Sziasztok!
Olyan drágák Vagytok!
Köszönjük a "részvétnyilvánításokat", bár mi sikeresnek értékeljük ezt az első kísérletet! Végre Jucus is megnyugodott, látta, hogy nincs mitől tartania.
ICSI volt, tehát én egy kicsit aggódom a genetika miatt, mert a jobb kezemen hat ujjal születtem, a hatodik a hüvelykujjamból nőtt ki, de még csecsemőkoromban eltávolították.
A Ti örömötök és sikereitek vigasztalnak bennünket is! Köszönjük, hogy idáig segítettetek és biztattatok minket. Nélkületek nem sikerült volna eddig se eljutnunk!
Szimba!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!!!! Mi van Veled? Remélem meggyógyultál! Műtét? Nagyon hiányoltalak az utóbbi időben, de kicsit bepörögtünk attól a gondolattól, hogy ebből még gyerek is lehet!

Szimbáné hogy van, remélem jól!
Kopánál csináltattunk egy genetikai vizsgálatot, amiből kiderült, hogy férfi vagyok, normális genotípussal, genetikai eltérést nem találtak. 10 sejtet vizsgáltak. (15.000,-)
Gyorsan utána olvastam a mikrodeléciós vizsgálatnak és gyógymódként az ICSIt javasolja, sokszor azt is erdménytelennek mondva. Szerinted így is érdemes megcsináltatni a vizsgálatot? Adhat-e új reményt a program sikerességére nézve? Szerintem próbálkozunk még párszor, és ha újból az osztódásnál lesznek problémák, elvégeztetjük a vizsgálatot, habár gyógymódként az ICSIT és az ECSEt említi.
A végén donor sperma, vagy donor petesejt lesz a dologból!?
Madrin!
Köszi a beszámolót! Azt hiszem Jucusom a következő programba sokkal bátrabban vág majd bele, mert nagyon vagány csaj ám! Imád öltözködni, mint minden nő, de ha csak egy harisnyát vesz, azt is 80-ból válsztja ki kb. egy hét alatt. Azt hiszem a beavatkozásoknál őt két dolog zavarta: 1. létezik-e más választása, 2. más miatt (miattam) kell elszenvednie a beavatkozásokat. Én ezért is mentem volna bele a 14. ciklusnapi félrelépésbe, mert én nem regaszkodom saját gyerekhez, Ő viszont minden áron szülni akar, bár még a szüléstől is fél! Na ezt add össze!
Szimba nagyon jól összefoglalta helyettem egy előző hozzászólásában, hogy azért vagyok erélyes, mert csak így tudom előre vinni a programunk sikerét.
Köszi, hogy drukkoltál nekünk!
Kislibus!
Neked is köszönjük a drukkokat! Mint látod, mi eleve ICSI-vel kezdtünk!
Csomee!
Igen ez pontosan így van, ahogy írtad. Mi sem vagyunk kétségbe esve! Köszi a drukkokat! Puszi Kittinek!
Chilike!
Bizony így van! Azt a három hetet nehezen bírtuk volna ki! A programnak ezen szépsége még előttünk áll!!!
Kis huncut! Most már soha nem tudjuk meg, hogy hogyan végződött az első programod? Mint jó regényíró kétségek között hagysz vergődni minket!

Ebben az esetben persze köszönjük, hogy semmi negatívat nem akartál írni! Köszönjük! A drukkokat is!
Sajo