A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

M&G, nekem ég nem mondta a doki, de én is reménykedem a november végében! Nem tudom ki, hogy van vele,de én egyre türelmetlenebb vagyok, minden nap, nehezen telik és folyton a naptárt bámulom.. :oops: ugyanazt csinálom, mint gyerekként, amikor a karácsonyt vártam ennyire!!!!!!!!!!! :D Olyan mintha sose akarna elmúlni ez a 8 hét.... :shock: :oops:
Kata, milyen aranyos a férjed, más pasi inkább arrébb lökdöste volna az asszonyt, nehogy venni kelljen egy újat... :lol: Na persze nem a mi férjeink, mert itt mindannyian a kivételesen szerencsések közé tartozunk! :P :D
Vendég

Én nem várom a végét...vagyis inkább úgy szeretném, hogy a szülést elkerüljem, egyszer csak itt legyen a baba. :oops: De ilyet ugye nem lehet...
Tehát még élvezem, hogy van pár hetem és minden este bepánikolok, hogy milyen közel van már a szülés, megint eltelt egy nap!
Kényelmetlen már, sokat forgolódom éjjel, rémálmaim vannak, de legalább végigalszom, ez sem lesz sokáig így.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!
Én is csak gyorsan beköszönök, ma annyi felé kellett mennünk, hogy sorolni se bírnám..
Pelusból egyelőre egy csomag newborn Liberot vettünk, nekünk szinte kivétel nélkül minden ismerős ezt ajánlotta (Liberot), amíg kicsi.. ha nagyobb lesz, akkor pedig a DM-eset!
Ma találkoztunk a "fogadott" szülésznővel és olyan nagyon aranyos :) Megkönnyebbültem, tényleg rettentő szimpi! Elmondta, hogy miket kell vinni a kórházba, hogy zajlik a szülés, mikor hívjam, stb! Ez volt az egyik rohangálásunk ma :)
Rám is rengeteg vasalnivaló vár: konkrétan az összes babaruha :oops: De legalább már mindent kimostam...

A fotók nagyon jók :-) Na és Gerdából Huba, gratula :D
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk. Nekünk is sűrű napunk volt ma, fogorvossal zárva. Még mindig. :roll:
Köszönöm lányok, legközelebb majd kipróbálom az útvonaltervezőt is, de most így tényleg egyszerűbb és biztosabb is volt az útinfó.
Gio, még egyszer köszi a lehetőséget, nagyon csábító. :D Megbeszélem a férjemmel és priviben tovább bonyolítjuk a dolgot (mikorra kéne felérnünk stb.) :wink:
Megyek és bedőlök az ágyba, tegnap is úgy elaludtam mint akit fejbevágtak. Mostanában le van merülve az elem bennem. Jó éjt, pihentető éjszakát mindenkinek!
csillag25

Sprite! Gratula a kissrachoz! Ha nalunk igy alakulna, apa mar rohanna is megvenni az inter-mezt ujszulotteknek :) bar szerintem most total el van szallva az o kis kiralylanyatol :) El birom kepzelni, mekkora lehet nalatok az orom, tok jo :)

Gabicika! Ide a vasalnivaloval, en imadom! :oops:

Gombi, jo, hogy igy megnyugodtal a szulesznovel kapcsolatban...ez aert elegge fonos kerdes, legalabb ez miatt nem kell aggodnod :) nekem sajna meg mindig nem adtak valaszt, remelem, ma mar megtudom vegre, hogy 4 vagy 1 db haloinget kell vennem.

Nalam sajna a melltarto nem tema, mar most a leheto legnagyobbat veszem...az olaszok kismelluek, es persze van egy halom sajat markajuk, es avalasztek nem egy victoria secret, ahol aztan minden meret van. itt 1-5 (6) vannak a meretek es a kosarral egyutt no a melltarto kerulete, vagyis nem letezik az, hogy valaki nem kover es nagyok a mellei. Az 5-t hordom, amibe belefernek a cicik, de mar ennek is alakitanom kellett a mell alatti keruletet, de nyilvan igy sem tart semmit. A nagyobb kosar jobb lenne, de a derekam 2-szer belefer.....sok èsz kell igy mellcsit gyartani... :roll:

csillag! Nem fogod sajnalni, ha vege lesz a fogorvos-bulinak? Ugy nez ki, hogy en is a krioban fogom az ossejt-ugyet bonyolitani...igaz, hogy az alapcsomag melle arban meg egyszer annyi lesz a szallitas speci verszallitoval, de meg igy is sporolunk 800 eurot, ami nem keves :) Azert meg probalok valami mas szallitasi modot keresni, amivel 36 oran belul pesten lehet a cucc es megbizhato.

gabi! A november vegi szules nagyon tutin hangzik, mert akkor mondhatod, hogy jovo honapban mar szulok :):) szerintem Azzurra is hamarabb erkezik majd, bar nalunk jo lenne, ha egy hettel elotte max, mert egyebkent csak korhazban lehetne...sztem tutira 8-an fog, amikor unnepnap van, orvosok nincsenek az utak pedig tele vannak kocsival ...mar ha nincsenek lezarva :):) raadsul a "korhaz" masfel orara van (remeljuk)

Kata! Kerdezni akartam mar, hogy hogyan alakulnak az ikrek? szepen, nagyjabol egyenletesen fejlodik mindket baba? Bar biztos irtad volna az ellenkezojet. A parom uncsitesojaeknal az a srac, amelyik kisebb (de sokkal kisebb) volt a tesojanal, par honap alatt ugy tulnotte, hogy csak nna! :):) Hoy vannak a pocidban? Jobbra-balra, alul-felul, keresztben? Ez tok izgi :)

Kép
pumipumi

NAgyon köszönjük!Igen nagy az öröm,annyira jó volt apa is én is jól meghatódtunk mikor mondta a doki,hogy egyáltalán nem lány,határozottan fiú. Apa még külön kért is magának egy fotót akukiról biztos ami biztos :D
Igen,mi nagyon-nagyon fiút szerettünk volna!

Gabi!
Nem siettek a név választással....azt hittem már tudjátok.
Épp tegnap számoltam ki,hogy én 9 éve tudom,hogy ha fiam lesz Huba lesz.Azóta vártam és hát "megérett" a pillanat :D

Viszont fiú rucink van 6db.Úgyhogy most valahonnan szerzek,mert hogy anyagilag nem igazán fogjuk bírni....épp hogy meglett minden.Kislány ruhából HIHETETLEN mennyiség van.Fiúból 6db.Azt hiszem vadásznom kell a fiú ruhacsomikat a teszveszen.

Pelus: A kórházba mi Pamperst vittünk,most is azt fogunk,aztán itthon meg itt a mosható.

És ő pedig Huba
Kép :D
Vendég

SZiasztok
hát a tegnapi nap nem volt teljesen az enyém...de nem nyavalygok, ma már jobb és ez minden nappal egyre jobb is lesz 8)

Spite
gratulálok!!! ez nagyon vicces, hogy eddig kislányt mondtak. Voltatok 4d-n már korábban is vagy csak most?

Én ma betöltöttem a 30. hetet!! :lol: Már úgy vártam hogy hármassal kezdődjek 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.07 06:27-kor.
Vendég

Hú és milyen csodaszép ez a kiskukis Sprite!!!! Már most olyan kis gyurmáznivaló kis pofija van :-)
Vendég

Sprite! Gyonyoru a baba...milyen cuki kis nozija van...nincs tobb keped? Haaaat...fiut akartatok? tessek! Most veheted a rucikat neki :twisted:

manocskak! MOst olvasom, hogy nektek is milyen szepen fejlodik a "picur", gratula! Most mar azert van sulyuk rendesen...bar en semmit nem erzek, meg a poci sem kenyelmetlen, valahogy tok termeszetes igy (bar nagyon ovatosan mozgok)...el sem tudom kepzelni, milyen lesz az eletem a pocak nelkul... :lol: :lol: :lol: Jut eszembe : szerintetek ha eddig nem jottek elo a striak, akkor mar nem is fognak?

Anna, ne parazz, az ilyen dilid dokinak mindig az a rossz, amit csinalsz. En azert ezekkel a sajat megjegyzeseimmel teleirt jegyzetet szepen hozzatuznem a kiskonyvemhez (mar ha lenne). Ilyenkor a heti fel kilo, es nem a havi 1-1,5 a normalis (persze akkor sincs baj, ha kevesebb)...szoval az 5 het alatti 2,5-3 kilo tokeletes. En eddig semmi finomitott cuccot, se lisztet, se cukrot nem ettem, csak rengeteg feherjet,hust-halat-huvelyest, napi 1 l tejet... rengeteg friss zoldseget-gyumolcsot, es teljes kiorlesu cuccokat...es...igaz, hogy a vitamin es asv.anyag raktaram dugig van, de csimota csontjai annyira erosek es hosszuak, hogy legutrobb azt mondta a doki, hogy max a felet egyem ezeknek az egeszseges, taplalo kajaknak, a masik fele lehet szemet :lol: ugyhogy most szemetet kene ennem...amire nyilvan nem vagyok kepes, mert egyebkent sme teszem...bar azota mar elmentem 1-szer pizzazni, ahol bevagtam a legegyszerubb paradicsomos pizzat (10+10 cm-es darab), es 2 hasonlo meretu nutellast :oops: ...nem is esett jol :(

Kép
pumipumi

Ja , es Anna.....igy kajalva hiztam eddig 10 kilot...szoval nem feltetlenul befolyasolja a hizast...nyilvan igen, de azert csak feherjebol is siman meg lehet enni 4000 kaloriat egy nap, es akkor mar 5 het alatt min 5 kilot hiztal volna :)

Gio! Szerintem is sokkal tutibb, hogy a hetek szama 3-mal kezdodik :) Kitartas neked...mar csak ezena heten dolgozol, ugye?

Kép
pumipumi

Pumi
én szintén nagyon bizakodó vagyok, hogyha eddig nincs stria talán már nem is lesz, hacsak nem lódul meg egy nap alatt a pocakméret és nem bírja a bőr. Úgy tudom ez hajlam is, szét kell nézni a családban. Nálunk nem volt senkinek, úgyhoyg egyelőre az illúzió kedvéért kenegetem, de nincs is:-)
Tegnap volt alkalmam elkezdeni az endorfinos kesztyű "kezelést" és mivel eléggé be voltam fordulva a fájdalmaktól úgy érzem el is kezdett működni. Nem 100%os még, de elsőre nem rossz 8) Tök örültem .
Vendég

Pumi.
igen, nagyon úgy tervezem, hogy csak ezen a héten. Tekintettel pingvinüzemmódomra és a cégnél tapasztalható káoszt azt hiszem elég is lesz.
És Neked ma milyen napod lesz? Mit csinálsz?
Vendég

Ugyes vagy, tenyleg nagyon beleerzos-vizualis termeszeted van, ha mar igy, elsore ereztel valamit :). Azt hiszem, nem nagyon vannak striasok a csaladban...d aezrt en is folytatom a kenegetest.

NNa megyek vasalni...szoval kuldhetitek, amitek van :)

Kép
pumipumi

nalam semmi extra nem lesz ma (sem)...most vasalok, felmosok, mosok, csrelem a mosogato trtalmat, agynemut cserelek, aztan jon a joga-sztrecsing, utana fozok (vorosboros-gombas marhaszelet rizibizivel..persze teljes kiorlesu rizsbol), talan kimegyek a kertbe fotoni egy picit (most tele van pillangokkal)aztan megerkezik a parom, csinalunk egyutt nehany relaxacios gyakorlatot, utana tanulok egy kis spanyolt, aztan megyunk a klubba (en csak uszni), utana tv (most van az amcsifoci szezon, megveszek erte), aztan vacsi, aztan esti ceremonia, aztan bealvas a tv-n 5 perc utan :):) Egy szokasos, laza nap...persze mindent csak szepen-lassan, es kozben sokat sokat pihizek es relaxalok aktivan.
Csak penteken lesz mas, mert akkor megyunk mac-leckere, szombaton meg expora Umbriaba. Amugy nekem nagyjabol ugyanolyanok a napjaim, nem nagyon maszkalok el itthonrol sosem, nem is hianyzik egyaltalan. A parom szerencsere hamar (fel 4) hazaer, igy nagyon gyorsan eltelik a nap.

Kép
pumipumi

Sziasztok.
Köszi mindenkinek még egyszer.
Már jó lenne tényleg a végén lenni amikor már a baba ott van a kezemben és minden fájdalmat ami szülés alatt esetleg előfordul elfelejteni.
Nekem mind a 3 fiam 3 kiló fölött született, a Dávid és Gergely fiam egyformán 3150g-al a Joel 3320g-al született. Így nagy az esély, hogy Joakim sem lesz kisebb.

manocskak

Én is nagyon várom, hogy 3-assal kezdődjenek a hetek, már csak négyet kell aludni!

Szerintem a striák a legvégén is kijöhetnek, a legtöbb barátnőm az utolsó hetekben csíkozódott be. Nálunk sajnos a családban is volt mindenkinek, meg nekem is van már a cicimen abból az időből amikor gyorsan megnőttek, úgyhogy semmi jóra nem számítok. De azért kenegetek szorgalmasan.

Pumi, ezzel az olasz típusú melltartógyártással meg lennék lőve rendesen! Így sem könnyű találni. Megint néztem szoptatósat (még nem vettem meg, hátha nő még :cry:) és 80Fnél tartok, amibe elől épp beleférek, de körben kicsit laza... :oops:

/
lemonsong

A végén is lehetnek csíkok? Ó de kár:-( Na de míg élünk remélünk:-)
Manócskák
én is gratulálok a szép bébigyarapodáshoz!!!
Vendég

Hali!!!!!

Nem voltam 2 napig,mert csak olvastam,így azért képben vagyok!!!

Tegnap voltam dokinál,aki megdícsért,h milyen szépen tartjuk magunkat,a méhszáj zárt,a méhnyak nem rövidült,hurrááááá!!!A magas fehérvsejt,süllyedéssel nem tudott mit kezdeni,mert ugye minden más érték kiváló,nincs a vizeletben semmi kóros,nem fáj sehol semmi....hát így azt javasolta,h menjek megint el fogorvoshoz,hátha ez alatt a 2 hónap alatt kialakult egy gócos gyulladás.Meglássuk...

Pelushoz.Nálunk bevált a pampers,viszont a törlőkendője atomszar,D-nek olyan piros lett a popsija tőle,ráadásul szerintem felháborítóan drága.Törlőkendőben nagyon bevált a rossmann sajátmárkásból a fehér csomagos.
Szerinte újszülött méretből kell sok,az elején még nincs sok kaki,amíga mekónium ki nem ürül teljesen,azután nekünk volt napi 10-12 anyatejes jó híg kaki...szóval a pelus az elején fogy rendesen.

Sprite,gratula Hubához...nahát,hogy ilyenek is vannak..

Ja,a végét én is nagyon várom,minden nap úgy örülök,h még egy eltelt és egyre közelebb vagyunk már a szüléshez...

Most nem jut más az eszembe,még jövök ma!!!

Szép nap

Kép Kép
meli1118

Sziasztok lányok!

Én is ideértem végre a reggeli romok eltakarítása után :D

Olga: Nagy-nagy gratula a kispasihoz! :) Olyan kis édes az arca,a pici nózija..:)

Pókica: tényleg.. milyen jó is lenne,ha szülés nélkül csak úgy egyszercsak ittlennének a babák.. talán kéne szólni a gólyáknak,nem? csak tegye az ajtó elé,és csöngessen be..:D:D:D

Pumi: de édes vagy:) majd küldök egy adag vasalnivalót :) bár ma már kénytelen leszek nekiállni...

Gio: gratula a 30.héthez.. lassan mindenki betölti! :)

Lányok! hogy álltok az éjszakai pisi járattal? :) Mert én úgy vettem észre,hogy nálam "csillapodott" a dolog ... Eddig éjjel 3x-4x is kijártam,most 1x maximum 2x járok..

Annyira repülnek a napok,hogy mindjárt december :D A visszaszámlálásban eljutottunk mi is az 59.naphoz.. mindig kérdezem a férjem,na,izgulsz már? :) erre mindig aztmondja,majd ha eljutunk az 50 naphoz,majd akkor elkezd izgulni:D:D Már nem sok van hátra ahoz sem :D:D

Jövő szombaton bababörze a BNV-n.. ki jön??
Vendég

Gabicika,én pont ma éjjel mentem percre pontosan 2 óránként pisilni,igaz este sokat ittam tejet is vizet is.De jó,ti már ott tartotok!!!!

Kép Kép
meli1118

Gio!
MOst voltunk először 4D-n.A lányt sima Uh-n mondták.
Terhességi csík nekem egy volt terhesség alatt,a régi köldök piercingem helye.Aztán ahogy megszültem,gyorsan frissen lett még másik 3.Végülis akkor aztán tényleg drasztikusan megereszkedik a bőr,gyorsabban kell visszahúzódnia mint ahogy kinyúlt.

Pumi!
Van több kép is,de nem akartam mindetfelpakolni,így kiválasztottam a szerintem legjobbat.Annyira édes volt,nagyon sokat nevetett,a legvégén meg teli szájjal.Még a doki is jót mosolygott rajta,néha olyan grimaszokat vágott Huba :D

Gabicika!
Én 1-2 alkalommal jáárok wc-re éjszaka,ritkán 3x.Viszont megfigyelem,hogy fél 3-kor mindig kimegyek :roll:
Vendég

Sziasztok!
Sprite, nagy gratula a fiúgyermekhez.
Gabicika, az jutott eszembe, hogy feltalálhattak volna valami olyan háztartásban alkalmazható eszközt, ami megoldja a vasalást. A mosást, mosogatást még a szárítást is feltalálták. Valami jó vasaló rabszolga kellene.
Hát, azt hiszem megint kilógok a sorból...én annyira nem várom a szülést. Persze, szeretném, ha már itt lenne, de ez a szülés dolog kicsit most megrémít. Lehet, hogy hozzájárul, hogy tegnap délután óta kicsit depis lettem. Azért próbálom összeszedni magam. Ma nem is keltem korán a férjemmel, mondta, hogy inkább pihenjek, és ne keljek ki az ágyból. Nincs is jó kedvem, de azért vannak dolgok, amiket meg kell csinálni, nem ülhetek egész nap az ágyban a tévét bámulva.
tedorka

Én most kezdtem el sűrűbben pisilgetni éjszaka, előtte utoljára az első trimeszterben volt ilyen.
Én nem megyek babaörzére részemről, sztem elég drága a belépő, és azt hallottam annyira nem éri meg. Tapasztalatok?
Vendég

Nem tudom, én még sosem voltam ilyen bababörzén, de érdekes lenne körülnézni. Azt írja a honlap (igaz feleakkora betűmérettel, mint a belépő árakat :lol:) hogy 14 óra után ingyen lehet bemenni mindenkinek. De gondolom addigra az igazán jó cuccokat megveszik. Viszont nekem nem is nagyon kell semmi nagyobb dolog már, szinte minden megvan. Inkább csak mint hétvégi kimozdulás lenne érdekes, szóval lehet, hogy ha a zuramat rá lehet venni különösebb erőltetés nélkül, akkor mégis kinézünk.

/
lemonsong

És mi a véleményetek a hasleszorításról szülés után tapasztalt anyukák?

Tedorka
én is félek a szüléstől:-) Ezért nem sürgetem az eljövetelét egyelőre:-) Ugyanakkor már annyira kíváncsi vagyok Dórira!
Vendég

Dorka! Gondolom idővel biztos kitalálnak a vasalásra is valamit,de mikor??:D:D Én nem bánnám ha minél hamarabb :)
Vagy feltalálhatnák a soha nem gyűrődő anyagokat :D

Gio: mi már Ádi idejében is jártunk a bababörzére,szerintem jó,nagyon sok nagy cég is kintvolt,olcsóbban lehetett megvenni mindent. És persze a sok kismama is árulta a ruhákat mint a teszveszen.
A jegy most tényleg elég drága,régen a kismama újságban volt ajándék jegy,gondolom mostmár nincs..
Vendég

En a "korhazba"(remelem, oda eleg lesz a par darab, mig hazaerunk), meg az elso idoszakra (merthogy csak 30 moshato pelusom lesz, es lassan szarad itt, ugyhogy eleinte itthon is eldobhato lesz) talaltam olyan eldobhatot, ami gyorsan lebomlo (tudom, ez csak az en maniam, de elvegre kornyezetmernok is vagyok :)) es csak term.anyagokat tartalmaz. ez szinten csak az en maniam, de en sem hasznalnam, es sosem hasznaltam soha a szintetikus tisztasagi betetet sem. ebbol persze csak 1 markat talaltam, ami ujszulottekre is gyart koldokvedos valtozatot (bar en kerem majd hosszura vagni), es mivel ezekben nincs semmi csiribiri, sem nedvszivo zsele, semmi, meg igazabol eleg gagyinak tunik, szerintem midnen kifolyik majd rajta...szoval igy szerintem orankent fogom cserelni az elejen, vettem is 5 csomaggal a 20 darabosbol :) Bar mar arra is gondoltam, hogy inkabb beteszem a picurt a furdokadjaba, pelus nelkul, es akkor szabadon... :lol:

En is szoktam ujsagot venni...aztan 5 perc utan kidobom. Az a cime, hogy Edes Varakozas...van benne nehany oldalnyi reklam, aztan egy dupla oldalas etrend-tajekoztato, aztan az osszes tobbi, vagyis kb 90 %-a csak a terhesseg alatti kellemetlensegekrol, szenvedesrol, a szules gyotrelmeirol es az ujszulott-kori osszes letezo elkaphato betegsegrol szol. Ok, hogy jo ezekkel tisztaban lenni (bar nem ennyire), de ez azert kozel sem a valosag...a kismamaknak aztan persze hogy minden bajuk lesz...legalabb ne az lenne a cime, ami :)

En sosem kelek ejszaka pisilni :P !!!!!!Utoljara este 9 korul megyek, aztan a reggeli ebresztokor, akkor alig birok elslattyogni a wc-ig...pedig sokat iszok, jo 4 l-t, de nappal fel orankent jarok :)

Kép
pumipumi

Sziasztok!
gondoltam én is csatlakoznék hozzátok.
Mindenkinek gratula a babákhoz.én is decemberben fogok szülni.december 21 és 23 az időpontom.van egy lassan 5 éves kisfiam,aki szintén decemberben született. :)
most azt mondták hogy kislány a pocaklako.elöször 20 hetesen a genetikain mondták,aztán 24 hetesen 4D-sen.remélem most már az is marad.talán az,mert most 28 hetesen is azt mondták.már nagyon várom hogy december legyen,és meglegyen a bébi.
sziasztok.
remélem nem zavartam.

Zsóó
zsóó

Sziasztok!

sprite gratulálok a kis Hubához! Nagyon szép arcoskája van, jóképű fiúcska lesz!!! Gondolom mennyire örültetek, mint nálunk apa a cunisnak :lol:

gabicika én ha nem baj csak az ágynemű vasalását vállalom azt szeretem vasalni az ingeket nem :lol:

Már én is nagyon várom, hogy teljenek a napok, ha lehetne egy kicsit felgyorsítanám, mert egyre jobban vágyom rá, hogy itt legyen a kicsikénk, de mi még nagyon messze vagyunk tőle.

Az ismerősöm szopis melltartót kínaiban vett, azt mondta neki nagyon jó volt.
Még mi sem vettünk a bútoron és babakocsin kívül semmit, apa mindig azt mondja ráér még. Én már nagyon mennék vásárolni, de ami nagyon muszáj, azt meg fogom venni a hónapban.

Én elég sokat iszom egyébként is, de én nem minden esete, de ha megyek is pisilni max. egyszer. Lefekvés előtt megpróbálok nem sokat inni és előtte elmegyek pisilni.

Kép
Kép
akella

Zsóó,
üdv közöttünk és gratulálunk. ha van kedved tegyél fel képet a kicsikétekről.
Hogy zajlik a várandósságod? Minden rendben? Hány éves vagy?
Vendég

Zsóó: Üdv. köztünk! :) Gyere gyakran!

Akella: de jó.. lassan már tényleg nem is kell vasalnom... pumi és te leveszitek rólam a vasalás gondját:) köszönöm,nagyon aranyos vagy te is:)
Vendég

Szia ZSoo, persze, hogy nem zavartal, udv!hat, ha mar 3-szor lanyt mondtak, mar csak az lesz a vegen :) van mar nevetek?

Gabi! Megoldas a vasalasra: fizetni valakinek...nekem :), csak szuk,teesthezallo, rugalmas rucikat venni (nekem szinte mind ilyen, egyet sem vasalok, bar pasiknak elegge gazos lenne), olyan sokaig hasznalni az elre vasalos nacikat es ingeket, amig csk lehet...levegon mosni pl :)

En egyaltalan nem felek a szulestol, sot, nagyon varom mar...de arrol mar ugyis tobbszor irtam, hogy az szamomra nagyon fontos...azert a golya-ertesitos megoldas sem rossz :)

Kép
pumipumi

Üdv Zsóó a fórumon! Nekem is 21-e elvileg, bár nekem már annyit variáltak az időponttal, hogy akkor hiszem el ha megszületett!

Én szégyenkezve vallom be, hogy nincs is vasalónk. :oops: A férjem és én is csak olyan ruhákat hordunk, amik nem gyűrődnek, vagy - főleg ingeknél - némi kirázás és vállfán szárítás után pont megfelelnek.

/
lemonsong

zsóó gyere nyugodtan, nem zavarsz! Mennyi idősek vagytok most pontosan, van már nevetek?

Nekünk elég gáz lesz nevet választani. Nekem egy nyerő van most, de az apának nem jön be. Lehet, hogy névtelen lesz szegény :lol: :lol: :lol:

gabicika én ágyneműt szeretek nagyon vasalni az ingektől falra mászom :lol: főleg ha a végére úgy néz ki, mint akit a kutya szájából húztak ki, mert olyan az anyaga.

Kép
Kép
akella

Küldtem egy üzenetet, és úgy látom, nem jutott el.
Zsoó! Üdv közöttünk, gyere sokszor!
Én nem szeretek vasalni, amikor tehetem ki is hagyom. Mivel szárítógépem van, ezért tényleg nagyon ritkár szorulok rá. De kellene vennem egy új vasalót. Erre még most beruházok, mert a babaholmikat úgyis vasalni kell!
tedorka

Akella, elárulod a favorit nevedet?

/
lemonsong

sziasztok
olga ez nagyon szupi!!!!!!!!!jó ruhavadászatot.
meli látod a végén még túl hordod :D
én pénteken megyek dokihoz remélem nem nyílt tovább a méhszáj és minden oké.

Kép
Kép
anitaaa03

En szeretek vasalni, bar ha nem muszaj, nem teszem. A polok/pulcsik nagy reszet eleve vallfan teszem ki szaradni, es aztan megy egybol a szekrenybe. csimota cucciat is igy csinaltam az osszeset, vettem pici vallfakat, mert ugyis mindent azokon tarolok..semmit nem vasaltam kozuluk. Es sosem vasalok agynemut, azokat szerencsere nem kell :)...utalnam, mert nalunk csak azt a nagy, 2-szemelyest hasznaljak, attol meggebednek. Jut eszembe...Azzurra ma 200 napos :):)
Nna, en keszen vagyok mindennel, most johet a joga, nyami nyami :)

Kép
pumipumi

vasalni én sem szoktam nagyon ritkán mondjuk lassan előveszem mert kb. 1 éves koráig vasalni fogom picuri ruháit.Andrénak is vasaltam

Kép
Kép
anitaaa03

Én sem szeretek vasalni, csak ha muszáj megteszem.
Mi is inkább figyelünk, hogy ne vasalós ruhákat vegyünk, bár a férjemnek kötelező a tütü hétvégenként.

Max. akkor szeretek vasalni ha feszült vagyok, akkor kézzel is mosogatok, mert nyugtat :)
Vendég

lemonsong nekem most a Leonóra tetszik nagyon, apának meg a Csenge, de nagyon még nem nézegettünk neveket.

Megyek ebédelni, majd jövök.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!
Pumi, köszi a bíztató szavakat! Én nem most több mindent megengedek magamnak, de arra figyelek, hogy elég zöldség, gyümi, tejtermékek legyenek a napi menübe. Viszont a hússal még mindig nem vagyok kibékülve... A csirkétől a mai napig undorodom! :oops: Szegény kisördögöm nem sok husit kap, de azért igyekszem. :)
Jaj, a vasalás! Nekem a drága férjemnek egyetlen "bibije" van, hogy csakis vasalt ruhákat szeret hordani. De szerencsémre most azt is átvállalta tőlem. Szóval én most annyira kímélő üzemmódban vagyok, hogy sokszor már szégyellem magam... :oops: Azt szokta mondani, ha meg lesz a picuri dolgozhatok még eleget! :D Édes, aranyos imádom, csak volt már aki megszólt, hogy milyen haszontalan vagyok... Ami, ha bele gondolok végül is igaz! :? Olvasom, hogy ti mennyit güriztek én meg lógatom a lábam. Főzni nem tudok, mindig a férjem főz, mert szakács és amúgyis imádja, vasalni, takarítani nem enged, egyedül a mosás, teregetés az enyém..... Hú, ez így leírva azért elég gáz.... :oops: :oops:
Tedorka, a szülést én is csak azért várom, hogy végre túl legyek már rajta, amúgy magát a fájdalmakat meg ilyesmit egyáltalán nem! Mindig Pumi pozitív hozzáállásából próbálok erőt meríteni. :D
Nem tudom mi van velem mostanában, de én is tiszta depi vagyok és sokszor rossz a kedvem, mint, ahogy ma is! Biztos azok a fránya hormonok!!! :roll:
Zsoo, én is üdvözöllek és várjuk a további infókat!
Olga, tiszta szívtipró a kiskukis!!!! :lol:
Vendég

Nna, befejeztem a jogat, a sztrecsing elott gyorsan csinalok egy uj pocakfotot, mert az albumba sincs meg, aztan elkuldom e-mailben...mar tok jo kis kollekcionk lenne :)

Hat, en a babaruhakat tutira nem fogom vasalni. Tudom, hogy legalabb az elso honapokban javasoljak, de parom allergiaja miatt en a mosashoz hasznalok egyfajta olajat, aminek fertotlenito-csiraolo hatasa van(gyogyszertarban csinaljak receptre, teljesen termeszetes, szagtalan es allitolag a mosasallo organizmusokat is pusztitja...ezt azert nem hiszem...es a pelusokhoz sem hasznalom majd, mert megiscsak olaj)...aztan kiteszem a napra, ami egyebkent is a legjobb fertotlenito...a szabad levegon szallongo pollentol valahogy nem felek annyira, a poratka meg ugyis a szekrenyben van, ha van, vasalas nelkul is.

A Csenge nekem is nagyon tetszik, mert minden eletkorban jol hangzik, es sztem jol igazodik a szemelyiseghez...akarom mondani, hogy bàjos is, kedves is, meno is, vagany is, szelid is. A Leonora nekem kicsit szigoruan, tul komolyan hangzik...Kata helyeben kellene lenned, es akkor valaszthatnatok mindket nevet :):)

Anita! ne aggodj a mehszaj miatt, biztos minden rendben lesz, inkabb erre koncentralj!

Kép
pumipumi

Anna, nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen mert nem tüsténkedsz annyit otthon, mint korábban, inkább élvezd, hogy kivételesen nem neked kell csinálni! Igaza van a férjednek, lesz elég dolgod ha megszületett a baba! Az én férjem ugyan nem szakács, de baromi jól főz, és mostanában egyre gyakrabban csinálja, teljesen magától. Egész jól ráállt a diabetikus kajákra, még a zöldségekkel is megbarátkozott. :lol: És persze ő csinál mindent, ami emelgetéssel jár, még a vizes ruhát is ő szedi ki a mosógépből, pedig az igazán nem nehéz. De engem ez egyáltalán nem zavar, nekem is van elég dolgom, pl. egész nap cipelni kell a hasamat és vigyáznom kell a babára. :lol:

Akella, a Leonóra nagyon különlegesen hangzik, és jó ritka is! A Csenge is szép, csak nagyon gyakori lett pár éve.

/
lemonsong

Anna szívem
dőlj hátra és élvezd. Szakács a fééérjed? irigy-irigy!!! :) Én sem főznék ha a férjem szakács lenne, ne bolondozz. És szerintem nagyon cuki tőle hogy így tehermentesít. Nekem a kedves most kezdi csak az efféle kedvezményeket :)
Vendég

Anna, ugye, hogy szivtipro? nekem is ez volt, ami elsore beugrott :) Olga, majd elhozod Azzurrahoz, aki kis farmer miniruhaban, alatta pedig leopard-mintas pelusban fogja billegetni neki a kis popojat :):) Anna, ezeken nehogy mar parazz! Orulj neki, hogy van lehetoseged pihenni, ez a legeslegjobb, amit tehetsz, ez miatt nem kell lekiismeretfurdallasnak lennie! Amugy en is ilyen lablogatos vagyok, es en aztan egyaltalan nem erzem cikinek, sot, inkabb hals vagyok, hogy megtehetem. Igy is gyorsan eltelik mindig a nap, de legalabb van sok idom csimotara figyelni, vele szorakozni (csak ne csuklana ennyit!!!) es pihizni. A hal es huvelyesek sem mennek? Akkor maradj a sok tejnel es joghurtnal, csinalj turmixokat, a szendvicsre, vagy saliba tegyel fott tojast!

Kép
pumipumi

Látom nagyon egyetértünk láblógatás-ügyben! :lol:

/
lemonsong

Pumi
dejó 5let ez most vhogy nekem, hogy saliba főtt tojás. Miért nem tettem eddig? Tök jó. Írhatnál pár receptet, olyan jókat főzöl
Vendég

Gio, szakács a drágám, és iszonyatosan jól főz! :D Én pedig imádok enni, szóval mindig is mondtam, minket az isten is egymásnak teremtett. :lol: :lol:
Pumi, tényleg jó ötlet a tojás. Mondtam is a férjemnek, úgyhogy este sült keszeg lesz tojásos salival. Igazad van, ha már a hús nem jön be, legalább halat eszem. :wink:
Ma egy kicsit le van lassulva a bébim! Csak finom mozgásokat, feszítéseket produkál, máskor meg kirúgja a hasfalam. Mondjuk reggel hatkor volt neki a disco time, azóta nagyon finoman nyomja. Pumi te mondtad, hogy sokat csuklik a picurid, és azt olvastam ez ügyben, hogy jó, ha csuklik, mert az a tüdejének jóirányú, egészséges fejlődését jelzi! Nekem is szokott csuklani a legváratlanabb időpontokban... :D
Amúgy meg igazatok van és igenis lógatom a lábam! :wink:
Pisilés téma: én 2x-er szoktam kimenni éjszaka, de volt olyan pár hete, hogy 3-4x-er is. :shock:
Nem tudom ti hogy vagytok, de én egyre nehezebben alszom sehogy sem kényelmes, sokszor felébredek és lehet ezért vagyok kómás egész nap. Nektek megy az éjszakai pihi??
Vendég

Gio, szakács a drágám, és iszonyatosan jól főz! :D Én pedig imádok enni, szóval mindig is mondtam, minket az isten is egymásnak teremtett. :lol: :lol:
Pumi, tényleg jó ötlet a tojás. Mondtam is a férjemnek, úgyhogy este sült keszeg lesz tojásos salival. Igazad van, ha már a hús nem jön be, legalább halat eszem. :wink:
Ma egy kicsit le van lassulva a bébim! Csak finom mozgásokat, feszítéseket produkál, máskor meg kirúgja a hasfalam. Mondjuk reggel hatkor volt neki a disco time, azóta nagyon finoman nyomja. Pumi te mondtad, hogy sokat csuklik a picurid, és azt olvastam ez ügyben, hogy jó, ha csuklik, mert az a tüdejének jóirányú, egészséges fejlődését jelzi! Nekem is szokott csuklani a legváratlanabb időpontokban... :D
Amúgy meg igazatok van és igenis lógatom a lábam! :wink:
Pisilés téma: én 2x-er szoktam kimenni éjszaka, de volt olyan pár hete, hogy 3-4x-er is. :shock:
Nem tudom ti hogy vagytok, de én egyre nehezebben alszom sehogy sem kényelmes, sokszor felébredek és lehet ezért vagyok kómás egész nap. Nektek megy az éjszakai pihi??
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: