A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

nem, most csak ez van, ez is csak egy influenza
amúgy tesztelve van, hiszen akinek beadták kimutatható volt a vérében az ellenanyag...

kúl, laptető :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

minden évben más influenza van, hisz folyamatosan mutálódik...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Sütőtököt szerintem is megfőzve érdemes fagyasztani. Az olyan hálás zöccség fagyasztás szempontjából. Meg eláll elég sokáig eredeti formájában is.

Bababi, hú, ti is csudaszép helyekre jártok. Látom, jövős-menős család vagytok szintén :) Én a Dolomitokban még nem voltam, de rajta van a teljesítendők listáján. És én is szerelmes vagyok Szlovéniába, mielőtt a gyerekek megszülettek minden nyáron ott töltöttünk több hetet. Bejártuk :) Isonzó völgye tényleg csodaszép. Sajnos mióta Samu megszületett nem voltunk (illetve talán egyszer Ljubljanában), mert mi alapvetően sátorozni jártunk (van egy kedvenc kempingünk), de szerintem következő nyáron megint ellátogatunk oda. Sátorral. Ha már lúd...

Na, főznöm kell, lépek vissza. Életemben először csinálok sült oldalast, erről mindig azt hittem, h valami bonyolult kaja, no, hát lehullt a lepel. Mindig tanulok valamit. :)
Ja, Banokla, neked akartam még írni: én is épp pénteken készítettem a boros tepsis husit :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé, állítólag a mézes-ketchupos oldalas verhetetlen, én azt akarom majd egyszer kipróbálni :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok: anyáék el.. egyedül vagyok törpével hajnalig amikor majd apja megérkezik.. :P

Papillon:
igen írt, nagyon rendes csajnak tűnik, sztem rendelek tőle.. bár ide postaköltséggel nem lesz olcsó, de legalább szép és jó mei-tai-m lesz.. karikor muszáj lesz vinnem valamiben hazarepüléskor... :)

túrázás
: én a francia meg az olasz alpokban jártam.. szép volt, felejthetetlen élmény több mint 3000 m magasan lenni, de a tenger még mindig jobb (nekem) :P :roll:
szlovákokhoz meg elvből nem megyek pénzt költeni... :x

sütőtököt én felkockázva fagyasztottam.(mármint anya, aki hozta :P )és én nem sütöm hanem megpárolom és úgy turmixolom. egyszerűbb és ugyanolyan íze lesz. bakker.. keresztanyám termelte zöldséggel-gyümölccsel és Nicoajándékokkal volt tele a bőröndjük mikor jöttek 8) pesten a reptéren meg ki kellett pakolniuk 2 kiló almát mert túlsúlyuk volt :lol: de betették a kézipoggyászba és engedték felvinni a fedélzetre :lol: gondolták: 2 bolond véncsaj.. csak nem csúzlizzák meg almával a pilótát :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: nálunk is most sül az oldalas!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: Még nem tudom milyen, de krumpli lesz mellé. :wink:

Ma voltunk védőnőnél. A mi védőnénink elment szülési szabadságra, és minden hónapba más helyettesíti. Gondolom, mennyire fognak odafigyelni a babókra... :roll: :roll:
Krisztián méretei: 7410g és 66cm.
Aranyosak vagytok, hogy igy aggódtok értem nagyon jól esik ám!!!!!! Amúgy én is azért mentem el a laborba, hogy a vasammal minden rendben van e. Más panaszom nem volt. Erre kiderült ez a máj-epe dolog. Katka én is már egy ideje túlsúlyos vagyok :oops: :oops: , és nem volt problémám eddig. Nem tudom emlékeztek e rá, hogy februárba bekerültem a kórházba, mert begörcsölt az epém. Akkor is mondták, hogy igen sok nőnek a terhesség alatt előjön ez a probléma. Azóta beszélgettem rokonokkal, ismerősökkel most kapásból 4 nőt fel tudnék sorolni, akiknek terheség alatt jött elő ez a gond. Az unokatesóm feleségét szülés után 3 hónappal meg is kellett műteni epekőre, pedig még szoptatott.... Csak azért írom le (főként magam megnyugtatására), hogy nem én vagyok az egyedüli.... Na bocsi az off-ért. :oops: :oops: :oops:

banokla

Banokla :D lassan egyeztethetnénk a menüt :D bár anélkül is ugyanazt főzzük.
Nemlajos, mézes-ketchupos ? nem semmi! bár a mézes sült husikat imádom, szóval lehet hogy fincsi

Moncsi, Livifotók nagyon jók, nekem ebből a sorozatból az álmoskás teszik. Olyan szép ez a lány!
erpé

a sütőtök télleg jó fagyasztva?
én fagyaztsottam le készen sima tökfőzit, de végül nem adtam nándinak mert olyan fura íze volt.....mint a fagyasztott krumplinak, kb.
vettem ma 4 doboz bébiételt, hogy azért vészhelyzetre legyen itthon, a hipp 350ft, akecskeméti meg 250...uakkora.hát vettem kecskemétit.
meg ilyenkor lopok ötleteket a kajakészitéshez :)
mondjuk az alma-banán-csirke asszem magamtól nem jutott volna eszembe....
1ébként olvastam 1 blogot, ahol az anya 1 éves koráig csak tejet ad a babájának, egy éves kortól meg mivel már mindent ehet, és már van mondjuk 6 foga, leül szépen a családi asztalhoz, aztán eszik. néha rásegitenek neki villával összetörni. azt írta az anya, igy megspórol egy csomó időt a papikészitéssel, vagy bébiételvásárlással meg pénzt, aztán kész.
én is csináltam volna igy, hoyg mondjuk csak 10 hósan elkezdeni a ht-t, dehát a vashiány, meg az h nándinak jót tett a pépes, közbeszólt.
mostmár biztosra veszme, h a nurofentől fájt ahasa, mert ma semmi baja!!illetve persze fogfájás, de azzal másképp nyöszörög, nem feszitgeti, meg tekeri magát.
na meséljetel, hogy csináljátok az oldalast, én még sose csináltam meg se ismerném a boltban :oops:
vica, a rókafarkat leírtad? átsiklottam?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

ja, kukli, múltkor emílettetél egy képet, amit festettél az új lakba!!
én is készülök vmi ilyesmire, lefénykjépezed ? :) érdekel
én egy mondókás könyvből mixelek össze állatokat majd rá.asszem

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pulcsi... hát most akkor higgadtan :D
Az, hogy egy gyerek egy éves koráig nem evett semmit, az nem jelenti azt, hogy akkor egy évesen már mindent! :shock:
Szegénynek azért a gyomra csak kell, hogy szokja az ételt, nem?
Bizonyára nem hal bele, meg nem lesz nagy baja, de a bélflórájának ad egy kezdőlökést, hogy a tej után mondjuk a felnőttek számára készített makarónival kell megküzdenie...
Szerintem :roll:

Adryn: és hogy magyarázta a csaj a hatalmas árkülönbözetet? :shock:
Mert ötezerért még lehet, hogy én is bevállalok egy olyan szép fekete-fehéret (bár azt már tuti nem adná azon az áron...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos-gondolom nem egy szaftos combbal kezdte, persze-de állitolag pár héten belül mindent evett! ezt a blogban igy olvastam, aztán persze lehet, hogy túlzott kicsit a zanya.

pulcsi

Sziasztok

visszaolvasni még mindig nem volt időm, de az újakat olvasom

Bababi, te kérdezted, nem a Szentgyörgy hegyen voltunk, a fotó Balatongyörökről készült. Ott van az út mellett a Szépkilátó, onnan annyira meseszép a kilátás, tényleg olyan a balaton, mint a riviéra :D Mi imádjuk. Aztán ott sétáltunk egyet a Paphegyen, túrának csak némi jóindulattal nevezhető amit csináltunk :oops: :) Amúgy én is nagy túrás voltam, de Szlovéniába sajnos nem jutottam el sosem. Sokat jártam viszont a Szlovákoknál a magas tátrában és a szlovák paradicsomban, szerintem tuti helyek és nekem sosem volt rossz tapasztalatom a szlovákokkal, de lehet csak szerencsém volt. Meg az osztrák alpokat is imádom. És kétszer voltam az Atlasz csúcsán is, 4110 méteren 8)
Kép

Adryn, szerintem is rendes csaj ez a gremese, én voltam nála, mert személyesen választottam ki és hoztam el a mt-omat. Kedves volt nagyon. Végül mennyiért kapod?

Ha már főzés, leírom, mert friss az élmény, olyan fini ebédet ettem, amilyet már rég nem. Egy tepsibe egymásra pakoltam felkarikázott krumplit, paradicsomot, paprikát, hagymát, sóztam persze rétegenként, a tetejére meg besózott-borsozott csirkemellet raktam, ezt sütöttem kb egy órát, aztán paprikás tejföllel leöntöttem és sütöttem még 10 percet. Rácos hús néven fut a szakácskönyvben, nagyon egyszerű és igen finom, ajánlom jószívvel.

Azt hiszem tegnap már írtam, mi fogzunk ezerrel, így most nem túl jó Julcsi alvókája. A felső négy jön, a jobb második már kint is van, a bal középső majdnem, és a másik kettő is nagyon duzzadt.

Kép

Ja igen, Kukli, engem is eléggé aggaszt, hogy mostanában szinte mindig cicivel altatok. Nem akartam rászokni, de tényleg így a legegyszerűbb és mostanában sokszor ez az egyetlen mód ami sikeres :? A másik meg, hogy mostanában többször kötünk ki a nagyágyban, ha már nem bírom másképp. Hát ennyit az elvekről :x :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita, én is így altatok, most még nem bánom. Sőt, egyre többször "kerget ki" Döme a nagyágyból (pl. most is), és egyedül alszik el (míg ott vagyok, meg csak nyafog), úgyhogy szerintem kinövik ők ezt, mikor már nincs rá igényük.
Balatongyöröki kilátó tényleg gyönyörű, tavalyelőtt ott nyaraltunk :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Általában én is cicivel altatok, sőt most az előbb is azzal sikerült elaltatnom. :wink: Inkább így minthogy ringassam egy óra hosszat :D
Nimród is hajnal felé a nagyágyban köt ki, mindig elalszom aztán vagy visszakerül az ágyába vagy nem. Sőt az éjszaka megjelent Bulcsú is bebújt közénk, pedig nem szokott ilyet, aztán elaludt, majd később visszavittük. Mondjuk akkor Nimród épp nem volt ott szerencsére, mert nem igazán fértünk volna el annyian.

Kukli te kérdezted ha jól emlékszem Bulcsú alvását, hát nincs semmi gond végülis, csak elég korán felébred 6 - fél7-nél tovább soha nem alszik, ha meg felébred éjszaka akkor vagy szomjas vagy a kacsáját vagy az autóját keresi, ha megtaláltuk megy is vissza aludni. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

mt-t akciósan kapom, azért nem írja ide azt az árat mert így is elég sokan olvasnak csak.. nem akarja hogy csak azért regisztráljanak babanetre hogy olcsóbban jussanak mt-hez. ami érthető. akit érdekel kérdezzen rá priviben az árra.
Nemlajos: én már találtam egy még jobbat mint a feketefehér :P küldött nekem a készekről képet mélen :P :D

hmmm sült oldalas.. ha nem lenne olyan zsíros még ízlene is :lol: :lol:

anyáék elmentek és elvitték mo-ra a rossz időt :lol: megyünk is járunk egyet egyszememmel 8)

KépKép
KépKép
adryn

már én is felvettem vele a kapcsolatot :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon neked meg nem is válaszoltam. Lívia új kisbarátja a párom hugáék új kutyusa :) Amint meglátta az a pici kutyát elkezdett nevetni nagyon tetszett neki. Bár a miénket is szereti nagyon:) Ha oda megy hozzá a kutya nyújtja felé a kezét. Néha engedem a kutyának is hogy kicsit megnyalogassa aztán megyünk mosakodni:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bababi: Isonzó völgyében még nem jártam. Biztos nagyon szép lehet az is..... :roll: De meg nézném. Meg a bledi-tó is szép lehet télen, főként befagyva.... De jó is nagyokat túrázni....

Adryn: Olasz Alpokban rengeteget síeltem.... Egyik kedvenc helyem... ;) A Francia alpok is jó, csak szerintem túl messze van... :roll: Ott csak 2-3-szor voltam.

Zita: Pont meg akartam védeni a Tátrát, hogy az is gyönyörű, amikor látom, hogy már egy Tátra-szerelmes jelentkezett... :D 8) Én osztrák Alpokban még csak síeltem, de nem túráztam... :oops:

Látom alakul a túracsapat! 8) :) :P 8)
Csak ha ennyi a profi, akkor miért én szervezem a Bakonyt? :shock:

Adryn:
[quote]c írta:sak nem csúzlizzák meg almával a pilótát

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

adryn: a mákvirágos feketét nézted ki először? Nekem is az tetszik, bár még nem küldte a többit :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka, azért te vagy a túraszervező, mert nekünk csak a szánk nagy :D :D :wink: Viccet félre, én nem ismerem a Bakonyt, de pl. a Zemplénbe szívesen szervezek túrát :) vagy Szlovéniába.

no, MT-s topik leszünk hamarosan :)

erpé

csajok mi a túrót csinájjak? Tök mindegy, h melyik pelenkát használom akkor 2szer, de minimum egyszer összeszarja a kollekcióját a csajszi, elég fárasztó....pampers, huggies, akármi, tök mindegy és mindig jól kihúzogatom a széleit is és a hátát is, de főleg a háta felől csorog ki, de oldalt is szokott :evil: :evil: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

a babylove pelenkának elég nagy a hátsó része próbáltad már ?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

pesze :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, eggyel nagyon méret?... :roll:
Nekünk ez vált be :wink:

Jaj, ne csábítsatok, még a végén nekem is lesz még egy mt-om... :shock: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

most nagyobb huggiest vettem, de idővel,ebből is kifolyt...vártam hátha jön még cucc, de csak kijött :? najó, még próbálok másból is nagyobbat venni..........

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nekünk most 4-es liberó van, ilyet hozott a zuram. Akartam vele kicsit morogni, hogy hát hármas kellett volna, de aztán kiderült, mégsem, mert a 3-asból rendszeresen kifolyt a cucc, a 4-esből meg eddig még sosem (mondjuk ez már nem is olyan folyós cucc, gyakorlatilag megismerem, mit evett a gyerek. Normális ez?)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok csajok, jövök olvasni!! Régen voltam, ha jól emlékszem Szerdán utoljára, amikor a táncra készültem este, na az elmaradt, helyette jött a párom(hú de fura ezt írni :shock: ) meg a család(Kamillácska Majával igencsak lekötött minket , minden tiszteletem a sokgyerekeseké:lol: , tegnap, ma távoztak, szóval remélem holnap lesz időm pótolni a lemaradást, sokat írtatok. Azért a fotókba belekukkantottam már :wink:

Szép estét mindenkinek.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Pulcsi, akartam már írni, h nem lehet, h Nándi azért beteg, mert nagyon beöltözteted és beizzad????? :oops: :roll: (nem rosszból írom)

Papillon, mióta Szonja szilárdat is eszik, azóta a kaki is szilárdabb és nem folyik ki. :lol: :D

Bea, na mesélj a pasiról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, igazából nincs nagyon mit mesélni, én azért annyira nem élem bele magam, nálam 3 fázisa van ált. a kapcsolatnak, 1. 24 órát is együtt tudnánk lenni, 2. realitások tisztázása, jövőtervezés, 3. tönkreteszem valamivel 8) most az elsőnél tartunk és boldog vagyok, ha nem jutok el a 3. fázisig, nagyon boldog leszek :lol:

Majd teszek videót, (nem erről :lol: :lol: :lol: ) a két törpénkről :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Nagyon zárkozott vagy, pedig rá fér a csapatra egy jó kis lovestory! 8) Hol ismerted meg...., Milyen gyakran találkoztok...., Mennyire komoly a dolog stb....

Moncsi: Neked akartam írni, hogy Líviából soha sem sok. Csak pakold a képeket, ne szabadkozz! ;)

Pappilon: Én is ezt akartam írni, hogy majd a ht megoldja.... Nekem a Zsófi volt ilyen. HT-ig fixen kellet váltás ruhát hordanom....

Erpé: Én sem ismerem ám olyan nagyon. Peiapuval bújtuk a térképet és nagy nehezen sütöttük ki ezeket a túrákat és még csak egyet sem értettünk....... :oops:
Zemplénnel majd a szavadon foglak.... ;)

Adryn: Tengerből, szigetből mi a kedvenced?

Katka

katka22

BEa én asszem lemaradtam:) de örülök hogy boldog vagy végre :)

katka köszi jól esik :oops: :D :D

Ma nagyon rossz napunk volt . Lívia alig aludt és szinte egész nap sírt. Levittem orvoshoz, mert tépte a fülét és már vörös volt, de azt mondták semmi baja... Lehet hogy jön a foga pedig nincs felduzzadva az inye sem.Most meg már alszik kifáradt szegénykém a sok sírástól.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ja és most hogy iylen korán elaludt kihasználtam az alkalmat és gyorsan összedobtam egy gyümitortát :twisted: :twisted: :twisted: :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hű, Bea, miket olvasok itt :wink: :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Sütni nem tart nagyon sokáig a tököt?Én is pároltam ma,hamar megvolt,és isteni! :D Egye meg a bébiételt,aki csinálta :lol: Lara kb.ezt gondolhatta.Úgy gyűrte befelé.
Hogy érted,hogy látod mit evett??? :shock: Én egyszer olvastam olyasmit,hogy "ha úgy látjuk viszont alul,ahogy bement felül,akkor még nem érett meg rá,nem tudja felsolgozni",de nem tudom,erre gondolsz-e?Én nem tudnám megállapítani,hogy mit evett :lol: Viszont 2 nap alatt volt összesen 3 bogyónk,és már csak fagyasztott barack van,tegnap vettem ki,ma hatására 3szor volt jó kis adag.Végre.De ez milyen már,hogy csak a baracktól tud? :?

Papillon!
Mindenképp csak olyat vegyél,aminek gumírozott a dereka(tusom,a huggiesnak is pl.és írod,az sem jött be)és tényleg esetleg nagyobb méretet.Én to vábbra is mondom,hogy a lila csomagos tescós nálunk mindent üt.Most volt akció 3 napig 1800 volt :shock: egy csomag.Vettünk 10et,pelenkagond egy időre letudva :lol: de ezt nem lehetett kihagyni,amúgy 3000.
Amúgy meg szerintem van az a mennyiség(talán Katka is írta egyszer)-pláne anyatejes kakinál-ami bármilyen pelenkából kifolyik :?

Bea!
Drukk a kapcsolathoz,és tényleg ne legyél ilyen szűkszavú! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Bea mesééééélj :) :oops: :lol: :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

tehuti: de, lehet, hogy túlöltözetetem, de kevesebben meg hideg a keze-lába-combja-orra..
sztem nagyon hideg a lakás, és fürdetésnél már holnaptól befűtök.én is fázom, mikor kijövök akádból,őt meg még visszük is törcsiben a szobába, ráadásul nehéz gyorsan öltöztetni, mert sívit közben.ffi, utál öltölzni, na:) vetkőzni szeret..
előford h néha tényéeg megizzadhat, de nem tudom jól csinálni:S :(
bea, annyit tényleg árulj el, hol ismerted meg, hoyg fogadta Maját, miylne komoly, meg ilyenek:) csak anyg vonalakban :)
nemlajos
, én is meg tom állapítani, hoyg ez a cékla.ez a husi, ez a barack, ez az alma....tökre..csak ugye a színe más..de az állag..na nem gusztustalankodom :D
de nálunk Nándi már mindent kinéz a szánkból, kiváncsi minden étel után...

pulcsi

zazzy, tudom, én is olvastam.
És hát eleinte nekünk is bogyó volt, de mostanában tényleg szinte ugyanúgy jön ki a cucc.
Gondolom, a betegség miatt...
A mennyiség is visszaesett, úgyhogy biztos így lehet.
Mindegy, ma vettem stodalt meg baby luuf-t (tudom, együtt nem lehet alkalmazni, a balzsam megy estére, a szirup nappal), most már csak meggyógyul :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon: én nem a mákvirágosat néztem ki :roll: jelenleg tervezés alatt van az AdryMT.. szegény Gremese .. meggyűlik velem a baja :oops: :P de én ilyen vagyok.. ha veszek valamit akkor az szupi legyen :oops:

Katka: 2 év Kréta után nekem az a sziget a kedvencem, nem is lehet másként... főleg a déli része (túristák nem nagyon járnak arra ((bánhatják pedig)) ) kedvenc bícsem Triopetra.... jaj, de hiányzik :( télen is simán napozni lehet ott és gyönyörű :roll: pedig nagyon sok szigeten jártam előtte is.. (szigetmánia? :lol: ) persze a karib szigeteken még nem, biztos fantasztikusan gyönyörűek azok is, de sztem ezt a 2 évet nem lehet kitörölni.. ez nem csak a hely szépségéről szól, hanem az emlékekről, barátságokról, munkáról, életről.

kakiügyhöz én is hozzászólnék: én is úgy tudom mint Zazzy, hogy ha látszik mit evett akkor az egy az egyben átmegy rajta és nem hasznosítja még a szervezete. hát én max tippelni tudnék
:lol:

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos: most látom hogy beelőztél a hsz-eddel. nem gondoltad hogy lehet jót tenne Dömének most csak ciciztetni amíg meggyógyul? :roll: nemtom.. csak a kakiminőségből gondolom... :oops: 8)

KépKép
KépKép
adryn

Szerintetek az mennyire normális, hogy Szonjának ma is 35.5 körül van a testhője??????????????? :shock: :shock: :shock: Mértem digivel, higanyossal.... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti :shock:
levontad a fél fokot, és úgy, vagy ebből még lejön? :shock:

adryn
: lehet, hogy úgy kellene, de imádja, és várja a ht-ket, ha meglátja a poharat, már sikoltozik.
Aztán lehet, hogy csak a cékla meg a répa ilyen visszaköszönős :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép estét!

Bea, kérdések közt hagysz minket... :D Legalább kicsit mesélj a pasiról. Értem én, h friss, meg hogy nem akarod kibeszélni, meg ilyesmi, de annyira jó, hogy van melletted valaki (aki pasiból van), és jó lenne veled örülni kicsit! :)

Tehuti, no ehhez lövésem sincs. Azért nem gondolom, h kóros lenne, mintha az ember testhője alapon is lehetne ennyi... Lilla, a topik orvosa biztos tud valami okosat erre mondani :)

Moncsi, ha a doki megnézte a fülét, biztos nem azzal van gond... Sajnos a fogzás kisugározhat oda. Szegényke, kitartást!

Papillon, a ht nagy előnye valóban a szilárdabb kaki. Nálunk azóta nem volt baleset :) Mondjuk emiatt ne kezdj bele :)

Katababa tegnap felállt. Nem akartam elkiabálni, mert hátha véletlen, de ma nagyon sokszor újra bemutatta a legújabb tudományát. Áll a kiságyban, a nappaliban az asztal mellett, a vasalóállványba kapaszkodva, azaz bárhol. Majd mutatok fotót, de most nincs kéznél a gép.
És ma Samunak az oviban szüreti mulatság volt. Terményünnep. És felléptek a kicsit is. Nem kell semmi komolyra gondolni: résztvettek a körtáncban :) Nagyon édesek voltak, persze az óvónők egy csomót segítettek nekik. Aztán préseltünk szőlőt, gyártottunk almabábot, stb.
Mennem kell,

erpé

Tehuti
nekem is elég alacsony a testhőm...

lemaradtam, mint a borravaló...

bakonyért irígy vagyok... :roll:

Máténak mára kijött a 4. foga!!!

tegnap meg bevágott kb. 300 ml krumpli-spenótot! :shock: :D
ma meg 240-et, mert annyi maradt a tegnapiból. közben gondolkodtam a Nemlajos által feltett kérdésen, hogy mi a titkom, és az jutott eszembe, hogy írtátok, hogy olyan nyúlós. én teszek hozzá főzővizet rendesen, hogy ne legyen olyan nyúlós, hanem könnyen tudja enni. de azért nem is olyan híg. szóval olyan pont jó! :wink:

annyi mindenre akartam reagálni, de nem emlékszem... :oops:

Nemlajosnak mindenféléhez boldogot!

gratula a felüléshez, felálláshoz, fogakhoz, forduláshoz! mindenki válassza ki a magáét! :wink:

Döme arca megnyúlt, nagyon helyes! :D

Kukli Kata még mindig gyönyörű!

Kata és Lili cukik együtt!

ezek a nagy túrázások nekem kimaradtak. én is inkább tenger vagy tóparti párti vagyok-voltam. de kezditek meghozni a kedvemet... :roll: főleg ilyen fotókkal!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

FELÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLT??? :shock: :shock: :shock:

Bakker, gyerekek, ne csináljátok már, most már tényleg kezdek (picit) aggódni. Legalább kúszna...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nahát, ezek a Katák... :shock:

Nemlajos
no para, ennyi idősen még nem kell ilyeneket csinálni!!! ők a furcsák, nem mi!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, lehet benne valami, amióta én is hígítom rendesen a cuccot, azóta nincs semmi gáz (csak ugye most a mennyiség csappant kicsit meg, de hát kinek van kedve betegen, tele orral enni? :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

enyém gyerek is feláll.. meg mászik.. úgy ahogy kell.. kezek lábak egyik a másik után.. .. de még megunja néhány "lépés" után és visszamegy kommandósba :lol: :lol: :lol: az ülés nem foglalkoztatja.. ha leültetem rámnéz hogy most ezt minek és áll fel :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

igen, majd eszik rendesen, ha meggyógyult! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na tessék, még SuperNico is!!! :) persze, miért pont ő maradna le! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos: ne aggódj!!!! teljesen természetes hogy most ilyen nyugiban van Döme.. Ő csak kivár; kevesebbet fog esni :D : itt egy link ;)

http://www.kismamablog.hu/babazas/mozga ... sfejlodese

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: