a fiának. És amikor hazamegy a Dani millió élménnyel gazdagodva, kivirultan, ráébred, hogy az ő kicsifiát otthon sose látja ennyire felszabadultnak, boldognak. És ahelyett, hogy próbálna változtatni a helyzeten, inkább ront rajta.

Katka szerinted?

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!

Bababi Máté sem ül még egyedül, és nagyon szeret a fürdetőkerikában fürödni. Ha már akar ülni segítséggel, és tud, akkor nyugodtan tedd bele.

Katka De genyaság! Ez a nő tönkreteszi teljesen szegény gyereket! Sosem fogom az ilyen hárpiákat megérteni! Egyébként Géza volt felesége is tök ilyen.

Mennem kell, később próbálok még reagálni.

Kép

Kép
rszg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: