A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt :)

Tudom hogy későn szólok, dehát jobb későn, mint soha :)

Holnap délelőtt jönnek hozzánk virankáék, ha másnak is van kedve csatlakozni, tegye meg :) Tudom, hogy a többség dolgozik, de hátha ;) Kb délig vagyunk, mert utána a gyerekeim kidőlnek :roll:
Vendég

Ez a lányos apukáknak szól :lol: :lol:

Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi. Kedves Apa! Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok. Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha több pasival csinálom, vagy lóval. Üdvözöl, szerető lányod U.i.: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap az Újpesttől!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Sajnos együtt keltünk reggel hétkor :?

De ha nap közben kidől, akkor nem éjszaka kell dolgoznom, mert elég ramaty állapotban vagyok. Szerintem benyakaltam Rugótól ezt az émelygős vírust, nincs kedvem enni, nem esik jól :shock:
És forog a hasam.

Meg fáradt is vagyok.

Granda, hát én sem ismertem volna meg a leányzót :D

Vasárnap jönnek anyósomék, de éppen vizsgáztatok vagy húsz gyereket 8)
Szombaton is meg vasárnap is mondjuk, szóval olyan nagy ok az örömre nincsen :roll:

Heni, szerintem az is sokat számít, hogy a gyerek milyen viselkedést lát otthon a szülőktől. Nem túl előnyös szülői mintáknál szerintem már a kiabálás nem sokat javít a helyzeten :roll:

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Hú, de eltűntetek. Keddenként soha nincs nagy forgalom.

Mi voltunk a postán, vettem Rugónak sült halat. Jól bezabált. Magamnak egy üveg kólát, azt iszogatom, mintha jobb lenne, de éhes továbbra sem vagyok :shock:

Azzal szórakoztunk, hogy a kis táblára rajzoltam rugónak fűnyírót, fűkaszát, fűrészt, flexet stb., és mindet beindította, zúgott hozzá :D

Móni, ez aranyos :wink: Jamal :lol:

Silka is eltűnt, meg Maggie is. Irina biztos be van havazva :roll:

Én is alig várom, hogy Rugó elaludjon, és akkor haladok :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó talált egy mekis prospektust. Elkezdte csipdesni a nagy hamburgereket a képeken, és tömte volna a szájába. Már tiszta nyál volt a keze :shock: :D

Na, elaludt amúgy, így hát ennem kéne valamit, aztán dolgozgatok :arrow: :roll: :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Éppen mostanság értem haza. Igaz már elindítottam a mosogatógépet, a mosógépet, krumplit főzök, stb. Kicsit később jöttem, mert vártam a kolléganőmre, aki jól megmasszírozta a hátamat. Mert még mindig fáj. Mondjuk szerintem Bercó cipelése biztosan nem használ neki. :wink: Annyi a dolgom, hogy azt hiszem majd jövőre talán utol is érhetem magam. Iszonyat fáradt vagyok. Ma reggel meg is jegyeztem, hogy úgy nézek ki, mint egy rossz narkós. Tegnap 11-kor fejeztem be a vasalást, másra már nem volt energiám, pedig lassan listám van az elintéznivalókból.

Bent meg leginkább gyerekfelügyeletet tartunk, mert az egyik gyerek autoagresszív, ma is jól odacsapdosta a fejét mindenbe. Minden de. azon imádkozom, hogy éljük túl. Mellette meg még azért vannak.

Szóval ennyi a sirámokból.

Emesém! Remek volt a hangulatod tegnap? :wink: Isten éltessen!

Kolbi, Granda ezer köszönet a gyönyörű képekért. Hiányoztok ám nagyon!

Kaqk, jaj, még nem néztem meg az sms-t. :oops: :oops: No, mindjárt. Hú, de szépek vagytok együtt. Emma meg varázslatos.

Vindo, jobbulást akkor. A kóla ilyenkor kifejezetten jót tesz. De tényleg. Ösztönösen tudod, hogy mi kell. Fúj, de utálom az ilyen vírusokat. Egyébként meg nagyon büszke vagyok ám Rád. Egyedül elindulni... Óóóóóriási gratula.

Regi, hogy haladtok?

Ágica, mi van Petrával?

Mónikám! Ölellek! Mi a helyzet mostanság?

Nagyon messzire vagytok tőlem!!!!!! :cry: :cry: :cry:
dmaggie

Jaj, tudom már. Akartam valamit kérdezni.

Lányok, használ-e valaki gyorsfőzőt v. kuktát? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. A kolléganőm beleültette a bogarat a fülembe, aztán tájékozódni szeretnék.

Köszike nagyon előre is.
dmaggie

Maggie, hát, tőlem kukta-ügyben nem tudsz meg semmi okosat :lol: :roll:

Az a problémás gyermek nem lehet semmi :shock: Szegény hátad...

Igen, a kóla tényleg jót tett. Enni nem nagyon eszek, valami levest meg egy joghurtot ettem, de azért jobban vagyok :wink:

Épp az óravázlatomon dolgozom :? Jaj, de unom. Andragógia :x

Kép
vindolanda

Vindo a lególcsóbb étkezési formát választottad Rugónak :lol: :lol: :lol:
Nincs skót az Őseid között? :lol: :lol: :lol: :lol:
jobbulást neked+++++++++++++++++++++

Heni sajnálom a nehéz éjszakát.
Kitartás!

Maggie az nem jó, hogy még mindig fáj :(
jobbulást neked++++++++++++++++++++++++

Cicusom lelökte az egyik virágomat. Rászóltam, leültettem a kanapéra és kérdeztem tőle miért csinálta.
Rámnéz és közli: nem én, apa
Én: Ő dolgozik, nem tehette
Gréti: hát regge

és ezt bírjam ki mosolygás nélkül :lol:

Ez boszitopik, "nem alakul" semmi. "nem" alszik magától 11 után 2 órát és "nem" alszik este 9 előtt. Na meg a 1-1,5 órás hisztik sem "szüntek meg" :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo jó munkát

Maggie nekem nincs de szeretnék.
Anyumnak van és a csülkös bableves 1 óra alatt elkészült benne, csudajó :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Annak a gyermeknek nem adhattok nővényi alapú nyugtatót? Lehet hülye kérdés :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dolgozok én, de fél szemmel követem az eseményeket :wink:

Móni, nem nincsenek. De az idősebbik bátyám annyira spór, hogy lehetnének :wink: Valami félelmetes :lol: Csak szimpla parasztok és elszegényedett nemesek, akik aztán munkásokká avanzsáltak Ózdon meg Borsodnádasdon :roll:

Hát apátok vigyázhatna arra a virágra. Reggel :lol:

Kép
vindolanda

Bejöttem nevetni :lol: :lol: :lol:
Gréti fog egy fadarabot a szája elé. Énekli a maga nyelvén a Dorémit és a két kutya meg ott ül előtte és nézi. Néha kér Cicus egy kis tapsot, vajon miért nem kap :roll: 8) és folytatja :lol: :lol: :lol: :lol:
Megzabálom :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Ez csúúúúcs! Miért is gyanúsítod Te a kislányodat? :lol:
Hát néha én is visítva röhögök Bercón. A múlt héten például Gergővel hancúroztak, aztán egy óvatlan pillanatban G. ráhuppant az új traktorra, ami el is tört. Fürdés után B. egy szál fütyiben betopogott Gergőhöz és "kiabálta": Micsinálsz? Gegő, micsinálsz? Taktorom! Gatula!
Ma reggel meg Dáviddal kerültek szópárbajba, aminek a végén D. azt találta neki mondani, hogy "Pukkadj meg!" Erre B. : pukk. :lol:

No, akkor varázsoljunk tovább! Halkan azért örömködök. :wink:

Valamit csinálni kell, az már biztos. Állítólag van v.milyen gyógyszere, de a nagyija nem adja neki. De így meg nem tudunk semmit sem csinálni, csak felügyeljük egész napon át. Ennek meg mi értelme van? Már ketten vigyázzuk minden lépését, mégis megtalálja az éleket v. a falat, v. akármi mást.

Gréti milyen tündér lehet? Majd ne csodálkozz, ha a kutyusok két szólamban vakkantják a dalt. :wink: :lol:
dmaggie

Jaj, igen. Köszi Mónikám! Én is energiatakarékossági megfontolásból gondolkodtam el a dolgon. A kerámia lap azért eléggé sokat fogyaszt, meg ugye az idő is nagy kincs. A kedvesnek is tetszik az ötlet. :wink: :lol:
dmaggie

Mesi! Boldog szülinapot! :)

Bölcsi: Szeli se tegnap se ma nem sírt egyáltalán, szépen besétált a gyerekek közé! :) Egész nap semmi gond nincs vele! :) Olyan boldog vagyok! :) Mikor mentem érte, rámnézett, és játszott tovább! :lol: Aztán rájött, hogy érte jöttem, és mentünk haza! :)

Most csak ennyi, nem volt jó a monitor, újat kellett vennünk... :?

Kép

Kép
regcsiken14

csak gyorsan:
Maggie!
pl. kuktában ha héjában főtt krumplit szeretnél csinálni akkor.
1tedd bele a krumplit
2 kb. 1/3áig öntsd fel víz7zel
3. kezd el nagylángon főzni(kerámialaposnál ami gyorsan felmelegíti)
4 mikor elkezd fütyülni akkor vedd takarékra
5 kb 1/4 óra múlva lekapcsolod a tűzhelyet
6 még kb. 20-30percig hagyd benne

a többi dolgot amit lehet csinálni benne majd megkérdem Nagyit,csak Ő most őszöl :)

s szombaton még így szólt lányom:
Anya kellene nekem a géphez egy állvány is :shock:
Én:mondom szólj Apádnak
átmegy majd előadja Apjának:
Apa kellene nekem egy állvány hogy mindent jól le tudjak fényképezni :lol: :lol: :wink:
Apa nem kicsit volt kiakadva :)

:arrow: mennem kell

ui:Granda!
az első képet nézve gondolkoztam :) ez a nagylány nem lehet Linda :)
majd rájöttem -miután tovább néztem a képeket-hogy de :)
Milyen nagylány lett és tiszta Apja :) szép kiscsaj lett :)

KépKép
viranka

Granda
Kár hogy nem jössz gyakrabban, hiányzol ám a csapatból....
és aztaa hogy Linda mekkora csaj lett :)

Heni
Sajnálom az éjszakákat...

Móni
:lol:
Mit nem csináltál ezzel a gyerekkel, h nincs hiszti??? Vagy csak az elalvásnál nincs?

Vindo
Azért hátha nem leszel nagyon beteg.

Maggie
nekem volt kuktám is...de igazán mire vagy kíváncsi. A gyorsfőző alatt mit értesz. Nekem most egy zárt rendszerű edénykészletem van. Hát álom vele főzni :)
megvan, h meddig főzöm és utána lekapcsolom a gázt és megpárolódik a cucc gáz nélkül...no nem lelkendezek itt....írj priviben a témában, h mi érdekel ezzel kapcsolatban :)
Problémás gyerkőchöz meg kitartást....

Hát miket nem mondanak a csemeték :lol:

ma már nem volt hőemelkedése sem Lillának, így ma elvittem csana-ba. Semmi gond nem volt, szépen el tudtunk köszönni. Viszont délután mikor mentem érte 3/4 4kor még aludt, mert fél délután a cumit keresték Erzsi nénivel az udvaron.
Így ott voltam mikor ébredt. Először csak nézelődött, majd elkezdett rázkódni, végül keserves sírásba kezdett. Teljesen nem sikerült megnyugtatni. De nem is ez volt a baj, mikor indultunk betettem a babakocsit és elkezdte anya szí..atását.
Kell Ormi..odaadom...nem kell Ormi és ezt kb 2x. Utána leguggoltam hozzá beszélek hozzá mi a baj...csak sír...megyünk tovább...sír...kiveszem...megüt...rászólok....sír tovább...cumit eldob..visszaadom..nem kell....elteszem....kell...és ez ment egész úton. Párszor még próbálkoztam beszélni vele, de hatástalan volt.
Hol azért ordított, h a cumija kell, hol azért, h ki akar szállni a kocsiból...egyszer jól arcon csapott én meg rá a kezére...enyhén szólva elszakadt a cérna...mire apa megérkezett tiszta idegi roncs voltam.
Meg a gyerek is....nem értem én ezt miért csinálta. Nagyon rosszul esett.
Bocs h ennyit írtam erről, de tényleg nagyon kikészített (mindez több mint 1 órán át ment)

De voltam legalább kozmetikusnál, addig apa felügyelte a csajt és én is lehiggadtam kicsit, meg ő is.
Este már semmi gond nem volt vele.
Ja amúgy fürdésnél vettem észre, h kicsit mintha pöttyös lenne, hát lehet megint 3 napos láza volt??? Majd figyelem azért még.
De nem tudom már eldönteni, mert hol itt fájlalja hol ott. Néha már nem tudom, h tényleg fáj neki, vagy csak a figyelmet hívja fel magára így.
Ma este pl. a popója, a puncija, meg a pocakja fájt....

Kép

KépKép
KépKép
fleur

lmóni! EZ ÜBERKIRÁLY VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fleur! Beszélj Lillával sokat-sokat Daniról, készítsd a kis lelki világát! Hidd el, Danival nem lesz gondod, csak Lillával. Még több figyelmet fog követelni, és neked még több türelemre lesz szükséged. Nekem egy idő után nem sok volt, szerencsém volt, hogy Apa itt volt mellettem, különben tuti a lipóton kötöttem volna ki.

Granda! De jó, hogy írtál! Linda tiszta apja!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Fleur, a háromnapos lázat - úgy tudom - ritkán kapja el az ember kétszer. Ha végigfut valakin, utána pár éves védettséget okoz :roll: Mikor Rugónak volt, olvasgattam a neten, és ezt mintha több helyen is leírták volna.

A hiszti-órát sajnálom.

Én a mai hajnalt egy hasfogóval kezdtem :? :? :? :? :? :? :? :?
Nem tudom, tudok-e menni egyáltalán valahová :shock:

Rugó még alszik, G. meg reggel hétkor elment Nagyrédére, mert cabernet-szőlőt hoz, amiből bort csinál :shock:

Erre bezzeg van energiája :roll: Meg ideje :roll:

Kolbi, szépek vagytok. Sok szerencsét munka-ügyben mind a kettőtöknek! Rugónak is van ilyen bálnás pólója.

Kaqk, a bútorboltokat ne is mondd. Szekrénybe-mászás, ágyban fetrengés :shock:
De legalább leveszi a cipőjét, mielőtt beleveti magát az ágyak közé :shock:

Kép
vindolanda

Na, mocorgott közben Rugó, de nem ébredt fel végül.

MOst még dolgoznom kell valamennyit, aztán hátha el tudok indulni tíz után Rugóval. Addig figyelem magamat :roll:

Most babakocsival adom le Rugót, mert a kocsi Gábornál van, busszal be Db-be, aztán délben egy disszertáció elővitája van az egyetemen, fél kettőkor találkozok Gáborral, átveszem a kocsit, aztán irány Böszörmény. Este pedig már jövök is haza, és Rugót is felveszem :roll:

Vagyis mindez akkor, ha járóképes leszek :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Na persze nyolc előtt pár perccel kisétált hozzám a konyhába :roll: :x :shock:

Kép
vindolanda

Mivel állapotom javulni látszik, lassan készülődünk, és indulunk :roll: :arrow:

Azért napközben még veszek be valami gyógyszert :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ne már csajok!!!!!
Hol vagytok???????????

Vindo remélem nem volt gond és már sokkal jobban vagy.

Fleur hisztik vannak de az alvások előtti 1-1,5 órás hisztik kezdenek megszünni :) így azért könnyebb 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

halihó :)

B. pár perce aludt el :) szerintem annyira felpörgött Zsófitól,Fruzsitól,h. nem bírt elaludni :)

Panndi!
köszönjük még1* a vendéglátást :)
Fruzsiról meg tehetnél képet,mert annyira megváltozott :)

Vindo!
remélem jobban vagy :)

KépKép
viranka

Vindo: nagyon ügyi vagy!!!! :lol: Rugó és a Mc-i :lol:
Granda: de jó h jelentkeztél..még még képeket meg írjál magatokról!!! Linda egy tündéri nagylán lett...hát igen nem ismertem volna meg ..de utánna azért felsmertem a vonásait! :wink:
Móni: ez nagyon durva volt..hát csak pislogam h mi lesz ebből..de a vége...hát apának muszáj megmutassam...kiváncsi leszek! :wink: :lol: Gréti: csúúúúúcs
Heni: borzasztó... de ez mind a szülők hibája..nem tudnak foglalkozni a gyerekekekkel, nem mutatnak példát....mit is várunk!
Fleur: sajnálom a hisztit... :cry:

Rólunk: továbbra is nagyon szeret bölcsibe menni, boldogan sétál be, édesen mosolyog mikor meglát és már szalad is hozzám.....csak most kezd beszokni egy kisfiú aki egyfolytában ordít, így Jutka néni vele kell foglalkozzon......otthon is ha szóba keül a bölcsi ordít a gyerek. :shock: szóval a többieket nagyon megzavarta ez.....meg hogy most vki másra figyel jobban Jutkanéni..ezért bepisil..de direkt Emma...nem szól csak mikor már csorog..nem tudom..lehet ezel bünteti Jutka nénit amiért mással foglalkozik, vagy hogy ordít a gyerek...nem tudom..remélem hamar túl teszi rajta magát.

alvás: mostmár kiságya van, mellé tolva egy hosszúkás puff...arra ültem és simiztem picit míg el enm aludt..na erre amikor abbahagytm anya gyere visza légyszives, csücs,...na ezt játszottuk és nem tudtam kijönni....pedig egyedül hamr elalszik, ha ott vagyok akkor 2,3x annyi idő....így most azt "játszuk" hogy állva picit simiztem és az ajtóba állok, néha kérdezgeti ? anya hol vagy? inne hamar "meglógok, Ő meg elalszik..:-) Jó lenne szépen haladnánk és csak szépen elköszönve kijönni, nem szökni..:-)
Most kértem meg apumat csináljon egy leesés gátlót..reméelm az segíteni fog..lesz szivacs az oldalán mert odabújva szeret aludni..meglátjuk
Most meg egy mászóka készül Emmának... :wink: pap csinálja..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Én félig pihenek, félig dolgozom. :D
Most ezeket alkottuk:

Anitja
Amona

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

viranka, ne viccelj, marha nagy vendéglátás volt, fél pohár víz, egy pohár kóla :lol: Bálint tündéri volt, nem tudom, Zsófi miért fél tőle :roll:

Na és akkor tessék, kééép :)

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hú itt vissza kéne olvasnom.

Mi a héten Napköziben voltunk, mindennap de. át elég vegyes, hétfő minden ok, kedden egy hiszti, aztán megnyugodott, ő egyedül akart illetve velem autózni, kint ahol enni szoktak, aztán beállt játszani, ma minden szuper volt, de ahogy el akartam menni (megjegyzem hülye voltam, sokáig húztam a búcsút) Anya, és onnantól 5 percenként keresett, így hát maradtam, majd egy óra múlva teljes sírás, menjünk haza.
Holnap megint majd meglátjuk, de kérdezgetem és mondja, hogy akar menni, és Anya holnap elmehet bocis túró rudit venni a bolta, és ő nem fog sírni.
Meglátjuk, teljesen ráérne az elmenés, ugye mi csak kedd, szerdán szeretnénk járni, késbb esetleg csütörtökön, de annyira pici, és olyan Anyás. Amellett pedig jól érzi magát és játszik, és akar menni reggelente.
Remélem szeret majd ott lenni.

Bocs....

:arrow: fel is ébredt

Kép
Kép
nektarin

Panndi!
De éééédes ez a kislány! :) Mekkora már! Még csak most született!

Mesi!
Látom aktívan pihensz!
Boldog szülinapot!

Kaqk!
Reméljem Emmácska szobatisztasága hamarosan rendeződik.
Ügyes az alvással, csak így tovább!

Vindolanda!
Hogy vagy ma?
Emlékszem ám, h Gábor nagy borász! Meggybor, ananászbor, most meg a klasszikus. :)

Fleur!
Sajnálom a hisztiket! Türelem, egyszer csak elmúlik!

Móni!
Aranyos lehetett Gréti! :)
Örülk, h alakulnak a hisztik! :)

Mi megvagyunk, Gergő alakul. :)

Kép
gica1

Nektarin!
Próbálkozzatok, biztosan megszokja hamar! Ha azt mondja, menni akar, akkor azért már az jó!

Kép
gica1

Ja, Apa készített néhány játékot a gyerekeknek, hogy gyakorolhassák az egér használatát. Nem árt elég korán kezdeni. :wink:
Kukkantsátok meg! www.webmatic.hu/gyerekeknek

Kép
gica1

Pár kép a fiúkról:
Áron
Kép
Áron ül Kép
Igy jáccanak
Kép
kiugorjak, mint tigris?
Kép

Heni
KépKép
heni81

Még egy mai videó, amin Péter számol:
http://www.youtube.com/watch?v=F9o3hlIV3es

Heni
KépKép
heni81

Lányok, itt vagyok!
Köszönöm a vudukat :lol:
Bementem az első db-i gyógyszertárba, vettem egy doboz széntablettát meg megkérdeztem, hogy működik a vízautomatájuk :roll:
Azóta jobban vagyok, igaz, enni csak három előtt mertem először. Akkor sem sokat.

Voltam a vitán, aztán G. átadta a kocsit, mentem Böszbe, intézkedtem, tanítottam, hazajöttem, felvettem Rugót.

A garázsban préselés vagy mi folyik, a férfiak kinn vannak, és beszöktem átöltözni :wink:

De megyek is :arrow:

Holnap szabadnap, majd jövök :wink:

Kép
vindolanda

teszek pár képet :)
Kép Kép Kép Kép
Míra Hugival beszélget :) ( úgy hiányzik a kis lükedékem :) tegnap este becsuktam a szemem és folyton a mosolygós kis arca jelent meg :oops:
KépKépKépKép Kép
Ő meg Álmi bébi unokaöcsi :) Kép

KépKép
viranka

Hoztam még én is pár műtermi fotót:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Szebbnél szebb fotók az oldalon :lol: :lol: :lol:

Viranka szépek a gyerekek mint mindig :lol: :lol:
Míra meg jóhogy hiányzik :D , pár nap és átöleled aztán majd visszasírod ezt a hetet :wink:
Reggel Gréti Míra reggelit kért. :shock: így néztem rá, hogy mit kér. Aztán rájöttem, hogy tejbegrízt :lol: :lol:

Heni szép család vagytok, szuperek a képek a műtermiek és a sajátok is :lol:

Panndi le se tagadhatnák a csajok, hogy tesók :lol:
Tényleg nagy már Fruzsi :lol:

Vindo ha almabort szeretnék csinálni milyen edényt vegyek hozzá?
Egyáltalán mi kell hozzá?
Hátha tudsz segíteni :roll:
Jobban vagy már?

Mesi jók a MT-ok

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi van valami hír munkafronton?

Kaqk nálad?

Ágica törött lábú Petrusod hogy viseli a járógipszet?
Munkaügyben valami jó hír?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok ki mit vesz karácsonyra a manóknak?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
tegnap este B. meg elkezdte mondani:megyünk Gétahoz este :)
Míra reggeli :)

B. duplot biztos kap,teszveszen vadászom össze :) M. Pöttyös Pannákat,vasalhatós gyöngyök,sminkkészlet(ez utobbi 2 már megvan :) )

Heni!
de jók :)

:arrow: babaklubba

KépKép
viranka

Jajj de szép képek!
Vera! Heni!
Nagyon jó fotók!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok

Nagyon jók a képek!!

Móni: Petrus nagyon jól viesli a járót szó szerint szalad benne és motorozik :shock: ezerrel mintha nem is lenne a lábán.Azért néha szól hogy bibis és mutatja h húzzuk le de mondom neki h még nem lehet aztán már nem is érdekli tovább szerencsére. :D

Sense: Dobjál képet Lotteszről mikor látom a vonalzód mindig eszembe jut már biztos sokat változott azóta :D

Vera: A doki lassan esedékes lenne de húzom halasztom állandóan.Lehet mert bevagyok tojva a méhszájseb fagyasztás miatt :roll: :oops:

Petra kezd úgy ahogy beszélni.Tegnap kérdeztük tőle hogy miért megy apa dolgozni? És mit hoz haza h tudjunk vásárolni? Erre ő "píízt" :lol: és egyből a zsebére mutatott :lol:

Hoztam én is egy fotót unokaöcsiről :wink: Kép :wink:

Kép

Kép
agica1126

Huh de szépek a képek!!!!

Móni: semmi .....:-( remélem inkább a kistesó projekt indul be 2-3 hónap múlva..addig meg csak kihuzzuk

Vindo: hogy vagy? ma jobb?

Megbeszéltük Emmával ha nem lesz baleset, időben szól..akkor kap pecsétet.:-) vittük is a ölcsibe várja a szekrénybe...:-) szerintem most Jutkanénit bünteti mert Ő most az új gyerekkel foglalkozik..mondtam E-nak hogy attól még szereti Őt csak sok gyerek van és mindenkivel kell foglalkozzon..Ő meg örüljön hogy jönnek a gyerekek ..egyre többen leszen több gyerekkel tud játszani (más szemszögből nézze a dolgot, ne úgy lássa hogy mindig jön vki és ezzel kevesebbet foglalkoznak vele, hanem egyre többen lesznek, töb gyerekkel tud együtt játszani. :shock: :lol: :wink:

annyira cuki, nagyon szeret bölcsibe menni..este is mindig elmondja hogy megyünk bölcsibe...:-)
olyan megnyugtató hogy szeret ott lenni....

az alvás halad...bár ma új szobája lett! átpakoltam, pap megcsinálta a leesésgátlót..kíváncs vagyok!

Kép

egy bútorlapot vágot ..arra meg tettem egy polár takarót..belül meg egy kis vékony hengerpárna..:-) majd beszámolok hogy aludt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Petra ....elképzeltem ahogy gipszben szalad és motorozik! :lol: :lol: :lol: hihetetlenek a gyerekek! Piizt.. :lol: :lol:
cuki nagyon unokaöcsi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Csak az utolsó oldalt sikerült olvasnom..

Petrán én is kidőltem. Belevaló motorozó járógipszes csajszi :wink:

Kagk jó lett az ágya Emmának. :)

Milyen ügyes babok vannak bölcsi ügyileg.. :)

Vindo jobban vagy már?
varga tünde

KÖszi, lányok, alakulok :wink: A széntabletta csodákra képes 8)

Móni, G. azt mondja, hogy hordóban vagy üvegben kell érlelni, a műanyagnak átveszi az ízét. Nem tudom, ilyen válaszra számítottál-e :roll:

R. reggel hét előtt kelt, azóta fenn vagyunk, az altatással eddig kudarcot vallottam. Én kidőlnék pedig, az tuti:)

MOst ennem kell, mert kopog a szemem.

Ha elaludna, jövök, és visszaolvasok mindent.

Szép napot.

Ágica, egy fotót esetleg Petráról?

:wink:

Kép
vindolanda

Hali

Mi megvagyunk. Ma nemolt baleset a bölcsiben..hajtott a drágám a pecsétre...tényleg Jutka nénit büntette a bepisiléssel....nincs hozzá szokva h nem körülötte forog a világ.:-) nem baj legaább edződik a tesó előtt! De Jutkanéni rendes, segít neki, ondjuk neki h Jutkanéni azért szereti mert most egy másik kisfiuval többet kell foglalkozzon....stb. :-)
úton hazafele meséltem neki az új ágyáról....ahogy hazaértünk..ő szaldt a szobájába..nagyon tetszett neki...:-) ügyesen "nem" el is aludt ..egyedül.....bár 1x kikéreszkedet kakilni..ami persze nem jött..:-)

Vindo: ezek szerint nem alszik Rugó?

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi
Én is ettől tartok, h Danival nem lesz gondom csak Lillával :? Nálatok ez mennyi idő volt?

Vindo
Lehet igazad van, én nem olvastam utána, de az is ellene szól, h nem volt 3 napig lázas. Másnapra a foltok elmúltak.
Betegség :( remélem már jobban vagy.

Móni
Azért ezt a hiszti témát kibeszélhetnénk pro és kontra :)
Karácsony: mi azt amit ti szülinapra :) már meg is van. Vasút, igazi csajos és vettünk hozzá még fa figurákat, meg állatokat.

Kaqk
Pisilés sztem simán lehet figyelemfelhívás.
Nagyon jó lett az ágy :) a falvédőt vettétek vagy te csináltad? Nagyon tetszik.

Mesi
Lassan már gondban leszek, h melyiket rendeljem :) eddig a Gica volt a kedvencem :) elküldöd nekem az enyém képét?? :) olyan kíváncsi vagyok. Csúnya kép is jó, nem kell tökéletes.

Nektarin
Ne add fel. A mi csanankban is van sírós gyerkőc.....ha szereti és emlegeti lassan megszokja csak nehezen válik el tőled.

Panndi
Fruzsi :)

Gica
Szerencsére, h Gergő jobban van.
Nem tudtam kipróbálni a játékot, mert valamit még telepíteni kellene a gépre, de tényleg nagyon aranyos az ötlet :)

Heni
Nagyon szépek a fiúk :) és Péterke :)

Viranka
Nagyon jók a képek. S hogy van az, h ilyenkor a mosolygós arc jut eszünkbe, nem a hisztis :lol:

Ági
De cuki unokaöcsi

Megint gáz éjszakánk volt :( éjszaka közepén sikítós sírásos, anya püfölés, rugdosás....:( ketten alig bírtuk lenyugtatni. Végül kapott Nurofent, mert úgy tűnik az elég gyorsan hat a fájdalmára.
Napközben is bepróbálkozott hisztivel, de mindig felemeltem a hangom és a tegnapi napot végül megúsztuk nagy hiszti nélkül.
Csak nagyon elfáradtam, mert mindig küzdünk :(

Tegnap reggel meg úgy görcsölt a pocim, h nem bírtam felállni 1 órán keresztül. Még szerencse, h Bartos Erika lekötötte addig......

És amúgy meg azt is olyan rossz látni, h olyan kis passzív :( nem nagyon akar játszani, ha igen akkor is hamar elveszti a türelmét, ha valami nem úgy alakul és tulajdonképpen egész nap mesét nézne. Mondjuk akkor csönd és béke van legalább 1 óráig, úgyhogy most én is többet engedek neki :(

Bocs a panaszkodásért.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: igen a pisi mint írtam figyelem felhívás+ büntetés!
falvédő= játszószőnyeg..csak sokrétűen van felhasználása.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: