Hahóóó,
Bexnek mennek a drukkok és a pozitív energiák!!!! ++++++
Babahossz... Ákos is összement, 57-tel született, tegnap volt 55 (már alig jó rá 1/2 56-os ruha)

De ez mekkora egy baromság... már Míránál se értettem, hogy mi a francért nem egyformán mérik a babákat a kórházban és utána a tanácsadáson?

Meg normálisan úgyse lehet megmérni... Ákosnak pl a mellkas körfogata is kisebb lett...

persze, mert mondta a védőnő, hogy a hóna alatt fogjam meg és emeljem fel!

mondom mi van? Na mindegy, ezeknek úgysincs semmi jelentősége...
Cicke, köszi s szüléstörténetet... mindig olyan jó ezeket olvasni. Már kérdeztem, hogy adatokat nem akarsz megadni, hogy bekerülj a táblába?
Andi, üdv újra itthon!!!! Kérünk sok-sok kéééépet és persze a születéstörténetet!!!
Babcika, jók ezek a sörös képek. Enyém lányom is imádja (imádná) a sört!

örülj neki, hogy angyalkád van... ilyenért reklamálni!
Boboka, neked is üdv újra otthon.

Majd kérünk ám sok képet a kiscsajról.
Mozgás... én most csak felüléseket csinálok, meg csípőgyakorlatokat... amikor épp van rá kis időm. De majd nekem Szandra lesz főleg a napirenden... meg megfűztem apát, hogy szombatonként (persze a 6 hét lejárta után) de. 1,5 - 2 órára had szabaduljak el itthonról és mehessek kicsit kardiozni a terembe... máskülönben sose leszek a régi önmagam... És már kicsit kezdem unni, hogy nem férek bele a ruháimba...
Szélcső... ha egy mód van rá én nem dugdoznék semmi ilyet a kicsim popójába...

Vannak ettől humánusabb megoldások is.
Ákos, se alszik el magától... csakis és kizárólag ölben. Nekem ez nagyon fura, mert Mírát sose kellett altatni, hanem szépen beraktam az ágyikójába és ott vagy azonnal elaludt vagy még nézelődött kicsit. Pedig próbálom öcsivel is ugyanezt, de hát ahogy mi sem vagyunk egyformák, így ők sem... így nincs mit csinálni riszálom a popóját (amíg elbírom) és majd ha nagyobb lesz próbálom majd erről szépen lassan leszoktatni. Nekem most nehezítésnek az is ott vna, hogy ugye mind egy szobában alszunk és ha öcsi neki áll sírni, akkor felébresztheti a nővérkéjét és az végképp nem hiányzik nekem, hogy 2 bőgőmasina nyomja duettben az éjszaka kellős közepén. Így valszeg öcsike kicsit jobban el lesz kényeztetve... legalábbis ami az alvást illeti.
Madar, nem vagy semmi, hogy még az éjjeli szopikor is netezel.

Én olyankor még a szememet se nyitom ki... mondjuk nem is 1x kelünk...
Kata, gátsebre próbáltad a körömvirág krémet? Nekem nagyon hamar rendbetette és már semmit nem fáj. Simi neked. éjszaka miatt meg iriiiiigy vagyok.
Kaksi... Ákos általában naponta 1x alkot egy nagyot (ált. átöltözés a vége), és a többi alkalommal csak imitt-amott van. Jaa, és éjjel egyáltalán nem kell átpelusoznom...
Kriszti, mondom mi a francot kerestetek ti Tapolcán (Balaton partira gondoltam), ilyen messze képesek voltatok eljönni? Aztán rájöttem Miskolc-Tapolcára gondolsz.

egyébként jóók a képek. Micsudi játszón voltatok!
Most ennyire futotta, menek, mert apika megjött!!!