A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sajó család! Sajnálom, hogy nem osztódtak jól a petikék! Sajnos nem tudom mi lehet az oka, de kérdezzétek meg apánkat, biztos szivesen elmagyarázza. Nálatok ICSI volt, vagy sima IVF? Asszem az ilyesmit szokták az ICSI-vel kiküszöbölni, hogy kiválasztanak a spermiumok közül néhány "adoniszt" és azokat egyenesen befecskendezik a petesjtbe. Sajóné, neked nagyon nagy gratula, amiért legyőzted a félelmeidet! Ez már félsiker! A következő nekifutáshoz pedig GIGA-MEGA DRUKK HEGYEK!!!!! :)

Madrin! Én pont ma hívtam apánkat fél 9 fele, hogy bediktáljam a laboromat. Volt rám két perce, szerintem rád is lesz! :)
kislibus

Sajó család majdnem egyszerre írtunk ...Sajnálom ami történt, de nem tudom mi lehet az oka. Gondolom az intézményben biztos tudják a választ, vagy azt hoyg legközelebb ne történjen ilyen.

Kislibus köszi, akkor hívom is, mivel lett egy laptetőm muszáj lesz kezdenem :) MAjd ezt is mondom a Dévainak :)
madrin

Kislibus: annak idején mi még csak az elsőre készültünk, amikor az önköltséges beavatkozást akartuk és lehet, hogy Dévisz azért sem támogatta, mert az első próbálkozás csak ritkán sikeres és nem akart feleslegesen ekkora költségbe verni minket. Ettől függetlenül nem csak tőle hallottuk azt, hogy az OEP harap arra, ha valahol valaki fizet a kezelésért és nem a várólistán "ücsörög". Lehet, hogy ha valakinek már nincs OEP-es lehetősége, akkor Déviszt nem érdekli az OEP-es nyavajgás és megcsinálja a programot. :roll: Ebben talán még lehet bízni, hiszen így valóban megmarad egy lehetőség másnak, mert láthatóan nem arról van szó, hogy nincs idő több műtétre.
Drukkolunk, hogy az UH-n egy gyönyörű petezsákot lássatok! 8)

Jucus & Sajó: Sajnálom, hogy így alakult, de a második mindig eredményesebb, mint az első, ráadásul a másodiknál már tudni fogjátok, hogy nem kell feleslegesen izgulni. A szabálytalan megtermékenyülés általában csak annyit jelent, hogy a petesejt, vagy a kiválasztott katona nem volt jó minőségű, de a "szúrás" is elsülhet rosszul. Sajnos a stressz a hormonháztartáson keresztül önmagában is okozhatja a minőségi problémát, ezért is fontos, hogy ne a félelmekről szóljon a stimu időszaka. Talán érdemes csináltatni az Istenhegyi klinikán egy Y-kromoszóma deléció vizsgálatot, ami nem olcsó (2 éve volt kb. 33 rugó), de legalább egy okot ki lehet zárni. Csak Sajótól kell egy kémcsőnyi vér, ami semmiség. Szerencse, hogy ezzel nem buktatok sokat és nem kell 3 hónapot várni. Lesz két hét pihenő, aztán hajrá! Jucus mozogjon sokat ebben a két hétben is! Remélem, most már lazábbak lesztek, mert szonda már nem lesz, a többiről meg már megtapasztalhattátok, hogy könnyen túlélhető. 8)

Madrin: A doki UH-n nem látja, hogy bementek-e az embriók, mert ahhoz túl kicsik. Ilyenkor azt nézik, hogy a "tápoldat" ott van-e és lehetőleg jó helyen van-e, mert abban vannak a picik. Eközben a biológus általában átmossa a katétert és megnézi, hogy nem maradt-e benne egy(-két) embrike, mert akkor ismételni kell. Ez szerencsére egyáltalán nem jellemző.
Délelőtt a leszívások, utána meg a beültik miatt Dévisz állandóan a műtő és a rendelő között futkározik, de 14 óra után már jellemzően csak a rendelőben van. 15 után viszont a műtéteseket is el kell bocsátania, miközben kint már gyűlnek a népek, tehát olyankor sincs több ideje, de legalább bent van a rendelőben, így telefonon könnyebb elérni.
szimba

kislibus
Nagyon szép a versikéd, köszönjük, meg is hatódtam igy korán reggel olvasva :lol:
Drukkolok, hogy minden oké legyen, csak te is bizz magadban. :wink:

Sajó(ék)
Sajnálom, hogy igy alakult :roll: , de ne csüggedjetek, legalább igy még meg van mind az 5 lehetőségetek(én úgy tudom, csak a beülti számit, szóval ugyanúgy 5-öt fizet nektek még a TB).
Ha optimistán akarjátok nézni akkor még "jobb" is, hogy most derült ki, hogy valami gubanc van, mintha kivártátok volna azt a 3 hetet, reménykedve, stb és akkor derül ki egy negativ teszt láttán.
Én úgy uodm, hogyha nem osztódik vagy nem ágyazódik be akkor ott kromószoma problémák vannak és amiatt nem indul el maga az osztódás, vagy ha el is indul akkor sem tapad meg-jobbik esetben-
Szóval csak kitartás, következő tuti jó lesz. :wink:

madrin
Én is összeszoritottam a lábam, még amikor a bugyimat vettem fel azt is összecsukott lábbal erőltettem magamra :lol: :lol:
vicces, hogy az ember úgy gondolja, hogy kipotyoghat :lol: :lol:
chilike1

ja a várólistáról csak annyit, hogy pár éve(azt hiszm 2 éve) szintén volt úgynevezett várólista, de én ebből semmit nem vettem észre, ez csak plussz adminisztráció szerintem. Akkor úgy zajlott, hogy mentem apánkhoz, mondtam, hogy szeretnék kezdeni a köv. ciklusnál, mondta, hogy oké "akkor felvesz a várólistára" , kiirta a laborokat, mire kész lettek és jött a köv. ciklusom úgyanúgy mehettem , mintha nem lett volna várólista. Szóval sztem ettől nem kell megijedni, apánk érti a dolgát, ynilván ez is valamiféle "védekezés", hogyha valaki mégsem tud kezdeni rá lehessen fogni a várólistára, de szerintem apánk olyan lelkiismeretes, hogy nem szivat ezzel még plusszba senkit, hanem teszi a dolgát és igyanúgy csinálja, mint eddig. Úgyhogy ezen aztán igazán ne stresszeljétek magatokat. :wink:
chilike1

LÁnyok én most olyan csalódott vagyok, október végére kaptam újabb időpontot, úgy hogy végre meg van az összes vizsgálat :(
Ez így szokott menni? Azt hittem ebben a ciklusban már kezdhetünk is. Ahhoz képest hoyg július 7-én voltam először, és a vizsgálatok 3/4 meg volt...
MAjd az lesz hogy az augusztus végi szeptemberi eleji vizsgálatok már "régiek "... Mindegy ez most sok(k) hatásként ért,mert páromat ezerrel nyomasztottam intézze a Kopát, tök feleslegesen :(

Szimba lehet pontatalnul fohalmaztam, lehet hogy csak a tápoldatot látni ilyenkor.én mindig kaptam uh képet ahol látni lehetett a maszatokat :)
madrin

Sajócsalád!
Nagyon sajnálom! Nekünk is voltak olyanok, mind a kétszer, akik nem szabályosan termékenyültek meg (két spermiumot fogadott magába a kis forróvérű), nem szabályosan osztódtak, meg olyan is, aki "szétesett" (ő lett volna a rocker-csávó a családban, csak túl laza volt a lelkem :lol: ), de szerencsére mindig volt miből szelektálódni. Meglátod, legközelebb, ha nem izgultok már ennyire, akkor több petikétek lesz és a természetes veszteségek mellett marad a beültire is belőlük.

Madrin, sajnálom, hogy csalódnod kellett. Biztosan egyedül van még Apánk és sajnos nagyon tele van a naptára.

Tényleg, nem hallottatok valamit új doki érkezéséről?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Szimba: Köszönöm szépen, hogy írtál! :D A hormonokra kérek tőle beutalót, az általános labort meg tudom csináltatni, a kenetet is levetetem vele, ha lehet. Mammográfián még sosem voltam, eddig tőlem azt nem kérte. Na majd meglátjuk!

Sajóék: Sajnálom, hogy így alakult, de tényleg jobb, hogy így, mint 3 hét várakozás után a negatív teszt. Most már tudod, hogy hogy működik ez a dolog. Az már tényleg fél siker, hogy nem fogsz félni a következőnél. Így legalább megmaradt mind az 5 lehetőségetek.

Kislibus: Drukk a szerdai uh-hoz. Remélem, már láttok legalább 1 szép petezsákot!

Madrin: Én szeptember közepén telefonáltam és most szerdára kaptam időpontot. Általában 2-3 hét a várakozási idő. De ne keseredj el, mindjárt itt az október vége!

Többieknek is mennek a drukkjaim!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sajóék,
Én is sajnálom, de szerintem úgy fogjátok fel, hogy ez most csak a főpróba volt, nem volt tétje (nem ment el TB-s lehetőség), és csak most jön az igazi előadás!
Korábban én is írtam, hogy szerintem nálunk a sikerben nagy szerepe volt annak, hogy a lombikot megelőző két hónapban közvetlenül volt 2 inszem... így a lombikra már nagyon nyugodtan, boldogan tudtam menni.
Drukkolok, hogy 2 hét múlva már is sokkal nyugodtabban, optimistábban menjetek, és már ne a félelmekkel foglalkozzatok!

Madrin,
Igaza van comeenak, ált. 2-3 hetet kell várni.... de reméljük akkor viszont rögtön kezdhettek!
vjulcsi

Julcsi! Én meg fél évet kihagytam a sikeres lombik előtt és azt gondolom, hogy épp ez segített. :lol: Meg a jó idő!
A beágyazódásnál meg a két hetes eső. A növénykéknek is az segít, meg különben is azt tartják, hogy az eső áldás.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Köszi Lányok! Már kisírtam magam :)
Valószínű a közelgő mensi bejátszott ebbe hogy ilyen rosszul fogadtam. :(
Szerettem volna ebben a ciklusban kezdeni, dehát ez van.

Egyébként nem értek ehhez a finanszirozáshoz (se ) de a Bmc-ben is volt olyan amikor a doki azt mondta hogy sajna ebbe a hónapba már ne férek bele. PEdig az állami intézmény.
madrin

Sziasztok lányok!

Szeretném,ha írnátok véleményt a következőkre:
Múlt hétfőn volt E.T.,már péntek délutántól kezdődően fáj a derekam.A petefészkeimnél,menzesz szerű folyamatos tompa fájdalom.
A hasam nem fáj,ezért azt gondolom,nem lehet túlstimuláció.
De akkor miért fáj?

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Sziasztok!

Olyan drágák Vagytok!
Köszönjük a "részvétnyilvánításokat", bár mi sikeresnek értékeljük ezt az első kísérletet! Végre Jucus is megnyugodott, látta, hogy nincs mitől tartania.
ICSI volt, tehát én egy kicsit aggódom a genetika miatt, mert a jobb kezemen hat ujjal születtem, a hatodik a hüvelykujjamból nőtt ki, de még csecsemőkoromban eltávolították.

A Ti örömötök és sikereitek vigasztalnak bennünket is! Köszönjük, hogy idáig segítettetek és biztattatok minket. Nélkületek nem sikerült volna eddig se eljutnunk!

Szimba!

Örülök, hogy jelentkeztél!!!!!! Mi van Veled? Remélem meggyógyultál! Műtét? Nagyon hiányoltalak az utóbbi időben, de kicsit bepörögtünk attól a gondolattól, hogy ebből még gyerek is lehet! :lol: Szimbáné hogy van, remélem jól!

Kopánál csináltattunk egy genetikai vizsgálatot, amiből kiderült, hogy férfi vagyok, normális genotípussal, genetikai eltérést nem találtak. 10 sejtet vizsgáltak. (15.000,-)
Gyorsan utána olvastam a mikrodeléciós vizsgálatnak és gyógymódként az ICSIt javasolja, sokszor azt is erdménytelennek mondva. Szerinted így is érdemes megcsináltatni a vizsgálatot? Adhat-e új reményt a program sikerességére nézve? Szerintem próbálkozunk még párszor, és ha újból az osztódásnál lesznek problémák, elvégeztetjük a vizsgálatot, habár gyógymódként az ICSIT és az ECSEt említi.
A végén donor sperma, vagy donor petesejt lesz a dologból!?

Madrin!
Köszi a beszámolót! Azt hiszem Jucusom a következő programba sokkal bátrabban vág majd bele, mert nagyon vagány csaj ám! Imád öltözködni, mint minden nő, de ha csak egy harisnyát vesz, azt is 80-ból válsztja ki kb. egy hét alatt. Azt hiszem a beavatkozásoknál őt két dolog zavarta: 1. létezik-e más választása, 2. más miatt (miattam) kell elszenvednie a beavatkozásokat. Én ezért is mentem volna bele a 14. ciklusnapi félrelépésbe, mert én nem regaszkodom saját gyerekhez, Ő viszont minden áron szülni akar, bár még a szüléstől is fél! Na ezt add össze! :D :shock:

Szimba nagyon jól összefoglalta helyettem egy előző hozzászólásában, hogy azért vagyok erélyes, mert csak így tudom előre vinni a programunk sikerét.
Köszi, hogy drukkoltál nekünk!

Kislibus!
Neked is köszönjük a drukkokat! Mint látod, mi eleve ICSI-vel kezdtünk!

Csomee!
Igen ez pontosan így van, ahogy írtad. Mi sem vagyunk kétségbe esve! Köszi a drukkokat! Puszi Kittinek!

Chilike!
Bizony így van! Azt a három hetet nehezen bírtuk volna ki! A programnak ezen szépsége még előttünk áll!!!
Kis huncut! Most már soha nem tudjuk meg, hogy hogyan végződött az első programod? Mint jó regényíró kétségek között hagysz vergődni minket! :wink: Ebben az esetben persze köszönjük, hogy semmi negatívat nem akartál írni! Köszönjük! A drukkokat is!

Sajo
sajo

Julcsi!
Bizony nagyon túl voltunk pörögve, annak ellenére, hogy nem vártunk sikert az első próbálkozástól. Köszönjük a támogató gondolatokat, a korholó hozzászólást, és, hogy akkor nem küldted el, szerintem abban a pillanatban nem jött volna jól! :D
Olyan Drágák Vagytok! Annyira örülök, hogy Közétek csöppentünk!

Puszi!

Sajo
sajo

Sajó, akkor te TÁLTOS vagy!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sajo,

:))))

Moncsika,
Az igaz, hogy te rápihentél a sikeres lombikra, viszont előtte már korábban volt egy lombikod, tehát tudtad, hogy mi következik.

Szerintem nagyon sok feszültség van az emberben abból, ha nem tudja, hogy pontosan mi vár rá, mert ugye félünk az ismeretlentől. Én nem igazán hiszek benne, hogy ha februárban rögtön kezdtünk volna egy lombikkal, az sikerült volna, hiszen épp hogy csak felfogtuk, hogy nem lehet természetes úton babánk... és a lombik gondolata akkor még ijesztő volt.

Ezért gondolom, hogy Sajóék most már sínen vannak, innentől már csak a babákra lehet koncentrálni, igaz Sajó? :D
vjulcsi

Teljesen igazad lehet Julcsika! Én csak arra akartam célozni, hogy utólag már mindenkinek megvan a tuti receptje a sikerhez, és mindenki mást tart a siker kulcsának.

Igen, az első után mondta is Apánk, hogy akkor legközelebb már fogom tudni,a mi-hogyant és nem izgulok annyira. Pedig nekem az első lombik előtt volt "néhány" sikertelen ovu. indukcióm, meg inszemem...de hát az új szurik (pen-ek) használata, meg a szonda, meg a punkció, meg a transzfer mégis csupa új dolog volt.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Madrin! Mi tavaj szeptember 22-én kezdtünk el apánkhoz járni, és cak most szeptemberben volt az első ovuláció indukciónk. Hiába,az Isten malmai lassan őrölnek! De nézd, ha október végén mész, akkor karácsonyra tehetsz egy tesztet, vagy egy uhu képet a fa alá!

Köszi a drukkot nektek! Asszem tényleg igaz, hogy biznom kéne magambn, nomeg a babám/imban. :roll:

Chilike! Ugyehogy szép!? :D
kislibus

Kislibus igen tudom türelem , türelem , türelem...
Csakhát 2005 óta csináljuk és néha elvesztem a türelmem.
Most nagyon nagyon bízom a sikerben, az hogy egy intézet váltás segít.
BArátnőmmel kb egyszerre jöttünk el az előző helyről, csak ő a Kaáliba ment már 9 hetes terhes.
Most az ő sikeréből "táplálkozom" , ott egy két dolgot máshogy csináltak és úgy látszik ez jött be neki.

Sajo az biztos a következő már nagyon könnyen fog menni... Én pl már olyan ügyesen szurkáltam magam.
Bár múltkor a nagy odafigyelésben sikerült csak az oldószert beadnom, még jó hogy a férjem néha ránézett a körmömre :) :)
madrin

Sziasztok.

sajoék:SAJNÁLOM,HOGY EZ TÖRTÉNT VELETEK!!!
Nekem a Kaáliba volt 6stimum 6 punkcióval.És ebből mindössze 2×volt beültim.Nem osztódtak.Magyarázatot nem kaptunk rá pedig papiron minden rendbe volt a lombikhoz.Én már nagyon elvoltam keseredve.Aztán a nődokim javaslatára mentünk apánkhoz.És borzasztó NAGY ÖRÖM volt hogy májusba már vissza is kaptunk "elsőre"" 2embrikét.
Szóval csak azt akarom mondani,hogy JÓ KEZEKBE VAGYTOK!!! ÉS EZT TISZTA SZÍVBŐL MONDOM!!!
SZORITOK NAGYON HOGY LEGKÖZELEBB SIKERESEK LEGYETEK!!!
Én a Kaáliba nagyot csalódtam. :cry:

Kép
Kép
melánia

Sajó, Jucus: Én is nagyon sajnálom, de fel a fejjel, a következő sikeres lesz!

Moncsi: A vonalzódat nézve, akkor ezek a nevek a befutók? De jó! Szép név mind a kettő. Eddig még nem mutatta meg a picurka, hogy mi is ő?

Csomee: Mi szerdán 17:20ra megyünk, így akkor nem valószínű, hogy találkozunk majd. Kösz kérdésedet, a tesóm egész jól van. Nagyon jó a kedve és eddig még nem viselte meg a kemo. A neheze még csak most jön majd, de ő kemény csaj, meg fogja csinálni! Nincs is más választása :D !

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Sajóék én is csatlakozom az elöttem szólokhoz! Sajnálom, hogy így tötrént.
Én is kb. két hét múlva kezdek! ( ha Isten is úgy akarja :wink: ).
Lehet, hogy pont egyszerre? De örülnék neki! Mert már én is izgulok rendesen, ez lesz az első, amit remélem (kip-kop) végig tudok csinálni és nem állítanak le. :)

Most nagyon aggaszt, hogy szept. elején volt a kenet levétel, akkor azt mondta, hogy jó lesz októberi kezdésre. De mi van, ha még sem? Szeptemberben azért nem kezdthettem, mert 3hétnél régebbi volt az eredményem. Most meg kezdhetek?

Már kezdek én is parázni! :lol: Attól félek, hogy nem kezdhetek vagy valami közbe jön, leállítanak stb. Már 5 hónap telt el az útolsó inszemem óta! Mindig közbe jött valami!

Melánia jó a vonalzód! :wink:

mindenkinek külön- külön drukk és puszi!
emerenc

emerenc
Ne aggonizálj a keneten, mert, ha valami gubanc van, apánk ad 1-2 kúpot és máris minden oké lesz :wink: Ez a legkevesebb, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Drukk a kezdéshez :wink:

moncsika
Én is pont 1, 5 év pihenő után mentem újra apánkhoz és egyszerre lettünk terhesek , de jó :wink: -mármint nem apánkkal hanem veled, érted :lol:

uzsuzs
Na gyere majd szerda este mesélj mi volt?

kislibus
Na mi van hol tartasz? most abszolút nem vagyok képben mi van veled? :roll:

madrin
ne idegeskedj drága, jó lesz az október végén is, hidd el :wink: . Utólag áldani fogod apánkat, hogy októberben hivott, amikor ott lesz a pozitiv teszt a kezedben, már örülni fogsz neki, hogy jó időben mentél hozzá :wink:

sajó
Na mostmár elárulom, hogy az elsőnél hiába vittem apánknak a pozitiv tesztet, nem látott petezsákot. :roll: Csak nem akartalak ezzel stresszelni titeket. :wink:
Jó pihit, aztán drukk az új kezdéshez, már tiszta profik lesztek :wink:
chilike1

Rencsi!
Boldog Névnapot Kívánok Neked! :)

Kép

KépKép
ercsikati

sajóék: hát egy cipőben evezunk... :cry: Nekunk is ez történt júliousban, hetekig tartott mire feldolgoztam, hogy ez is felléphet, pedig nem számítottam rá, hogy pont velem törétnne ilyesmi. Szóval tényleg tudom mit érezhettek...És mást nem tudok mondani, túllesztek rajta. IGaz mi nem tudtunk azonnal kezdeni a következő ciklusban, mert páromnál nagyobb lett a gond...

Én még mindig egy helyben topogok az endometrózis miatt, próbáol egy normális orvost találni, aki tudja is miről beszélek és mit akarok, de nem könnyű. VAd idegenekhez nem akarok menni...

A többieknek nagyon sok sikert kívánok, én mivel nem történik velem majd sok minden, átmegyek zugolvasó formátumba :lol:
renna77

Renna!
Bardóczy Zsolt nagyon jó endometriózis terén.Csak egy barátnőmtől hallottam róla,aki hasonló gondokkal küzd.
A Medimomban is rendel,sajna csak ezt tudom róla.
Ne keseredj el(mondjuk nem értem Vass miért nem látta,de ez már mind1),ezt a problémát jól lehet orvosolni.
Puszi.
Andi
Ui:mindenkinek drukkolok!
Kata:ez jó kis meglepetés lehetett,de te mindig is ikreket szerettél volna..Látod,mondtam én,h Apánk"rendelésre"dolgozik!!! :D

Kép
cs.andi

Sziasztok!

megint egy új nap :)
NEkem meg elkezdett a torkom fájni :(

uzsuzs nagyon sok erőt kívánok a tesódnak meg persze Nektek is.
renna én írtam proviben hogy engem ki műtött esetleg hozzá is bejelentkezhet.
De Dévai nem tud ajánlani vkit, gondolom hogy ő tudja ki lehet jó....

Chilike köszi, estére már én is szebben láttam a dolgokat :) Mondtam a férjemnek hogy mindennek meg van az oka.
Ezt a gyerek szám rendelést mikor kell mondani? :) Nekem egy fiú , egy lány pont jó lenne :)
madrin

Sziasztok!

Madrin! Én is tudom, hogy nehéz türelmesnek lenni, mikor az ember már nagyon szeretné a babát! De abszolút jól állsz hozzá, hogy pozitiv vagy! :)

Melánia! Veled mi a helyzet, mikor mész a köv. uhura? A rókák még nem érkeztek meg, kicsit lépjél oda nekik, hogy jöjjenek!!! :D

Uzsuzs! nagyon örülök, hogy jól van a tesód, és az is nagy szó, hogy nem viselte meg eddig a kemo. Jobbulást neki! :)

Emerenc! Sok sikert az induláshoz és NEM FOGNAK LEÁLLITANI!!!! :)

Renna! Remélem amar találsz orvost aki helyrehozza az endót! Apánk nem javasolt senkit???

Chilike! A tegnapi tesztem is pozitiv volt még. :) Holnap megyek uhura, akkor leszek elvileg 5hetes +3napos. De most jól beijedtem. Nekem 2007-ben petezsákom volt ugyan,csak baba nem alakult ki benne. Most hogy irtad ezt a pozitiv teszt-nincs petezsák sztorit jól betojtam.... Nem szeretném ezt még egyszer átélni... :?
Egyébiránt nem tudok ráállni a jobb lábamra 3 napja. Tegnap annyira fájt a csipőm-derekam jobb oldalt, meg a gerincem mellett, hogy asszittem ottmaradok... Okos jány mit csinál? Elolvas rakat irást az ilyen mozgásszervi fájdalmakról, ahol is le van irva,hogy kemény ágyra, vagy földre kell feküdni. Hát le is feküdtem a földre egy poifómra. Fel sem tudtam kelni, amikor a párom hazajött megfogott és felszedett a földről.... Még jó, hogy csak egy órára ment el... Még pisilni sem tudtam volna kimenni... Ma már annyiból jobb, hogy tudok járni- igaz, úgy festek mint egy birodalmi lépegető és 3 métert 2 perc alatt teszek meg...

Naszóval ezek után remélem, hogy legalább apánk jóhíreket mondd holnap!
kislibus

Katám,
köszönöm szépen!Már leadtam a családnak a "rendelést", hogy pl virág vagy ajándék helyett vegyenek egy bodyt vagy egy kiskabátot Dominak stb. karácsonyi ajcsinak is majd neki kérek dolgokat.....annyival kevesebbbet kell költeni! :wink: :D :D

Kép
rencsi79

Sziasztok.

kislibus:nem tudok most küldeni csak hányingert.Az is érdekel???? Meg egy kis gyomorégést.Na mit szólsz,mehet???? :lol:
HOLNAPRA NAGYON SZORITOK!!!!

emerenc:nem lesz itt semmilyen leállítás!!!! kis pocilakó na AZ LESZ!!! :lol:

Katám:nagy a csend feléd,nem tárgyalsz velem???
Uzsuzs,csomee:hú ti is szerdán kezdtek??? Jól értem??? Akkor ikrekre fel!!!!
uzsuzs:tesódnak kitartást és GYÓGYULÁST!!! :lol:

szimbáék????

Ja én pénteken megyek uh-ra.

Kép
Kép
melánia

Rencsi:én is csatlakozom Katához. :lol: Kép

Kép
Kép
melánia

Melania! Jöhet hát! Egy hangyabokányi hányingerrel is beérném már!!! Köszi a drukkot, de nem irtad,hogy te mikor mész!

Rencsi! Boldog Névnapot!
kislibus

kislibus:dehogynem,pénteken megyek. :lol:

Kép
Kép
melánia

kislibus:akkor küldöm.Bár szerintem az se rossz dolog ha nincs semmi bajod csak élvezed a kismamiságot. :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Ne kezd már Te is! Miért ne tárgyalnék! Csak rendezem a cuccaimat a meló helyen, és teljesen el vagyok foglalva! Amúgy semmi nincs ám velem! :) Egyenlőre még nem hiszem el, hogy ketten vannak!
Tetszik a vonlazód! A következő UH után én is gyártok egyet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melania! Bocsi, tök figyelmetlen vagyok! Tudod, a mazohista hajlam (szenvedés nélkül nem élet az élet) :lol:

Kata! Pedig elhiheted, hogy ketten vannak!!!! :lol:
kislibus

Kata:mit kezdek én is? Na mindegy.Felejtsd el mintha nem is írtam volna semmit.Hidd el ketten vannak.
Azt hiszed én nem idegeskedek,dehogynem.A petefészkem még mindig nincs teljesen rendbe.10perc sétát nem birok megtenni.Le kell ülnöm.És persze olyan messze van még a péntek.
Annak örülök hogy itt Szegede látták a kis szívkezdeményét.Na majd látjuk csak legyen már péntek.

Kép
Kép
melánia

Köszi csajok nagyok arik vagytok!!!

Katám,

és mit szóltak bent, gondolom volt aki tudta, hogy mire készültök....? nem vagy rosszul?

Kép
rencsi79

Melike! Nem akarlak biztatni, de én az első perctől a mai napig érzem a jobb petefészkem. Ezeken a napokon estére már alig bírok belépni a kádba (zuhanyzom!), teljesen úgy nyom, mint stimukor, a punkció előtt.

Zsuzskám, örülök, hogy jól van a tesód! Igen, ezen nevek valamelyikével kell beérnie a Drágának. A Dóri már évek óta megvan, a Petin gondolkodtunk sokáig, hogy legyen-e az a neve, mint az apjának. Végül rájöttem, hogy ennél szebb névvel még életemben nem találkoztam, akkor miért is ne lenne Peti. Remélem, pénteken a genetikai Uh-n már nem rejtegeti tovább, és elárulja a nemét.

Kislibus! Chilike esete az övé! A te életed,a te sorsod a tiéd. Ne parázz! Meg kell tanulni függetleníteni magunkat mások történeteitől, mert később még több sajnálatos esetről hall az ember, és hinned kell, hogy azok veled nem eshetnek meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.10.06 11:40-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Julcsi az első babám 7 hetesen halt el.

Kata úgy örülök az ikreknek. A hematóma miatt ne aggódj. Pihi, pihi, pihi, és rendeben lesz minden. nekem is volt.

Na tegnap megkaptuk a szurit. Szegénykéim úgy sírtak. De itt volt a nagyi, és megnyugtatta őket fincsi nápolyival. Szerencsére kötelező oltás már csak 6 évesen jön majd.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Csomee,Chillike,Kata,.....és mindenki más!

Jól vagyok,már nem is érzem,hogy fájnának a petefészkeim(sajnos).
Pénteken vagy szombaton kellene menzeszelnem,de a progi szuri miatt erre nem várok.
Teszten gondolkodom,hogy melyik reggel csináljak...
Talán csütörtökön.

Mindenkinek szorítok,hogy minden úgy alakuljon,ahogy várjátok!!!

Évi

Katica
évi7104

Évi! Megy a drukk, hogy pozi. legyen a teszted! Az miért sajnos, hogy már nem fáj a petefészked????

Moncsiga! Igazad van, csak ugye velem is történt már hasonló, meg mikor leges-legelőször jártunk apánknál, ő mondta, hogy ez bizony előfordulhat újra (persze ő mindig az ördögöt festi a falra)... De bizakodom ám! :)
kislibus

Ági! Gyógypuszi a kis hősöknek!
kislibus

Sziasztok lányok! Nagyon örülök, hogy mindenkinek sínen van a kis project-je, jó látni, hogy legalább ti közeledtek a célotok felé.
Én tegnap vettem át a hormon és labor eredeményeket és teljesen le vagyok törve. A Dévisz által kért hormonok jók, értékhatáron belül vannak, viszont a pajzsmirigy a béka segge alatt van! :-( (Ref. tartomány alsó értéke 0,35 az enyém meg 0,03!) A neten rákerestem, hogy ez a fajta pajzsmirigy működés meddőséget okoz. :-( Volt valakinél hasonló probléma? Mit csináltak vele? Mi fog történni? Lehetek még ettől terhes?
Előre is köszönöm a válaszokat!
szivi77

moncsiga:miért nem akarsz biztatni???? :cry:
Péntekre NAGY DRUKK NEKED!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Szilvi,
Nekem még ennél is alacsonyabb volt a TSH (vagy FSH, már nem emlékszem melyik a pajszmirigyé). 0.01 volt, ez pajzs. túlműködésre utal. A T3 T4 értékek viszont rendben voltak, így Apánk egyáltalán nem foglalkozott vele, és igen, teherbe lehet esni mellette :)
Neked a T3 T4 milyenek?
vjulcsi

Kislibus!

Azért gondoltam,hogy az jó,ha fáj a petefészkemnél,mert talán túlstimulált lettem és feszítenek a petefészkeim.
Bár tudom,hogy a hasamnak is kellene akkor fájni,de az nem fájt.
Hát azért nyilván bizakodunk.

Ma,mikor a progi szurit beadattam a körzetinél,az asszisztens és a védőnő próbáltak lebeszélni a tesztről,dehát hogy is tudnánk megállni?
Szerintem,még senki nem tudta megállni,hogy csak a . nap reggel csináljon egyet,ahogy azt Apánk mondja mindíg!

Persze félek a csalódástól,hogy negatív lesz.Csütörtökre tervezem a tesztet.

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Vjulcsi: hű, ez tényleg alacsony.. :-( Kaptál valamit, v. kapsz valamit? T4 jó, de T3 meg magas, szóval ez a kombináció nem a legjobb....

Egyébként mivel mi még nem próbálkozunk elég régen ("csak" 8-9 hónap), ezért úgy gondoltam, hogy amíg nem lehet beavatkozni, addig népi gyógymódokhoz folyamodok. Pl. elkezdtem málnalevél teát inni a ciklus első felében és palástfű teát a ciklus második felében. Csinált valaki ilyet? V. hallott valaki ilyenről?
szivi77

Melike! Talán "."-be kellett volna raknom.Arra gondoltam, hogy elkeseríteni nem akarlak, de lehet,hogy egyhamar nem szabadulsz a pf. fájástól-nyomástól. (lásd én)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Laptető!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
szimba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: