Sprite! Gratula a kissrachoz! Ha nalunk igy alakulna, apa mar rohanna is megvenni az inter-mezt ujszulotteknek

bar szerintem most total el van szallva az o kis kiralylanyatol

El birom kepzelni, mekkora lehet nalatok az orom, tok jo
Gabicika! Ide a vasalnivaloval, en imadom!
Gombi, jo, hogy igy megnyugodtal a szulesznovel kapcsolatban...ez aert elegge fonos kerdes, legalabb ez miatt nem kell aggodnod

nekem sajna meg mindig nem adtak valaszt, remelem, ma mar megtudom vegre, hogy 4 vagy 1 db haloinget kell vennem.
Nalam sajna a melltarto nem tema, mar most a leheto legnagyobbat veszem...az olaszok kismelluek, es persze van egy halom sajat markajuk, es avalasztek nem egy victoria secret, ahol aztan minden meret van. itt 1-5 (6) vannak a meretek es a kosarral egyutt no a melltarto kerulete, vagyis nem letezik az, hogy valaki nem kover es nagyok a mellei. Az 5-t hordom, amibe belefernek a cicik, de mar ennek is alakitanom kellett a mell alatti keruletet, de nyilvan igy sem tart semmit. A nagyobb kosar jobb lenne, de a derekam 2-szer belefer.....sok èsz kell igy mellcsit gyartani...
csillag! Nem fogod sajnalni, ha vege lesz a fogorvos-bulinak? Ugy nez ki, hogy en is a krioban fogom az ossejt-ugyet bonyolitani...igaz, hogy az alapcsomag melle arban meg egyszer annyi lesz a szallitas speci verszallitoval, de meg igy is sporolunk 800 eurot, ami nem keves

Azert meg probalok valami mas szallitasi modot keresni, amivel 36 oran belul pesten lehet a cucc es megbizhato.
gabi! A november vegi szules nagyon tutin hangzik, mert akkor mondhatod, hogy jovo honapban mar szulok

:) szerintem Azzurra is hamarabb erkezik majd, bar nalunk jo lenne, ha egy hettel elotte max, mert egyebkent csak korhazban lehetne...sztem tutira 8-an fog, amikor unnepnap van, orvosok nincsenek az utak pedig tele vannak kocsival ...mar ha nincsenek lezarva

:) raadsul a "korhaz" masfel orara van (remeljuk)
Kata! Kerdezni akartam mar, hogy hogyan alakulnak az ikrek? szepen, nagyjabol egyenletesen fejlodik mindket baba? Bar biztos irtad volna az ellenkezojet. A parom uncsitesojaeknal az a srac, amelyik kisebb (de sokkal kisebb) volt a tesojanal, par honap alatt ugy tulnotte, hogy csak nna!

:) Hoy vannak a pocidban? Jobbra-balra, alul-felul, keresztben? Ez tok izgi