Mesi
Én is ettől tartok, h Danival nem lesz gondom csak Lillával

Nálatok ez mennyi idő volt?
Vindo
Lehet igazad van, én nem olvastam utána, de az is ellene szól, h nem volt 3 napig lázas. Másnapra a foltok elmúltak.
Betegség

remélem már jobban vagy.
Móni
Azért ezt a hiszti témát kibeszélhetnénk pro és kontra
Karácsony: mi azt amit ti szülinapra

már meg is van. Vasút, igazi csajos és vettünk hozzá még fa figurákat, meg állatokat.
Kaqk
Pisilés sztem simán lehet figyelemfelhívás.
Nagyon jó lett az ágy

a falvédőt vettétek vagy te csináltad? Nagyon tetszik.
Mesi
Lassan már gondban leszek, h melyiket rendeljem

eddig a Gica volt a kedvencem

elküldöd nekem az enyém képét??

olyan kíváncsi vagyok. Csúnya kép is jó, nem kell tökéletes.
Nektarin
Ne add fel. A mi csanankban is van sírós gyerkőc.....ha szereti és emlegeti lassan megszokja csak nehezen válik el tőled.
Panndi
Fruzsi
Gica
Szerencsére, h Gergő jobban van.
Nem tudtam kipróbálni a játékot, mert valamit még telepíteni kellene a gépre, de tényleg nagyon aranyos az ötlet
Heni
Nagyon szépek a fiúk

és Péterke
Viranka
Nagyon jók a képek. S hogy van az, h ilyenkor a mosolygós arc jut eszünkbe, nem a hisztis
Ági
De cuki unokaöcsi
Megint gáz éjszakánk volt

éjszaka közepén sikítós sírásos, anya püfölés, rugdosás....

ketten alig bírtuk lenyugtatni. Végül kapott Nurofent, mert úgy tűnik az elég gyorsan hat a fájdalmára.
Napközben is bepróbálkozott hisztivel, de mindig felemeltem a hangom és a tegnapi napot végül megúsztuk nagy hiszti nélkül.
Csak nagyon elfáradtam, mert mindig küzdünk
Tegnap reggel meg úgy görcsölt a pocim, h nem bírtam felállni 1 órán keresztül. Még szerencse, h Bartos Erika lekötötte addig......
És amúgy meg azt is olyan rossz látni, h olyan kis passzív

nem nagyon akar játszani, ha igen akkor is hamar elveszti a türelmét, ha valami nem úgy alakul és tulajdonképpen egész nap mesét nézne. Mondjuk akkor csönd és béke van legalább 1 óráig, úgyhogy most én is többet engedek neki
Bocs a panaszkodásért.