A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csibb: aszittem már eltűntél :lol: :lol: a Te Mátéd meg a fogacskákra összpontosít most nem a felállásra-mászásra úgy látom... mi még mindig az elsővel szenvedünk :?

KépKép
KépKép
adryn

csibb :D
meg is nézem, talán van valami fejlődési táblázatom (meg ha már kutatok, akkor a lábméretet is, mert Dömére ma két puhatalpú is kicsinek bizonyult :? )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megnyugodtam, a nyolc hóra van írva a kutyázás és a kúszás, a hétre az, amit Döme mind-mind csinál már :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, ebből már levontam a fél fokot....

Azért majd szólok a gyerekdokinak, hogy ilyenkor mi van?! Előbb "már" 36 volt neki... :)

Nemlajos, Szonja sem ül, mászik, áll....ráérnek még!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos: nalátod :D ő biztos most a dumára összpontosít (mint azannnyyyyyyyyyyyjaaaaaaaaaa :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

hát az tuti, hogy úgy dumál, hogy esek hanyatt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja, tényleg, azt elfelejtettem, hogy Máté ma azt mondta, hogy TORTA!!! :lol:
reggel, mikor indultunk az oviba, ezt mondta, és Fanni rám nézett nevetve, és mondta, hogy Anya, azt mondta a MÁté, hogy torta! én is nevettem, mert én is úgy hallottam! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos: kérünk videóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót Dömedumáról!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Hú jó sokat írtatok :o , a képek szuperek, hát a Csibb fogmutatós képén jót nevettem, tényleg úgy tűnik, mintha Mátékínzás lenne :lol:, Bababi jók a babapontok is, nagyon találóak :) és az a lovas kép, micsoda arcot vág a kiskrapek. Eszti, Lizike, és Kata lány is nagyon csajos, Petinek még mindig milyen kis karakteres arca van, kis casanova :lol: anyus, családos képek is szuperek, olyan jó nézegetni őket.
Moncsi az jó, hogy ilyen idézeteket szerkesztesz alá, milyen szép emlék lesz, ha előhívatod, és kiteszed a szobába.
Bevallom ez a takarítónő téma engem is meglepett, nekem ez nagyon luxusnak tűnik, bár abban igazat adok Erpének, hogy sokszor nagy segítség :oops: ha jobban belegondolok, nem mondhatom, hogy ejnye-bejnye, de jó egyeseknek, mert fura dolgokat produkál néha az élet, 3 évet kettesben egy nagy házban laktunk mi is nagy kerttel, mert ki akartuk próbálni a vidéki életet, és ott nem bírtuk a munkát, renszeresen járták hozzánk házi, kerti munkára pénzért :oops: , és egyszer már itt is gondolkodtunk egy ablakpucolás erejéig, amikor anyukám nem bírt, én meg le voltam kicsit gyengülve a császár után. Végül is ebből a szemszögből is lehet nézni a dolgokat, az is ugyanolyan munka mint a többi, a takarítás nem szégyen, de segítséget kérni sem.
Moncsi, Nemlajos, jobb a helyzet otthon?
Videó, képtöltésig nem jutottam el, alig ültem mostanában net előtt, 111 olvasatlan levelem volt a postafiókomban, a teszveszesekre muszály válaszolni még ma este. Azt hiszem újra belevágok az angol oktatásba, a pénz nagy úr, és ettől a hónaptól Gyed :twisted:
Láv :) tényleg nem vagyok zárkózott, csak ebben a témában nem nagyon tudok mit írni, de jó megpróbálom :) eddig majdnem minden nap, de most úgy néz ki, csak a jövő héten találkozunk...mindketten komolyat szeretnénk...Majaval jól kijönnek, de lássuk be egy hathónapost azért még könnyen le lehet venni a lábáról, elég ha ő hagyja hogy összenyálazza, és unalomig csócsálja a telefonját, én meg nem, mert nincs pénzem újra :lol: igazából beszélgettünk már egy ideje, az első randikról meg annyit, hogy én teljesen el voltam már szokva egy férfi közelségétől, megszoktam, hogy egyedül vagyok, az is riasztó volt, hogy a kezemet megfogta, szóval el is döntöttem, hogy nem kell ez nekem, amikor egy este úgy búcsúzott el, hogy megcsókolt, valahogy nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz...gondoltam úgyse érzek majd semmit(szokásos optimizmusom, meg nem is vagyok egy érzelmes típus), persze azért nem ilyen felhőtlen, mert akkor az már igaz se lenne :twisted: vannak célok, meg dolgok, amikben kompromisszumokat kell találni, és ez nehéz, és erre rá is mehet a dolog, főleg nálam, mivel elég hirtelen is vagyok, egy képem van róla, az is Majával, ha érdekes elküldhetem priviben, mert ide nem szeretném kirakni még.
Húhhh kisregényt írtam...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb: Máté már a 7hós "év"fordulójára edz :lol: :lol: :lol:
vagy holnap jó kis dobostortát adj neki ht-nek :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Bea, azért mi drukkolunk, ha nem baj :wink:
Nálunk most minden rendben, hál istennek (de most, hogy még szinte meg sem jött a gyedem, és máris vége a hitelkeretemnek, megint lesz egy pár nehéz napunk :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

vagy csak sok volt neki mostanában a tortából, mert Fanni haverjai szeptemberiek zömmel, és egyfolytában szülinapi partikra jártunk mostanában! biztos mindig hallotta, mikor kiabáltuk, hogy JÖN A TORTA!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea
ez izgi!!! :wink: én is drukkolok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn, majd csinálok egy videót, csak jöjjön a megfelelő pillanat :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: jöhet a privi, és mennek a drukkok :P

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: :( :cry: most jutott eszembe a tortáról, hogy Roli is szeptemberi... (volt :( ) még mindig annyiszor eszembe jut.... bocs.. :roll:

KépKép
KépKép
adryn

nekem is...
írt az anyukája nemrég. visszament dolgozni, hátha jobb lesz :? . nagyon szenved. de hisz a reinkarnációban most ezerrel!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea: Nagyon jól hangzik a dolog és hidd el nekem patchworkcsaládosnak, hogy jó dolog, hogy összenyálazhatja a telefonját.... Milyen nemzetiségű? Bocsi, de nálad ez nem egyértelmű szerintem... :oops: Én kiváncsi lennék a képre, ha megtisztelsz vele... :roll:

Nálunk is fogzásidény van. Az elsővel szenvedünk.... Vagy 10-szer keltem éjszaka sírásra.... Meg napközben is vannak nyügös időszakok.... Nem engedi megnézni, a nyelvét rádugja, de duzzadt az ínye és amit én láttam, az alapján még van idő... No majd a túra alatt biztos... :evil:
Peti is nagyon túrázik az állásra, de ő a pihenő székhez kommandózik és abban kapaszkodva talpra áll, de persze a kis teste meg nem egyenes, hanem belefekszik hassal a székbe...
Mászással még nincs meg az összhang. Egy takkot mászik, utána kicsit kúszik, akkor megint egy takkoz mászik, majd megint kommandó.... Nem túl hatékony, de azért halad.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Szegény Roli anyu, én ma néztem a Fókuszban a szívátültetéses kislányt, 1 éves koráig nem is volt baja, de neki legalább van esélye. De mindkettővel szörnyű lehet együtt élni. Amúgy én is hiszek a reinkarnációban.

Katka, igen ezt a telefonnyáladzást, meg azt hogy nem tehettem be a számára nem biztonságosnak ítélt hintába(volt még egy-két ilyen pozitív húzása), jó jelnek tekintem én is, de azt láttam, hogy nem lesz gond, nem mindenki tudja elfogadni, ha valakinek már van egy gyereke. Küldöm a priviket.

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb, én is sokat gondolok még a kis Rolira, meg a családjára... De nekik egy kisebb babájuk is volt, ő most bölcsibe jár?
És Te hogyhogy az őszi topikban vagy, mikor Fanni nem is őszi?

katka: nálunk is fogzás van, Döme fél óránként felsír... ehh, végre múlt egy kicsit a náthája, erre ez...
És még meddig! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea
én is kérek privit! :wink:

Nemlajos
úgy, hogy Mse ( a fotós barátnőm) kisfia őszi, és őket kezdtem el olvasni, aztán az ő babatalijaikra kezdtem el járni, és ottragadtam. :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

igen, van egy kislányuk, Kitti, ő most bölcsis lett. kb. 2 éves.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

épp gyantázok... csütörtökön nőgyogyi... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

netelés közben gyantázol? :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amúgy biztos nem pótolhatja, de azért jó hogy van még egy gyerekük, érte muszály túlélniük, és fórumozik még a mama? ki tudja írni valamennyire magából?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hű Bea ez izgisen hangzik. Én is kérek képet priviben :wink:

Nemlajos ne izgulj, Döme még nincs elkésve semmivel, tényleg a többi baba nagyon ügyi :D Még Nimród is csak a négykézlábra állásnál tart, és még foga sincs.

Nekem is el kellene mennem nődokihoz, de most nincs nagyon kedvem hozzá :oops: azt hiszem tartok tőle hogy egy kis korrekciós műtétet fog végül javasolni, már a 6 hetes kontrollon említette hogy lehet hogy szükség lesz rá, hát igen a 3 szülés :roll: na és azt a fránya intimtornát is sokszor elfelejtem :oops:

Én ma este végre megáztattam magamat a kádban, szerintem több mint egy éve nem csináltam ilyet, nagyon jól esett. 8) Mert ugye én a terhesség alatt sem mertem fürödni, szülés óta meg soha nem volt időm rá, de ma viszonylag korán elaludt mind a három gyerek. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jaj, én is úgy szeretem áztatni magam, ez annyira hiányzott terhesen, bár akkor is néha megtettem :oops:
Vica, privi megy.

Aszem én megpróbálkozok az alvással, megvolt az éjféli szopi, most már csak egy 1, 3, 5 és 7 órás lesz :lol: az elmúlt hétből kiindulva :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
nagyon helyes!
rohangálok a gép és a fürdőszoba között! :wink:
de már végeztem, megyek is fürödni, aludni, közben Máté is fenn volt az előbb, még jó, hogy végeztem... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Na, én is éjszakai bagoly lettem, Katalány alvása elromlott. Azt hiszem akkor, amikor az a hányós betegsége volt. Nagyon ócskák az éjszakáink azóta, sokat kel, felsír, ma este fél 9-ől mostanáig már 3x altattam vissza. és most úgy maradtam.

Ja, és tényleg nagyon nem kellene még állnia a kiscsajnak, én is csak lesek. Bár Samu is nagyon gyorsan (hetek alatt) jutott túl a négykézlábra állás - mászás - felállás fokozatokon, és ő is fél éves kora körül csinálta ezeket. De járni nem kezdett el hamar (pedig ezek alapján azt hittem), 13 hós korában tette meg az első lépéseket. Na, kiváncsi vagyok, h a kiscsajnál ez hogyan fog alakulni.
És hát igen, azért Kata úgy el tud dőlni állásból, mint egy zsák krumpli, szóval most nagyon kell rá figyelnem. Ez elég fárasztó... Ja, és ő nem nagyon "dumál".

Csibb, jó, hogy jelentkeztél, épp ma gondoltam rád, h nagyon eltüntél. Torta :) Tudja Máté, h mik a jó dolgok :)

Bea, drukk nektek! Kérhetek én is privit? (a kiváncsi)

Adryn, gondolom, te is örökké Nico nyomában... Milyen volt a mai (opsz, a tegnapi) beach?

Na, visszadőlök, hosszú lesz ez az éjszaka is. Remélem, h ez már a fogzás miatt van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.09.29 23:21-kor.

erpé

októberben nekem is vissza kell(ene) mennem rákszűrésre... hát, lehet, hogy egy hónapot csúszik a program.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, befejeztem az aukciós oldalakon való nyálcsorgatást, jó éjt! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Kelnem kellett hogy puha legyen a liba.
Bea ez jól hangzik, be stresszelj, élvezzed az életet, aztán alakul. Drukkolunk, és kíváncsi vagyok a képre.
Erpé sajnálom éjszakákat, asszem mi is ebben a cipőben járunk. Éjjel 5x altattam vissza a csajt, igaz 2x ringatva. Nem is volt nehéz. De hulla vagyok és a hidegfronttól fejem is fáj.
Mennyien mentek dokihoz. Nekem rákszűrés a 6 hetesen volt. Majd jövőre talizom vele legközelebb remélem.
Csibb ez a házigyanta dolog nekem annyira ijesztő. Sztem nem tudnám „kínozni” magam. Könnyen megy? Jól belehúzott Máté! Mennyi tictac. Lassan telifogas vigyort kapunk a kis cukrásztól.
Ilda örülök, hogy jobban vagytok Apával. Jobbulást ehhez a nyavalyás náthához! Döme pedig úgy jó ahogy van. Fogsz te még utána rohangálni eleget. Tegnap voltunk bnőméknél, ahol nagybaba született (tán emlékeztek). Koni súlya már átlagos, de ő pl. 4 hós, és meg sem mozdul. Igazi lustaság, de halál cuki! Én is türelmetlen voltam Botinál, aztán nézzétek meg az eredményt! Lehet, Döme rohan majd először. Édes lehet, ahogy magyaráz!
Adryn akkor te sem unatkozol, nem baj, mától Mic rohangálhat utána. Kérhetünk Nico videót is (Dömedumásat is)?
Kata is elkezdett haladni, de nem tudnám megmondani hogyan. Nem láttuk, tegnap egész nap sasoltuk. Vhogy mindig eljut ahova akar, de nem mászik, nem ülve, olyan furán. Elkezdődtek a koppok, és a nagy sírások. Kiderült, a játéktartón nem lehet felállni, mert elcsúszik..KOPPPP…. az asztalt, is el lehet tolni, ha nem túl nehéz (felállni akar mindenen amin nem kéne)… KOPP, fáradtan ülésből is lehet homlokost nyomni… KOPPP. Szval bár egész jól dől, tegnap hosszas sírások voltak. Mire megnyugszik azalatt sztem Boti anno még 3x elesett, Kata meg vagy 10 percig panaszkodik. Nagyon cukin zsörtölődik! (Szegényke persze). Na meg megkóstolt majdnem egy virágot, de éppen rajtakaptuk, és hát fogak nélkül amúgy sem könnyű.
Moncsi édes Livi minden képen. Én sem unom. Lökjed csak nyugodtan. Ti hogy alakultok? Boti is fülezős volt. Néha kicsit becseppentettek neki fülészeten, mert a víztől viszketetett neki. Amúgy nem volt gyulladt igazán, de elég sokáig kellett utánajárni. Nálatok a kisasszony füle nem ér vízbe?
Papillon kaki ügy jobb lesz tényleg ha elkezd majd ht-zni. Sztem ez a szuri ügy elég megosztó. Az bizti, hogy keddet adják be indulásnak híradóba, anyuéknál dörömböl minden beteg (háziorvosi rendelő), és csak pénteken hozza nekik az ANTSZ az oltóanyagot. Gondoljátok el, milyen klassz lehet mindenkinek elmagyarázni, főleg a dokielleneseknek, hogy nem ők a hülyék. Ráadásul dnő, nem szívesen olt. Minket lebeszélt. De biztos annak se lesz baja aki oltatja magát.
Na megyek, krumplit pucolni. Bocsi sokmindent kihagytam biztos, de így is sokk vagyok.
Nincs kedvünk vmikor most a HAjógyári szigetet megsasolni? Tömegközlekedésel, és kocsival sem túl rossz. Persze ha lesz még jó idő.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah a képet majd lefotózom ma vmikor. Sztem estére. Bár már annyira nem is tetszik. :roll: Láttam jobbakat a régióban. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos, ez a rákszűrés nekem is mindig tolódik, az Augusztust végül áttolom jövőre(remélem nem :twisted: )

Kuklika, nekem is megvolt az első kopp-os sírása Majának, sokat akart, orra esett szegény :)

Erpé, Maja is rengetegszer felsír mostanában, aminek az a vége, hogy szopi után bealszik mellettem a nagyágyban. mert hulla vagyok visszatenni, és félek, hogy odaszokik.

privi ment, és köszönöm a drukkokat mindenkinek, jól esik nagyon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.09.30 07:40-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kuklika krumplit pucolsz ilyenkor? király energiád van reggel 7-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Máté gurulva közlekedik, és nagyon nagy távolságokat tud megtenni így! azt mondják, hogy akik ügyesen forognak, később kezdenek el kúszni, mászni, mert gurulva könnyen haladnak! :wink:

Kukli
úgy irígylem, hogy ilyen friss vagy reggelenként! ma libát esztek? nyami! :P

szegény kis buksik, puszik rájuk!

én is 4 megszakítással "aludtam" végig a 6 órámat... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Lizi kakijában volt már levél is :shock: miután anyuval szőlőt szedtek, és alma darab is, azt én adtam neki....ha eszek belefacsarok picit a szájába, hát így kerülhetett pici darabka a kakeszba :oops:

állnak :shock: :shock: :shock: azta! mi kúszogatunk és volt már pár fejbeveréses sírás is...

bea gratula, jó egy kis szerelem, ha meg komoly lesz, hát legyen

ma bnőzök. lizi is petrájával, aki februári de sztem már szalad, 1 hónapja állt...

megnézünk ma egy pelenka diszkontot is, állítólag ocsó és tök jók a pelusok....háááááááát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.09.30 08:29-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

jah, nekünk is szörnyű éjszakánk volt, óránként keltett....sírt, nyöszörgött, ő persze közben csukott szemmel volt....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Kuklihoz hasonlóan nálam is meg volt a 6 hetesen a rákszűrés, úgyhogy még van fél évem.

Bea Tök jó, hogy találtál magadnak valakit. Nekem is küldesz képet? És az a legjobb és legfontosabb, hogy Maját szereti!!

Kép

Kép
rszg

én nem voltam rákszűrésen és nincs is kedvem :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Bocsi az eltünésért, olvastalak titeket, de nem volt időm irni. Irtam, hogy augusztusban költöztünk be az új lakásunkba, úgyhogy most volt nálunk füvesités, aztán azt locsolgatom minden nap, mert más nem hajlandó rá. :?
Nálunk 1 hónapja sz@rok az éjszakák, bár vagy 3 napja alakul a dolog, és csak hajnali 5kor kel Anna enni, aztán még 8-ig szunya.

Erpé!

Köszi a megtisztelő cimet, segitek amiben tudok. :roll:
Gratula Kata babához! Tényleg nem semmi, hogy fejlődik!

Tehuti!

Tényleg nem egyforma a babák hője. Azt viszont jó lenne tudni, hogy az elejétől fogva alacsonyabb a hője, vagy csak most kezdődött...

Nemlajos!

Nekem se sok mindent csinál Anna. Annyira máshogy fejlődnek!
Bár bevallom én is irigykedtem valamelyik nap. Az egyik szomszéd csajnak 8 hónapos a kislánya, és már megy segitséggel...
Ja gyedet már én is várom, bár biztos vmi minimális összeget kapok. :twisted:

Bea!

Gratula!!! És legyen már egy kicsit több önbizalmad! Ha egy pasi gyerekkel is elfogad egy nőt, az már rossz ember nem lehet!
Kevesen vállalják a felelősséget! Ezek szerint fontos lehetsz neki!
Ja és én is kiváncsi-fáncsi vagyok!

Csajok!

Annának kezd alul fehéredni a 2 foga helyén. Onnan még kb. mennyi idő, mig kijön? Vagy ez változó?
Rákszűrés: sajna nekem sokszor kell járni, mert voltak gondok... :(

Még annyi, hogy ma voltunk 6 hós kontrollon: Anna 8150 gr és 72 cm. És a doki szerint lassan adhatok neki húst! Nemlajos te már adtál Dömének?
Vendég

Hú micsoda 6 hós adatok! Máté kis törpike 7 hósan Anna mellett. Na nem baj, majd ha megnövünk, majd bátran udvarlunk :)

Kép

Kép
rszg

Jó reggelt!

Én és Kata már 6 óta fent vagyunk, és Kata csak nemrég aludt vissza. Szerencsére ma apa vitte Samut oviba, szóval a reggel nem rohanással telt el.
Azóta már voltunk DM-ben, és találkoztam egy mamamis csajjal (pelusbiznisz - kijelenthetem, h már moshatózom :) ), most épp gyűjtöm az erőt a következő napirendi ponthoz. Ha Kata felébred, megyünk beiratkozni a bölcsibe.

Bea, jó pasi! :D Köszi a fotót! És látom a más kontinensek szülöttei iránti vonzalmad töretlen :D

Lilla, tényleg, kitaláltad már, hogy milyen szakorvos leszel majd? Én husit csak 7 hós kor után szeretnék adni a kicsilánynak.

Csibb, az egyik kollégám kislánya is gurulva közlekedett. nagyon profin haladt úgy és tényleg nem nagyon erőlködött a mászással.

Na, keresek képeket mindjárt.
Addig ezt a hsz-t ellövöm az éterbe.

erpé

Katalány tegnapi akciói

Ez elég rossz minőségű fotó, de látszik az igyekezet
Kép

Ezután lecsücsent a földre (itt szerencsére nem dőlt el...)
Kép

Kiszaladtam a konyhába, és mikor visszajöttem, így találtam. Nagyon büszke magára.
Kép

erpé

Erpé!

Nagyon cuki!!!
Te mikortól akarod Katát bölcsibe vinni?
Amúgy onkológus szeretnék majd lenni. Remélem birni fogom lelkileg. :roll:
Vendég

Erpé Lassan menni fog Kata :)

Kép

Kép
rszg

jó reggelt

ugyancsak xar éjszaka, én fél éjfélkor ágyba, Nico éjfélkor kelt enni, Mic negyed egykor nyitja az ajtót, neki neo-citránt csináltam, aztán Nico megérezte hogy valami újdonság van, apa próbálta megnyugtatni, na ebből nagy kerek szemek lettek, meg újabb cicilések sorozata.. (gondolom 2 hétig nem látta hirtelen azt se tudta ki az) 3 körül tudtunk végül elaludni 6-ig.. mert akkorra Nico ugye kialudta magát... de én még ráhúztam 1 órát míg Mic megetette almával :P

Erpé: nagyon ügyes Katalány!!! és mennyire hasonlít Samura!!!! :D :D :D tegnap egyébként nem bícsen voltunk csak egy közeli parkban ahol van játszótér is. ott hintáztam Nicoval, meg napoztunk kicsit.

Kukli: tudom tudom video... csak nekem fogalmam sincs hogy kell azt feltölteni netre úgy hogy link legyen belőle... :oops: :lol:

Bea: tényleg aranyosnak tűnik a pasika... és simán lehet Majaapa belőle akár 8) :) főleg ha már most így odavan érte! :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
én a photobucket-re szoktam. max 100 megás lehet a videó, be kell regisztrálni, utána tölthetsz.
www.photobucket.com
fel kell tölteni, aztán alatta megjelennek a kódok, amiket kimásolsz ide, és link lesz belőle.
de a többiek máshova szokták, pl. youtube-ra. azt még nem próbáltam.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
tyű, nem semmi! :D gratula a csajodnak! nagyon ügyes! és tényleg két tojás!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

köszi lányok, ez a forogva haladás lehetne a ludas tényleg!

erpé: hűűűűűűűű :shock: :shock: :shock:

lilla, még nem adtam húst Dömének, de mihelyst normális helyen beszerzek mellet, máris pépesítek.
Ma cukkini-kóstolás van :wink: Sütőtök-krumpliba rejtve :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: