A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Magamutogatok egy kicsit :D :D
Csavarogtunk vasárnap Tapolcán

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

vicger

Kriszti: torna info kösz :) akkor Te most mit fogsz mozogni?
Nagyon jó hangulatú képeket hoztál, és Vica és Gergő milyen nagy :) És imádom ezeket a kicsimanók bújós képeit ... :)

Ma olyan rakottkrumplis idő van :wink: megyek és meg is csinálom ... :)

KépKép
KépKép
madar

Mabe,és Molli már 2 hetesen így elaludt vagy most csinálja több mint 1 hónaposan????

sutimano76

[quote="babcika"]L írta:babcikaányok!

Látom sok kislánynak itt a fórumon már van fülbevalója! Kérdésem mi a véleményetek, lövés, vagy orvos általi lyukasztás? Mi a lövetésen gondolkozunk, ahol adnak orvosi fémből készült fülbevalót, és aztán azt egy hónap múlva ki lehet cserélni a sajátra, de maradhat is.

Babcika: én nem bízom a sterilitásban kórházon kívül ... ezért én berakattam még a kórházban ... a csecsemős nővérek közül van szinte minden intézményben, aki ezt csinálja ... ;)

Anno Lillának nem tettük be újszülöttként, hanem kb 2.5 hós volt, amikor Békéscsabán, az ottani szülészeten rakták be neki (anyukám EÜben dolgozott, volt ismerőse ott) ... de mondták, hogy ekkora babának már nem szívesen szúrnak, mert minnél kisebb a baba, annál vékonyabb a fülije, és annál kevésbé fáj neki ... szóval, én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha akarták, akkor mielőbb, és én kórházban tetetném be ... tőlünk 3000 ft-ot kértek most ezért ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

BEX: áááááááááá, annyira sajnálom ( én pont az ilyen szövődmények miatt féltem annyira többek között a császártól :cry: )

JOBBULÁST, ÉS MIELŐBBI FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK !!! +++++++++++

Kép

Kép
bibiesbrumi

enyim gyerek miért nem tud mélyen bealudni?????lecsukja a szemét és kb 2 perc múlva kinyitja,mégha résnyire is,amint abbahagyom a popórázást???

sutimano76

Süti!

Mert más az alvásmintázatuk, ez is fejlődik az évek alatt. Én úgy tudom, 10-15 perc kell, mire mélyalvási fázisba jutnak, ezért van az, hogy látszólag alszanak, de amint lerakod, kipattan a szemük, mert ezt az időt nem várjuk ki (azt hiszed, már alszik, lerakod).
Az ideális gyerek :D:D persze ilyenkor szépen elnézelődik a kiságyban... :D Láttam én már ideális gyereket?? :D (Biztos van, de az enyémek nem voltak azok...)

Astrid

Kép
astrid

Süti: lotti is elalszik magától ... lilla sosem tette ... de én ott sertepertéltem körülötte, hogy hátha szüksége lesz rám ... most lotti-gyereket beteszem a bölcsőbe, bekapcsolom a légzésfigyelőt, és kimegyek a szobából ... elnézelődik, és egy idő után alszik ... magától ... MERT nagyon igaz, amit írtak a csajok: ha te nem aggódsz amiatt, hogy most alszik, vagy mit csinál egyedül ott a kiságyban, akkor ő is nyugodt lesz ...

persze, van, amikor elunja magát, vagy csak velem, velünk akar lenni ... na, akkor ennek hangot ad ... de délelőtt tök jól működik ez az elnézelődik-és-bealszik-magától műsor ...

én sosem gondoltam volna, hogy pici baba ilyet is tud: lilla cak cicin aludt el egészen ez év januárig, amikor megtudtam, hogy babót várunk (akkor álltunk le az éjszakai szopizással :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti: Tapolca miatt irigykedem kicsit ... szépek vagytok !!! :) ... emelem kalapom a 4 gyerekkel egyedül produkciód miatt ... :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Istenem Bex mi történt?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon sok pozitív energit küldök :!: :!: :!: :!: :!: :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mitől nyílhatott szét????

Bocs most nem reagálok senkire... majd később jövök... enyim manó alszik s gyors kihasználom én is ezt a nyugis időt alvásra.... :) :) :) :)
Jaaaaaaaaaaaaaaa gyors még valami... tegnap elkezdtem inni a laktoherb szoptatós teát... mert így manó pocijába is átjut és segít neki a pocifájásnál... kopp-kopp-kopp úgy néz ki hatásos!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Jaaaaaaaaaa és még valami... :wink: Dórának böfizéskor nagyon sokszor az orrán is kijött a cucccc.... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: kérdeztem barátnőt :arrow: ő kérdezte övé védőnőt (az enyim nem beszámítható.... :( ) és a védőnő azt tanácsolta, hogy változtassak szopi pózt... vagy figyeljem meg mikor melyik szopipóz után böffent így... nooooo én figyeltem és az eredmény az lett, hogy fekveszopizás nekünk nem jó, mert enyim drága nem tud vákumot csinálni úgy és sok levegőt nyel... :( :( :( ezért úgy már nem szopizunk... a másik amit tanácsolt, hogy a szivacs alá a kiságyba a feje alá tegyünk be valamit ... tehát icipicit emeljük meg... nooooo icicpicit megemeltük... szemmel szinte láthatatlan... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: DE kopp-kopp-kopp úgy néz ki ez is bevált... huuuu "homloktörlős smiley".... Dóra baba orrán azóta (két napja) nem jön a tejci ki... 8) 8) 8) 8)

Nooo dugulok... később jövök.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Egy kis infó az újszülöttek alvásáról :)

Újszülött korban az alvás olyan élettani gát, amely megakadályozza, hogy a külvilág éles, szokatlan ingerei megzavarják az éretlen organizmus működését. Ez az ún. inverz alvás (fordított alvás). A csecsemő napközben alvással védekezik a túl sok inger ellen, a sötét és csendes éjszakában viszont automatikusan „ingerkeresővé" válik. Mindennek oka, hogy a csecsemő a külvilág ingereihez való viszonyában egyfajta homeosztázist teremtsen.

egyébként minden lurkó más és más... az egyik szépen elnézelődik a kiságyban, aztán magától elalszik, húzza a lóbőrt 3 órán keresztül. A másik szopi közben tud csak elaludni, majd anyuka leteszi az ágyba s szépen alszik tovább. A 3. szopin alszik be, de ahogy leteszi anyuka felébred, s rázni kell a popót x ideig / a negyed óra, amit Astrid mondott/ s le lehet tenni a drágát, alszik szépen. A 4. szopin elalszik, letesz, felébred, sejhajt ráz, letesz felébred, nyeker egy kicsit, aztán elalszik....
Azt, hogy ki mitől, hogyan s meddig alszik, arra recept nincsen, titok nincsen, módszer nincsen, max varázspálca ;)
Az alvás is, úgy mint az evés, egyéni sajátosság, attól függ, h ki milyen habitussal rendelkezik ;)

Ugyanez igaz a pocakfájásra. Nincsen egy biztos módszer, amit ha beadunk a babának akkor varázsütésre elmúlik a pocfájás és a sírás. Enyhíteni lehet különböző módokon, de mivel jobbára élettani okok vannak a háttérben, s ezeken csak az idő múlása segít, így maradnak a próbálkozások több-kevesebb sikerrel....

Madar,
van egy terpesztős masinám a leg magic / a tv shopos/ Kép, azt nyúzom, szépen lájtosan.. vagy ő nyúz engem ;)

vicger

Viki, attól is szétnyílhat a heg, hogy nem pihen az ember eleget. Végtére ez egy nagy hasi műtét, nem lehet vele viccelni, nem véletlenül van x nappal a műtét után a varratszedés. A lágy részeknél pedig /tehát a hasfalban/ még tovább tart a hegképződés, ehhez pedig szükséges a pihenés, a nem megerőltetés.
Aztán ok lehet még a doki is, h vmit nem jól csinált...

Hogy szegény Bexnél mi volt az oka passzolom, remélem hamar felgyógyul, s majd jön elmesélni mi történt.

vicger

Köszi Kriszti... én is remélem, hogy Bex hamar felépül... remélem már jobban van.... de amikor olvastam naggggyon becartam... asszem megyek pihizni... :roll: :roll: :roll: :roll:
(a tény, hogy én sokat pihizek... de mégis vannak húzásaim...amit kihagyhattam volna.... :? :? :? )
vikiviktor

Kriszti: jól értem: akkor sok a torna, ha izomlázam lesz tőle ???
(akkor termelődik a tejsav, ha jól tudom ... :shock:

trottyolós kérdésedre: passsz, hogy mitől függ, mikor trotyiznak, enyém szinte egész nap, sokszor, kicsit ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, tökéletes megfogalmazás :) /kezd cseppfolyósodni az agyam 8) :oops: / Szóval jól értetted :)

vicger

csaszisok: pihi nem azt jelenti, hogy egész nap fekszel és nem csinálsz semmit ... hanem, hogy nem sétálsz 2 órát, hanem csak 20 percet (igaz Süti ??? ) ... és nem most kell nagytakarítani, emelni, hajlongani, nagyobb manót emelgetni stb ... ezt jelenti, hogy vigyázol magadra ... ÉS még akkor is benne van a pakliban, hogy történik valami: BEX biztosan egyiket sem csinálta, és van segítsége ...

szóval: kíméljétek magatokat, amennyire csak lehet, ahogy Kriszti is írta: legalább 4 hétig ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Bex: mielőbi jobbulást!!!

Babcika: Mi is esszük a tápszert. Nekem a két cicimben van max. 40-60ml tejcsi, utána jön a tápi. Nyüglődtem vele én egy darabig, hogy miért nincs,de mára már beletörődtem. Marci így is szép-egészséges babóca. Ahogy a te lánykád is.

Vicger: Az oké hogy anyatejes babáknál normális, de vajon a tápszeres-vegyesnél is, hogy nincs kaki napokig? Marci a harmadik nap már annyira szenved, én úgy sajnálom. Tegnap kapott egy picike glicerines kúpot és rögtön lett kaki, utána meg nyugi. Nem akarom én se hozzászoktatni, de nem tudom mit csináljak.

Hordozó: Mi vettünk egy mei-tait. Pár napja beletettem Marcit, rögtön elaludt benne. Egy baj van, még a lábát nem tudom kitenni, mert olyan picike. de remélem mire BKV-val visszük Annát suliba, már menni fog. Nem tudom a babasling mennyivel jobb. Lehet nekünk is kéne egy. Bibi mennyiért szerezted?

Még egy kérdés: A pihenőszéket aki használja, tényleg érdemes? Jó a babának? Előre is köszi.

További szép napot!
Babaképek nagyon édik! Molli abban a ruciban! :lol:

Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee!

A kaki téma nálunk is jó kérdés, mert ugye mi csupa tápit eszünk egy hete, és kb .2 naponta van kaki ,akkor viszont általában 2 is. Ha kakilni van pukiznia kell Blanka is nyügibb, én adok neki Mecsek teát, mert tápszeres babáknak inni kell állítólag, hogy a fehérjét kimossa a vesékből. Szerintem ez a tea is csikarja néha a hasát, de a vizet meg el nem fogadná, azt kiengedi szépen a rucijára. Ezt a teát is csak cukorral, de a kórházban elmondták,hogy ha a cukrot együtt forralom a vízzel akkor nem okozhat gondot, így én teszek bele pici cukrot.

Kép
babcika

Marci nagyon édipofa!!! :D

Kép
babcika

Csuklással ki hogy áll? Mi szinte minden kaja után csuklunk!

Kép
babcika

Lányok!! SOS kérdés: mi minősül olyan láznak, amivel nem lehet szoptatni? És milyen lázcsillapítót szedhetek a szoptatás alatt, vagy mit vegyek magamhoz erre a kórságra (torokfájás, köhögés, végtagjaim nehezek). Annyira tudatlan vagyok ebben. Amikor Julcsit szoptattam, 1 évig egyáltalán nem voltam beteg.

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"][ írta:madarb]Lányok!! SOS kérdés: mi minősül olyan láznak, amivel nem lehet szoptatni? És milyen lázcsillapítót szedhetek a szoptatás alatt, vagy mit vegyek magamhoz erre a kórságra (torokfájás, köhögés, végtagjaim nehezek). Annyira tudatlan vagyok ebben. Amikor Julcsit szoptattam, 1 évig egyáltalán nem voltam beteg.

küldök privit !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi: köszönöm, várom. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar,ha jól tudom a rubophen jó,de inkább hívd fel a dokit!!!!

sutimano76

Tara,Marci annyira édes kis pasi,megzabálnám!!!!!

sutimano76

Babcika,csuklás,jelentem mi se hagynánk ki a világ minden kincséért se.A kórházban a csecsemősök szerint csak minket zavar,a babákat nem,kis teát vagy vizet lehet adni,én akár cicre is visszarakom,de ha nem múlik,elég ha leteszem a kiságyba és hagyom picit sírni,attól is elmúlik,tudom ez most kicsit szívtelenül hangzott,de én úgy tudom a túl hosszú csuklás nem tesz jót...

sutimano76

Madar, lehet lázasan szoptatni! rubophen az mehet.
Mikor mellgyuszim volt, kaptam antibiotikumot, s azzal is lehetett szoptatni.

Tara, tápszeres babáknál nem jó, ha egy hétig nincs kaki.

Babcika, a Mecsek tea hasfájásra jó, szerintem nem ez csikarja a picipocot... s tényleg kell itatni ha csak tápszert eszik a csöpp

Mabe, :oops: pedig akartam is írni hogy micsoda csudaszépség ebbe a farmeres ruciban!!! Imádom! :) :):):):):):)

vicger

Vicger,Mabe de bunkó vagyok...meg se dicsértem a képeket...
Molli nagyon csini ebbe a ruciba....Ati meg mekorrát nőt,vagy csak nekem tűnik úgy????Jó kis játszótéren voltatok......gyerkőcök bizti jól érezték magukat....te pedig példás szülők vagyok.

És akkor itt és most mégegyszer Kép a 2 -3-4-5-9 gyrmekesek előtt!!!!

sutimano76

Süti, bizony megnőtt.... :( :D

vicger

Én is bunkó vagyok!! :oops: A gyerekek tényleg gyönyörűek!!! Molli is Ati is, és Kriszti az összes gyermeked!!!

Kriszti!

Azt tudom hogy inni kell nekik, nade mennyit, mert Blanki most naponta max 70 ml-t iszik, de van,hogy sokkal kevesebbet. Mivel eszik alszik nem nagyon igényli, én meg nem tudom mikor adni neki, vagy keltsem fel??

Kép
babcika

Tara: premaxx az kb 4500-6500 között van posta és szállítási költséggel együtt, a babasling drágább: az olyan 8500 körül van alsó hangon ... szólj, ha segítsek ! :)

Mabe: imádom Mollicica divatfotóit :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hahóóó,

Bexnek mennek a drukkok és a pozitív energiák!!!! ++++++

Babahossz... Ákos is összement, 57-tel született, tegnap volt 55 (már alig jó rá 1/2 56-os ruha) :lol: De ez mekkora egy baromság... már Míránál se értettem, hogy mi a francért nem egyformán mérik a babákat a kórházban és utána a tanácsadáson? :shock: Meg normálisan úgyse lehet megmérni... Ákosnak pl a mellkas körfogata is kisebb lett... :lol: persze, mert mondta a védőnő, hogy a hóna alatt fogjam meg és emeljem fel! :shock: mondom mi van? Na mindegy, ezeknek úgysincs semmi jelentősége...

Cicke, köszi s szüléstörténetet... mindig olyan jó ezeket olvasni. Már kérdeztem, hogy adatokat nem akarsz megadni, hogy bekerülj a táblába?

Andi, üdv újra itthon!!!! Kérünk sok-sok kéééépet és persze a születéstörténetet!!!

Babcika, jók ezek a sörös képek. Enyém lányom is imádja (imádná) a sört! 8) örülj neki, hogy angyalkád van... ilyenért reklamálni! :shock: :)

Boboka, neked is üdv újra otthon. :) Majd kérünk ám sok képet a kiscsajról.

Mozgás... én most csak felüléseket csinálok, meg csípőgyakorlatokat... amikor épp van rá kis időm. De majd nekem Szandra lesz főleg a napirenden... meg megfűztem apát, hogy szombatonként (persze a 6 hét lejárta után) de. 1,5 - 2 órára had szabaduljak el itthonról és mehessek kicsit kardiozni a terembe... máskülönben sose leszek a régi önmagam... És már kicsit kezdem unni, hogy nem férek bele a ruháimba...

Szélcső... ha egy mód van rá én nem dugdoznék semmi ilyet a kicsim popójába... :? Vannak ettől humánusabb megoldások is.

Ákos, se alszik el magától... csakis és kizárólag ölben. Nekem ez nagyon fura, mert Mírát sose kellett altatni, hanem szépen beraktam az ágyikójába és ott vagy azonnal elaludt vagy még nézelődött kicsit. Pedig próbálom öcsivel is ugyanezt, de hát ahogy mi sem vagyunk egyformák, így ők sem... így nincs mit csinálni riszálom a popóját (amíg elbírom) és majd ha nagyobb lesz próbálom majd erről szépen lassan leszoktatni. Nekem most nehezítésnek az is ott vna, hogy ugye mind egy szobában alszunk és ha öcsi neki áll sírni, akkor felébresztheti a nővérkéjét és az végképp nem hiányzik nekem, hogy 2 bőgőmasina nyomja duettben az éjszaka kellős közepén. Így valszeg öcsike kicsit jobban el lesz kényeztetve... legalábbis ami az alvást illeti.

Madar, nem vagy semmi, hogy még az éjjeli szopikor is netezel. :lol: Én olyankor még a szememet se nyitom ki... mondjuk nem is 1x kelünk...

Kata, gátsebre próbáltad a körömvirág krémet? Nekem nagyon hamar rendbetette és már semmit nem fáj. Simi neked. éjszaka miatt meg iriiiiigy vagyok.

Kaksi... Ákos általában naponta 1x alkot egy nagyot (ált. átöltözés a vége), és a többi alkalommal csak imitt-amott van. Jaa, és éjjel egyáltalán nem kell átpelusoznom...

Kriszti, mondom mi a francot kerestetek ti Tapolcán (Balaton partira gondoltam), ilyen messze képesek voltatok eljönni? Aztán rájöttem Miskolc-Tapolcára gondolsz. :oops: egyébként jóók a képek. Micsudi játszón voltatok! :shock:

Most ennyire futotta, menek, mert apika megjött!!!

Kép Kép
manósziget

Van egy kis időm:

Babák nagyon szépek!!

kaki: Nálunk minden pelenkában van, apa csak pelenkára fog keresni. :lol:
Éjjel abszolut nem pelenkázom, igaz nem is ébredünk.

Hossz: 59-cel született de van 50-es ruha is ami rámegy. :shock: Tehát valahol valami nem stimmel. Az 56-osok jók és nagyok is valamelyik.

Mozgás: Bár nagyon ramaty állapotban vagyok még, de már a szobabiciklimről, meg felülésről álmodozom. :oops:

Szopi: Fiam most puszilt be 150ml-t, most figyelem hogy kipukkad e.

Manó, Aloe first-tel fújjom, de nekem az izom fáj, sebem nincs is, mert bőr alatt varrt.

Kriszti, jók a Tapolcás képek! Irigy vagyok a kimozdulásért.

Tara, szerintem a tápszeres-vegyes is más, mint aki csak egyiket vagy csak másikat eszi.

Floraék hazamentek végül?

Kép
kata05

Andi! De jó, hogy itthon vagytok!! Nagyon édes Barni!! :)

Vicger! Klasszak a képek!! Milyen jó, hogy ki tudtatok menni a szép időben! Már én is vágyom egy kis kimozdulásra... na majd meglátjuk a hétvégén milyen idő lesz!

Taranee! Marcell nagyon édes!

Kata! Nekem is fáj a szoptatás! Kisfiam annyira mohó, hogy már kisebesedett a cicim... :( azt mondja a védőnő, hogy 4-5 hét és meg fogom szokni, állítólag hozzáedződik az ember. :?: :?:

Méretek: mivel babóm 58 cm-rel született, mondom a páromnak, hozzon a kórházba nagyobb ruhát, mint 56-os, mert az nem fog rámenni.... (naivan) Erre hozott 62-est, na abban olyan szépen elúszkált a kicsim, hogy csak na... Úgyhogy bőven jó rá még az 56-os..

Viki! A védőnőm mondta, hogy teljesen normális, ha a baba orrán jön ki a tejci. Mondjuk én még nem tapasztaltam ilyet..

Viszont: amikor átpelusozzuk, azon nyomban bepisil, nagy-nagy sugárban, és ekkor minden csupa pisi... van hogy egy nap 3-szor van ruhaváltás... szóval nem unatkozunk!!! :roll: :roll: ez valami MURPHY??? Mert ha várnék még pár percet, tutti megúsznám... kérdés, hogy mikortól számítsam a pár percet??? Na mindegy, végülis működik a mosógép...

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino nem murphy, hanem PASIK :lol: :lol: :lol: :lol: akkor sem úsznád meg, ha egy napot várnál :D :D :D Ati is ezt csinálta,
megoldás:
kibontod a pelusból, s abban a pillanatban hajtod rá vissza a pelust ;)

Tara, fogalmam sincs mennyit kell inni, tápszerben abszolut nem vagyok otthon.... szerintem időnként kínáld meg, s ha elfogadja, akkor szomjas volt, ébreszteni szerintem nem kell, felébredne ha szomjas, ahogy akkor is, ha éhes .. de mondom, ebben hal vagyok. Védőnő?

köszi a dicséreteket :oops:

vicger

csak h velem, velünk legyen tele az oldal, hordozós képek máról:
Kép
Az nem mellbimbó, hanem Luca buksijának árnyéka :) menet közben önkiszolgáló egység is működik Riska Zrt. finanszírozásában :) :) :)

Kép

Kép
Kép

fejem hót kóma, nem leszólni 8) 8)

Ja, s hasfájásra is kiváló a kendő... csak éjjel nincs kedvem hordozni..... 8) 8) 8)

vicger

A nem szoptatott csecsemő táplálására a különféle anyatejpótló tápszerek szolgálnak.
Az anyatejpótló csecsemőtápszer előállításakor a cél természetesen a női tejhez minél jobban hasonlító készítmény létrehozása.
Az anyatejpótló csecsemőtápszerek alkalmasak arra, hogy az első 4-6 hónapban ÖNMAGUKBAN, minden tekintetben biztosítsák a csecsemő folyadék- és tápanyagszükségletét!
A tápszerrel táplált csecsemő tápszerigénye mennyiségileg megegyezik a szoptatott csecsemő anyatejszükségletével.
(nem kell külön teáztatni!!!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.30 17:09-kor.
Vendég

Kriszti: de ééééédesek vagytok !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Beatrix
Tomika még nagyon kicsi... ilyenkor aluszékonyabbak, esetleg sárgák is... aztán majd jön a változás :oops: :cry: (vége a "beetetésnek"...és kibontakoznak anyaugráltatásban a csöppségek :wink: )

Madar
Én is szoktam bekukkantani telefonról!
Pocakra a meleg nem jó? (helyileg alkalmazott meleg izomlazító hatású)

Babcika
Nálunk nincs fülbevaló... egyenlőre nem is lesz... :oops:

Vicger
A pocakfájásnak az esetek nagy részében nincs kimutatható oka... itt jön be a pszichés tényező... :wink:
Szépek vagytok!

Süti
Ha alvásidő van, akkor leteszem és alszik...
Az a lényeg, hogy figyeld meg, mikor vannak az álmos időszakjai Berninek és akkor próbáld meg legfektetni!

Viki
Az szinte természetes, hogy büfikor orrán-száján jön a cucc... a szájüreg és az orrüreg hátsó része egy közös üreg... :wink:

Sebszétválás
-fertőzés
-korai fizikai terhelés
-elégtelen tápanyagbevitel
-bizonyos gyógyszerek szedése...

Taranee
Nekünk bevállt a pihenőszék :wink:
A kaki kimaradás addig normális, amíg nem okoz a babánál gondot. Glicerines kúp helyett én inkább a laevolac szirupot ajánlom!
(glicerines kúp a végbél nyálkahártyájának izgatásával vált ki székelési ingert). A laevolac-ot be lehet szabályozni, hogy olyan "normális" széklete legyen...
Marci a favorit nálunk :wink: (bocs, a többi fiútól)

Csuklás
A babát nem zavarja... az éretlen légzése miatt van.
Evésnél komoly fladat összehangolni a szívás-nyelés-légzés folyamatát!
Olyankor lehet néhány korty tejecskét még itatni a babával!

Madar
Ha lázas vagy, akkor algopyrin, paracetamol mehet.
Torokfájásra: sós vizes öblögetés...
Köhögés: lándzsás útifű szirup...

Kata
Intim torna!

Peppino
Kisfiúk tudnak nagyon hegyesen pisilni :lol: :lol: :lol:
Annyi elég nekik, hogy a pelus kibontásakor kicsit hidegebb levegő éri az alsó felüket... kukackát takarjad be valamivel... :wink:
Vendég

Azta,ti milyen sportos csajok vagytok,én bizom,hogy a gének majd megoldják,mert nem szeretek se tornázni,se futni,max biciklizés.....egy lusta disznó vagyok....

Kriszti, Riska Zrt. ....... :lol: :lol: :lol: :lol: ,akármilyen kómás vagy,azért humorodnál vagy!!!!jóóóóóóóóóó!!!!

Kata,fájás....simisimi

Peppino......pisi...bocs...hihihi.....no,én se merem pelus nélkül hagyn egy fél másodpercre se,a múltkor a fürdőlepcsibe kaksiztunk,fürcsi után!!! :?

sutimano76

Ma egésznap zserbót zabálok!!!!(nesze nekem fogyás) :oops: :oops: :oops: A dió nem gáz a babónak????????

sutimano76

Jaa és a mák?????mert kaptunk anyóstól mákos sütit is!!!Meg vadast......az nagyon fini volt!!!

sutimano76

Süti : mák: éccaka legalább majd alszik, mint akit belőttek :lol: :lol: :lol:

vicger

Kép
Vendég

Jaaaaaa sütöttem/sütöttünk Lucával két tepsi meggyes piskótát (melldagadó smile) egyet a suliba, egyet itthonra 8) :D
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ki a Jani? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger

Kép
Kép
Vendég

[quote="vicger"]J írta:vicgeraaaaaa sütöttem/sütöttünk Lucával két tepsi meggyes piskótát (melldagadó smile) egyet a suliba, egyet itthonra 8) :D
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ki a Jani? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

Hát a Kriszti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy a Luca :wink:
Vendég

Molli baba :) :)zabálom meg de mindjárt :D :D :D :D

vicger

én is dobok két hordozós képet: amint beteszem 2 percen belül alszik :)

a fejem nekem is durva :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

áááááááá: Molli irtó cukifalat :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: